video tutorial - Hoe maak je een bootable USB stick met Windows Vista of 7 8 in Ubuntu Linux te maken

Hallo vrienden, in de huidige les zullen we zien hoe we een bootable USB-stick die zullen zetten Windows Vista of Windows 7 8 Developer Preview, met de belangrijkste Ubuntu Linux besturingssysteem kan maken.
Het kan zijn dat iemand een laptop die wordt geleverd met Ubuntu Linux voorgeïnstalleerd besturingssysteem kopen. Stel dat maakt het niet langer geldt een andere computer die nog Windows geïnstalleerd, wil om zich te ontdoen van Ubuntu Linux willen een bootable USB-stick zet Windows Vista 7 8 of later om het te maken installeren op de laptop. Windows en Windows 7 8 gevonden afbeelding Iso om gratis en legaal internet-formaat downloaden., Moet je Methods vasthouden.
De stappen zijn simpel als men om te kunnen zien van de video tutorial. Ik kan zeggen dat ik nog niet aangeraakt voor een tweede terminal om enige terughoudendheid of angst te verwijderen zal krijgen om Ubuntu te gebruiken. Je zult zien dat ik zeg "vrienden" op Ubuntu, is het moeilijk om te gebruiken, moet u de terminal commando weet, moet u een gevorderde gebruiker, het is niet zo! Om deze taak om Windows Vista, of 7 8 stok te bereiken, ik gebruik gewoon de muis.
We hebben nodig:
Minimum 1 4 GB USB-stick
GParted 2 u het Ubuntu Software Center (we zullen gebruiken om de stijl stok in NTFS) installeren
3 Een eerdere versie van UNetbootin u hier downloaden http://sourceforge.net/projects/unetbootin/files/UNetbootin/494/unetbootin-linux-494/download (En UNetbootin kan vanaf Ubuntu Software Center geïnstalleerd worden, maar het is niet wat je nodig hebt) UNetbootin stelt ons in staat om het beeld te zetten. Iso met Windows Vista, of 7 8 op de USB-stick.
Verder, door de stappen van de tutorial. Over hoe je een bootable stick met Windows XP te maken in Ubuntu, praat met een andere kans voor iets meer gecompliceerde operatie. Dat gezegd hebbende, ik nodig u uit om de video tutorial te kijken om precies te zien hoe je een bootable USB stick met Windows Vista, of 7 8 Ubuntu Linux besturingssysteem te maken.

........................

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 700 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Ik guys, ik heb een stok dus het is over: Transcend JF V30 / 8GB En wanneer de stekker in de USB-poort, moet ik formaat en toen ik vorm de show: onbekende capaciteit. Meer bestaat enige kans op het krijgen van rug-stick, of gooi het weg?

 2. Ik weet dat het onderwerp maar niet echt van plan om Windows 8 installeren, maar ik weet niet waar ik drivers voor geluid kan vinden ... enz.
  Kunt u mij zeggen en ik.
  Bij voorbaat dank.

  • AdrianGudus zei hij

   Andrew:
   Ik weet dat het onderwerp maar niet echt van plan om Windows 8 installeren, maar ik weet niet waar ik drivers voor geluid kan vinden ... enz.
   Kunt u mij zeggen en ik.
   Bij voorbaat dank.

   Het is te vroeg om erover te praten. Windows 8 is niet officieel vrijgegeven, het is alleen in de testfase. Dus laten we zien de eerste officiële drivers voor Windows 8, hebben we verwacht hadden. Elk besturingssysteem wordt geleverd met een aantal reguliere chauffeurs ... zijn klaar om te draaien op hardware echt praat. Installeer Windows 8 en ze zal je misschien verbazen dat het systeem kan herkennen en gebruiken van uw geluidskaart ... als dat gebeurt, doe het internet en hij zal proberen te zoeken naar een met automatische updates en deze installeren zonder de noodzaak voor uw tussenkomst.
   Als u Windows 8 installeert juist zoals in de tutorial op "Install new Windows 8 veilig, zelfs op processoren zonder hardware virtualisatie" zal zoeken naar stuurprogramma's op het net alleen. handleiding vindt u bij het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand: je schrijft wat ik tussen aanhalingstekens, druk op Enter en je zult vinden.
   Als je kijkt kop-staart tutorial zou je dat weten.

 3. Groot, dat je een tutorial voor Linux (Ubuntu) hebben gedaan. Bijvoorbeeld een windows wordt gedomineerd door grote en menig schip met UBUNTU. Thanks, ff. goede.

 4. een vraag! methode die ze de site laat zien kan elke soort stok bootable niet doen? http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download Niet waar ... Ik zeg alleen voor ubuntu en die methode lijkt eenvoudiger! Een ander ding, ik ben benieuwd om te weten hoe het een stok, CD / DVD bootable terminal alleen zou maken .. Het kan een tutorial te maken over?

  • AdrianGudus zei hij

   Hagi:
   een vraag! methode die ze de site laat zien kan elke soort stok bootable niet doen? Niet waar ... Ik zeg alleen voor ubuntu en die methode lijkt eenvoudiger! Een ander ding, ik ben benieuwd om te weten hoe het een stok, CD / DVD bootable terminal alleen zou maken .. Het kan een tutorial te maken over?

   Helaas is het hier gepresenteerde methode kan niet. Denk je dat ik zou worden gepresenteerd als die methode zou werken? Doen we graag compliceren ....

 5. je bent de heetste en beste tutorial die hoe je een stok te maken ....

 6. danut met een bootable xp geïntroduceerd stik je je pc opnieuw op te starten, dan opstarten, en je krijgt om partities stik's partitie wissen als je herkent je terug maken en start u

 7. Hallo ik heb een probleem, ik heb een telefoon kaart en als je in de kaartlezer niet herkent Ik heb de PC-kaartlezer vervangen geloven dat hij is geworden, maar het zegt dat ik heb geformatteerd geformatteerd en nog steeds niet vervangen elke en geheugenkaart, maar nog steeds niet kan herkennen als ik muziek wil of iets Bluetooth verzenden, maar kan niet herkent de telefoon geven de telefoon herkent het gaat. Cepot te doen?
  Bij voorbaat dank voor uw hulp

  • AdrianGudus zei hij

   Oana:
   Hallo ik heb een probleem, ik heb een telefoon kaart en als je in de kaartlezer niet herkent Ik heb de PC-kaartlezer vervangen geloven dat hij is geworden, maar het zegt dat ik heb geformatteerd geformatteerd en nog steeds niet vervangen elke en geheugenkaart, maar nog steeds niet kan herkennen als ik muziek wil of iets Bluetooth verzenden, maar kan niet herkent de telefoon geven de telefoon herkent het gaat. Cepot te doen?
   Bij voorbaat dank voor uw hulp

   Wat doet uw vraag met deze tutorial? Gelieve in de toekomst proberen te zijn bij het onderwerp of zoeken in de buurt van uw probleem is een tutorial over 800 tutorials hier op de site, onmogelijk om niet iets te dicht bij uw probleem te vinden.
   We hebben informatie welk besturingssysteem je gebruikt, wat voor soort kaartlezer .. het is geïntegreerd of USB gegeven. Indien dit gebeurt ... waar dat een lezer op uw PC of laptop?
   Heb je de drivers te installeren voor die ene kaartlezer (kaartlezer = reader)?

 8. Hallo, Miar zeer nuttig zijn om een ​​nieuwe handleiding, een gids pc.Vreau hardware om mijn computer en nuprea weten wat te kiezen .. Ik heb een budget van 15 milioane.As wil er een die ik enkele spelletjes spelen. . zult smeken als je een nieuwe ghid.Multumesc kan maken!

 9. Gelieve u beginnen met het maken van enkele blog artikelen of video tutorials met de programmeertaal C + +, ik echt nodig voor school. Ik kreeg een beetje in de war leraar.

 10. Hallo, sorry ik ben niet op de tutorial, om terug te keren naar de VAM bovenstaande Am windoes 7 kaartlezer USB-kaartlezer vroeg, gebruik ik de PC-eenheid driver installeren we van hem, ik installeer de Bluetooth-driver dat zelfs met hem ga ik niet van aan de telefoon naar de PC in de PC omgekeerde telefoon gaat zegt me geen geheugenkaart en kaartlezer ik al eerder heb gezegd dat gebeurt.
  Betreft mooi en nogmaals spijt me dat ik ben niet op de tutorial, bedankt voor het begrip.

 11. hoi, kunt u me helpen met advies, dat is beter moederbord ASROCK ASUS P5B of G31M-S?

 12. Georgekent zei hij

  Bedankt voor deze tutorial die ik nu er een VB 2 dagen is ok, AST en XP-versie!

 13. Er is minder en lijkt 8 ramen en ik wil het op de stick di ubuntu, maar ik heb een klein probleem wanneer gegeven aan UNetbootin (aan te geven waar u het kreeg) Ik zeg er is geen programma geïnstalleerd om uitvoerbare bestanden te openen (opent Ik installeerde onlangs ubuntu en vroeger toen we het programma hebben gewerkt, maar nu niet wil). Als je me kunt helpen?

 14. Oke ik opgelost.

 15. lucian72 zei hij

  hallo mooie tutorial en heel expliciet een vraag kan worden gesteld stik overwinning 7 voorgerecht die ik gebruikte om de PRG starten voor 7 ultieme overwinning en dank

 16. mirceacluj zei hij

  Ik volgde de stappen en ik stopte bij de site BROWSE UNETBOOTIN.nu iso bestanden in mijn show kan meer duidelijk desktop.As screenshut sommige sites, maar kan niet posten

 17. mirceacluj zei hij

  eeeee uuuuu ik kon ... als u uw ISO, en desktop thuis en het is niet verwijderd ia.Am (ontkoppelen) op het bureaublad en ik nam het huis

 18. par zei hij

  Ik volgde de stappen, gaan heel snel van creatie tot 52% is dood, wat betekent dat staan ​​10 minuten en gaat niet weg

 19. "7z is niet gevonden. Het is noodzakelijk om in beide richtingen te installeren.
  Installeer de "p7zip-full" of het equivalent in uw distributie pakket. "- Het geeft me wanneer ik UNetbootin-linux-494, wat is het probleem? dank

 20. Ik kocht onlangs een PC "-2 3 dagen" dat ik kwam met het Ubuntu Linux besturingssysteem, heb ik nog nooit gewerkt met ubuntu linux en weet niets over, nu is mijn vraag hoe kan ik UNEBOTIN installeren? Ik heb geprobeerd om een ​​aantal programma's zoals "TV Max" Ik volgde de instructies ik vergeten, maar geeft me Loghin verkeerd, waarom doe ik verkeerd installeren? Misschien kun je een paar aanwijzingen, bedankt!

 21. Hallo .Fara woorden hoe goed Hij maakte de tutorial, ik denk dat we zijn een stelletje dat Ubuntu geprobeerd en weet niet hoe je terug naar Windows hahahhah dank gaat om hulp en dit keer denk ik van 3-4 keer ik het huis uit ancurcaturii tutorials ...

 22. Luigi Duma zei hij

  Linux Mint 17 en ik wil mijn xp dualboot een spel te zetten en ik probeerde UNetbootin vasthouden maar als start en geef de oplossing een pc herstart UNetbootin

 23. aandacht, als je niet hebt geïnstalleerd, het hulpprogramma 7zip u bootabil.tutorialul's note Cristian 10.bavo kan plakken

 24. Super tutorial.
  Hij vroeg me om het te doen in dat formaat 32 vet en ik gebruikte uneetbootin van Unbutu Soft.
  Het ging vlot
  Groeten!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.