Aanhoudende USB stick pc pc zonder verlies van gegevens bij herstart

Aanhoudende USB stick pc pc zonder verlies van gegevens bij herstart
Aanhoudende USB stick pc pc zonder verlies van gegevens bij herstart
Android x86 is een Android-versie voor pc die kan worden uitgevoerd vanuit een USB stick zonder dat u Android op uw pc moet installeren. Het probleem met deze USB live sticks is dat ze hun gegevens niet na het opnieuw opstarten.

USB stick met Android voor PC die de data niet herstart bij herstart!


We hebben de beste manier gevonden om Android op de computer te draaien zonder het permanent te installeren, maar tegelijkertijd gegevens tussen toepassingen te houden.

Welke methode heb ik gebruikt voor de aanhoudende Android stick?


werkwijze het creëren van een stok met persistentie er zijn veel. Van het maken van stokbeelden aan stokjes.
Maar ik koos voor een andere methode.

Android x86 installeren op de USB stick.


Om de ingewikkelde instellingen niet te storen, heb ik ervoor gekozen om Android x86 op de USB stick te installeren, net zoals ik Android op de harde schijf van mijn pc installeerde.

Maak een aanhoudende Android x86 stick?

 • We hebben twee USB-sticks of een stok nodig en een live x86 Android-cd
 • Optioneel hebben we het nodig SDFormatter tool, voor de correcte opmaak van de stok
 • De eerste stick (of cd) zal het op Android x86 hebben (zoals ik je liet zien Deze handleiding)
 • Op de tweede stick installeren we Android x86 van de eerste stick

  stappen:

 • 1. Formatteer de stick die we Android x86 zullen installeren
 • 2. Steek beide stokken in uw pc (één leeg en een met Android x86)
 • 3. Voer de bios in en verander Legacy in plaats van UEFI
 • 4. Start opnieuw en voer het opstartmenu in waar u de Android x86-stick kiest
 • 5. Kies in het opstartmenu van Android x86 de laatste optie, de installatieoptie
 • 6. Kies uit de schijflijst de lege, versformeerde USB-stick
 • 7. Kies om het NTFS-bestandssysteem te formatteren
 • 8. Ga door met de installatiewizard precies zoals in de tutorial ...... maar LET OP!

waarschuwing:

 • Tijdens de installatie heeft u een omgeving waar u voorzichtig moet zijn. Ik verwijs naar de startinstelling voor Windows. U moet NIET selecteren, zoals in de afbeelding hieronder.
 • USB-stick persistente Android-pc-pc zonder gegevensverlies bij opnieuw opstarten - video-tutorial

  Related Tutorials


  Over Cristian Cismaru

  Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
  Leren als je leren!

  Comments

  1. Marcel zei hij

   Super ... laten we eens kijken naar de installatie op een netbook

  2. Alexandru zei hij

   Hallo Cristian, leuke oefening, ik waardeer uw werk, ik geniet ervan om hard op uw laptop te werken, omdat ik denk dat veel mensen die Windows XP gebruiken, de kans hebben om Android Plus te installeren en ik denk dat Android niet zo kwetsbaar is als Windows XP. Succes gaat door.

  3. Hallo Cristi,
   Bedankt voor deze tutorials. Ik ben erg geïnteresseerd in het installeren van Android op een oudere pc. Als u besluit om een ​​dergelijke handleiding te doen, vertel ons alstublieft welke bron dit bot nodig heeft.

  4. Ivancu aurel zei hij

   Geachte heer Cristian Cismaru,
   Ten eerste, ik verontschuldig me voor mijn bericht over dit onderwerp. (Ik kan niet achterhalen hoe anders ik met je kon bespreken)
   Mijn opmerking is eigenlijk een verzoek om een ​​vraag die ik niet heb gevonden in mijn antwoord te beantwoorden.
   vraag:
   Hoe kan een YouTube-videozelfstudie audio (geen tekst) naar het Roemeens vertalen?
   PS
   Er zijn verschillende ontwerpprogramma's die ik met deze oplossing wil leren - minder duur - dan deelnemen aan verschillende trainingen, vooral in de beginnersfase.

   • Adrian Guduş zei hij

    Helaas is er geen software of methode die dat automatisch kan doen. Ook een vertaler die dubbelzinnig in het Roemeens doet, moet bellen en de kosten, met een simpele en logische aftrek, zullen boven de prijs van een opleiding zijn.

    • Ivancu aurel zei hij

     Bedankt voor uw feedback.
     Misschien heb ik het verkeerd uitgesproken - niet per se automatisch -
     Misschien door middel van sequentiële verwerking na het downloaden van het bestand naar uw pc, maar ik weet niet wat ik moet gebruiken.
     Is het mogelijk met een "skype vertaler" tussen twee computers?

  5. Samson Vasile zei hij

   Goed. Ik vond tutorialul.Eu jn oudere computer met Windows XP en ik wil doen voor mijn dochter android computer systeem, maar op uw PC te installeren. Nu een vraag: kan ik op een computer draaien? De geïnstalleerde programma's zijn geïnstalleerd op stik of computer?

  6. Costel zei hij

   Hallo. Cristi, ik heb een stok met winsetupfromusb met verschillende besturingssystemen erop. Kan ik deze android met persistentie naast andere systemen zetten zonder iets te breken?

  7. Cristi kunt u mij helpen kiezen welke erfenis of UEFI BIOS en of legacy of UEFI Countess als ze dat willen, en hoe het beter zou zijn om een ​​stok op legacy of UEFI ik zou willen zetten Windows 10 plakken formatteren?

  8. Danyel zei hij

   Ik wacht op hoe ik het op uw pc installeer

  9. Hallo Cristi, wat vind je van remix os en Phoenix os?

  10. Baravo, bedankt voor de tutorial. Niets verandert in mijn bios. Ik heb alle energie en heeft een eenvoudige bios die nooit hoofdpijn geeft.

  11. Victor zei hij

   Je moet het installeren, maar wat doe je met de stuurprogramma's omdat het geen verbinding maakt met internet. Ik heb dit geprobeerd op een HP netbook en probeerde de uiteindelijke vensters erop te veranderen, natuurlijk "kapot", dus ik kocht het van iemand, het kwam normaal met Windows Starter voorgeïnstalleerd. In plaats daarvan werkt het heel goed met linux (ik gebruikte ubuntu ).

  12. Iustin zei hij

   Ik heb een vraag over de samsung s7 demo live unit. Is er de mogelijkheid om een ​​4G stick te gebruiken om te kunnen bellen?

  13. Constantin zei hij

   Hallo Cristi, maar een handleiding hoe je Android op Raspberry 3 installeerde, ik heb meerdere varianten geprobeerd, maar het werkt niet goed, dank je wel tot ziens.

  14. George zei hij

   Hallo, ik heb de precieze manier gedaan die je zei, maar het werkt niet om Android op mijn pc of op mijn laptop te draaien.
   Stopt op Android x86 x64: # _ en vanaf hier niets ......
   Wat is er mis? dank

   • patrick zei hij

    Hallo, ik heb hetzelfde probleem. Ik heb het op 2 verschillende bureaus en 2 laptops geprobeerd en het werkt op niemand als ik probeer achter de stick aan te rennen, als ik live draai, werkt het voor mij… .. Ik denk dat niet alle processors, videokaarten enz. Worden ondersteund. mijn veer

    • Stefan zei hij

     welkom
     Precies hetzelfde als ik deed.Ik gebruikte verschillende vakken en probeerde op te starten vanaf een laptop en een desktop. Beide hetzelfde resultaat als hierboven. Het gaat niet live of de ene op de andere

  15. Narcis Sandu zei hij

   kunt u een Android-installatiehandleiding in dualboot doen met Windows 10?

  16. milian zei hij

   hallo, ik heb het volgende probleem: in bios kan ik Legacy niet veranderen in plaats van UEFI,
   Ik heb twee Acer-notebooks met intel-atoom en wind. 7 en wind 10, een Toshiba-laptop en een Sony Vaio en kunnen Legacy nog steeds niet veranderen in plaats van UEFI. dank

  17. kornoelje zei hij

   Hallo,
   Fain-zelfstudie. Ik volgde de stappen die je hebt beschreven op verschillende laptops en met verschillende sticks. De Android-run-optie gaat maar één keer aan het einde van de installatie. Zodra de laptop opnieuw is opgestart, werkt deze niet meer, hij start gewoon niet op bij Android. Heb je enig idee of het verkeerd is? is het gebeurd? Ik doe iets verkeerd.
   Gefeliciteerd met je werk, weet dat ik je site heb opgeslagen - met pin op alle laptops /

  18. Poenaru Mihai zei hij

   Hoe kan ik contact met u opnemen om het probleem op te lossen? Ik kan de stick niet openen. Er verschijnt een advertentie die zegt dat de verbinding niet tot stand kan worden gebracht.

  Spreek je gedachten

  *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.