IT Buyer's Guide, een aantal informatie-technologie LCD, Plasma en LED - Video Guide

Hallo vrienden, in deze handleiding zal ik een beetje vertellen over de belangrijkste vormen van technologieën die ten grondslag liggen flatscreens aanwezig in rekken.
Vóór de aankoop van een gids dacht ik om kennis te maken met de technologie, zal ik zeer botte, directe en begrijpelijke verklaringen zijn allemaal, ik weet zeker dat je begrijpt hoe de dingen zijn meestal platte tv's.
Binnenkort zal ik een gids die nuttig zullen zijn als je wilt een moderne tv kopen voordat het goed om te weten wat zijn de verschillen tussen LCD, plasma en LED maken, moeten we weten voordat voordelen en dezaavantajele elke technologie.
Nogmaals, dit is niet een tv-gids aankoop is een korte gids uitleg over de belangrijkste technologieën die aan de productie van platte tv's.
Gids aankoop LCD, Plasma of LED zal volgen ...
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!

door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Bekijk cristi? Wat ik bedoel na een tijdje toen ik vroeg of je een tutorial over lcd-tv's, plasma etc.poate kan maken en ons een tutorial over de aankoop van een UPS necesar.Numai zo goed en Happy Holidays met uw dierbaren!

 2. Hallo Cristy als alle teai begonnen met de aankoop van deze gidsen goeie over het kopen van een Windows XP-besturingssysteem door de manier waarop goede tutorial zou zijn!

  • Adrian admin zei hij

   costyHallo Cristy als alle teai begonnen met de aankoop van deze gidsen goeie over het kopen van een Windows XP-besturingssysteem door de manier waarop goede tutorial zou zijn!

   Wie zou willen om iets te kopen? Windows XP-ondersteuning is verwijderd. Microsoft niet langer ondersteuning biedt voor dit besturingssysteem. Als u wilt profiteren van de ondersteuning en andere faciliteiten door het kopen van een Microsoft Windows-licentie, kopen Windows Vista of Windows 7 (als je Windows-pc staat 7 kopen)

 3. george93 zei hij

  Ik heb een LG LCD monitor voor bijna een jaar en tot nu toe heb ik geen enkel probleem gehad, trouwens gefeliciteerd gids!!!

 4. trays: Ik 2 lcd en ik werken goed als ik zeg gekwetst osa

 5. Ik heb een Panasonic plasama 107cm en zijn zeer tevreden.

 6. Ik heb een nieuwsgierigheid. Soms is mijn LCD-monitor maakt bepaalde "figuren". Helderheid valt, krijgt een lichte blauwe tint van groen, wit op zwart, de kleuren zijn over het algemeen donkerder, kouder: Het scherm flikkert. Soms kleuren herstellen voor een paar seconden of fracties van een seconde na dat en krijgt die koele tinten. Tote deze dingen duurt ongeveer 2-3 dagen. Daarna komt en een periode van enkele weken of maanden de monitor zich normaal gedraagt. Helaas is het niet meer onder de garantie valt.

  Wat kan de oorzaak zijn? Het zou een goed idee om zich te ontdoen van deze monitor, om het te verkopen, terwijl het nog mogelijk is?

  • Vali: Ik heb een nieuwsgierigheid. Soms is mijn LCD-monitor maakt bepaalde "figuren". Helderheid valt, krijgt een lichte blauwe tint van groen, wit op zwart, de kleuren zijn over het algemeen donkerder, kouder: Het scherm flikkert. Soms kleuren herstellen voor een paar seconden of fracties van een seconde na dat en krijgt die koele tinten. Tote deze dingen duurt ongeveer 2-3 dagen. Daarna komt en een periode van enkele weken of maanden de monitor zich normaal gedraagt. Helaas garanţie.Care niet langer de oorzaak zijn? Het zou een goed idee om zich te ontdoen van deze monitor, om het te verkopen, terwijl het nog mogelijk is?

   Proberen om het te proberen op een andere videokaart als alle cijfers betekent dat het gebroken is, proberen om het te nemen voor reparatie, monitoren hebben meestal veel kans om te herstellen.
   Ik denk dat het eerlijk is om het te geven aan iemand anders!
   Dat is, elektronica hebben het eeuwige leven, vroeg of laat sterven allemaal, krijgen we meer en ga zo maar door.

 7. jongens, ja je snel bent, ik eindigde zelfs nam sansusesc een tutorial chindcolo verschijnt een ander ding SHIP stimes aan u.

 8. PARIJS gavrila zei hij

  Ik UNL LCD en gaat goed bovendien voorzien van een PC-monitor LED zijn erg enthousiast, maar het kostte me veel .. en nu denk ik dat ik Kerst LED TV 66 lagere diagonaal Bedankt voor videotutorial kopen

 9. Uitstekende gids, multumesc.As hebben 2 vragen: Is er plasmamonitors? En de technologie ziet beter dan een CRT? (Ik bedoel duidelijk)

  • Adrian admin zei hij

   SRJ: Uitstekende gids multumesc.As hebben 2 vragen: Is er plasmamonitors? En de technologie ziet beter dan een CRT? (Ik bedoel duidelijk)

   CICA uitstekende gids, maar het lijkt erop dat je niet begrijpt niets van. Hij legde zijn hand nog een keer naar kijken maar dit keer zonder het lopen. werd getrokken enkele conclusies aan het eind aan elke technologie uit te leggen en zei dat het het beste zou zijn. Of doen we gewoon om ons te ergeren?

 10. U kunt een tutorial te maken over hoe je een server van World of warcrfat.Si zo sal vrijgegeven zonder hamachi de site, forum, etc? Looking oud en kan het niet vinden op alle

 11. Jellfis zei hij

  Ik had een LG LCD Wide 19 "na jaren supply 3 brak, dacht ik dat er geen overlast is stervende sia als het! Anchis PC Ik bleef tot 2zi totdat ik ging naar een vriend om te zoeken naar een net.Si monitor aan hoeveel munten u Straße en de dag nadat ik kocht een monitor salar "LED" Alle LG.Adevaru is dat:
  1 19-verschuiving van "de 24" is enorm tenminste categotia WIDE.
  2-1080p het bekijken van films / games is fenomenaal.
  Monitor is:
  http://www.emag.ro/monitoare-lcd/monitor-led-backlit-lg-w2486l-24-wide-black-full-hd–pW2486L-PF

 12. Jellfis zei hij

  SCZ spelling:

  "Ik bleef met PC ..."

 13. Hello! Proficiat voor deze nieuwe serie en ik heb een voorstel tutoriale.As tutorials. Ik wil graag photoshop tutorials te maken. Thanks a lot

 14. johnny80 zei hij

  Hello! Ik heb een maand een pc samengesteld door mij en vergeleken meerdere monitoren, dus ik besloot. Uiteindelijk kreeg ik een samsung 23 "licht (slechts monitoren) dat is:
  http://www.samsung.com/ro/consumer/monitor-printers-and-multifunctional/monitors/led-old/LS23B5HVFH/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

 15. Ik heb een zwarte ecranu leptop en doen terwijl u werkt op het heeft om van het scherm om te herstellen wat is het probleem?

 16. mat: Ik heb een zwarte ecranu leptop en doen terwijl u werkt op het heeft om van het scherm om te herstellen wat is het probleem?

  Vaak gebeurt dit als gevolg van losse of defecte kabel, netsnoer, VGA-kabel, DVI-kabel.

 17. marius512 zei hij

  Dan wachten en tutorial over de aanschaf van een monitor. En omdat alles is de maand van het geven, kan er iets over technologie en de aankoop van een ebook reader te doen.

  • Adrian admin zei hij

   marius512: Wacht dan en tutorial over de aanschaf van een monitor. En omdat alles is de maand van het geven, kan er iets over technologie en de aankoop van een ebook reader te doen.

   Er Desja zelfstudie over de aanschaf van een monitor. Gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek en je zult hem vinden

   • marius512 zei hij

    Adrian admin:
    Er Desja zelfstudie over de aanschaf van een monitor. Gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek en je zult hem vinden

    Dus is Adrian, zag ik nu de tutorial. Dank u.

 18. Ja de LED pixels kan worden neergestort?

  • Catalin81.Rm-S. zei hij

   @ Ovidiu: de LED-pixels crashte
   momeusitint normale DA van dezelfde technologie die is alleen maar de achterkant is anders matrix. maar wees gerust dat het is te makkelijk om niet te merken, tenzij je bent meer in lijn "neergestort".

 19. Zeer nuttig deze tutorial ... echt ga mijn LCD TV te nemen!

 20. andreyinteligentu zei hij

  Super mia vond deze gids geweldig om te weten dat ik waardeer het werk dat je doet voor onze informatie aan degenen die kopen zonder te zijn zeer goed geïnformeerd, en doen dit vaak zonder deyavantaje ulteriorele we denken.

  Cotinue jullie zijn prachtige mensen met een briljante geest!

 21. het is een schande dat niet kan worden gevonden crt diagonala.pt locaties 72 cm signaal van onze kabelmaatschappijen genoeg

 22. Panels S-IPS en S-PVA panelen wegen veel zwaarder dan de prestaties LCD-TN! Dus natuurlijke kwaliteit kleuren (zwarten), de refresh rate is veel hoger in dit soort panelen schadelijk plasma-of LED-technologie!

 23. Dank je wel! Erg handig!
  Ik heb een LCD Samnsung 2243NW een jaar.
  Voor een tijdje, merkte ik aan de bovenrand, een paar plekken lichter, tot 1 cm. plein. Na 30 minuten, deze vlekken verdwijnen.
  Wat is de oorzaak? Zal ik om het te veranderen? Het kan geen kwaad, harder dan dat? wordt gedekt, de garantie?
  Bedankt!

 24. fanebaros zei hij

  Hallo, een goede tutorial Ik vond dat u het eens met alles wat je zei je hebt gelijk groet!

 25. Ik kreeg op prblema en niet figure it out elke hoe ...: | het is een eenvoudige tv van NEO, maica'mea niet weten wat hij deed en wat knoppen te drukken en nu alleen een hangslot op het scherm verschijnt, een rode onderkant ... Ik klikte op alle butoanlele, geen carry, ik en stans, ik trok de stekker, niets ... wat te doen? zullen we gaan werken net zo kan ik alles opnieuw instellen staat ... als een pc: D

 26. Iovan je niet je moeder je leren leuk om te praten?

 27. Zeer interessant deze videotutorial! Ik wens veel geluk voor u doet en ook andere tutorials!

 28. Gabriel zei hij

  Plasma verbruik 650 te streng w ... een verwijzing! Helemaal niet ...
  Effect van het branden hetzelfde!
  Het is duidelijk dat je weet als LCD's met LED ...

 29. Calin Moldovanu zei hij

  Hallo, Ik heb een probleem met een LG plasma-tv 106 cm namelijk:

  De TV kocht ik nu over 2 jaar haar tot zes maanden geleden, toen hij schaduw gebruikelijk had gebroken omdat fosfor die warm blijft en blijft zwart urmepe na brak (niet starten) en ik ging in dienst en had een benijdenswaardige geduld ver buiten de periode van de dienst (ze zeiden dat ze veranderden de oorzaak en gevolg die meer elektronische kaarten in plaats van normale schaduwen die een schaduw van een rode pixel motion bijtend zuur verschenen die anders meer verontrustend want het is ook meer uitgebreid en last but not least, niet een statisch beeld niet nodig om de kleur rood te vormen ... je enig idee wat ik moet doen, om weer in dienst? nog deze maand garantie, thanks

 30. Zeer interessant deze videotutorial! Ik wens veel geluk voor u doet en ook andere tutorials!

  Ik heb niet geschreven iets gisteren 20,36! Adrian ik citeerde en zei pragmatische mensen die weten wat ze nog steeds gebruiken xp.snobii, kan altceva.cum censureren en de tekst te plaatsen veranderen? ??

 31. neluclrs zei hij

  Videotutorialul expliciet genoeg.

  Het blijkt echter een technologie die het mogelijk maakt om een ​​scherm op een plastic vel (gezien op Discovery) hebben.

  Ik heb een monitor pins platte gedurende twee jaar, iets Russische delen, kosten ongeveer £ 600 niet gebruiken in games (ptr dat een CRT hebben), wordt Rainford genoemd, ik denk dat ik de boot gemaakt, maar toont zwart erg zwart, zonder een beetje schaduw van grijs.
  Het is eigenlijk TV-monitor, zeer rustgevend voor het oog basis, het maakte geen cijfer mia tot nu toe mee schaduwen of lijnen van pixels als je kijkt vanaf de zijkant.

 32. INTERESSANTE VIDEOTUTORIALUL. Ik wil zeggen tegen de computer met behulp van een LCD-monitor 19 "Samsung, die zijn zeer tevreden, ik heb een lcd-tv 81 CM. PRODUCT van hetzelfde bedrijf, en ik heb een LED TV voor 19 "die niet is stevig, maar wat zijn het meest tevreden MET BETREKKING beeldkwaliteit in de winkel, waar alle (Plasma LCD LED) niet blootgesteld CLARITATE.SINCER je realiseert Ik had niet verwacht te zien zo helder LED TV (uiteraard DPINDE EN kwaliteit tv-signaal), wil niet adverteren, maar al het geld waard LED-TV's.

 33. Beste Guide! Ook kreeg ik een lcd tv geleid 2 dagen nu en ik ben erg blij met de beeldkwaliteit is veel beter dan een normale LCD, LED Plus LCD stroomverbruik is lager dan de lcd De tutorials zijn u clasic.Sper om nieuwe technologieën in opkomst in de wereld van de elektronica

 34. webdan zei hij

  Ik heb meerdere Benq G2420HDBL (24 inch LED) van £ 600 in Timişoara.Să eerlijk met u, monitoren, en gerepareerd, maar worden getest "het bloed" en gedraagt ​​impecabil.Din herfst wanneer ze verkopen, niemand klaagde . Tel:. 0722 596 589.Are iemand goedkoper?

  LET OP:
  Videotutorial.ro is niet verantwoordelijk voor wat er gebeurt buiten de site, maakt videotutorial.ro ECHP geen garantie voor de juistheid van de bovenstaande verklaringen, als u contact met iemand of iets wat je doet kopen bij uw verantwoordelijkheid.

 35. webdan zei hij

  Adi, met tupeu.Ce ik hierboven schreef is een "tip" onder soldaten, gaf ik in de krant, omdat die beter weet, die weet niet te kopen van alţii.Trebuia te bellen, zou ik reactie militar.Nu een voorman's geen verplichting tot kopen, zou die niet goed te staan, die komt uit een ander ocazie.Chiar vriendelijk ziel bang om te "rechts" te staan.

  • Darkfun zei hij

   webdanAdi, met tupeu.Ce ik hierboven schreef is een "tip" onder soldaten, gaf ik in de krant, omdat die beter weet, die weet niet te kopen van alţii.Trebuia te bellen, zou ik een master niemand militar.Nu verplicht om te kopen, die niet zou opstaan ​​en die komt uit een ander ocazie.Chiar vriendelijk ziel bang om "rechts" stand hebt beantwoord.

   Maar je hebt niet de aanvrager te betalen gehoord? 'Ve leuk om de kassier geweest?
   Niet om te zeggen .. dat `SPAMM is het volledig verbod directe reclame.

 36. Je bent erg ... bro ..... Ik citrt sterk af tutorials .....
  By the way ... zelfs 2 dagen kreeg ik een Samsung LCD
  Model 32C530 / / / ik vind het bijzonder / ..... van CRT ... maar ... ik 1660 luyat met een lei en ik weigerde om eraLED met LG 3300 1700 / .... maar het was niet FULL HD ... amnm het verkeerd .... . Samsugul heeft muilti krijgen ...

 37. Andrew zei hij

  Bedankt voor de tutorial Ik heb veel geleerd van deze video en acu` volgt een LED naar mijn kamer

 38. Goedenavond. Ik wil graag mezelf kopen van een LED TV, maar weet niet wat te kiezen tussen twee modellen, te weten: LG 81cm FullHD LED TV, Samsung LED TV 32LV375S of 81cm FullHD 32D5000.Va kunt u als u mij kan vertellen van een advies dat zou doen beter ... Bedankt.

 39. Adrian Cristea zei hij

  zeer nuttige les vandaag wil ik sami 22d5003 koopt een Samsung TV (LED) voor de keuken, maar ik was onbeslist over de vraag of aan te nemen of kies een LCD, maar dankt nu mam vouo besloten iau.va bedanken tinetio enzovoort zijn degenen gewaardeerd

 40. Claudiu zei hij

  Bravo, gefeliciteerd! Zelfs nu is het nuttig

Trackbacks

 1. [...] Technology ... Misschien wil je zien en tutorials hieronder kan alleen maar helpen: Information Technology LCD, Plasma en LED TV is beter tussen LCD, Plasma en "licht"? Het belangrijkste ding wanneer we beginnen [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.