Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. andreydfa zei hij

  Super cool programma. Veel kijken iets als KeePass maar we vonden. Thanks a lot!

 2. Gefeliciteerd Dan, welkom bij het team!

 3. aërosol zei hij

  Uitstekende presentatie!

  Gefeliciteerd Dan voor gestructureerde en elegante manier waarop u de presentatie applicatie benaderd. Ik gebruik KeePass voor elke 2 jaar en ik wist vanaf het automatiseren .. tot vandaag.
  Een ander ding om te waarderen is de relatief korte tijd van indiening van het verslag aan de gepresenteerde informatie!

  Veel geluk, een goede gezondheid en groei!

 4. Gigi zei hij

  Luid tutorial maar ik heb een vraag als we meerdere accounts van Yahoo Messenger en als we willen om automatisch in te loggen KeePass hoe weet je welk programma je wilt houden Logam, vermelden dat ik heb meerdere accounts YHOO messenger.

 5. haosss zei hij

  Ik wil zeggen WELKOM NIEUW TUTORIALIST! .... DAN! gefeliciteerd ...! je krijgt hard aan "Piatza" als een tutorial! bv en veel geluk in de toekomst!
  bft

 6. Haai van Tornado zei hij

  super programma

 7. Dan zei hij

  Dank u voor uw wensen.
  @ Gigi: Als u meerdere accounts tegelijk Yahoo Messenger wanneer u typt Ctrl + Alt + A zal verschijnen in de eerste fase van een venster van waaruit we kiezen voor de account die u wilt Logam.

 8. Jak zei hij

  Ik wou dat ik een SAMI OVERCLOK CPU, de BIOS maar NIET DEZE VOORWAARDEN, als je een FLACHUIRE Een BIOSULUL hulp.!

 9. ionutz zei hij

  Foarteeeee tareeee ...... Gefeliciteerd Dan ..... Ik meen mij bekend .... hoewel ik denk dat jij degene bent met de gimp tutorials .... Ik en uw id .... als ja suteti zelfs sooper luid .... deze met Ctrl + Alt + Shift, zelfs als niet weten
  Nogmaals bedankt en welkom bij het team videotutorial
  Bafta!

 10. Happyfish zei hij

  Dan gefeliciteerd, we zijn meer interessante tutorials

 11. Gigi zei hij

  Dankzij Dane en voortdurende succes

 12. @Jak:
  Als u ons meer informatie kunnen wij u en ons te helpen.
  Denk niet dat als je een BIOS-update doen nu je processor zal super overclockable zijn
  Als u wilt doen een overclock kwaliteit en willen stabiel te zijn en je het volgende nodig: een stabiele bron, een moederbord met een nieuwere chipset, een grote koeler die de CPU kan koelen, enz.
  Als je wilt overklokken gewoon een beetje plezier, zodat je kunt het doen met een gewone PC, maar vergeet niet dat er risico's zijn niet uit welke ingrediënten je gebruikt

 13. @Dan:
  Dane eerst wil u feliciteren met deze tutorial video en zeggen: welkom bij het team videotutorial
  Nogmaals gefeliciteerd en meer tutorials.

 14. Dan zei hij

  @ Boby-admin: Thanks a lot

 15. Corleone zei hij

  Regards kristal kan tijd om te antwoorden dat TZI lam Meilu verzonden! Multzumesc hebben!

 16. Paul zei hij

  Ik wil graag deel uitmaken van het team zou heel veel weten over computers, zou ik graag deelnemen, om video tutorials te maken, en een ander ding dat ik heb een probleem met Addicted Romtelecom, kan ik een SITEP is mijn propiu server niet werken is omdat ik dynamische ip speedtoch wilde ik sal uitwisseling modemu en ipu, maar dat zeiden we sami zak mia weer Verslaafd als ik kon veranderen mijn ipu modemu en ik zou bellen plaats analoog aan het te hebben, Ik werk veel met notepad + +, alles wat ik erin geslaagd om zo ver te doen, Sami maken van een website "http:// ..............." maar ik 100mb ruimte, maar maakt niet uit, ik wil deel uitmaken van het team, het team is ok! Voor mn, als je wilt advertentie te geven in bos2008_bos2008 vb en scz naar mijn website te adverteren, in vb begroeten

 17. Bedankt voor de tutorial avast. Je bent sterk!

 18. Jak zei hij

  Ik ben blij MSI Socket AM2 +, met een processor AMD Phenom ™ quad-core X4 (2,3) GHz
  MAAR NIET IN BIOS opties ik kon SAI FAC OVERCLOK

 19. Jak zei hij

  Misschien een nieuwere versie HULP

 20. Adrian zei hij

  @Paul: Het maakt niet uit wat voor soort IP je hebt of wat voor soort modem u! Zolang je draagt ​​forwording en gebruik maken van DynDNS, hebben wij leerprogramma omvat zowel veld voor dynamische ip en statische ip voor, Schrijven tot Search: "Hoe maak je een gratis domein van DynDNS te maken wanneer u een dynamisch ip" druk op enter en je zal de tutorial! Ook wij hebben gekoppeld portforwording les! je vindt het allemaal met de hulp van Search, of u kunt naar de sectie Playlist waar je alle tutorials op deze site in een afspeellijst! Deel uitmaken van een team websitebeheerder u een e-mail te maken met een tutorial demo en als het team het eens zal worden geaccepteerd of niet in! Mail ieder van ons is boven elke les, net boven de linker indigo kleine schrijven "Cismaru Cristian" of "Bogdan Pelu" die u op dat schrijven klikt opent automatisch uw e clientu (Outlock Express of Thunderbird hangt af wat u gebruikt ) kopiëren plakken en neem het met je post ...

 21. Adrian zei hij

  Gefeliciteerd Dan zeer mooie tutorial en meer! Keep up the good work!

 22. @Paul: De eerste reviews zijn begonnen met Sting, maar get over it.
  Stuur naar een van onze e-mailadressen demo zelfstudie (een steekproef 5 minuten) met een onderwerp dat we niet videotutorial.ro ik benaderd.
  Tot slot wil ik u vragen, waar zou u hebben gedaan de wereld te uploaden server als je gewoon 100 MB?

 23. Corleone zei hij

  @boby-adminHallo Bob Ik heb een probleem: je weet veel te gaan en gebruik deze site als een educatieve nay iemand aanwijzingen geven aan de fel.Cred doen dat of mijn kinderen of iemand anders die tot hen komt ze een beetje moeite te schrijven lelijke website, en verscheen als de Corleone (omdat de log van de namen en e-volledig blijven). natuurlijk na deze ik zou komen met het verzoek ami restrictionat.Acum geld in te zamelen, en indien dit niet mogelijk is, zelfs Ik vraag u om te behagen zicetzi me wat er is gebeurd of wat ik elders de ban.multzumesc voorschot hebben gepost!

 24. Dan zei hij

  @ Adrian: Hartelijk dank voor de adviezen en wensen!

 25. dumitru32 zei hij

  @Corleone, Voor mij is het het zelfde probleem. Ik vroeg Adrian, zegt hij dat, omdat ik gedownload of bekeken te veel tutorials in een dag, wat ik nooit gedaan, want ik was ooit verboden, want ik heb veel het verkeer verlaten op een onderbreking van een uur tutorial. Dus toen was ik erg voorzichtig om geen open raam met totorial niet te vergeten en niet al te veel tutorials, max 3 4-dag. Niet de andere, maar het is vervelend proxy-server, is overeengekomen te beperken degenen die de regels overtreden, maar ik persoonlijk heb niet gedownload zonder 1 kb ...

 26. @Paul: Als je net uit Romtelecom Speedtouch modem en dynamisch ip adres is simpel: bel ze en vertel hen u wilt een statische ip te geven en op te lossen via de telefoon (natuurlijk betaal je elke maand euro extra 2 abonnement), moet u uw andere abonnementen doen, niet nodig om uw modemul.Ceea je hoeft te doen de modem wordt portforwarding wijzigen, raad ik je documenteren deze site "www.portforward.com" looking guy hier uw modem en vindt u de instructies.

 27. @Dan: Interessant en zeer goed programma prezentarea.Mi Ligt het aan mij of uw beroep bindt met het basisonderwijs?

 28. Dan zei hij

  @ BL: Geen link, maar kunt u dat degenen die het uitvoeren van deze tutorials sommige leraren leek gebruikers in het gebruik van computers.

 29. Fanibu zei hij

  @dumitru32Als toegang te zware (computer die slaat informatie) het vergrendelt ... zien wat er op de middelbare school (hij 'gestorven' server) ... het gebeurt hier in Videotutorial ... niet de hele dag zitten en kijken videotutoriale ... ga naar het verleden videotutorial kijken ... geef jezelf mening en klaar.
  Ik denk dat het eerlijk is!

 30. Corleone zei hij

  @Fanibu: Minder jongen kan ik gaan en anders zonder proxy en toch anoniem, maar je weet wat je het over Catz oud ben je en wat weet u over servers Laat de wereld maakt me aan het lachen vreemd te kijken naar deze en ik heb geen dawload nica? maar dacht dat het misschien hebben kinderen iets dat aiurea.Plus schrikken mensen niet meer kijken naar iemand (die idiotzenie) geleerd! retzin hoofd Ik zou niet de 100 tijden of opnamen te zien! nustiu dat zou kunnen zijn, maar ik weet nu even niet hoe dan ook bidden dat als ik loop binnen .....

 31. VERPLICHTE zei hij

  Het programma werkt niet als het veld gebruikersnaam zijn we gedwongen om de aard van de site, om een ​​hele e-mail in te voeren. Er is nog geen set-waardoor inleiding en een e-mail naar gebruikersnaam?

 32. gyony zei hij

  @VERPLICHTE: Ik had dezelfde vraag mezelf ... gefeliciteerd voor zelfstudie.

 33. Dan zei hij

  Als je simbolum moet gebruiken @ gebruik dan {AT} Voorbeeld.:
  Auto-Type-Window: dan {at} yahoo.com 12345 {TAB} {ENTER}

 34. LucianGL zei hij

  Dan - gefeliciteerd en mijn deel videotutorial voor het eerste team is goed en nuttig tutorial.
  van mijn kennis weet ik dat zoiets mogelijk is en Nokia-telefoons met Symbian, genaamd portemonnee weten dat oudere versies van Symbian, als die ik niet heb gebruikt en kan meer informatie niet geven, ook zijn andere applicaties die op de telefoon (vooral Symbian smartphone) die uw wachtwoorden opslaat kan worden geïnstalleerd. Ik herhaal nogmaals dat ik zo heb gebruikt

 35. VERPLICHTE zei hij

  Goed gedaan. Past perfect bij deeltje {at}!

 36. gyony zei hij

  @Dan: Bedankt voor de reactie

 37. dorian d zei hij

  hallo. Ik heb een vraag ik
  Lijst computers yahoo mesenger Mijn vrienden Mijn id is geschreven in de wet "connecten naar xxxxxxx" en volgt een naam.
  Ik heb verwijderd en controle messengeru Pnel en Installatie Revo maar lijkt hetzelfde mesaj.cum ontdoen mezelf van deze overlast bericht
  heel hartelijk bedankt
  dorian d,

 38. CORLEONE zei hij

  Gefeliciteerd Dan, een heel mooi soort presentatie mijn mening: Nadat de computer heeft multzi gebruikers moet je aandacht te zijn is de beste manier om een ​​Keyloger verschijnt protectie.Deci Ctrl + Alt + A, maar als is een goede jongen te kijken in! (C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Cookies) of ...... en .......... welk programma is welkom, maar ik wil echt dat je tentoonstellen geduld om je intzeles Succes u vóór!

 39. sonia zei hij

  Thanks Dan

 40. Paul zei hij

  Nou, ik ze smullen op youtube en dan mijn schrijven blogu url en gaan, en bedankt voor commentaar, ms dan in tijden dat geval zal ik een min vertonen maakte een videotutorial geven u een koppeling naar een blog en er een sal zie, en ik wil weten wat je denkt dat je veel te krijgen voor commentaar over mn ms zijn de heetste!

 41. Paul zei hij

  Ik heb geprobeerd te bellen en dat Mia zei dat moet sami tas en netul niet, en dus bn mn lasbaga tot vele duizenden sous zappen om te doen wat je zei, maar ik probeerde dat het zei Mia, gefeliciteerd oricun Dan wacht ik veel tutorials om tn, sal

 42. Paul zei hij

  Mn een video tutorialu doen, en geven u een sjaal koppeling te zien en ik hoop dat je me accepteren toch 20 uur zitten in calc, dus ben ik maar vier uur dormm genoeg tijd om ms te doen dan Miata Dato hopen u te krijgen in een team

 43. Andrei Lucian zei hij

  nice ... goed werk

 44. Paul zei hij

  Ik vergat Scz min zal zijn sami pauw warmtegeleider pasta wordt opgewarmd mijn proc is een stuk ik 58 temperatuur leerjaar! Dus als min de Sami koppelen videotutorialu zien, overmorgen, oke? Zal geven Omdat mn'll blijven een Sami doet stapel procesoru, ik heb veel problemen met hem, maar met het moederbord wanneer zonde KOELTAS aansluiting van het moederbord draait nauwelijks culerull als je een klein beetje aan te raken en vervolgens stopt en draait min deaia mijn pasta en mijn oun placad zet een nieuwe basis, zodat mia aanbevolen dat de ultra pro, dus als je overmorgen doen mn zeker zeker zeker zal brengen maanden zien ala, sal

 45. Corleone zei hij

  @Paul:? Meer spraakzaam ... tzie honger bericht Fa overmorgen en leg uit waarom poeimine dat als iemand vraagt ​​Itzi houden ..... als iets goeds niet uit of het morgen of overmorgen dag of nacht .... dus wat tijd :)

 46. Foarteeeee tareeee ...... Gefeliciteerd Dan ..... Ik meen mij bekend .... hoewel ik denk dat jij degene bent met de gimp tutorials .... Ik en uw id .... als ja suteti zelfs sooper luid .... deze met Ctrl + Alt + Shift, zelfs als niet weten
  Nogmaals bedankt en welkom bij het team videotutorial
  Bafta! Dan hebben tutorials voor GIMP fotobewerkingsprogramma gedaan .... of niet ik het goed begrijp .... zo ja geef me een website waar ik tutorialel kan zien voor gimp gimp want ik hou ervan en gebruik het heel vaak ... thanks

 47. Paul zei hij

  Nou vandaag had ik chear geweldige baan met PCU

 48. Corleone zei hij

  @Paul: En lai recht verwijderd Tutorials Ik hoop dat je niet zeggen???!

 49. Dan zei hij

  @[Email protected]: Link naar de website met GIMP tutorials vind je aan het eind van de presentatie KeePass programma, genaamd meu.In nabije toekomst zal ik een tutorial te maken, exclusief voor videotutorial.ro over GIMP.Daca programma hebben bepaalde misverstanden over het gebruik van deze het programma, stuur me dan een e-mail en ik zal zorg dragen voor dit aspect in de toekomst les te verduidelijken.

 50. Paul zei hij

  NCI Nou ik weet niet wat te doen met mijn PCU proc en videokaart verwarmt vervolgde mijn oneven iam overclock gedaan, iam Cooler radiator iets veranderd, iam put koelpasta artic lont alle nimick niet begrijpen, als je meer dan te blijven 1 iets warmt de temperatuur boven 58 graden! voordat u gaat zitten bureau Navea geen hel, en nu nustiu om dat te doen, als je opent vertelt cluer ventilator niet gedetecteerd, de moeder ging met hem en dat de ultra pro mia zei nee zijn mensen niet hoeft te doen als het een BIOS-update, hij deed, en dat doen deaia vandaag kon ik niet videotutorialu doen, en ik ga en zuigen nu, kon niet begrijpen wat ik 2ghz intel, ram inmbracat in titanium 1gb plaat uitgerust met NVIDIA GeForce FX 5500 Coolers, chear niet begrijpen, ik hoop om het probleem op te lossen min naar videotutorialu tonen u niet begrijpt wat zou het gedaan hebben, waarom ik zeg mesjul fan niet gedetecteerd , Coolers ga draait, begrijpen niet wat kon de VEA, ik vrees niet om vuur te nemen, ik nauwelijks meer dan een maand krijg ik een andere PC, dus ik wil je laten zien wat ik weet te doen, mn beloven om te zien videotutorialu!

 51. CORLEONE zei hij

  @Paul: Nou als je zo vals null meseras veranderen Cooleru je zeker dat je goed afdicht met vervolging Hebben om plastic clips proc Ken de processen die op uw pc Servicing Ik zag die niet wisten dat er adapter voor SATA hard!?? of had geen idee van de positie van een raad charter geamper in de hand, dus wees voorzichtig voordat invetzi op Altu en opscheppen dat hij gaf tziai hoofd naar je pc, toen ik klein was en ik ben Patz dus ik clips veranderd kunststof met metaal, maar de schroeven ik rubberen ringen die niet kortgesloten boord, LEAM niet te strak, zodat er geen scheve pin proc, en toch slechts een processor oneven nummer op het moederbord dat Thermal nodig .... dus als Iearns na kans om te zeggen laat me zien dat ik weet op de PC! SUCCES! niet de andere, maar je ziet hier geen vijandigheid hebben we ook kinderen en als je hem laten zien dat je weet dat we springen we konden acceleasi pc. alsof je het meent!

 52. Paul zei hij

  Nou ik heb vervolging het moederbord in de banden en strak siurubuiri je zegt was toen ik had een AMD Athlon xp1700 +, in tijden waarbij we alle namen van de dienst, maar chear als we verbranden allemaal doen video tutorialu! Ik wil krijgen in het team, niet geweldig, maar geef me een maand krijg ik een andere PC, en ik hoop dat ik geen problemen hebben, en dat we Carel vreemde haven, en een aantal duct Dat veranderde mijn moederbord, en ik denk astai probleem, en mijn PCU oneven harb niemand pentium Heat niet mijn paard, maar laten we hier doorheen ik nu hoe vb zich te krijgen videotutorial team! mensen en leren over de pc, en ik Ik installeerde honderden computers vanaf nul, mn pa leerde me ip man die kerel mij geleerd, dus ik ben niet zo dom als u believe me! wil niet in discussie met iedereen en ik wil dat mensen hier Ik begrijp, en laat dinsdag een koppeling een 5 keer op deze site aan iedereen die ik ken ik doe en 2 tutorials zie, zie ik niet of denk niet dat je me geweldig! sami ongedaan maken als je een moeilijk maken om schijf en weer sal miljoen niet weten! dus geen ruzie met deze site zo min ing punt, we praten hoe de wereld te leren over pc! nam en zei: laat ik je al over de pc, je deed schreef je een grote fout, en mijn probleem met PCU kan springen het moederbord, als ik totorialu deed nu! tot het einde en na mijn pc dal nabi hier het maakt niet uit mijn probleem met mijn PCU, hier is het probleem videotutorial te krijgen in het team en laten zien wat ik weet en vrienden maken Sami alleen? willen niet met u in discussie Corleone! willen zijn vrienden, en fout is helemaal niet prettig mia fase: ja je ziet er niet uit te kunnen PC hebben als jij, ik belde Miam brak PCU mezelf meer herhalen dal pc nabi betekent niets PCU, zei ik tegen mezelf dat ik niet sneller videotutorialu kan doen, en Ik hoor alles wat ik weet, en ik zag deze site TEAI mei freaky rijden met meer mensen, en ik wil niet meer vechten, ik wil met je vrienden met min niets meer, en nogmaals, ik zeg Dan succes videotutorialele nog!

 53. Paul zei hij

  Ik dacht dat deze site niet mensen beweren?

  Siam deden alles wat ze konden mijn probleem hier cupcu is het moederbord! Dat je weet wat je zei miai 11 jaar! Sinds aveampetium III, dus ik ben niet de moeder geprezen! Dat ik deed alles wat je zei u! terwijl de ultra mia zei dat zijn het doen van een BIOS-update, werkte niet, nu dat je wat miaspus dirigenten moederbord, en sommige oudere ventiltoare zijn veranderd! samenstellende met PCU klaar om te veranderen mijn Nu ik hoop dat ik me niet bekritiseren

 54. Adrian zei hij

  @CORLEONE: En @Paul: Please stop ... Corleone leuk om te rijpen en met rust laten van de wereld!

 55. Paul zei hij

  thanks adrian zimi Uw mes als sati Las videotutorialu

  laso hier

  Ik stopte ruzie met corleone Ik heb het niet gedaan dan sami Soun probleem en krijg wat advies, klaar om te schelden me verontschuldigen uit Corleone, sorry

 56. COELEONE zei hij

  MAAAAAIIII geen ruzie met iemand net een beetje aan mij beschimpt zo lang Stitz, en Paul ik wil zeggen is dat het misschien beter is om werk te doen na prezintzi hoe werkt Christus, net als Boby en ceilaltzi, normaal we zijn vrienden eigenlijk zijn, belangrijk is uw pc mas blij te horen dat IAI gegeven cap.Si eerlijk zeggen dat we pleiten Itzi voor vele een goede zaak dat zo invetzi iets. LUCK Paul mijn kant en ik waardeer dat willen onthullen wat je weet (niet kiezen andere Faceo), maar mijn advies is om niet te kopen Altu behoort niet gerepareerd, kan geld elders past! groeten en veel respect! Er is niets te verontschuldigen NIET iets fout gedaan!

 57. CORLEONE zei hij

  Waarom verontschuldigen? Niet doen niets verkeerd! En niet alleen taunt putzin betogen, hoe zit dat tegengesproken hoe langer ik iets Paulus zijn te leren en zal mijn prieteni.Parerea de oneven goed idee zijn om de swap wat we weten, en ik waardeer je manier van kiezen andere cunostintzele tale.Dar delen met Itzi advies geven naar die video na zien we dag van tevoren, zodat we niet de nieuwsgierigheid te wekken! werkt als een professional als Christus als zijn Boby.O mai vb de puinhoop! Ceaoo en veel succes! niet gooien pc reparatie moet een succes worden!

 58. LucianGL zei hij

  wat betekent dat ik niet veel reacties zien hier, maar ...
  beter zou zijn als het alleen vragen en antwoorden en tutorial over die

 59. Liviu zei hij

  sall bv voor jongens les had ik een verzoek als je kunt, een kleine handleiding als je een scherm kan bieden waar k Ik heb een neef en niet erg goed en hij is geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe, geef ze een comm en spunetimi Waarom zou ik in staat zijn aan te bevelen?

 60. Paul zei hij

  Corleone kijken lnku met mijn video, maar dit wordt gedaan met het schrijven, en vervolgens een met mijn stem goed, ik kennen elkaar en yum PSC opgelost bedankt voor de tip, Miami zet wat tratie in het station, nu ik 5 tratie, en Lagat het vermogen om snel hieronder kijken Invrea linking c video

 61. Paul zei hij

  om te weten dat het primu, en vervolgens de tweede zie je hem morgen krijg ik een microfoon die primu om te weten dat het maakte me zien dat ik weet te maken met geluid, maar ik heb niet primu niet vb microfoon nu, ik nat mn Cami krijgen microfoon geluid

 62. Paul zei hij

  Coleone en die van het team astai primu video tutorial video tutorial, kijk naar hem kijk naar beneden te koppelen, hopen morgen sati Corleone boord, maken het degene die vb, en ik hoop dat ik in dit team te krijgen

 63. Paul zei hij

  Team Corleone video tutorial en deze video tutorial is over virtual dj lam gemaakt met tekst, maak het morgen met mijn stem die ik presenteer een sjaal, nam de microfoon en min Vandaag nam nemen, kan niet vinden 's avonds 00: 00 hoofdtelefoons nachts dus Morgen zal ik iets anders dat is om te laten zien, dus ik weet te doen om een ​​aantal ernstige progamele sal videotutorialu morgen maken doen, en ik hoop dat je kijkt en Corleone, van kop tot staart

 64. Paul zei hij

  astai koppelen van de bodem, waar je er naar kijkt

 65. Adrian zei hij

  @Paul: Paulino ophouden uw opmerkingen en een doel hebben, het niet geven van een link toch zullen we niet toestaan ​​op de site, geen manier om in het team boby zei ik tegen mezelf, doe tutorial en je e-mail naar een van ons met zelfstudie link of stuur de e-mail (maak uw Gmail-account, kunnen er grote bijlagen verzenden via e-mail) gevulde doos met nutteloze reacties pretty please stop ermee! U vindt ons e-mail op de links boven elke instructievideo's dan het schrijven van "Cismaru Cristian" of "Bogdan Pelu" of "Adrian burlugeanu" je op die link klikt, krijgt u de e-mail opent clientu mailu reeds voltooide de "To "je pillen in te nemen met een kopie plak deze in je e-mail die u gebruikt en geven ons mailen naar een van ons!

 66. Paul zei hij

  ok dus je jezelf bn koppelen en ik weet dat dit de eerste demo, maak het morgen met mijn stem ik persoonlijk sal commentaar

 67. Paul zei hij

  Adrian hoop dat je mailu? Rapunde hier niet met ja of nee

 68. Corleone zei hij

  @Paul: Wat id u yu Mine is? [Email protected].

 69. Paul zei hij

  adrian hopen dat een sati videokaart tutorialu meu.til ik de man die vb, Sami sui hoeveel geld je hebt om erachter als ik in het team, hoeveel ik betaal, en Corleone wist gaf accepteren geven

 70. @ Dan.nu ben onduidelijk over wie weet wat de gimp omdat ik weet dat de site voordat videotutorial.ro mah kijken tutorials op youtube waar FDVISIONS goed werk deed (in verband met gimp) ... Ik heb meer van hem geleerd ... maar geef me je adres of messenger .. hier is de mijne ..... hou ioowhili_3mok1d gimp ... want in eerste instantie denk je nog niet torrent en ontdekte wat hij kan doen ;)) .. Ik wist niet wat te kiezen mijn droom was ... fotowinkel ... maar ik zag het was gratis en ik k gaf het .... dus ik koos voor gimp ... dat is super simpel en ik denk dat het passend is gebruikers k me ... kan maken over dezelfde dingen k fotowinkel; )) ... nou eerst erkennen mia was het moeilijk om te lopen met al die lagen ... maar nu ... geen problemo ... wat .... dus voeg jouwe ioowhili_3mok1d of zil ..

 71. Viorel zei hij

  goed programma, bedankt.

 72. Alyn zei hij

  Zeer goede programul.Multzumesk

 73. crsty200927 zei hij

  is super leerprogramma, deed ik hetzelfde als jij, maar het probleem is dat als u op de combinatie van toetsen heb ik geen verbinding

  wat te doen?

  dank u

 74. crsty200927: Is super leerprogramma, deed ik hetzelfde als jij, maar het probleem is dat wanneer u op de toetscombinatie conectezce me niet te doen Dank je wel?

  Controleer of u de gegevens correct in de "Notes" heeft ingevoerd.

 75. hallo paul ... Ik schrijf het e-id ... om te zeggen [Email protected] na combinatie ... onderdr + Alt + A in de doos ... Ik verschijnt hij gowrielyahoo.fr ... dus hoe weet je mijn @ beschermen? Ik heb die nergens een antwoord: D thanks

 76. Ik begon met behulp van dit programma en ik ondervonden twee problemen:
  1.la gmail accounts, ging ik het programma twee gmail accounts en wanneer ik wil logez met de toetscombinatie alt + ctr + hij: inloggen op een van de twee accounts, voordat u het programma zonder me te laten zien me bestaande opties en kiezen welke e-mailadres Ik wil intru.La Yahoo Mail-accounts waren er geen dergelijke problemen er toen ik wil logez toont me de twee opties (dwz twee e-mailaccounts geïntroduceerd in het programma) verlaten op mij te kiezen welke rekening ik wil logez.
  2.daca wilt inloggen op sites die vereisen dat de gebruikersnaam om een ​​e-mailadres te gebruiken, KeePass programma niet om de gebruikersnaam en wachtwoord gegevens die nodig zijn om de gebruikersnaam niet in slaagt om mail.De voorbeeld pakken voer vullen, als uw e-mailadres als [Email protected] Hij voer gewoon abcd anders niets.
  Wachten oplossingen, bedankt.

  • bl: Ik begon met behulp van dit programma en ik ondervonden twee problemen:
   1.la gmail accounts, ging ik het programma twee gmail accounts en wanneer ik wil logez met de toetscombinatie alt + ctr + hij: inloggen op een van de twee accounts, voordat u het programma zonder me te laten zien me bestaande opties en kiezen welke e-mailadres Ik wil intru.La Yahoo Mail-accounts waren er geen dergelijke problemen er toen ik wil logez toont me de twee opties (dwz twee e-mailaccounts geïntroduceerd in het programma) verlaten op mij te kiezen welke rekening ik wil logez.
   2.daca wilt inloggen op sites die vereisen dat de gebruikersnaam om een ​​e-mailadres te gebruiken, KeePass programma niet om de gebruikersnaam en wachtwoord gegevens die nodig zijn om de gebruikersnaam niet in slaagt om mail.De voorbeeld pakken voer vullen, als uw e-mailadres als [Email protected] Hij voer gewoon abcd anders niets.
   Wachten oplossingen, bedankt.

   Proberen te gebruiken en de documentatie van de website van de fabrikant, daar vindt u details als deze.
   Ik stel KeyPass 3 gmail is goed voor ongeveer 2 yahoo, gebruik ik de laatste versie van KeyPass (een die net framework vereist), die versie veel meer instellingen en aanpassingsmogelijkheden inlogvolgorde heeft.

  • bl: Ik begon met behulp van dit programma en ik ondervonden twee problemen:
   1.la gmail accounts, ging ik het programma twee gmail accounts en wanneer ik wil logez met de toetscombinatie alt + ctr + hij: inloggen op een van de twee accounts, voordat u het programma zonder me te laten zien me bestaande opties en kiezen welke e-mailadres Ik wil intru.La Yahoo Mail-accounts waren er geen dergelijke problemen er toen ik wil logez toont me de twee opties (dwz twee e-mailaccounts geïntroduceerd in het programma) verlaten op mij te kiezen welke rekening ik wil logez.
   2.daca wilt inloggen op sites die vereisen dat de gebruikersnaam om een ​​e-mailadres te gebruiken, KeePass programma niet om de gebruikersnaam en wachtwoord gegevens die nodig zijn om de gebruikersnaam niet in slaagt om mail.De voorbeeld pakken voer vullen, als uw e-mailadres als [Email protected] Hij voer gewoon abcd anders niets.
   Wachten oplossingen, bedankt.

   1.Ambele rekeningen Notes sectie moet worden ingevuld in de Auto-Type-Window en Auto-Type.Exemplu:
   De eerste account:
   Auto-Type-Window: Google Accounts - Mozilla Firefox
   Auto-Type: 12345 bl {TAB} {ENTER}
   Voor de tweede account:
   Auto-Type-Window: Google Accounts - Mozilla Firefox
   Auto-Type: 54321 bl {TAB} {ENTER}
   2.Daca moet het @-teken te gebruiken gebruik dan {AT} Voorbeeld.:
   Auto-Type-Window: bl {at} yahoo.com 12345 {TAB} {ENTER}

 77. Bedankt voor je hulp Dan, nu werkt het prima.

 78. prigoana70 zei hij

  Zeer succesvol deze tutorial over KeePass. Heel erg bedankt, heeft me echt geholpen. Heb een goede baan hier. Keep up the good work guys!

 79. Anjin zei hij

  Buna.Am geïnstalleerd en ik progr.shi Ik heb een vraag: moet op het programma .... Omdat voor mij de enige manier waarop het werkt?

 80. Anjin zei hij

  Je mag niet een instelling heeft gemaakt? Als iemand ideeën zouden zeer mishto.MS vooraf zijn ....

 81. Dan sal nadat ik al uw wachtwoorden in KeePass kunt opslaan en geef al mijn redt! ms Ceao!

Trackbacks

 1. [...] Zij die een alternatief voor deze software wilt, wij hebben een tutorial KeePass Password Manager bereiken onze collega [...]

 2. [...] Het beschermen en beheren van wachtwoorden met de gratis KeePass Vergeet niet, als u suggesties, klachten of aanvullingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld op ook-als je aan de toelatingseisen van de reacties een gebruiker een probleem heeft en je kunt het krijgen helpen, aarzel dan niet om het te doen, gewoon zo kunnen we deze plek beter, zie het opmerkingenveld! In het commentaar veld proberen om iets op onderwerp, zodat we kunnen bieden bezoekers een tutorial + andere relevante opmerkingen, kunnen opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker problemen of de wens om te leren. Voordat u een vraag stelt, kijk dan in de oude reacties, meestal is er al uw vragen beantwoord. Gebruik meerdere categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 700 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gedaan, ik je hoeft alleen te kijken voor hen en bekijk ze. [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.