Hoe om Windows.old verwijderen na herinstallatie of upgrade

Hoe te Windows.old verwijderen?
Windows.old map is een partitie C: /, die achter blijft na een herinstallatie van Windows, of tijdens de overgang naar een hogere versie van Windows (een upgrade).
Wanneer u probeert Windows.old verwijderen, raken we de weigering van het systeem om de content van Windows.old te verwijderen; Inderdaad een aantal bestanden worden verwijderd, maar de meeste van hen blijven en ze kunnen in geen geval worden verwijderd.
Verwijdering werkt niet omdat deze mappen en bestanden van Windows.old, worden gemarkeerd als systeembestanden en beschermd.
Om Windows.old verwijderen, hebben we geen software van derden nodig hebben, gebruiken we alleen Schijfopruiming, een Windows-hulpprogramma dat de gebruikers niet echt gebruiken.
Gebruik Schijfopruiming te verwijderen Windows.old is een heel goed idee, want het is al in uw PC en ook niet elders te verwijderen, net als andere reiniging programma.
Hoe te Windows.old verwijderen?
1. Klik met de rechtermuisknop op de C: schijf /
2. Properties
3. Schijf Opruiming
4. Na analyses, klik op "Systeembestanden opschonen"
5. Na analyses, selecteert u "Vorige Windows installatons"
6. Klik op OK in het dialoogvenster "Bestanden verwijderen"
7. Nu wees geduldig en niet onderbreken het proces!Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Tiby zei hij

  goed, vertel me wat waar ik een sleutel kon krijgen, licentie we de Windows 7, en wind een andere PC. 8.1

  of als u alstublieft uw eigen handleiding voor degenen die hebben een licentie van Windows,
  nog een vraag, ik heb windows 8,1 onderneming, betekent dit dat ze een licentie voor Windows 10 enterprise krijgen?

  • Zo kunt u gratis Windows 10, moet u een Windows-licentie of 7 8.
   Als Windows Windows've gekocht in de winkel of als je jezelf hebt gekocht Windows betekent dat je updates krijgt. Dava nee, nee!
   Windows-licentie kunnen worden gekocht van de winkels met IT-producten.

  • Hallo Ik heb een probleem met Windows geïnstalleerd w Calc 10.Am had op retail 8.1 ik een upgrade naar w10, alles was ok.Am geformatteerd de harde schijf en schone .Als ik installeerde w10 in ongeveer een maand en maakte ramen een update en het verscheen ramen en tracing Mege oud als de hel. Ik deed en weer hervestiging w10 en was ok, maar na ongeveer een update hersteld oude ramen van een maand en reaparut.De probleem is dan hoe ik te ontdoen van dit probleem Gelieve mij adviseren wat te doen op de laptop niet over dit probleem heeft alleen SSD berekening.

 2. editie zei hij

  Hallo.
  Ik bewaken dit: philips 227E3LHSU / 00.
  Ik had geen enkel probleem 60 frames / s
  Bedankt voor de video.

 3. Gogu zei hij

  Cristi goed vandaag heb ik upgraden van Windows naar Windows 8.1 10 hier http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 3 laatste slechts een paar uur, maar geen verblijf op alle in de PC na de installatie, controleert zeker om alle programma's vanaf het begin, en goed begrepen verblijf Windows.old installeren

 4. sklipy zei hij

  Mr. Cristi, ramen 10 hier beschikbaar: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 ! kunt koppelen is handig voor degenen die ongeduldig

  • Ady Moraru zei hij

   Hi! Ik downloadde de Windows link die ik heb dat.Totul is ok gewoon niet weten hoe het activez.Tin te vermelden dat ik had Windows-licentie 7 pro en ik maakte een reservering voor. Ik deed 10.Instalarea vensters op een aantal adviezen om stick.Rog kan ik activeren Windows 10 juridische !!!!!!!

   • Marius L. zei hij

    Waarschijnlijk verloren licentie, als je het schone installatie, geen upgrade. Haast maakt afval!

    • Ady Moraru zei hij

     Hi! Uiteindelijk nam ik zorg van het !!! Ik ben hier schrijven naar anderen die de fout die ik deed eu.Mi installeerde ik Windows 7 terug hebben gemaakt weet het, ik draaide zich om en dan heb ik het programma gedownload ala Media Creation Tool upgrade en we hebben !!!!! Op deze manier zijn we erin geslaagd om mijn rijbewijs te houden !!!! Ik hoop dat zal nuttig zijn om iemand wat ik hier schreef zijn !!!! Een mooie avond en vasthouden ffffff enzovoort !!!!! Ik heb veel geleerd van jullie !!!!! Thanks !!!!!!

 5. ionut zei hij

  Normaal gesproken zou ik schokkerig gaan omdat u een oude videokaart Radeon HD serie 4000 deze video, maar ik had geen problemen, misschien omdat er waren veel bewegingen

 6. Marius florin zei hij

  Cristi groet noch ik had problemen met de 60 fps super gezien meer geluk dan ooit zijn nog steeds de heetste

 7. Catalin zei hij

  ptr die een licentie hebben windosul 7,8 8.1 of download de installer kit hier http://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 en maak direct updaten zonder al het beste wachten ... .en kennisgeving geeft beestachtige gezien in 60 frames.

 8. Catalin zei hij

  ... En nog iets na de update niet (ik eerlijk heb de ISO image gedownload en ik voor het eerst geïnstalleerde Windows windosul 10 en na de installatie windosul bleef geactiveerd) ... .Er een hulpprogramma dat is volkomen legaal om Windows 10- bakup licentie geavanceerde tokens manager ... dezelfde als die gebruikt worden in Windows of 8 8.1 .Met gemaakt back-up kan de boot opnieuw windosul duizend keer ... want dat nut windosul 10 altijd ... .Een in staat zal stellen een goede avond.

 9. Adrian Gudus zei hij

  YouTube-speler zegt 720p en 1080p zou 48 frames, niet 60 zijn ...

 10. Cosmin zei hij

  Hallo,
  Ik heb een probleem ... toen het werd uitgebracht vandaag 29.07.2015 10 ramen ik kon het goed na uur op een laptop met Windows 13 8.1 installeren en verliep vlot. Maar ik heb andere vragen ... op een PC met Windows 7, gaf me een soort van falen, dat Windows de upgrade (verborgen) heeft geprobeerd en mislukt. Dan Googled ik en vond een update "gedwongen" in principe hetzelfde, behalve dat cmd commando. Alle goed en mooi, installeerde ik het goed gaat, net zoals Windows Activation lijkt me iets "Windows verbinding maken met het internet om activering te voltooien" Internet-verbinding toch iets ... dat het probleem zou kunnen zijn? of hoe ik kon oplossen. Ik kan zeggen dat Windows voldoet aan en is niet illegaal, OEM heeft licienta leven (van Windows 7).
  Bedankt, Cosmin.

  • Adrian Gudus zei hij

   U moet een security suite die firewall bevat hebben. Stop firewall.

   • Cosmin zei hij

    Hallo,
    Bedankt voor het antwoord, maar ik opgelost. Ik rebootte de PC, ik ging er in de instellingen naar "Activation" sloot ik het internet, ik wachtte ongeveer 10-15 seconden nadat ik op zijn plaats en ging. Het is goed als we deden? (Ik heb niet het antwoord te zien op het moment, en ik kreeg het idee).
    Bedankt, Cosmin.

 11. Cristi zei hij

  Ik heb een vraag obs dat u goed bij allen bent ...
  Ik en een Wifi Netis wf2419l en we wilden ze te laten upgraden en na een 100% bereikte een gegeven herstart uw ip adres en stoot geen signaal noch mag Aces ... .en 192.168.1.1 geen reset geven knop ... Ik adviseerde me om te wachten op een antwoord

 12. Bogdan Fedeles zei hij

  Groeten!

  Je weet hoe ik kan redden na de upgrade licentie van de 8.1 10? Ik denk aan het doen van een verse installatie en het zou helpen te hebben van een licentie of andere manier opgeslagen.

 13. Hallo jongens. Gisteren om 13: 28 ik een update ontvangen na dat ik in staat was om upgrades te maken aan Wind.10. Installatie duurde ongeveer 30 minuten nadat we getest applicaties en games geïnstalleerd op de oude OS (Wind.7 Pro in mijn geval). Naar aanleiding van deze upgrade, alles werkte perfect, van bestuurders om geïnstalleerde toepassingen later te gebruiken. De eerste indruk is wow ... !!!

 14. * Toepassingen eerder gebruikte ... (sorry

 15. alberto hub zei hij

  hallo ik geconfronteerd met een dilemma en zou graag voor mij en me adviseren
  Ik realteck hd audio driver audio en geluidseffecten is een instelling genaamd egalisatie tick intensiteit als het klinkt goed, maar ik weet niet of het echt is te laag geluiden op het niveau van landen te horen willen weten je te houden aan of uit om te weten als het is normaal om te worden gebruikt
  Ik hoop dat je iteles wat ik wilde zeggen in het Engels vertelt luidheid equalizer

  • Andy zei hij

   Hallo, Alberto! Ik heb het deze functie voor het geluid gelijk overal geactiveerd. Ik geef de voorkeur aan dat geluid te horen hetzelfde (ex. YouTube een aantal video's geluid is luider en langzamer aan het geluid dat ik wil om te tekenen). Ik hoop dat ik heb opgehelderd!

   • alberto zei hij

    Bedankt voor het advies, maar als je een spel spelen en je hoort een geluid voorbeeld is niet bedoeld om gelijk te zijn zoals praten fluisterend of stappen die het niet nodig om het geluid van een geweer te horen ...

 16. Download deze applicatie, afhankelijk van wat OS je wilt (X 32 of x64). Of, opnieuw met deze toepassing: Media Creation Tool ISO-versie kan de Wind.10 op een USB-stick te downloaden of rechtstreeks. Link om te downloaden: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

 17. Cristi, ik heb net YouTube maximale 1080p optie om 48 frames.

 18. Gabriel Costel Irescu zei hij

  Het is heel goed tutorial, maar er was nog een mogelijkheid, is er een optie in Windows 10. Stappen zijn als volgt. Voer het systeem van thuis uit of vanuit het centrum kennisgeving. Het systeem is het invoeren van de volgende optie, opslaan en klik op uw C: schijf (partitie, waar is het besturingssysteem) Na ging de C: rijden aan de linkerkant verschijnt een reeks gegevens over de muziek bestanden ... een paar rijen naar beneden en bezuinigingen is Windows.old is op het bestand worden verwijderd. het is eerder wat we deden. En ik had een crak 7 ramen met dagelijkse updates, en stelde me .sa ingeschakeld en Windows en Windows 7 8.1. Alles is in de trein. Ik wil zeggen dat ik kon upgraden en een Acer Aspire 1500, modellen, de enige GB RAM-geheugen en HDD 4, 320 hybride en bewegen heel snel.

 19. Ovidiu zei hij

  hallo, echt toont, AQM een vraag tine.eu ik windows update 10 8.1 10 nu zijn we pro pro, ik wilde weten of ik mijn sjaal kan ISO 10 8.1 keer gebruiken, moet Windows opnieuw te installeren met Licenza formatteren, dank

 20. Pedro zei hij
 21. Traian zei hij

  nog steeds niet verwijderd folderol duizend windows.old

 22. Csabaxb zei hij

  Hallo, ik heb gedwongen upgrade sterk duurde download, werd upgade gemaakt 20 minuten. Van 8.1. Maar het verwijderen van oude ramen niet gelukt, brak ramen 10, moest een ISO zoeken en opnieuw te installeren. Ik heb instal schoon, en verbinding met het internet, om automatisch te activeren Windows. Ptr. alberto, ik heb geen actieve equalizer te nemen. E shore goed dus films.

 23. Een tutorial over de gezondste laptop panelen waarmee je ogen moe moeilijkste of niet bestaan?

 24. Mircea Rusu FLORIN zei hij

  Hallo, tutorials EXCELLENT !!! naar het object,
  Wat is "Tijdelijke Windows instalatie bestanden"? Ik heb gemerkt dat er meer ruimte dan de oude Windows bezetten ...
  bedankt

 25. florijn zei hij

  Please help me in de problemen. Ik had een upgrade naar Windows vanaf Windows 10 7 PRO Pro en kan niet installeren op uw laptop webcam. In apparatenmanager zegt dat de driver is geïnstalleerd, maar heeft een uitroepteken. De webcam is geïnstalleerd op een Toshiba Satellite Toshiba C650 (gemaakt voor de Duitse en Oostenrijkse model), helaas niet langer vinden in hun archieven, of ik weet niet hoe het caut.Ce kan u adviseren te doen in deze situatie, de Windows-installatie 10 vertelde me dat mijn computer is compatibel en heeft geen compatibel apparaat.

  • Typisch, web camera's, website te downloaden zijn een aantal webcams: Chicony, Liteon, Philips, enz. Misschien heb je iets verkeerd gedownload.
   Maar op het einde, als webcam werkt prima.

   • florijn zei hij

    Nou gewoon niet werken, en installeerde ik de originele driver te installeren die door Toshiba.

    • Driver voor Windows of 8 10. Zo niet, probeer het stuurprogramma te downloaden van een andere site.
     Hier zijn twee manieren:
     1. Niet geschikt voor de camera driver.
     2. Geen driver of Windows 8 10.

     • florijn zei hij

      Je dreotate bestuurder is Windws 7. Wat kan ik doen in deze situatie, afgezien van een chauffeur te wachten om ptr Win 10 maken, omdat C650 niet meer geproduceerd in een tijdje. Het is mogelijk om een ​​driver Toshiba ptr installeren vanaf een andere kamer? Ik heb nog een vraag die ik Microsoftinainte wachtwoord altijd vragen van Os de opening. Je weet hoe ik kon ontdoen van deze?

 26. Hallo Cristi iets wat gebeurt er als ik de eceasta medoda "tijdelijke Windows-installatiebestanden" te schrappen? Ik behandel 6,21 GB. Bij voorbaat dank!

 27. Ik had een upgrade naar Windows 10 en beweegt onverwacht goed zonder enig compatibiliteitsprobleem met stuurprogramma's of andere software! Heel erg bedankt!

 28. George zei hij

  Ik heb een upgrade uitvoeren van de 7 10 Ultimate Pro. Hulpprogramma Schijfopruiming in Windows 10 niet bestaan ​​in de Eigenschappen, tabblad Algemeen. Ik keek met Search, degeaba.Am geprobeerd om de instellingen Windows.OLD-Storage-SYSTEM (C) -Fisiere Windows Tijdelijke-Old verwijderen, maar geef er gebeurt niets te verwijderen. Ik blijf zeggen mij dat na een maand wordt automatisch gewist.

  • Adrian Gudus zei hij

   Schijfopruiming Als u nog niet, je waarschijnlijk Windows Home 10 die, als ik me niet vergis, heeft Schijfopruiming

 29. Het lijkt goed!

 30. florijn zei hij

  Hetzelfde probleem als George. En ik 10 Windows Pro.

 31. goed! Ik downloadde na de datum van 29 juli torrents, winnen 10 10240 Pro Build en die hielp me een licentiesleutel Windows vroedvrouw momenteel actief ... Ik had geïnstalleerd zijn ..iniatea win alle niet-gelicentieerde 8.1

 32. Luca man zei hij

  Helaas heb ik niet verlost van W. oud, hoewel ik gerespecteerd precies, instructies in Videotutorial;
  Ik gefaald in alle zes pogingen in de afgelopen zes dagen hoop ik niets met de volgende specificaties:
  1. Ik had 7 licentie W;
  2. W 10 9 We dagen voor de officiële lancering, als deelnemer aan het programma Insider;
  3. Ik ben op de hoogte van updates daarna plaatsvindt;
  4. Samsung SSD GB 850 125 EVO (onlangs geïnstalleerd op het bureaublad) werkt perfect;
  5. Het is jammer dat W. oud om zo veel ruimte in beslag nemen, zelfs of vooral als hij is op de SSD.
  Gelieve eliminatie W.old oplossing.

 33. Catalin zei hij

  Hi bedankt voor de tutorial Cristi, net wat me gered, want ik had geen ruimte meer op dat, ik kocht onlangs een mini-pc pipo x 8 zelfs neem een ​​kijkje en geven u een idee, heeft 2 Os Links android en win 8.1, ik deed het actualiseren van de overwinning en werd verlaten 10 2 15gb ruimte voor Schijfopruiming windows.Am gegeven door de manier toegewezen heeft windows schijfopruiming 10 huis en geven de schijfopruiming zoekbalk en draaien als administrator, ik kijk de oude ramen schijfopruiming heeft 12gb maar na slechts veegde de 2,5 gb Waarom?

 34. Catalin zei hij

  Bedankt Cristi we weggevaagd 27,9 GB als u denkt dat alleen Windows .oud, dankzij veel weer.

 35. Costin Ciudin zei hij

  Hallo Cristi, na een paar dagen te winnen 10 maakte verschillende up-dateuri en dan PC stopt niet, gewoon stoppen hdd maar fans blijven werken, zocht ik het net en het lijkt een veelvoorkomend probleem te zijn 8 winnen op win10 en sommige met een oplossing, maar voor de meeste van die oplossing is niet goed, het kan in de toekomst om het probleem te bestuderen en ons hier een tutorial over hoe het te doen je af? Thanks a lot een goede dag!

 36. Catalin zei hij

  Hallo Cristi, ik heb net een upgrade naar W 10 Home Premium en alles gaat ok. In eerste instantie Ik veranderde virtueel geheugen, maar kwam terug naar de automatische modus (I 4 giga Rami en ik rabarber automatisch). Kopen als je het bestand van C getoond in de "mist" windows bt kunt verwijderen (dat wil zeggen die heeft geholpen bij het installeren W10). Dit is de eerste vraag. Dat wil zeggen als ik die map gebruiken om een ​​DVD met W10 te maken?
  Mijn map "Windows oude" heeft 21 gig !!!!. Partitie C is 100, geen badkamer, maar ik was verbaasd over de grootte W oud. Ik heb altijd wissen en formatteren C. Ik geef toe dat ik een upgrade naar W na bijna 10 2 W7 jaren, maar ff ging goed en ik had geen virussen. Kan ik schijfopruiming oud W stil te verwijderen? De laptop is een Lenovo Think pad Edge of 2011. Bedankt!

 37. Florin Ionut zei hij

  Dank u, was zeer goede tutorial.
  Nog ceva..Vreau om mezelf te schieten met acteren, maar omdat ze niet altijd kan geven een soort scherm knippert zwart en mp4 niets opgeslagen.
  We ATA harde ... dit als een probleem?
  Ik laat hier mijn pc specs

  Frame: 3 GB
  Processor: Pentium Dual Core E2160 1.80GHz
  Videokaart: GeForce SE 7300 / 7200 GS
  Hard: 160 GB ATA

  Als je weet waarom ik actiefilms niet kan doen met mij of ga je niet kunt u raden me die ik niet filmen 3 minuten in een 1gb ...
  Ik probeerde op alle versies van Windows vanaf XP naar 10 na de andere allemaal tevergeefs ...

 38. welkom

 39. M geholpen deze tutorial, u goede sterke goed uitleggen heel goed bent. Dank

 40. Monica zei hij

  Heel erg bedankt voor de informatie duidelijk en goed belicht verwijderen Windows.old in verband met mij waren behulpzaam, ik loste het probleem lang niet opgelost.

 41. Costica Achim zei hij

  Thanks a lot Zo niet denken dat deze informatie niet in staat waren om de oude versie van Windows te verwijderen.

 42. Vlad Zarnescu zei hij

  Bedankt!

 43. Dumitru Dragos zei hij

  ? Hallo mijn naam is Dragos en ik heb problemen met wat er zal nu kijken imii zegt dat het virus of beschadigd, probeerde ik met antivirus wat kan ik doen ik ntrat er maar vreemd nimiknmi tonen nimik zo niet met woede bedanken C: \ Users \ 10 \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ INetCache \ Internet Explorer \ UBBXCY29

 44. Ik deed wat we zagen in de video, maar is er nog steeds win.oud wat te doen ??

 45. Dank je wel!

 46. Dinu zei hij

  Hello!
  Ik heb een vraag: Wanneer een werkstation Asus Vivo V230IC hoe Windows opnieuw te installeren met behulp van de USB-stick, en hoe kan ik verwijderen en Windows voorgeïnstalleerd.
  Workstation kwam met Windows voorgeïnstalleerd.
  Sorry vragen, ik weet dat het niet gebruikelijk enige in deze groep.
  Bedankt!

 47. hallo, ik dank u dan helpt me een hoop te weten

 48. cristian zei hij

  mij als ik neem ik contact op om me te helpen en min te geven te verwijderen windows xp 10 installeren en ... dat is alles hemel

 49. Nina Lupu zei hij

  Bedankt 10 met gefeliciteerd. U hebt me gered van zenuwen en de problemen die door windows worden veroorzaakt. Bravo!

 50. Catalin zei hij

  Bedankt voor uw hulp. Ik had echt nodig om te verwijderen van win 10, win 7 vooraf geïnstalleerd.

 51. Heel erg bedankt. Gisteren kreeg ik een upgrade (update) en ik bleef bij wat 5 gb. Dus met jouw hulp heb ik 27 gb (win old) Merci fain uitgebracht.

 52. florijn zei hij

  groet me je tutorial zeer behulpzaam heel erg bedankt.
  Ik heb een vraag, de spelwereld van tanks en op een tijdstip na 5, lijkt 6 strijd me dat we Memory falen om het spel opnieuw te starten begrijpt niet waarom hij begon te doen dit werk systeem eruit zien alsof ze 5 2430 m cpu @ 2,40 ghz 2,40 GHz rAM 6gb (2,7 bruikbaar) Windows 7 professionele 32 bit HP pavilion g 6 had een Windows 7 om 64 beetje en ik veranderde hardware die blauwe borst nam en ik hoefde niet te doen, maar ik was dit probleem is videokaart is intel (R) HD GRAFICS 3000 als je zou kunnen helpen Miar zeer nuttig zijn hartelijk dank

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.