Hoe kan ik nieuwe films en ondertitels te downloaden voor hen gesynchroniseerde video tutorial

We zullen zien in de volgende video tutorial hoe je nieuwe films of video-kwaliteit downloaden en hoe vinden we de ondertitels voor hen te zijn en gesynchroniseerd.

In het eerste deel van de tutorial zal beantwoorden sommige mensen waarschijnlijk verkeerd begrepen me betrekking tot het onderwerp van de tutorial " Zeg nee patroons met Roemeense torrent sites zal u vragen om in te loggen ".

In het tweede deel zullen we direct naar het downloaden van een film uit een torrent site (isoHunt), terwijl een te vertellen en wat te denken van films en hun kwaliteit.

Dan gaan we op de website: subtitrari.regielive.ro moet een ondertitel downloaden voor de film die ik gedownload

We spreken in deze tutorial en de mensen die het mogelijk maken om gratis te downloaden deze video, die in mijn ogen verdient mijn respect en hoop voor iedereen.Bedankt voor wat je doet voor iedereen ( FXG, aXXo, KingBen, etc) sorry voor degenen die ik niet genoemd heb.

Ik hoop dat iedereen te denken dat deze mensen het risico hun baan en vrijheid voor ons om films te downloaden en ze met het grootste gemak.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Adrian zei hij

  Thanks a lot mate! Maar ik echt niet hebben gevonden de ondertiteling op mijn film ... Ik decarcat op isoHunt The DaVinci code ... het is heel duidelijk, hoewel het avi! en wordt volledige adik een cd, de meeste waren op 2cd plaatsen ... Ik zocht en RegieLive op Softpedia en had echt ondertitel te synchroniseren niet vinden, en uiteindelijk, ik heb het verwijderd en de naven avi formaat maar pe2cd alle sites, samen met subtitrarea.Insa nu dankzij jou weet ik hoe het moet ik weer keek ondertitel na het zien van je tutorial en alles wat ik vond, ik volgde waar pasii.Asta 's e ... oude film en had waarschijnlijk weinig aan iemand cijfer ondertitel of ondertitel moeite om een ​​film die ik echt leuk vond doe ... Ik zou iets voor te stellen in een tutorial maar je zei dat je deed of zal doe een tutorial over hoe je Mozilla Thunderbird configureren ... Ik ben echt geïnteresseerd in dat, ik ben een beetje moe van mailu yahoo, alleen de kleuren commercials, wil ik een mail client gebruiken op mijn computer ... maar op geen enkele wijze outlockexpres . opnieuw en weet k met tutorials helpen veel mensen, zelfs als ze geen reacties k ft zeker dat velen hebben struikelde over hier net als onze romanu's een beetje ... onzorgvuldig en niet eens weten hoe te zeggen een eenvoudige dank u dank ... ziet belangstelling en zo.

 2. beheerder zei hij

  En ik had het zelfde probleem op dezelfde film (niet cool).
  In oudere films, 1 2 jaar is een probleem, maar de films de laatste tijd heb ik niet zulke problemen.
  In het algemeen te vinden ondertitels dvdrip religieuze plaatsen (aXXo, fxg, KingBen).
  Dank u voor uw commentaar Adrian're OPEN MIND.

 3. Super leerprogramma maar naar mijn mening denk ik dat de ondertitel zoekmachine te gebruiken http://subtitrari.exsto.ro/ Dit omvat aandacht 30 de ondertitels sites en er zeker van zijn dat hier zeker het gewenste ondertiteling vinden met behulp van het voor ongeveer een jaar en ik heb nooit problemen met het vinden van een ondertiteling in het ergste geval ik gebruikte Google Translate om een ​​ondertiteling gemaakt voor alle vertalen hadden op die zoekmachine zelfstudie over zowel super bravo Cristi houden het goede werk en zo veel tutorials

 4. beheerder zei hij

  Rechts de heer Tudor, goede suggestie!

 5. Zeer interessant Intersite tutorials vooral voor degenen die beginners, doen zo veel sperrsa
  bedankt

 6. PELE ALIN zei hij

  welkom
  Jullie zijn sterk

 7. hoe kan ik een adres (of LINC ik ben niet goed als ze zeggen) in dit gedeelte zodat als iemand klikt op het naar dat adres te krijgen?

 8. Costel.
  Waar moet je dit adres gezet?
  Als u wilt uw adres te krijgen wanneer u zich heeft aangemeld voor de gasten om uw website adres zetten en klik op costel gaf de wereld toen bereikte op uw website.
  Kunnen zich aanmelden met een andere browser, of wis ze lu deze cache.
  Zet uw naam, e-mail en website adres.
  Maar op een voorwaarde, zal de site de jouwe en de link zal zijn om de indexpagina (hoofd), dat u verwijzing geven naar andere websites of andere onzin.

 9. Vieru Dan aurel zei hij

  Geachte Cristi, volgde ik de stappen van uw opening van isoHunt,
  fxg, kozen we de volgende films: The Duchess, Elizabeth Golden Age, Run Fat Boy Run,
  Ik heb gedownload, maar nog niet de ondertiteling dus ik koos al fxg ondertiteling
  geval, we geannuleerd de map cover, fxg, Engels ondertiteling en taal bleek niet titratie romana.De waarom? Waar ik verkeerd gedaan?

 10. Er is een tutorial op de site over hoe te houden van een Roemeense ondertitels 1 krijgen en duurt slechts een seconde aan uw advocaat.
  Ja zoekmachine en je zoekt op het terrein met het woord "ondertitel"

 11. Cristian zei hij

  Geef mensen .... maar zodra je een torrent krijgt van isoHunt, Mininova en andere torrents van buitenaf hebben een zeer lage snelheid ... als je een film pecand GB neem je een paar minuten te downloaden ..... mijn mening is het niet waard om buiten de rails te krijgen tenzij het dringende behoeften en voor enige tijd voordat zij zich veel te wachten. Tinetio geluk en goede werk! Are The Best

 12. Sergiu zei hij

  Cristian
  Dat klopt. Echt werkt langzamer, maar de kwaliteit is onberispelijk ..
  Ik weet niet .. vanaf welke sites Ro. Trek je films
  En ik had moeite eigenlijk een ondertitel ... meer ... en ja dat klopt. (Films waren ouder)

 13. zeer goed thanks a lot Ik wist niet dat fxg tutorialu is super moeilijk heeft de beste videokwaliteit videotutorial.ro - de coolste

 14. George Iordache zei hij

  Lieve en gerespecteerde heer,
  Bij toeval kwam ik deze site die ik beschouw uitzonderlijk.
  Sta mij toe om te betogen waarom ik ben enthousiast over wat ik zag je op de site. Ik ben een oude man, ik 60 jaar, zoals ze zeggen zijn op de leeftijd van 3. Ik ben een agronoom van beroep op de rand van pensionering. Ik woon in een dorp in de provincie Valcea. Een paar jaar geleden, bij toeval, ik moest een aantal korte termijn computercursussen te maken. Tot augustus vorig jaar werkte ik alleen in Word en Excel zijn minst. Ik heb gewerkt in een programma van de belastingen. Dat is ongeveer alles. Vorig jaar gaf geluk dan mij en ik was in staat om verbinding te maken met het internet thuis en op het werk op glasvezel. Je kunt je voorstellen hoe moeilijk het was voor mij een aantal dingen aan te passen Absoluut ons, maar fantastisch voor mij. Als een extra moeilijkheid was Engels en dat deed ik in mijn jaren van school. Langzaam dit gebied fascineerde me en werd verliefd op alles. Toen begon ik om iets te leren, hier en daar, vooral op forums. Ik leerde zichzelf om torrents en een paar fundamentele dingen gebruiken. Ik was verbaasd over hoeveel intelligentie die in staat is om mensen, vooral jongeren. Ze zijn eenvoudig in de ban van hoeveel intelligentie en professionaliteit zijn op het forum. En je bent een deel van hen, misschien meer. De door u video tutorials gekozen methode om ons te leren de onwetende is uitstekend. Een daarvan is om je theoretische uitleggen en live te zien waarom en hoe dat te doen in bepaalde situaties. Daarnaast en de variëteit en veelheid van onderwerpen. Dit alles voor mij doen zal hieronder, onbetaalbaar. Ik zal de site Uw als een Bijbel te gebruiken. Geloof me, ik wil niet de plek om te vleien. Dit is de waarheid! Misschien zal er ook zijn andere sites, maar ik hou van je stijl. Om uit te leggen, direct, beknopt, begrijpelijk voor alle zonder ijdelheid. Voor dit alles ik dankuwel. Als u dit leest, en ik hoop met heel mijn hart om ze te lezen, geef me een teken aan: [Email protected] Nogmaals dank u en feliciteer u voor wat je doet en ik wens u het begin van het jaar tot nu God zegene en kracht om dit werk voort te zetten. Gelukkige Verjaardag!

 15. Sir George Iordache.
  U heeft ons vleugels gegeven!

 16. Adrian zei hij

  wow, eerlijk gezegd toen ik nam me rillingen, ik zweer het, het is geweldig wat mensen kunnen doen, en hoe nutteloos geld, het ware geluk komt van de geest, hart, vervulling en tevredenheid liggen elders geen geld! reactie die ik waarschijnlijk Voor dat alleen vandaag sprak ik met een vroegere minnaar, en zijn peinzende, zag ik de echte menselijke waarden zal eerlijk zeggen dat als ik sterf dan 2 minuten Ik glimlach en ik zou me k mor.Oamenii, geloof. . wonderen kon doen, samen kunnen we wonderen te volbrengen! Samen kunnen we leren om te groeien, iubim.Stiu dat niet gerelateerd is aan de site die ik commentaar, maar ik kon het niet helpen, maar doe het.

 17. Radu81 zei hij

  Zeer nuttig leerprogramma ... helpen veel ... Keep up the good work!

 18. zeer goed, maar iets wat gewoon margarine bs player?????

 19. Adrian zei hij

  gabi ondertitels gaan in elke video player! Ik voor mij nooit van ondertiteling pt pt ondertitels VLC of GOM Player of KMPlayer voor ondertiteling gehoord!

 20. marian zei hij

  hallo! Ik volgde de stappen en als ik schrijf niets avetii fxg enig idee zoals het gebeurde iets met de site in kwestie? Alleen als ik een ander type zoekopdracht fxg films, maar ik denk niet verschijnen

 21. basil0000 zei hij

  @Adrian! Adrian Format Als je deze video leuk: The.Da.Vinci.Code.2006.MULTiSUBS.PAL.DVDR.iNT-HQD.torrent met vertalingen in het Engels, Roemeens Arabisch, Bulgaars, Kroatisch, Ests, Grieks, Hebreeuws, Hindi , Magyar, Islenska, Latvian, Litouwse, de Poolse, Servisch, Sloveens, Turks is op de site C-zone.

 22. Adrian zei hij

  @basil0000: Je keek en je hoe laat het is geplaatst dat commentariu?

 23. basil0000 zei hij

  Ik dacht dat je graag die film en je wilt dvd.Pentru collectie van Trakai liefhebbers formatteren wil het adres van een website waar je alle (of bijna alle) van lume.Cu trakerele gelegenheid kunt vinden beschikbaar te maken en je bent in welk land is of mininova.Ele isoHunt worden in volgorde van de landen gelegen in viata.Aici torrents zijn en trakerele "het bord" en de "over the counter" Ik hoop om behulpzaam te zijn ......http://torrents.pluto.ro/

 24. Waarom kan ik geen films op utorrent zien??

 25. @ionut:
  U moet codecs, zien dat we een tutorial over dit onderwerp, zoek het met zoekmachine opgenomen in onze website, kunt u deze vinden in de rechterbovenhoek.
  Schrijven en je "codecs" en geef hem voeren.

 26. Haralambos zei hij

  Hello,
  Ik vond uw site over 3 weken geleden, zag ik een paar tutorials en ik denk dat je zijn zeer nuttig voor beginners zoals ik. 'M Tuurlijk je hebt tegenstanders, maar voor mij tot nu toe zijn de beste. Een van de tutorials kreeg me uit een aantal kringen waar hij moest een heleboel voorwaarden (nee zeggen patroons torrent ROEMEENS SITE) voldoen, in plaats van zeggen dat ze gelukkig zijn en ik voel me vrij vanwege jou. Ik heb een probleem dat ik niet kan maken het uit. Ken als het niet het virus zelf of de technische kant van de computer (ik bedoel de componenten). Het begon 4 maanden. Terwijl ik werken met een groot geluid, en de fans zijn beurt blokkeert de muis en het toetsenbord. Moet worden gestopt knop. Het gebeurt ongeveer twee uur. Ik heb geprobeerd veel verschillende antivirusprogramma, maar ... niets. Toen ik begin iets te zeggen ... CMOS BIOS, maar hoe weet Engels F1 gaf hem een ​​start normaal. 'S A 2 weken veegde ik alles en nieuwe ramen. Geïnstalleerd' s Schoon, laadde ik geheugen (ongeveer 15% van het totaal ) maar hetzelfde doen met het verschil dat nu stopt een keer per dag en heeft mij niet laten zien dat ding .. CMOS BIOS, om precies te zien CEMI vereist. Ik zag de tutorial met de BIOS, maar weet niet welke instellingen ik moet doen. -Ik weet niet of ik begreep, maar als je nog een advies zou ik dankbaar zijn.
  Met vriendelijke groet,

 27. daniel zei hij

  Ik volg uw advies met veel plezier, en weet dat zijn van groot nut voor degenen die zijn eerste stappen in de voorkant van de computer ... ik eerlijk gezegd een probleem hebben, kan Cristi me helpen. Download video als we geleerd hebben krijg je ondertiteling op .. "subtitrari.regielive.ro" Ik heb een probleem slechts voor een paar dagen laat ik Meest gedownload mu ..... wanneer u op de download klikt geef me een blanco pagina opent met de zin "Downloaden mislukt!

  HMM .... Ik denk dat we weten wat het is, zullen we de beheerder te melden

 28. camelia zei hij

  een beginner en ik erin geslaagd om de torrent downloaden met de hulp van Christus aardig dank u / maar ik heb een groot probleem ik heb gedownload computer
  (Web security guard) en toen ik ging op Isohunt werd rood en zei mia Gevaarlijke site en ik willen zeggen dat ik ooit de tweede kwestie caculatorul en weet niet hoe te torrent gebruiken om films te nemen van andere

 29. beb3_mykk zei hij

  Dus jongens hou het dus mijn vader ko Roemenië Het gehele naar je kijken ;)

 30. bobi Dan zei hij

  kijken met grote belangstelling en uw tutorials zijn momenteel de meest buni.faceti uitstekend werk. negeerde het advies van een aantal ... dank u voor. alles wat je doet.

 31. dorineid zei hij

  Zout
  Ik lees je berichten, maar ik heb een probleem het vinden van ondertitels voor films erg ons. Zo heb ik gedownload Knight Rider aflevering 2008 16, en geen van de hierboven genoemde adressen zijn niet gevonden ondertiteling.

 32. @dorineid: Dat is ... dat we niet weten k met andere, meer specifieke manieren van zoeken ondertitels! Als je vond de recensies en niet les was behulpzaam ... dat is het! als we verder bij het zoeken naar ondertitels! Het is normaal en natuurlijk voor de laatste fimlmele moeilijk om ondertiteling of geen vinden!

 33. GOED.
  Ik downloadde UTORENT GING maar mislukte TRACARE.CAND Everything But SAD download movie is AFIJEAZA IN destop, dan nemen we UTORENT zet het in die lijst en ik zie een lijst die show me zoveel kans als de bestanden zijn film Zoals ik VAZUT.DAU OK, en het ASEAJA UTORENT in zijn lijst en dan beginnen te downloaden FILMUL.AM beheerd SAL downloaden GOED DOWN EXACT Kortom, hij heeft laten zien mijn KLIK OP HOE TE DOWNLOADEN IN STUKKEN FILMUL.TOTUL was goed
  Nu kun je INTRB zoals wij deden oke OF iets anders moet in orde zijn.
  DANK U BETER .NUMAI

 34. @daniel: Van wat je zei hierboven en van wat ik begrijp je goed gedaan, je deed het goed ... en raadpleegt u de toekomst van de kleine lettertjes .... we zien geen noodzaak om op te vallen!

 35. Christus zei niets, doen goed werk, het is echt cool dat iemand dacht dat die hun computer problemen niet kunnen oplossen en u en de rest van het team te helpen ons uit de mist ... Ik zou graag willen weten hoe te ptr is een playstation spel, Cuz Ik weet niet er is al een tutorial, ik zocht de site, maar ik zou zeer dankbaar zijn gasit.asi dak maken een tutorial over.

 36. wensen zei hij

  sal! Zimi gelieve hoe te maken mijn muis pijl cirkels ala KND u ceva.ms klik om te hebben

 37. Adrian zei hij

  @Gege:
  Deze tutorial zal je leren hoe je een spel van Play Station DVD schieten.
  Om dit te doen heb je nodig:
  1.De een DVD + R of DVD-RW DVD R.Niciodata niet gebruiken omdat het niet wordt overgenomen uit de console.
  2.Programul DVD Decrypter

  Om het spel te schieten moet het volgende doen:
  1.Instalati DVD Decrypter en DVD-brander insert in de dvd die u wilt het spel of film sleept.
  2.Setati naar DVD Decrypter-ISO-Write Mode
  3.Dezarhivati ​​beeld van het spel dat je wilt om het te trekken en zet het in DVD Decrypter (bron geven aan klik op de afbeelding bladeren en dubbel).
  4.Selectati bestemming dwz de dvd-brander is DVD leeg.
  5.Setati schrijfsnelheid (schrijfsnelheid) bij hogere snelheid 4x.Orice paote schade en bijgevolg dvd iso en de console zal niet lezen.
  6.Apasati schrijven en wachten.
  7.Enjoy spelen!

  Artikel overgenomen uit GOOGLE zoeken ... Je gebruikt gewoon googleul broers zijn playstation clubs in het Roemeens dedicated fora waar vind je alles uitgelegd dat voor alle h ... als je zoekt zo lui te blijven!

 38. Adrian zei hij

  @wensen: U kunt die cirkel niet gezegd, het is een effect van de capture software, die de tutorial heeft gemaakt, om mauseul benadrukken en de kijker kan niet ontsnappen mauseul de cursor mauseului van ogen ... die zin blijft actief en wordt alleen geactiveerd als wanneer je op te vangen ... het is niet een blijvend effect!

 39. Ik kan geen video's ........ dc zien?

 40. ,, Voor uw gemak deze tutorial video's kunnen worden bekeken in het Roemeens en het volledige scherm (full screen) "... .da niet gaan ..nu mij is er geen video ... .. ???

 41. @Denys: Welke browser gebruik je? Heb je waarschijnlijk niet te installeren Flash Player! geïnstalleerd, moet je het niet uit welke browser je gebruikt! en dan niet hetzelfde keren vragen ... 2 antwoord wachten!

 42. mihai zei hij

  super interessante informatie, misschien zijn er andere jongens zo goed als aXXo en FXG

 43. gabipocaitu zei hij

  hallo voornamelijk wilt u persoonlijk te bedanken voor twee tutorials namelijk die over torrents en ondertitels voor waar aan ons land zijn niet te ODC gebruik nemen hielp me zo heel veel, het probleem is dat we ingrijpen 2 films downloaden na Isohunt harry potter en semi printu net de tweede oversteek over, maar als je met bsplayeru geef me een foto en ik zeg verschijnt bv Harry poter (dit kan alleen worden bekeken filmbestand Met behulp van media player en stuurde me gaan movielooney.org/software sites) en de ander zegt film (Heeft encripted deze video Been om het te kunnen bekijken, moet u een bezoek http://www.torrentsafe.com en volg de instructies) en ik wil noemen is dat Ripu van Crossing Over [2009] R5, DVDRip [Eng] -aXXo wat te doen in dit geval? Dank u voor de tijd neemt om 10 mee voor videotutoriale

 44. Sabin zei hij

  PC jongens zijn goud

 45. GIGIVL zei hij

  Dankt veel voor perfect. mau tutorials hielp enorm. kunt u als u een tutorial over hoe je een ondertitel te maken aan dvd-film (in het Roemeens) ms veel houden het goede werk kan zetten

 46. hallo .. om u te vertellen mijn mening en het goed in gedachten te houden zou zijn. Op het terrein Isohunt veel bestanden met virussen foooarte beste torrent site is .............

 47. boby_admin zei hij

  @adi:
  Persoonlijk heb ik niet gemaakt op isoHunt geen virus maar die site je raden je vol tieten en vrouwen debracate was ...... dus ik kon hem niet achterlaten
  Misschien was ik de ongelukkigste en geef niet een virus ... maar blijf kijken op isoHunt

 48. Adrian zei hij

  Ik volgde de stappen die ik heb gepresenteerd, maar nadat je de film te downloaden heeft de naam van de film die u kunt kopiëren en sal volgende stappen wil ik vermelden dat ik ben beginner neem als ik kan ajuta.multumesc niet

 49. makavely zei hij

  hallo .... yum nam gisteren een dvd palyer westwood sys 102.filmele ik kan zien super asta.problema probleem is de ondertitel ... gezien zeer weinig betekenis als je je oog ziet in tv-ului.cum ecranu kan verhogen ondertiteling? ?? 've geprobeerd avisub en sub2divx en wordt zo weinig gezien .. plz help ... laat maar komen

 50. Adrian zei hij

  @makavely: als je begrijpt Engels zoekopdracht door dvd-speler! ondertiteling moeten instellingen voor ... sommige hebben ...

 51. Daniel zei hij

  Goede ziua.Din lezen ik heb afgeleid dat vo manier met calculatoare.Am heb een vraag:
  Welk programma downloadt films met ondertiteling?

  Bedankt!

 52. makavely zei hij

  Spreken van het downloaden van nieuwe films ... Ik verwijder films van "www.r ......... ..S" ... Ik neem een ​​film .mie 300kb / sec ... maar de meeste gaan 1mb / sec ,, 2mb / sec ... en ondertitel s .................. een ... .faceti een super super werk met deze website is ... respect ...

 53. Emanuel zei hij

  Dank je wel voor de heer Cristi. video ook geholpen mult.Mersi meer.

 54. Adrian zei hij

  @Daniel: Waar ze allemaal met ondertiteling te downloaden? Voor films die u kunt downloaden op vele manieren, door middel van FTP-protocol Per2Per (Torrente) via direct connect (dc hubs, sterke dc ... etc) of op sites

 55. Alexandru zei hij

  Blijf het goede werk dat je bent een grote hulp

 56. Sergiu_stelistu ' zei hij

  Crsiti dak je doe een tutorial met een ander programma steeg de netto-speed ...
  Xp_antispay doet echt de baan, maar ik wil een efficiëntere netto door Romtelecom .. Ik ben 4 400 kbs mbps en schieten in de beste gevallen ms tevoren ........

 57. @Sergiu_stelistu ':
  Om eerlijk te zijn is er geen dergelijk programma, iedereen die je vertelt een leugen.
  xp antispy is goed als het downloaden van meerdere bronnen om de bandbreedte te vergroten, maar er is niets, kan de verbinding provider biedt u is uw maximale, meer dan dat je niet kunt doen.
  Moet u downloaden op 320 K als 400 schieten zeer goed.
  Geloof me dat je een goede snelheid op het internet en het internetpunt en schiet je intern en extern met 400 dat die veel belangstelling met hoe anderen die gebruik maken van externe netwerkomgeving.
  U wilt meer snelheid bij het downloaden van de ODC, kan dit niet zo zijn dat Romtelecom heeft peering (snelle verbinding) aan aanbieders "district".
  Ik zeg downloaden Nou, je hebt niets te zorgen.

 58. sadblack zei hij

  kunt u een tutorial over het synchroniseren van een titratie Timeadjuster of program.Cred het nuttig ptr veel zou proberen.

 59. sadblack zei hij

  Terug .. alleen nu was ik in staat om al de tutorial te zien ..

  enkele suggesties ..

  de ondertitel maakte geen gebruik van code .. PTR Centraal-Europese kunstvoorwerpen verdwijnen in plaats van die te zien zijn Roemeense diakritische tekens ...

  de codecs .. succes kan gebruiken ffdshow .. PTR ondertitel automatisch, ongeacht de speler worden genomen, je wilt de video en ondertitel dezelfde naam hebben, namelijk: yyy.avi en yyy.srt.

  alle ondertitels ptr divxg400 was er een live-gelijkspel dat eenmaal geïnstalleerd filter met film en titratie van dezelfde naam, wordt automatisch ondertitel ...

  aanbevolen dat deze downloaden van films soundtrack AC3 formaat .. (meestal bestanden zijn 1.4 giga) 5.1 geluidskanalen, als je de film in combinatie met een station en een aantal sprekers 5.1 ... exeprienta is geweldig ..

 60. sadblack zei hij

  @ Makavely: niets wat je kunt doen om je ondertiteling verhogen ... je in plaats daarvan naar avi film omzetten in dvd-formaat. Stel de lettergrootte van het programma en na conversie van een DVD die zal werken op alle spelers met ondertiteling om heel goed te zien.
  In het algemeen de meeste stand-alone spelers die Xvid / Divx ondertitels weet toont zeer klein ..

 61. @sadblackBedankt voor de tips, zou het beter zijn als iedereen zou komen met een paar toevoegingen.

 62. Michael :) zei hij

  hallo ... Ik deed precies k en video, maar ik heb een probleem. Ik desc `en de ondertitel van deze film. in deze flick folderu `waar` er is niets, maar deze film en ondertitel. naam ondertitel is dezelfde naam van de film. De film begint met BSplayer en gaat `ondertitel: |. [De films die ik kon] .. dank bij voorbaat

 63. Adrian zei hij

  @Mihai : Als je jezelf niet nemen ondertitel Playeru neuken speler handmatig slepen en neerzetten ... wat is de big deal?

 64. Michael :) zei hij

  aaa :)) .. thanks .. weet niet waarom ik `m niet denken. Nu gaan. Nogmaals bedankt

 65. Michael :) zei hij

  Ik weet het eigenlijk niet over computers, maar kan niets die kan worden gedownload met uTorrent om sneller te downloaden doen?

 66. Adrian zei hij

  @Mihai : Ja ga ... als je een ander abonnement nemen om een ​​hogere snelheid net ... je hebt niets te principe doen hebben ... als je een lage snelheid kan u een klein downloaden als je een hoge snelheid u downloaden op hoge snelheid

 67. Michael :) zei hij

  ok .. thanks

 68. Zacharia zei hij

  Terwijl een tutorial om ondertitels toe te voegen aan films op dvd getrokken aan tv-kijken.? Dank u.

 69. yull_77bal zei hij

  sal Vertel me alsjeblieft hoe ondertiteling inschakelen tracing gaat ze op tv en de dvd te zien?

 70. stanly7 zei hij

  @ Yull_77bal:
  controleren of de naam identiek is aan de ondertitel van de film (bijv. Killer Movie [2008] DvDrip [Eng]-FXG.avi en Killer Movie [2008] DvDrip [Eng]-FXG.srt) en kan direct in de film ondertiteling (ingewikkelder)

 71. Sandell zei hij

  Hi cristi-admin Ik keek je tutorial en ik wil iets over Roemeense torrent site lid toe te voegen om te reageren op een site tau.Sant bv scenefz.net, etc xtremezone.ro het niet eens als ze overgaan sloot ie downloaden 2- 3 giga en onmiddellijk ben Sami groeien rantsoen blijkt dat als ik verwijderde een paar dagen uit je site en ik moet de boodschap dat is iets wat geld om mijn inname te verhogen heb ik al die sukkel paar mesaje.Eu sloot in Cyprus gestuurd verzenden en Ik heb collega's die Bulgaren en als ik zeg hoe het werkt op de Roemeense tracker mia lachte en gaf een Bulgaarse website adres: www.zamunda.net en meer mia bepaalde gebruiker en ik de code en eventuele 100 optredens gedownload en er is geen bericht romani.scuze groeien rantsoen als het is vrij lange reactie, maar geloof me er zijn veel op de Roemeense trackers die berichten sturen naar hun ratia.Si mei geschriften nog meer te verhogen om te zeggen, maar ik zal hier stoppen

 72. Michael :) zei hij

  Ik heb een vraag: is niet gerelateerd aan de tutorial. toen ik mijn pc u` verschijnt met "Can not S / PDIF-stuurprogramma te laden." geven ok of X en afritten. kunt u mij vertellen wat het is?

 73. haosss zei hij

  @ Michael:
  Kuta op google ..... zijn enkele sites waarin elk erroare kopjes ...

 74. Adrian zei hij

  @Mihai : Het is uw audio driver!

 75. Michael :) zei hij

  ok ... thanks

 76. haosss zei hij

  ms nu ... goede films kunnen gemakkelijk Gasa, kwaliteit, en we zijn heel hard ..... naast anderen commentaar op hoe meer en meer werk ....
  Veel geluk voor andere tutorials ....

 77. Mircea zei hij

  Goed douane vond en ik ben blij dat er mensen zijn die denken over en beginners in de computer!, Zag ik alles wat je deed voor deze tutorials op Linux en nogmaals dank u is echt een heleboel forums die het bevorderen van linux, maar helaas niemand als jij (of misschien ben ik de schuld en ik "gegraven diepe"!) mijn verzoek is het natuurlijk als je meer agressieve linux kan bevorderen, en zelfs zou goed zijn voor de te die niet weten wat ze "eten" deze linux, ze weten dat je niet kunt, dat kan niet en dat is alles! hen of het nu angst voor het onbekende? !!!, vooral omdat het een stabiel besturingssysteem en zelfs vriendelijk en over en GRATIS. We zijn Romeinen zo inganfati en een zo-besturingssysteem te verwerpen, alleen maar omdat de meerderheid gebruik maken van Windows, een besturingssysteem dat is ook duur voor de koopkracht van de gemiddelde Roemeense, maar ook vol virussen, niet om dat allemaal op te noemen installatieprogramma's zijn gerelateerd aan geld (of bijna alle). Ik wens u een goede gezondheid en zo veel tutorials. Met respect Mircea. "Ik zal tot u komen als een advies, als een droom van andere werelden bracht ...... .."

 78. Adrian zei hij

  @Mircea: Dank u voor commentaar, maar Roemenië is niet volwassen genoeg om Linux goed te ontvangen, de mensen die we niet een besturingssysteem te gebruiken om het leven gemakkelijker gebruik zijn kantoor of iets in die projecten, maar voor games, winamp en bs maken roemenië speler ... hoeveel bedrijven gebruik maken van het Linux-besturingssysteem? Dat is ... Ik ben opgegroeid met Windows die we hebben geleerd ... is de schuld van Windows uit Linux niet weten hoe ze produsu bevorderen, tonen productvideo's, kan commercials campagnes agressiever maken ... anders geen kans ... Windows ® is slimmer nieuwere lancering OS in mei in mei en als zodanig zijn agressief bevorderen voordeel.

 79. morisman zei hij

  Ik schoot meerdere films op Isohunt, ik trok en titratie Ik zet ze naast te brengen film en toen de film geen enkele titratie zien, de titratie dr klikte ik te lezen adobe flash player, zegt dat het corrupt is, alsof je had 5 toen ik downloaden ondertiteling en goede comenatrii op 5 films zoals ik toevallig te schrijven is dat de tutorial voor fisierulde SRT ondertitel was al die zelfstudie?

 80. paulthe1 zei hij

  Ik denk dat uw beste site om films te downloaden is zelfs ondertiteld "www ........... com"! een uitstekende site die is al ondertitelde films!

 81. aqdyshor zei hij

  Hoi ik heb een vraag waar kan films kijken zonder te downloaden op de site zal vragen of je weet me te contacteren op yo_ady94 Thanks! voor begrip: P :)

 82. Mihai zei hij

  hallo. erg cool tutorial. Ik heb een vraag, waar kan ik downloaden cartoons Roemeense sprookjes?

 83. Adrian zei hij

  @Mihai: de torrents! zoek en je ... niet precies juridisch ... er is geen manier om hier banden geven is niet toegestaan! downloaden van films is illegaal! Leer hoe je torrents te gebruiken, schrijven de Search dus: "Tutorial over hoe te downloaden torrents (bit torrent file type)" zonder de aanhalingstekens, druk op enter en kijken naar de tutorial, of schrijf Apex druk op enter en je zult zien

 84. 76MIN zei hij

  Waarom kan niet dow ... 9 adobe ondertitels voor koningen ...?

 85. 76MIN zei hij

  Ik trok ondertiteling en gaat ... nee ... Ik stuurde naar Adobe opent 9 r .. ongeacht >>?

 86. 76MIN zei hij

  Adi terog vertel me .. hoe dat te doen .... sloot over de PC beginnende n ...

 87. 76MIN zei hij

  Noch kan downloaden (adobe..) .. Laat me niet ..??

 88. Adrian zei hij

  @76MIN: Je gepost 100 tijden en geen commentaar hierboven heb niet expliciet en duidelijk geweest ... als je een antwoord waarin het probleem en vertel me wat je wilt doen precies geven informatie man'm geen waarzegger!

 89. Ok, maar niemand gaf geen antwoord over het kopiëren van dvd-films met alle ondertitel ... wat is de truc om niet te gaan en ondertiteling ...??, Ik kopiëren-plakken met alle subtiele geven Burn is DVD en ondertitel je speelt? vreemd ...

 90. Allereerst wil ik u bedanken voor. je doet pt. November.
  Seconde terug en ik met een suggestie dat făcuto en "sadblack" in 19 apr.2009 dwz "U kunt een tutorial te proberen over het synchroniseren van een titratie Timeadjuster of program.Cred het nuttig ptr velen zouden zijn. "Ik ben zeer oude films (bijvoorbeeld The Godfather) die niet hebben gevonden een passende ondertitel ondertitels maar dat zou verwerken (pt nodig als u de film met uw familie te zien tegen een redelijke weergave was op een andere locatie -. En niet kleine display PC)

 91. Hai ik uiteindelijk in geslaagd om ondertitels te synchroniseren met behulp van zijn lastige Subtitle Workshop. Het is gemakkelijk, zelfs voor de beginnende computergebruiker. Probeer het en je dapper dat succes is zeker!
  Nogmaals dank aan Hart Team videotutorial.ro !

 92. Geachte Cristi .. Ik wil gewoon dank u voor dat we delen en nieuwe incepatarilor ervaring ta.Am leerde veel dingen van je, dingen die je niet weet waar we kunnen leren, want niemand vertelt je iets. Je doet geweldig werk voor dat onze betekenis uitleggen zonder voorwaarden-die waarvoor je moet bedanken eenmaal suflet.Cu dictionar.Inca veel, veel achting en respect, ik ben blij Olga

 93. olga: Hi Cristi .. Ik wil gewoon dank u voor dat we delen en nieuwe incepatarilor ervaring ta.Am leerde veel dingen van je, dingen die je niet weet waar we kunnen leren, want niemand vertelt je iets . doet een geweldige job voor dat onze betekenis uitleggen zonder voorwaarden-die waarvoor je moet bedanken eenmaal suflet.Cu dictionar.Inca veel, veel achting en respect, ik ben blij Olga

  En groeten wij u Olguta en stop op ons te wachten, bedankt voor de vriendelijke woorden!

 94. Hallo Ik heb een vraag en als je kunt neem ik u antwoorden: gebruik uTorrent voor een tijdje en het werkte perfect, nu geef ik een paar dagen om cava te downloaden, zoals een film, het zegt torrent descarca.Ce is ongeldig en kan niet doen? Bedankt!

 95. Mirela: Hallo Ik heb een vraag en als je kunt neem ik u antwoorden: met behulp van uTorrent voor een tijdje en het werkte perfect, nu geef ik een paar dagen om cava te downloaden, bijvoorbeeld een film, zeg ik torrent descarca.Ce is ongeldig en kan niet doen? Bedankt!

  Zoek andere film tracker, het gebeurt dat je geeft en meer torrents ingetrokken of ongeldig!

 96. Please help me zo niet stiu.Da trakerele me wat af.

 97. Mirela: Please help me zo niet stiu.Da trakerele me wat af.

  Sites die TRAK download torrent bestanden worden genoemd. Voor meer informatie klik HIER . IsoHunt site waar Christus is deze tutorial wordt genoemd tracker! Tot slot, deze film uitziende man op een andere site (tracker)

 98. Grasuxx zei hij

  Hallo Cristi queries hebben een uitstraling die wordt geleverd met een vraag kan de speler film ondertitels schieten? Ik heb een groot probleem met ondertiteling die mij kan helpen ze te vinden?

 99. Hallo Cristi! Terwijl een tutorial over: Hoe de subtitarea ... of iets als dit te verhogen ... ?????
  Goedendag.

 100. 76MINHi Cristi! Terwijl een tutorial over: Hoe de subtitarea ... of zoiets verhogen ...?? Heb een goede dag.

  Verhoging van het lettertype en kleur om ondertiteling weer te geven in VLC is heel eenvoudig op te zetten, ik denk dat je een video tutorial voor deze hebt gemaakt.
  Klik rechts op de VLC / optie / voorkeuren / ondertitels / hier heb je drie tabbladen, voert u de ondertitel eigenschappen, hier kun je veranderen wat je wilt, lettergrootte, lettertype kleur / hoe de randen enz. plaatsen

 101. Adrian zei hij

  76MINHi Cristi! Terwijl een tutorial over: Hoe de subtitarea ... of zoiets verhogen ...?? Heb een goede dag.

  Als je niet weet hoe je BS Player handleiding gebruiken we al hebben hem schrijven in de 'Search videotutorial.ro ... "rechtsboven: BSPlayer druk op enter en je zal de tutorial vinden of u kunt kijken op de over GOM Player die je allemaal kunnen vinden dezelfde. Succes!

  • Adrian: Als je niet weet hoe je BS Player handleiding gebruiken we al hebben hem schrijven in de 'Search videotutorial.ro ... "rechtsboven: BSPlayer druk op enter en je zal de tutorial vinden of u kunt kijken op de over GOM Player die je allemaal kunnen vinden dezelfde. Succes!

   Bij BSplayer ...... Zet in het Roemeens en klik met de rechtermuisknop> Opties> Voorkeuren> Ondertitel en daar je lettertype, kleur, achtergrond ... hier je ..d behandelen u

 102. Thanks .... respect.

 103. Adi ..... niet voor een film met ondertiteling Comp ziet geweldig, maar voor films gekopieerd naar DVD en vervolgens bekeken op tv .... TV ondertiteling gezien weinig, ik heb geprobeerd het instellen van de DVD maar niets, moet iets kunnen do ...
  Sorry weer voor was ik niet meer specifiek. Pa

 104. 76MINAdi ..... niet voor de ondertiteling film Comp ziet geweldig, maar voor films kopiëren naar DVD en vervolgens bekeken op tv .... TV-ondertiteling weinig gezien, heb ik geprobeerd het instellen van de DVD maar niets, wat moet kunnen doen ... Sorry weer voor was ik niet meer specifiek. Pa

  Lees het hier.

  • Terwijl het volgen tutorials we beseffen. I like. Van harte gefeliciteerd aan alle (het idee voor deze site, want hoe deze tutorials, voor het hele team). In verband met torrents, ik vraag me af wat zijn die films die u downloadt, maar in plaats van het spelen van de film, waarbij de eerste speler om op een bepaalde site. Ik had de moed om deze koppeling, gandidndu mij zou hij een val voor sommige virussen zijn te volgen. Maar misschien kent u en u kunt vertellen dat ze zijn erg hinderlijk voor degenen die dat wel doen.

 105. Integreert film ondertitels.
  “http://omegastar.3xforum.ro/post/39/1/Subtitrare_inclusa_permanenta_pentru_film_avi_pe_d%20vd_tv_ipod_pda_etc/#”

 106. Een andere bende -. In andere STRA ..... :)) Dus ja, mesrsi dan Dane.

 107. je super honderd jongens met uw tutorials
  ! Nu weten we voor. we hebben pc-urile1

 108. sasu800 zei hij

  bravo jongens Ik ben echt helpen uw tutorials
  tinetio enzovoort
  gefeliciteerd

 109. Darius zei hij

  Ik ben erg blij dat ik vond dit een paar weken geleden sait.Ma nog steeds moeite om te zoeken naar sites die vergelijkbaar tuur over hoe u uw pc ul.va Veel succes verwerven en ik hoop om meer tutorials te maken over hoe u uw pc te verwerven en zo departe.SUCCES?!

 110. Hi Gefeliciteerd Super tutorials: Ik ben een beginner in de computer, maar je uitleg want afgelopen nacht heb ik erin geslaagd om een ​​film gedownload van een torrent te zien. Dank je wel! All the best!

 111. Thanks.
  erg handig!

 112. monaramona37 zei hij

  super behulpzaam ... bravo

 113. Hello Cristi! Ik probeer een film te downloaden van Isohunt en het werkte niet. Ik denk dat we een programma dat ik iets dat goede recensies had gedownload nodig. Wat kan ik doen?

 114. Cristi Ik wil een tutorial over een lam torrent.Stiu u dus deed ik volgde de stappen, maar niet de bestanden die ik schrijf er 100 merg.Imi procent merg.As maar ik wil een tutorial doen na en tijdens het lossen doen hoe denk je dat te doen, maar deschizi.Daca stuur mij de link waar ik het adres tutorialu kunt kijken.

 115. anoniem zei hij

  Verdient opmerking 10

 116. verdere presentatie is geweldig geluk, doen uitstekend werk.

 117. Bogdan zei hij

  Ga niet te bekijken! Ik geef alle spelen en geen werk! waarom?
  misschien ... een probleem uit .. je?

 118. Claudiu zei hij

  Je bent goed ... respect!

 119. drshomeboy zei hij

  Mooi leerprogramma, vooral voor beginners
  CRISTI GOOD JOB!

 120. ionutz zei hij

  Dank je wel voor deze les, maar ook voor films toate.Nu dingen weten en ik ben nu blij als een ouder lamurit.inca een tutorial kwaliteit, bravo voor jullie en alle asa.Sa gezond tinetio zijn ..

 121. andrei zei hij

  Ik heb een suggestie voor een tutorial heb ik er niets over gezien op google en kan niet meer informatie f weten te vinden hoe je een ondertitel bestand te integreren in video.Nu is moeilijk om te doen en zou een tutorial ik zeggen calumea zijn .

 122. Ovi zei hij

  In de map waar de film is gewoon een film en moet subtitrarea.Eu blijven had ik een poster en weet niet wat andere dingen en werkte niet een van de dracului.Multam, Cristi!

  • Ovi: In de map waarin de film is gewoon een film en moet subtitrarea.Eu blijven had ik een poster en weet niet wat andere dingen en werkte niet een van de dracului.Multam, Cristi! Cite me

   hoeft niet naar je berichten niet verwijderen of anders de naam van het bestand, maar identiek aan de film ondertiteling moet zijn. Vb:.. Mama Mia [2008] Avi, Mama Mia [2008] Srt
   Als u een DVD lees-en dvd-speler ondertiteling branden.

 123. Romy zei hij

  totorialul is geweldig, maar ik 3 downloaden met utorrent al jaren en zijn een fan van hun Roemeense spoor, voor wat zeker is, is zeker!
  Ik heb mezelf een 8 films, maar ze gingen ... ze gaven me erroare en ik schreef aan de mediapleyer openen. maar ze liepen geen.

 124. Maria zei hij

  Bravo, Cristi,
  ptr dank je ... je weet niet hoe moeilijk het is wanneer 50 jaar om te leren (want ik heb een vrachtwagenchauffeurs aan huis) om films Yorkers te downloaden ... en op de top van dat, om me te sparen jongens ooit mij vraagt die uiteraard deed naar antwoorden ... voor hen lijkt het heel simpel ... mij, niet

  Alle respect

 125. ms miai behulpzaam

 126. Radu verlangen zei hij

  Opmerking 10 een tutorial!
  alles wat ik lees van jou, als ik kan duidelijk maken wat kan worden gedaan wanneer u een film te downloaden en het is eigenlijk gewoon een bestand / I / met semnuletul voor Winnap en gaat om te openen in een of andere manier?
  Dank je wel!

 127. hallo ... Ik downloadde een aantal films met ondertiteling ondertiteling ... maar wordt niet weergegeven of wordt weergegeven in een andere taal, wat te doen?

 128. Ze zwart zei hij

  Dankzij de lessen Cristi

  respect van mij

 129. Roemeense torrents zuigen, te nemen 700mb film sil weet 4 GB. Dc doen.?
  torrent van int. 700mb een film maken in 20 minuten :) op Roemeense lang, Roemeens trackers zijn een verspilling van tijd:>
  dvrip is verouderd HD-versie is de beste ;)

 130. Heel erg bedankt voor het werk dat had gemaakt voor ons!

 131. Ik moet zeggen dat ik veel geleerd van de problemen in je tutorials. Groet voor uw werk.

 132. stèle zei hij

  In ander nieuws, over het zoeken naar een torrent video ondertiteling, zou ik zeggen ik heb een eenvoudige oplossing: Kopieer de exacte naam van de film (dwz met alle dvdrip axxo) en geven je google "plakken" om de volledige naam van het woord voegen " Ondertitels ". I verschijnt de site (vaak "RegieLive") met ondertiteling en verschijnt ook ondertiteling nummer. Als je een 30 ondertiteling, het is zeer nuttige informatie (serienummer ondertiteling) die rechtstreeks naar dat nummer en vaak de naam van de film ondertiteling coinicdea.

 133. Yonutz04 zei hij

  Heel erg bedankt voor alles wat je doet! 'Opnieuw een grote hulp voor mij want ik ben newbie

 134. Lucian Gabriel zei hij

  Heb je enig idee van wat niet kan worden gedownload van de mozilla.Cand geven richting ondertitels downloaden downloaden da failed.Am lees de hulp van hen op de site, ik de firewall is uitgeschakeld, maar nog steeds geen gaan.

 135. Vanessa zei hij

  Kijk of je de Mozilla hebt uitgeschakeld ... Cookies van websites accepteren en Cookies van derden accepteren ....kLIK HIERClik op ... Mozilla ... Tools > Klik op het opties

 136. Andrei Cojocaru zei hij

  Maak dan een aardige tutorial, laat zien hoe om films direct vanaf de schuur als een week op zoek naar Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 het net en niets dan filmen plzzz nemen

 137. alexandra zei hij

  Goed zo!
  Ik downloadde de bovenstaande tutorial over Twilight film [2008] DvDrip-aXXo subtitles Ik downloadde het, maar toen ik de film opent niet ondertiteling weergeven.
  Wat moet ik doen?

  • AdrianGudus zei hij

   alexandra:
   Goed zo!
   Ik downloadde de bovenstaande tutorial over Twilight film [2008] DvDrip-aXXo subtitles Ik downloadde het, maar toen ik de film opent niet ondertiteling weergeven.
   Wat moet ik doen?

   Kippen film en ondertitel in dezelfde plaats / map, selecteert u de map en slepen en neerzetten film en trek ze boven het venster met de speler ...

 138. AdrianGudus zei hij

  Correct is, selecteert ondertiteling en film en sleep deze speler raam schieten ...

 139. BSplayer film ondertitels automatisch te downloaden
  e

 140. Ik wil graag het team om videotutorial over een goede software om te werken met video encoding en mkv x264 vragen en hebben de mogelijkheid om te bewerken Maak films 2.35 display aspect ratio: 1 in 16: 9, Ik heb geprobeerd om VideoPad Video Editor en iWisoft Free Video Converter (waaraan ik heb tutorials gemaakt), maar het geeft me zin om de gewenste indruk kwaliteit resolutie te maken in 1920 800 1280 × × 720 Do degenen die de films die aXXo of FXG torrents of andere software die gebruiken

 141. AdrianGudus zei hij

  Danutz:
  Ik wil graag het team om videotutorial over een goede software om te werken met video encoding en mkv x264 vragen en hebben de mogelijkheid om te bewerken Maak films 2.35 display aspect ratio: 1 in 16: 9, Ik heb geprobeerd om VideoPad Video Editor en iWisoft Free Video Converter (waaraan ik heb tutorials gemaakt), maar het geeft me zin om de gewenste indruk kwaliteit resolutie te maken in 1920 800 1280 × × 720 Do degenen die de films die aXXo of FXG torrents of andere software die gebruiken

  VidCoder je geprobeerd? hebben tutorial en over dit. Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: VidCoder, die u invoert en je zal de tutorial vinden.

 142. andreea zei hij

  Ik nam een ​​video en het heeft ondertitels in een andere taal. En toen ik het downloaden van een ondertitel opslaan als PDF en verschijnt niet in de film. Wat te doen?

  • nicolae zei hij

   Het verwijdert de originele ondertitel volgende film download dan de nieuwe, die de uitbreiding srt, sub of txt moet hebben. Normaal gesproken is de start speler automatisch ondertiteling laden. BSPlayer bevelen.

 143. Jullie zijn geweldig, professioneel, goede mensen die proberen om een ​​hand te geven zonder iets te beweren, wat doen ze voor de lol, een geweldig team, dat is wat videotutorial.ro mea.Am veel geleerd en ik sit.nu dag als deze is niet om hem te bezoeken, en daarom vraag ik videotut.ro.Mult ingelogd in succes en tevredenheid, gezondheid en Merry Christmas voor iedereen.

  • Atila:
   Jullie zijn geweldig, professioneel, goede mensen die proberen om een ​​hand te geven zonder iets te beweren, wat doen ze voor de lol, een geweldig team, dat is wat videotutorial.ro mea.Am veel geleerd en ik sit.nu dag als deze is niet om hem te bezoeken, en daarom vraag ik videotut.ro.Mult ingelogd in succes en tevredenheid, gezondheid en Merry Christmas voor iedereen.

   Dank u voor uw wensen, en wij wensen u fijne feestdagen voor u en andere bezoekers.
   Wij hopen dat het nieuwe jaar meer kan bieden, om meer te leren, het kan mensen overtuigen om de grenzen te overwinnen om de beste te worden.

 144. Davy leon zei hij

  Ik heb een probleem dat ik gedownload iets van de "isoHunt" en sommige films of games hebben 'trackers' (zaaien) toegevoegd met groene en rode schrijven, en wanneer je uTorrent niet downloaden. Ik kon een of andere manier "trackers" in die film toe te voegen en download ik wat ik wil om de snelheid te kunnen downloaden hebt? bv. Ik probeer een spel "Tom Yum Goong pc" op (isoHunt) te downloaden en ik kan niet downloaden.

 145. Doru Bogdan zei hij

  Salut.Am vond je tutorial op het internet, een intimplator.As heb een vraag: met behulp van WMP en niet kan associëren met pelicula.Am ondertitel exactamente geëxecuteerd alle 'stappen' die in de handleiding waren ... en nimic.Ajuta me alsjeblieft.

  • AdrianGudus zei hij

   Doru Bogdan:
   Salut.Am vond je tutorial op het internet, een intimplator.As heb een vraag: met behulp van WMP en niet kan associëren met pelicula.Am ondertitel exactamente geëxecuteerd alle 'stappen' die in de handleiding waren ... en nimic.Ajuta me alsjeblieft.

   Gebruik een andere speler, Windows Media Player is gewoon het ding. Hier op de site van tutorials over veel spelers. Schrijf in het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand: KMPlayer of VLC Player of GOM Player of BS Player, u voeren en u zult tutorials vinden.

 146. Hoi, Ik kocht LG tv zo krachtig als 6500 lx 3D, externe harde schijf en ik heb veel problemen in mijn Blu-ray verschijnt ondersteunde audio, het DVD-formaat kan ze niet helemaal te zien en xvid sites hebben slechte beeldkwaliteit, niet we deze downloaden films met ondertiteling opgenomen maar slechts ongeveer de helft van de ondertiteling ze niet meer maken als ik er niet in geslaagd om een ​​film te zien 3D.Ajuta me alsjeblieft.

 147. Hoi Cristi, ik toevallig ondertitels voor films niet dezelfde persoon te vinden en probeerde ondertiteling die de hoogste rating had, vaak, maar niet altijd gewerkt en dan proberen te synchroniseren met VLC maar niet .... . waar er mis?
  Dank je wel!

 148. Veel dank '!

 149. Zoals gewoonlijk, alleen ik geleerd van je Thanks a lot!

 150. Eduard Popescu zei hij

  zeer nuttig voor alle tutorials maar ik vond nog een tutorial voor hoe je een film op YouTube te downloaden met de ondertitels (Ik verwijs hier naar die films waar je de taal kiezen door op CC) 4k youtube video heb ik geprobeerd, maar ging dupaceia eens en iets wat hij niet wil, zelfs als opnieuw geïnstalleerd lam veranderd ...

 151. VRAAG VAN: is downloaden van torrents legaal?
  -Sommigen zeggen dat het illegaal is
  , Anderen zeggen dat het legaal is
  -Anderen, het is legaal als je verdelen
  -Anderen, 'zaden' je de distributie binden

 152. goed voor mij lijkt dit niet torentu film download programma ptr is moeilijk te downloaden beste programma Ik weet van waar je films kunt downloaden, is spelletjes enz. veel sneller heet EXPRESS FILES incercatil en zal er geen spijt van

 153. cristi zei hij

  Hi guys en felicitaties voor. hard werken. Ik kan niet vinden de filmondertitelingsbestanden Southern Comfort (1981)
  Misschien kunt u me helpen, of jongens die omgaan met deze, om deze film.Multumesc vooraf ondertitel bereiken ...

 154. en als isoHunt is gegaan van waar te nemen alle films op dezelfde manier?

 155. films downloaden zei hij

  Bedankt voor de tutorial!

 156. Madalina zei hij

  Hey! Misschien heb ik lijken een beetje bot, maar ik volgde alle stappen. Ik nam de beste ondertitels en schrapte ik alle andere bestanden in de map, maar niet alles is geplaatst ondertitels-_-

 157. mihaela zei hij

  Ik eindelijk begreep hoe torrent downloaden

 158. Alyn zei hij

  Ik wil goede tutorials om te leren hoe het beste om te Aegisub gebruiken, maar ik wil alleen Engels in het Roemeens als je weet waar ik kan vinden? zal mltumesc

 159. Albert zei hij

  Ik vond tutorialu dankzij maar de kwaliteit van een film moet altijd echter worden gezien met een aantal zware dat zoekopdrachten op subtritari had gedaan niet begrijpen waarom sommige films BSplayer een film niet vinden heb ik al op zoek naar een PC 2015 Roemeense lb automatisch te plannen en wil niet te vinden en nimik!

 160. ionut zei hij

  maar VLS speler te snel je ondertitels doen

 161. Dragos zei hij

  Gewoon nieuwsgierig ... Wat te doen met PoweISO, Daemon Tools and Magic ISO? :))) Ik weet niet allemaal hetzelfde doen? - ??

 162. myra zei hij

  Zo goed kleurcontrast te subtritrare definittiv

 163. Goed, ik heb een vraag hoe kan een seriële downloaden op tv of welk programma moet

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.