Video-tutorial over hoe te gebruiken: kopiëren, plakken, knippen en verwijderen

Ik ben er zeker van dat velen van jullie zullen kijken naar deze titel te loensen video tutorial, maar denkt dat je zijn allemaal beginners en wist niet hoe te gebruiken commando's kopiëren, plakken, knippen of te verwijderen.

Deze tutorial maakt deel uit van een reeks van tutorials voor beginners, die onlangs nam de computer en had een computer niet te gebruiken in hun leven.

Wat ze niet het recht om lessen te volgen hebben?

door Cristian Cismaru

LET OP

Vodeo les kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)

 


Related Tutorials


Comments

 1. Ik wil graag eerst begroeten en feliciteren u voor wat je doet.
  Ik voorstel:
  1. Als je een bericht plaatst een tutorial over hoe je een IP-verbinding met behulp van telnet te openen.
  Keep up the good work!
  Wachten mail van u.

 2. Ik nam een ​​computer gebruikt voor het opslaan van speciale en wordt afgedicht om te garanderen vragen u te behagen maken een video tutorial die je leert hoe je drivers calculatorului.Cei installatie van de winkel geeft ons niet de installatie-cd

 3. doe meer tutorials voor beginners en met toetscombinaties, bijvoorbeeld ctrl +…

 4. Installeer Everest of WIS (Windows informatiesoftware) en kijk welke processor je hebt welk moederbord je welke videokaart, geluidskaart enzovoort hebt ... of ga naar het adres van de fabrikant van je moederbord daar kun je de stuurprogramma's vinden ... zoek uit welk moederbord je hebt de basis (moederbord) en je gaat op het net en neemt de stuurprogramma's vanaf daar, ik heb bijvoorbeeld Aopen en ik schreef http://www.aopen.com Asus en dus moet je als je schrijft http://www.asus.com of typ google Asus enter en het zoekt naar alles wat met ASUS te maken heeft of als je weet welk moederbord je hebt, kun je bijvoorbeeld in google typen: asus-stuurprogramma's of asus-moederbordstuurprogramma's, combineer de woorden ...

 5. Costel zei hij

  Duizend excuses voor u lastig met het zelfde probleem met drivers, maar neem nog een video tutorial te maken voor beginners met everest en hoe we uitleggen hoe alle middelen er toon ons en laten ons precies wat de naam over te nemen er en ze zijn op zoek naar onze eigen cd bestuurders zelf maken. Zijn heel veel mensen die uw hulp hebben geleerd om ramen en andere geavanceerde programma's installeren, maar ik denk dat stap twee na Windows-installatie was te leren om uw eigen CD drivers te maken, omdat niet alle veroorloven een nieuwe computer. Omdat het een beginner horloge als steekpenningen EVEREST programma dat veel namen heeft, zelfs wanneer zij de montheboard niet weet welke je moet zoeken voor hen. Daarom maak dan een video tutorial Everest voor velen van ons die net nu voer de mysteries van de computer. Ik weet dat velen zullen iets willen leren. Veel dank voor alles wat je doet.

 6. Costel zei hij

  Over wat ik schreef hierboven video tutorial als je Ik wil ons dit te laten zien en dat het programma moet op zoek naar de CD te maken. Dank je en neem me niet kwalijk.

 7. boby_admin zei hij

  Costel
  Deze week Cristi heeft voorgesteld om een ​​tutorial over Everest maken en beginnen met een serie video tutorials over overclock

 8. Costel zei hij

  Heel hartelijk bedankt.

 9. Adrian zei hij

  Costel is niet precies zoals je zegt ... je bent egoïstisch in dit geval! en ik zal je vertellen waarom ... we kunnen het je niet vertellen in de tutorial. Voer hier in, neem deze naam en deze! want niet iedereen heeft of niet iedereen jouw configuratie! Ik heb een ander moederbord, jij hebt een ander moederbord! mijn videokaart is van ATI van jou misschien is het nVidia ... enzovoort ... eigenlijk is dat wat je moet doen! Als je EVEREST niet aankan, open dan het klepje op de pc mooi en kijk naar het moederbord om te schrijven welk merk het is en welke serie Het heeft! en je doet wat ik hierboven heb uitgelegd, als het asus is, voer je asus in als het aopen is, voer je aopen in de downloadsectie in, je hebt stuurprogramma's, en als je het originele moederbord hebt en je hebt de componenten erop niet op tijd gewijzigd en je hebt de toen je de pc pakte, ga je naar de download / moederbord / stuurprogramma's sectie. Het maken van een speciale tutorial voor je moederbord zal niet eerlijk zijn voor anderen en misschien zullen sommigen van streek zijn, en zullen ze zeggen: "aaa Nou, Lu Costel deed een tutorial voor zijn moederbord, ik wil er ook een voor mijn moederbord ”en waar komt het terecht? Ik denk dat je begrijpt wat het idee is!

 10. Costel zei hij

  Ik wilde vooral op mijn computer, maar als ik wil ervoor video tutorial vertel ons wat namen die we kijken EVEREST, ik heb video tutorial voor wie maak ik de cd met stuurprogramma's voor zijn computer. En daarna zullen we ons leiden.

 11. pompeymarinaru zei hij

  Mijn beste, kan ik alleen maar zeggen: jullie rock! en mensen zoals ik kan alleen maar aanbidden in de voorkant van uw vaardigheden en dapperheid, heel erg bedankt.

 12. danezu zei hij

  Bravo cristi is goed denken en de zeer beginners

 13. Stefanhellzone zei hij

  Ik vind het de meest lastige tutorial.Cred dat al weet hoe dit te doen.

 14. @Stefanhellzone:
  Misschien ken je deze commando's, maar er zijn ook computergebruikers die weinig tijd hebben en je nog de tijden dat je niets wist, vraag hen links en rechts in de wereld.
  Fi en je begrip bij beginners.
  Trouwens als je denkt aan een onderwerp tutorials heerser moet niet stoppen ernaar te kijken.
  Zijn mensen die een cluster organiseren en cloud computing kan pijnlijk zijn voor anderen kan dit onmogelijk lijken.
  Kijk niet naar het door jouw ogen, misschien ben je meer ervaren, maar weten dat anderen niet eens weten hoe ze een PC te starten.
  Een ieder heeft recht op onderwijs IT.

 15. SpawN zei hij

  Ik ben het met je cristi-admin hebben allemaal het recht om breng mijn leren en te onthouden die Vemuri Ik had geen idee en als je een fout paniek denken dat ik iets :)) aardig van je om na te denken en om andere brak

 16. marian zei hij

  Ik heb geprobeerd om een ​​diavoorstelling te maken met achtergrondmuziek, maar vaak tijdens het bekijken van foto's is f.scurt (2 sec) maal het nummer eindigt mei repede.Cum kan (uni) voor twee of meer nummers plakken. dit probleem niet? MS VEEL!

 17. gabi zei hij

  hallo daar een antivirus de vraag of het virus gevonden te verwijderen (dat ik niet meer om de ramen te wissen) verwachten een antwoord alstublieft?

 18. Adrian zei hij

  @gabi: Bijna alle antivirus dit te doen !!! afhankelijk van hoe je het op te zetten !! Avira is een van hen, wanneer zij van oordeel een virus vraagt ​​wat je moet doen, we zelfstudie over Avira, schrijf het zoeken in de juiste Avira, je binnenkomt en je hem te vinden

 19. Daniell zei hij

  moeder geleerd hoe maak een kopie plakken hahahahha :)) vandaag wa wakende iedereen weet deze dingen

 20. Mitica zei hij

  Ik aangeschaft decurand een Intel PC met HDD soort SATA.Nu hebben dan dat (40 GB). Ik heb voegt de sleuf 80 Gb IDE HDD (Primary-slaaf en een dvd-rom primary master)..
  Toen ik het kocht, had het alleen een cd-rom als logisch station, die ik heb vervangen door een dvd-rw die niet kan lezen - maar als ik het vervang door een cd-rw, werkt het, dat wil zeggen, het leest, de andere vraagt ​​me altijd om "de schijf te plaatsen". Wat is de verklaring?

  • Adrian zei hij

   Ik aangeschaft decurand een Intel PC met HDD soort SATA.Nu hebben dan dat (40 GB). Ik heb voegt de sleuf 80 Gb IDE HDD (Primary-slaaf en een dvd-rom primary master).. Bij Ik heb net een CD-ROM die logische eenheid die ik vervangen door een DVD-RW die nooit gelezen gekocht - maar als je de plaats van de CD-RW bedoel het gaat vraag ik altijd de andere leest "insert disk" Care. als verklaring?  

   Zoek een vriend of vriend om je te helpen, vertel hem of ze met je mee moeten gaan naar de unit of je gaat naar hem toe met de dvd-rom en zet deze op zijn pc, als hij hetzelfde met hem doet, betekent dit dat dvd-rom- heeft een probleem is het defect of wie weet

 21. Adrian zei hij

  Ik zou ook graag een probram of een manier die kan twee of meer nummers of het maken van een remix.

  • MostWanted zei hij

   Ik adviseer Audacity is een gratis programma heeft veel functies en natuurlijk weet hoe te doen en wat je hebt gevraagd.

 22. MostWanted zei hij

  zeer nuttige les!

 23. marian zei hij

  Je hebt gelijk het is saai! Boooooring!

 24. Iuli zei hij

  Groeten!

 25. bv Cristi, Ik hou van hoe je uitleggen!

 26. mario sorin zei hij

  Ja ptr.incepatori is fff. Goed, goed gedaan en gefeliciteerd.

Spreek je gedachten

*