Debug netwerkkaartfout Offline-Geen verbindingen beschikbaar (met rode X)

Debug netwerkkaartfout Offline-Geen verbindingen beschikbaar (met rode X)
Foutoplossing netwerkkaart Niet verbonden Er zijn geen beschikbare verbindingen
"Offline - Geen beschikbare verbindingen"
Een paar dagen geleden ontving ik een update voor Windows 10, die mijn netwerkkaart brak, wat betekent dat er een rode X op het netwerkkaartpictogram verscheen, in feite is het een rode cirkel met een witte X erin. Naast deze rode X wordt het bericht "Offline - Geen verbindingen beschikbaar" weergegeven wanneer u uw muis op de netwerkkaart onder aan de rechterzijde houdt.
Ik zei dat het alleen maar een bios-initialisatieprobleem was, omdat we Fast Boot ingeschakeld hadden op het moederbord in bios; Maar ik opende mijn laptop Acer V15 Nitro en zo verder.

Het is niet de eerste keer tegen Windows 10.
Hetzelfde probleem dat ik had en één een jaar geleden... is er iets dat één keer per jaar verschijnt, wanneer de lente komt ???

Foutoplossing "Offline - Geen verbindingen beschikbaar".
De oplossing die ik aanbied, is eigenlijk een tijdelijke oplossing die moet worden toegepast in het geval u uw pc aanzet en het probleem zich voordoet. De echte oplossing moet van Microsoft komen als een update die het probleem oplost. Zeker, er is iets kleins dat zal worden opgelost.

Het rode X en het offline bericht verwijderen - Zijn er geen verbindingen beschikbaar?

1. Klik met de rechtermuisknop op "Deze pc" of "Deze pc" 2. Druk op "Beheer" of "Beheer" 3. Tik aan de linkerkant op "Apparaatbeheer" of "Apparaatbeheer" 4. Aan de rechterkant heb je alle hardware-apparaten, op zoek naar de netwerkkaart 5. Klik met de rechtermuisknop op de netwerkkaart "gele driehoek" en klik op "scan naar hardwarewijzigingen"

Dat is alles, maar vergeet niet dat deze operatie het probleem niet oplost. Bij de volgende herstart kunnen problemen opnieuw optreden en moet u de hierboven beschreven procedure hervatten.

Los het Microsoft-probleem op!
Laten we hopen dat Microsoft dit probleem snel zal oplossen, omdat niet iedereen deze methode van tijdelijke oplossing kent; En zoals je waarschijnlijk weet, lopen mensen de neiging om over de pc te lopen, in de overtuiging dat ze de schade hebben aangericht, en tijdens dit "reparatie" -proces doen ze meer schade via de pc.
Het is frustrerend, omdat sommigen krediet hebben betaald, waar ze veel termijnen voor moeten betalen, om een ​​computer of een laptop te kopen en de volgende dag thuis, boem, rode X. Dit is een echt geval met een vriend die, na het maken van een tegoed, kocht een laptop, na thuiskomst kreeg hij het uur van overlijden, dat hij niet naar zijn netwerkkaart ging; Veel geluk dat ik hem kon helpen.

tutorials aseamanatoare

Het oplossen van problemen in de games, video's vervangen
De snelste manier om drivers te downloaden
PC opstart fout, voorbereiden van automatische reparatie, Diagnose van uw pc
Fout 0x80070422 Windows Update of andere services - TUTORIAL VIDEO
Overlay gedetecteerd - fout - Schermoverlay gedetecteerd

Netwerkfout Problemen met netwerkkaart oplossen Niet verbonden - Er zijn geen beschikbare verbindingen - videozelfstudie

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Dat is wat Microsoft de laatste tijd in de slechte bar heeft gedaan, ze hebben Apple overgenomen, ik denk dat het sommige dingen pijn zal doen.
  Skype bij elke update heeft meer en meer problemen, ik word wakker dat ik geen verbinding kan maken vanuit Windows naar mijn skype ... .. Skype-browser werkt.
  Probeer de wereld naar de ramen te forceren 10 en hun mailadressen, schoppend op het gezicht profiteert van het gebrek aan wetgeving.
  Totdat ze die van "Aplle" met een paar beproevingen ontwaken en ze zullen kalmeren.
  Los het bovenstaande op:
  1-automatisch update-vensters van:
  2-windows backup voor update:
  3-probleempro Drivers verwijderen en installeren van de fabrikant van de hardwarecomponent.
  Bedankt en veel gezondheid.

 2. Ze zeggen: Linux om te leven (het is goed, schoon en goedkoop!)

 3. Ik heb een lange tijd w10. Nu een paar maanden ben ik overgestapt op de 1709-versie, waarna de pc opnieuw opstart. Soms een paar uur en soms op dagen of weken. Vorige week twee keer.
  Gebeurtenis-ID 41 Bron Kernel-power ...
  Ik heb het probleem niet kunnen oplossen. Veel hebben dit probleem en Microsoft doet niets.

  • Hallo, ik ben hetzelfde met dezelfde fout (Event-ID 41 Source Kernel-power) wordt alleen opnieuw gestart in games. Mijn oplossing was het opnieuw installeren van Windows 10 ver.1709 is enkele 3 maanden voorbij en ik heb geen probleem met het spelen van een game. Ik vergat te vermelden dat dit probleem verscheen nadat ik upgrades had gemaakt.

 4. VanGogh zei hij

  Hallo Cristi, wat voor DNS's gebruikt u? Welke openbare DNS's raadt u aan?

 5. Marius zei hij

  Goed is niet gerelateerd aan dit onderwerp, maar ik heb je hulp nodig als je kunt
  Ik probeer upgrades om ramen te maken en ten slotte vertelt me ​​dit bericht (de software kan niet worden gestart omdat api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll ontbreekt in uw computer.Try reinstaling de software om dit probleem op te lossen )
  Dankuwel

 6. Catalin zei hij

  Hallo, ik heb een probleem, hoe kan ik al mijn wachtwoorden, mappen enzovoort uit de Opera-browser verwijderen in Chrome? Ik ken die zelfstudie over Mozilla en Chrome, maar het probleem is dat Chrome mij de Opera-browser niet laat zien om die overdracht te maken, de enige transper die ik kan doen is in HTML, maar het slaat mijn wachtwoorden niet op!

 7. denyssa zei hij

  Hallo, kan je me helpen met een dictaat-schrijfprogramma?

 8. Catalin zei hij
 9. Hallo ik heb een probleem met Windows 10 met internet, het net gaat maar de browser werkt niet
  tot nu toe heb ik het alleen voor elkaar gekregen om firefox te laten verdwijnen omdat ik de proxy heb gewist.
  naar andere browsers wanneer ik proxy probeer te verwijderen is niet opgeslagen. dank

 10. Flory zei hij

  Ik loste een fout 404 / 403 VPN Proxy "http:? //xx.xx.xx/~iprevert/r.php nin_u = czovL3d3dy5nb29nbGUucm8vP2d3c19yZD1jcix" zc2wmZGNyPTAmZWk9d1FtWVdyS3lISkRNd1FLejQ2LWdEQQ% 3D% 3D & nin_b = 1 "(dat wil zeggen x is ip) geleden kan veilig navigeren op het net op elke site.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.