IMDb, waar we allemaal te vinden over films en series, grafieken, acteurs, awards, backstage en nog veel meer - video tutorial

Hallo vrienden, deze video tutorial zal een website die veel nuttige informatie uit de wereld van de film bevat presenteren, het is IMDb, een databank die ons helpt om onze weg door de "jungle" van Hollywood en informeer ons op nieuwe film-en televisie-optredens.
Ik ga vaak gang toen ik wilde een film te kijken, maar weet niet welke nieuwe films naar voren zijn gekomen die beter zijn, de acteurs spelen in deze films, heeft de regisseur zijn stempel etc. gemaakt We moeten erkennen dat het moeilijk is om een ​​keuze op basis van informatie die ze vinden op de bekende, televisie, reclame maken worden vaak films bevorderd goedkoop en lage kwaliteit of commerciële.
Op imdb vind alles geregeld in de kleinste details, vinden we grafieken, nieuwe releases, bekroonde films, top acteurs, trailers, etc. Al deze informatie helpt ons een idee vormen van de "playlist" video vanavond.
Ik hoop dat u deze site interessant, ik het te bezoeken op mijn telefoon en ik zodra ik volgen het idee vanavond, kan ik zeggen dat de mobiele IMDB beter georganiseerd in sommige moves kan een heleboel informatie, geen client verzamelen bijna elk mobiel platform, dus je kunt de weg naar huis te informeren, en als je thuis komt je weet wat te zetten op schot.
Top 250 raden u vinden op de bodem van de IMDb website, zijn er de meest gewaardeerde films aller tijden, vindt u ook de nieuwste releases, en films 40 jaar.
Laatste film die je hebt me met informatie over IMDb bekeken wordt Ciudad de Dios (City of God), een bijzondere film die ik zag in 2002 geleden zag ik hem met plezier, je niet vertellen wat is Ik wil niet de verrassing bederven.
Nice view goede films, vergeet dan niet de popcorn!
AANDACHT.
Op imdb films niet vinden op die site zijn alleen informatie over de filmindustrie en de televisie, films weet waar ze te vinden ...
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. cristi04 zei hij

  ja goede tutorial respect voor u.

 2. cristi04 zei hij

  Cristi Ik heb een vraag naar het menu cosu vuilnis verwijderen? op windows xp sorry, het is niet het probleem.

 3. florijn zei hij

  Ik wil een tutorial over radon tv movie player te maken, zag ik in een aantal tutorials die u voorgelegd nisto radon similare.Dar software is beter (hij vangen veel meer tv-kanalen).

 4. Robert Ionel zei hij

  Hoi, leuk leerprogramma! Ik heb een enorme vraag, als je mij en me kan vertellen voor een programma dat ons een update van de drivers en software-updates voor de software laat zien, als je iets gratis te leren kennen. Heel erg bedankt en succes gegarandeerd!

 5. Daniel zei hij

  Ik wil u vragen om een ​​tutorial (handleiding) van aczitionare DSLR (Nikon en Canon) doen
  tegen verschillende prijzen vanaf ongeveer £ 1500 om 3000 ron (kit).
  Bedankt!

 6. Dragos zei hij

  Gefeliciteerd. U bent succesvol gebruik van deze website helpen om me vele malen, het is heel goed gestructureerd sidocumentat.

 7. Waarom doe je en wat Zmodeler videotutoriale over het programma niet?

 8. Ik weet dat je een tutorial met alle vraagstukken op een bedieningspaneel op een soort van korte snijden om alles in het configuratiescherm als hij zegt null gevonden?

  • Adrian zei hij

   Dany: Ik weet dat je een tutorial met alle vraagstukken op een bedieningspaneel op een soort van korte snijden om alles in het configuratiescherm als hij zegt null gevonden?

   Schrijf naar zoeken: Alle instellingen in Windows Vista en Windows 7 in een snelkoppeling, druk op enter en je zult vinden

 9. Bulgac zei hij

  Zeer interessant, zelfs ik wist niet wat te doen, ik denk ik een film daar te kiezen.

 10. msi Adrian

 11. Romyyca89 zei hij

  Cuz alles over de film de pianist op aanraden-Ik zag onlangs is heel erg mooi en de moeite waard vozut http://www.imdb.com/video/screenplay/vi988938521/

 12. Andrew zei hij

  Ik weet dat het niets te maken heeft met deze tutorial, maar ik heb hulp nodig. Hoe maak je drivers van een computer die niet is aangesloten op het internet en heeft CD's geen stuurprogramma's vinden?

 13. Adrian zei hij

  Andrew: Ik weet dat niets te maken met deze tutorial heeft maar ik heb hulp nodig. Hoe maak je drivers van een computer die niet is aangesloten op het internet en heeft CD's geen stuurprogramma's vinden?

  Nou je kan niet echt zonder internet! Zien we een tutorial over Everest je kunt het volgen door te klikken op HIER (Klik op het woord HIER in rood), download de installatie kit, zet het op een USB-stick of brand het op een cd als een gegevens-cd, installeer het op dat in de PC, zien wat je hebt en wat moederbord chipset en schrijf ze op op een blad mee naar huis om u of op een plek waar je net, googled het model van het moederbord of chipset en je zult waarschijnlijk op de website van de moederbord fabrikant waar u de direverele downloaden.

 14. Ik heb dit programma geïnstalleerd, maar ik lableta en niet om Pete films te zien als je me helpen aub,,, of is er een tutorial.?? Thanks ..

Trackbacks

 1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Paul Tuns, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO Said: IMDb, waar we alles over films en series, grafieken | Videotutorial.ro http://bit.ly/9x8HnS [...]

 2. [...] Imdb, waar we alles over films en tv, tops, acteurs, awards, backstage en veel ... Tagged als: welke film ik zie vanavond, films downloaden, actie, comedy films, films, vele malen [ ...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.