Hoe kan ik Ubuntu Linux te installeren zonder CD bootable USB-stick zonder

Hallo vrienden, vandaag de dag een video tutorial om te zien hoe we een besturingssysteem Linux (Ubuntu Linux in ons geval) kan installeren zonder de noodzaak van een cd, dvd of USB-stick bootable. Want ik heb gedaan in het verleden een tutorial Hoe kan ik Windows Vista, 7 of 8 installeren zonder dvd of USB-stick en je hebt gevraagd over de opmerkingen box één zonder Linux-installatie-cd of bootable stick, heb ik besloten om deze tutorial te doen.
Voordat je volgt de tutorial zal zeggen dat ik ervan uit dat je al hebt geïnstalleerd Windows-besturingssysteem vooral een probabl maar wil Ubuntu of een andere Linux-distributie te installeren. Misschien heb je een oudere computer die niet een optisch station om een ​​bootable CD te gebruiken om te installeren heeft en niet bij de hand hebt een bootable USB-stick of kan gewoon optische drive is gebroken.
In de eerste fase zal waarschijnlijk hebben zelfs een internetverbinding nodig om de nodige downloaden of als je geen internet verbinding, dan kunt u bellen met de familie om een ​​ISO-image van het Linux besturingssysteem door u gewenste UNetbootin, EasyBCD en download.
Als we de 3 enkele noodzakelijke eerste stap is om de UNetbootin aan de grond te bereiden draaien. Dit zal de bestanden die nodig zijn om het Linux-besturingssysteem, de Windows-partitie te installeren en vervolgens de bootloader te wijzigen halen en restart'll de mogelijkheid om te kiezen tussen Windows en UNetbootin hebben.
Als u ervoor kiest om de UNetbootin betreden, krijgen we vrijwel Ubuntu-besturingssysteem, maar het zal draaien in de Live-modus (zal geen wijzigingen aanbrengen in de partitie, maar na het opnieuw opstarten, instellingen en wijzigingen in de Ubuntu live zal het verliezen, tenzij je hebt gekozen als UNetbootin een te maken persistentie cache)
Tegen het einde Ik nodig u uit te kijken naar de video tutorial om precies te zien welke stappen om Linux te installeren zonder cd of USB-stick bootable en als je een tutorial over hetzelfde, maar met de belangrijkste besturingssysteem al gedurende een Linux geïnstalleerd wilt, vergeet dan niet om ik vraag dit in het commentaarveld van deze tutoril.


Get the Flash Player om de video te zien


Related Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. IONUT zei hij

  Salut!
  Ik zou geïnteresseerd veel meer een tutorial over veranderende speler in XBMC met een andere, externe (bijvoorbeeld: MX Player). Ook denk ik dat het zou interessant en één over het gebruik van de SD-kaart uit android je RAM-geheugen (RAM geheugen toevoeging van SD-kaart) te helpen.
  Bedankt.

 2. Windows is geïnstalleerd kan Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi gebruiken

 3. Adrian Gudus zei hij

  Bogdan: Met Windows geïnstalleerd kunnen Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi gebruiken

  Als u kiest voor Wubi grote nadelen te gebruiken:
  Omdat Linux in Windows is geïnstalleerd, heb je echte prestatie, want het op zijn eigen partitie, formaat EXT4 zou worden geïnstalleerd. Met Wubi installatie niet "native"
  Het tweede nadeel is dat u geen gegevens kunt openen op de partitie je ervoor kiest om Ubuntu te installeren met Wubi (terwijl je in Ubuntu)
  Wubi is alleen nuttig als u wilt spelen, om te testen Ubuntu, niet installeren.

  • gabridian zei hij

   Wubi installeren en niet per se in een andere partitie partitie die is geïnstalleerd Windows.Diferenta is dat je moet kiezen tijdens het opstarten besturingssysteem, Windows of Ubuntu.

 4. Adi Ita zei hij

  Ik wil ook Ubuntu gastheer les !!

  • cristi1973 zei hij

   Het is eenvoudig. UNetbootin gaan en Ubuntu, doe dezelfde stappen als Windows. In plaats van Grub Customizer Makkelijk BCD gebruikt u de terminal te installeren door het intikken van de volgende opdrachten:
   sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-customizer
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install grub-customizer

 5. cristi1973 zei hij

  Bravo! Gefeliciteerd! Zeer goede tutorial!

 6. andi zei hij

  cristi1973: Het is eenvoudig. UNetbootin gaan en Ubuntu, doe dezelfde stappen als Windows. In plaats van Grub Customizer Makkelijk BCD gebruikt u de terminal te installeren door de volgende commando's: sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-customizer sudo apt-get update sudo apt-get install grub-customizer

  bravo. Thanks a lot. Adrian ontheffen u van het werk 30 3 minuten voor commando's in terminal. nu kan een videotutorial doen bijvoorbeeld hoe u een e-mailserver op Linux te doen.

 7. Romeo1999 zei hij

  Hallo, als je 50 gb opslag partities als jij? Ik bedoel, hoe je toewijzen en hoe u te wijzen uw Windows Ubuntului?

 8. nor24o zei hij

  Adrian Hallo Ik zou willen vragen of u Windows of Ubuntu op een server op het internet wil zeggen sifierele Ik zette een server daar en overal waar ik had een internet cenectiune kon ik het besturingssysteem opnieuw te installeren

 9. Edward zei hij

  "Mislukt om een ​​swap ruimte te creëren"

 10. Dumitru zei hij

  Zonder USB stick !!!! maar zo is de titel van zelfstudie stick. WTF ????

 11. wayne zei hij

  als ze ervoor kiezen in plaats van Ubuntu, Fedora of zo op een andere Linux kan dual boot met Windows te installeren in 7?

 12. Edward zei hij

  Ik gelukt, bedankt!

 13. Adrian Gudus zei hij

  wayne: Als u ervoor kiest in plaats van Ubuntu, Fedora of zo op een andere Linux kan dual boot met Windows te installeren in 7?

  Ja, Ik vertelde dit in zelfstudie!

 14. Adrian Gudus zei hij

  Dumitru: Geen USB stick !!!! maar zo is de titel van zelfstudie stick. WTF ????

  Ik weet niet waar je zag dat we gebruik gemaakt van een USB voorraad. De volgende keer niet editorials lopen!

 15. Adrian Gudus zei hij

  Correctie: Ik weet niet waar je zag dat we gebruik gemaakt van een USB-stick. De volgende keer niet de tutorials niet lopen.
  Schuld voor fouten is zelfcorrigerend toetsenbord met een mobiele telefoon ...

 16. Costelina zei hij

  Dumitru: Geen USB stick !!!! maar zo is de titel van zelfstudie stick. WTF ????

  je was niet voorzichtig je
  en zelfs als het waren dus dat betekent dat de expressie van jou?
  Respect en je zal worden gerespecteerd ---- -----

 17. cristi1973 zei hij

  wayne: Als u ervoor kiest in plaats van Ubuntu, Fedora of zo op een andere Linux kan dual boot met Windows te installeren in 7?

  Ik denk dat casre gaan op elke Linux-distributie heeft een grafische installer.

 18. Anderson zei hij

  Adrian Cristi of hebben een misverstand:
  - Wat doet INT 19h bootloader fout?
  - Het NMI is onbruikbaar. Inschakelvertraging begint. Verificatie van de initialisatie code checksum?
  - Poging INT 19H boot. Het moederbord is getest ok?
  - Herstellen onderbroken programmeerbare controller?

 19. Nicusor zei hij

  salut..cum Windows XP zonder cd of usb-stick?

  • hallo ... Ik denk niet dat van plan om XP te installeren zonder bootable cd of stick, probeerde ik iets en het werkte niet, ik Cerri DVD of een flash media om bestanden

 20. Costelina zei hij

  Nicusor: Salut..cum Windows XP zonder cd of usb-stick?

  in gaat virtueel

 21. cristian zei hij

  Hallo, Ik heb een laptop lange tijd, kocht ik de win7 voorgeïnstalleerd. Een partitie is 'Gezond (herstelpartitie) over 15 gb genoemd. is win7.
  Probems is dat de hardware is begonnen met wat lawaai, niet zo aangenaam te maken. Ik ben bang om me niet te laten!
  Hoe kan ik herstellen van de Wind van de partitie om het op een andere hdd installeren? Dank je wel!

 22. cristianHallo, Ik heb een lange tijd een laptop, kocht ik met voorgeïnstalleerde win7. Op een partitie die 'gezonde (recovery partitie) senumeste over 15 gb. is win7. Probems is dat de hardware is begonnen met wat lawaai, niet zo aangenaam te maken. Ik ben bang om me niet te laten! Hoe kan ik herstellen van de Wind van de partitie om het op een andere hdd installeren? Dank je wel!

  "Het klonen harde schijf of hoe kopieer alle content op een harde schijf naar een andere - video tutorial"
  https://videotutorial.ro/clonare-hard-disk-sau-cum-copiem-tot-continutul-de-pe-un-hard-disk-pe-altul-tutorial-video/

 23. Francis zei hij

  Houd in het achterhoofd en in mijn mening en doe een tutorial of een reeks van tutorials over het installeren en aanpassen van Drupalului het Drupal CMS is een zeer stabiele 7.22 gebruik is voorzien van vele beroemde bezienswaardigheden.

 24. calin zei hij

  U heeft eindelijk gedaan sinds ik vroeg les:

 25. gabibetis zei hij

  Ik kan booten Ubuntu met Windows 8 .Hoe parallel UEFI uitschakelen?

 26. Ik baseer mijn bord 16 MB Flash ROM. Ik kocht Asus p7p55d, werd in het flash-geheugen is geïnstalleerd 16 MB ASUS Express Gate is geïnstalleerd. Ik heb per ongeluk. Enig idee hoe kan ik opnieuw installeren? Of weet iemand of dit virus kan 16 MB Flash ROM? Ik weet het, maar ik heb niet geplaatst waar je iemand kunt zien en ik antwoord voor mij ... gewoon een man!

 27. Adrian Gudus zei hij

  ThLegend: Op mijn board basis 16 ik mb flash ROM. Toen ik hem kocht p7p55d asus moederbord, ik dit 16 mb flash-geheugen, ASUS Express Gate is geïnstalleerd geïnstalleerd. Ik heb per ongeluk verwijderd. Heeft iemand enig idee hoe om opnieuw te installeren? Of weet iemand of dit virus kan 16 MB flash ROM? Ik weet dat ik niet opgehangen op plaatsen waar je iedereen kan zien, maar mij ook ... en ik antwoord een eenvoudige man!

  Asus Express Gate is te vinden op de officiële website van de fabrikant (indien uw Asus) Je gaat naar de support sectie, kijk voor je moederbord model basic en je moet downloaden dat ASUS Express Gate

 28. Engel zei hij

  Ik heb geprobeerd om opnieuw op te starten onder Ubuntu 10.04.4 en er gebeurt niets (niets verschijnt, voert Ubuntu direct 10.04.4), ISO-image beladen we met Lubuntu 12.04

 29. Ik zou geïnteresseerd unbutu installatie op Linux-systeem

 30. Hallo, Ik heb een probleem met laptopu, ik probeer te krijgen in de browser, of je IE of Google Chrome laptop opnieuw opgestart te gebruiken, dat sinds ik het spel Counter Strike Global Offensive geïnstalleerd. Ik desinstalleerde het spel, allemaal hetzelfde probleem dat ik heb, vreemd is dat de stoom op het net stil kunt surfen. Ik kan niet verplicht figuur is het probleem. Please help me als stiiti die kunnen de oorzaak zijn.

 31. Edward zei hij

  Het vertelt me ​​dat sistēmu niet kunt verwijderen cd-rom partitionering niet willen vestigen

 32. dannyrbk zei hij

  Ik heb de laatste versie van Ubuntu en probeerde dat hier te installeren, maar ik heb een probleem in het creëren van pertitiilor ... geeft me een foutmelding wanneer ik wil verkleinen partities te doen en niet weten waarom.

  De fout volgt:
  De installateur moet wijzigingen in tabellen partitioneren toe te passen, maar kan niet doen vanwege montage wanden van deze plaatsen niet kan worden verwijderd
  / cdrom
  Sluit elke toepassing die deze montage-opties gebruikt

 33. "Kan een medium dat een live-bestandssysteem vinden" fout bij het installeren krijg ik dit na het aftellen eindigt moet je nustiu ms maken

 34. Misschien heb je een tutorial over hoe je de bootloader van Windows en niet Linux GRUB gebruiken om te booten vanaf de OS parallel met Linux te maken. Bedankt!

  • Adrian Gudus zei hij

   Helaas Windows bootloader niet kent en niet wil Linux besturingssystemen te laden. Waar heb je gezien jezelf Corporation (Microsoft) die geld met dump het bevorderen en ondersteunen en zelfs het ontwikkelen van commerciële software, het verstrekken van compatibiliteit, ondersteuning, de aanvaarding van een concept (Linux) dat de bevordering en ondersteuning van haar net het omgekeerde doen: gratis software, open source (open source) software, gratis programma's?
   Ik wil graag gebeuren, maar ik ben bang dat er in de nabije toekomst en zelfs in de verre.

 35. anoniem zei hij

  Wist je dat als je NTFS partitie krijgt kon je de Windows loader grub en ubuntu installeren en ramen zouden 7 hebben ontdekt

 36. Hello. Please help me veel met het volgende probleem: Ik heb een oude dell laptop c400 die niet wil USB opstarten. BIOS stond het niet toe. Er zijn een of andere manier in staat om de BIOS gek en start mijn stok? Ik wil dit doen omdat: Ik 1 20 gb hdd verdeeld in 2. Ik wil partities formatteren en doen een enkele harde schijf. Als je niet kunt laten werken kopiëren van de Ubuntu station D als in tutorial. Het is mogelijk om het beeld stok maken en installeren UNetbootin die les, maar u kunt de installatie-informatie op de stick in plaats van het beeld op de partitie 2 gebruiken? dank

 37. Saltu,
  Ik heb Windows 7 (64bits) en in dual boot Ubuntu 13.04, en ik de laptop te openen als u selecteert vensters 7 tijdige, zoals u zegt, na 30 seconden boot'eaza ubuntu automatisch. Hoe kan ik de volgorde te wijzigen (als er niets te kiezen in 30 seconden automatisch boot'eze op Windows)?
  bedankt

 38. We Alut, ik Sami vraag me Ubuntu op een oudere laptop, ik deed precies dat tutorial en ik zeg (gebruik de kernel geschikt is voor uw cpu) Ik processor Intel Celeron 1.7 512 met Rami, xp ik over zwak en MAM gedacht aan een linux u mij adviseren te doen zetten?
  Bedankt!

 39. Adelin zei hij

  Hello! Ik heb een probleem. Ik had pcccc windows xp en zet in partitie D: met daemon tools ramen 7. Ik wilde mijn C formatteren: rijden Ik ging nooit. Ik maakte een CD met Windows XP en eerder niet werkt. Geen laarzen. Nu heb ik beide kanten gevuld. Hoe kom ik af van windows xp? Please help me ik altijd kijken als ik een probleem!

 40. "Kan een medium dat een live-bestandssysteem vinden" na het einde numaatoarea ... en blijven op die manier ...

 41. raykan zei hij

  Installatie stopt bij "Detecteren File Systems" crashes, bevriezing tijd, gebeurt er niets, ik liet een uur en niet doorgeven. (Ik hoop dat u begrijpt)

 42. Adrian ... Ik heb een enorme verzoek aan u ...
  Ik wil een tutorial te doen op software voor linux ASTERISK. Bedankt!

 43. flas ^ zei hij

  En als ik niet een ander besturingssysteem en de harde schijf formatteren en wil ubuntu installeren en blijven op de harde schijf hoe dat te doen?

 44. Hi Adrian, installeerde ik alles in het leerprogramma, maar kan niet selecteren boot ubuntu, het toetsenbord werkt niet weet niet waarom, want anders is het toetsenbord is ok, wat kan ik doen?

 45. Cosmin zei hij

  Ik heb een vraag. Waarom altijd de voorkeur aan Engels? Als programu heeft de optie van de Roemeense taal, waarom je liever Engels?

  • Alex zei hij

   Adrian maar geen verklaring dat ik denk dat zou geven en het is dat niet alle sites hebben zachte Roemeense en dus de voorkeur aan en degenen die Engels Roemeense taal te gebruiken. Ik denk aan wennen. In IT zijn er veel woorden in het Engels, dat als je ze gebruikt in een Roemeense gaat vreemd klinken. Plus de vertaling van namen is niet altijd correct. Natuurlijk is dit slechts mijn mening. Adrian kan een andere verklaring hebben

 46. Ik heb geprobeerd om Ubuntu te installeren met 7 win, alles verliep perfect. bijna afgerond me gewaarschuwd dat kan de bootloader installatie niet voltooien en te gebruiken een ander apparaat. Ik heb twee harde schijven. Ik probeerde hem de schoen montage op dezelfde harde lader aan te geven is geïnstalleerd, waar de overwinning. Hij waarschuwt dat het fout laden van de bootloader. hoewel ik zie me niet laten afmaken van de installatie. Ik volgde alle stappen precies. Ik probeerde drie keer. Het kan zijn dat een andere Linux proberen? Ik verwacht een antwoord. Dank u.

 47. Hallo,
  Gebruik een externe USB-netwerkkaart van ST Lab en distributie instalez.Folosesc niet aan het feit dat Ubuntu 14.04.De en CD's met chauffeur voor de netwerkkaart, maar niet weg geeft ... te vermelden of u oplossingen ik wil u vragen om mij een handje te helpen ... thanks

 48. Goed. Ik heb een vraag: Voor het installeren van Ubuntu moeten twee van de harde schijf te hebben?

 49. Ik keek en vond niets. Windows start niet en ik gewoon handig android telefoon met een SD-kaart 4gb en Internet. Wat moet ik doen? Hoe kan ik een besturingssysteem op de PC te installeren

 50. Ady als je rijdt en het toetsenbord is USB. voeren en zoek de bois om Seter waar je usb te zijn ingeschakeld. Successen

 51. overwinnaar zei hij

  Kubuntu maar nu wil ik een Slackware drie harduri.iar win 7 hoewel ik geen invoer of hardware vraagt ​​me waar ik heen wil.
  dit is mijn schuld dat ik niet een aantal stappen die ik heb gezien in een tutorial heb espect.
  Geu is echt om te beslissen wat een beetje waarom ik graag de weinige DWD-uiri flessen. Ik heb een aantal die niet gewoon zijn geïnstalleerd. Vea waarom ik u vragen om een ​​tutorial over hoe je Linux CD andere Linux zonder DWD, etc. installeren doen
  mjultumesc u voor de tutorials die je maakt je allelen hebben een zeer duidelijke manier van uitleggen mezelf waardoor ik docenten zoeken

 52. overwinnaar zei hij

  Ik probeerde dit, maar, uh niets als ik UNetbootin deze sectie hoewel hij kreeg van linux te openen
  dev pakket zegt dat het niet?
  Ik nam de center software installer software noch geopend.
  als je programelele idee wat het zou alles oplossen installeren.
  toch bedankt voor uw advies

 53. Ik sluit mijn groet leptop verwijderen van bestanden van slvate van ubutu kan ik precies doen wat we toegewezen spatels adrian ..astept je me helpen een lach ms

 54. cristian zei hij

  kan niet installeren op Windows 8.1ubuntu ik gewoon downloaden of I E (DVD), maar u kunt klikken om hem toe te laten ... .Als ik neem de UNetbootin downloaden UNetbootin niet na de herstart ... geopend waarin aan de hand? thanks

  • Costelina zei hij

   U kunt een software voor het ISO's niet
   als het hebben van duizend Windows in het altijd maakte me soort problemen
   geïnstalleerd vermogen of magic iso schijf of Daemon Tools

 55. Alexandru Leonte zei hij

  Goed zo!
  Erg handig tot nu toe, duizend keer ik miste ceva..ori is niet op zoek ... dat wil zeggen .. Ik wil zien hoe je ubuntu .. geen cd / usb te installeren. Bedankt!

 56. mamaleone74 zei hij

  Salut!
  Ik downloadde UNetbootin en de stappen in videotutorial beschreven hebben "verhard", maar na UNetbootin ik mijn computer opnieuw opstarten en het werk afmaken en er gebeurt niets XP, Windows XP opstarten zonder dat ding in videotutorial selectie beschreven.
  De beschreven methode is alleen geldig in het verhuren van ramen 7 of zou moeten werken op Windows XP?
  Bedankt.

 57. Oblomov zei hij

  Ik volgde aandachtig de beschrijving van de tutorial, maar toen ik opnieuw op te starten en kies UNetbootin verschijnt:
  set-root-negeren-floppies / menu.lst
  15 Fout: Bestand niet gevonden
  Druk op een toets om door te gaan ...
  en krijgen in meer gecompliceerde.
  Een beetje hulp, alsjeblieft!

 58. laurentiiu zei hij

  Ubuntu 14.04 willen de resolutie 1366 768 60 × 1920 1080 wijzigen of hoger en kan het niet.
  Ik heb geprobeerd verschillende methoden vinden op het net, maar het werkte niet.
  Je weet hoe?

  • Adrian Gudus zei hij

   U moet de videokaart drivers te installeren op een hogere resolutie in te stellen. Zie je dat bestaat al op de site tutorial over "How to video's op Ubuntu te installeren" vindt u het zoekvak in de rechterbovenhoek

 59. Silviu zei hij

  Hallo Ik wil graag een tutorial over hoe u 3 besturingssystemen zoals Windows XP, Windows 8 / 32biti en Linux Mint installeren op één hdd indien mogelijk zo is, ik persoonlijk moet alles 3 besturingssystemen hebben ze op een leptop, win xp voor het werk, winnen 8 voor persoonlijk gebruik linux mint en surfen op het internet .Multumesc .Sincer zie niet hoe dat mogelijk is met een tri boot 3 het zo verschillende virtuele machine zonder echte betekenis.

 60. Caesar Visan zei hij

  Ik deed alles wat ik zag, maar lijkt niet op te starten dan UNetbootin Opties en Linux Mint. ENTER give-error: iets ontbreekt. (Het gebeurt met beide). Het probleem is dat Windows niet verschijnt 10 en nu kan ik krijgen in alles. Help me, please!

 61. Costel zei hij

  Hallo, probeer ik stlinux installeren met UNetbootin na opnieuw opstarten Error13 ongeldige of niet-ondersteunde executable-formaat
  Bestandssysteem type is ntfs partion 0x7, wat te doen.

 62. Dumitru zei hij

  Ik wil graag intstalez naast Windows 10 en kali linux, maar ik ben niet goed in de hand te allen ....

  • hallo. behalve als je een Linux distributie 10 en geslacht) 10 ramen en Xubuntu) me te vertellen dat ik wil doen en ik dual-boot met windows10 maar niet zeker of je moet gaan met deze methode kunt installeren

 63. Salut! Als ik wil gewoon Linux live hebben als terugkeren naar eerdere instellingen? Zonder de boot en de Linux-partitie voor Windows?

 64. Donose zei hij

  Zoals cream stick met Linux op een USB-stick als een systeem op de harde schijf geïnstalleerd is geïnstalleerd, zodat het niet kleeft bootabil.Daca u niet begrijpt de vraag plezieren om samen te werken door middel van gmail

 65. eugen marian zei hij

  Hallo mijn naam is Marian sloot kwestie deastea.am nieuwe jaar ontving een gift leptop ubutu met linux geïnstalleerd, maar ik denk dat het goed was dat alleen verschijnen scrisuri jaar blijft ami elke 4ore ik had verwacht en dus als ik zag hem als ik windows7 andere seansa geïnstalleerd .Wat ik heb niet gezegd dat ik wil dat je antreb zou de gemakkelijkste linux en Windows zo weinig lafel de sloot begonnen te arriveren verwachten een antwoord zijn

 66. Catalin zei hij

  welkom
  Ik probeer ubuntu te vervangen door Lubuntu 14.04 14.04 ...
  Ik gebruikte UNetbootin, ik blijf, veranderde ik de boot, niet wil opstarten na stok ...
  UNetbootin les bestaat niet meer?

 67. Stela zei hij

  Adrian,
  Ik Ubunte 15.4, en het geeft me veel pb! ... Ik verdween menubalk en kan hem niet openen / sluiten programma in Firefox / Chrome. Ten eerste ben ik erin geslaagd om het te doen, maar 2 uur no way! ... Reageert niet om de belangrijkste + f1 naar een ander toestel en kip die anderen hebben gebruikt te openen ...! Een collega Ik slaagde erin om een ​​menubalk die sluit met sudo poweroff en wachtwoord te installeren, maar kan niet Gogo chroom kan bewegen op het scherm wordt eenmaal geopend, en nu kan ik niet geven exit! Heeft geen optie om het kleine venster te maken, af te sluiten, of hoe ecranu? Als ik het Software Centre te downloaden en Ubunte opnieuw over bij de bp bp te corrigeren een bestaande veronderstelling dat de menubalk als voorheen? Ik ben gestopt Wind 7 Ik had pb, spunandumi zich als Ubuntu helemaal niet zal hebben, het was een geweldige 2 maanden ... Ik heb gemerkt dat de verdwijning van de menubalk is te wijten aan de verwijdering uit het stopcontact voordat Lape-top site aan te sluiten voltooien ... Alle hulp?

 68. Laat me niet zie video

 69. Hallo. Ik kocht een Dell Laptop 15.6 "Inspiron 5558 (serie 5000) - heeft het Linux-besturingssysteem. Ik ben niet zo goed in Ubuntu, maar ik voer alleen rekening sessie ... waar een gast kan niets doen, duidelijk niet werkt, kunt u geen ander account aan te maken, kunt u geen programma's te installeren, enz ... het is gewoon een demo? Wat moet ik doen? opnieuw worden geïnstalleerd of ...? Bedankt voor de hulp.

 70. onnozele hals zei hij

  hallo, ik geïnstalleerd ubuntu dat leerprogramma, verliet ik de live-modus [dus ik heb niet geïnstalleerd], maar niet van plan netul.Conexiunea is wirles ik getypt sleutel op de modem, maar het vraagt ​​en wachtwoord, i- ik typte het wachtwoord klant [telecom], maar is het niet. advies kunt u?

 71. Handa-Sei zei hij

  Ik zie niet in de mogelijkheid om opnieuw op te starten na het beëindigen van UNetbootin, geef mij lijkt om handmatig opnieuw op te starten selecteert u Windows 8 of UNetbootin / select UNetbootin voor de hand liggende, maar iets lijkt mij dat Windows heeft een cd of dat soort dingen ...
  Echt niet begrijpen wat is het probleem, ik heb geprobeerd tenminste 5 keer, en UNET enkel beeld en downloaden ubuntu, maar niets gaat ...; (

 72. Ionut zei hij

  Hoe installeer een besturingssysteem, tenzij je een SD DVD of stok met Windows en je hebt een PC met een gebrek dat de boot is reporneste.Poti een tablet en een datakabel of iets gebruiken?

 73. waar is de video-tutorial? is gewoon een reactiepagina.

 74. ik kan tutorials vinden, maar helaas kan ik linux lite niet installeren. kun je in de toekomst een tutorial over linux doen, met respect en vele jaren op 2018

 75. costy zei hij

  Super.
  Ik hou niet van Windows. Te veel risico's / virussen ...
  Ik wil weten of het mogelijk is om een ​​laptop alleen voor internet te gebruiken. Zoals een Chromebook?
  Ik bedoel een snel en eenvoudig besturingssysteem alleen voor internet (voor kinderen).
  Bij voorbaat dank

  • de neiging van de basis zei hij

   Ik adviseer Windows lite is slechts mijn mening niet nodig zijn de ideeën in de praktijk te brengen, maar als je zoeken op het Internet (Windows lite) zal geen details geven dat niet iedereen zal het deze mogelijkheid het eens, zelfs als je het op eigen risico voor de intotdeanuma zal zijn ontwijkende antwoorden als "ba niet voldoende werkt of als er een applicatie fouten" worden steeds die welke zich bezighouden met de programmering dat sommige deuren openen verlaat, dus tot slot multumestete met u.

 76. leeftijd zei hij

  en ik wil als ik mxlinux17 niet kunt verwijderen, zelfs zonder Stck useb en DVD om hard ubuntu kan de andere partner te zetten.
  En dat komt omdat Linux niet toestaat dat een DVD opent.
  Het spijt me, ik voel me niet goed in mxlinux en ik wil het veranderen ..
  of op zijn minst de andere harde [1Tb] ubuntu mate
  Ik probeerde met unetbootin toen het kwam over 95% om ubuntu te laden. Ik sloot mijn pc
  gelieve mij te adviseren om mxlinux van pc te verwijderen; of hoe je dual boot accepteert met ubuntu mate

 77. leeftijd zei hij

  Ik kocht een ideapad330S-laptop met ryzen5 en 4g-ram ... niets speciaals alleen maar freedos erop
  ik wil ubuntu en mijn laptop wil dat 10 wint
  wat doen we? / ik wil niet zoveel vensters als hij maar niets anders dan win10 wil.
  A! en heeft geen cdroom dus ik nam een ​​stukje geheugen dat ik in de bios heb gezet om de usb af te zetten .. Ik heb de tutorial bekeken [vanwege de stick wil niet]
  Ik heb een bootin unet en hier komt: boot 'unetbootin'
  [Hd0,0]
  Bestandssysteem tipe is ntfs, partitietype0x7
  [Linux-bzImage, setup=0x4200. size=0x821af8]
  initrd / unetbin / ubninit
  Fout 16: inconsistente structuur van bestandssysteem
  Druk op een willekeurige toets om door te gaan ......
  en als je een willekeurige Keie raakt, kom je in hetzelfde venster: om unutu te installeren, om ubuntu te proberen, om het geheugen te testen, om te testen of de cd defect is
  niets in deze lijst kan u uit de bovenstaande situatie halen

 78. ionutz87 zei hij

  Hallo bravo tutorial uitstekend, ik zou een vraag hebben het werkt met Kali Linux deze tutorial, bij voorbaat dank

Trackbacks

 1. [...] Je probeert UNetbootin, een ISO-image van het besturingssysteem en EasyBCD.Eu ik probeerde te gaan. Ik vond een tutorial: https://videotutorial.ro/cum-instalam... -USB-Booten / [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.