Legaal trailers van Full HD 1920 × 1080-films downloaden op onze computer - videozelfstudie

Bijna iedereen weet wat een HD (high definition), helaas velen hebben niet de mogelijkheid om HD-films (video en audio in high definition) op uw computer had.
Vandaag zal ik je laten zien hoe je trailers van HD-films van de Apple-site (iTunes) kunt downloaden, deze films hebben een zeer hoge resolutie, 1920 × 1080, wat Full HD betekent, de helderheid van deze films kan niet in woorden worden beschreven, het is fantastisch .
Om trailers te downloaden van Apple iTunes, moeten we Quick Time Alternative, aandacht NIET Quick Time klassiek kan geen films downloaden, is software die nodig is om QuickTime Alternative, dat is inclusief een speciaal gereedschap voor downloaden gebruiken.
De downloadsnelheid van de trailers is uitzonderlijk, vooral voor diegenen onder u die een goede aansluiting op het net, ik heb gedownload van de Apple iTunes 11 MB algemeen ontladingen met 5-6 MB per seconde.
QuickTime Alternative installeren is triviaal, we hebben extra instellingen die boete moesten doen, laat alles standaard.
Voor degenen onder u die niet kunt uitvoeren in optimale omstandigheden deze video, zal ik een tutorial video te maken de volgende keer een krachtige speler, het maakt gebruik van de videokaart om vloeiend HD content draaien.
Mooi uitzicht trailers, hoop dat je geniet van Full HD-kwaliteit, heb ik voor een niet genoeg van krijgen.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
door Cristian CismaruRelated TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. calin zei hij

  vrij nutteloos voor mij, maar voor diegenen die geïnteresseerd zijn zal worden ziet er geweldig uit. Maar als alternatief kunt u gebruik maken van VLC lezen bijna elk bestand. toch trailers in het algemeen mensen kijken wat ze zien in de film is vb en klaar ot niet hen om pc etc redden + als je firefox addons gebruik maken mensen veel dowloand van YouTube en vele andere sites niet alleen belangrijk, maar het te doen als er updates voor de addons in het bijzonder die op youtube etc dowloand soms youtube Schema voor Key, zo veranderd cv videoturial geleden dat dowloanda tijd voor tutorials en hier kon. Misschien spreek ik kristallen of adrian u kunt Dowland niet videotutorialele hier nu maar kon niet in persoon hebben getest

 2. Andrew zei hij

  goed werk! Maar ik wil u iets vragen alleen Apple kan downloaden hd spe bijvoorbeeld als u wilt een YouTube-clip 1080p snel alternatief formaat krijgen als de appel als doen trainerele

  • Adrian zei hij

   Goed werk. Maar ik wil je iets, alleen bij speciale hd appel kan bijvoorbeeld downloaden als je wilt om een ​​clip op youtube 1080p alternatieve snelle formattering krijgen als de appel trainerele zo doen om te vragen   

   op youtube als je HD niet kunt krijgen dan degene die omhoog ging die clip in HD, wanneer u downloaden vanaf de Apple softu HD daar te downloaden maar zelfs Apple HD softu hun site gewoon downloaden en zo, dat deed hij niet HD maakt! Op Youtube kun je met wie we DownloadHelper handleiding downloaden. Schrijf in het zoekvak in de rechterbovenhoek zwart: hoe je YouTube-video's of DownloadHelper downloaden, je binnenkomt en je zal de tutorial

  • calin zei hij

   Goed werk. Maar ik wil je iets, alleen bij speciale hd appel kan bijvoorbeeld downloaden als je wilt om een ​​clip op youtube 1080p alternatieve snelle formattering krijgen als de appel trainerele zo doen om te vragen   

   of u kunt omzetten videclipu en op youtube in HD ;). Maar hiervoor heb je een HD-converter programma nodig. Of begrijpelijk het scheurt.

   • of u kunt videclipu en YouTube in HD te zetten ;) . Maar voor deze moet je een HD-converter programma. Of begrijpelijker een rips.


    Vanuit een dwaas niet kan doen slim.
    Van een slimme dwaas kan doen, zet ze gewoon door dom voor een tijdje.

 3. axelluny zei hij

  Speler die u verwijst is een of andere manier SPlayer?. Intradvar is geweldig, hoewel het een beetje chinezarie als kometen.

  • Adrian zei hij

   Speler die u verwijst is een of andere manier SPlayer?. Intradvar is geweldig, hoewel het een beetje chinezarie als kometen.  

   Nop, het is niet SPlayer! U ziet op het moment.

   • viorel zei hij

    Nop, het is niet SPlayer! U ziet op het moment.  

    Sar zou over zijn, maar misschien ben ik verkeerd, Media Player Classic Homecinema met AC3 Filter en enkele instellingen die moeten worden gebruikt voor hardwareversnelling van plaque video.In manier hoef je niet hardware decoding spelers zoals PowerDVD Cyberling nodig dat is een commerciële software.

 4. Vlady zei hij

  Allereerst felicitaties aan de tweede tutorial.in zou ik u willen vragen een vraag: B2E.EXE is echt een virus 5 Ik ThreatFire en Avast?. ThreatFire sprong en zei dat het een virus avastu reactie.nu had nee te zeggen als om te klagen over iets wat je op het net gelezen hebben, maar sommigen zeiden dat het een vals alarm is, terwijl anderen zeggen dat is de reden waarom wij vroegen virus.de u of niet een virus?

 5. calin zei hij

  Ik ben vergeten om eerst moet u vervolgens omzetten gedownloade YouTube zeggen

  • Adrian zei hij

   Ik vergat eerst te zeggen dat je hebt gedownload van YouTube dan omgezet   

   Slim, vanuit iets slechts ... flv, mp4 kun je geen full HD op 1080P doen, zelfs niet met mom lu softu ... het is een logische en eenvoudige "berekening" ... van HD om iets meer gecomprimeerd en erger te doen waar je frames neemt, kun je comprimeren) maar niet andersom!

 6. Cosmin zei hij

  Het is interessant, maar als je uploaden op youtube nadat u het downloaden bij mij voor auteursrechten uitwissen? Of aanhangwagens zijn over het algemeen gratis en iedereen kan gebruik maken van

  • Het is interessant, maar als je uploaden op youtube nadat u het downloaden bij mij voor auteursrechten uitwissen? Of aanhangwagens zijn over het algemeen gratis en iedereen kan gebruik maken van

   Hoe denkt de Roemeen, snel, pac-pac, ik neem de trailer, ik zet hem op yotube, super kwaliteit, ik heb ze allemaal gebroken….
   Waarom denk je dat hoe je iets origineels, iets gemaakt met toegevoegde waarde te doen.
   Het zou zo mooi zijn, zou je niet om het even wat youtube.

   Een daarvan is om naar te kijken dat aanhanger ze thuis te houden en een andere om het opstijgen Yotube.

   • Cosmin zei hij

    ndeste roman, snel, bam-bam, neem trailer, zet y

    Iets 100% gemaakt door mij, tenzij azen geen tutorials of video gefilmd door mij wist te maken, want als ik iets doe en gebruik een aantal nummers of foto's is nog niet 100% door mij gemaakt voor het nummer van iemand anders

 7. egasus zei hij

  Kun je praten over dat plyerul vlc.Cu opende ik alles op en films zijn binnen Iso open ze direct nemaitrebuind geopende afbeelding iso kracht voordat andere programma's met dergelijke

  • kornoelje zei hij

   Kun je praten over dat plyerul vlc.Cu opende ik alles op en films zijn binnen Iso open ze direct nemaitrebuind geopende afbeelding iso kracht voordat andere programma's met dergelijke  

   VLC is stof in FULL HD films 1018p, sacadeaza als draqu een vrij goede computer

 8. emilian zei hij

  CRISTI HELLO! Ik heb een technisch probleem, namelijk:! Klik met de rechtermuisknop op Deze computer (WIN 7) niet gelukt RASPUNDE.VREAU verklaarde dat de wet van het beheer van de ICON is ADMINITRATOR GELOVEN Los dit probleem PLEASE MA !
  Dank MEER TUTORIALS EN DE KAT!

  • CRISTI HELLO! Ik heb een technisch probleem, namelijk:! Klik met de rechtermuisknop op Deze computer (WIN 7) niet gelukt RASPUNDE.VREAU verklaarde dat de wet van het beheer van de ICON is ADMINITRATOR GELOVEN Los dit probleem PLEASE MA ! Dank MEER TUTORIALS EN DE KAT!  


   Probeer uit te schakelen UAC (user acount controle) weet niet wat anders zou ik zoiets doen me nog nooit overkomen, noch heb ik hoorde iemand gekwetst is.
   De toekomst en probeer je gezond verstand mee te nemen wanneer u bij ons te zien!

 9. Alin zei hij

  Ik heb een probleem dat ik niet weet waar een snelle time classic dezinstaalez

 10. iulian62 zei hij

  Goede tutorial, ik wist echt niet dat je kunt downloaden van Apple, ja, hoe dan ook, ik begrijp niet echt waarom ik de trailer zou downloaden als ik ze op youtube heb, misschien voor mensen met een zwakke verbinding is het handig, maar verder ...

 11. mircea zei hij

  Ik denk niet dat iedereen kan films in hd kijken niet wat om ze te zien (monitare, tel; evizoare hd) bn, zodat je nog meer tutorials die gelden voor iedereen te doen.

 12. Vion zei hij

  De codec cela me zonder dat een van de Apple website niet werkte, maar ik installeerde de codec en werkt nu prima. Dank je wel! Bravo!

 13. Catalin zei hij

  Interessante tutorial, gefeliciteerd! Je hoeft zijn keel niet door te snijden voor het feit dat hij deze tutorial doet en je hebt geen monitoren of tv's die HD kunnen bekijken, bekijk de tutorials die je interesseren!

 14. ADILOIU zei hij

  Ik heb een verzoek als je een tutorial kunnen maken over hoe dll-bestanden te maken in windows / ie sistem32 ik nodig heb, heb ik geprobeerd te kopiëren / plakken en het werkt niet ik echt nodig, of kan iemand mij helpen .... . dll is zipat en toen ik geef halen waar ik ze nodig heb geef mij fout gezegde niet kan maken ... dll

  • ADILOIU zei hij

   Ik heb een verzoek als je een tutorial kunnen maken over hoe dll-bestanden te maken in windows / ie sistem32 ik nodig heb, heb ik geprobeerd te kopiëren / plakken en het werkt niet ik echt nodig, of kan iemand mij helpen .... . dll is zipat en toen ik geef halen waar ik ze nodig heb geef mij fout gezegde niet kan maken ... dll  

   Gelieve ajutatima en me als je kan

   • Adrian zei hij

    Gelieve ajutatima en me als je kan  

    Ik zal geduldig en tabak zijn! Ik heb een tutorial over het installeren van thema's en zei dat er waren enkele problemen en sommige dll-bestanden als explorer.exe of shell32.dll dat als u vervangt uw ramen zal de knoppen en pictogrammen te veranderen. Waarschijnlijk wat je wilt doen en jij niet? Als dat zo is ... wacht ... het zal zijn over die tutorial.

 15. Alexandru zei hij

  kristallen of als Adrian en ik vind Windows-stuurprogramma's voor dit board 7 elementaire sami aub
  Moederbord: Asus A7N8X-XE

 16. Adrian zei hij

  kristallen of als Adrian en ik vind Windows-stuurprogramma's voor dit board 7 elementaire sami aub
  Moederbord: Asus A7N8X-XE  

  Je vroeg het zoekvak? Rechtsboven zwarte rand van een zoekvak, en vervolgens gebruiken als het niet werkt vraag het ons. Je moet les dus je moet zoeken! Niet nieuw voor je! U schrijft daar: Drivers voor Windows 7 of hoe je drivers op windows of gewoon 7 7 en Windows drivers die u invoert installeren.

 17. vlad koekoek zei hij
 18. Gashu zei hij

  leuke tutorial om te wachten en die speler als bs player en kmplayer geluid neemt van de video voordat de 1080p

 19. emilian zei hij

  IK BEGRIJP NIET WAAROM JE NIET ANTWOORDT ... ZEG EENS JE WEET HOE JE DAT TECHNISCHE PROBLEEM VOOR MIJ MOET OPLOSSEN EN ZO NIET, ZEG IETS ZODAT WE GEEN BERICHTEN MEER POSTEN. IK HEB U 2 DAGEN GEVRAAGD EN ZELFS GEEN PUPPET ERGENS !!!!!!!!!!!
  OF ALS DE INFORMATIE WORDT OPGELADEN (WAT IS NORMAAL) IS HET GENOEG OM TE ZEGGEN, DENK JE DAT HET NIET CORRECT IS? EN ER ZIJN VEEL ANDEREN IN MIJN PLAATS

  • Begrijp niet waarom geen antwoord ... Spreek als je eenmaal weet hoe ik mijn techniek of dat probleem op te lossen voor mij als niet, zeg iets niet om berichten als dwazen plaatsen. De 2 dag dat je afgevraagd of zelfs Kiss my ass!! OF als Paid INFORMATIE (wat normaal is) is genoeg om te zeggen, vou niet klopt? En er zijn vele anderen in mijn positie ..... Vertel ons broertje als E Paid "informatie" en dat is  


   Je tekende een contract bij ons een of andere manier, de videotutorial.ro inzetten om uw vragen te beantwoorden?
   Als dat zo is, kunt u aanklagen!

  • Adrian zei hij

   Begrijp niet waarom geen antwoord ... Spreek als je eenmaal weet hoe ik mijn techniek of dat probleem op te lossen voor mij als niet, zeg iets niet om berichten als dwazen plaatsen. De 2 dag dat je afgevraagd of zelfs Kiss my ass!! OF als Paid INFORMATIE (wat normaal is) is genoeg om te zeggen, vou niet klopt? En er zijn vele anderen in mijn positie ..... Vertel ons broertje als E Paid "informatie" en dat is  

   Uw vragen beantwoord, als u niet in staat om het probleem oplossen dat ik al ik Dato uw probleem op te lossen, we hebben geen verplichting om iedereen en niemand van ons! Oplossing gegeven door mij zal je alles geven. als u niet in staat om te begrijpen doe dan opnieuw installeren van windows en dat is het. Er zijn tutorials hier op de site over het installeren van Windows XP of Vista of Windows 7, schrijven in het zoekvak op de zwarte: sp3 install Windows XP of Windows Vista installatie en optimalisatie (alles wat ik zei over vista installatie en optimalisatie Windows geldt 7) die u invoert en je zult tutorials

 20. Ik probeerde als je de eerste keer dat ik gedownload heb en werd geopend 1820 downloaden direct time.Am qick tijd qick niet normaal afwisselend.  


  Mannnnn, je hoorde wat ik zei in de tutorial?
  Heb je de tutorial zag?
  In de tutorial zei ik duidelijk ...
  Waarom zou ik het opmerkingenveld herhaal dezelfde dingen die ik heb gezegd in de tutorial?
  Video tutorial Wat is het punt?

 21. BGD zei hij

  Ik vind het nutteloos, maar zelfs beter was de bedoeling ... Hoe zit het met Norton en BitDefenter geen tutorials te maken ... ons niet vervelen met deze trailers. Kom op alsjeblieft!

  • Francisc zei hij

   Ik vind het nutteloos, maar zelfs beter was de bedoeling ... Hoe zit het met Norton en BitDefenter geen tutorials te maken ... ons niet vervelen met deze trailers. Kom op alsjeblieft!  Cite me

   Onnodig te je kan! Waarom niet rekenen op de meerderheid? Nee? Hoe noem je het dekken? Geen enkele manier dan tijd. Norton en Bitdefender zijn goede programma's, maar ik wil echt gebruiken? Waarom? Want je moet de oorspronkelijke ramen fijn om met een van de twee programma's. Anders zul je als een van degene die zeggen dat de twee zijn zeer slecht prograne bescherming.
   Eindelijk. Hier is alles wat u nodig hebt om uw pc te gebruiken in normale en fatsoenlijke veilig vast met gratis beveiligingssoftware en daarbuiten. Maar je wilt meer. OK. Geen probleem. Maar je pc staat nodig?
   Weet je zeker dat dat zal helpen? Gezien het feit dat onlangs Bitdefender (als MCcafee en AVG) heeft verpest de veegde bestanden zo belangrijk en nodig om het opnieuw te installeren?
   Think! En zie wat u beslist!

 22. manole76 zei hij

  Interessante tutorial en wachten om te zien wat de speler is vb.tinand houden dat ik een briljante video-kaart, een ATI Radeon x1050.Procesorul heeft ook een aantal jaren van 4800 2,5 AMD DualCore + Ghz! Ik zocht het net en vond SPLASH LITE is GRATIS maar persoonlijk heb ik niet het verschil van de FCC te zien, kunnen sommige instellingen moeten worden, hoewel er niet veel extra codecs of wat dan ook, uiteindelijk wachten op de tutorial om gezond te zijn in de toekomst en blijven Wij bieden kwaliteit tutorials zoals je voorheen deed!

 23. gevaar zei hij

  Goede tutorial, maar ik ben een van degenen die lijden aan minder efficiënt systeem en de reeds 720p ik sacadeaza.
  Gewoon wachten op de volgende tutorial.
  Voortdurende succes!

  • Adrian zei hij

   Goede tutorial, maar ik ben een van degenen die lijden aan minder efficiënt systeem en de reeds 720p ik sacadeaza.
   Gewoon wachten op de volgende tutorial.
   Voortdurende succes!  

   Het was al gepost, waarom ga je niet kijken knap op de homepage onder de rubriek LAATSTE diavoorstelling? Dit is moeilijk om te lezen? First up zelfstudie Categorie LAST is de laatste les postte de nieuwste!

 24. gevaar zei hij

  Oh, ik herinner me, en ik wil weten of er een programma over het verbeteren van de kwaliteit van een videobestand met een zwakkere kwaliteit.
  Ik wil graag een tutorial .. en zou zeer nuttig zijn, denk ik.

 25. adiloiu zei hij

  Ik zal geduldig en tabak zijn! Ik heb een tutorial over het installeren van thema's en zei dat er waren enkele problemen en sommige dll-bestanden als explorer.exe of shell32.dll dat als u vervangt uw ramen zal de knoppen en pictogrammen te veranderen. Waarschijnlijk wat je wilt doen en jij niet? Als dat zo is ... wacht ... het zal zijn over die tutorial.  

  Ik zal geduldig en tabak zijn! Ik heb een tutorial over het installeren van thema's en zei dat er waren enkele problemen en sommige dll-bestanden als explorer.exe of shell32.dll dat als u vervangt uw ramen zal de knoppen en pictogrammen te veranderen. Waarschijnlijk wat je wilt doen en jij niet? Als dat zo is ... wacht ... het zal zijn over die tutorial.  

  niet voor huiswerk dat ik nodig had, maar voor Yahoo Messenger Monitor Sniffer ... ik moet wpcap.dll zonder het plaatsen, het werkt niet ... dit is ik bewapen mezelf met geduld en tabak

 26. danbvsb zei hij

  Eenmaal geïnstalleerd Quik Time Alternatief, kunnen bestanden worden gedownload en Opera, precies dezelfde stappen. Als speler, ik gebruik SMPlayer, HD soepel.

 27. gabi zei hij

  Goede cristi.Am oproblema met het afspelen van films op de lijn, zelfs het kijken naar tutorials. BEN een computer met een videokaart niet ge kracht vidi 8400gs en monitor samsung full hd 1080p.AM WINDOWS 7 90 VRIJE DAGEN. UP TO DATE DAG DRAIVERE WINDOWS geïnstalleerd. Wanneer ik een film kijken ON LINE op het volledige scherm, werkt de film niet met dezelfde snelheid afspelen, vertraagd bewegingen alsof hij verhuisde REPLAY (geluid OK), als ik af te sluiten en de speler wordt FULL scren NORMAL RUNNING FILM oorspronkelijke grootte, zeer goed. VORIGE Windows XP Professional en WAS gaat alles OK, dit probleem optreedt bij Windows CHANGE ULUI.SAIT is: DIVX ONLINE.BIZ:. Hartelijk dank voor uw hulp, zijn een team UP, veel geluk en gezondheid.

  • Adrian zei hij

   Goede cristi.Am oproblema met het afspelen van films op de lijn, zelfs met het kijken naar tutorials. BEN een videokaart van de computer ge kracht vidi niet 8400gs en een full hd samsung scherm 1080p.AM GRATIS WINDOWS 7 90 dagen. UP TO DATE DAG DRAIVERE WINDOWS geïnstalleerd. Wanneer ik een film kijken online op volledig scherm, hoeft de film niet worden uitgevoerd met dezelfde VITEZADE PLAY, zou park de langzame bewegingen bewegen in slow (geluid is ok) wanneer ik exit en de speler wordt FULL scren oorspronkelijke grootte FILM RUNNING NORMAL, zeer goed. VORIGE WINDOWS XP PROFESSIONAL EN WAS alles gaat OK, dit probleem optreedt bij Windows CHANGE ULUI.SAIT is IVX ONLINE.BIZ: Heel erg bedankt voor uw hulp; ZIJN EEN TEAM UP, veel geluk en gezondheid..  

   Laat niet de drivers die je zet ze via Windows updates! Aanbevolen is om hun installatie handleiding, ga dan nVidia website en neem uw moederbord driver, we hebben tutorial over hoe je de drivers voor de NVIDIA grafische kaarten te downloaden en te installeren. Schrijf in het zoekvak in de rechterbovenhoek zwart: install nvidia drivers je binnenkomt en je zal de tutorial vinden. Zorg ervoor dat u de chipset driver, audio driver te installeren. Ga op de website van de fabrikant van uw moederbord en uw chauffeurs en handmatig installeren. De optie om de drivers te installeren door automatische update wordt alleen aangeraden als je geen drivers en kan het niet vinden ... is een oplossing die je ze vinden, maar hij is niet 100% zo zijn die om precies voor uw componenten, zijn er een aantal algemene drivers gaan over elke videokaart ...

   • gabi zei hij

    Laat niet de drivers die je zet ze via Windows updates! Aanbevolen is om hun installatie handleiding, ga dan nVidia website en neem uw moederbord driver, we hebben tutorial over hoe je de drivers voor de NVIDIA grafische kaarten te downloaden en te installeren. Schrijf in het zoekvak in de rechterbovenhoek zwart: install nvidia drivers je binnenkomt en je zal de tutorial vinden. Zorg ervoor dat u de chipset driver, audio driver te installeren. Ga op de website van de fabrikant van uw moederbord en uw chauffeurs en handmatig installeren. De optie om de drivers te installeren door automatische update wordt alleen aangeraden als je geen drivers en kan het niet vinden ... is een oplossing die je ze vinden, maar hij is niet 100% zo zijn die om precies voor uw componenten, zijn er een aantal algemene drivers gaan over elke videokaart ...  Cite me

    Ik zal proberen en ik zal terugkeren. toch bedankt landen. good luck

  • Vali zei hij

   IVX ONLINE.BIZ

   Om te beginnen volgt Adrian's advies.
   U in staat om Adblock Plus plugin in firefox installeren. Hij zal blokkeren banner advertenties. Van tijd flash banner advertenties steeds moeilijker (soms zelfs tot de limiet nesimtirii op sommige sites) zijn geworden.
   Maar wees ervan bewust dat 7 ramen vereisen meer middelen dan Windows XP.

 28. gabi zei hij

  DIVX ONLINE.BIZ

 29. ionsiatat zei hij

  Hallo ik heb een vraag is er ergens waar je alleen en alleen HD-films niet trailers kunt downloaden, of waar u films kunt kijken online Asvel, muntumesc om hulp

  • Adrian zei hij

   Hallo ik heb een vraag is er ergens waar je alleen en alleen HD-films niet trailers kunt downloaden, of waar u films kunt kijken online Asvel, muntumesc om hulp  

   Maar is het in je hoofd ... lijkt logisch en eerlijke toegang tot HD-films mokka zo vrij hebben? U koopt de film en geeft het net zo mokka? Je weet wat de hosting server en u voor het streamen HD te bieden? Je denkt dat iedereen zich kan veroorloven een website die je HD streamen geven? Tot slot is er wat je wilt, het gemak, de prestaties, de kwaliteit en de goede dingen costaaaaa! Toch willen dat je alles mokka, als geen anderen zullen niet geven of iets doen mocaaa afleren!

   • ionsiatat zei hij

    Maar is het in je hoofd ... lijkt logisch en eerlijke toegang tot HD-films mokka zo vrij hebben? U koopt de film en geeft het net zo mokka? Je weet wat de hosting server en u voor het streamen HD te bieden? Je denkt dat iedereen zich kan veroorloven een website die je HD streamen geven? Tot slot is er wat je wilt, het gemak, de prestaties, de kwaliteit en de goede dingen costaaaaa! Toch willen dat je alles mokka, als geen anderen zullen niet geven of iets doen mocaaa afleren!  Cite me

    Maar is het in je hoofd ... lijkt logisch en eerlijke toegang tot HD-films mokka zo vrij hebben? U koopt de film en geeft het net zo mokka? Je weet wat de hosting server en u voor het streamen HD te bieden? Je denkt dat iedereen zich kan veroorloven een website die je HD streamen geven? Tot slot is er wat je wilt, het gemak, de prestaties, de kwaliteit en de goede dingen costaaaaa! Toch willen dat je alles mokka, als geen anderen zullen niet geven of iets doen mocaaa afleren!  Cite me

    Goed, maar begrijp dat er sites waar je films kunt kijken Zo toeslag van?
    Bedankt voor uw hulp.

  • Vali zei hij

   Hallo ik heb een vraag is er ergens waar je alleen en alleen HD-films niet trailers kunt downloaden, of waar u films kunt kijken online Asvel, muntumesc om hulp  

   🙂 Uiteraard van torrents (bij voorkeur Roemeens tot zeer hoge snelheid). Maar is het de moeite waard om zo veel tijd en ruimte te verspillen op de harde schijf?

 30. aronelu zei hij

  Interessant! ot respect.
  Bedankt.
  Het is up!

Trackbacks

 1. […] Dit bericht werd op Twitter genoemd door VIDEOTUTORIAL.RO, Ady. Ady zei: Hoe legaal trailers van Full HD 1920 × 1080-films op onze computer te downloaden Videotutori .. http://bit.ly/dhK8Wk [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.