Hoe maak je een bestand vergrendeld of ontgrendeld met gratis Unlocker verwijderen

Problemen met vergrendelde mappen of bestanden?

In deze video tutorial zal u tonen hoe u kunt verwijderen of ontgrendelen een bestand met unlocker software.

Het gebeurt vaak dat we een bestand als hetzij een dienst of een actief proces in ramen die niet weten of kunnen hem niet stoppen niet kan schrappen.

Een probleem kan worden wanneer en nadat ik herstart de pc-map of het bestand vergrendeld blijven.

Dus volg dan de volgende les video en downloaden en installeren samen software unlocker unlock met achterlating van een functioneel besturingssysteem

door Bogdan Pelu

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Zelfs harde bedankt.

 2. Indien niet van plan om het te verwijderen na het opnieuw opstarten gaan in veilige modus en verwijderd, maar ms gaat beter met deze tutorial

 3. Adrian zei hij

  Bravo Madalin ... Gefeliciteerd, en dit is een manier! Maar waarom compliceren ons wanneer we kunnen het veel gemakkelijker en zonder herstart doen

 4. Andrew zei hij

  Hello! Ik installeerde mijn windows vista en geprobeerd om een ​​aantal bestanden te verwijderen, maar ik ging. Ik installeerde unlocker maar niets ...: (Ik heb nog steeds kan ze niet verwijderen ... Wat wil je mij adviseren om te doen?

 5. Adrian zei hij

  Ik denk dat we moeten beter kijken naar de tutorial! goed kijkt zonder terugspoelen en begrijpen beter! Het hangt af van welke bestanden u wilt verwijderen ... Ik denk niet dat Windows bestanden verwijderd, zelfs met unlocker go!

 6. beb3_mykk zei hij

  ee hoe vaak heb ik dit probleem met vergrendelde bestanden gehad: (

 7. rusu zei hij

  Hoe kan ik Windows Vista verwijderen uit Windows XP pc aan zak

 8. Winnie de Poeh zei hij

  treaba.merci prachtige mooie cristi admin

 9. en je weet niet hoe om te ontgrendelen 'uw youtube' ... .cineva mijn slip en kan helemaal niet komen

 10. webdan zei hij

  elena:
  stiisi niet hoe het ontsluit 'de youtube' .... iemand om vast komen te zitten en kan niet wachten op antwoord op alle .. :)

  Kiezen hier. Hoop dat je aan het doen bent ...

 11. ciprian zei hij

  Het benauwt me een goede tutorial map vfeo 4 maanden kon ik haar vorm te geven zou niet werken als ik probeerde in safemode en het werkte niet, maar dit programma ging op te lossen
  dank en respect voor alle team

 12. hard, maar gebruik tune up shredder.

 13. Oktav zei hij

  Zoals we tutorial Unlocker hebt gezien, is goed programma, maar toen ik geven aan mijn kinderen nod32 ESET virus waarschuwt dat het niet kan werken als windows vista of wat er gebeurt, wie kan mij uitleggen? ... .

 14. Oktav zei hij

  Ik begrijp, dus eBay snelkoppelingen 32 knooppunt ziet het virus .......

  • Adrian zei hij

   Oktav: Ik begrijp, dus eBay snelkoppelingen 32 knooppunt ziet het virus .......

   Unlocker software is een schoon software. Als je zei dat alles wat je zei knooppunt. NOD is geenszins de beste of een goede antivirus ... Ik heb persoonlijk een slechte foaste over nadenken en ik stel voor om het zo snel mogelijk veranderen. Baga Avira of Avast Cristi 5 dat mijn collega maakte een tutorial. En dus ik besefte 2 Avira over tutorials, schrijven tot ze in de 'Search videotutorial.ro ... "vinden vanaf rechtsboven: Avira of Avast 5 schrijf je binnenkomt en je zult tutorials vinden. Ontsnappen als de node kan herhalen dat men.

 15. Oktav zei hij

  Aasadar must vinkje 100% eBay snelkoppelingen .. je moet de beste zijn en moet overtuigd zijn van wat je zegt, maar in dit geval wordt gezegd dat als u het vinkje of laatste controle, en hij Cristi ex.de wanneer aangevinkt moet zeggen dat deze adon dan zeggen we zeker dat we ze niet nieuw hoeft ... en nog iets wat ik moet een firewall ZoneAlarm en als ik bv u de unlocker gebruik dan firewall zal waarschuwen en dan controleren Remenber dit seting hebben klikt u op Weigeren, dat is wat ik kon de rest vertellen hoe de unlocker uitgelegd Bobi gebruiken ... Wij verwelkomen opmerkingen van u!? ...

 16. Oktav zei hij

  En als je de eBay snelkoppelingen aangevinkt installeren zul je geen problemen hebben! ... Door de manier deed Adrian niet je deel uit van Bobi ... allereerst, en ik denk dat Bobby zal het niet erg dat je een aantal adviezen en hier, in de oosten en een tweede zonalarm nod32 4 tussen concurrerende met Kaspersky antivirus en vertel me niet van (Avast Avira) zelfs Mereta niet zo worden geprezen in de derde rij van Adrian I, en ESET waarschuwde me dat er een fail in de regeling (eBay snelkoppeling) is niet gunstig zoiets als dit, me niet gelooft probeer het Kaspersky en ESET knooppunt en u uzelf overtuigen ....

 17. Ik heb een probleem ik heb een bestand dat hadden we vast te zitten en niet weten hoe om het wachtwoord te ontgrendelen?

 18. MostWanted zei hij

  Ik nodig dat! Thanks a lot!

 19. tibyarad zei hij

  Dankzij Bobi is interessant programma, installeerde ik het heb ik run een lied in winamp en delete en bleef crashen, niet verwijderd.
  Ik deed voorbeeldprogramma gegeven delete gearchiveerd iam terwijl ik opende en ging.
  Wat ik wel kan zeggen is dat het super ok als je wilt het uitvoerbare meer verwijderen.

  U heeft een goede baan
  Gefeliciteerd

 20. Tinel zei hij

  Salut.Meam gekocht cun geheugenkaart en mijn telefoon ging over 4 3gb dagen, dan zou ik ook muziek toe te voegen, maar gewoon een wachtwoord beveiligd en weet niet hoe .. Ik probeerde unlock sal sal formaat en nog niet ijdel k ga ... Ik kan cineva.Multumesc helpen om inzicht te krijgen

  • Tinel zei hij

   Tinel: Salut.Me Ik kocht een geheugenkaart 4gb telefoon en ik ging erover 3 dagen, toen wilde ik muziek toe te voegen, maar ik haar vergeten en gewoon niet weten hoe .. Ik probeerde unlock sal sal k ijdel formaat en nog steeds niet werkt ... kan me helpen cineva.Multumesc voor het begrijpen van

 21. Eduard zei hij

  Hallo ik heb een probleem hoe kan ik verwijderen van een virus dat gaat met het programma unlocker u stopt met het geven unlockeru en verschijnt vervolgens verdwijnt en ik moet doen.

 22. cristi zei hij

  Ik sal 8gb stok en ik denk niet dat ik hield geopend ke geblokkeerd wat te doen?

 23. Andreica zei hij

  Ik zat vast op de computer stations radio.va spunetimi neem wat moet ik doen?

 24. ionut zei hij

  zeer goede tutorial, maar voor mij is het een andere zaak, zal ik proberen zo nauwkeurig wat is vb beschrijven: Dus een tijdje geleden heb ik instal nieuwe ramen, oude ramen, maar toen ik een map duizend links (de oude ramen verwijderd te ) het probleem is dat wanneer ik wil die map wanneer het geeft me fout te verwijderen: "Kan de map te vinden als niet langer in C / ', een andere locatie te controleren locatie ... etc, maar niet, mijn id is ionut_gabriel46!

 25. zidaru zei hij

  hallo! Ik 16 gb usb stick, en kan niet formatteren. en geef me error elke keer: die wordt beschermd. Is er een oplossing 32 vet formatteren?. Danken u bij voorbaat voor uw antwoord, al het beste!

 26. Vyacheslav Creul zei hij

  Ik kan verzenden en ontvangen van berichten op facebook.Cand geven de referentie, ik schreef blijkt dat tijdelijk geblokkeerd toegang. Help me, als er een paar dagen weet niet wat te doen? Dank u. Vyacheslav

 27. Cristea Codrut zei hij

  Gelieve leuk als ik iemand mij kan helpen met een oplossing voor het volgende probleem: ik had een folder partitie D films verdwenen, maar werd niet verwijderd uit de partitie (de partitie D ruimte blijft hetzelfde) Als je me advertentie wordt weergegeven maar die map als D: \ found.000 \ dir0000.chk \ .. Ik wil weten het blik is het verzenden van deze map op het was.

 28. Ik installeerde Windows Interface Pack ROMAIN dus ik WINDOWS'UL in het Roemeens kan vertalen EN NIET verwijdert het geeft me fout die snelle reactie kunnen doen!

 29. Adrian zei hij

  Heel erg bedankt voor de tutorial. Ik heb het nodig en ik ben blij dat je me geleerd hoe dit probleem op te lossen. Al het beste en felicitaties voor het werk dat bijzonder nuttig!

 30. Yoman zei hij

  sake ba's. Ik slaagde erin om de map te verwijderen (dat is om het te verplaatsen naar de basket) en vanaf daar kon ik niet verwijderen.

 31. Yoman zei hij

  Neem IObit Unlocker. IObit Unlocker Unlocker verschil tussen gratis en is: IObit Unlocker ontgrendelt het bestand of de bestanden bewaard bezet door andere processen zonder uit te drogen hen, die we zelf gemakkelijk kunnen doen. Gratis Unlocker erger vernietigen uw bestand of map. Laten we eens een voorbeeld aan u "delete" (als je beweegt aan winkelwagen). Eenmaal binnen want je kunt niets doen om te verwijderen, gewoon verplaatsen waar je wilt en je kunt ontgrendelen alleen met IObit toen ik deze verwijderen door uzelf.

 32. Goede prog Unlocker lam gebruikt in het verleden, maar er zijn ook andere opties, zoals: CCleaner, totale Unistal Windows Taakbeheer of om een ​​bestand te verwijderen

 33. Constantin zei hij

  Heel erg bedankt meneer Cristi. Ik heb behulpzaam geweest.

 34. Ionutjust4you zei hij

  Hallo, enige tijd geleden kreeg ik een stok 8 gb TDK, ik ingevoerd in de computer en gemerkt dat sommige mappen heb ik geprobeerd om video te verwijderen, maar er is geen Delete, heb ik geprobeerd om te formatteren het resultaat was dit: De schijf is beveiligd tegen schrijven, wil ik precies dat sticku niet aan / uit voor bescherming, ik stok man vertelde me dat hij voorgesteld aan iemand in het opsporen waarschijnlijk virus te zijn, probeerde ik een heleboel programma's waaronder de Hpusb DiskGenius formaat hebben een suggestie? Dank je wel!

 35. Ik heb een geheugenkaart 16 GB hd video Ik schoot ca. een uur. en kan niets zien. Ik geef play camera toont me dat ik ruimte ptr. schieten 1 minuut, maar als ik zie zegt video vond geen! Het probleem begon een beetje vroeger toen ik inrun kaartlezer en ik aangesloten op een Samsung Smart TV, dan heb ik de kaart niet meer te krijgen. als je iets weet ... Dank je wel!

 36. Catalin zei hij

  Thank you !!! Met Unlocker verlost van een computerbestand dat ik giet er een heleboel virussen! Zelfs indien aangenomen door antivirus, maar op een bepaald moment had zijn schild gegeven

 37. Cristina zei hij

  Hello!
  Ik heb een vraag.
  Het programma gepresenteerd door je kunt ontgrendelen en video's op youtube? Er verschijnt een slot en kan niet kopiëren, voor plaatsing op een website. Kan ik kopieer gewoon de link, maar ik wil om ze te posten direct worden bekeken. Of hoe kan ik doen?
  Dank u.

  • Nee dat kan niet. Dit programma doodt de processen die het onmogelijk maken om een ​​bestand te verwijderen. Geen ontgrendelt versleutelde archieven of andere dergelijke acties. Om een ​​YouTube-video op een website te zetten als je wilt. Bezoekers kunnen de video op uw website weergeeft, wordt deze doorgestuurd op youtube op te nemen (embed) die video. Dit doe je door te gaan naar de "distributie" (Share) en vervolgens "embed code" (Embeded code). Kopieer de code en plak het in uw website.

  • Adrian Gudus zei hij

   Hangslot blijkt dat omdat je video's instellen als prive zichtbaarheid. Moet de zichtbaarheid in te stellen als Beursgenoteerde / Beursgenoteerde of Public zodat je de link kunt kopiëren naar uw website insluiten. Je gaat in YouTube Video Manager account en u krijgt een lijst van al uw video's hebben. Het recht van elke clip van de Edit / Bewerken. Door er op te klikken kunt u de zichtbaarheid van die clip veranderen: Public, Beursgenoteerde of Prive

 38. tempel zei hij

  hallo! Wanneer u een map laat me varianten zoals Skype en laat me ogramada winrar.browser en anderen en me niet laten gaan om alle toepassingen te verwijderen ......... Dami een beetje advies kunt u

 39. Budurca zei hij

  Hoe de vijanden in het spel te ontgrendelen

 40. Budurca zei hij

  In het team registreren I
  In 6 Iphone team
  De Samsung Galaxy team

 41. dus u begrijpt we waren zelfs geplaatst beperkingen op de gokautomaat locaties stargames.ro s sargames moeten quasargaming.ro om 2 50 spelletjes laat en quasar wordt gezien vertelt me ​​dat de verbinding we alle geïnstalleerde programma's zijn veranderd, maar hij soort land 3 4-vrije dagen ...... goed, maar nu ik niet eens naar die wachten op een antwoord. BFT ...... alles.

Trackbacks

 1. [...] Het kan ook bestanden of mappen nodig verwijderen. We realiseerden ons enige tijd geleden een tutorial Unlocker software, het doet hetzelfde, het verschil zou zijn dat Unlocker integreert in context menu [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.