Android op uw PC of laptop, suuuper snel 105.378 in AnTuTu

Android op uw PC of laptop, de snelste ooit Android.

Android op uw PC of laptop

Android op uw PC of laptop


Android PC of laptop is erg makkelijk om te draaien of geïnstalleerd. We hebben een een ISO image met Android x86 USB-stick en.
Als je niet weet hoe je Android op stok te zetten, Adrian maakte voor u een tutorial die zal laten zien hoe je Android zetten op stok met Rufus.
ISO image met de laatste stabiele versie van Android, neem het uit: http://www.android-x86.org/releases/releasenote-4-4-r3
Toen ik de eerste keer opstart, dacht ik, dat is niet waar, het was de snelste besturingssysteem draaien op mijn laptop. Alles is bijna direct. Voor het downloaden van apps, aan het lopen via de interface, alles is suuuuper snel.
Met enig voorbehoud, ik run AnTuTu; Het resultaat gaf me terug. 105.000 is een score die elke telefoon en elke Android-tablet niet hebben gezien.
Deze tutorial is slechts het begin, want ik zal doorgaan met Android te gebruiken op uw laptop / pc naar een om het perfect te doen.
Android PC stabiliteit.
Voor sommige laptops kunt u problemen met geluid te zwak ervaren, maar voor de rest is vrij stabiel.
Met een besturingssysteem in de live-modus, heb ik niet genoeg opslagruimte om grote toepassingen te installeren. Dat is een minus-modus leven, waarvan ik weet zeker dat we zullen oplossen in de volgende tutorial.
Video Tutorial - Android op uw PC of laptopRelated TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. florijn zei hij

  Cristi, hoe kan ik mezelf, maar Android installeren op uw pc, maar in dual boot Windows 10 en ik wil niet op te geven Windows. Je denkt dat je kunt dual boot het ook?

 2. axelluny zei hij

  Ik groet u en ik probeer te zeggen een paar idei.În tutorial om te worden opgemerkt dat het Android-architectuur die speciaal is ontworpen om te draaien x86 de invoering van de drivers imagine.În wat ander nieuws geneigd te denken in vergelijking met de 've ik had het in het aandeel van de 50% kwaliteit geïnstalleerd telt USB-stick en het herstel van de kwaliteit van de laptop als het virtualiseert stick.Dacă systeem is geïnstalleerd op de laptop eigenlijk denken dat was iets wat nog je misschien niet sunet.Era om te zien wat voor soort partitie wordt aanbevolen voor de installatie (ik heb ext3). Uit de tests die we hebben gedaan merkte ik dat niet al te betrouwbaar en vooral zeer veel toepassingen vereisen rotire.Rotirea is gestopt wordt niet uitgevoerd, dus we zullen moeten opgeven toepassingen die werden opgericht en rust familiarizaţi.În geduldig zelfs een systeem kan alles wat we nodig hebben op het te doen, zodat het niet verbaast me bezet top plaats op de DistroWatch linux distributies gedownload.

 3. Android gaat fantastisch goed site op uw laptop, Cristi! Ik wil graag Android dual boot met Win10, zoals het hierboven heeft aangevraagd, kunt u een oplossing te voorspellen.
  Bovendien, ik heb een verzoek (offtopic): wat aanbeveling of Honor als alternatief voor 6? Ik vond een winkel in super biedprijs equivalent van 850 lei, met de nieuwe garantie, winkel serieus. Het geld dat ik soort knipoogt, maar ik wilde de nieuwe smartphone met AMOLED-scherm, na de laatste 2 met IPS gehad. Mijn laatste telefoon met AMOLED Galaxy S3 was alsof ik een of andere manier ontbreekt.

  • Tiru Florin zei hij

   Cristi Hello!
   Ik heb een probleem bij USB Desktop laars!
   ik verschijn
   CPU Type: Intel Core Duo CPU 2 Base Memory: 640K
   CPU ID: 067 Uitgebreid geheugen: 2046M
   CPU Clock: 3.00GHz Cache geheugen: 6M

   Diskettestation A: 1.44, 3,5 "Display Type: EGA / VGA
   Pri.Master Schijf: LBA, 320GB Serial Port (s): 3F8
   Pri.Slave Schijf: Geen parallelle poort (en): 378
   Seconde Master schijf: Geen bij Bank DRAM (s): 0 1
   Seconde Slave schijf: Geen

   Wat kan ik doen? Bij voorbaat dank!

 4. onnozele hals zei hij

  Ik denk dat ik probeerde virtualbox gaan, maar hier een tutorial hier: https://www.youtube.com/watch?t=745&v=VVuZfqs2K8M

 5. crystache zei hij

  En een Pentium processor P6100 om 2 3 GHz met giga-geheugen beweegt zeer goed mis met een probleem dat ik kan geen verbinding maken met het internet via wifi.
  Cristi Enig idee waarom?

 6. Cristi zien als je een tutorial zou kunnen doen in dualboot android. zoiets https://www.youtube.com/watch?t=822&v=-LnPXgEVIrE

 7. Hoi, please help me in de problemen.
  Ik krijg een e-mailadres op een gratis online service die niet vereist registratie telefoonnummer is vereist als Yahoo, Gmail etc.
  Ik heb geprobeerd en iLink (op videotutorial), maar ze vragen en telefoonnummer.
  Ik al gezegd dat ik geen telefoon en sms-code om me op te nemen kan ontvangen.
  Thanks Aneta.

 8. Hallo, felcictari voor Cristian tutorial en ik zou een vraag over deze tutorial hebt, een oudere configuratie is het mogelijk om Android draaien? . Configuratie is de volgende, Intel Celeron processor 2.80ghz, socket 775, 1500 GB RAM, GB HDD 80 en 128 MB videokaart. Thanks !!!

 9. Android kan direct op een laptop zwakkere gaan heel erg mis met ramen worden geïnstalleerd?

  • Wij testen en we zullen zien. Ik zal proberen om het systeem functioneel 100 maken; Ik hoop dat het je lukt.

   • Hallo Cristi, waarom ik niet gebruiken voor. 2gb inbouwruimte dan het totaal van ongeveer 80 gb hdd. dus ik had alleen 2 gb bekend als opslagruimte, en een paar andere problemen.
    Het is allemaal beloofd om les te komen. Ik hoop dat het je lukt. All the best.

   • silviu zei hij

    sal ... .ai beheerd? Ik ben erg geïnteresseerd te installeren UL Andorid op een laptop.

 10. Als chauffeurs blijven toegeeft moederbord drivers ???????????
  bedankt

 11. Zeer interessant tutorial zou het zijn om te installeren in oudere games omdat dualboot kan worden geïnstalleerd, afhankelijk van de grootte stok we denken, ik gebruikte tot nu toe Windroye en ik was erg blij, ook al is het een programma virtual.O en probeer deze methode! More!

 12. nick5roo zei hij

  Op dit moment, Android heeft 1,32 Gb opslagruimte. Hoe kan ik hoog of te installeren op SD-kaart? Het heeft geen optie.
  Het werkte niet android versie 4.4 R3 (was corrupt) en zet 4.4 R2 en gaan.
  Ik wil proberen NOVA 3, 1,5 heeft Gb en heeft geen plaats voor de installatie.

 13. Hallo allemaal kijkers van deze tutorial. Ik kan zeggen dat ik een bestand IMG Android augustus 2015 gedownload en kan worden gebruikt met het vertrouwen in UEFI boot heeft gratis wi legacy, alsmede werken rechtstreeks met de kabel. Ik gemonteerd hem met Rufus, maar zorgvuldig te controleren de mogelijkheid om te creëren, omdat niet alle bestanden Rufus in de esta iso ziet als wallpaper.
  Merkte op dat HP ProBook op 4540s en GPT-schijf is .CINE gelooft me om contact met mij, maar ik heb geen expert bewijs en functioneerde veel respect voor VIDEOTUTORIAL.RO

 14. Ik downloadde een bestand img koppen en kan in de UEFI-modus hdd gpt 64bit worden geïnstalleerd

 15. indien gebruikt in de live-modus 16 gb-stick is ok, maar beter te maken installatie ext 4

 16. uiteinde zei hij

  Cristi uw laptop geen UEFI BIOS, echt niet begrijp is de nieuwste laptop, maar heeft geen UEFI BIOS?

  • UEFI grafische interface hoeft niet te betekenen dat u kunt lopen met je muis.
   De belangrijkste kwaliteit van de UEFI BIOS is om het besturingssysteem met snelle hardware initialisatie helpen.
   Grafische interfaces zijn handig op het bureaublad, waar wil overklokken en complexe configuraties; En natuurlijk marketing.
   Op laptops alles zo eenvoudig en zo snel als mogelijk te zijn. Daarom is het vaakst geven grafische UEFI.

 17. Alexandru zei hij

  Aminstalat .iso en werkt perfect!

  Mijn volgende vraag is ... Kan ik een of andere manier, zoals file manager (android) kunt u de harde schijf partities te zien of zelfs om muziek te zien?

 18. pop vasile zei hij

  De installatie ging goed, zelfs met `automata` spin-off van een aantal toepassingen geïnstalleerd terug beeld beweegt feilloos.
  Cristi adviseert een virus (of een beveiligingsprogramma) als een schoner en zich te ontdoen van vervelende advertenties.
  Maar nr.1 prioriteit is de veiligheid, dan kunt u 2,3 advies, respect en dank.

  • Xulescu zei hij

   Ik denk niet dat het zou een veiligheidsprobleem zo groot zijn. Er zijn tal van Android-telefoons die geen gebruik maken van antivirusuri. En antivirus android prositie dat lijkt een nodeloos verbruikt middelen en de batterij. PC antivirus is aanvaardbaar, hoewel ik de voorkeur om te gebruiken als dat nodig is. En over de advertenties, op zoek naar een host-bestand op XDA en te vervangen door een op Android (werkt alleen met root)

 19. Cristi, ik heb een probleem dat ik tegenkwam hoe leef een Samsung laptop en wi-fi werkt niet op enigerlei wijze ... dat is het probleem?

 20. Catalin B. zei hij

  Hallo Cristi testen en proberen een dual-boot tussen Ubuntu en Android op dezelfde PC. Heel hartelijk bedankt.

 21. Ik zag dat je niet het besturingssysteem voordat u android had
  android en installeert GRUB (als je wilt gebruiken in dual boot met win7)
  linux installeert alle sites rooien daarom afvragen of het waar is voor Android (zoals alleen zij hebben dezelfde kernel) __ in VBox gaan naspa__
  Bedankt en goede dag

  • Adrian Gudus zei hij

   Mijn collega had de tutorial niet te installeren om live te draaien op een bootable USB stick gemaakt met Rufus

 22. Ik instlat Android-software op een partitie voor uw wensen en toepassingen die dadetele blijft behouden, maar zelfs dan is er blijft opgeslagen Wat te doen? bedankt

 23. rosoaga yes zei hij

  Hallo Cristi, super hard, werkt niet te installeren als normaal programma en open het rechtstreeks vanuit Windows? Zoals orce programma?

 24. Scorpalau zei hij

  Er is iets x64 Android? Om nog beter op een PC-architectuur 64 beetje werken?

 25. Ygrecel zei hij

  61277 AnTuTu score. Ik gebruik NOX is een virtuele machine die het werk doet. Vermelden dat de processor maximaal was bij 40%. Ik was met behulp van NOX voor een spel, omdat het met wortel en ik speelde met het resultaat tot nu bijgewerkt na de wedstrijd niet meer kan draaien op de PC.

 26. florijn zei hij

  Na ongeveer 2 uur, drie stokken en verschillende pogingen gingen 4.3r1 versie (4.3.r3 ,, Lili vertelde me "dat de bestanden heeft beschadigd .... Ja, ze allemaal weet ze) op een MSI Wind 100, beweegt goed, uiteraard ,, niet zie "Wi-Fi (bloothooth website ziet) en interessant, maar zal op een partitie te installeren ... is natuurlijk een oplossing voor oude laptops bij gebruik van audio-video meer dan een kantoor op een sociaal en meer ...

 27. Ik ren en ik leef, maar als je zou kunnen installeren in dualboot en in staat zijn om meer geheugen 2048 Mb maximaal beschikbare zetten als het schudden beweegt suuuper snel geef hem een ​​make onmiddellijke aldaar niet na te denken dat je windows ... .TE Cristi doe testen en als het is ok om een ​​tutorial grotere installatie in dualboot doen

 28. Ik vergat te zeggen dat ik rennen en twee Lolipop (5.0 - 5.1) en ga super ok, verbindt en wi-fi, etc ...... .. bluetoch

 29. Vicentiu zei hij

  Salut.As graag willen weten of je kunt en evebtual hoe de overgang van Windows RT otableta 8.1 de oppervlakte, de ramen maken 10.Merci

 30. Ik begrijp het niet. waarom zou ik willen Android draaien op uw computer? dat is het addertje?

 31. Romică zei hij

  Ik testte 5.0.2 en 5.1 installeren Android in dual boot met Windows op een partitie 10 32 GB, en toen kwam ik terug naar Windows 10. Als u wilt verwijderen van uw pc android watch this video https://www.youtube.com/watch?v=2A3VuK-Umzs. Op mijn werk.

 32. Hoe kan ik een tekst vertaald uit het Engels in het Roemeens krijgen direct te markeren en klik vervolgens op het goed? Ik 10 ramen en gebruik van Microsoft's browser rand. Dank u.

 33. Hallo Crist. Kan ik gebruik maken van Android op een tablet (ik heb een pro 2 oppervlak, architectuur x86)?

 34. Hallo, Ik heb root-rechten in deze android? of als we kunnen roeien ,, hoe ik het heb? dat zonder root beer .. het is als een trazvita

 35. Petrica zei hij

  on-m run op een PC, maar elke sestart appels moet de tongen etc configureren normaal is of ik iets goed

 36. gaat geïnstalleerd (om te draaien in pc) in dual boot met UNetbootin MAAR, het is alsof ze leven lopen setari.parca niets blijft opgeslagen in die film je in dat elke dag word je wakker op dezelfde plaats en dezelfde dingen doen als je ze eerst doen. Ik zag op youtube hoe je Windows op een tablet die op de smartphone, maar zal worden geïnstalleerd installeren ?????
  Maar als je root-installeert een applicatie (Xposed installateur) vereisen reboot, opnieuw beginnen na een herstart die niets doet.

 37. Een Android-telefoon kan Windows draaien?

 38. Valentin Silviu Salamalichi zei hij

  Ik installeerde android r4.4 3 7 in dual boot met Windows goed werkt .Ik blijven alle wijzigingen in twee besturingssystemen op een netbook Acer Aspire One D255E.Sunetul installeren is enigszins zwak in Windows 7 gaan en camera en een draadloze Voor hen waar ze draadloos werken leptop te demonteren en vervangen van de raad van bestuur wi-fi gemakkelijk verwijderen .Als ik ging android heb driver niet nodig was, maar ik verving de andere leptopuri en vervolgens ging android besturingssysteem .Sistemul sneller te gaan maar ik heb een aantal problemen die Windows-partitie .Hoewel ik deed het voor Android is FAT 32 zodat ik kan zien uit de ramen van Android kan niet zien dat andere partitii.Am voor android 50 Gb harde maar koppig android toegewezen waarschijnlijk alleen gebruiken 2 Giga is ingesteld om alleen te gebruiken, zodat .Als willen een oplossing.

  • Gaby Steaua zei hij

   EASEUS Partition Master gebruikt om een ​​deel 10.5 2 EXT creëren.
   Ik maakte een sceen het lijkt me.
   http://imgur.com/NXN8c2M
   De ruimte is mare.La installatie als een bericht te verschijnen en ext2 partitioneren van uw pc, selecteert u een skip
   instalare.La opmaak en volg intructiuniile opslagruimte je precies hoe je een partitie ingesteld op minus ext2 grootte android software hebben
   Asus x550c Ik installeerde een dual boot met win7 dus ... problemen met de wifi ziet geen telefoon, zijn we erin geslaagd een keer gingen via USB en internet, maar er niet in slagen om het te doen

 39. Uiteindelijk ben ik je android testte dit in dualboot? of Duar u dit een golf gedaan.?

 40. maryuss zei hij

  Cristi Hello! Denkt u dat het zou dit Android gaan op een PC met 512 mb ram?

 41. Peter Dragos zei hij

  Ik ben erg geïnteresseerd in hoe om games te draaien want voor velen van hen knoppen zijn te vinden op uw tablet of telefoon! Touch-toetsen op het scherm van de telefoon wordt het toetsenbord te vinden?

 42. Salut!
  Een besluit voor wi-fi verbinding, zo niet werkt

 43. Marius zei hij

  Hallo Cristi
  Het is mogelijk om een ​​telefoon applicatie truc wordt gerouteerd, ex eToken van BCR niet werken als het is geworteld telu
  Bedankt!

 44. Alex Radu zei hij

  Ik weet van Google is al bezig met een besturingssysteem voor pc's, zoals een combinatie van Android, Chrome OS, zou ik opgeven als je microsoft google zou een besturingssysteem voor pc's te creëren

 45. Gaby Steaua zei hij

  Ik merkte dat KitKat staan ​​over slechte chauffeurs.
  Ik zet het spel Horizon Chase - World Tour v1.3.0 op KK gaat toetsenbord in plaats van Lolipop gaan perfect.Inca niet een manier om verbinding te maken via wifi op asus vinden x550c

 46. Romulus Dorin (Alnichei) zei hij

  Ik wil graag een tutorial dual boot met wint 10 en een stroom Android
  Anders ... al je tutorials zijn fparte intetesante! D en waarom ik geabonneerd op uw Regards

 47. Romulus Dorin (Albichei) zei hij

  Ik wil graag mijn naam Albichei corrigeren

 48. Cristi verscheen ..5..1.1 REMIX OS gebaseerd op Android Ik heb het geprobeerd op een laptop (e exelent) ,, op een desktop niet op te starten.

 49. Cosmin zei hij

  Cristi Ik heb een vraag als je Android op PC in plaats van Windows met Windows als nog vermist of blijven en Windows en Android installeren ???

 50. Hallo,
  Ikzelf geïnstalleerd, maar de geïnstalleerde PC zal niet opstarten! Ik heb net opgestart vanaf de stick.
  Iemand een idee?

 51. xnic zei hij

  PT Adroid slechts een concept PC, en de gebruikers zal binnenkort zeker op de PC volledig WINDOWS XP 8 7 10 GESCHIEDENIS BLIJFT zullen geloven. Als hij ziet de Android GEBRUIKT 100 100 & A SYSTEEM EN WERKT naar Android SPECIAL PT PC!

 52. Ik heb een Samsung notebook nc110 zou gaan en ik ... alleen 1GB Ram ??
  dank bij voorbaat

 53. voor mij installeert op pc, maar cad om het te herstellen, niet draaiende vragen om iets code

 54. Iulian zei hij

  Hello! Ik heb een vraag! Ik heb de Android geïnstalleerd om deze naar de oudere Toshiba te brengen, maar ik open mijn Google-services niet, dus ik kan geen applicaties uitvoeren! Android versus 4.4.4

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.