Hoe kan ik Ubuntu Linux te installeren zonder CD bootable USB-stick zonder

Hallo vrienden, vandaag de dag een video tutorial om te zien hoe we een besturingssysteem Linux (Ubuntu Linux in ons geval) kan installeren zonder de noodzaak van een cd, dvd of USB-stick bootable. Want ik heb gedaan in het verleden een tutorial Hoe kan ik Windows Vista, 7 of 8 installeren zonder dvd of USB-stick en je hebt gevraagd over de opmerkingen box één zonder Linux-installatie-cd of bootable stick, heb ik besloten om deze tutorial te doen.
Voordat je volgt de tutorial zal zeggen dat ik ervan uit dat je al hebt geïnstalleerd Windows-besturingssysteem vooral een probabl maar wil Ubuntu of een andere Linux-distributie te installeren. Misschien heb je een oudere computer die niet een optisch station om een ​​bootable CD te gebruiken om te installeren heeft en niet bij de hand hebt een bootable USB-stick of kan gewoon optische drive is gebroken.
In de eerste fase zal waarschijnlijk hebben zelfs een internetverbinding nodig om de nodige downloaden of als je geen internet verbinding, dan kunt u bellen met de familie om een ​​ISO-image van het Linux besturingssysteem door u gewenste UNetbootin, EasyBCD en download.
Als we de 3 enkele noodzakelijke eerste stap is om de UNetbootin aan de grond te bereiden draaien. Dit zal de bestanden die nodig zijn om het Linux-besturingssysteem, de Windows-partitie te installeren en vervolgens de bootloader te wijzigen halen en restart'll de mogelijkheid om te kiezen tussen Windows en UNetbootin hebben.
Als u ervoor kiest om de UNetbootin betreden, krijgen we vrijwel Ubuntu-besturingssysteem, maar het zal draaien in de Live-modus (zal geen wijzigingen aanbrengen in de partitie, maar na het opnieuw opstarten, instellingen en wijzigingen in de Ubuntu live zal het verliezen, tenzij je hebt gekozen als UNetbootin een te maken persistentie cache)
Tegen het einde Ik nodig u uit te kijken naar de video tutorial om precies te zien welke stappen om Linux te installeren zonder cd of USB-stick bootable en als je een tutorial over hetzelfde, maar met de belangrijkste besturingssysteem al gedurende een Linux geïnstalleerd wilt, vergeet dan niet om ik vraag dit in het commentaarveld van deze tutoril.


 


Related Tutorials


over Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. IONUT zei hij

  Salut!
  Ik zou geïnteresseerd veel meer een tutorial over veranderende speler in XBMC met een andere, externe (bijvoorbeeld: MX Player). Ook denk ik dat het zou interessant en één over het gebruik van de SD-kaart uit android je RAM-geheugen (RAM geheugen toevoeging van SD-kaart) te helpen.
  Bedankt.

 2. Windows is geïnstalleerd kan Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi gebruiken

 3. Adrian Gudus zei hij

  Bogdan: Met Windows geïnstalleerd kunnen Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi gebruiken

  Als u kiest voor Wubi grote nadelen te gebruiken:
  Omdat Linux op Windows wordt geïnstalleerd, heb je geen echte prestaties, alsof het op een eigen partitie is geïnstalleerd, in EXT4-indeling. Met Wubi doe je geen "native" installatie
  Het tweede nadeel is dat u geen gegevens kunt openen op de partitie je ervoor kiest om Ubuntu te installeren met Wubi (terwijl je in Ubuntu)
  Wubi is alleen nuttig als u wilt spelen, om te testen Ubuntu, niet installeren.

  • gabridian zei hij

   Wubi installeren en niet per se in een andere partitie partitie die is geïnstalleerd Windows.Diferenta is dat je moet kiezen tijdens het opstarten besturingssysteem, Windows of Ubuntu.

 4. Adi Ita zei hij

  Ik wil ook Ubuntu gastheer les !!

  • cristi1973 zei hij

   Het is eenvoudig. UNetbootin gaan en Ubuntu, doe dezelfde stappen als Windows. In plaats van Grub Customizer Makkelijk BCD gebruikt u de terminal te installeren door het intikken van de volgende opdrachten:
   sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-customizer
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install grub-customizer

 5. cristi1973 zei hij

  Bravo! Gefeliciteerd! Zeer goede tutorial!

 6. andi zei hij

  cristi1973: Het is eenvoudig. UNetbootin gaan en Ubuntu, doe dezelfde stappen als Windows. In plaats van Grub Customizer Makkelijk BCD gebruikt u de terminal te installeren door de volgende commando's: sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-customizer sudo apt-get update sudo apt-get install grub-customizer

  bravo. Thanks a lot. Adrian ontheffen u van het werk 30 3 minuten voor commando's in terminal. nu kan een videotutorial doen bijvoorbeeld hoe u een e-mailserver op Linux te doen.

 7. Romeo1999 zei hij

  Hallo, als je 50 gb opslag partities als jij? Ik bedoel, hoe je toewijzen en hoe u te wijzen uw Windows Ubuntului?

 8. nor24o zei hij

  Adrian Hallo Ik zou willen vragen of u Windows of Ubuntu op een server op het internet wil zeggen sifierele Ik zette een server daar en overal waar ik had een internet cenectiune kon ik het besturingssysteem opnieuw te installeren

 9. Edward zei hij

  'Kan swapruimte niet maken'

 10. Dumitru zei hij

  Zonder USB stick !!!! maar zo is de titel van zelfstudie stick. WTF ????

 11. wayne zei hij

  als ze ervoor kiezen in plaats van Ubuntu, Fedora of zo op een andere Linux kan dual boot met Windows te installeren in 7?

 12. Edward zei hij

  Ik gelukt, bedankt!

 13. Adrian Gudus zei hij

  wayne: Als u ervoor kiest in plaats van Ubuntu, Fedora of zo op een andere Linux kan dual boot met Windows te installeren in 7?

  Ja, Ik vertelde dit in zelfstudie!

 14. Adrian Gudus zei hij

  Dumitru: Geen USB stick !!!! maar zo is de titel van zelfstudie stick. WTF ????

  Ik weet niet waar je zag dat we gebruik gemaakt van een USB voorraad. De volgende keer niet editorials lopen!

 15. Adrian Gudus zei hij

  Correctie: Ik weet niet waar je zag dat we gebruik gemaakt van een USB-stick. De volgende keer niet de tutorials niet lopen.
  De sleutel tot fouten is het zelfcorrigerende toetsenbord van de mobiele telefoon ...

 16. Costelina zei hij

  Dumitru: Geen USB stick !!!! maar zo is de titel van zelfstudie stick. WTF ????

  je was niet voorzichtig je
  en zelfs als het waren dus dat betekent dat de expressie van jou?
  ---- Respecteer en je zult gerespecteerd worden -----

 17. cristi1973 zei hij

  wayne: Als u ervoor kiest in plaats van Ubuntu, Fedora of zo op een andere Linux kan dual boot met Windows te installeren in 7?

  Ik denk dat casre gaan op elke Linux-distributie heeft een grafische installer.

 18. Anderson zei hij

  Adrian Cristi of hebben een misverstand:
  - Wat betekent INT 19h bootloaderfout?
  - De NMI is uitgeschakeld. Inschakelvertraging begint. Verificatie van de initialisatiecode checksum?
  - INT 19H-opstartpoging. Het moederbord is getest om in orde te zijn?
  - Programmeerbare reset onderbroken controller?

 19. Nicusor zei hij

  salut..cum Windows XP zonder cd of usb-stick?

  • hallo ik denk niet dat het werkt om xp te installeren zonder cd of opstartbare stick, ik heb zoiets geprobeerd en het werkte niet, het vroeg me om een ​​dvd of een flash-medium om de bestanden van te downloaden

 20. Costelina zei hij

  Nicusor: Salut..cum Windows XP zonder cd of usb-stick?

  in gaat virtueel

 21. cristian zei hij

  Hallo, ik heb al heel lang een laptop, ik heb hem gekocht met win7 vooraf geïnstalleerd. Op een partitie genaamd 'gezond (herstelpartitie) van ongeveer 15 GB. is win7.
  Probems is dat de hardware is begonnen met wat lawaai, niet zo aangenaam te maken. Ik ben bang om me niet te laten!
  Hoe kan ik herstellen van de Wind van de partitie om het op een andere hdd installeren? Dank je wel!

 22. cristianHallo, Ik heb een lange tijd een laptop, kocht ik met voorgeïnstalleerde win7. Op een partitie die 'gezonde (recovery partitie) senumeste over 15 gb. is win7. Probems is dat de hardware is begonnen met wat lawaai, niet zo aangenaam te maken. Ik ben bang om me niet te laten! Hoe kan ik herstellen van de Wind van de partitie om het op een andere hdd installeren? Dank je wel!

  "Klonen van harde schijven of hoe alle inhoud van de ene harde schijf naar de andere te kopiëren - videozelfstudie"
  https://videotutorial.ro/clonare-hard-disk-sau-cum-copiem-tot-continutul-de-pe-un-hard-disk-pe-altul-tutorial-video/

 23. Francis zei hij

  Houd in het achterhoofd en in mijn mening en doe een tutorial of een reeks van tutorials over het installeren en aanpassen van Drupalului het Drupal CMS is een zeer stabiele 7.22 gebruik is voorzien van vele beroemde bezienswaardigheden.

 24. calin zei hij

  U heeft eindelijk gedaan sinds ik vroeg les:

 25. gabibetis zei hij

  Ik kan booten Ubuntu met Windows 8 .Hoe parallel UEFI uitschakelen?

 26. Op mijn moederbord heb ik 16 mb flash ROM. Toen ik het asus p7p55d moederbord kocht, had ik in dit 16 mb flash geheugen de asus express gate geïnstalleerd. Ik heb het per ongeluk verwijderd. Heeft iemand enig idee hoe ik het opnieuw kan installeren? Of heeft iemand enig idee of dit 16 mb flash-ROM virus geïnfecteerd kan zijn? Ik weet dat ik niet heb gepost waar ik zou moeten, maar iemand kan het zien en een simpele man antwoordt mij ook!

 27. Adrian Gudus zei hij

  ThLegend: Op mijn board basis 16 ik mb flash ROM. Toen ik hem kocht p7p55d asus moederbord, ik dit 16 mb flash-geheugen, ASUS Express Gate is geïnstalleerd geïnstalleerd. Ik heb per ongeluk verwijderd. Heeft iemand enig idee hoe om opnieuw te installeren? Of weet iemand of dit virus kan 16 MB flash ROM? Ik weet dat ik niet opgehangen op plaatsen waar je iedereen kan zien, maar mij ook ... en ik antwoord een eenvoudige man!

  Asus Express Gate is te vinden op de officiële website van de fabrikant (indien uw Asus) Je gaat naar de support sectie, kijk voor je moederbord model basic en je moet downloaden dat ASUS Express Gate

 28. Engel zei hij

  Ik heb geprobeerd om opnieuw op te starten onder Ubuntu 10.04.4 en er gebeurt niets (niets verschijnt, voert Ubuntu direct 10.04.4), ISO-image beladen we met Lubuntu 12.04

 29. Ik zou geïnteresseerd unbutu installatie op Linux-systeem

 30. Hallo, Ik heb een probleem met laptopu, ik probeer te krijgen in de browser, of je IE of Google Chrome laptop opnieuw opgestart te gebruiken, dat sinds ik het spel Counter Strike Global Offensive geïnstalleerd. Ik desinstalleerde het spel, allemaal hetzelfde probleem dat ik heb, vreemd is dat de stoom op het net stil kunt surfen. Ik kan niet verplicht figuur is het probleem. Please help me als stiiti die kunnen de oorzaak zijn.

 31. Edward zei hij

  Het vertelt me ​​dat sistēmu niet kunt verwijderen cd-rom partitionering niet willen vestigen

 32. dannyrbk zei hij

  Ik nam de nieuwste versie van ubuntu en probeerde het zoals hier te installeren, maar ik heb een probleem met het maken van partities da het geeft me een foutmelding wanneer ik de grootte van de partities wil wijzigen en ik weet niet waarom.

  De fout volgt:
  De installateur moet wijzigingen in tabellen partitioneren toe te passen, maar kan niet doen vanwege montage wanden van deze plaatsen niet kan worden verwijderd
  / cdrom
  Sluit elke toepassing die deze montage-opties gebruikt

 33. "Kan een medium dat een live-bestandssysteem vinden" fout bij het installeren krijg ik dit na het aftellen eindigt moet je nustiu ms maken

 34. Misschien heb je een tutorial over hoe je de bootloader van Windows en niet Linux GRUB gebruiken om te booten vanaf de OS parallel met Linux te maken. Bedankt!

  • Adrian Gudus zei hij

   Helaas Windows bootloader niet kent en niet wil Linux besturingssystemen te laden. Waar heb je gezien jezelf Corporation (Microsoft) die geld met dump het bevorderen en ondersteunen en zelfs het ontwikkelen van commerciële software, het verstrekken van compatibiliteit, ondersteuning, de aanvaarding van een concept (Linux) dat de bevordering en ondersteuning van haar net het omgekeerde doen: gratis software, open source (open source) software, gratis programma's?
   Ik wil graag gebeuren, maar ik ben bang dat er in de nabije toekomst en zelfs in de verre.

 35. anoniem zei hij

  Wist je dat als je NTFS partitie krijgt kon je de Windows loader grub en ubuntu installeren en ramen zouden 7 hebben ontdekt

 36. Hello. Please help me veel met het volgende probleem: Ik heb een oude dell laptop c400 die niet wil USB opstarten. BIOS stond het niet toe. Er zijn een of andere manier in staat om de BIOS gek en start mijn stok? Ik wil dit doen omdat: Ik 1 20 gb hdd verdeeld in 2. Ik wil partities formatteren en doen een enkele harde schijf. Als je niet kunt laten werken kopiëren van de Ubuntu station D als in tutorial. Het is mogelijk om het beeld stok maken en installeren UNetbootin die les, maar u kunt de installatie-informatie op de stick in plaats van het beeld op de partitie 2 gebruiken? dank

 37. Saltu,
  Ik heb Windows 7 (64 bits) en Ubuntu 13.04 in dual-boot, en als ik de laptop open als ik Windows 7 niet op tijd selecteer, zoals je zei, start hij na 30 seconden automatisch op ubuntu. Hoe kan ik de volgorde wijzigen (als ik binnen 30 seconden niets selecteer om automatisch op Windows op te starten)?
  bedankt

 38. We Alut, ik Sami vraag me Ubuntu op een oudere laptop, ik deed precies dat tutorial en ik zeg (gebruik de kernel geschikt is voor uw cpu) Ik processor Intel Celeron 1.7 512 met Rami, xp ik over zwak en MAM gedacht aan een linux u mij adviseren te doen zetten?
  Bedankt!

 39. Adelin zei hij

  Hello! Ik heb een probleem. Ik had pcccc windows xp en zet in partitie D: met daemon tools ramen 7. Ik wilde mijn C formatteren: rijden Ik ging nooit. Ik maakte een CD met Windows XP en eerder niet werkt. Geen laarzen. Nu heb ik beide kanten gevuld. Hoe kom ik af van windows xp? Please help me ik altijd kijken als ik een probleem!

 40. "Kan geen medium vinden met een live bestandssysteem" nadat het nummer eindigt ... en blijft zo ...

 41. raykan zei hij

  De installatie bij "Bestandssystemen detecteren" stopt, crasht; vriestijd; niks gebeurt; Ik heb hem een ​​uur zo gelaten en hij ging niet verder. (Ik hoop dat je het begrijpt)

 42. Adrian ... ik heb een groot verzoek aan jou ...
  Ik wil een tutorial te doen op software voor linux ASTERISK. Bedankt!

 43. flas ^ zei hij

  En als ik niet een ander besturingssysteem en de harde schijf formatteren en wil ubuntu installeren en blijven op de harde schijf hoe dat te doen?

 44. Hi Adrian, installeerde ik alles in het leerprogramma, maar kan niet selecteren boot ubuntu, het toetsenbord werkt niet weet niet waarom, want anders is het toetsenbord is ok, wat kan ik doen?

 45. Cosmin zei hij

  Ik heb een vraag. Waarom altijd de voorkeur aan Engels? Als programu heeft de optie van de Roemeense taal, waarom je liever Engels?

  • Alex zei hij

   Adrian maar geen verklaring dat ik denk dat zou geven en het is dat niet alle sites hebben zachte Roemeense en dus de voorkeur aan en degenen die Engels Roemeense taal te gebruiken. Ik denk aan wennen. In IT zijn er veel woorden in het Engels, dat als je ze gebruikt in een Roemeense gaat vreemd klinken. Plus de vertaling van namen is niet altijd correct. Natuurlijk is dit slechts mijn mening. Adrian kan een andere verklaring hebben

 46. Ik heb geprobeerd om Ubuntu te installeren met 7 win, alles verliep perfect. bijna afgerond me gewaarschuwd dat kan de bootloader installatie niet voltooien en te gebruiken een ander apparaat. Ik heb twee harde schijven. Ik probeerde hem de schoen montage op dezelfde harde lader aan te geven is geïnstalleerd, waar de overwinning. Hij waarschuwt dat het fout laden van de bootloader. hoewel ik zie me niet laten afmaken van de installatie. Ik volgde alle stappen precies. Ik probeerde drie keer. Het kan zijn dat een andere Linux proberen? Ik verwacht een antwoord. Dank u.

 47. Hallo,
  Ik gebruik een externe USB-netwerkkaart van ST Lab en ik kan deze niet installeren. Ik gebruik de Ubuntu 14.04-distributie. Er moet worden vermeld dat ik ook de cd heb met het stuurprogramma gerelateerd aan de netwerkkaart, maar ik kan het niet afmaken ... als je dat hebt gedaan oplossingen Ik zou je willen vragen om me een helpende hand te bieden… dank je

 48. Goed. Ik heb een vraag: Voor het installeren van Ubuntu moeten twee van de harde schijf te hebben?

 49. Ik keek en vond niets. Windows start niet en ik gewoon handig android telefoon met een SD-kaart 4gb en Internet. Wat moet ik doen? Hoe kan ik een besturingssysteem op de PC te installeren

 50. Ady als je rijdt en het toetsenbord is USB. voeren en zoek de bois om Seter waar je usb te zijn ingeschakeld. Successen

 51. overwinnaar zei hij

  Kubuntu maar nu wil ik een Slackware drie harduri.iar win 7 hoewel ik geen invoer of hardware vraagt ​​me waar ik heen wil.
  dit is mijn schuld dat ik niet een aantal stappen die ik heb gezien in een tutorial heb espect.
  Geu is echt om te beslissen wat een beetje waarom ik graag de weinige DWD-uiri flessen. Ik heb een aantal die niet gewoon zijn geïnstalleerd. Vea waarom ik u vragen om een ​​tutorial over hoe je Linux CD andere Linux zonder DWD, etc. installeren doen
  mjultumesc u voor de tutorials die je maakt je allelen hebben een zeer duidelijke manier van uitleggen mezelf waardoor ik docenten zoeken

 52. overwinnaar zei hij

  Ik probeerde dit, maar, uh niets als ik UNetbootin deze sectie hoewel hij kreeg van linux te openen
  dev pakket zegt dat het niet?
  Ik nam de center software installer software noch geopend.
  als je programelele idee wat het zou alles oplossen installeren.
  toch bedankt voor uw advies

 53. Ik sluit mijn groet leptop verwijderen van bestanden van slvate van ubutu kan ik precies doen wat we toegewezen spatels adrian ..astept je me helpen een lach ms

 54. cristian zei hij

  Ik kan het niet installeren op Windows 8.1ubuntu, ik heb het alleen om te downloaden of het verschijnt op mijn E (dvd) maar ik kan het niet selecteren om het naar unetbootin… te brengen.

  • Costelina zei hij

   U kunt een software voor het ISO's niet
   als het hebben van duizend Windows in het altijd maakte me soort problemen
   geïnstalleerd vermogen of magic iso schijf of Daemon Tools

 55. Alexandru Leonte zei hij

  Goed zo!
  Heel nuttig tot dusver, of ik heb iets gemist..of het is niet wat ik zoek ... namelijk .. ik wil zien hoe ik ubuntu kan installeren .. zonder cd / usb. Dank je!

 56. mamaleone74 zei hij

  Salut!
  Ik heb UNetbootin gedownload en door de stappen te volgen die worden beschreven in de video-tutorial heb ik "de grond voorbereid", maar nadat UNetbootin klaar is met zijn werk en de computer opnieuw opstart met XP gebeurt er niets, Windows XP start op zonder het selectie-ding beschreven in de video-tutorial.
  De beschreven methode is alleen geldig in het verhuren van ramen 7 of zou moeten werken op Windows XP?
  Bedankt.

 57. Oblomov zei hij

  Ik volgde aandachtig de beschrijving van de tutorial, maar toen ik opnieuw op te starten en kies UNetbootin verschijnt:
  set-root-ignore-floppies / menu.lst
  15 Fout: Bestand niet gevonden
  Druk op een willekeurige toets om door te gaan ...
  en krijgen in meer gecompliceerde.
  Een beetje hulp, alsjeblieft!

 58. laurentiiu zei hij

  Ubuntu 14.04 Ik wil de resolutie wijzigen in 1366 × 768 60 of hoger 1920 × 1080 en dat kan ik niet.
  Ik heb geprobeerd verschillende methoden vinden op het net, maar het werkte niet.
  Je weet hoe?

  • Adrian Gudus zei hij

   U moet de stuurprogramma's van de videokaart installeren om een ​​hogere resolutie in te stellen. Zie dat er al een tutorial op de site staat over "Hoe videostuurprogramma's op Ubuntu te installeren" die u kunt vinden met het zoekvak rechtsboven

 59. Silviu zei hij

  Hallo Ik wil graag een tutorial over hoe u 3 besturingssystemen zoals Windows XP, Windows 8 / 32biti en Linux Mint installeren op één hdd indien mogelijk zo is, ik persoonlijk moet alles 3 besturingssystemen hebben ze op een leptop, win xp voor het werk, winnen 8 voor persoonlijk gebruik linux mint en surfen op het internet .Multumesc .Sincer zie niet hoe dat mogelijk is met een tri boot 3 het zo verschillende virtuele machine zonder echte betekenis.

 60. Caesar Visan zei hij

  Ik deed alles wat ik zag, maar lijkt niet op te starten dan UNetbootin Opties en Linux Mint. ENTER give-error: iets ontbreekt. (Het gebeurt met beide). Het probleem is dat Windows niet verschijnt 10 en nu kan ik krijgen in alles. Help me, please!

 61. Costel zei hij

  Hallo, probeer ik stlinux installeren met UNetbootin na opnieuw opstarten Error13 ongeldige of niet-ondersteunde executable-formaat
  Bestandssysteem type is ntfs partion 0x7, wat te doen.

 62. Dumitru zei hij

  Ik zou Kali Linux willen installeren naast Windows 10, maar ik weet helemaal niet hoe ik games moet spelen….

  • hallo. behalve als je een Linux distributie 10 en geslacht) 10 ramen en Xubuntu) me te vertellen dat ik wil doen en ik dual-boot met windows10 maar niet zeker of je moet gaan met deze methode kunt installeren

 63. Salut! Als ik wil gewoon Linux live hebben als terugkeren naar eerdere instellingen? Zonder de boot en de Linux-partitie voor Windows?

 64. Donose zei hij

  Zoals cream stick met Linux op een USB-stick als een systeem op de harde schijf geïnstalleerd is geïnstalleerd, zodat het niet kleeft bootabil.Daca u niet begrijpt de vraag plezieren om samen te werken door middel van gmail

 65. eugen marian zei hij

  Hallo mijn naam is Marian sloot kwestie deastea.am nieuwe jaar ontving een gift leptop ubutu met linux geïnstalleerd, maar ik denk dat het goed was dat alleen verschijnen scrisuri jaar blijft ami elke 4ore ik had verwacht en dus als ik zag hem als ik windows7 andere seansa geïnstalleerd .Wat ik heb niet gezegd dat ik wil dat je antreb zou de gemakkelijkste linux en Windows zo weinig lafel de sloot begonnen te arriveren verwachten een antwoord zijn

 66. Catalin zei hij

  welkom
  Ik probeer ubuntu 14.04 te vervangen door lubuntu 14.04 ...
  Ik heb unetbootin gebruikt, ik heb de stick gemaakt, ik heb de boot veranderd, hij wil niet opstarten na de stick ...
  UNetbootin les bestaat niet meer?

 67. Stela zei hij

  Adrian,
  Ik heb Ubuntu 15.4, en het geeft me veel pb!… Mijn menubalk is verdwenen en ik kan het programma niet sluiten / openen in Firefox / Google Chrome. De eerste keer lukte het me, maar het tweede uur geen gedachte! … Beantwoordt niet de alt + f2-toets om de terminal te openen en te plaatsen wat anderen hebben gebruikt…! Een collega is erin geslaagd om een ​​barmenu te installeren dat sluit met sudo poweroff en wachtwoord, maar je kunt de chromen bril niet verplaatsen op het scherm, dat ooit is geopend, en nu kan ik niet eens afsluiten! Heeft u niet langer de mogelijkheid om het venster klein te maken, te sluiten, te sluiten of hoe groot het scherm is? Als ik het download van Ubuntu Software Center en het opnieuw installeer over degene met pb, wordt de bestaande pb dan gecorrigeerd, waardoor de menubalk weer terugkeert zoals eerder? Ik gaf windos 1 op omdat ik een pb had, mezelf voorlatend dat ik het met Ubuntu helemaal niet zal hebben, het duurde maar 7 maanden ... Ik merkte dat het verdwijnen van de menubalk ook te wijten is aan het loskoppelen voordat de reverstop sluit compleet ... Alle hulp?

 68. Laat me niet zie video

 69. Hallo. Ik heb een DELL 15.6 ″ Inspiron 5558-laptop (5000-serie) gekocht - deze heeft een Linux-besturingssysteem. Ik ben niet erg goed in Ubuntu, maar ik kom alleen in een gastsessie ... waar ik niets kan doen, het net niet werkt, ik kan geen ander account aanmaken, ik kan geen programma's installeren, enz. Doar is het maar een demo? wat te doen? moet opnieuw worden geïnstalleerd of ...? Bedankt voor de hulp.

 70. onnozele hals zei hij

  hallo, ik geïnstalleerd ubuntu dat leerprogramma, verliet ik de live-modus [dus ik heb niet geïnstalleerd], maar niet van plan netul.Conexiunea is wirles ik getypt sleutel op de modem, maar het vraagt ​​en wachtwoord, i- ik typte het wachtwoord klant [telecom], maar is het niet. advies kunt u?

 71. Handa-Sei zei hij

  Ik krijg de herstartoptie niet nadat ik UNetbootin heb voltooid, ik herstart handmatig en ik moet Windows 8 of UNetbootin selecteren / ik selecteer natuurlijk UNetbootin, maar ik krijg iets van Windows dat het een cd nodig heeft of dat soort dingen ...
  Ik begrijp echt niet waar het probleem is, ik heb het minstens 5 keer geprobeerd, en met de afbeelding en download UNet alleen ubuntu, maar niets werkt ...; (

 72. Ionut zei hij

  Hoe installeer een besturingssysteem, tenzij je een SD DVD of stok met Windows en je hebt een PC met een gebrek dat de boot is reporneste.Poti een tablet en een datakabel of iets gebruiken?

 73. waar is de video-tutorial? is gewoon een reactiepagina.

 74. ik kan tutorials vinden, maar helaas kan ik linux lite niet installeren. kun je in de toekomst een tutorial over linux doen, met respect en vele jaren op 2018

 75. costy zei hij

  Super.
  Ik hou niet van Windows. Te veel risico's / virussen… ..
  Ik wil weten of het mogelijk is om een ​​laptop alleen voor internet te gebruiken. Zoals een Chromebook?
  Ik bedoel een snel en eenvoudig besturingssysteem alleen voor internet (voor kinderen).
  Bij voorbaat dank

  • de neiging van de basis zei hij

   Ik raad windows lite aan is gewoon mijn mening dat je niet verplicht bent om dit idee te implementeren, maar als je op internet wilt zoeken (windows lite) zal ik geen details geven omdat niet iedereen het met deze mogelijkheid eens zal zijn, zelfs als je het op eigen risico doet, omdat ze dat altijd zullen doen wees ontwijkende antwoorden zoals "het werkt niet genoeg of er zijn fouten in sommige applicaties" worden degenen die te maken hebben met programmeren die bepaalde poorten open laat, dus tot slot bedankt voor wat je hebt.

 76. leeftijd zei hij

  en ik wil als ik mxlinux17 niet kunt verwijderen, zelfs zonder Stck useb en DVD om hard ubuntu kan de andere partner te zetten.
  En dat komt omdat Linux niet toestaat dat een DVD opent.
  Het spijt me, ik voel me niet goed in mxlinux en ik wil het veranderen ..
  of op zijn minst de andere harde [1Tb] ubuntu mate
  Ik probeerde met unetbootin toen het kwam over 95% om ubuntu te laden. Ik sloot mijn pc
  gelieve mij te adviseren om mxlinux van pc te verwijderen; of hoe je dual boot accepteert met ubuntu mate

 77. leeftijd zei hij

  Ik heb een ideapad330S-laptop gekocht met ryzen5 en 4g-ram ... niets bijzonders, alleen dat er freedos op staan
  ik wil ubuntu en mijn laptop wil dat 10 wint
  wat doen we? / ik wil niet zoveel vensters als hij maar niets anders dan win10 wil.
  A! en heeft geen cdroom dus ik nam een ​​stukje geheugen dat ik in de bios heb gezet om de usb af te zetten .. Ik heb de tutorial bekeken [vanwege de stick wil niet]
  Ik nam een ​​bootin unet en dit is wat resulteerde: booting 'unetbootin'
  [Hd0,0]
  Bestandssysteem tipe is ntfs, partitietype0x7
  [Linux-bzImage, setup=0x4200. size=0x821af8]
  initrd / unetbin / ubninit
  Fout 16: inconsistente structuur van bestandssysteem
  Druk op een willekeurige toets om door te gaan
  en als je een willekeurige Keie raakt, kom je in hetzelfde venster: om unutu te installeren, om ubuntu te proberen, om het geheugen te testen, om te testen of de cd defect is
  niets in deze lijst kan u uit de bovenstaande situatie halen

 78. ionutz87 zei hij

  Hallo bravo tutorial uitstekend, ik zou een vraag hebben het werkt met Kali Linux deze tutorial, bij voorbaat dank

Trackbacks

 1. […] Je kunt het proberen met UNetbootin, een ISO-image met het besturingssysteem en EasyBCD, ik heb het geprobeerd en het werkt. Ik heb een tutorial gevonden: https://videotutorial.ro/cum-instalam… -Usb-opstartbaar / […]

Spreek je gedachten

*