PC opstart fout, voorbereiden van automatische reparatie, Diagnose van uw pc

PC opstart fout, voorbereiden van automatische reparatie, Diagnose van uw pc

Vanmorgen kreeg ik een fout bij het starten van de pc, bleef het in een boot lus, het weergeven van berichten belasting: Het voorbereiden van automatische reparatie, Diagnose van uw pc of Proberen reparaties.
De avond voor de doorstroming gestopt voor een paar seconden en uw pc plotseling gesloten, en blijft gesloten nadat de macht herstel, aangezien zo ik de bios te stellen, om te blijven gestopt als een vermogen onverwacht stopt.
Toen ik begon vond ik het probleem en wilde het een of andere manier op te lossen. Helaas allemaal proberen, het was niets. Ik zocht het net en het oplossen van de meeste van de raad stuurde me naar uw besturingssysteem opnieuw te installeren; Een operatie nogal tijdrovend zenuwen. Ik heb verscheidene toepassingen geïnstalleerd, elk met hun instellingen, wilde ik niet om ze allemaal te verliezen.
Ontevreden, begon ik een of andere manier proberen herstel, vooral omdat het leek een probleem eenvoudig op te lossen. Na een paar uur slaagde ik erin om verwijderde bestanden van beschadigde boot te herstellen met een stok dat ik Windows 10.
Deze problemen kunnen optreden:
Wanneer opnieuw opgestart plotseling en onverwacht PC
Het stopt met het voeden,
Wanneer een update plotseling onderbroken,
Wanneer u verbinding maakt met een PC harde schijf met een ander besturingssysteem,
Als we verkeerd ingesteld dual-boot-configuraties,
Toen we Matrix RAID drijft gebreken.
Wanneer verschillende hardware verandering
Wanneer we een domme BIOS-instellingen
In de tutorial liet ik alles van hoe ze eruit zien vervelende berichten, om met succes te starten. Daarnaast bedekt we een paar opties in het menu herstel, om te zien dat het probleem niet kan worden opgelost met de menu herstel op de schijf zijn absoluut noodzakelijk om een ​​stok of DVD met Windows 10 waaruit het probleem zal herstellen gebruiken .
Voor degenen die niet weten om een ​​schijf te maken of stok met Windows 10:
waarschuwing:
Je zal alleen geïnteresseerd hoe u de USB-stick met Windows 10 maken
10 Tutorial Windows-installatie van A tot Z
In sommige gevallen is het waarschijnlijk grotere problemen. U kunt de fysieke harde schijf problemen of problemen met de SATA-controller.
stappen:
1. Doe-stick of DVD met Windows 10
2. Boot vanaf de stick of DVD
3. Kies: Computer Repair (geen installatie).
4. De blauwe venster kies "Problemen / geavanceerde opties / Startup Repair.
Video Tutorial - PC opstart fout, voorbereiden van automatische reparatie, Diagnose van uw pc

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Karolin zei hij

  Ik zag je bij de iconische World of Tanks. Hoeveel slagen hebben, wat bijnaam die u, maak je deel uit van een clan? Ik speel dit spel zijn intens gepassioneerd over het en ik veel geld geïnvesteerd in dit spel. Il Open Beta spel toen het voorbij was 5 jaar zo, de andere niet zeggen, maar misschien kunnen we een peloton doen. Bedankt en veel geluk voor tutorials.

 2. Rares zei hij

  Zeer goede tutorial. Voor nu heb je onderwerpen voor tutorials over hoe veel ramen hebben dit probleem, maar het is een bot talloze fantastische, je het druk hebt en je wilt en niet :)))))) Gebruik Windows 10 met vertrouwen, sarcasme :)))) )

  • Marius zei hij

   Win10 is een besturingssysteem voor power-gebruikers of mensen met het vermogen zich aan te passen, in ieder geval voor amateurs of bangeriken.

   • MIKI zei hij

    Serieus! zie de volgende, next, dan eindigen! Microcost wordt gemaakt ptr GELD! Zo en niets meer! Leef OPEN GRATIS!

   • Rares zei hij

    Waar heb je dat te vervullen "genie" :))))))))))))))))))? De rest doen wij, Android gebruiken we? als u alleen installeren ramen en de next next next ... .No'm tegen Android. U liever een filmpje kijken vervolgens vast te stellen Windows® Iara 3 dagen dan een film, iets gelezen :))))) Denk niet dat je Windows® haat, maar om te zeggen dat alleen die landen gebruiken als iedereen doet wat precies dat ios gehoord of als ze zich kunnen veroorloven, je begrijpt wat ik bedoel

 3. iris zei hij

  Doen op een mini-PC met de overwinning 10., Of een tablet.?

 4. calin zei hij

  Meru's Windows-problemen. Zoals ik al heb gezegd en ik herhaal overstap naar linux je nog niet hebt facuto. En laten we winnen alleen wanneer een dual boot Musa's idee. linux intampani niet zo veel problemen die te winnen. Sommigen zullen zeggen ja nee mer goed gaan of niet weet welke games-programma's. gebruikt alleen winnen dan. hoewel de stoom is voorbij 300 games voor linux. plus niet VB emulatie etc.

 5. nicolae zei hij

  Bedankt voor. tutorial. U hoeft geen gegevens te verliezen?

 6. Katalin zei hij

  ? Broeder, waarom ga je niet krijgen dat idee een maand geleden ... je me gespaard een dag werken: geïnstalleerde Windows + driver + software + spellen (te downloaden op de herkomst game over 60 giga betekent uur, tenzij u abonnement gigabit) ... Hoe dan ook ptr zeker .multumesc gebeuren voor mij opnieuw, en dankzij jou ... ik scos.o goede avond.

 7. Marius Tut zei hij

  Hallo. Ik zal proberen het kort te houden, maar ik denk niet dat om te slagen, want je moet details.
  Ik dualboot op een SSD: Windows en Windows 8.1 10. Mergin deze optie voor meerdere jaren, begin augustus vorig jaar het maken van updates van Windows naar Windows 7 10.
  Sinds enkele dagen niet meer starteaza normaal geen van OS, waardoor precies dat les: Het voorbereiden van automatische reparatie, Diagnose van uw pc, dan start niet dragen - misschien - reboot, en na het selecteren van een besturingssysteem, het tonen van het logo met blauwe venster en vervolgens ... .ecran zwart.
  Als ik heb geduld, waardoor hij dus het is mogelijk een paar keer was om de plaats na 5-1-15 minuten duren.
  Ik noem dat tijdens dit systeem lijkt te werken in de achtergrond als de HDD LED knippert, of als u een cd of een stokje te plaatsen
  Het kruiste mijn geest niet te worden gekoppeld aan de video-driver, zodat de twee van lasten succesvolle, ik een andere bestuurder (laatste) op beide OS geïnstalleerd, maar het fenomeen aanhoudt.
  Het oplossen van mijn (absoluut vervelend en dat zal niet voor onbepaalde tijd te aanvaarden) is - slechts een moment - File Restore Acronis Reseved met een eerder gemaakte back-up mee.
  Mijn vraag, als je weet nog dat fenomeen, wat gebeurt er met dit bestand Gereserveerd voor 100MB?! Alters, of wat?! Het systeem, dat na deze voorbehouden File Restore lading ... maar slechts tot de eerste herstart. Niet nauwelijks boot van de andere OS gaat, totdat dezelfde herstellen.
  Wat te doen?! Ik probeerde een keer, ongeveer een maand geleden (in dezelfde zaak) totaal Restore elk OS los van de vorige back-ups, maar niet opgelost. Op een gegeven moment kon hij normaal lopen, maar slechts tot een paar dagen geleden. Dus?!

  • Rares zei hij

   Waarom dual boot Windows en Windows? "Nou en?"

   • Marius Tut zei hij

    Eenvoudig.
    Om gebruik te maken van PC-FECIORU mij en mijn 14 jaar.
    Ik doe videoverwerking en ik wil mijn systeem zo schoon te houden (vooral partitie met OS Win 8.1) en hij wil klem op 10 Win (100% games).
    Logica?!

    • Rares zei hij

     Ja, in dit geval ja, ik heb niets tegen crazy ingewikkeld, maar als je gewoon 2 ramen op veel plaatsen heeft problemen ... plus het is bijna een bot doos of een harde elkaar, hoewel deze kosten

 8. ionut zei hij

  Ik had hetzelfde probleem een ​​paar dagen geleden hebben we opgelost heel eenvoudig. Ik zette de PC 5 minuten nadat ik stak het werkte perfect.

 9. daniel zei hij

  welkom
  Vraag: Je gaf een cheque schijf?
  als u in het schrijven van les ding heb ik spijt me dat ik miste
  een goede dag

  • Adrian Gudus zei hij

   Je kan niet verontschuldigen voor dingen die je doet op de grond. Uw probleem is dat u hebt uitgevoerd en als logisch gevolg, je verliest als je zei precies wat je vraagt.
   Met de bedoeling om een ​​handeling waarvan consequentie wordt afgeleid door de eenvoudige logica en dan verontschuldigen, wordt hypocrisie genoemd doen
   Ik neem minder tijd om het lesprogramma staart hoofd volgen dan om een ​​reactie te schrijven

 10. calin zei hij

  een tutorial te behagen verlichte toetsenborden en dat is ongeveer het verschil in mechanische toetsenbord is een lichte en een nonmecanica

 11. Daniel Radu zei hij

  Cristi, Minecraft speel je? Als je veel FPS je spelen?

 12. zame77 zei hij

  Hello! En goed bruikbaar tutorial. Het kan een tutorial over hoe na 7 30 dagen terug te schakelen naar Windows doen?

 13. cris zei hij

  Hallo Cristi, stuurde ik een e-mail, wachten op uw antwoord.

 14. Leeuw zei hij

  Zeer util.Felicitari!

 15. cris zei hij

  Ik dank u voor uw reactie Cristi maar van wat ik hoorde na de datum van juni 29 niet meer kunt upgraden gratis Windows 10.Este waar of ik het mis?

 16. Adrian zei hij

  Hallo ik leptop ACER (één jaar 2015) Ik brak hdd, ik ging naar de dienst en zei dat hdd niet kan worden gerepareerd en kocht een andere hdd (niet nieuw, heeft 3 jaar, hdd is goed zonder fout) .Ik in raamstijl hdd en ik gaf leptop beginnen, opnieuw opstarten om Windwos plaats en elke keer als ik schreef installeren <<< geen opstartbron verschijnt HIT eEN TOETS <<<. ik heb een leptop van 2012 ( heeft Windwos geïnstalleerd op soepel) en ik veranderde hdd sites, dus HHD geen ramen ik in leptop van 2012 en de eerste keer dat ik gaf het begin kon ik Windows zonder enig probleem installeren geïnstalleerd. (beide HDD werkt op leptop van 2012) .Ik meerdere malen geïnstalleerd op beide hdd leptop ACER din2015 en elke keer als ik schreef <<< geen opstartbron verschijnt HIT EEN TOETS <<<. kon je een tutorial te maken over dit probleem, geef me een antwoord

  • Rares zei hij

   Er is "een probleem", voer herkennen of zie BIOSen ingesteld op een doorstart bios iets herkent waarschijnlijk niet booten vanaf DVD / stick en harde schijf leeg is en hij laarzen ... het is de eerste les op de site verklaringen bios

 17. Daniel Radu zei hij

  "Fitze Windows 10"

 18. Julian zei hij

  Hallo. Ik heb een fout die lijkt me nadat ik Windows opnieuw geïnstalleerd op een Toshiba laptop.

  "De hardware configurationfieldis leeg.
  Controleer de datum en schrijf correct SMBIOS value "

  laptop van mijn vriend als de hare te increcat gaf te formatteren en opnieuw in te stellen de ramen.
  Ik installeerde win en ik 10 bovenstaande fout optreedt ... Als u op een toets wordt de ramen, zo niet, het blijft een zwarte achtergrond en massage ...

  Gelieve da.mi advies hoe zich te ontdoen van zijn of op zijn minst te begeleiden me naar een website, software om het probleem op te lossen ...
  Het is moeilijk vervelende situatie ... Bij voorbaat dank

 19. mihaela zei hij

  Waar is de tutorial schijf 10 ramen?

 20. Cristi Hello!
  Een paar dagen geleden had ik hetzelfde probleem op mijn geval werkte niet laptop.In reparatie methode met stok bootable (Windows 10 Pro), zelfs in DOS methode Bootrec.exe; opdracht sfc / scannow gemaakt scannen, ptr het vinden van corrupte bestanden, maar vertelde me dat hij kon niet repare.DiskPart vertelde me dat HDD is oke, ik aanvankelijk dacht dat het een probleem dat ik opgelost HDD.Cum: ik gebruikte een USB-stick bootable USB Tehnicians met Macrium Reflect; de laptop ik heb dezelfde software op de opsporing geïnstalleerd en die de afgelopen maand een volledige back-up van het station dat is het systeem (met inbegrip van partities kleine verborgen) ik opgestart vanaf de stick gedaan had, koos ik voor het herstel van het imago en afgewerkte in 16 min.Dupa start Windows is normaal en zonder probleme.Ca opgestart, omdat ik denk dat het tijd voor een update geïnstalleerd defecte of onvolledige testen actualisering van Microsoft, of variant 2: ik denk dat we brak een activiteit gegevensverzameling door Microsoft bij het opsporen van mijn ptr probleem leek me nadat ik gaf doorstart gedwongen ptr mijn HDD verschijnen in task manager die wordt gebruikt 100%.
  Dat is de methode die werkte ptr me perfect.Totul werkt perfect nu, we hebben niet verloren geïnstalleerde programma's, instellingen, enz.

 21. iodorin zei hij

  Hoe kan ik opnieuw installeren van Microsoft edge dank aan Windows opnieuw te installeren, zonder

 22. Alexandra zei hij

  Ik heb een probleem met uw computer, als iemand kan helpen. Wanneer het stopt SMBIOS beginnen en er zal niet meer kosten.

 23. George Ionita zei hij

  Me alles wat ik niet gaan, precies doen wat je doet, maar na het geven van me dat niet kon worden reparat.Ce te doen? Ik heb video's gezien en ik heb geprobeerd andere alternatieven, maar nog steeds niet mers.Va Gelieve te antwoorden zo snel en evicient.Multumesc ik had verwacht.

 24. Cristian hallo, hoe kan ik dit probleem oplossen https://postimg.org/image/qbq8lqzmv/

 25. alberto aby zei hij

  Hallo Christus. Ik heb een probleem Ik heb geprobeerd Sami reset ramen en 10 duizend lichte pc crashte, en wanneer niet werklampen en alles is blauw en de naam is niets zoals ik verschijnen voor je het weet profiel en je kan mij helpen?

 26. Sorin Tanasa zei hij

  Ik ben Sorin, help me alsjeblieft, over een telefoon E-boda, schrijft mij aan de telefoon: "helaas systeem hulpmiddel gestopt", je moet zeggen dat in het verleden installeer ik het nog steeds zelf verschillende toepassingen en één zei hij tegen mijn wortel-ez telefoon, niet zeggen hoe, maar vertelde me dat rootarea dient twee toepassingen die ik nu op uw telefoon hebt geïnstalleerd, zodat je niet krijgen om wortel te maken. Ik wist niet te doen dat ik net gedownloade applicaties, een Superuser en Frame ... weet niet hoe. Okay. Als je me kan helpen. De telefoon is een dual sim E-boda uitbarsting V200, vierlingkern. Thanks.

 27. W10.Am haat 7 doorgegeven aan en ga op dit moment is er geen joc.w10 de neiging te verwarren drivers greu.Cred video Ik ga terug 7.Am w8.1 begrijpen dat zou de beste besturingssysteem te zijn licentie vandaag, maar ik heb niet zo ... Misschien Cristi verklaart waarom w10 "verontrustende" video drivers als dit en als microsoft iets aan doen.

 28. hoe kan ik ontdoen van deze fout Error Code 0xc0000225

 29. Albert zei hij

  Bel me begint

 30. Gabriela zei hij

  al was het maar een blauw scherm verschijnt met opties opnieuw op te starten, afsluiten, opnieuw opstarten en bij te werken, welke opties heb ik? nework vertelt me ​​ook nee, dat is omdat ik verkeerd geconfigureerd is, lijkt het wel. ideeën? soultii? dank

 31. Ik heb onlangs een probleem getroffen die ik niet kan oplossen. Ik win.10 en als ik de pc wil starten, verschijnt fout 0xc00000e9. Ik heb een schijfherstelling gedaan en ik herken het niet. Wat adviseer je me?

 32. Ik ben vergeten te zeggen dat ik probeerde te herenigen win.10, maar zonder succes, start niet op de dvd of op de stok. Ik heb een klinker pc met een centrale unit, de oude 12 jaren. Ik wacht op suggesties, bedankt.

 33. Emilian zei hij

  Mr. Cristi zeer goede tutorial, net als alle anderen waarvoor u van harte gefeliciteerd en bogen verdienen
  onze, van het minste of niet goed in IT
  Maar ik heb twee suggesties voor je tutorials
  1- methode of methoden die werken, over het verwijderen of repareren diepvries geïnstalleerd C-bevroren, niet langer open is (shift + dubbelklik op het pictogram) om kan hierdoor noch dezghet.si verwijdert het, niet ik een wachtwoord pot.Nu installatie ging over 2 jaar en nu wil niet elke culoare.Asta op PC basis te openen voor de virtuele ik dezelfde diepe Freese geïnstalleerd en dat is waar het gaat.
  Hoe kan het probleem anders opgelost worden, behalve opnieuw installeren.
  2 een gedetailleerde uitleg over de installatie (die aanvaardbaar is en welke vragen er niet put), het instellen en
  met behulp van BlueStacks.
  Dank u van tevoren.

 34. bmarius zei hij

  Slechte kansen, of waarschijnlijker, slechts 25% van de gevallen.
  Installatie is de meest waarschijnlijke gebeurtenis, als u in deze situatie komt.

 35. Irinel zei hij

  Ik heb de vensters opnieuw geïnstalleerd en 2 uren niet vastgehouden, en dit probleem is weer aan de gang. Ik heb hem opnieuw geïnstalleerd, omdat ik niet weet hoe vaak dit allemaal gebeurt. Waar is het probleem mee?
  Alstublieft, ik wil snel een veilig antwoord, vanwege welke component deze cijfers maken! Ik heb gezocht en denk vanwege de harde schijf maar ik weet het niet zeker!

 36. Vasile zei hij

  Leg uit dat het extreem dom is!

 37. Wanneer ik probeer op te starten krijg ik herstel. Uw pc / apparaat moet worden hersteld, wat kan ik doen?

 38. Hello Cristi!
  Ik heb een probleem met mijn pc en hij maakt geen bloat

 39. Hallo.
  Ik had een computer die ik met mijn vrouw en dochter deelde. PC stond me niet toe Win x64 te installeren
  Ik had 3 HDD met Win 10 Pro x32, 2 hdd Sata oude 2 en HDD satijn 3 door 1 tera.
  Op de oude pc gingen ze soepel en we controleerden ze met F8. Voor de oude pc had ik video geïntegreerd in het bord
  base maar ik gebruikte een gt8600 videokaart en ik had 4 GB Ram.
  We namen vandaag een pc met UEFI, 8 GB Ram en geïntegreerde video die beter is dan de oude GT 8600.
  Dit is de historicus.
  Ik verhuisde alleen de 3 HDD met hun systemen naar de nieuwe pc, hij zag ze en paste zich onmiddellijk aan de nieuwe pc aan.
  geen problemen. In deze modus ging ik ongeveer 2 maanden zonder incidenten.
  Na 2 maanden kreeg ik een 128 M2 Sata SSD waarop ik Win 10 X64 heb geïnstalleerd.
  Allemaal goed een paar dagen nadat de problemen begonnen. Zonder problemen met voeden verschijnt
  melding met "Scan drive error" of er verschijnt niets, maar bij herstart komt het in het door u genoemde vak
  Soms verschijnt er een lange tekst onderaan het scherm om drive x te repareren en uiteindelijk werd ik wakker om een ​​te vinden
  3 HDD-partitie op een van beide, hetzij primair, logisch of Systeemherstel,
  Ik gaf de SSD de schuld en liet hem vallen.
  De afgelopen dagen heb ik de XDUMX Win 3 Pro x 10 van de MS op de harde schijf geïnstalleerd.
  Tot mijn vreugde begonnen dezelfde problemen. Het was dus geen SSD maar Win 10 pro x64.
  Het probleem is dat het niet de OS-partitie scant die X64 wint maar in een andere HDD terechtkomt die soms
  zelfs verwijderen.
  Nu ben ik bang om x64 opnieuw te gebruiken. Gelukkig had ik klonen en sneller opgelost.
  Het is schemering.
  Heeft iemand enig idee?
  Cristi, nadat je het hebt opgelost met de Win Disk, is het moment opgelost of verschijnt het probleem opnieuw?
  PS. Als iemand mijn POMELNIC opnieuw heeft gelezen en vooral begrijpt ... een biertje
  geweldig.
  Lang en voorspoedig leven.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.