Problemen met Windows 10 en het oplossen van netul

Windows 10 is een stabiel besturingssysteem, maar we soms problemen, dat is heel vreemd in 2016 opleveren. We hadden verwacht dat nu, Microsoft zich meer te richten op de stabiliteit; Maar het lijkt nog belangrijker is het werk van verzamelen van gegevens van gebruikers.
Op mijn werk PC, Windows 10 alle updates tot nu toe. Af en toe een probleem voordoet met het net, een rode "X" en de boodschap dat er geen verbinding is. NIC is Intel, wat betekent dat elke derde klasse fabrikant Intel oom! Maar het probleem met "Offline" "Nee verbindingen beschikbaar" aanhouden. Het is heel vreemd omdat je denkt dat je iets verkeerds hebt gedaan en beginnen te trekken kabels achter het toestel of op de router, router verstoord, provider te bellen, etc.

Problemen met Windows netul 10 - Beschrijving

Het probleem met deze netto-site op Windows 10 niet altijd voorkomen, maar alleen in bepaalde tijden, om ons uit meloenen krijgen. Merk op dat een paar reset het probleem verdwijnt, maar nogmaals, we zijn 2016 ...
Het goede nieuws deel!
Ik vond een oplossing door het scannen van de hardware veranderingen "device manager". Fix deze site dient te worden toegepast wanneer een probleem, want ik herhaal, is een tijdelijke oplossing.
Bij een andere gelegenheid vinden we oplossingen voor problemen met de wi-fi net op Windows 10. Schrijf me in het opmerkingenveld, wat voor problemen je met netul wi-fi of bedraad in Windows 10, en ik zal proberen op te nemen in de volgende en deze tutorial.
Voor het probleem "Limited connection" Ik nodig u uit om naar te kijken dedicated zelfstudie.
Video Tutorial - Problemen met Windows 10 netul


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Okas zei hij

  oplossing: rechts klik op Update Driver Op mijn computer te selecteren uit een lijst met apparaten en daar 2 drivers, kiest u de onderste volgende probleem definitief opgelost en vuala

 2. Alex zei hij

  Hallo,
  Ik 10 alle ramen en alle verbindingskabels vast internet heb ik een ander probleem ..
  Ik geef ik iets downloaden van het net of het kijken naar een video..pica netul en hebben problemen op te lossen achterhalen of geef Disable / Ethernet inschakelen als hun revina..Si doen dat heel des..Pentru een bestand 1gb 4-5 valt ori..avand in gedachten dat te downloaden met 10 mb / s

  Bedankt!

 3. Ovidiu zei hij

  Hallo Cristi, en ik heb het zelfde probleem, maar de wifi moet weer gaan leptop wifi hebben, lijkt het met rode x op wifi.

  • Ik erken en ik zal het opnemen in de tutorial die ik zal maken met wi-fi problemen op Windows 10.

   • Lucian zei hij

    Hallo. Vaste hetzelfde probleem. 10 op wifi en te winnen, verliezen verbinding en andere verbindingen, maar ziet heel vreemd dat het niet was aangesloten totdat de herstart, dan is alles weer normaal is.

    • mihai zei hij

     ervaren precies hetzelfde probleem en verlies ik wifi-verbinding en ziet de rest enige die niet was. Hoewel een verlies dus zijn hoofd van tijd tot tijd als ik geef gewoon een torrent in een losse meteen elke keer

     • Alexandra zei hij

      Weet iemand of de video met WiFi problemen op Windows 10 gedaan?

    • Kom verder met de tutorial voor wi-fi-verbinding, waar ik al een maand moeite mee heb en ik vind het niet erg:

 4. Cristina58 zei hij

  http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l830-133-cu-procesor-intelr-coretm-i3-3217u-1-80ghz-ivy-bridge-4gb-640gb-amd-radeon-hd-7550m-1gb-microsoft-windows-8-modena-red-pskf4e-00c008g5/pd/EKTVKBBBM/

  De Bluetooth-instellingen, vond ik: Generic Bluetooth Adapter Microsoft Bluetooth enumerator.Am EVENTS klikte en ik vond het bovenstaande resultaten
  USB Device \ VID_0930 & PID_0219 \ Alaska_Day_2006 vereist verdere installatie.
  BTH Device \ MS_BTHBRB \ & 7f1af4c6 & 6 1 1 & Vereist verdere installatie.

  Ik heb geprobeerd om te verbinden mijn kabel-box en USB.Inainte installeren van elk apparaat, met mappen C en D tonen een pop-up me te vertellen dat ik een nieuw toestel, kon ik klik, kiezen wat en fac.Am een bluetooth stick, waarmee ik aan het doen was in Windows 7, 8 en 8.1
  Dat is een ingewikkeld omdat ze niet het ABC van deze profesii.M ik als een kabel aansluiting 3,5 zal het probleem op te lossen weten, maar wat gebeurt er met bluetooth laptop die, als je erover nadenkt ... ..l hebben altijd problemen gehad. ik deed of met de datakabel, of de overdracht van bestanden in Dropbox en gata.Acum en Dropbox upgrade en vraagt ​​me hoe ik genoeg daar ... ..vai en bitter mine.Multumesc en verheugen ons op uw tips

 5. Vlad zei hij

  Salut! Ik heb een probleem, schoppen constant draadloze laptop. De laptop is een Lenovo Windows G585 10. Zelfs gebruik maken van een draadloze adapter TP-LINK draadloze kaart voor de laptop of de bestuurder verbreekt voortdurend. Wacht uw suggesties, eventueel een videotutorial. Bij voorbaat dank.
  Met vriendelijke groet,
  Vlad

 6. Uitstekend! Proficiat voor je harde werk! Ik wilde echt om te schrijven over dit probleem! Thanks, Cristi! Ik heb een probleem en ik weet dat alleen jij kan me een goed antwoord te geven. Ik heb een Acer One Win 10 10 die wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde. Ik begrijp niet op te starten vanaf de stok met Android op het in welke vorm dan ook. Ik zocht overal, maar vond te weinig informatie over dit probleem. Als u betrokken dan geven u alle details te krijgen, ook om te weten of je kunt of niet. Zelfs als ik wil een ander besturingssysteem te zetten kan niet. BIOS-instellingen zijn verrassend beperkt. Bij voorbaat dank!

  • BIOS (UEFI) schakelt de "secure boot" en verander de initialisatie van "UEFI" in "Legacy", dat als u zich aan Legacy.

   • Salut! Is dit model: ACER Laptop One 2 1 10 in, Intel® Atom ™ Z3735F om 1.83GHz, 10.1 "Touch, 2GB, eMMC 32GB, Intel HD Graphics, Windows 10.
    Weet dat ik nam aan alle kanten en we er niet in geslaagd om iets te doen. Gelieve als je naar een dergelijk model knop proberen om Android op te starten op. Win 10 voor mij lijkt te mager is echter uitstekend geschikt voor op kantoor. Het was super als het je lukt om Android te zetten. Wachten op de volgende reactie van u, ik ben benieuwd of je in staat hem het einde te geven. Bedankt voor de aandacht.

    • Sergiu zei hij

     Je moet zetten in de BIOS wachtwoord supervisor (in Beveiliging kunt u later uitschakelen als je wilt), zodat u toegang tot meer instellingen; U kunt de "secure boot" uit te schakelen als je Cristi raden)

  • florijn zei hij

   De tablet wordt geleverd met een vergrendelde bootloader unlock bootloaderul..multe di fabrica.trebuie om cap.daca Snapdragon processor verslaan heeft iets te maken met de architectuur of Intel's ARM..daca Atom..at geven geen kans ..

   • En dus ik denk dat afkomstig is van de fabriek. Het is zoals ze zeggen ... .unica gebruiken. Win en je hebt de foto reinnstala eindeloos zappen bios, maar alles wat we deden nimic.Am deden het BIOS direct vanuit hen, maar ga niet ..

  • Sergiu zei hij

   Ik schreef eens gisteravond en geen antwoord niet opdagen. Opnieuw proberen! U kunt opstarten van wat je wilt, moet u uw BIOS-wachtwoord supervisor te zetten en zullen de instellingen die u nodig hebt ontgrendelen. Je hebt verschillende opties boot en / of uit te schakelen "secure boot".

 7. Rares zei hij

  Ik problemen zoals die kwam op veel computers met Windows XP, 7, 8.1 op 10 ontmoette ik, omdat ik geprobeerd 2 keer en ik stoppen, probleem: moest verbinding rds refactoren, om herstart te geven PC, routeru om te rusten, te netwerkkaart los te koppelen en te verbinden - eneble - tee ... hoefde niet om ze allemaal tegelijk te doen, maar 1-2 oplossing van wat ik zei proberen om vooruit Addicted, nu wil niet zeggen dat Windows is een ramp, niets is perfect. Ubuntu Foloesec van ongeveer 2-3 maanden op de goede mozilla ik niet meer ging nergens tot Addicted sluiten en opnieuw te openen, ik dacht dat het de eerste keer was het net of router dan heb ik chroom en definitief beslecht

 8. Nicholas zei hij

  welkom
  En ik heb een probleem dat ik denk dat is gerelateerd aan elk van uw internetverbinding op Windows 10 namelijk bijvoorbeeld als je luistert naar muziek online (youtube, radio, etc.) slaat schokkerig en zeggen dat we chauffeurs op de geluidskaart-to-date en ik ontmoette een probleem dat in 3 10 verschillende computers allemaal met ramen.

  • George zei hij

   Ik had hetzelfde probleem, maar ziet dat na bijna een maand verdwenen verwachting zal niet terugkomen

 9. Tibi zei hij

  Misschien heb je praten over de kwestie met partities, met rechten op partities. Ik weet dat er een probleem is en niet om soms te begrijpen alles werkt ok, soms moet je "uitvoeren als administrator" uit te voeren of om op allerlei manieren te volgen. Ik begrijp niet het probleem en voldoen aan een aantal games, bijv., Dat werkt perfect in Windows 7 en ik ben er zeker van dat het de schuld van die rechten om partities

 10. Marius zei hij

  Hallo Cristi,

  De wifi ondervonden het volgende probleem:
  - Vaak Ik open de computer (Windows 10) niet automatisch verbinding met het draadloze netwerk. Ik al gezegd dat ik een draadloze adapter van TP-LINK. Ik moet manuele ontkoppeling en aansluiting te geven.

  Met vriendelijke groet,

  • Romică zei hij

   Goedenavond! Het oplossen van, in mijn geval, was: 1. Ik downloadde de nieuwste stuurprogramma van de website van de fabrikant; 2. Ik desinstalleerde de bestaande driver met IObit Uninstaller of Revo Uninstaller; 3. Ik de nieuwe driver geïnstalleerd; 4. Ik heb de verbinding adapter geconfigureerd en aangesloten; 5. Ik rebootte de computer om te controleren of de verbinding is. LET OP Firewall! De aansluiting moet worden ingesteld HOME (HOME) OPENBARE daar. Beveiligingssuites vereisen installatie AC kiezen welk type verbinding, zoals hierboven beschreven. Nu een mogelijke oorzaak van downtime adapter is oud bestuurder die niet compatibel is met W10.

  • Dus ik deed en ik ,, te sluiten en opnieuw te krijgen moe. Ik dacht dat het routeru of die van de kabel, liep ik overal met lullen. totdat ik besef dat alles was toen we gingen 10 winnen.

 11. Fanica zei hij

  Voor mensen met problemen wi-fi laptops, blijf op Windows probleme.Nu zal het probleem niet oplossen, na het overschakelen naar andere vensters, omdat er veel onverenigbaarheden met driverele.Acest kan gebeuren in Windows XP ... etc.Nu Windows gereedschap is de schuld van, maar voastre.Mai u bezoekt 25 service en geven Roni een compatibel moederbord als je wilt proeven en dan 10.Si ramen, geen ramen 10 iets in aanvulling op Windows 7.Adica een Windows 7, maakt je ontspannen, terwijl Windows 10 kan geven u verslaan cap.Resursele geconsumeerd zijn ongeveer hetzelfde, Cortana is niet in Roemenië (alleen wij zijn in Roemenië en de Roemeense taal wordt verward met "Romeinen" en geen vertaler MS) .Concluzie: Windows 10 werkt OK op systemen compatibel!

 12. "Dit kan gebeuren in Windows XP, ... etc.Nu Windows gereedschappen is de schuld van, maar voastre.Mai uitchecken 25 service en geven Roni een compatibel moederbord als je wilt proeven en ramen 10"

  Ik begrijp dat na bestelling 2 "Extra" in de winkel met de installatie van Windows-licentie, moet ik gaan werken om de netwerkkaart te veranderen ???

 13. Grigor Danut zei hij

  Hi i Cristi Louise Ierland en ik had het zelfde probleem een ​​paar maanden nadat ik Windows 10 geïnstalleerd (in eerste instantie hadden we ramen 8). Intro-dag laptop toen ik begon zag ik dat niet meer aan te sluiten op de draadloze router heb ik geprobeerd om verbinding te maken via de kabel en dus ik kon geen verbinding maken met het internet. Ik kwam de website van Dell en downloadde ik twee bestuurders door het relateren van de internetverbinding en het lijkt erop dat het probleem is opgelost, want ik had moeite verbinding met het internet toen ik gedownload twee chauffeurs.
  Hartelijk dank voor deze tutorial.

 14. Grigor Danut zei hij

  Cristi Hallo Ik woon in Ierland en ik had het zelfde probleem een ​​paar maanden nadat ik Windows 10 geïnstalleerd (in eerste instantie hadden we ramen 8). Intro-dag laptop toen ik begon zag ik dat niet meer aan te sluiten op de draadloze router heb ik geprobeerd om verbinding te maken via de kabel en dus ik kon geen verbinding maken met het internet. Ik kwam de website van Dell en downloadde ik twee bestuurders door het relateren van de internetverbinding en het lijkt erop dat het probleem is opgelost, want ik had moeite verbinding met het internet toen ik gedownload twee chauffeurs.
  Hartelijk dank voor deze tutorial.

 15. roman zei hij

  Meestal als het me breekt wi-fi verbinding en toont me een rode X in de linkerbenedenhoek van de monitor ga ik naar de vliegmodus en koppel vervolgens het en ik verbinding met het netwerk

 16. Gideon zei hij

  Oplossing: Windows 7

 17. Corneliu I. zei hij

  Win 10 genereert veel bp ....! De wi-fi (ASUS) 97Mb downloaden, uploaden 57Mb direct: 267 Mb Download, Upload 7,6Mb !!! .. uitleg van RDS "Win.10" is de schuld ! .Op hun laptop waren Wiin 7: 297 Mb 176Mb downloaden en uploaden !, Dat op mijn kabel ... .Andere pb.:cate hebben eenmaal geopende bestanden ,, ,, drivers vergeten zoek parrole, klik links niet werken ... etc ... moet opnieuw worden gestart elke keer. Wil niet om mijn punt restauratie te maken ... etc..Parerea: Win 10 gratis wzr niet .. "voltooid" .. Zij maken gebruik van ons (met ongeveer precieze tekeningen met Microsoft) en het verbetert de "skin onze "Waarschijnlijk dat als ze eenmaal te bereiken" laatste waarschuwing "dat was het proces en gedateerd ... ..trebuie betaald " een ontvangen wij"!

 18. Dragos zei hij

  Dell 15 3521, verbreekt de verbinding van de wi-fi elke 40-45 minuten, probeerde ik alle stuurprogramma's van de website van de fabrikant, inclusief Windows 8.1

 19. Stefan zei hij

  welkom
  10 op wifi en te winnen, verliest uw verbinding, moet je alles op te geven terug leptop opnieuw op normale of sluiten en opnieuw openen wifi .ik een nieuwe Lenovo leptop .Crezi kun je een oplossing te vinden. bedankt

  • Goed zo! Heb je geprobeerd om Energiebeheer annuleren?
   Ie> voer Apparaatbeheer> klik met de rechtermuisknop op uw wifi-apparaat (voor mij is Intel Wireless Wifilink 4965AGN)> tabblad Eigenschappen> Power Management> vinkje Laat de computer De dit apparaat uit te schakelen om energie te besparen.
   Ik deed dit, toen ik niet meer problemen hebben.

 20. calin zei hij

  ja geweldig KKT ramen. Ik zie altijd om commentaar te geven bij het leerprogramma ramen. alleen ramen zijn de meeste problemen. Ik linux gaat soepel en zonder zenuwen etc. Ik dual boot en overwinning geeft me moeite die ik heb geen netto gehad of ik en ik en ik UEFI cv. kan het gewoon niet maken elke 2 1.60 maanden UEFI-update en lijkt te doen is en opnieuw op te starten en update die altijd optreedt. als er geen reactie verwacht resolutie

 21. antimicrocost zei hij

  Grote Microcost heeft bugs! KKT het bot veel geld, heeft badkamers broers niet genoeg geld om iets dat problemen creëert geven hebben? Je hebt masochistische iets te installeren te zijn! Anyway LINUX is en zal altijd MOCA DAT GEEN GELD IS zijn!

 22. Andrew zei hij

  Hallo,

  Het hebben van een probleem met de rechter muisknop op de start bar. Geen menu verschijnt altijd dicht open vensters zijn. Heeft u een oplossing voor?

  Bedankt!

 23. vlad zei hij

  Hallo,

  Volg tutorials voor een lange tijd dat we doen en we hebben niet veel gezien een tutorial gekoppeld aan een camera om foto's te fatsoenlijk voor iemand die passie voor fotografie om foto's te nemen hoeft slechts af en toe te nemen.
  Ik weet dat het antwoord van de makkelijkste manier is om een ​​smartphone hebben en het probleem hebben opgelost, maar ik denk dat alles is beter apparaat.

  En als je een beetje een idee onderwerp kan drijven voor een andere tutorial als Lytro Light Field Illum lijkt iets geavanceerder dan wat canon, Sony, Panasonic en anderen.

  Bedankt!

 24. Rares zei hij

  Ik hoop dat er geen problemen zijn met netul het net zonder iets omdat je geen andere problemen kunnen oplossen. Een stok met Ubuntu je uit van het probleem

 25. Nancy zei hij

  voor mij is het een vreemde zaak, dat wil zeggen als je de huid instelling voor netul draadloze router bij elke sessie verbreekt de verbinding en must handtas SSID en het wachtwoord te zetten; als er zichtbaar we geen probleem; wired've ontmoette veel een val en niet alleen 7 10; Dank Cristi informatie.

 26. Op Windows 8 had ik dit probleem, ik probeerde alles wat ik kon proberen (bijgewerkte drivers geïnstalleerd verwijderd uit verschillende processen in het systeem) gaf ik het op en verhuisde naar w7. Ik gebruikte w7 up verscheen 10 en installeerde ik het gewoon om te zien hoe het gaat en ik heb gemerkt dat gaat soepel, ik heb nog nooit problemen gehad, ik heb een oudere laptop op Windows 8 niet van plan alle bestuurders en vullingen CD drivers laptop in plaats daarvan op Windows 10 alle drivers standaard Windows geïnstalleerd weet niet wat het probleem was, maar ik denk dat de drivers van de cd beïnvloedt, Addicted, probeer om geen stuurprogramma's updates te installeren of te geven aan de Windows-drivers

 27. Mara studie zei hij

  Het is goed om te weten! Dank je wel!

 28. daniel zei hij

  Ik heb een ander probleem: als je een nieuw tabblad te openen, in de nieuwe pagina krijg ik een bericht dat er problemen zijn of dns internet ... etc sparen niet meer schrijven !!! En precies hoe dit gebeurt alleen als we openen en te downloaden sommige BitComet .Na opnieuw te installeren (w10 x64) merkte ik dat het probleem niet is verdwenen (ik heb opnieuw andere redenen) en ik gebruikte hetzelfde gebeurt er met andere browsers en ze nieuw tabblad te openen!

 29. daniel zei hij

  AST is de fout: niet kan worden bereikt Deze site

  videotutorial.ro DNS-server-adres kon niet worden gevonden.
  Probeer het volgende:
  Het herladen van de pagina
  Controle van de proxy, firewall, en DNS-configuratie
  DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

 30. daniel zei hij

  Ik ontdekte iets anders: laat alleen als het probleem aanhoudt maximale downloadsnelheid ... als ik kleiner (ongeveer de helft) te downloaden gaan allemaal OK.

 31. silviu zei hij

  Ik merkte dat ik ook deze problemen, maar op een gegeven moment niet meer ziet geen wi-fi en geen netwerkkaart, het begin van het opnieuw installeren van Windows weet niet hoe vaak, en na een tijdje niet meer ziet wi-fi en niet eens verbinding met het netwerk kabel, ging ik naar operaties in tutorial en zegt dat hij kan niet installeren findca is geen verbinding, maar we anders opgelost en zien dat het werkt, elke keer verdwijnt wi-fi, alles we USB, geven opnieuw opstarten en ga

 32. Nicu zei hij

  Hallo, Ik kijk ernaar uit 10 win oplossing voor het aansluiten van de router telkens als u uw computer te openen. Ik maakte de verbinding wi-fi router en netul werken. Maar op gezette tijden open ik mijn laptop op het pictogram toont een ster-verbinding te zeggen dat er geen netwerk beschikbaar is. De enige oplossing is om te sluiten drukte op de knop en open het. Ik win 10 in licentie gegeven en updates per dag. Wat kon ik doen wordt het vervelende situatie. Ik denk dat totdat ze de bug te herstellen van Microsoft kun je een oplossing te vinden. Ik heb geprobeerd om te zoeken naar updates voor drivers, maar in Apparaatbeheer vertelt me ​​die laatste zijn geïnstalleerd. Dit gebeurt niet in eerdere versies van winnen.

 33. Horatio zei hij

  Cristian Hello! Het probleem is wifi in een Win10, val ba, ba gaan heel hard, wifi ba moet dicht om het te openen, ba de verbinding niet te zien. Dit probleem bleek een paar dagen. Tot nu toe werd het werk goed. Bedankt!

 34. Ovidiu zei hij

  En het gebeurt voor mij als een voorbeeld ... vaak verlies mijn verbinding als ik uTorrent geopend en heel hard aan torrent download ... Het probleem dat ik heb en bedraad en draadloos en weet niet hoe het te repareren.

 35. Dankzij de wi-fi ramen 10. Eenvoudig opgelost. Gefeliciteerd ptr. Roemeense vindingrijkheid.

 36. Daniel zei hij

  Hello!
  Please help me en ik weet niet hoe om te netwerken en te zien wuindows 10 drie paard wordt voldaan kantoor dank u

 37. Hey, please help me, ik ga netul erg hard, we probeerden een virus, maar ik denk niet vinden, zelfs een virus, geloof het niet vanwege de snelheid, download ik de 2 5-Mb / s .... . laptop goed gaat is het probleem intern

 38. Alexandru zei hij

  Hallo,

  Ik heb een probleem met wifi-verbinding met de laptop. Ik aangesloten op een draadloos netwerk met laptop en gingen voor een paar dagen en dan opeens kan ik geen verbinding maken met dat netwerk met uw laptop (telefoon en tablet ik kan verbinding maken met dat netwerk). Ik ging van een vriend en gingen naar ik een verbinding met de wifi is geen enkel probleem me zie ik "No internet beveiligd" in mijn netwerk. Ik heb geprobeerd om het netwerk te verwijderen en opnieuw in te loggen, maar het werkt niet.
  Wat kan ik doen?

  bedankt

 39. Cristi Hello!
  1.Driverul geïnstalleerde Microsoft is een generiek handtekening?
  2.Optinea de driver instellingen in Power Management, "Laat de computer het apparaat om energie te besparen uit te schakelen" is geactiveerd?
  3.Ai geverifieerd services: RPC, RPC Endpoint Mapper, Windows Conection Manager, etc?

 40. Cristian zei hij

  Salut! 10 Ik heb Windows geïnstalleerd op uw pc, maar geen verbinding met smartphone (via data kabel). Weet iemand hoe ik kan doen? Ik heb geprobeerd met tutorials, maar ik nog steeds in geslaagd. Thank you !!!

 41. andrei zei hij

  sal, Ik heb een probleem, een beetje vreemd om te zeggen, ik probeer om hem te zoeken naar updates voor Windows vertelt me ​​dat het kan geen verbinding maken met het internet, heb ik een net niet opgeven en ik eroare0 * 8019001
  Ik 10 manier waarop Windows

 42. Ik heb oplossing voor wifi, het is frustrerend DRQ, alle andere apparaten op de router lijkt mij, om alle vrienden te verschijnen alleen op mij ... mijn laptopu.

 43. florijn zei hij

  Ik deed welkom upgrade van de 7 win10 wifi werkt niet en je vertellen wat er onder dit nadat we opnieuw geconfigureerd de wifi-router instellingen
  "U heeft ervoor gekozen geen verbinding te maken met een van de beschikbare draadloze netwerken"

 44. Ik heb een probleem. Het verdween wifi-verbinding. Wirelles geen netwerk vinden. Niet alleen lijkt te instellingen Flight. Wirelles helemaal niet weergegeven. Kan iemand helpen?

 45. Ik loste het probleem, het apparaat manager moest hem wirelles mogelijk te maken de plaat. Maar nu heb ik een ander probleem, de router, ik heb vol signaal, maar gaat geen netto pagina. Internet-opties, verandering home page voor Intenet gebeurt de hele tijd ,, about: blank ". Schema pagina op google.com niets, gebeurt er niets.

 46. Ik heb een probleem met netul, heb ik een router en de PC die ik schrijf zijn aangesloten, maar u kunt geen toegang tot het internet. Ik heb een driehoek met een uitroepteken op het pictogram instellingen. Ik schrijf de netwerkconfiguratie, de 2 of paaltje komt toch resetten ... Als het nog steeds niet werkt. Het lijkt af en toe met een pictogram vliegmodus maar ik kan niet open ramen of iets ... Ik 10. Wat kan ik geven?

 47. Valentin zei hij

  Hallo, wifi driver voor Lenovo IdeaPad 110 waar ik kan krijgen?

 48. Mircea zei hij

  Hallo, Ik heb het zelfde probleem met Windows Internet 10. Wifi-verbinding is ingeschakeld, en na enige tijd de gebruiker losgekoppeld van het internet en ik verdwijnen mijn netwerk. Ziet alle netwerken in de buurt, behalve de mijne. In apparaat verschijnt manager mij niet de minste fout. Ik adviseer ik doe?
  Bij voorbaat dank

 49. Hallo, Ik heb een probleem in Windows 10..uneori zittend op de laptop en na enige tijd gewoon verbreekt Wi-Fi..si als ik probeer om merge..dupa opnieuw geen reboot alles weer normal..Cauze? ??

 50. cip zei hij

  Salutare.am en ik een probleem met windows wireless 10 toen ik raakte de draadloze is ingeschakeld en u drukt op de knop op de HP Pavilion g6 Vlucht activeert in plaats van de draadloze, een of andere manier weet je wat gedaan kan worden? dank

 51. Ik heb een notebook pk x360 met display drivers touchscreen.Se verliezen als ze een upgrade naar Windows 10? Is het mogelijk dat na het upgraden touchscrenul stoppen met werken? Dank je wel.

 52. cristian zei hij

  Cristi hallo ik heb een groot probleem dat ik heb een Windows 10 van laptopu break ... Ik voel me als mijn probleem is niet van plan om het netwerk te spelen weet je van geen enkele manier hoe kan ik dit oplossen?

 53. cristian zei hij

  Cristi hallo ik heb een groot probleem dat ik heb een Windows 10 van laptopu break ... Ik voel me als mijn probleem is niet van plan om het netwerk te spelen weet je van geen enkele manier hoe kan ik dit oplossen? Ik gebruik wifi

 54. Ik heb een probleem. Het verdween wifi-verbinding. Wirelles geen netwerk vinden. Niet alleen lijkt te instellingen Flight. Wirelles helemaal niet weergegeven. Kan iemand helpen?

 55. Aurel zei hij

  Goedemorgen Ctisti. Mijn probleem is dat ik niet kan verbinding maken met het internet pc netwerk rds, het geeft me fout 813, tonen deze fout, niet de Engels hen en niet hoe op te lossen?
  Ik vermeld dat ik 10 pro heb gebruikt en dat de netwerkverbinding rds zich op een draad zonder router bevindt, waarbij de draad in en uit een kleine plastic doos komt. Bedankt met respect,

 56. Ik denk dat ik een laptop en net heb van romtelecom wanneer ik verbinding maak met de kabel niet de hogere snelheid van 100mbps ziet met dezelfde laptop op hetzelfde netwerkbedrijf ziet mij de snelheid van 1gb je hebt ideeën een oplossing heel erg bedankt

 57. welkom
  Ik verbind via wi-fi met mijn laptop en een tijdlang kan ik geen verbinding maken met skype waardoor ik de volgende foutmelding krijg: "Skype kon geen verbinding maken" "Kan geen verbinding maken. Dit wifi-netwerk reageert niet correct. Probeer verbinding te maken met een ander netwerk. "
  Help me alstublieft om dit probleem op te lossen.
  bedankt
  Mihai

 58. razvan1980 zei hij

  cristi welkom
  tot voor kort dat is ongeveer 2 week mijn laptop een Lenovo 100 15bybd werken perfect aangesloten via wifi router gehuurd van rds ... vervolgens niet ik hem ga naar het volgende probleem netwerken wifi geven ... te zien, maar wanneer ik met de genoemde beschikbare netwerk zonder internet ... gaat naar ... rj45 draad is aangesloten op een ander apparaat in het netwerk wifi.mentionez vlot gaan als we winnen lenovo 10.
  kunt u mij helpen?

 59. Costi zei hij

  Hallo, Ik gebruik win 10, bij te werken tot op heden, Gigabit van Realtek, verbinding met rds gigabit 1gb router van hen ZTE om te winnen 7 of 8 kunnen downloaden snelheid meer dan 10MB / s in plaats van Win 10 niet meer te gaan dan 10MB / s, of gedownload op de harde schijf of SSD. Kun je het op de een of andere manier oplossen?

 60. Maar als ik de bijgewerkte druver niet heb, is er dan een probleem?

 61. ION DONICI zei hij

  APARES de gele driehoek met het uitroepteken op de wi-fi, maar het net is ...

 62. Hello! Ik heb een klein probleempje met WIFI. De laptop leest de draadloze kaart niet omdat de draadloze adapter niet verschijnt. Gedraagt ​​de laptop zich alsof hij geen draadloze verbinding heeft, is het iedereen overkomen? Alvast bedankt.

 63. Ovidiu zei hij

  Ik kom niet op mijn weg en zit vast in de vliegtuigmodus, de vliegtuigmodusknop is inactief. wat kan ik doen?

 64. stefan zei hij

  de goede dag wanneer ik iets download na 10 minuten valt wifi vanaf laptop Ik sluit het af en ik wifi weer voor andere 10 min ... en wacht nog steeds op een suggestie op [Email protected] dank u

 65. Liviu zei hij

  Ik heb een pc met het aorus b360 gaming 3 moederbord en als ik Win installeer wanneer ik aan de kant sta met een netwerk, vind ik niets en laat ik een offline Microsoft-account maken. Hoe kan ik mijn netwerk vinden en me vervolgens aanmelden bij mijn Microsoft online account omdat ik de e-mail heb ingeschakeld.

 66. MIRCEA POPA zei hij

  wie kan samideaosolutiede herstarten van het net voor de laptop met kabel gaat mijn facebook zonder kabel nu niet lingsaaruter en stuur geen signaal alleen met delegatie kabel

 67. John zei hij

  Howdy. Ik heb Windows 10 en mijn internet, dat rechtstreeks via de kabel is verbonden, wordt automatisch uitgeschakeld wanneer ik iets op hoge snelheid download en tegelijkertijd de browser gebruik. Hetzelfde gebeurt wanneer ik tegelijkertijd twee grote bestanden download. Denk je dat het een probleem is met snelheidsbeperking, is er een instelling die ik moet veranderen?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.