Hoe maak je een bootable USB stick maken om Windows te installeren 8 - video tutorial

Hallo vrienden, in deze video tutorial zie je hoe je een USB-stick te maken met Windows 8, hiervoor gebruiken we WinToFlash en Demon Tools zijn gratis software.
Een tijdje geleden een software van Microsoft dat doet hetzelfde, het was gepresenteerd we 7 Windows USB / DVD Download Tool dat ik een video tutorial. Helaas 7 Windows USB / DVD Download Tool werkt niet erg goed te werken als het gaat om Windows 8, zelfs voor Windows 7 problemen kunnen optreden.
WinToFlash is een software die ons in staat stelt om snel te zetten WIndows 8 op een USB stick, baan koord gaat zonder fouten of andere problemen.
Als u Windows 8 stok gezet met Win naar Flash hebben we een virtuele drive, hiervoor gebruiken we Demon Tools is een gratis software (Lite-versie) die niet mag ontbreken in elke PC.
Wilt u een opstartbare USB-stick maken met Windows 8, we een Windows 8 natuurlijk wel, het is gratis in preview release-versie op de Microsoft-website gevonden, hieronder je een link.
Ik besloot om deze tutorial video te maken, omdat ik wilde Windows 8 installeren van de stok en we deden, dat is omdat ik gebruikte Windows 7 USB / DVD download tool, toen ik starten vanaf de stick merkte ik dat niet werkt, wordt het scherm Het bericht "Operating system not found" of "missing operating system" niet exact vast te houden. Ik besloot om de stok en deze keer gebruikte ik winnen om Flash en slaagde overdoen.
Het lijkt erop dat Windows 7 USB / DVD Download tool heeft een aantal problemen die ik had het geduld om ze op te lossen in die tijd. Vandaag zijn we timplu soms nodig, om fouten op te lossen. Project 7 Windows USB / DVD Download Tool was enigszins verlaten omdat Microsoft lijkt open source-code te gebruiken voor dit programma, immorele ding gezien het feit dat Microsoft verkoopt Windows.
Echter, WinToFlash gaan en doen het zeer goed. Wees voorzichtig bij het downloaden, hoeft de eerste versie niet is een uitvoerbaar bestand dat zal worden gevuld met bloatware, gebruik dan de volgende link of twee. Verzorgen en Demon Gereedschap, zijn vol bloatware software, moeten we begrijpen dat, maar zijn gratis.

Download Windows 8 release Preview - gratis
Download Demon Tools Lite - gratis
Download WinToFlash - gratis

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 800 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Ik heb een Kingston Data Traveler USB stick met windows101 4GB 7 van de 64 beetje op en ik wil weten hoe je het moet formatteren in Windows daarna naar winsows 8 hem.

 2. Andrew:
  Ik heb een Kingston Data Traveler USB stick met windows101 4GB 7 van de 64 beetje op en ik wil weten hoe je het moet formatteren in Windows daarna naar winsows 8 hem.

  Nadat u alle stok slaan, krijgt de opmaak (fat32) en dan kun je vensters op het zetten 8. En WinToFlash formatteren, maar het is beter om ze allemaal recht.

 3. KodeJust zei hij

  Andrew:
  Ik heb een Kingston Data Traveler USB stick met windows101 4GB 7 van de 64 beetje op en ik wil weten hoe je het moet formatteren in Windows daarna naar winsows 8 hem.

  Het zou raadzaam zijn om indeling en vink obtiunea fat32 snel. De operatie zal aprximativ 10-15 minuten duren. Obtiunea unchecking snel en zoals in de tutorial zul je problemen hebt. Succes.

 4. Ik ben alleen bezig WinToFlash sticks bootable Windows 7 en werkt perfect zonder problemen, ik heb een kleine stick is eigenlijk een microSD-kaartlezer en een kaart die hij A-on en ga supersnel 4GB 7 Windows-installatie gekregen. Ik heb alleen deze software componenten die worden gebruikt, geen andere software, dit scheermes ging eerst.

 5. Florin78 zei hij

  Cristi is een tutorial WinToFlash: https://www.videotutorial.ro/?p=2737 en er zeggen dat na de eerste keer opstarten van usb herstart het BIOS moet gaan en de HDD boot pad te veranderen. Het is waar, in dit geval en als we de bootable stok op win xp sp3 kunt maken? en postte ik een probleem met Camtasia als je me iets kunt vertellen. Dank

 6. lucyana zei hij

  Ik probeerde het programma van Microsoft en had geen problemen .. Ik installeerde ook winnen met hem (win8)

 7. Cristi-admin: Nadat u alle stok slaan, krijgt de opmaak (fat32) en dan kun je vensters op het zetten 8. En WinToFlash formatteren, maar het is beter om ze allemaal recht.

  En allocatie unit size bytes of men geve 4096 standaard toegewezen grootte?

 8. calincalin zei hij
 9. Hallo Cristi, maar al te goede tutorial! Ik heb een voorstel voor een tutorial, met name om een ​​tutorial te doen op "Windows 8 To Go". Het zou zeer nuttig zijn in mijn opinie. Goodbye en meer tutorials

 10. Begrijp je wat je wilt DAEMON ingewikkeld als je PowerISO bent! Ik van 2006 sinds ik ontdekte dat ze gebruiken en te installeren, en het schrijven van .. waarom hebben ruimte en daemon met ImgBurn / CD Burner XP / Nero etc als je kunt een programma hebben in 2 1?

 11. Mijn suggestie bestaat uit de volgende programma's:
  Rufus of WiNToBootic.Sunt eenvoudige programma's zonder daemon tools geen andere complicatii.Asta inenteles als u besluit niet aan hun eigen utiitarul gemaakt door Microsoft Windows 7 usb dvd tool genaamd.
  Respect.

 12. anoniem zei hij

  Jully:
  Begrijp je wat je wilt DAEMON ingewikkeld als je PowerISO bent! Ik van 2006 sinds ik ontdekte dat ze gebruiken en te installeren, en het schrijven van .. waarom hebben ruimte en daemon met ImgBurn / CD Burner XP / Nero etc als je kunt een programma hebben in 2 1?

  Het is een kwestie van gewoonte. Ieder maakt gebruik van wat hij wil. Doe de tutorials en geven bijvoorbeeld met behulp van ... blah, blah, blah en hem komen en u vertellen waarom dat niet gebruiken en gebruik "virtualCD" dat is kleiner en beter en .... lege woorden. De wereld is vol van critici, mensen zoals Cristi, Adrian ... zeldzaam, zeer zeldzaam.

 13. PalAlexander zei hij

  Ik downloadde Windows Build 8 9200 ik wilde installeren in wmware speler en kreeg naar stap Input uw bestemming waar je moet laten zien wat ik probeerde aan de stok met de officiële reeks van Microsoft voor Windows 8 release Voorbeeld (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF ) en ik ging wat ze doen?

 14. KodeJust zei hij

  Jully:
  Begrijp je wat je wilt DAEMON ingewikkeld als je PowerISO bent! Ik van 2006 sinds ik ontdekte dat ze gebruiken en te installeren, en het schrijven van .. waarom hebben ruimte en daemon met ImgBurn / CD Burner XP / Nero etc als je kunt een programma hebben in 2 1?

  Christus gebruikte Daemon Tools Lite, want het is gratis, het zou niet goed voor Power Iso zijn en je hier te komen en op te scheppen over het gebruik van macht Iso (big deal). En ik gebruik maken van Power Iso-toets, maar met verschillende sites op het net en geen geld voor hebben en als ik had zou ik niet geven geld liciente, evenals Windows. Als u nog steeds opscheppen met Macht Iso een foto maken en laten zien gaf die 29.95 $ per licienta, maar ik wed dat je de belangrijkste sites op het net!

 15. PalAlexander:
  Ik downloadde Windows Build 8 9200 ik wilde installeren in wmware speler en kreeg naar de stap waar je moet indroducserialul probeerde ik aan de stok met de officiële reeks van Microsoft voor Windows 8 release Voorbeeld (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) en ik ging wat ze doen?

  Waarom denk je dat er misgegaan?

 16. NICU banditu zei hij

  Ik heb een stok, maar windows xp install Windows harde stok, ga snel op dvd.

 17. polferis zei hij

  PalAlexander:
  Ik downloadde Windows Build 8 9200 ik wilde installeren in wmware speler en kreeg naar de stap waar je moet indroducserialul probeerde ik aan de stok met de officiële reeks van Microsoft voor Windows 8 release Voorbeeld (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) en ik ging wat ze doen?

  Baga blijkt correct, vind je op het net! Maar je moet in staat zijn om het na installatie activeren .... KMS-server is nog niet actief.

 18. polferis zei hij

  Florin78:
  Cristi is een tutorial WinToFlash:https://www.videotutorial.ro/?p=2737 en er zeggen dat na de eerste keer opstarten van usb herstart het BIOS moet gaan en de HDD boot pad te veranderen. Het is waar, in dit geval en als we de bootable stok op win xp sp3 kunt maken? en postte ik een probleem met Camtasia als je me iets kunt vertellen. Dank

  Gemakkelijk na de eerste herstart, verwijder de stok, ga niet in elke BIOS ...

 19. sailorriver zei hij

  Ik gebruikte "Windows Installer USB 8 Maker" is ok klein programma schrijft direct naar de ISO-image op stok.

 20. LiviuFlorin zei hij

  Win 8 64 het bit kon ik de stok niet installeren, maar een beetje wist ik 32. Ik denk dat we nodig hebben om het systeem draait op 64bit dat ik op de stick alle 64 bit kan installeren ..?

 21. RafaelRafito zei hij

  Zeer goede tutorial, dank Cristi!
  Ik gebruikte vermogen ISO naar Windows 8 stok zetten zonder enige andere tool op hem.
  Respect voor wat je doet.

 22. zame77 zei hij

  Mr Cristi CIBOX hebben een stok met twee partities (dus kocht ik het) en ik kan de partitie niet verwijderen kleiner. Ik heb echter wel opstarten vanaf mijn boot partitie ziet alleen klein en werkt niet. Hoe heb je slechts een partitie, kunt u het opstarten?

 23. Met vriendelijke groet!
  Wij streven naar een lange tijd en zo kwam ik bij 8 ramen. Ik heb een nieuw systeem geconfigureerd door u, dwz: MB H61ICAFE: I3 2100-3,1Gb: 8G ram: WD HDD video GT430 500G + Maxtor 80G.
  Toen ik geïnstalleerde versie verscheen op Windows 8 32 beetje en alles was OK.
  8 Win + Win XP. Vandaag heb ik een stok met win8 / 64biti. Maar ik kreeg de melding dat de installatie niet op de MBR maar de GPT kan worden geïnstalleerd. Eerlijk gezegd heb ik nog niet gehoord van GPT. Varog als je me kunt verlichten op hoe ik een conversie GPT en MBR kan doen als ik dat zou moeten doen.
  Bedankt voor uw hulp.

 24. Hallo iedereen,

  Voor degenen die willen een alternatief voor Daemon Tools, gebruiken - gBurner Virtual Drive 3.2. Een eenvoudige, makkelijk te gebruiken en ten slotte, GRATIS.
  http://www.gburner.com/online-help/virtual-drive.htm

 25. virus2009 zei hij

  Past perfect bij hun nut. Criati heeft waarschijnlijk een probleem in het systeem.

  lucyana:
  Ik probeerde het programma van Microsoft en had geen problemen .. Ik installeerde ook winnen met hem (win8)

 26. Deejay zei hij

  Salut.Daca in plaats van het gebruiken van de macht iso daemon tools, ga? 'M denken dat het allemaal een programma om de ISO image mounten en niet alleen, dus je soort moet er heen gaan?

 27. Het kan een bootable stick die op win xp en win win7 8 zetten te maken?

 28. Ik installeerde Windows Ultimate 7 32 7 bit iso met de Windows USB / DVD en we hadden geen problemen met de installatie van dit systeem zal ik opereare 7 schrijven deed met Windows USB / DVD, maar ik maakte een met windows vista iso alle 7 Windows USB / DVD <toch yl die de andere hebben

 29. hallo. 've een groot probleem dat ik geconfronteerd bijna een week en niet geven cap.am als Windows 7 en ik wil mijn Windows 8 zetten op een stok voor mij niet mijn dvd-r kan dvd's lezen, leest alleen die p originale.si usb niet om dit te doen, heb ik veel programma's geprobeerd en niet kan doen bootable.va please help me! yo_liviu11 is mijn id .... ik echt noo d ajutor.multumesc

 30. inkeping zei hij

  Thanks Cristi upload, super leuk en makkelijk te botat op stik, ik resuit zonder enig probleem

 31. Goedemorgen, (het is 's ochtends als ik nu schrijven
  Ik heb een vraag, houden we 8GB (Hama 6MB / sec, 00090891)
  Ik wil de stick bootable met Windows 8 meer op mijn înţelesu om het te doen als ik een dvd met Windows 8 mijn vraag is dit te maken:
  Het is een goede stok zo ja, volg videotutorialu boven? Zo niet, waarom niet goed?
  Een ander ding is stok-formaat en Windows FAT32 die willen het op de stick van de ISO-formaat 3.33GB.
  Bedankt en wachten op een antwoord DRINGEND

  • Voor Alex
   Stick is goed en geeft tutorialul.Daca zal problemen met het systeem grootte hebben kunnen vasthouden aan NTFS-formaat

   • Ik volgde alle stappen die ik deed, maar nadat ik opnieuw F12 drukt het opstartmenu verschijnt en kies (USB HDD), maar het laarzen en kan ik zeggen dat ik USB HDD frist apparaat in het BIOS.
    Neem dan zo vriendelijk mij te helpen!

 32. Adrian Gudus zei hij

  Alex:
  Ik volgde alle stappen die ik deed, maar nadat ik opnieuw F12 drukt het opstartmenu verschijnt en kies (USB HDD), maar het laarzen en kan ik zeggen dat ik USB HDD frist apparaat in het BIOS.
  Neem dan zo vriendelijk mij te helpen!

  Morgen zal ik een oplossing voor gevallen waarin een USB stick of wordt nebootabil plaatsen. Is mij overkomen, meerdere malen met meerdere USB-sticks

 33. Adrian Gudus zei hij

  Alex:
  Vrij laat het me weten wat te doen en hoe om te zien of het bootable zonder herstart.

  Het is onze plicht om u te laten weten. Om deze reden is een website in de rechter zijbalk of het linkervak ​​"subscribe" of zoals wij "PASS" als iemand die wenst te blijven van nieuwe artikelen worden geplaatst blijven. Vul uw persoonlijke e-mailadres in de "Inschrijving" en klik op de rode knop "verzenden". U zult uw e-mailaccount een e-mail van ons ontvangt wanneer u een link die je moet klikken (toegang) om uw inschrijving te bevestigen hebben. Abonneer via e-mail naar onze website en in het algemeen naar andere sites is gratis en kost niets als wij plaatsen nieuwe video tutorials, wordt u per e-mail worden aangemeld

  Nu een vraag voor u: waarom er geen herstart? unprieten je zei zelf dat het niet beter om resets geven?

  • Abonamentu ding weet ik, maar ik denk dat er veel tutorials op de dag ...
   Hoe zit het herstarten niemand vertelde me dat ik dacht dat het waarschijnlijk de eerste keer met stok
   Tot slot kun je me helpen om te weten of ze iets anders moesten zoeken.

 34. Adrian Gudus zei hij

  Alex:
  Abonamentu ding weet ik, maar ik denk dat er veel tutorials op de dag ...
  Hoe zit het herstarten niemand vertelde me dat ik dacht dat het waarschijnlijk de eerste keer met stok
  Tot slot kun je me helpen om te weten of ze iets anders moesten zoeken.

  We gebruikt om 1, 2 maximale tutorials dag posten. zodat je niet te veel e-mails van ons krijgen.

 35. Adrian Gudus: We gebruikt om 1, 2 maximale tutorials dag posten. zodat je niet te veel e-mails van ons krijgen.


  Adrian Gudus: We gebruikt om 1, 2 maximale tutorials dag posten. zodat je niet te veel e-mails van ons krijgen.


  Uiteindelijk kun je me helpen

 36. Marius zei hij

  welkom
  Windows CE gaat zetten kan het beelden zijn en de noodzaak om het te openen met daemon tools

 37. Een goede en interessante les! Dank je, ik heb het goed! LIKE voor al het goede werk dat een storting!

 38. Hi guys, Ik heb een vraag over Windows 8, ik geïnstalleerd, geactiveerd, gaat het ok, maar wanneer de interface Metro Ui drukt de "vensters" op mijn bureaublad verschijnt, ik lijken desktop, gewoon niet laden mijn wallpaper blijft de kleur van de interface Metro-Ui, en geen van de pictogrammen niet worden weergegeven, moet u altijd een refresh te voorkomen! wat advies ... thanks!

 39. Ik kan niet installeren op Windows 8 32 enterprise-2 3 bit.Astept min geeft me dan een fout en moet worden herstart uw computer.

 40. Zeer nuttig deze tutorial. Good job

  Heel erg bedankt!

 41. Hallo, je hebt een laptop met Intel (R) Pentium (R) CPU configuratie [Email protected] 2.20GHz. 4.00 GB ram, ik kan Windows 8 niet installeren op 64 bits, het geeft me een fout. Waarom?

 42. Welke fout wil je precies zien? Onder welke voorwaarden? Ja meer details.

 43. Marian zei hij

  Hallo Cristi doen een tutorial over hoe om Windows te installeren op een laptop met een oude uefi.metoda installatie van Windows werkt niet.

 44. Adrian zei hij

  hallo, als ik stok bootable Windows op het werk om het daar te houden en Windows opnieuw te installeren wanneer ik het nodig?

 45. hallo ik heb een vraag Cristi vraag is dat hoe je OSA kunt de Windows XP gb stok 4 starten

  • Om een ​​bootable USB Windows XP gebruiken Rufus. Tot ziens op de site tutorial. U vindt hem met behulp van het zoekvak.

 46. Cristi links zijn niet van plan om me elders te sturen me wat ik moet doen kunt u mij zeggen

Trackbacks

 1. [...] Ze hebben andere tutorials die u zullen helpen. Bijvoorbeeld, om ervoor Windows 8 stok WinToFlash kan een tutorial gemaakt door mijn collega Cristi gebruiken. Ook om een ​​bootable dvd te maken met Windows [...]

 2. [...] USB met Windows MacOS. Wees ervan bewust dat deze operatie is niet zo eenvoudig als in het geval voorbereiding en installatie van Windows vanaf een usb-stick. Mac OS X gebruikt ander bestandssysteem en kunnen installatie op Windows stick [...]

 3. [...] Tutorial: Hoe maak je een DVD of USB-stick bootable Windows 7 met Windows Vista, XP of 7 Hoe maak je een bootable USB stick te maken naar Windows 8 installeren Hoe maak je een bootable CD te maken van een ISO-image met Nero ook als je geen sleutel hebt [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.