Acer Aspire V15 Nitro, goedkoop en goede gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, goedkoop en goede gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, goedkoop en goede gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, goedkoop en goede gaming laptop

Vandaag de dag, als je een krachtige laptop wilt, moet je één van gaming te nemen; Zelfs laptops processors bieden niet langer een serieuze zaak.
Acer Aspire V15 Nitro, goedkoop en goede gaming laptop
De hele industrie draait laptops ultrabooks; Dat zou een probleem zijn als ultra low power processors wat leven zou hebben in hen. Helaas ULV processor, 20 minuten na hoesten en je begint te beslaan.
Omdat we de prestaties en snelheid werk nodig, dus ik tutorials zo snel kunnen doen, heb ik besloten om mezelf een nieuwe laptop.
Ik ging door de winkels om ze live te zien, en je kunt het toetsenbord en touchpad (belangrijk voor mij) te proberen.
Na een aantal mislukte avonturen met ultrabooks, dat ik mijn tijd aalmoezen gesloten. Een ultrabook, maar voor anderen is het perfect voor mij is nutteloos. Gewoon vulling ze in de hoek na 10-15 minuten gebruik, waarna ik moest mijn tempo van het werk te verminderen; Dat is helemaal niet goed!
Na twee ultrabooks getest, één wezen Acer Aspire Switch 12Ik ging op zoek naar een gaming laptop, omdat alleen deze processors waren mannen. Zelfs zakelijke laptops waren gek ... What the hell, we zijn in 2015, 800 MHz base frequentie? ... Intel Core M.
Bai nene, weet je wat? Ik wil prestaties! Ik ben niet zo geïnteresseerd in design, aandacht voor detail en andere onzin als dat van de mode-isten; Ik wil sterke kern, gigahertz snelheid, IPS scherm, snelheid, graphics bekwaamheid, goed toetsenbord, snelheid, snelheid en snelheid.
Acer Aspire V15 Nitro, goedkoop en goede gaming laptop
Nadat we de markt op zoek goed, ik gelegd ogen op Acer Aspire V15 Nitro (VN7). Dat is een fatsoenlijke gaming laptop en heel betaalbaar. Nu denk niet dat gratis is; Het is goedkoper dan andere gaming laptops, maar minder duur dan een normale laptop.


De voordelen van de Acer Aspire V15 Nitro (VN7)!
IPS scherm in elke configuratie
processors ernstig
SATA slot gratis M.2
Zeer efficiënte koeling
Autonomy goed voor een gaming laptop
Top prestaties voor zijn prijs
Zeer luid geluid voor een laptop
Jack combo goed is ingesteld in software
Nadelen V15 Nitro (VN7)!
100% kunststof constructie
3 batterijcellen
Gaming Laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1 met Intel® Core ™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell ™, 15.6 "Full HD 16GB, 1TB + 8GB sshd, nVidia GeForce GTX 860M
Dit gaming laptop goedkoop en goed, geeft me de prestaties ik nodig wanneer uit de buurt van het kantoor desktop. Ik kan verder gaan, zeggen dat deze laptop is nog krachtiger dan mijn huidige desktop. Ongelooflijk!
De prijs kan te groot voor veel gamers zijn, maar je moet in gedachten houden dat alleen de processor en grafische chip in de laptop kost ongeveer 800 euro; Als het geval, koelers, PACA basic draadloze kaart, harde schijf, IPS scherm en anderen noemen, zien we dat is niet zo hoge prijs. Tot slot kan ik aanbevelen deze gaming laptop "goedkoop" en goed.


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Ciprian zei hij

  Rocket laptop

 2. Het zou interessant hoe binden Raspberry Pi serial stukken met Windows 4 10 een bedrijf (of Android) zijn; "Cheap" laptop!

  • Nu zijn we wat wij als we zeggen "goedkope gaming laptop"
   Twee vragen:
   Porsche 911 van 20.000 euro is goedkoop of duur?
   Een Logan 30.000 is goedkoop of duur?
   Een gaming laptop moet zeer performnat zijn; En zet zodat de prestaties in een laptop is geen gemakkelijke taak. Daarnaast, de componenten zijn duur. CPU is slechts 300-400 euro. 300 euro koop je een nieuwe laptop, dezelfde grootte.
   Het publiceren van games en applicaties vandaag nodig macht, anders loopt of niet normaal lopen.
   Ik heb geprobeerd om te bewerken / transcoderen een tutorial op een normale laptop en toont me de voortgangsbalk terwijl geschat 6 uur.; Terwijl je niets kon doen; 20 minuten na de verwachte toegenomen tot uur 12 voor de processor thermische throttling ingevoerd.
   In sommige gevallen kan er geen prestaties.

 3. Nu eerlijk gezegd denk ik niet dat je gekocht. Het wordt vanaf een winkelpresentatie en aanbeveling.
  met dat geld maak ik gamen met onderliggende eenheid die niet stiller doet verwarmen ...
  fff is hard, maar het is duur laptop. en spelletjes op het display 15?

  • Adrian Gudus zei hij

   Niemand zegt dat je moet spelen om zijn mooie weer te aangesloten op een TV. Nu is de hele roman heeft een "plasma" in het huis, zelfs als de financiële situatie niet toe te staan. Deh, zoals we hebben plasma als al onze buren hebben zelfs gisteren zag ik de buurman van 4 het uitvoeren met zijn vrouw, een zeer grote LG TV. Ze nauwelijks passen in de lift met hem.

 4. Constantin zei hij

  Hallo, Cristi als je een tutorial router Asus RT-AC56U in repeatermodus ik veel nut zou hebben als je kan ik veel dank je doet. Ik uitleggen waarom ik zou gebruiken (ik en mijn broer woont op een afstand van ongeveer 25-35m, ik heb een internetverbinding en bandbreedte erg goed hier in Spanje en hij wil mijn toestemming om te delen zijn uit mijn internet verbinding via wifi in delen geld) nu geloof ik dat als we kopen twee routers zoals jij ook: mijn vertrek im router-modus en van de manier waarop cumnatu repeater zouden gebruiken wat we nodig hebben, in het bijzonder tussen zijn huis en je hoeft niet de hindernissen met leptop het signaal dat er iets in zijn huis zou zijn, maar wil wifi door het hele huis. Nogmaals bedankt.

 5. Leuk geprobeerd, maar de termen "laptop" en "gaming" hebben niets met elkaar gemeen.

  • Lucian zei hij

   Tuurlijk hebben ze, maar de ROG bereik van Asus of Alienware, niet op deze blauwe aanraking papier.

   • Ik werd doorverwezen naar het ontwerp van een laptop, die de game-ervaring ongemakkelijk maakt.
    niet veel zin om geld in een Alienware, wanneer je een eenheid kantoor minstens 40% efficiënter, hetzelfde geld kan kopen.
    laptop is een draagbare ... je speelt, je hoeft niet draagbaarheid nodig, dus eigenlijk heb ik niet het gevoel te zien in het kopen van een laptop om te spelen op het. maar hij, ieder met zijn damblaua.

 6. Lucian zei hij

  Ik beveel een rog551. Op de 4000 en vind een beetje dezelfde specificaties.

  • + 1 ASUS ROG serie ..

   • Asus rulz, maar:
    Alle bedrijven hebben een goede gaming laptops:
    Alienware
    MSI
    Asus
    Lenevo
    Acer
    Clevo
    Nu hangt af van wat hij wil elk.
    Prestaties voor vergelijkbare hardware, modellen van verschillende fabrikanten is vrijwel identiek. Details maken het verschil, met als M.2 slot, koeling, het scherm, behuizing, geluid, batterij, etc. Apecial voor mij is het belangrijk dat de laptop zo licht en zo dun zijn.

 7. Ik hou van de laptop en kijk tutorials die je zei. Vanuit de weinig ervaring heb ik gemerkt dat voor mij een mat scherm is veel beter voor je ogen, keek ik en schrijf Bijzonderheden vertoning: Acer ComfyView, zei je iets dat niet reflecteren, vraag, het scherm e ips mat en Acer pass deze ComfyView ding?

  • Comfy View verwijst naar anti-reflecterende laag, niet per se aan IPS. U kunt schermen TN Comfy View vinden

   • "Comfy View verwijst naar anti-reflecterende coating," Bedankt, dat me interesseert. Ik heb gezien: door Dell TrueLife, Acer- CineCrystal zelfs Acer Anti-Glare une schrijven duidelijk, Lenovo - VibrantView, Toshiba- TruBrite. Misschien velen maar niet geïnteresseerd in dit aspect voor mij een laptop / monitor met antireflecterende / mat comfortabeler maakt.

 8. Anderson zei hij

  Maar een van de "gaming" de 1500-2000 leeuwen? 5400 geven lei, wat de hel Ik neem dat geld 3 laptops.

  • Bij 1500-2000 moet lei zeggen dat ik kan het niet vinden gaming laptop; Tenzij je wilt oudere games draaien.
   Als u wilt GTA5, Batlefield4, COD BO3, Witcher3, enz. Te spelen, een minimum GTX860M nodig.
   Je zal volledig te zien in de beoordeling, omdat deze games we serieus stroom nodig hebben.

   • Anderson zei hij

    Ik zeg niet dat het niet goed is laptop, maar het is te duur. Alleen je zei dat we kunnen spelen met een resolutie 1368 768 * gtx840m of 940m.
    De laptop is van jou voor altijd of je de recensie ontvangen en nadat het u? Ik denk niet dat je zo veel geld om dat te kopen nog steeds stijgen.
    Ik heb een laptop met een resolutie van 2008 1440 900 *, maar het is vrij oud, maar nog steeds gaande. Ik zette W7 originele certificaat en vliegt kingston ssd v300 120.
    Cristi voor uw laptop, de beste en stabiele games en zet ze in alle vensters 7. (Mijn advies)

    • SorinC zei hij

     Schrijf de tekst boven wat over laptop ....... en dat met "ik denk niet dat je nog zo veel geld om zo'n instrument te kopen" ... het is dat ik niet weet hoe om te vertellen dat je te klinken mooi en niet beledigen u ...... als je niet niet kan veroorloven betekenen de andere niet kan werken, geld te verdienen en kunnen veroorloven iets calumea.E als je zou denken dat de Ferrari's zijn eigendom alleen door degenen die ze produceren voor de rest "niet kunnen veroorloven om hun weg gereedschap kopen", maar toch zijn er mensen die eruit zien alsof ze Ferrari-fabriek en niet

   • Marius L. zei hij

    Door middel van deze reactie, je laat me commentaar bevestigde deze tutorial https://videotutorial.ro/cele-mai-bune-laptopuri-de-gaming-ieftine/
    Met andere woorden, je moet alleen de hypothese bevestigd dat sommige producten gepresenteerd als "de meest ..." net te denken over profitshare. Zoals ik al zei dan, ik heb niets tegen profitshare site zijn zich ervan bewust dat je moet dit project een of andere manier geld te verdienen, maar zal opnieuw vragen: Wees objectief !!!

    • Bai Marius, ben je gek gegaan met Profitshare deze site!
     Een site op de planeet die de methoden van het genereren van inkomsten heeft. Wat zou je willen, om te sterven van de honger? Natuurlijk, dat betekent niet dat we zijn prostituees.
     Eén keer kreeg ik een gadget voor beoordeling; LG G3, die heb ik niet veel geprezen; Daarom degenen die mij hebben gegeven hebben pretty cool product.
     Deze laptop kocht ik met mijn geld "cache", dat is waarom ik kan zeggen wat ik wil over hem, en dat is wat ik deed. Ik zei niet het beste materiaal te dekken. Maar de prestaties is anders.
     Wat wil je dat ik zeg dat is kool, als uw laptop is goed?
     Als je de tutorials waarin ik aanbevolen laptops voor gaming, en zonder hater volgt, zult u zien dat ik zei: In een gaming laptop met 850m of 950m, kunnen decant alleen 1366 × 760, dat is een resolutie te spelen een grafische chip die kan leiden.
     Elk product dat ik aanbevelen, doe het alleen als ik ben ervan overtuigd dat het product is een goede deal. Voor die tijd had ik twee andere laptops dat ik ze niet zou aanraden, omdat ze kunnen doen met Acer Aspire V15 Nitro.

     • Marius L. zei hij

      Ik bedoel niet deze laptop. Maar iets boven je zei: "In de 1500-2000 lei moet u zeggen dat u niet kunt vinden gaming laptop". Ongeveer twee maanden geleden was je van mening dat deze laptops kunnen worden gekocht met geld, omdat je een videotutorial "De beste goedkope gaming laptops" genomineerd laptops in deze prijsklasse genoemd. Iets bindt. Er lijkt te betogen? Waar de waarheid?

 9. Bogdan Ionut zei hij

  Hallo Cristi. Ik stuurde een e-mail met betrekking tot een ZenPhon Asus 2 met een aantal kwesties in verband met de camera, 4G ... Newer wanneer vb via sms, krijgt sms ontvanger verdubbeld. Wat zou de oorzaak, van wie het telefoonnummer is schuldig en wat ze kunnen doen om de situatie op te lossen? Bij voorbaat dank

 10. Michael Stefano zei hij

  Het hangt ervan af hoe definieer je "goedkoop". Vorig jaar, een vriend nam een ​​ROG spec ong. identiek en gaf 4000 lei.

 11. Salut!
  Specificaties zijn niet over het hoofd gezien, het is een prachtige en krachtige laptop, maar voor gaming? NO!
  Eerst moet worden opgemerkt dat Acer zit Zeer slecht onder COOL.
  Laptop dat na 40min spelen Witcher is in 3 85 graden. WTF!
  Asus ROG, ala ja! Hij verdient zijn reputatie in de gaming industrie.
  Anders zal deze laptop niet het geld te rechtvaardigen.
  Is de prijs segment waarin het werd ontworpen, maar blijven teleurgesteld als je deze koopt.

 12. paddestoel zei hij

  Ik heb een Acer Aspire E15, model E5-572G-75MW, opende ik, ik 4 GB RAM en een SSD Corsair GT toegevoegd en gaat nu heel goed. Ik veranderde de koelpasta op de CPU en grafische chip wat ik beveel u uw eigen doen, vreemd genoeg het controleren van de temperatuur verschil, ik nu bijna 10 graden minder als ik speel (Combat Arms, monitoren full HD). By the way, ik heb geen problemen met de koeling van welke aard dan ook ...))) pasta wordt toegepast mezelf Arctic MX-4 de beste in deze prijsklasse.

 13. LucianGL zei hij

  Cristi nu als je een laptop prestaties enigszins, adviseer ik u OS X Yosemite (Mac) te installeren en je zult zien diferenta.Eu ik op mijn Asus Gaming Laptop G750JY-T4050D geïnstalleerd
  ( http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-rog-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4720hq-2-60ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-ssd-2-x-128gb-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4050d/pd/DVYFLMBBM )
  en zelfs een groot verschil Windows (ofwel 7 of 8 of 8.1 of 10). U kunt zien van de benchmark simple / gemakkelijk. Ik zeg het is niet gemakkelijk, maar de resultaten zijn als
  Tegelijkertijd verhoogt prestaties

 14. Gefeliciteerd overname. Ik heb dit patroon opgevallen. Voornamelijk sleuf M2 een groot voordeel dat hij biedt producten duurder dan de 17 inch. Inderdaad voldoende dure producten, zelfs zeer duur, niet het aanbieden van FHD IPS, M2, SSH, GTX of hoger 860m met GTX960m, toetsenbord met achtergrondverlichting, dual koeler en dat de 15,6 inch. Ik weet niet of WIDI ondersteunt, als modellen van Toshiba. Een uitstekende prijs prestatie verhouding, en elke fan zal vertellen diverse andere merken, is Acer goed ontworpen producten tegen prijzen die zij opleggen aan de markt nog in het kantoor categorie. Ze zijn goed uitgerust! Misschien is de plastic kraakt en het aantrekken van vingerafdrukken, maar deze zijn kwaadaardig of opmerkingen van sommige feministen die geen idee hebben hoe het weegt IT-prestaties.
  Ik kijk ernaar uit om hem te zien binnen met een SSD M.2 en te presenteren als vliegen

 15. Marian zei hij

  Waarom heb je een laptop met Linux en Windows niet één kiezen? Wat is het verschil tussen Linux en Windows?

  • editie zei hij

   als u uw laptop in de winkel ramen die zeggen over 5900 kosten. 5 miljoen werd in licentie oem ramen.
   Dus als je een laptop met Linux of FreeDOS hardware aan te schaffen de prijs betalen, als je laptop te kopen met Windows op het in de winkel in de prijs van de "echte" hardware en voer de licentie prijs ramen. hardware + prijs ramen prijs = vrij veel, beter met linux.

 16. Altijd Videotutorial kwaliteit, van harte gefeliciteerd! Wijn met een verzoek dat niet is gerelateerd aan de laptop hierboven. Omdat ik Windows Update 10 een tijdje geleden dat je toevallig op de pc op te vinden, weet niet of anderen gaan zo maar werd vervelend en denken terug te keren naar Win 7, als er niets gedaan ! Misschien een oplossing voor dit probleem, van wat ik het net heb gezocht te vinden en de BIOS kan mijn baza.Placa bodemplaat is ASRock H81M. Bij voorbaat dank!

  • Laat zien dat voor elke laptop / moederbord vindt u de website van de fabrikant vindt u enkele nieuwere BIOS om uw laptop of moederbord om samen beter met Windows 10 krijgen. En ik deed BIOS-update voor deze laptop.

 17. Ik deed dat updade het moederbord BIOS, zoals we zagen in de tutorial, maar het probleem met enkele pesista Zet ON! Een blijven zoeken van de fabrikant en kan iets nieuws te vinden! Thanks a lot!

 18. Marius C. zei hij

  Hallo Cristi. De laatste tijd heb ik wat problemen met de PC-eenheid start kreeg, maar niet sturen het beeld naar de monitor en kan dat pieptoon bij het opstarten niet horen. Cam dat het probleem zou kunnen zijn? En voor het geval dat de harde schijf is ok kan dingen van hem over te dragen aan een rek of een USB-adapter op de laptop, met inbegrip van bestanden die ik had op het bureaublad, downloads, etc op dat hdd?

 19. succes zei hij

  De laptop die u ingediend heeft geen optische drive en USB 2.0 hoe je een besturingssysteem kunt installeren met USB 3.0?

  • Marius L. zei hij

   En als het USB 2.0 wat? Einde van de wereld? D'oh .... Integendeel, het heeft een betere USB 3.0 => betere overdracht snelheid! USB zal werken toch 3.0 en 2.0 USB-opslagapparaten. Dus je kunt besturingssystemen zonder problemen installeren. Het was brainer. Hoe kan een laptop te verkopen, zou u het besturingssysteem niet installeren op deze ???????? !!!!!!!!!!

   • Marius zei hij

    Succes is hier, maar niet zo'n groot probleem, als je weet wat je moet doen is eenvoudig.

   • Costelina zei hij

    Marius geen L voor de USB-driver 3.0 mag daarom niet worden gezien in het BIOS
    Ik dacht dat ik wist dat de baan

    • Marius L. zei hij

     Meestal laptops die alleen USB-poorten 3.0 een BIOS optie die de stage boot USB / USB BIOS 2.0 sets hebben. Het moet die optie te activeren. Ik denk dat de producenten geen rekening gehouden met deze situatie? Be serieus!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.