Hoe SP1 te integreren in de ISO-image van Windows 7 of SP2 in Windows Vista - videozelfstudie

Hallo vrienden, in de huidige les leert u hoe we kunnen integreren van de service pack 1 een Windows ISO image 7 2 service pack of een afbeelding van Windows Vista ISO. Ik doe dit met een zachte 7 RT Lite zal ons meer dan het integreren van een service pack in een Windows Vista of Windows 7 toestaan.
RT 7 Lite is speciaal ontworpen voor het wijzigen van een installatie kit Windows Vista of 7 geeft ons de volgende functies:

Integratie: Het stelt ons in staat om hotfixes, drivers, taalpakketten of software te integreren
Onderdelen verwijderen: Windows ons toelaten om bepaalde functies te krijgen of om bepaalde diensten uit te schakelen
Tweaks: kunnen we een aantal tweaks van toepassing op het systeem, kunnen we nieuwe vermeldingen in control panel toe te voegen, kunnen we de modus van Windows Verkenner te veranderen. Media Center kan een aantal visuele effecten zoals Aero Snap, Aero Peek en Aero Shake uitschakelen
Onbeheerde: laat ons toe om de kleine tovenaar moet je om te gaan door de installatie van het besturingssysteem, dus ik zal langer niet worden gedwongen om onze regionale taal, tijd, kies een gebruikersnaam, licentiesleutels, etc. invoeren automatiseren.
Customization: laat ons toe om screensavers, iconen, wallpapers, thema's, of wij het beeld van logon (logon scherm) kunt veranderen voegen
Opstartbare USB of DVD: laat het einde, nadat ik aangepast als ik wilde Windows, om een ​​bootable USB stick te maken, een ISO image die vervolgens branden op een dvd te genereren, het biedt zelfs verwijderen van een DVD RW als hij al iets heeft geschreven, of u kunt de afbeelding resulterende ISO rechtstreeks branden op een lege dvd (leeg)
We hebben eerder een tutorial gedaan over hoe te installeren 2 op servicepack voor Windows Vista of hoe te installeren Windows service pack 1 7 en een tutorial over hoe we kunnen veranderen een Windows Vista met vLite.
Hoop dat nieuwsgierigheid hebben gewekt, ik nodig u uit om de tutorial video te bekijken.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. cuibaru zei hij

  hallo! je weet niet of kasperski antivirus goed is voor windows 7? dat is de naam en het is gratis in bèta ... ik heb het virtueel geprobeerd, maar ik wacht op je mening die je beter begrijpt dan ik

  • Nelutu zei hij

   cuibaruHi! Niet weten of het goed Kasperski anti-virus voor Windows 7? Way wordt genoemd en is gratis in de beta ... Ik heb het geprobeerd in de virtuele, maar verwachten dat je meent dat je goed bent zoals ik beter  

   Kaspersky Internet Security? Een van de beste antivirus.
   Als het goed is voor 7 ramen? Natuurlijk, net als een huis is in stap met gerenommeerde producer markt.

   • Darkfun zei hij

    Nelutu:
    Kaspersky Internet Security? Een van de beste antivirus.
    Als het goed is voor 7 ramen? Natuurlijk, net als een huis is in stap met gerenommeerde producer markt.  

    Er is al een van de beste antivirus. Integendeel .... vorig jaar gerangschikt 12 als detectie.

    • Nelutu zei hij

     Darkfun:
     Er is al een van de beste antivirus. Integendeel .... vorig jaar gerangschikt 12 als detectie.  

     </blockquote

     Darkfun:
     Er is al een van de beste antivirus. Integendeel .... vorig jaar gerangschikt 12 als detectie.  

     Darkfun:
     Er is al een van de beste antivirus. Integendeel .... vorig jaar gerangschikt 12 als detectie.  

     Wanneer u testen Kaspersky? 2011 KIS en dan proberen vb.
     http://www.youtube.com/watch?v=FFtP1Zt36i4

     Darkfun:
     Er is al een van de beste antivirus. Integendeel .... vorig jaar gerangschikt 12 als detectie.  

     Ik zou niet willen dat je te beledigen, maar het lijkt erop dat je veel een KIS niet hebben getest, dus als vb, vb test-KIS 2011 toen.
     niemand kan zeggen wat de beste antivirus is, ik zei "het is een van de eersten".

 2. sailorriver zei hij

  Bedankt voor deze tutorial. Ik denk dat het heel interessant zou zijn een stapsgewijze tutorial over RT 7, ik heb het ook in de eerste versies gebruikt, maar ik heb het niet goed gedaan, ik heb gedeactiveerd dat ik veel services heb verdronken en het houdt niet op installeren.

 3. cristian watermeloen zei hij

  Ik wil een video tutorial te maken hoe itegreza en zet nieuwe thema's als hoe je het logboek documenten muizca vlas veranderen, als drivele gezet

 4. Marius zei hij

  Maar wat gebeurde er met de muis vast te zitten in de plaats?

 5. BRAVO! Subteti meeste landen, je tutorials echt geholpen keep up the good work

 6. Robert Ionel zei hij

  adrian een tutorial als je ze kunt presenteren aan anderen over Ultimate Edition Gamers-linux ubuntu versie is speciaal gemaakt voor games als deze! Ik hou van hoe het eruit ziet, ik hoop dat anderen :)) succes!

 7. Bogdan zei hij

  Hi Adrian! Zeer goede tutorial! Maar wanneer meerdere bedienden op linux.videotutirial.ro?

 8. Mooi dank u
  jullie rots

 9. Bulgac zei hij

  Mooi, verwachten deze tutorial SP1 integratie in Win 7.

 10. Nicolas zei hij

  zeer goede tutorial als je kunt doorgaan met zijn meer in detail aanpassen verhuisservice levering dwz wij gebruiken

  • AdrianGudus zei hij

   NicolasZeer goede tutorial als je kunt doorgaan met zijn meer in detail aanpassen verhuisservice levering dwz wij gebruiken  

   Er is veel te praten over diensten, veel, en zo'n tutorial zou erg lang duren. Je verveelt je in 5 minuten ... in feite is dit het gemiddelde per bezoeker ... statistieken tonen aan dat je niet meer dan 5 minuten kijkt in een tutorial, scrollt en dan vragen stelt die nergens op slaan, omdat ze al zijn verduidelijkt in maar omdat je rent, hoor je ze natuurlijk niet meer, dus waarom zouden we glimlachen?

   Ik beloof niets ... ik zal erover nadenken ...

 11. Ik heb al sp1 geinstalleerd, nu heb ik geprobeerd aan te sluiten bij de anders miss 7 rt7 lite winnen nadat u de afbeelding uploaden en kies uiteindelijke versie krijg ik een foutmelding als afbeelding WIM upload pooate niet omdat angst directory is geopend (en waar ik alles te verplaatsen uit de comp toen ik begon te werken) als je enig idee wie mess explicatimi naar me, ik heb geprobeerd tot nu toe en als 5 keer.

  • Alex: Ik heb al sp1 geinstalleerd, nu heb ik geprobeerd aan te sluiten bij de anders miss 7 rt7 lite winnen nadat u de afbeelding uploaden en kies uiteindelijke versie krijg ik een foutmelding als afbeelding WIM upload pooate niet omdat angst map open is (en waar ik alles te verplaatsen uit de comp toen ik begon te werken) als je enig idee wie mess explicatimi naar me, ik heb geprobeerd tot nu toe en als 5 keer.  

   Proberen om antivirus en Windows Defender uitschakelen en pak het uit met Winrar beeld me perfect en ik gingen en we integreerde alle programma's die ik nevoie.Mi kwam vrij grote beeld dan 4,7 GB, maar ik schreef het op een DVD GB 8,5 perfecte laarzen.

   • Teo57:
    Proberen om antivirus en Windows Defender uitschakelen en pak het uit met Winrar beeld me perfect en ik gingen en we integreerde alle programma's die ik nevoie.Mi kwam vrij grote beeld dan 4,7 GB, maar ik schreef het op een DVD GB 8,5 perfecte laarzen.  

    ms, je hebt gelijk, ik zag dat grote werk wordt tijd antivirus integratie van de SP, maar ik dacht dat er iets ergs was

 12. Andrei Popescu zei hij

  Ik zou een voorstel hebben voor een toekomstige tutorial - WAT uitschakelen (Windows Activation Technologies). Als tot nu toe, op het moment van het updaten van het besturingssysteem, deze onzin had kunnen worden vermeden; het lijkt erop dat het nu is opgenomen in servicepack 1.

  Hoe kan deze component uit te schakelen, niet langer verbinding maken met Microsoft-servers periodiek? Vanuit mijn oogpunt, het vertegenwoordigt een ernstige schending van de privacy van gebruikers

  • AdrianGudus zei hij

   Andrei Popescu: Ik heb een suggestie voor een toekomstige handleiding - Schakel WAT (Windows Activation Technologies). Als tot nu toe, bij het updaten van het besturingssysteem, deze puinhoop had kunnen worden vermeden, het lijkt erop dat nu het is opgenomen in het service pack 1.Cum kan uitschakelen dit onderdeel niet meer aansluiten op de servers van Microsoft regelmatig? Vanuit mijn oogpunt, is een ernstige schending van de privacy van de gebruiker   

   Heb je de voorwaarden EULA (End User License Agreement) ooit tegen elkaar gelezen toen je Windows installeerde? Ik weet het zeker niet. Windows Activation Technologies gebruikt om te rapporteren aan Microsoft-computers die een illegaal gekopieerd of niet-gelicentieerd exemplaar van Windows gebruiken. Windows of het nu XP, Vista of 7 is, ze zijn niet gratis! Wanneer u een Windows gaat kopen, is het niet van u, het is alleen in de "huur" dat zij (Microsoft) nog steeds alle rechten hebben over uw besturingssysteem.
   Als je vrij wilt zijn en stoppen met de spion WAT, met behulp van open source, Ubuntu gebruikt, zal het van jou zijn, kunt u wijzigingen aan het systeem te maken zonder verantwoording wordt gehouden en hoeven niet een licentie en activatie ooit.

 13. Iulian zei hij

  Servicepacks moeten theoretisch te werken van William Henry Gates III ... Ik zie geen andere trucs zelfstudie doeleinden

  • Jeanson zei hij

   Iulian: Servicepacks moeten theoretisch te werken van William Henry Gates III ... Ik zie geen andere trucs zelfstudie doeleinden  

   Heb je ooit een SP van welke aard geïnstalleerd? Zo ja, hoe lang heeft het geduurd? Het is makkelijker om het te hebben geïntegreerd in Windows en is geïnstalleerd met het. Niet af of je download snelheid is gelijk aan de snelheid lezen van cd's / dvd rom. Schrijf de mening te zijn macho aan vrienden / chicks maar denken alvorens te doen.
   PS. Niet vet schrijven als je wilt dat je zei George!

 14. wie weet hoe ik de sleutel van windows 7 kan veranderen, vraag ik omdat we in vista het configuratiescherm / systeem / binnengaan en langs de zijkanten van het serienummer wordt een zin geactiveerd met blauw die schrijft of je een andere sleutel wilt wijzigen voor windows en voor windows 7 niet zo…

  • AdrianGudus zei hij

   OktavWie weet hoe kan ik veranderen cheiawindowslui 7, vraag naar de vista gaan in configuratiescherm / systeem / en onderkant van serialeste geactiveerde albastruce schrijf een zin met als je wilt naar een andere sleutel voor ramen en vensters te veranderen is niet iets 7 ...  

   Je gaat naar de computer, klikt er met de rechtermuisknop op, kiest Eigenschappen, en in het venster dat verschijnt ga je volledig naar Windows Activering die je in het blauw hebt geschreven "Productcode wijzigen"

 15. Gepeto zei hij

  stellen een tutorial over het maken van radio AIMP2 OF AIMP3 dat een falen

 16. Gepeto zei hij

  zelfs stellen een tutorial over hoe je Windows-software te integreren alsof GOM Player 7, 7-zip, AIMP3 etc ???? Als u wilt doen om te zien hoe dat te doen

  • AdrianGudus zei hij

   Gepeto: En ook een tutorial over hoe om te integreren Windows software zoals 7 zijn GOM Player, 7-zip, etc AIMP3 stellen? Als u wilt doen kan ik zien hoe dat te doen   

   Ga op dezelfde manier te werk als in de tutorial met software-integratie in de Windows XP-installatiekit. Je gaat de add-ons downloaden van de site die in die tutorial werd getoond door ze gewoon in Windows 7 met RT 7 Lite te plaatsen. Vink Integratie aan, dan is het tabblad Integratie aan de linkerkant actief, klik erop en in het rechterpaneel ga je naar het tabblad Toepassing en van daaruit kun je het doen ... blader naar de add-ons die je hebt gedownload ...

 17. Ludovik zei hij

  Degenen die programmeerbaar zijn geïnstalleerd gaat benadeeld sp1 zegt te verwijderen of tenminste vertelt me ​​zo.
  Succes en tot meer TUTORIALR

  • Ludovik: Degenen die programmeerbaar zijn geïnstalleerd gaat benadeeld sp1 zegt te verwijderen of tenminste vertelt me ​​zo.
   Succes en tot meer TUTORIALR  

   Ik ging gewoon naar antivirussoftware uit te schakelen (en ik sp1 geïnstalleerd)

 18. zeer mooi uitgelegd! Dank u en meer blijven

 19. Goede tutorial, maar zie Adiane dat de opnamesoftware niet veel goeds deed. De helft van de tutorial is niet gefilmd ... Maar hoe dan ook, de tutorial is goed, ik wacht op het totaal voor het verwijderen van de services en het wijzigen van de aanmelding enzovoort

 20. Ik heb een nieuwe leptop en ramen 7 is in het Italiaans Adrian u mij vertellen hoe de taal in het Engels te veranderen

  • AdrianGudus zei hij

   Oktav: Ik heb een nieuwe leptop en ramen in Italiaanse 7 Adrian u mij vertellen hoe de taal te veranderen in het Engels  

   Met behulp van het zoekvak in de rechterbovenhoek. U schrijft daar: Installeer drivers, taalpakketten Roemeense taal en meer via Windows Update 7 en vista, je voert en je zal de tutorial

 21. Bedankt broeders… .SP1, het is oké !!!… ..om te weten dat het geweldig werkt, het is echt concreet en heeft een ongelooflijke draadloze snelheid… .. je weet wat de fase is: bij de installatie wekt het de indruk dat het erg zwaar wordt, zelfs om te updaten Na de update heb ik een filmpje gedownload van een router die zich op ongeveer 70-100 m bevindt. Ongelooflijk, ik had meer dan 2 MB per seconde… .Succes jongens !!!

 22. Extassy zei hij

  Ik heb een probleem, ik zie het vakje dat moet worden aangevinkt "Slipsteam Service pack" niet. Ik heb Windows 7 Enterprise op 64bit waarop ik SP1 al heb geïnstalleerd.
  Ik probeerde op een virtuele mashina alle W7 Enterprise, maar zonder SP1 en dus lijkt niet het vakje aan te kruisen!
  Enig idee wat zou kunnen zijn?
  Wachten om harder te proberen als ik mijn windows opnieuw installeren zonder ServicePack1?

 23. Nelutu zei hij

  Ik heb een vraag, welk programma ik kan gebruiken om gegevens voor persoonlijke en series in Microsoft Office, niet alle gegevens voor elke installatie wilt invoeren.
  bedankt

 24. Nelutu zei hij

  En integratie service pack in het kantoor, zou het zeer interessant en nuttig zijn

 25. Extassy zei hij

  Nelutu ik erin geslaagd om te doen wat je zegt dat je bent gewoon het maken van een script met behulp van het programma AuotIT en geïntegreerd in een beeld-programma voor Windows XP (met nLite), installeer een programma met Windows.
  Als u geïnteresseerd bent in meer informatie vond ik de rotzooi: imyour_dj

 26. Extassy zei hij

  Ik bedoelde de introductie van series en andere instellingen die zijn te installeren! sorry! voor de invoering van SP in het kantoor van niets weten!

 27. lucyana zei hij

  Adrian Ik heb een vraag ... Ik heb ook Microsoft Windows 7 Enterprise x64 gekopieerd van de Microsoft-site en het gaf me een proefperiode van slechts 10 dagen ... Hoe heb je er 90 dagen van gekregen ??: |

  • Extassy zei hij

   lucyanaAdrian Ik heb een vraag ... Ik heb gekopieerd en Microsoft Windows 7 Enterprise x64 van Microsoft website en gaf me 10 dagen proef eens wist .... hoe puntenmaximum 90 dagen:? |  

   Windows activeren en aan de 90 dagen verlengen

  • AdrianGudus zei hij

   lucyanaAdrian Ik heb een vraag ... Ik heb gekopieerd en Microsoft Windows 7 Enterprise x64 van Microsoft website en gaf me 10 dagen proef eens wist .... hoe puntenmaximum 90 dagen:? |  

   Gaf 10 dagen bedenktijd waarin u de 90 dagen kan activeren. Gaat u op Computer, klik rechts en kies Eigenschappen, in het venster dat verschijnt om naar Windows Activation scrollen zal hebben geschreven in het blauw:
   10 dagen activeren. Acticvate Windows nu. Klik op de letters in het venster dat verschijnt klikt u op Activate Windows nu online

   • lucyana zei hij

    AdrianGudus:
    Gaf 10 dagen bedenktijd waarin u de 90 dagen kan activeren. Gaat u op Computer, klik rechts en kies Eigenschappen, in het venster dat verschijnt om naar Windows Activation scrollen zal hebben geschreven in het blauw:
    10 dagen activeren. Acticvate Windows nu. Klik op de letters in het venster dat verschijnt klikt u op Activate Windows nu online
      

    Heel erg bedankt..Ik wist dat echt niet ... .Ik kende alleen de bestelling van CMD ... .Dank je .... Blijf hetzelfde

 28. lucyana zei hij

  Het lukt me niet om SP1 te integreren in Microsoft Windows 7 Enterprise x64, ook al draait Microsoft Windows 7 Enterprise x64 asa op de pc.

  http://img535.imageshack.us/img535/8382/capturejvl.jpg

  • Extassy zei hij

   lucyana: Mislukt Microsoft Windows 1 SP7 integreren in Enterprise x64 hoewel pc met Microsoft Windows 7 Enterprise x64 .... dus erhttp://img535.imageshack.us/img535/8382/capturejvl.jpg  

   Precies gebeurt aan en ik kan iemand helpen? of op zijn minst ons vertellen wat er kan zijn!

   • AdrianGudus zei hij

    Extassy:
    Gewoon zo gebeurt om en ik kan iemand helpen? of op zijn minst ons vertellen wat er kan zijn!   

    Weet u zeker dat u de juiste versie van RT 7 Lite (de beta) gedownload Ik aratato in zelfstudie? Oudere versies ondersteunen niet de integratie van SP's ...

    • LucYan03 zei hij

     AdrianGudus:
     Weet u zeker dat u de juiste versie van RT 7 Lite (de beta) gedownload Ik aratato in zelfstudie? Oudere versies ondersteunen niet de integratie van SP's ...  

     Dat was de fout: D ... ... maar het probleem is dat ik sp1 niet kan integreren. Ik blijf 2 uur en het bereikt 70% en het crasht ... je hebt nog veel werk te doen in het programma ... het werkt heel hard ... ik weet niet wat het doet, maar in C: \ Temp maakt een aantal enorme bestanden van 50 Gb. Ik had er nog 10 vrij

 29. Extassy zei hij

  Ik gebruikte versie je het gepresenteerd. en niets!
  En voor mij soms kraam bij het laden van afbeelding Windows7. Misschien is het verbeteren van het programma, zal ik niet proberen te draaien als er een nieuwere versie van het programma!
  Hoe dan ook super interessante tutorial en erg handig!

 30. nor24o zei hij

  Hallo, ik heb rt 7 lite geïnstalleerd op een Windows 7 64x Ik heb netframework 4 en ik heb alle inhoud van de dvd op de computer gekopieerd in een map de dvd is Windows 7 op 64x.Ja, het probleem is dat wanneer ik rt 7 lite start en de map met windows selecteren welke versie van vindows "ultiem" is na een tijdje krijg ik een foutmelding "de drive aangesloten op het systeem functioneert niet"

 31. Extassy zei hij

  Voor degenen die het probleem hadden dat het "Slipsteam Service pack" niet verscheen, hebben wij de oplossing gevonden. Het moet ook worden geïnstalleerd Windows ® Automated Installation Kit (AIK) voor Windows ® 7. Ik gebruikte de volgende versie: RT Se7en Lite - Beta (build 2.6.0) voor Windows 7, Windows Vista x64 en gaan! Succes!

 32. Jellfis zei hij

  Salut.Frumos zou hebben om een ​​volledige tutorial over RT Se7en Lite betekenis zijn:
  -Integratie chauffeurs
  -Integratie Software
  En natuurlijk dan check / installatie in een virtuele machine.

 33. marian zei hij

  bv :)

 34. Ik heb een probleem met dit programma RTLite.
  Gaat niet open. Ik zet een plaatje laten zien wat het is.
  http://img52.imageshack.us/i/50294706.jpg/

  • AdrianGudus zei hij

   Cristy: Ik heb een probleem met dit programma RTLite.
   Gaat niet open. Ik zet een plaatje laten zien wat het is.

   Lees verder HIER en kijk of je kunt het vast. Geef je geen details dus ik kan je niet helpen. (Klik op het woord HIER in het rood)

 35. om u te vertellen de details? wat?

 36. polferis zei hij

  Hallo allemaal! Het spijt me zeer, maar ik kan sp1 niet integreren in de 7 dagen w90 enterprise-proefversie. Ik kan de "slipstream" box niet zien, dus ik kan sp1 laden, ik heb het vijf keer geprobeerd en het wil niet! Weet iemand wat ik kan doen? Ik wil mijn eigen ramen maken, ik heb deze ambitie maar het werkt niet. Kan iemand die bekwamer is dan ik mij helpen? Ik heb win7 op 32bit en ik heb het geprobeerd met UAC uitgeschakeld, maar het werkt nog steeds niet ... wat moet ik doen? Alstublieft! Alvast bedankt.

 37. Tom zei hij

  Ik wil weten of dit gaat 7Lite RT geïnstalleerd op Windows XP naar Windows 1 sp7 fit!
  dank je………

 38. Dezelfde vraag die ik en ik: ik ben op een Win XP Professional, en ik wil een 7 ramen maken met geïntegreerde drivers. hoe? of welk programma dit kan?

 39. Michael, ik vond het! Niet draaien op XP deze 7 Lite! lijkt te worden geïnstalleerd op Vista en Windows systemen 7!
  De enige manier om automobilisten in een kit te integreren is een win win 7 7 HDD installeren en installeer deze 7-Lite en vervolgens geïntegreerd met de hulp van wat je wilt in Windows 7!

  Good luck.

 40. costelf zei hij

  Proficiat voor. tutorials.
  Ik heb een vraag waar moet ik in het Roemeens taal servicepack taxi-formaat te krijgen?

  • AdrianGudus zei hij

   costelf:
   Proficiat voor. tutorials.
   Ik heb een vraag waar moet ik in het Roemeens taal servicepack taxi-formaat te krijgen?

   Als je voorzichtig was met de tutorial en je zou de tekst boven de tutorial hebben gelezen. als je de tutorial frontaal hebt bekeken zonder de tutorial uit te voeren. Je zou hebben begrepen wat een SP betekent en wat het is. Er is geen SP in het Roemeens of andere talen. Probeer te begrijpen wat een SP betekent ...

 41. AdrianGudus zei hij

  Voor costelf: wat je wilt is gewoon een language pack en niet een servicepack, er zijn twee verschillende "dingen". Door automatische updates krijg je een mooi taalpakket. We hebben ook een tutorial over dit onderwerp, typ het in het zoekvak aan de rechterkant op de zwarte marge: installeer het taalpakket, typ en je zult de tutorial vinden. Waarom wil je echt dat het een .cab is?

  Weet reacties die niet gerelateerd zijn aan de tutorial niet posten. Toekomstige vragen en commentaren die niets aan de tutorial video wordt genegeerd!

 42. costelf zei hij

  Sorry maar schrijven in die doos rt seven lite gooide me op deze pagina en omdat er meer opmerkingen waren over rt zeven stelde ik ook een vraag (ik had die pack.cab nodig) ...
  Nogmaals mijn excuses voor nog onoplettendheid en geluk.

 43. Costel zei hij

  kunt u mij zeggen hoe een programma in de plunjezak 7 winnen als je exe vorm te hebben. Hoe maak ik hotfix? of is er een manier om exe te maken. hotfix?

 44. Costel zei hij

  Over wat ik hierboven schreef. Ik keek naar de eerste videotutorialul met vLite wist niet waarom zijn plunjezak programma 7 winnen, maar nadat ik RT7 Lite en ik stak mijn neus doorheen bedacht hoe programma's in kit 7 win introduceren. Proficiat voor alles wat je doet en neem me niet kwalijk als ik met spoed naar mijn vraag zonder onderzoek.

 45. Marius zei hij

  Zeg alsjeblieft timi en het werkte niet voor mij…. Hoe het EXE-formaat van het taalpakket te introduceren, omdat het me alleen toegang geeft tot het .CAB-formaat ... IK WACHT OP EEN ANTWOORD VT BEDANKT

 46. Hallo, neem dan zet je RT7Lite om downlod, de officiele site werkt niet als alles het deed tutoril, stok en archiveren aplicatia.multam

 47. D.Remus zei hij

  Hoi Adrian, Ik heb een probleem rt7lite wat ik doe op elk systeem van welke aard windows7 x32 sp1 laat me niet alles past. Alles gaat perfect tas ISO afbeelding of map, dan geven manier zijn werk doet, komen we bij de sp1 integratie, een tas, geef me niet elke erroare alles wat je uploadt, verplaatst 50% wanneer de markten en weet niet over tot het einde, geef ik de boodschap dat kon niet met succes worden geïntegreerd en geeft me rolback!
  wat kan ik doen of wat kan zijn?? Please help me ik ben moe van elke keer als ik installeer het om opnieuw te beginnen, dus ik wil sp1 vasthouden, maar tot dusver heb ik lukt dat niet wil tegen elke prijs ....
  Betreft: Remus.D

 48. polferis zei hij

  D.Remus:
  SalutAdrian, Ik heb een probleem rt7lite wat ik doe op elk systeem van welke aard windows7 x32 sp1 niet laat me helemaal fit. Alles gaat perfect tas ISO afbeelding of map, dan geven manier zijn werk doet, komen we bij de integratie sp1 een zak, doe me geen erroare alles wat je uploadt, verplaatst 50% wanneer de markten en niet weten tot het einde, geef ik het bericht dat niet kon worden geïntegreerd en geeft me rolback!
  wat kan ik doen of wat kan zijn?? Please help me ik ben moe van elke keer als ik installeer het om opnieuw te beginnen, dus ik wil sp1 vasthouden, maar tot dusver heb ik lukt dat niet wil tegen elke prijs ....
  Betreft: Remus.D

  Je hebt antivirus integratie tijdens sp1 uitgeschakeld? Heb je andere programma's op de achtergrond die je, net als uTorrent, Onderhoud TuneUp suite, etc? Sluit ze!

 49. D.Remus zei hij

  polferis: Je hebt antivirus integratie tijdens sp1 uitgeschakeld? Heb je andere programma's op de achtergrond die je, net als uTorrent, Onderhoud TuneUp suite, etc? Sluit ze!

  Ik deed nadat ik installeer het en nk om 7 fel.rt2.6.0lite maar ik Gadieten beta schrijf 2.6.0 win7si vista.sp1 nk genomen na softpedia.ro en gaat zonder enige programma's geïnstalleerd, en wilde niet leeg golut. Archief leuk dus gelieve x32 bètaversie 2.6.0 in die tutorial en zet het in een andere versie dawnload eerlijk vonden we alleen 1.7.0 RTC, maar ik probeerde.! Dat moet nog worden gedaan?

 50. alle zei hij

  Wachten handleiding compleet met RT7 Lite en diensten die veilig kan uitschakelen voor betere prestaties.

 51. Rares zei hij

  Ik ben geïnteresseerd in verandering image Windows 7 iso in detail, om Internet Explorer 11 en zo veel mogelijk te maken, verf Bijvoorbeeld ik gebruik het nog steeds zo is het een goed idee om te vermelden dat als je X ding Scotia, zelfs van drivers, kan transparant zijn als Schotland mij niet erg, maar anderen kunnen het beeld etc geven als het opent Windows® zin om enkele updates of andere dingen te introduceren en te stoppen updateservice

  • Rares zei hij

   plus instellingen uit of aan de hoop niet ontsnapt me iets, alles wat je kunt doen in rt7 lite

   • Ik begrijp dat er een tutorial als dat zal zijn? Het idee is niet te scoatm alleen worden genomen en zet het op een computer 1000 jaar oud, maar ik denk dat er veel luiken, diensten etc die de meeste daar geen gebruik van en bij deze gelegenheid elkaar brengen niet gebruiken en ze zet iets als hij wil .

 52. Hallo, geïntegreerde gaan en win de updates als 7 en 1 sp?

 53. Kunt u mij vertellen hoe je drivers in Windows 7 integreren?
  Hoe het verkrijgen van een bestuurder inf-extensie .exe?

 54. en als ik naar een bepaald programma toe te voegen wordt automatisch geïnstalleerd of moet iets in de command line switch te schrijven? verwachten een antwoord, zou ik waardeer

Trackbacks

 1. […] Dit bericht werd op Twitter genoemd door Redy, Ady. Ady zei: Hoe SP1 te integreren in de ISO #Windows 7 of SP2-image in Windows #Vista http://bit.ly/hYIrKj #video uitleg […]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.