Hoe maak je een bestand vergrendeld of ontgrendeld met gratis Unlocker verwijderen

Problemen met vergrendelde mappen of bestanden?

In deze video tutorial zal u tonen hoe u kunt verwijderen of ontgrendelen een bestand met unlocker software.

Het gebeurt vaak dat we een bestand als hetzij een dienst of een actief proces in ramen die niet weten of kunnen hem niet stoppen niet kan schrappen.

Een probleem kan worden wanneer en nadat ik herstart de pc-map of het bestand vergrendeld blijven.

Dus volg dan de volgende les video en downloaden en installeren samen software unlocker unlock met achterlating van een functioneel besturingssysteem

door Bogdan Pelu

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)

 


Related Tutorials


Comments

 1. Zelfs harde bedankt.

 2. Indien niet van plan om het te verwijderen na het opnieuw opstarten gaan in veilige modus en verwijderd, maar ms gaat beter met deze tutorial

 3. Adrian zei hij

  Bravo Madalin… Gefeliciteerd, en dit is de methode! Maar waarom zouden we onszelf ingewikkeld maken als we het veel eenvoudiger kunnen doen en zonder opnieuw opstarten 😉

 4. Andrew zei hij

  Hallo! Ik heb Windows Vista geïnstalleerd en geprobeerd om enkele bestanden te verwijderen, maar het werkte niet. Ik heb een unlocker geïnstalleerd maar tevergeefs ... :( het verwijdert ze nog steeds niet ... Wat raad je me aan om te doen?

 5. Adrian zei hij

  Ik denk dat je de tutorial beter moet bekijken! kijk goed zonder te scrollen en je zult het beter begrijpen! Het hangt ervan af welke bestanden u wilt verwijderen ... Windows-bestanden denken niet dat ze worden verwijderd, zelfs niet met unlocker!

 6. beb3_mykk zei hij

  ee hoe vaak heb ik dit probleem met vergrendelde bestanden gehad: (

 7. rusu zei hij

  Hoe kan ik Windows Vista verwijderen uit Windows XP pc aan zak

 8. Winnie de Poeh zei hij

  treaba.merci prachtige mooie cristi admin

 9. je weet niet hoe je 'youtube' moet ontgrendelen .... iemand heeft het voor mij geblokkeerd en ik kan helemaal niet binnenkomen 😐 .. in afwachting van een antwoord :)

 10. webdan zei hij

  elena:
  stiisi niet hoe het ontsluit 'de youtube' .... iemand om vast komen te zitten en kan niet wachten op antwoord op alle .. :)

  Kiezen hierIk hoop dat je het aankan ...

 11. ciprian zei hij

  Het benauwt me een goede tutorial map vfeo 4 maanden kon ik haar vorm te geven zou niet werken als ik probeerde in safemode en het werkte niet, maar dit programma ging op te lossen
  dank en respect voor alle team

 12. hard, maar gebruik tune up shredder.

 13. Oktav zei hij

  Zoals ik de tutorial "Unlocker" zag, is het een goed programma, maar als ik het kopieer, waarschuwt de eset nod32 antivirus me dat het een virus is, misschien werkt het niet op windows vista of wat is er aan de hand, wie kan het mij uitleggen? .

 14. Oktav zei hij

  Ik begrijp het, dus eBay-snelkoppelingen node 32 ziet het als een virus …….

  • Adrian zei hij

   Oktav: Ik begrijp, dus eBay snelkoppelingen 32 knooppunt ziet het virus .......  

   De unlocker-software is een schone software. als je een knoop zei, zei je alles. NOD is helemaal niet de beste of een goede antivirus ... Ik heb er persoonlijk een heel slechte mening over en ik zou je aanraden om het zo snel mogelijk te veranderen. Baga Avira of avast 5 waar mijn collega Cristi een tutorial deed. Ook over Avira heb ik 2 tutorials gemaakt, schrijf ze op in het vak "Search on videotutorial.ro…" rechtsboven: avira of schrijf avast 5 geef enter en je zult de tutorials vinden. Verwijder dat knooppunt zo snel mogelijk.

 15. Oktav zei hij

  Dus je moet 100% eBay-snelkoppelingen uitschakelen .. je moet de beste zijn en je moet stevig overtuigd zijn van wat je zegt, maar er wordt in dit geval niet gezegd dat als je het vinkje wilt verwijderen of aangevinkt wilt laten, bijvoorbeeld van Cristi hij wanneer hij zegt dat we deze adons moeten uitschakelen, dan vertelt hij ons zeker dat we ze niet nodig hebben ... en nog iets anders je moet een firewall hebben bijvoorbeeld ik heb een zone-alarm en als je een unlocker gebruikt, dan waarschuwt de firewall je en vink Remenber deze instelling aan en dan klik op Weigeren, dat is wat ik je anders moest vertellen hoe je de unlocker moet gebruiken, legde Bobi uit ... Ik wacht op commentaar van jou!? ...

 16. Oktav zei hij

  En als je eBay-snelkoppelingen installeert, zul je geen problemen hebben !!! ... Adrian is trouwens geen deel van Bobi ... allereerst en ik denk dat Bobi niet boos zal zijn dat je wat advies van ons moet krijgen, in de ten tweede concurreert een zonalarm en een oost nod32 4 antivirus in lijn met Kaspersky en vertel me niet dat (avast avira) het echt niet verdient om zo geprezen te worden op de derde rij door jou Adrian, SI eset had me gewaarschuwd dat er een storing is welk programma (eBay-snelkoppeling) niet voordelig is, zoiets, geloof me niet, probeer kaspersky en eset node en je zult jezelf overtuigen….

 17. Ik heb een probleem ik heb een bestand dat hadden we vast te zitten en niet weten hoe om het wachtwoord te ontgrendelen?

 18. MostWanted zei hij

  Ik nodig dat! Thanks a lot!

 19. tibyarad zei hij

  Dankzij Bobi is interessant programma, installeerde ik het heb ik run een lied in winamp en delete en bleef crashen, niet verwijderd.
  Ik deed voorbeeldprogramma gegeven delete gearchiveerd iam terwijl ik opende en ging.
  Wat ik wel kan zeggen is dat het super ok als je wilt het uitvoerbare meer verwijderen.

  U heeft een goede baan
  Gefeliciteerd

 20. Tinel zei hij

  Hallo, ik kocht het met een 4GB-geheugenkaart en ik ging er ongeveer 3 dagen mee, toen wilde ik meer muziek toevoegen, maar het was gewoon een wachtwoord en ik weet niet hoe ik het moet ontgrendelen ... Ik heb geprobeerd het voor niets te formatteren. ga ... kan iemand me helpen Bedankt voor je begrip

  • Tinel zei hij

   Tinel: Salut.Me Ik kocht een geheugenkaart 4gb telefoon en ik ging erover 3 dagen, toen wilde ik muziek toe te voegen, maar ik haar vergeten en gewoon niet weten hoe .. Ik probeerde unlock sal sal k ijdel formaat en nog steeds niet werkt ... kan me helpen cineva.Multumesc voor het begrijpen van

 21. Eduard zei hij

  Hallo ik heb een probleem hoe kan ik verwijderen van een virus dat gaat met het programma unlocker u stopt met het geven unlockeru en verschijnt vervolgens verdwijnt en ik moet doen.

 22. cristi zei hij

  Ik sal 8gb stok en ik denk niet dat ik hield geopend ke geblokkeerd wat te doen?

 23. Andreica zei hij

  Ik zat vast op de computer stations radio.va spunetimi neem wat moet ik doen?

 24. ionut zei hij

  zeer goede tutorial, maar voor mij is het een ander probleem, ik zal proberen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven wat vb is: dus enige tijd geleden heb ik een ander venster geïnstalleerd, daarna heb ik het oude Windows verwijderd, maar ik had nog een map erin (van Windows oud ) het probleem is dat wanneer ik die map wil verwijderen, ik een foutmelding krijg: "onmogelijk om map te vinden omdat het niet langer in C /" staat, controleer de locatie ... enz. maar het heeft geen andere locatie, mijn id is ionut_gabriel46 !!

 25. zidaru zei hij

  hallo! Ik 16 gb usb stick, en kan niet formatteren. en geef me error elke keer: die wordt beschermd. Is er een oplossing 32 vet formatteren?. Danken u bij voorbaat voor uw antwoord, al het beste!

 26. Vyacheslav Creul zei hij

  Ik kan verzenden en ontvangen van berichten op facebook.Cand geven de referentie, ik schreef blijkt dat tijdelijk geblokkeerd toegang. Help me, als er een paar dagen weet niet wat te doen? Dank u. Vyacheslav

 27. Cristea Codrut zei hij

  Gelieve leuk als ik iemand mij kan helpen met een oplossing voor het volgende probleem: ik had een folder partitie D films verdwenen, maar werd niet verwijderd uit de partitie (de partitie D ruimte blijft hetzelfde) Als je me advertentie wordt weergegeven maar die map als D: \ found.000 \ dir0000.chk \ .. Ik wil weten het blik is het verzenden van deze map op het was.

 28. IK HEB MIJN WINDOWS INTERFACE ROMAIN PACK GEÏNSTALLEERD OM MIJN WINDOWS IN ROEMEENS TE VERTALEN EN HET VERWIJDERT NIET, MAAKT ME EEN FOUT WAT IK SNEL KAN ANTWOORDEN !!

 29. Adrian zei hij

  Heel erg bedankt voor de tutorial. Ik heb het nodig en ik ben blij dat je me geleerd hoe dit probleem op te lossen. Al het beste en felicitaties voor het werk dat bijzonder nuttig!

 30. Yoman zei hij

  sake ba's. Ik slaagde erin om de map te verwijderen (dat is om het te verplaatsen naar de basket) en vanaf daar kon ik niet verwijderen.

 31. Yoman zei hij

  Koop je IObit Unlocker. het verschil tussen IObit Unlocker en Unlocker gratis is: Iobit Unlocker ontgrendelt de tabbladen of bestanden die bezet worden door andere processen zonder ze te verwijderen, we kunnen dit eenvoudig zelf doen. Unlocker gratis vernietigt uw bestand of map erger. Doe een test om het te "verwijderen" (terwijl u het in de mand verplaatst). Eenmaal in de winkelwagen kun je NIETS doen om het te verwijderen, verplaats het gewoon waar je wilt en je kunt het alleen ontgrendelen met IObit en het vervolgens zelf verwijderen.

 32. Goede prog Unlocker lam gebruikt in het verleden, maar er zijn ook andere opties, zoals: CCleaner, totale Unistal Windows Taakbeheer of om een ​​bestand te verwijderen

 33. Constantin zei hij

  Heel erg bedankt meneer Cristi. Ik heb behulpzaam geweest.

 34. Ionutjust4you zei hij

  Hallo, enige tijd geleden kreeg ik een stok 8 gb TDK, ik ingevoerd in de computer en gemerkt dat sommige mappen heb ik geprobeerd om video te verwijderen, maar er is geen Delete, heb ik geprobeerd om te formatteren het resultaat was dit: De schijf is beveiligd tegen schrijven, wil ik precies dat sticku niet aan / uit voor bescherming, ik stok man vertelde me dat hij voorgesteld aan iemand in het opsporen waarschijnlijk virus te zijn, probeerde ik een heleboel programma's waaronder de Hpusb DiskGenius formaat hebben een suggestie? Dank je wel!

 35. Ik heb een geheugenkaart van 16 GB waarop ik ongeveer HD-video heb gefilmd. een uur. en ik zie niets. als ik op de camera speel, laat het me zien dat ik er nog steeds ruimte voor heb 1 minuut filmen, maar als ik het wil zien, staat er geen video gevonden! Het probleem begon iets eerder toen ik de kaart in een kaartlezer stopte en op een Samsung smart tv aansluit, sindsdien werkt mijn kaart niet. als je iets weet ... dank je!

 36. Catalin zei hij

  Thank you !!! Met Unlocker verlost van een computerbestand dat ik giet er een heleboel virussen! Zelfs indien aangenomen door antivirus, maar op een bepaald moment had zijn schild gegeven

 37. Cristina zei hij

  Hello!
  Ik heb een vraag.
  Het programma gepresenteerd door je kunt ontgrendelen en video's op youtube? Er verschijnt een slot en kan niet kopiëren, voor plaatsing op een website. Kan ik kopieer gewoon de link, maar ik wil om ze te posten direct worden bekeken. Of hoe kan ik doen?
  Dank u.

  • Nee, je kan het niet. Dit programma doodt de processen die het onmogelijk maken om een ​​bestand te verwijderen. Het ontgrendelt geen versleutelde archieven of andere soortgelijke acties. Om een ​​video op youtube op een site te zetten zoals je wilt. Om ervoor te zorgen dat bezoekers de video op uw site kunnen bekijken en niet worden omgeleid naar YouTube, moet u die video insluiten. Dit doe je door naar de "Share" sectie en vervolgens naar de "Embeded code" te gaan. Kopieer die code en plak deze in uw site.

  • Adrian Gudus zei hij

   Hangslot blijkt dat omdat je video's instellen als prive zichtbaarheid. Moet de zichtbaarheid in te stellen als Beursgenoteerde / Beursgenoteerde of Public zodat je de link kunt kopiëren naar uw website insluiten. Je gaat in YouTube Video Manager account en u krijgt een lijst van al uw video's hebben. Het recht van elke clip van de Edit / Bewerken. Door er op te klikken kunt u de zichtbaarheid van die clip veranderen: Public, Beursgenoteerde of Prive

 38. tempel zei hij

  Hallo ! Wanneer ik op een map klik, worden varianten weergegeven, bijvoorbeeld: ik klik op skype en het toont me het programma winrar.browser en anderen en het laat me niet toe om de applicaties in te voeren of te verwijderen ... geef me alsjeblieft een klein advies

 39. Budurca zei hij

  Hoe de vijanden in het spel te ontgrendelen

 40. Budurca zei hij

  In het team registreren I
  In 6 Iphone team
  De Samsung Galaxy team

 41. dus ik begrijp echt waarom er beperkingen zijn geplaatst op de gokautomaatsites stargames.ro of quasargaming.ro bij sargames laat je 2 van de 50 spellen achter en bij quasar vertelt het me dat de verbinding privé is. Ik bleef programma's installeren om het land ip te veranderen, maar dat waren ze gratis 3-4 dagen …… goed maar nu werk ik niet met degenen die ik wacht op een antwoord. …… bft alles.

Trackbacks

 1. […] Het kan ook noodzakelijke bestanden of mappen verwijderen. We hebben een tijdje geleden een tutorial gemaakt met Unlocker-software, het doet ongeveer hetzelfde, het verschil zou zijn dat Unlocker integreert in het contextmenu […]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.