Het oplossen van problemen in de games, video's vervangen

Het oplossen van problemen in games, video's vervangen.

Een paar maanden geleden had ik wat problemen met de Nvidia GTX860 Acer V Nitro (VN7). Als we het spelen van een spel elke afbeelding minuut 5 blok en muis en de luidsprekers te horen neuriën vervelend. Nadat ik door het elimineren van alle mogelijke oorzaken, hebben we geconcludeerd dat de videokaart driver was een beetje dubieus. Maar hoe je video driver te zijn, wanneer was de laatste beschikbare plaats Nvidia? Afgelopen driver, het is ook de beste, toch? Niet altijd! De nieuwste drivers zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste gezichten en soms cijfers maken op oudere hardware. Kan ingrijpen en allerlei Software onverenigbaarheden, waar je vrede over zijn hoofd zal geven. Het kan in een spel om feilloos uit te voeren en in een ander alleen cijfers te maken.
Ik heb eindelijk het probleem opgelost door het installeren van een oudere driver op de website van de fabrikant van de laptop. Ik heb dit probleem op Windows-account, dat was een beetje wreed op het moment.
Een paar dagen geleden heb ik contact opgenomen met een collega die het zelfde probleem op een pc heel goed gehad; en dat een jaar na de lancering van Windows 10; toen realiseerde ik me dat het niet vanuit Windows, maar de drivers van Nvidia, die al snel groter dan een besturingssysteem zal groeien.
Het oplossen van problemen in de games, video's vervangen
Nvidia drivers komen met al Mijn wonderen, die eerlijk gezegd, men niet echt nodig, maar te beginnen in het huis en consumeren middelen achtergrond, en dat is helemaal onzin.
Symptomen die problemen met de videokaart drivers te geven:
1. beeld Slot scherm
2. Blok muis voor korte periodes
3. image PC vast te zitten en niet meer reageert
4. Plotselinge vertrek uit het spel (stop playing)
5. Blauw scherm foutmelding gevolgd door herstart
6. Plotseling herstart de pc
7. Lock scherm gevolgd door het schrille geluid speakers
8. Running harde games die normaal ging
9. Zwart scherm comeback pas na herstart
10. Games die werkte, helemaal niet beginnen
Oplossingen voor de problemen videokaart driver:
Meestal, de vervangende videokaart driver met één ouder wonderen. Maar het kan niet doen ... toch.
Zelfs als u verwijderen en een andere bestuurder in november te installeren, zal Windows automatisch ingrijpen en zet de chauffeur terug; Dus ik deed niets.
Stappen hervestiging juiste driver voor uw videokaart:
1. We moeten ervoor zorgen dat de bandiet zal niet opnieuw installeren van Windows. Hiervoor gaat u naar: Control Panel / System / Advanced System Settings / Hardware / Device Installation Settings, iar aici alegeți nu și salvați.
2. Verwijderen wordt gedaan Display Driver Uninstaller in de veilige modus (belangrijk)
3. Het opnieuw installeren van de driver wordt gedaan na het opnieuw opstarten. Het is beter om een ​​beetje oud driver downloaden en vink alle troep die u niet nodig.
downloads:
1. Display Driver Uninstaller
2. Oudere Nvidia drivers
Als u problemen met bestuurders adviseren:
Hoe kan ik drivers voor onbekende componenten of onbekende apparaat te installeren
Hoe je alle drivers backup met Double Driver
Hoe je drivers voor Lenovo laptop of desktop te downloaden
... ..altele Over drivers
Video Tutorial - Het oplossen van problemen in de games, video's vervangen

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. calin zei hij

  Ik zeg nogmaals, ik vergeten hoe het voelt om te geven blauw scherm fouten en onverenigbaarheden winnen onzin :)) voor het gebruik van Linux 2005 krijgen de overwinning een keer in een blauwe maan. driveru probleem en als we kiezen voor linux eigenaar van de universele. en werkt perfect. pt winnen en niet in veilige modus gebruik revounistaller te gaan

 2. Fanica zei hij

  Ik dacht dat je zei dat je niet werken met spelletjes, het is gekomen om over te begeren? Misschien heb je laptop, Anything Goes ok.Ai een of andere manier kinezarie? .Als Dus, vergeet het maar het is grijs !!!

  • Claudel zei hij

   Waarschijnlijk verwezen naar de games alleen maar om de tutorial te maken.
   De laptop is een van kwaliteit, Acer V Nitro park

  • par zei hij

   Nu weet je hoe het is ... allemaal chinezarii. althans merchandise aankomst in Roemenië. maar laptop, dat is heel goed. Kan 1 coureurs geven fabrikanten op de paal. noch moeite om ze zo snel mogelijk op te lossen. zijn zo veel 3, 4 maanden.

 3. LucianGL zei hij

  Cristii heeft een of andere manier video driver en Intel? Zo ja, wat is een klein probleem en ik groet u op een processor en een meer geavanceerde videokaart een rog.Anume in mijn geval Asus Asus heeft op de officiële drivers allen, en het intel met de nvidia beleaua.Pe u kunt updaten naar de nieuwste versie, maar de intel driver gaat heel goed op asus officiële, maar als je de nieuwste Intel driver te zetten, dan is de CPU-koeler zet meer lucht Intel heeft meer werk met gender 10 20% meer, en het overschakelen van intel op Nvidia's greoaie.Cu Maar als je weggaat oude driver kan wi-di niet gebruiken op intel.Ar iets om te onthouden voor eigenaren laptop met twee videokaarten (intel + nvidia).

  • LucianGL zei hij

   Het invullen van komen met een relatief belang:
   Ik probeerde vele versies (hoewel ik niet kan zeggen dat er altijd iets), zoals ik al zei ik heb een ASUS ROG Gaming Laptop G750JY-T4036D (link gegevens: http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4710hq-2-50ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-2-x-128gb-ssd-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4036d/pd/D8DZWBBBM ); dat ik wilde het scherm geven spiegelen op een Chromecast maar ik merkte dat onder geen beding gaan op ramen 7 met een driver veranderd of officiële (ofwel draadloos of Intel video) op Windows 10 ik het probleem met chauffeur opgelost Intel, maar wilde niet dat de draadloze ... maar uiteindelijk slaagde ik erin om de verbinding alleen op Windows 8.1 officiële pro bestuurders, waaronder de Intel draadloos te maken. Het probleem met betrekking tot drivers Dit geldt niet alleen voor de bestuurder (nieuw of oud), maar ook de besturingssystemen Windows windows.Este heel goed mogelijk dat een bestuurder 7 10 of ramen om problemen in uw Windows-8.1 gaan perfect als creëren als meu.Problema oplossing en vermelden wat wordt besproken op de officiële forums asus behagen zonder enige oplossing brengt concreta.As het invullen van deze tutorial Cristi dit als zeer important.Deci schept problemen niet alleen bestuurders, maar ook actief zijn Windows-systemen .Precizez besturingssystemen gebruikt werden gedownload van de officiële Windows (Windows 8.1 officiële link: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8 ) .Een Aangenaam week

 4. Petru zei hij

  Hmm, ik heb precies hetzelfde probleem en geloven dat hij is de videokaart BIOS, ik brandde de plaat. AMD is van toepassing op deze correctie, toch? En als ik een CD met drivers voor uw videokaart, is het raadzaam om het te gebruiken?

 5. cata zei hij

  Kan gered door een herinstallatie van Windows.nota 10.

 6. Sebastian zei hij

  Salut!
  Wat denk je van hostinger voor een site ??
  Een kleine site

 7. Stefan zei hij

  Hallo Cristi, spelen WoT?

 8. Dan zei hij

  hallo. tutorials oudste ontbreekt?
  https://videotutorial.ro/mesajele-facebook-cum-le-stergem-arhivam-si-gestionam-tutorial-video/

  niet starten:
  Server niet gevonden: rtmpt :/ / 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4 :/

 9. ViorelR zei hij

  Dank nuttig tutorial.

 10. Tommy zei hij

  WTF, 1 miljoen bezoeken per maand, van harte gefeliciteerd! similarweb.com vertelt ons dat 61% van visitoirs zijn afkomstig uit Roemenië, 2,5% van Engeland, Italië% van 5, 6% van Brazos ect ... Nou in ieder geval dat in andere landen de reclame betaalt beter. Slechts een kleine crontab: verwijder € 1000 met veel visite maand?

 11. gabriel87 zei hij

  Cristi Hello! Ik wil graag voor mij en mij te helpen in een kwestie weet niet of ik dit probleem kan plaatsen. mijn maar toch ... Ik was onlangs geïnstalleerd op Windows-pc op 8 64 beetje en hoewel ik kreeg te horen dat het niet compatibel is met spelletjes fifa maar we zijn erin geslaagd om een ​​aantal games serie fifa installeren namelijk fifa 2006,2008,2009 en een periode ging maar gisteren toen ik wilde in een van de spellen die ik gaf dubbelklik op het icoon van het spel te komen en leek me een bericht als "fifa 2006 Vereist hardware grafische versnelling" en nustiu van wat we zochten oplossingen op het net, maar ik vond dat ik kon dit probleem op te lossen en ik zou graag om me te vertellen als je kunt wat te doen hoe kan ik dit oplossen? Goede dag en verwachten snel een antwoord.

 12. Ionel Manea zei hij

  Wilt u advies of een advies. Ik kocht twee desktops met wni.7 Home Premium inbegrepen, hetzelfde model, dezelfde configuratie, dezelfde prijs, etc. Eén functioneren perfect, de andere zal een buzz in de luidsprekers te horen elke beweging van de muis, een scroll van elke beheerde scrollen webpagina's op elke site.
  Ik Shimba Speaker, ik Shimba audio drivers, probeerde ik het meest van de opties te vinden op het net. E garantie, is verzegeld (ik kan niet binnen te kijken), heeft niets geïnstalleerd dan het besturingssysteem, elke week geleden dat ik heb genomen. Dus ik leer terug, of je naar je werk ?.
  Bij voorbaat dank

 13. Dumitru Damian zei hij

  Ik loste mijn probleem met AMD (ATI Mobility Radeon HD 5470) hadden we ramen 7, 10 ik overgestapt naar Windows. Ze wil niet meer games en films te werken, ging heel erg schokkerig ..! Ik installeerde DDU draiver Ik verwijderde de bestaande en geïnstalleerd een van de 09.2012 en beweegt zeer goed .... dank u zeer mijn vriend ....! Je bent erg behulpzaam ....! keep up the good work ... ..! Many thanks again ...!

 14. victorstoicescu zei hij

  Fijne verjaardag, gezondheid en alles wat je wilt!
  Ik bezit een AMILO Xi 1547
  Intel 945PM + ICH7-M CPU: Intel® Core ™ Duo processor T7200 (2.0GHz, 667 MHz, 4MB L2 cache)
  Graphics ATI Mobility ™ Radeon X1800 met speciale video-RAM en 256MB GDDR3 MXM-III-technologie - High performance ultra-threaded grafische engine 3D - Advanced Shader Model 3.0 Ondersteuning (voor realistische mobiele gaming) - Avivo ™ Display Technology (voor een hogere kwaliteit foto's en video's) - HDTV Ready met HDCP ondersteuning - All-HD-video afspelen tot 1080p * - PowerPlay 6.0 voor een langere levensduur van de batterij.
  Ik installeerde het op XP, WIN 7, 10 WIN (VISTA en WIN 8 ze te vermijden, ik hou niet van).
  Het probleem doet zich in 10 WIN: videokaart is niet fysiek gezien: WIN 10 gaan met geïntegreerde video, microsoft bestuurder, maar langzaam (RAM 2GB)
  In 7 is winnen geen probleem, daarom gebruik ik het.
  Heb je tips voor WIN 10 op deze grafische kaart?
  Groot probleem voor de laptop in de discussie: HDD
  Ik kocht het zonder HDD en werkte niet met slechts één Fujitsu; Ik heb er één (eigenlijk meer) geplaatst en kan GEEN SO installeren op hen, de tweede HDD kan het zonder problemen gebruiken voor gegevensopslag.
  Voor het upgraden naar een hogere SSD en / of HDD hebben we maar één bedrijf gevonden. http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Fujitsu/amilo-xi-1547
  Wat zou het probleem zijn en hoe kan ik het oplossen?
  WAT IS SPECIAAL OP DEZE SSD / HDD? voor deze laptop?
  Ik weet dat het is verouderd, maar als je dat doet, maakt me verder te gaan ... (verloren nachten, zenuwen, bier en proberen om een ​​zweep te doen ... dat niet trosneasaca).
  Heel erg bedankt voor het antwoord, maakt niet uit wie het is (ik heb echter een fout gemaakt in de volgorde tussen ... bier ...).
  Happy Birthday!

 15. andrei zei hij

  hallo, ik heb dit probleem alleen omdat ik online films vasthoud en youtube kan me iemand helpen

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.