Avira antivirus Free Edition installeren van een video -tutorial

In deze video tutorial zullen we het installeren van een gratis antivirus samen.

Ik koos voor een gratis antivirus dat we zullen te downloaden, installeren en instellen impreuna.In deze video tutorial Ik koos ervoor om te installeren Avira antivirus is een zeer eenvoudig systeem dat zeer goed betaalt de taken van een antivirus.

Dit moment antivirus de eerste keuze van de gebruikers, met achterlating van vele dergelijke toepassingen zoals Avast, welke interface heeft behouden de veroudering en AVG Free Edition die veel verbeterde interface maar onnodig gecompliceerd en werking van de aftastende motor is bemoeilijkt de zet de werking van de computer.

Dit advies is strikt persoonlijk, en je moet al de producten uit te proberen om een ​​beslissing op een geïnformeerde manier te krijgen.

door Bogdan Pelu

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Adrian zei hij

  nimik van antivirusu niet weet dat ik een Norton antivirus e 2007 en weet niet hoe goed het is maar Sami dak iets over hem dat ik het niet erg kan zeggen ......... .En je kunt maken van een film dak installatie van co bekende plaats cuz ik wil weten en je kunt me leren hoe te installeren een nod32 voor Rieten geef mijn paard zwak te hebben en ik weet niet hoe je een installatie te doen ...... thanks a lot

 2. beheerder zei hij

  Over norton Ik kan met zekerheid zeggen dat ik eet meer middelen en desinstalleerde ik het in een half uur van de installatie en eerlijk gezegd kan het niet aanraden aan iedereen.
  Maar misschien trok efficiënter versies, waarom praten onzin?
  Zoals voor knooppunt 32 eerlijk gezegd kan het niet heeft een miljoen instellingen lijden en niet communiceren met de pc van de gebruiker, maar ik zal proberen om te praten met mijn vriend Boby wil zien kan hij doen Nod 32 tutorial.
  Als je me niet graag dat betekent niet dat het niet goed is, gewoon niet mijn smaak.

 3. beheerder zei hij

  Over Avira kan alleen maar zeggen is een virus: GOED, gratis en eenvoudig te gebruiken, maar heeft geen firewall en extra scanning engines, maar in termen van de antivirus is echt goed.

 4. ptr buna.multumesc deze tutorial, want ik had een virus, maar had geen geld om het te kopen (ik NOD32 en ik was niet blij met hem zijn) .En het is interessant truc met revo, ik dit programma geïnstalleerd en ik was verrast hoeveel bestanden blijven gewist wanneer u het programma te verwijderen vanaf het begin .Revo is geweldig, plus het maakt andere zaken gunstiger sistemului.Multumesc ptr alles wat je doet voor beginners als mine.Sa bemind te worden.

 5. Adrian zei hij

  ok bedankt dak te beheren om mee te praten boby te doen een tutorial zou cool zijn ...... ..multa nod32 gezondheid?

 6. Als we spreken over nod32 is vrij goed, ik gebruik Eset Smart Security is beter dan 32 knooppunt, al die van Eset het product, in aanvulling op antivirus en antispyware heeft, firewall, antispam, niet eten die vele resurse.Bineinteles van Eset kon komen met een meer moderne interface en instellingen toegankelijker en eenvoudiger te maken, maar anders is het ok.

 7. Radu81 zei hij

  Symantec heeft onlangs Norton Antivirus 2009 waarvan ze zeggen verbruiken zeer weinig middelen en doet zijn actualisering van 15 in 15 minuten (het heet snelle pols updates) ... maar alle Avira is de beste om virussen te detecteren, terwijl Kaspersky heeft de goede dezinfectzie

 8. Ik gebruikte Avira Premium en verlopen duizend 2 weken geleden en zijn nu met behulp Comodo tevreden met hem

 9. OviDyus zei hij

  sterk broer
  Ik kan hoe ze studeren
  suntetzi de Slimste

 10. Marius zei hij

  Bedankt voor de tutorial

 11. Olimpiu zei hij

  Ik groet Cristi en ik blijf me afvragen wat denk je van Avira Premium van wat ik geleerd niet te gaan met Zone Alarm firewall?

 12. Adrian zei hij

  @Olimpiu: Maakt niet uit wat antivirus combineren antivirus firewall zolang er geen onderdeel van een suite en heeft een firewall inbegrepen! Bekijk k heb Zone Alarm tutorial of schrijf de zoektocht COMODO rechts of COMODO Zone Alarm en voer ja ... je tutorials te vinden!

 13. cristian zei hij

  hello! dc kunt de update niet te maken? Update starten geef ik hem die blik, maar te kijken naar de interface toont me dat alles niet in facut.multumesc

 14. Adrian zei hij

  @cristian: Zoals je kunt zien dit Avira is gratis, en daardoor je hoeft niet veel opties, waaronder noch de upgrade op de vraag ... het zal alleen maar upgraden wanneer ze dat willen, want het is gratis, en dit is en scopu ... hebben een aantal beperkingen te zorgen dat u het product te kopen ... laat hem met rust zal hij het alleen een upgrade van ... zie je ... niet van plan om te upgraden op de vraag, wanneer je maar wilt!

 15. cristian zei hij

  Adrian ms

 16. cristian zei hij

  maar zelfs na 4 dagen alleen niet make-up van gegevens?

 17. Adrian zei hij

  @cristian: Als u uw normale gek te stellen niet te upgraden !!! Kunt u de modus update set - een minimum beperkt! Of misschien heb je een firewall die blokkeert ... Laat ze firewall regel voor Avira niet langer blokkeren ... of misschien heb je een actieve firewall in Windows, schakelt het als dus niet goed voor iets! Voor het uitschakelen van het gaan in en vervolgens de firewall control panel, en kies Schakel de firewall.

  • camelia zei hij

   Je bent heel slim! Spelen en soms denk repede.Ce en te veel ik wil om "u" zelfs 30 minuten vast te stellen wat ik toen deed ... ga terug naar zijn me uit te leggen! Dank u voor het advies dat je! Je bent sterk!

 18. danezu zei hij

  Dit antivirus goede eerlijke we hebben niet gehoord, maar Avira en ZoneAlarm zijn een goed team in mijn mening nam had geen probleem met virussen of andere zaken.

 19. Ciurlycu zei hij

  Salut..nu weet hoe vaardig je bent adminule..stiu ik ben ergens tussen beginners en kwaad mediu..dar weten dat de update fase (UpGrade..cum je vertellen ..)

  uitleg:

  Ik gebruik dit virus voor meer dan een jaar en ik merkte een chestie..updateul jumatate..si is geldig voor een bepaalde periode (niet zeker of ik zie dat nu algoritme is geldig tot 07.2010) .. p-orm moet opnieuw downloaden van de site ... en ga opnieuw geïnstalleerd als nou..Update site moet gaan wanneer je manual..macar geven om te zeggen dat er een update is nieuwer dan wat je hebt ..

  proof:

  Help -> Over Avira .. -> Licentie-informatie: Licentie geldig tot 01.07.2010

  Ik vond dit allemaal proberen om de update handmatig te doen, omdat er meer dan 4 dagen niet eens singur..asta worden gemaakt in de herfst anlu 2008 (als ik me goed herinner) werd opgegeven .. ergens I overschreden ofzo als deze ..

  Nu weet ik niet of dat is zijn probleem cristian..dar normaal doen Avira-update elke dag (zelfs oude versie deskidea een klein venster op de nieuwe arata..cea Kan deskide gewoon saai venster publiciteit)

  over & out ..

 20. Ciurlycu zei hij

  Terug met een correctie en excuses riguare..m keek Reports..se lijkt er nu op dat tijdens 25.03-30.03 niet mijn urile..scuzele updates hebben gedaan ..

  Maar dat betekent niet "Avira is gratis, en omdat dit je niet veel opties met inbegrip van alle op de upgrade hebben op de vraag" en vooral omdat het "upgraden"))

  U kunt handmatige updates .. (en alleen updaten vs. upgrade kant is er een kleine kans insel..sau kan ik niet: P) maken

  over & out ..

 21. @Ciurlycu:
  Dit antivirus is hoe het vrij kunnen zijn, in plaats daarvan zie je een groot spandoek dat je moet sluiten of geef hem ok, wat je ook kiest is hetzelfde.
  Ik denk dat dat iets is draaglijk.
  Op updates Ik weet niet wat ik moet zeggen, omdat ik niet krijgen om het te gebruiken voor een lange tijd.
  Door de aard van onze activiteiten moet uw software verwijderen en heel veel van hen niet tot een lange periode pc geïnstalleerd, zodat we kunnen spreken te behouden.

 22. Adrian zei hij

  @Ciurlycu: Laat me je vertellen wat is het verschil tussen de upgrades en updates die u wilt? Update = heeft alleen updates van de database en virushandtekeningen !! Upgrade = upgraden naar de software zelf, als adik kwam uit in een nieuwe versie van Avira upgrade, had je Avira Avira 8 9 maar kwam niet erg lang! Ik moest hem Upgrade Manual, alleen de update en automatisch (de handtekeningen op virussen), maar de upgrade moet het doen met de hand!

 23. bodybuilder zei hij

  Hoe zit het met Avast?

 24. dstefoglo65 zei hij

  Hi tuturor.Am een ​​probleem met antivirus (Avira AntiVir Classic) .Voor paar dagen niet nalaten enkele manier om hem-update te maken, ik kan niet verschijnt verbinden om te gaan zeer bine.Cand server.Netul geef ik "start-update" komt elke 14%, dan stel ik het bericht als "geen verbinding met het internet ..." ik verwijderd van de antivirus, ik heb herstart, vervolgens verwijderd en de map C / PROGRAM FILES, opnieuw installeerde ik, maar het geeft me precies dezelfde fout . Gelieve te veel, als iemand enig idee wat het zou kunnen zijn, laat me een bericht, of hier of op dstefoglo65 ID (op yahoo messenger). Dank je wel.

 25. dstefoglo65 zei hij

  Mm've gedaan! hate-aaa!

 26. Alexandra zei hij

  Goed zo!
  Ik heb een probleem en ik heb uw hulp nodig: Ongeveer een week geleden had ik problemen met sommige spyware.Ma geadviseerd een vriend om Spyware Doctor te installeren, en dat maakt me ajutat.Dupa ik verlost van spyware, merkte ik dat ik had verdwenen antivirus (ik gebruik Avira Free for jaar) ... ik was misschien te denken geveegd k Spyware Doctor, dus ik reinstalat.Aici beginnen mea.Chiar probleem als ik installeerde de antivirus start niet

 27. moonwolfesss zei hij

  in de presentatie van de film eerdere versie van avira.am probeerde te volgen uw advies der is anders dan het installeren van de nieuwe versie.
  Mijn vraag is: is het normaal om een ​​goede compurte versie verschillende vooruit te beantwoorden zo snel mogelijk ... als je kunt?. Respect jongens zijn sterk.

 28. Adrian zei hij

  @moonwolfesss: tutorial is vrij oud toen haalde een nieuwe versie van Avira antivirus namelijk Avira gratis versie van de tutorial is 9 8 versie in grote instellingen bleven slechts ongeveer hetzelfde als 9 2 hebben extra functies of 3 toegevoegd .... ja het is normaal om zich anders gedragen op 9 bij de tutorial! We kunnen zelfstudie elke keer dat een product te doen uit een nieuwe versie van de software die ze vaak uit versies ... en dat zou betekenen dat alleen invullen site voor tutorials die software ... in principe instelling blijft grotendeels hetzelfde, alleen dat meer komen nieuwe functies die u hen zult ontdekken, het is goed om onderzoek en je probeert om alles te weten Deagle niet wachten! "Werk" en zal een beetje en software alleen te verkennen zal niet bijten!

 29. geo- zei hij

  Wij wensen u een demonstratie van fractionele antivirus verwijderen Revo Uninstaller om de Key truc (misschien ben ik verkeerd, maar ik denk dat de antivirus-software kan niet worden verwijderd, als uw steun met Revo Uninstaller of kent mij misschien niet Ik ben er vrij goed.) Thanks !!!

 30. Adrian zei hij

  @geo-: Hoe breed is uw browservenster? zo smal dat je hebt gelezen wat ik schreef net boven je toch? Neem zorgvuldig te lezen precies wat ik hierboven al zei je zo verdikt en lichter gemaakt kan um ... huh?

 31. Adrian zei hij

  @geo-: Als je leest de opmerkingen van f tutorialu met Revo stralende !!! Nou ... het is genomen om paste er voor u kopieert niet te verknoeien en niet mauseul dans scroll je moe manuta God verhoede bewegen mauseul

  Adrian
  May 23rd op 2009 18: 18 Reageer op deze reactie

  @morisman: Als je eronder kijken naar kleine handleiding titel te schrijven toen hij werd gepost deze tutorial, hoe laat in welke tijd, van toen tot nu revo getrokken 5 versies van de software !!! Ze veranderden de wijze van functioneren als die GhetRight! Het werd ontdekt door Boby ding, niet een regel, foate dan degene die de software maakt gebruik van! Zelfs op een moment kan revo.dezinstaland met hem en opnieuw installeren van de software, alle 30 dagen van het proces, het was waarschijnlijk het beste Revo dan ... toch zelfs toen was het niet een regel of een specificatie zoals revo dit zou doen of zou iets als dit gebruiken, zoals ik al zei dat deze werden ontdekt door Boby ...

 32. Wolfyz zei hij

  Ik probeerde op een MojoPac te zetten en gaf me de fout:
  Runtime Error: C ++ Virtual Program Files: Avira / AntivirDesktop / avscan.exe

 33. gus zei hij

  U bent vergeten om ons te vertellen waarom je aangepaste installatie hebt gekozen. Kun je dat uitleggen?

 34. @gus: Laat je kent en is het raadzaam om de aangepaste installatie-modus te gebruiken niet wakker wordt na die met allerlei rotzooi geïnstalleerd door de computer (adware, spyware, werkbalken)

 35. Adrian zei hij

  @gus: In het algemeen is het beter om op maat kiezen om geen software te installeren, zoals sommige programma's je allerlei toolbaruri, addware, spyware (zelden) en denk niet dat ze willen ... sommige programma's bieden u ook zo veel "rotzooi" in aanvulling de software die u niet wilt dat ze, omdat ze nooit zullen gebruiken, als ik er ouder tutorials op onze website vindt u dat veel zien of uitgelegd waarom aangepaste, niet uit te drukken! Ik heb nooit uitdrukken hoe installatie programma's te installeren ... maar als we altijd kunnen kiezen "op maat" gewoon om functies, snelkoppelingen en addwerul dat ik geef het dat zacht af te trekken, en dat wil ik niet niet wil voor enige tijd ... alle software aanbod en een werkbalk als u al uw toolbarurile die Daemon Tools, Yahoo Messenger, CCleaner en de rest van de programma's die we zullen zetten geeft installeert, weet u hoe u uw browser? (Firefox, Internet Explorer, enz.) als een kerstboom en portie "kader" dat de afbeelding, webpagina's, zeer kleine displays!

 36. Ovidiu drone zei hij

  Ik heb een EEEPC Surf 4g 900 2gb MHz processor en RAM (werd opgewaardeerd). Welke gratis antivirus raden jullie aan? Ik gebruikte voordat Avast Avira omdat ik niet wist, maar ik eet veel middelen. Ik en Firewall van Zone Alarm. Is het ok? Ik wilde mijn AVG krijgen, maar ik denk dat het heel moeilijk zou zijn om te verhuizen ...

  PS: Super tutorials.

 37. @Ovidiu drone: Als het gaat om de middelen is meer gastronomische AVG is perfect voor je Avira gratis editie, nog niet weet hoe u uw EeePC bewegen, 900 Mhz is niet een erg goede snelheid voor een processor.
  Ik denk dat Asus EeePC werd niet gedacht dat zo groot is, probeer de instellingen beveiligingssoftware (firewall + antivirus) hieronder te verlaten, dat enkele functies om een ​​aantal middelen omzeilen afgezien sturen.
  Een betere oplossing dan Zone Alarm + Avira denk niet dat je had!

 38. kornoelje zei hij

  Goedenavond, het spijt me dat ik u stoor, maar ik wil wat een probleem te vragen.
  Ik installeerde een antivirus proef, het is Avira Premium Security Suite, was ik nieuwsgierig om te zien hoe het zich gedraagt, want ik heb het niet eerder geprobeerd, ik scan de hele computer en vond mijn
  2 virussen (weet niet hoe ze het noemen) dat Kaspersky Internet Security niet gevonden hen voor.
  Tot hier allemaal goed, maar bij een penetratie test met een firewall-programma om u op videotutoriale genaamd lektest, verrassing firewall is doorgedrongen.
  Ik kwam de antivirus-instellingen in onlineprotection -> Firewall -> Beveiliging Niveau en ik veranderde de optie om
  hoog naar gewoonte, proberen we opnieuw met lektest en nog doordringen in de firewall, hebben we bereikt de hoogste in blok al en dat kon ik natuurlijk niet op een netto-adres te krijgen.
  Mijn vraag is waar ik misschien iets verkeerd instellingen hebt firewall als het zo zwak is (het is gevaarlijk om te stoppen met het gebruik, beginnen om alleen computer-2 jaar oud te gebruiken) vermelden dat firewal gedaan hebben in Windows is uitgeschakeld en met dezelfde instellingen in Kaspersky lektest firewal testsite is niet doorgedrongen.
  Bedankt voor uw geduld om alles wat ik kon tenminste lange beschrijving gelezen, maar ik wilde dat het zo duidelijk.

 39. @kornoeljeHallo, weet je dat het opzetten van een programma voor de beveiliging is niet zo simpel, alles wat je hebt er een 'slider', dat kan verhogen security'm zeker dat er andere instellingen die het gedrag van de firewall kan verbeteren website.
  We zullen een tutorial voor deze beveiligingsoplossing te maken, maar tot je doet ment units gotta daar te graven.
  Van wat je zei in het begin blijkt dat Avira is beter dan Kaspersky, dingen zijn niet zo eenvoudig, allereerst de wereld het verschil tussen een virus en spyware virussen niet maken zijn allemaal mensen.
  Wij zullen ons proberen om wat uitleg te bieden aan de eerste tutorial over veiligheidsvraagstukken.

 40. Costyn zei hij

  Ik gebruik Avira sinds ik descoperit.E erg goede software en ik zal nooit veranderen met een ander antivirus.Face goed team met Zone Alarm en ik zou het aanraden.

 41. vlad zei hij

  Salut.Am Ik had dit virus een week geleden heb ik verwijderd, maar ik denk niet dat ik verwijderd het nu als ik wil opnieuw installeren vertelt me ​​dat het programma al exista.Ce .fa te doen ... please help me!

 42. shark_of_tornado zei hij

  als er iets gebeurt op het uitvoerbare in een andere PC te houden en ik heb hem al antivirus.Executabilul houden in het geval er iets is intamla mijn huidige antivirus. (Avast)

 43. shark_of_tornado zei hij

  van wat ik gelezen yo beste antivirus KASPERSKY. maar alleen 30 dagen proefperiode als je wilt gratis. Dus welke is beter? AVIRA of AVAST. yyyy. Ik zeg dat we in licentie van AVAST k yo 4 jaar!

 44. shark_of_tornado zei hij

  kunt u reageren

 45. @shark_of_tornado:
  Het is moeilijk te zeggen en meningen zullen altijd verdeeld worden
  , Het is het beste om het te gebruiken op dat wat je jezelf beter te begrijpen, maar als alle avast licentie waarom niet gebruiken
  De beslissing is aan jou

 46. shark_of_tornado zei hij

  goed idee! jaar geleden dat we 4 licentie cesa geen winst? / -)

 47. Sherar zei hij

  @ Shark_of_tornado:
  een licentie avast gemakkelijk te vinden als je gaat zitten om minder en momenteel Avira is de beste antivirus uit, vooral voor persoonlijk gebruik virusi.eu detectie Premium Security Suite Trial:

  180 belangrijke site voor de dag (ik ben zo Nush 30 als het werkt):https://license.avira.com/en/promotion-8821dtghledngvzkrrqr ('S Site https + dus het is veilig en het is niet piraterij ... 100% legaal)

  Antivirus download site: http://www.avira.com/en/downloads/avira_premium_security_suite.html

  Ik heb niet de banden getest om te zien of gaan (tijd laat) .... proberen om te zien of je het leuk vindt meer dan de simpele (Arema meer optouni dan anderen)

 48. CRISTIAN TM zei hij

  PLEASE, als je mij en me zo veel kan verlicht WAT IS malware, en als COMODO dit te doen, ik eigenlijk begreep dit Malvar ALS JE IN DE COMPUTER, eet veel middelen en vertraagt ​​het systeem, is het waar? ?
  -Gelieve te antwoorden me

  BEDANKT

 49. Laurentiu zei hij

  Dankuwel: *

 50. shark_of_tornado zei hij

  Ik heb een vraag: ik heb bescherming op het net, IM, en detecteert virussen toch? (Heeft acelesi voordelen als avast?)

 51. shark_of_tornado zei hij

  Ik bedoel natuurlijk Avira Free Edition

 52. Adrian zei hij

  @shark_of_tornado: Natuurlijk is het een geweldige antivirus, en naar mijn mening beter dan Avast, Avira maar doet IM-verkeer niet scannen! Maar heeft real-time scannen, adik keer gedownload iets via Yahoo Messenger en krijg het ding om je pc zal het scannen door Avira Realtime bescherming in de uitvoering bestand of verplaatsen, dus alles wat je kan niet echt worden besmet en avast zogenaamd zou worden gescand, terwijl ze te downloaden, zelfs als hij niet klaar is met downloaden dat elke bit downloaden scant in client-pc via Chat

 53. shark_of_tornado zei hij

  Ik zet Avira schijnt werkt geweldig! we zullen zien in de toekomst!

 54. eugen zei hij

  Hallo en multummesc van tutorial.e super.Eu thuisgebruik Avira gratis versie 9 en Agnitum Outpost gratis firewall, antivirus perfect.Este beide gedragen zich heel goed, dat ik aan iedereen aanraden, en met een goede firewall, heb je een optimale bescherming .

 55. Adrian Morosan zei hij

  Hallo,

  Tutorial artikel is eigenlijk om Acronis Disk Director bevestigd.
  Ik wil graag de tutorial voor Avira zien ... indien mogelijk. Dank

 56. Cosmin zei hij

  Wat is Acronis moeilijk ......

 57. Zie dat is een vergissing! Als ik het filmpje om te zien de tutorial over zelfstudie over Acronis Avira laat me!

  • Ik weet dat het niet een vergissing, we trokken leerprogramma bewust als gevolg van fouten in de display en kwaliteitsproblemen.
   Kortom tutorial die niet stijgen tot het niveau van de kwaliteit die het heeft videotutorial.ro.
   Avira ttutorialul beloven te worden hersteld in de kortste tijd.
   Dank u en wacht, ondertussen Vazia hebben we andere antivirusprogramma's, zoals tutorials.

 58. Cochin Ovidiu zei hij

  Waarom niet werken vidotutorialul Avira? Verschijnt De webpagina kan niet worden gevonden en is leeg. van Acronis????

  • Adrian zei hij

   Zijn antwoord op deze vraag, het antwoord vind je net boven je reactie meneer, het is gewoon zo moeilijk om zelfs laatste 2 reacties lezen voordat je een bericht? Je wilt echt te vullen het commentaarveld met dezelfde vragen en antwoorden zullen zo veel nodig en het is zo moeilijk om je ogen op een tekst net boven je reactie te gooien??

 59. Ik ben op zoek naar hoe te installeren Avira antivirus laat me waarom tutorialu van Acronis?

 60. gepeto: Ik ben op zoek naar hoe te installeren Avira antivirus laat me waarom tutorialu van Acronis?

  De tutorial is verwijderd om te worden herbouwd, ik denk dat het is ontworpen om Avira, vooral gratis versie te kiezen! Vervolgens, Volgende, Volgende en Voltooien ...

 61. Cochin Ovidiu zei hij

  Vandaag is augustus 28 en installeren Avira, maar ik heb geen instellingen schelen, het is zo moeilijk om het opnieuw te doen, ik denk dat dat goed was en voordat ik zag hem alleen als een herhaling 2 keer.

 62. dumitru32 zei hij

  Weet niet waarom, maar als ik werk met IE, mijn Avira tijdelijk zout op IE, wat dan wel?
  PS Ik gebruik geen IE, ik wilde alleen maar aan zak hem wat favoriete sites voor mijn vader ...

 63. Avira worden dagelijks bijgewerkt, hoewel ik verschijnen naast "laatste aanpassing" in kleine vierkante rood uitroepteken waardoor ik denk dat er iets andere manier neregula.trebuie instellingen gelopen? Avira AntiVir Personal-Free Antivirus

 64. Ik heb een ernstig probleem !!! Ik downloadde een spel en ik wakker met een virus TR / Spy.409088.1

 65. Francisc zei hij

  haai: Ik heb een ernstig probleem Gedownloade een spel en ik word wakker met een virus TR / Spy.409088.1 Ik gaf opdracht om Avira te verwijderen!. Ik sloot de computer en wakker en de avetisment: TR / Spy.409088.1 En ik deed en ik sloot de dezelfde waarschuwing:. TR / Spy.409088.1 Gelieve kan iemand mij helpen smeek u zsm

  1) Download eerst Malwarebytes'Ant-Malware en / of SUPERAntiSpyware (gratis) en geven een "Full Scan". Als er een verwijderen. Als er iets is, het is een F / P van Avira antivirus.
  2) Avira - Avira wanneer je iets goed is voor een (nadat je ziet het is niet F / P) werd in quarantaine geplaatst, en vervolgens van daaruit te wissen.
  3) het spel zou corrupt zijn en / of geïnfecteerd, in welk geval verwijdert het spel, dan is uw pc schoon met een programma 'Cleaner' die je hebt.
  4) Als het probleem aanhoudt, gaan in "Veilige modus" (herstart de computer en druk op de knop splash F8) en scan opnieuw Malwarebytes'Ant-Malware en / of SUPERAntiSpyware en verwijder alle "vuil" die het resultaat van het scannen / scan. Hier kan je het opnieuw en Avira scannen.
  5) noot, in alle gevallen je moet overwegen dat als je scheuren, keygen, of andere dergelijke trucs niet u ze verwijdert.

 66. ik loste

 67. Hoe kan ik de interne klok van Avira resetten, om te zien een nieuwe opnieuw zoals gedaan in de datum van vandaag?
  Elke poging om hetzelfde resultaat te geven - het eerder installeert in dezelfde periode.
  Ik wil niet te lopen op het moment os, maar hoe op te lossen het Avira, indien mogelijk?
  Bedankt.

  • Francisc zei hij

   1960: Hoe kan ik de interne klok van Avira resetten, om te zien een nieuwe opnieuw zoals gedaan in de datum van vandaag Elke poging om hetzelfde resultaat te geven - het installeert tegelijkertijd anterioara.Nu tijd loop ik tot op het bot, maar hoe kan? het oplossen van de Avira, indien mogelijk? Bedankt. Cite me

   Je begrijpt het niet de vraag. Maar laten we eens kijken ...
   - Wat gebruik Avira Free, Premium of Internet Security?
   - Als het de Vrij en zinloos niet om te doen wat je zegt. Uninstall, verwijderen van het register met een tool en opnieuw te installeren.
   - Als u een van de andere twee, die ten laste zijn te gebruiken, kun je niet. Er is niet. En hoe dan ook heeft geen zin, je kunt geen programma's voor de gek houden. Je kan niet omdat het zinvol is in termen van de fabrikant (indien u een licentie zal gelden voor de periode gekocht zijn, en als je wilt om illegaal te verlengen periode dan ... kankers mucles). Als je bedoelt een "Trial Reset", als er weinig Avira.

   • Francisc: Ik begrijp uw vraag. Maar laten we eens kijken ... - Wat verbruikt Avira Free, Premium of Internet Security? - Als het de gratis en zinloos om niet te doen wat je zegt. Verwijderen, verwijdert het register met een tool en opnieuw te installeren. <Cite me

    Ja, sorry, niet de versie op te geven.
    Freeware versie.
    Ik zou dankbaar zijn als ik in detail kan uitleggen wat er precies is verwijderd uit het register, en dat zou dat nut zijn?
    Niet al deze dingen bekend zijn, niet iedereen weet hoe je een vergelijker of micrometer gebruiken.
    Maar ik ben open een nieuwe leer, maar niet veel langer op school.
    Dus? Controls, software?
    Register nadat ze te weten dat deze antivirus, doe niets verwijderen?
    Meer ...

    • Francisc zei hij

     1960Ja, sorry, heeft niet aangegeven versiunea.Varianta Freeware.As dankbaar zijn als ik in detail kan uitleggen wat er precies is verwijderd uit het register, en dat dat nut zou zijn? Er zijn bekende al deze dingen, omdat niet alle weten hoe ze een vergelijker of micrometru.Insa gebruiken zijn open een nieuwe leer, maar niet veel langer te scoala.Deci? Controls, software? Register nadat ze te weten dat deze antivirus, doe niets verwijderen? Meer ... Cite me

     Oke. Laat ons begrijpen. Voor de gratis versie:
     1) geïnstalleerd Avira en scan het instellen en klaar. Geen behoefte om de verlenging licentie te verwijderen. Aan het einde van de licentie, vier weken voordat de vergunning wordt automatisch verlengd voor een periode bepaald door de fabrikant. De licentie-periode zal worden bijgewerkt zowel op de basis en het programma zelf (indien eSATA geval);
     2) Als je Avira vervolgens te verwijderen:
     - Ga naar Configuratiescherm - Software - en je verwijderen Avira - dan herstarten;
     3) Na verwijdering, de totale reiniging register met behulp RegCleaner.exe, sie download op hun website onder de naam Avira AntiVir Registry (Download pad is "Avira.com" - Downloads - Gereedschap - Avira AntiVir Registry);
     4) Dan verwijderen we een register nut (die je in je PC hebt geïnstalleerd - bijv. WinUtilities, CClener, RegCleaner etc.).
     Ik denk - 5) Als je Avira Free opnieuw installeert, zal het dezelfde installatie en de vervaldatum als de vorige installatie (register plaatst je een code die je niet kunt verwijderen, tenzij je maesttru in de IT zijn of opnieuw installeren van Windows tonen echter niet het geval en is het niet belangrijk of alles vrij);
     6) Indien u installeren / verwijderen 100 keer het programma zal hetzelfde laten zien in termen van gegevens, maar heeft geen invloed op het uitvoeren van het programma en geen updates, geen kwestie de deadline geschreven in "Avira AntiVir Personal - Free Antivirus ... (dwz vervaldatum).

 68. Francis:
  Niet overtuigend.
  Avira Free versie heeft een jaar testperiode.

  [IMG] http://i44.tinypic.com/34yd0zk.gif [/ IMG]

  Wat gebeurt er na juli 1 2010 op deze avtivirus?

  Kan me niet schelen hoe verwijderen elk kind maar 2 IQ, weet hoe een applicatie te verwijderen.
  Ik ben ook geïnteresseerd in het vertellen me duidelijk dat degenen register sunbt dat je zegt dat er maar een specialist iistie.
  Laten we eerlijk zijn, als je tas een maand hard in gespecialiseerde software reg. ontdekken ze.
  Maar ik wilde zo veel onnodig werk te voorkomen, en hoop dat iemand is zo aardig voor me en bloot mij en anderen dit kleine geheim.

  Voor zover ik weet, na de datum van juli 1 2010, kan ik blijven gebruiken deze av, zelfs als u verwijderen en opnieuw we reibstalez.
  Dus ik vroeg om een ​​zachte (degene die we allemaal een beetje in warez pc!) Monsters, slim, en sleutels die moeten rechtstreeks door hun Calera worden verwijderd.
  Weet je, elke keer als ik toevlucht tot een "specialist" om me te helpen met uitleg, heb ik altijd raakte een "firewall" persoonlijk zijn.
  Ik rebelleerde, willen ze niet andere mensen weten 0,1% van wat zij weten.
  Dus nam ik over mij, en ik heb geleerd van mijn fouten en wat ik heb geleerd en weet, heb ik altijd aan anderen gegeven, met gedetailleerde uitleg, want ik weet hoe slecht ewste niet worden geholpen. Echt geholpen.

  Bedankt voor de hulp.
  Ik zal proberen wat je zegt in paragraaf twee, hoewel het niet veel oplossen.
  Alsjeblieft, kan iemand verdragen kan iets zeggen.
  Cristi?

 69. Sorry, wat je zei in paragraaf twee, maar een deel van wat je zei drie:

  Na verwijdering van de totale reiniging register met behulp RegCleaner.exe

  • Francisc zei hij

   1960: Sorry, u zei in paragraaf twee, maar een deel van wat je zei drie: Cite me

   Verkeerd! Avira Free is altijd gratis, zonder tijdslimiet! Specificeren en tutorial, en ik persoonlijk gebruik het voor meerdere jaren. Ofwel u geen aandacht aan wat ik schreef, of het niet over hetzelfde. Refolmulez: gratis versie van Avira: AUTOMATISCH vernieuw vier weken vóór het weergegeven in het programma (in het venster Avira deadline - vierde regel (4) - Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 01.07.2010 - duidelijk schrijven in het Engels als: "Licentie wordt automatisch verlengd en updatet ongeveer 4 weken voor expiratie "). Wat heb je niet begrepen?

 70. Francisc zei hij

  Neemt u een aantal verkeerde veronderstellingen niet tonen. I is lui of niet kan lezen wat wordt weergegeven in het eerste venster van het programma Avira. En ik zeg je, als je niet dat je kan geen registervermeldingen vinden. Wees er zeker van dat. Geen behoefte aan een specialist! Je moet voorzichtig zijn over wat geeft elk programma.

 71. Francisc zei hij

  Soms Adrian is helemaal juist. Je bent niet eens kunnen lezen wat het programma displays gebruiken, laat staan ​​te kijken een tutorial van kop tot staart. Ik heb altijd begrip en zelfs als ze moderators soms boos, ik uitgelegd "empirisch" en verwees naar andere sites voor meer informatie. Ik had alles aan om de gegevens in te vullen in de tutorials, zodat ze kunnen worden begrepen door allen gedaan.
  Na jaren van IT 17 zelfs het gevoel beledigd iemand Contra me evident en banaal onderwerp, met duidelijke weergave, zelfs in het programma in kwestie (Avira Free). Als dat niet weet dan beter laat mijn baan!

  • Adrian zei hij

   Francisc: Soms Adrian is helemaal juist. Je bent niet eens kunnen lezen wat het programma displays gebruiken, laat staan ​​te kijken een tutorial van kop tot staart. Ik heb altijd begrip en zelfs als ze moderators soms boos, ik uitgelegd "empirisch" en verwees naar andere sites voor meer informatie. Ik had alles aan om de gegevens in te vullen in de tutorials, zodat ze kunnen worden begrepen door allen gedaan.
   Na jaren van IT 17 zelfs het gevoel beledigd iemand Contra me evident en banaal onderwerp, met duidelijke weergave, zelfs in het programma in kwestie (Avira Free). Als dat niet weet dan beter laat mijn baan!

   Maak je geen zorgen ... LaSalle slaap .... Ik EDRC dat Engels is de taal van het internationale gebruik en dat iedereen zou moeten weten, maar blijkbaar is het verdomd moeilijk ... maar begrijp dat emo rockers.

   • Francisc zei hij

    Adrian: Maak je geen zorgen ... LaSalle slaap .... Ik EDRC dat Engels is de taal van het internationale gebruik en dat iedereen zou moeten weten, maar blijkbaar is het verdomd moeilijk ... maar begrijp dat emo rockers. Cite me

    Weet dat u begrijpt heel goed nu.

 72. Adrian

  Maak je geen zorgen ... LaSalle slaap .... Ik EDRC dat Engels is de taal van het internationale gebruik en dat iedereen zou moeten weten, maar blijkbaar is het verdomd moeilijk ... maar begrijp dat emo rockers.

  Bravo. LASAL. of laat het? Adrian
  Ik hou van je taal.
  Ik denk alleen maar praten met je ouders?
  Je krijgt grote man ...

  Francisc :
  Geloof me, ik heb absoluut nooit parallellen gezien wat geef je me het citaat in het Engels, anders ben ik niet gedoe rond.
  Dus ik verontschuldig me dat ik vroeg om hulp, waar weet ik niet.
  Ik heb je niet vertellen, IT-ist van de band, weet je wat je zegt, ik zei dat ik niet weet.

  Voor degenen hier:

  ...
  Je bent niet eens kunnen lezen wat het programma displays gebruiken, laat staan ​​te kijken een tutorial van kop tot staart. Ik heb altijd begrip en zelfs als ze moderators soms boos, ik uitgelegd "empirisch" en verwees naar andere sites voor meer informatie. Ik had alles aan om de gegevens in te vullen in de tutorials, zodat ze kunnen worden begrepen door allen gedaan.

  Weet je dat zeker, in mijn deel?
  Om iets te doen gelden, moet u de persoon waarmee u spreekt weten.
  Ik gebruikte om alles te lezen, zoals ik heb gedaan hier, het lezen van alle reacties op deze pagina.
  Kijk als ik een afslag gemist.
  Het gebeurt aan anderen.
  Geloof me, dit is niet een cretinel van wat wordt verondersteld navel van de aarde, en zoals ik al zei, zijn er dingen die je niet kent, maar je leert.
  Als u niet ontvangen van hulp, dan, zij fouten maken in dit gebied.
  Ik heb nooit gedrukt 4 regel in het hoofdvenster, de update wordt automatisch wordt ingesteld op dagelijks doen.
  Gebruik alleen acties in de posities twee en drie.

  Hoe moeilijk het was om een ​​beeld dat mijn onwetendheid te lossen zetten?
  Of link naar afbeelding, zie ik dat het beeld niet verschijnt, zet tussen de labels?

  http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gif

  Vastgebonden aan een slimme software in het register, kunt u een voorbeeld van deze vorm te geven:
  Uw Unistaler!

  Echter, Francis, bedankt voor het geduld met een domme in de IT.
  Ik heb de moed om je vragen over iets op hier met de manier waarop die persoon (Adrian) gereageerd.
  Geen probleem, er zijn andere sites waar de schande van de soort door hem geschreven zijn niet toegestaan, ongeacht hoe oud de persoon moet in de plaats.
  Respect is totaal en niet beïnvloed door het aantal posten of de datum van registratie.
  Heb een goede dag, de moeite waard, natuurlijk.
  Gefeliciteerd tutorials gemaakt hier, en meer.

  • Adrian zei hij

   1960: Adrian
   Bravo. LASAL. of laat het? Adrian
   Ik hou van je taal.
   Ik denk alleen maar praten met je ouders?
   Je krijgt grote man ...Francisc :
   Geloof me, ik heb absoluut nooit parallellen gezien wat geef je me het citaat in het Engels, anders ben ik niet gedoe rond.
   Dus ik verontschuldig me dat ik vroeg om hulp, waar weet ik niet.
   Ik heb je niet vertellen, IT-ist van de band, weet je wat je zegt, ik zei weet niet eu.In die termen hier:
   Weet je dat zeker, in mijn deel?
   Om iets te doen gelden, moet u de persoon waarmee u spreekt weten.
   Ik gebruikte om alles te lezen, zoals ik heb gedaan hier, het lezen van alle reacties op deze pagina.
   Kijk als ik een afslag gemist.
   Het gebeurt aan anderen.
   Geloof me, dit is niet een cretinel van wat wordt verondersteld navel van de aarde, en zoals ik al zei, zijn er dingen die je niet kent, maar je leert.
   Als u niet ontvangen van hulp, dan, zij fouten maken in dit gebied.
   Ik heb nooit gedrukt 4 regel in het hoofdvenster, de update wordt automatisch wordt ingesteld op dagelijks doen.
   Met alleen acties op de posities twee en drie.
   Hoe moeilijk het was om een ​​beeld dat mijn onwetendheid te lossen zetten?
   Of link naar afbeelding, zie ik dat het beeld niet verschijnt, zet tussen de labels?http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gifVastgebonden aan een slimme software in het register, kunt u een voorbeeld van deze vorm te geven:
   Uw Unistaler!Echter, Francis, bedankt voor het geduld met een domme in de IT.
   Ik heb de moed om je vragen over iets op hier met de manier waarop die persoon (Adrian) gereageerd.
   Geen probleem, er zijn andere sites waar de schande van de soort door hem geschreven zijn niet toegestaan, ongeacht hoe oud de persoon moet in de plaats.
   Respect is totaal en niet beïnvloed door het aantal posten of de datum van registratie.
   Heb een goede dag, de moeite waard, natuurlijk.
   Gefeliciteerd tutorials gemaakt hier, en meer.

   Beenwerk mondje ... zoals je zei ... je niet van plan om een ​​andere site ..., onze missie is om jezelf te onderwijzen over jou of nanny batutii hoofd. Je kan heel eenvoudig als je het niet begrijpt of niet weet hoe u dit moet zeggen ... ga je niet in iemands mond kent en argumenteren. Anders moet je begrijpen als je zegt "Wacht ik begrijp het niet, weet niet waar te vinden wat je zegt" en andere zijn begrijpelijk wanneer men tot u komt als een orkaan sloeg in het hoofd en zeggen "niet waar Domle ... nee ... ik iets zag dus ... nee, niet afgebeeld) Leer uw probleem bloot te leggen en dan zul je worden gerespecteerd en misschien dat u zal helpen meer geduld hebben als je weet dat je in de IT-boom en begon niet te argumenteren

  • Francisc zei hij

   1960: AdrianBravo. LASAL. of laat het? AdrianIk hou van de taal tau.Cred gewoon praten met je ouders? Arrive groot man ...Francisc : Geloof me, ik heb absoluut nooit parallellen wat geef je me het citaat in het Engels gezien, anders zal ik niet schudden aici.Deci, het spijt me dat ik vroeg om hulp, waar ik niet weet Zei je niet dat IT. ist van de band, weet je wat je zegt, ik zei hier niet kennen de termen eu.In:? Weet je dat zeker, in mijn deel willen zeggen iets, je moet de persoon die het lezen discuti.Obisnuiesc weten alles, zoals wij hier deden, het lezen van alle reacties op dit pagina.Uite dat ik miste een rind.Se altii.Crede me heen en ik ben geen cretinel van deze is de verwachting navel van de aarde, en dus Zoals ik al zei, zijn er dingen die je niet kent, maar het invat.Daca niet ontvangen van hulp, dan, de fouten die we maken in deze domeniu.Nu ik nooit gedrukt 4 regel in het hoofdvenster, de update is automatisch en is ingesteld om alleen zilnic.Folosesc acties te maken in de posities twee en drie. Hoe moeilijk het was om een ​​beeld dat mijn onwetendheid te lossen? Of, link naar afbeelding, zie ik dat het beeld niet verschijnt zet, zet tussen de labels?http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gifVastgebonden aan een slimme software in het register, kunt u een voorbeeld van deze vorm te geven:Uw Unistaler!Echter, Francis, bedankt voor het geduld met een domme in de IT ului.Mi 've got de moed om je vragen over iets op hier met de manier waarop die persoon (adrian) ripostat.No het probleem, zijn er andere sites waar de schande van de soort door hem geschreven zijn niet toegestaan, ongeacht hoe oud het is loc.Respectul individuele helemaal en niet beïnvloed door het aantal posten of inscrierii.Va op een mooie dag, de moeite waard , desigur.Felicitari voor tutorials gemaakt hier, en meer. Cite me

   Waarom vraag je waar je foto als je videotutorial leggen heel duidelijk wat "eten" van dit programma? Ik wist niet eens voorstellen dat je deze tutorial bekeken. Beledig je niets. Gebruik een programma (wat het ook moge zijn) en zelfs niet uit te kijken van nieuwsgierigheid die (althans in het eerste venster) bevat! Ik vind het absurd. En toch, niets gebruik Avira of een ander programma als je niet goed ingesteld.
   En nu over het onderwerp. Doen wat je wilt en wat je weet.
   Succes.

 73. 1960 zei hij

  Wat je hierboven zegt ...
  Ik bewijs het karakter van.
  Ik denk dat je niet gelezen wat ik schreef.
  Ik zei heel duidelijk dat ze niet goed in.
  Maar ik snel leren, en ook, van harte iemand helpen zonder teef met alles wat ik kan, zonder nodeloos vertroetelen me.
  Eerlijk gezegd spijt me, zeg voor de tweede keer, maar het lijkt erop dat je wat fixatie. Als iemand zegt: ik wil niets meer dan klaar vuist in de mond.
  Als iemand het dagelijks leven geschreven woorden richt ik aan u grof

  Kleine mond en informatieverzameling

  , Het volgende moment zijn mond was nog klein.
  Ik dacht dat ik sloot het onderwerp, niet verwacht een reactie van Ferentrari iz van je.
  In het leven moet je leren om geduldig te zijn, niet om jezelf te verbranden als iemand zegt dat hun standpunten, ongeacht hoe slecht het ook mag zijn.
  Als je zo prikkelbaar en boos en in de werkelijkheid, kan iedereen u een zeer mooie replica.

  Dus laten we tenslotte eindigen dit verhaal heeft geen zin om verder te praten. De slimste altijd bezwijken eerste.
  Mag ik nogmaals herhalen, u en analfabeet vriend:

  Sorry ergerde ik met mijn onwetendheid.

  All the best.

 74. 1960 zei hij

  Back met een correctie:
  Ik verwarde de naam, ik dacht Francis is de auteur van deze post, maar het is totaal verkeerd.
  De auteur is Adrian.
  Dus ik excuses voor de verwarring.
  Tekst blijft nog steeds hetzelfde, als de ontvanger is adrian.
  Duizend excuses, Francis. Ook was ik verbaasd dat die taal afkomstig zijn van uw kant.

  Bafta verder.

  • Adrian zei hij

   1960: Geeft een correctie:
   Ik verwarde de naam, ik dacht Francis is de auteur van deze post, maar het is totaal verkeerd.
   De auteur is Adrian.
   Dus ik excuses voor de verwarring.
   Tekst blijft nog steeds hetzelfde, als de ontvanger is adrian.
   Duizend excuses, Francis. Ook was ik verbaasd dat die taal vandaan ta.Bafta verder.

   De pot de ketel zwart, ben je waarschijnlijk over de Prut ... waar de Roemeense Ik bleef achter en ernstig geïnfecteerde. wordt gespeld met "i" en als "ik" is het woord dat begint met "i" (betekent "a") wanneer "ik" is in het midden van het woord of op elke plaats. Zo hebben we Roemeense romina niet zo veel woorden die je je over schreef hier met "i" in i

  • Francisc zei hij

   1960: Geeft een correctie: Ik verwarde de naam, ik dacht Francis is de auteur van deze post, maar over het algemeen is adrian.Deci gresit.Autorul, mijn excuses voor confuzie.Textul blijft nog steeds hetzelfde, als ontvanger van de adrian.Mii van excuses Francis. Ook was ik verbaasd dat die taal vandaan ta.Bafta verder. Cite me

   Geen probleem. Vergissing is menselijk, het is negatief nerepararea. Maar laten we erover ophouden. Je hebt niet goed opgelet, je de tutorial keek, je nutteloos tegengegaan. Nadat u hebt beantwoord je kan controleren of mijn uitspraken waar zijn, en als er iets onduidelijk was je vragen. En ik was pissig dat eindeloos Negai iets vanzelfsprekend en banaal. Dit was niet hoe veel IT-kennis is het een of het ander, maar het nemen van informatie van de tutorial of berichten (mijn of anderen). Er was een enkele klik op videotutorial of Avira programma van uw pc en gedaan, hebben het antwoord. Maar je niet en doe niet. Weten dat op deze site zijn voltooiing uitleg en / of debat over een videotutorial, niet zet foto's beelden en woorden die zijn gezegd.
   En aan uw bedreigingen, dat laat me koud. Eerst Ik ben geen verlegen en ten tweede "ik wat te ontdoen" van diegenen die mij bedreigen op welke manier (en ik denk dat zo is Adrian, voor het geval de dreiging is gericht). Hou je niet van iets, bye en tot ziens.

 75. Adrian zei hij

  Ik kan iemand mij vertellen ik niet mijn antivirus webpagina's openen? Ik ging op jacht en AVG, Avira, etc En vertel me plaats gevonden niet server van een andere gemeenschappelijke sait opent soepel, kunt u als u mij kan helpen en mij iemand zou geweldig zijn.

  • Francisc zei hij

   Ik kan iemand mij vertellen ik niet mijn antivirus webpagina's openen? Ik ging op jacht en AVG, Avira, etc En vertel me plaats gevonden niet server van een andere gemeenschappelijke sait opent soepel, kunt u als u mij kan helpen en mij iemand zou geweldig zijn. Cite me

   Eerst wordt het virus genaamd Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker of Win32 \ Kido virus afhankelijk van de fabrikant en de belangrijkste actie is het blokkeren van de toegang naar de site van antivirus leverancier of degenen die de woorden virus bevatten, malware, rootkits etc..
   Er wordt ook geblokkeerd antivirus software-updates geïnstalleerd.

   Doe dit:

   Desinfectie je dit archief moet: http://rapidshare.com/files/183106347/win3... Dup_removal.zip.
   Download het ergens op het bureaublad.
   Het archief bevat twee mappen: Patches en verwijderen gereedschappen.

   Voor desinfectie Volg de onderstaande stappen:

   1. Open het archief en navigeer naar de map Patches. Afhankelijk van het gebruikte besturingssysteem open map Windows Vista of Windows XP en extraheer de inhoud op bureaublad.
   2. Voer de uitgepakte bestanden: WindowsXP-KB958644-x86-NLD.exe Windows en Windows6.0-KB958644-x86.msu of Windows Vista.
   Vervolgens herstart je pc.
   3. Uitschakelen Systeemherstel (klik met de rechtermuisknop op Deze computer, selecteer Eigenschappen. In het nieuwe venster, navigeer naar System Restore en check Systeemherstel uitschakelen op alle stations. Bevestig met OK in het venster Eigenschappen.)
   4. Open rug eerder gedownloade archief en de map browsen verwijderen gereedschappen. Kies een van de opties als: BitDefender, F-Secure en Kaspersky.

   A. BitDefender gaat u als volgt te werk:

   Pak het bestand uit en voer Anti-Downadup-graphics.exe de map BitDefender.

   Klik op de Start-knop en wacht tot desinfectie afmaken.

   Tenslotte klikt u op Sluiten.

   B. F-Secure procedeza volgt:

   Haalt f-downadup.exe in C: \

   Klik op de knop Start (Windows), selecteer Uitvoeren en in het venster dat verschijnt schrijft het commando C: \ f-downadup.exe-Ontsmet en druk op Enter.

   C. Voor Kaspersky gaat u als volgt te werk:

   Uitpakken en draaien klwk.com bestand in C: \. Wacht tot de scan te voltooien.

   Klik op de knop Start (Windows), selecteer Uitvoeren en in het vak dat verschijnt schrijven C: \ klwk.com / s

   Wacht tot de scan en verwijderen infecties met succes worden afgerond.

   Als desinfectie met een van de bovengenoemde producten niet werken probeer dan het volgende.
   Good luck!

   • Adrian zei hij

    Eerst wordt het virus genaamd Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker of Win32 \ Kido virus afhankelijk van de fabrikant en de belangrijkste actie is het blokkeren van de toegang naar de site van antivirus leverancier of degenen die de woorden virus bevatten, malware, rootkits etc..
    Er wordt ook geblokkeerd antivirus software-updates instalate.Fa dit: je nodig hebt om dit archief te desinfecteren: http://rapidshare.com/files/183106347/win3…dup_removal.zip.
    Download het ergens op het bureaublad.
    Het archief bevat twee mappen: Patches en desinfectie Verwijdering tools.Pentru Volg de onderstaande stappen: 1. Open het archief en navigeer naar de map Patches. Afhankelijk van het gebruikte besturingssysteem open map Windows Vista of Windows XP en extraheer de inhoud op bureaublad.
    2. Voer de uitgepakte bestanden: WindowsXP-KB958644-x86-NLD.exe Windows en Windows6.0-KB958644-x86.msu of Windows Vista.
    Vervolgens herstart je pc.
    3. Uitschakelen Systeemherstel (klik met de rechtermuisknop op Deze computer, selecteer Eigenschappen. In het nieuwe venster, navigeer naar System Restore en check Systeemherstel uitschakelen op alle stations. Bevestig met OK in het venster Eigenschappen.)
    4. Open rug eerder gedownloade archief en de map browsen verwijderen gereedschappen. Kies een van de opties als: BitDefender, F-Secure of Kaspersky.a. Om BitDefender gaat u als volgt te werk: Pak het bestand uit en voer de anti-Downadup-graphics.exe folder BitDefender.Apasa Start knop en wacht tot het laatste zetje om dezinfectia.La Close.b afmaken. Voor F-Secure procedeza volgt: f-downadup.exe ophaalt in C: \ Klik op de knop Start (Windows), selecteer Uitvoeren en in het venster dat verschijnt schrijft het commando C: \ f-downadup.exe-Ontsmet en klik Enter.c. Kaspersky gaat u als volgt te werk: Extract en uitvoeren klwk.com bestand in C: \. Verwacht de scanare.Apasa knop Start (Windows) te voltooien, selecteer Uitvoeren en in het vak dat write C verschijnt: \ klwk.com / s.Asteapta dat de scan en verwijdert infecties eindigen met succes.In Als desinfectie met een van de bovengenoemde producten niet werken probeer dan het volgende.
    Good luck!

    Thanks a lot, maar niet om te halen dat je me Dato Ik ben niet goed als je wilt en vertel me ..... Ik heb geprobeerd, maar ik denk dat het beter is om iets te downloaden, maar kan geven semnu mozilla om exe crashes te openen * ** Deze toepassing kan niet worden gestart omdat Xul.dll was niet found.Re-installeren van de Moge Aplication oplossen van dit probleem *** Intelegema en je bent beginner

  • Francisc zei hij

   Ik kan iemand mij vertellen ik niet mijn antivirus webpagina's openen? Ik ging op jacht en AVG, Avira, etc En vertel me plaats gevonden niet server van een andere gemeenschappelijke sait opent soepel, kunt u als u mij kan helpen en mij iemand zou geweldig zijn. Cite me

   Het duurde tot mijn bericht is gemodereerd. Ik hoop dat je deze tools nuttig zijn. Als de ramen minder kans om besmet te raken met dit virus werden bijgewerkt en kon hem verdomme uit met gewone MRT (Microsoft Malicious Software Removal Tool) 32 het systeem. Hij is erg koppig. Verliest hem vrij hard. Terug naar de details te zien of je hebt gemist of niet dit verdomde infectie.
   Bafta.

 76. Mihai Dumitrescu zei hij

  Hello! In een paar dagen heb ik vervallen anivirus (Avira Premium Security Suite, was een gratis proefabonnement 90 dagen. Kunt u mij en mij te leiden voor. Installeer een nieuwe antivirus (ik ben newbie ....)-S kon een versie antiwind installeren . Avira Free pt. 6 maanden?
  Dank je wel!

  • Francisc zei hij

   Zie hier:
   "Hxxps: //license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83"
   (Change hxxps met https, voer dan via de methode van kopiëren / plakken in zoekvak van je browser en je "zoeken")
   Het is een aanbod voor 92 dagen. Als het niet werkt geef me een e-mailadres om u een geldige licentie dan 80 dagen sturen. Ik nam het mee naar het hierboven vermelde adres, maar ik gebruikte het (begint om actieve licentie na het verkrijgen)

  • Francisc zei hij

   Ik vergat te vermelden dat het aanbod is voor "Avira AntiVir Premium" en niet Avira Premium Security Suite.

  • Francisc zei hij

   Kom op! Als ik was dom. Sorry. De licentie is voor Avira Premium Security Suite. Negeerde de tweede reactie van mij (verkeerd).

   • Mihai Dumitrescu zei hij

    ok! en wat moet ik doen? renw geven de huidige antivirus (verstrijkt op juli 1) en installeer de nieuwe antivirus?

    • Francisc zei hij

     Mihai Dumitrescu: Ok! en wat moet ik doen? renw geven de huidige antivirus (verstrijkt op juli 1) en installeer de nieuwe antivirus?

     Nou, waarom installeer Avira Premium Security Suite? Registreren op de site ala: geslacht (heer), volledige naam, geldig e-mailadres, land en klik op de registratie. In een paar seconden moet je een licentie (key) krijgt per e-mail. Klik op Avira, voornamelijk in het Help-venster, dan is de licentie beheer en inschrijven nieuw verworven licentie.

    • Francisc zei hij

     Mihai Dumitrescu: Ok! en wat moet ik doen? renw geven de huidige antivirus (verstrijkt op juli 1) en installeer de nieuwe antivirus?

     Vandaag ben ik niet voorzichtig helemaal! Oplevering: waarom blijf je tot juli 1? Misschien tijd aanbod is niet langer geldig. Nu zet de nieuwe licentie.

 77. Hallo vrienden, ik heb een probleem, ik geïnstalleerd Avira Premium antiwind 30 vrije dagen en dagen voor het verstrijken 4 kocht ik online antivirus licentie 2 ani.Problema antivirus laat mij is dat hij is verstreken, hoewel hij is activ.Nu e-mail die ik kreeg van hen als ik mijn platit.Intrebarea: toen ik weer op de licentie 2 jaar hierboven lees ik dat ik moest om het te kopen met 4 weken? geleden, iemand die me kan geven duizend raspuns.De bank en ze gaf me de plaat en dat ik heb het geld ontvangen.

 78. silviu zei hij

  sall Avira antivirus .... Mijn advies is groot, want het is een virus en zich gedraagt ​​als fb ataree ;)

 79. costy zei hij

  Naar mijn mening de beste gratis antivirus is Avira Free Edition

 80. sklipy zei hij

  Er is iets in de Raad hier? of? De titel is Avira gratis antivirus editie een video tutorial installeren spreekt Acrosnis Cristi? Adrian vergeten tog zie je die hier? of ik beter niet zie je tijden wirwar hier?

  • AdrianGudus zei hij

   sklipy:
   Er is iets in de Raad hier? of? De titel is Avira gratis antivirus editie een video tutorial installeren spreekt Acrosnis Cristi? Adrian vergeten tog zie je die hier? of ik beter niet zie je tijden wirwar hier?

   Schrijf in het zoekvak: Avira AntiVir, downloaden, installeren en instellen, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

 81. sklipy zei hij

  Dank je, ik vond .. Ik schreef in het zoekvak en vond dat Avira's waarom ik je vroeg hier? Ms toch te beantwoorden

 82. ionut zei hij

  Wat is voortgekomen uit de eerste les!

Trackbacks

 1. [...] Een krachtige, maar degenen met minder geavanceerde systemen moeten evolueren naar Avira antivirus boby dat mijn collega deed een [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.