Rss feed betekent en hoe om video tutorial Snarfer gebruiken

Tot nu toe hebben we al op het net, komt nu naar ons met technologie Addicted RSS (Real Simple Sindication).

Vanaf nu kunnen we alle nieuws en updates van internet rechtstreeks naar onze computer sturen zonder een vinger uit te steken.

Deze video tutorial laat installeren Snarfer haar omgeving en hoe u de RSS-feeds creëren, uiteraard mogelijk om RSS-feeds te creëren in Snarfer is het noodzakelijk dat de website populair ondersteuning van deze technologie.

Momenteel in Roemenië is niet te gebruiken deze optie, hoewel het gebruik van RSS-feeds kan enorm dagelijkse inspanning in de voorkant van de computer te verbeteren.

Zeggen dat we elke nieuwe verhalen, informatie over nieuwe software verscheen op verschillende websites te downloaden, verschijningen van nieuwe games, films en muziekalbums releases, torrents nieuwe games, films, software, dit alles zonder zelfs het openen van uw browser.

De volgende video tutorial zal te downloaden, te installeren en te bevrijden Snarfer toepassing, een gratis software die ik persoonlijk vond ik heel veel in en worden permanent in mijn computer zijn geïnstalleerd

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)Related Tutorials


Comments

 1. Alexander Biro zei hij

  EXCELLENT THANK YOU

 2. zeer bun.MULTUMESC.

 3. Remus zei hij

  Ik zou graag willen weten hoe je een website te zien zonder te worden aangesloten op het internet.
  Ik bedoel hoe kan opslaan op uw computer.
  Bedankt.

 4. Remus.
  Dit ding gaat goed met sites die niet werken html afhankelijk gemaakt van een MySQL database, of andere.
  Websites gemaakt in php eenvoudige php of object georiënteerd en worden aangedreven door een gegevensbank (zoals de videotutorial.ro) zijn een beetje moeilijk om op te slaan op de harde, maar niets is onmogelijk en we zullen proberen om u te bieden snel een oplossing door een reeks van video tutorials.
  Deze websites worden geladen uit verschillende plaatsen (in stukken) en is dus een beetje moeilijk te vangen in een multi een plaats.

 5. Ik iets wist dat er iets niet nu ja ik begrijp ms

 6. Zeer goed hang tutorialul.Nu voeren op elke site om te zien wat er is gekomen nou.deschizi Snarfer en alles zien.

 7. @Marius: Laat me je nog een tip verkopen bij Snarfer ... het werkt de nieuwe feeds één keer per uur bij ... als ik nu een opmerking plaats, zie je het pas over 1 uur via Snarfer omdat het standaard is ingesteld om de feeds bij te werken ... Nu naar je update de nieuwe feeds sneller (minimumtijd is 5 minuten) volg deze stappen: Open snarfer, klik met de rechtermuisknop op de titel van de feed aan de linkerkant van de categorieën, kies vervolgens eigenschappen, in het geopende venster ga je naar het tabblad Updaten en naar Vernieuwen interval kies Elke 5 minuten, klik dan op ok en je bent klaar ... je doet hetzelfde voor de andere feedtitels, of de categorieën zoals je ze wilt noemen ... succes, dat is als je een vraag hebt gepost en je wilt graag zien of iemand dat heeft gedaan antwoord, wacht gewoon 5 minuten totdat de feed is bijgewerkt ... niet 1 uur zoals standaard is ingesteld! Succes!!!

 8. Bravo jongens,
  Het is geweldig wat je doet, heb ik iets geleerd (in feite, veel geleerd) van jullie, en ik dank u daarvoor.
  We kijken vaak, omdat ik vond uw website.
  Ik hoop te blijven voor een lange tijd van nu af aan.
  Wachten en AAndere cursussen
  Snarfer RSR is zwaar

 9. viorelpicu zei hij

  @AdrianHoi Adrian,
  Ik heb niet veel begrijpen van deze tutorial, namelijk:
  Ik wil zien wie ik antwoorden op mijn post en ik ben geïnteresseerd atat.Nu uri.Am begrepen alle andere websites die u een oogje houden op de hele site, ik ben geïnteresseerd in gewoon mijn commentaar en reacties op ele.Cum dit weten? Ik groet en respect.

 10. Adrian zei hij

  @viorelpicu: Om het antwoord op uw reacties te zien kan het gewoon niet, het is niet zo slim van deze software! Ik zie ze allemaal, maar met de hulp van Snarfer kan niet filteren en alleen reacties van bepaalde gebruikers! Ofwel alles of niets!

 11. daniel Vornicu zei hij

  goed! blijf je de hele dag loopt, heb ik niet spelen met rss zelfs filtert verkrijgbaar met websites als uri.Poate is al een tutorial, niet zeker, maar ik denk dat veel heb je toegang probleem als een DVD inscriptoneaza gehad (loop liever op DVD uit binnen-en niet-pc) ISO-of AVI of andere om ondertiteling toe te voegen, en als er een speler die de meeste formatelor.multumesc kunt lezen.

 12. crs1993 zei hij

  HALLO 🙂! Ik weet niet waarom je de moeite neemt dat mensen de tutorials niet met acronis hebben bekeken… geloof niet wat je je tijd hebt verspild met die tutorials. Voor mij waren ze in ieder geval erg nuttig (er wordt heel weinig gezegd). Zonder die programma's te kennen, zou ik veel informatie hebben verloren ... Wie houdt er niet van wat je doet / hoeft niet te kijken, maar weet niet wat te verliezen: D… BAFTA

 13. Kinohop zei hij

  Zeer goede tutorialul.Felicitari Cristi zo lang faci.Urmaresc deze website en ik kan zeggen dat ik geleerd mijn destule.Respectele odata.Numai nog steeds goed!

 14. Daniel zei hij

  Cristi bedankt voor tutorial.L Ik vond f interesant.Ma 2008 gevraagd of u gebruikt zoals commerciële .. wat een cadeau.

  Ik heb een vraag:.. Wil ik een aantal foto's uploaden op maps.google.com (Is er een klein oranje jack en als je schiet op de kaart met blauwe stippen tonen u alle foto's die betrekking hebben op de locatie bekeken) Panoramio Ik heb geprobeerd om zet foto's van een bepaalde locatie .. en als ik op maps.google niet te zien de foto's geladen en niet weten waarom. Kun je me helpen. Dank

 15. neluclrs zei hij

  Aardige tutorial,, gewoon niet weten dat het bestaat.
  Ik heb een suggestie voor een tutorial (eigenlijk ik weet niet of je het kan maken), te weten:
  hoe je een afbeelding van een virtuele harde schijf gemaakt met VirtualBox (of andere software in Windows of een ander besturingssysteem) met een besturingssysteem geïnstalleerd op deze virtuele hard op een echte harde schijf te verplaatsen.
  Clonezilla Acronis, Norton Ghost?
  Welke software deze overdracht kan doen?

  Nogmaals bedankt voor videotutorial.

 16. Super tutorial. Blijf allemaal zo goed. Bedankt voor wat je doet een grotere natuurgetrouwheid ons.

 17. Zeer nuttig tutorialu bedankt.

 18. Alexandra zei hij

  Luister? Ik heb een RSS-telefoon en ik weet niet echt hoe ik die moet gebruiken, werkt het hetzelfde als op een pc? Ik hoop dat je me kunt helpen. Een andere vraag is een soort "wifi" of hoe je het moet noemen…. Hartelijk bedankt!

  • Alexandra zei hij

   En al de tijd dat ik geef toe te voegen en het adres wilt te gaan schrijven mijn download niet schrijven, ik heb niet gezegd dat het programma geïnstalleerd op de pc: D

 19. Thanks :) Ik waardeer goede Tutoralu.

 20. Sorin zei hij

  Super!!!!!!!! zoiets nuttigs …………. Cijfer 10

 21. Sorin zei hij

  Bravo, bedankt ...

 22. Geachte Cristi, downloadde ik de software Snarfer, ik aangepast allerlei Mawer en nu wanneer ik wil het vanaf uw pc of met 1.02.exe Uninstaller verwijderen (dwz specifiek) niet om te bidden scap.Te stuurt me wat te doen?
  bedankt

 23. Beste Cristi, ik heb de Snarfer-software gedownload, het heeft me "aangepast" met allerlei soorten malware en als ik het nu van mijn pc wil verwijderen, zelfs met Uninstaller 1.02.exe (wat specifiek betekent), kan ik niet ontsnappen. Help me alsjeblieft wat ik moet doen. Doen?
  bedankt

  • Hoe kom je er precies vanaf? Wat is er mis met je? Wat gebeurt er? Ik heb het uitvoerbare bestand met het totale virus gescand en alle antivirusprogramma's hebben het schoon verklaard. Ik heb het ook op de pc geïnstalleerd en Avast reageerde op geen enkele manier. Waar kom je van de conclusie dat hij malware heeft? Daarna heb ik het zonder problemen normaal verwijderd uit "Programma's toevoegen of verwijderen".

Trackbacks

 1. […] Dit bericht werd op Twitter genoemd door Ady. Ady zei: @StefaMedia: Wat betekent rss-feed en hoe snarfer-video-tutorial te gebruiken http://is.gd/bZUnJ [...]

 2. […] Over voetbal - kleine RSS-client (gerelateerd aan RSS hebben we ook al 2 tutorials gemaakt over Snarfer en de andere over FeedDemon) - weer - youtube zoeken - kalender - chatvenster - […]

 3. […] Net als in de video-tutorial die ik noemde desktop-clients voor RSS-feeds, zijn hier twee tutorials: Wat rss-feed betekent en hoe je Snarfer gebruikt Verkort de browsetijd met FeedDemon een client […]

Spreek je gedachten

*