Hoe spywaresoftware te detecteren en te elimineren in Roemeense spionageprogramma's - videozelfstudie

Hallo vrienden, vandaag zullen we praten over spyware (spionagesoftware) en programma's om dit soort malware tegen te gaan, deze zijn onderdeel van antispyware software. Antispyware software is niet een virus en vice versa, worden meestal soort antivirus oplossingen niet uitgerust met detectie modules spyware.

Spyware is gevaarlijker dan een virus in mijn mening, ik zei-in tutorial geef ik de voorkeur aan een computervirus dat mijn stof dan levend met spyware geplant onder mijn neus maakt zonder het gevoel te krijgen, of ontdek het te laat , na een besturingssysteem opnieuw kan doen in een paar uur met alle software, maar als uw persoonlijke informatie wordt verzameld zonder uw medeweten, dat is al erg genoeg, stel je maakt online betalingsverkeer bank en hebben toegang tot bankrekeningen rechtstreeks vanaf uw computer terwijl een indiscrete ogen zal elke beweging volgen, niet het gevoel te comfortabel. Voor dergelijke problemen moeten we een oplossing Antispyware, onze leerprogramma vandaag zal twee oplossingen presenteren, men opgenomen in Windows Vista en Windows 7 en de andere, een gratis oplossing, efficiënt en snel, de eerste, die in Windows Vista en 7 is Windows Defender en de tweede is Super Antispyware.

Windows Defender heeft alles wat u van een goede antispyware hebben, hebben we real-time bescherming, automatische updates hebben we posibiltiatea programmering scannen detectie is verrassend goed voor een beveiligingssoftware opgenomen in Windows, niet zelden oplossingen van Microsoft teleurgesteld, het is niet onze zaak, Defender doet zijn werk.

Super Antispyware komt met een vrij pompeuze naam, maar het is niet "alleen zijn mond", de software doet zijn werk erg goed, helaas hebben we geen real-time bescherming en geen automatische update, in plaats daarvan wordt het bijgewerkt voor het scannen, de instellingen zijn duidelijk , de interface is "Duits", zonder onnodige blingbling.

We zullen doorgaan met andere oplossingen te presenteren, zelfs in het verleden hebben we gesproken over antispyware software, Boby tijdje geleden onze collega maakte een video tutorial Spybot - Zoeken en vernietigenWe zullen doorgaan met dit soort software die aanwezig zijn in de toekomst.

Laat geen verder oponthoud, laten we naar de tutorial video te bekijken!

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
door Cristian CismaruRelated Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. mircea zei hij

  maar dit spul gaat op windows xp? xp zo niet wat te doen?

  • calin zei hij

   maar dit spul gaat op windows xp? xp zo niet wat te doen?  

   ja het werkt op xp en vista en win7, maar ik merkte dat het de prestaties van de pc vertraagt. Ik beveel van harte aan dat Malwarebytes 'Anti-Malware niet eens pcu voelt en het is veel beter. Ik gebruik superantispayer al jaren, ja, sinds ik Malwarebytes 'Anti-Malware tegenkwam, heb ik het opgegeven omdat het de prestaties van mijn pc vertraagt.

 2. iris zei hij

  Malwarebytes heeft veel wijzen op hebben en antispware?

 3. calin zei hij

  In een tutorial die je zei Cristi defenderu van uw Windows zuigt en adviseren om nu te deactiveren zeggen dat je blij met hem onder de indruk bent. uiteindelijk zul sal sal stop te bevelen of te laten? een beetje misleidend als neai

  • je zei Cristi vergadering van windous cadefenderu zelfstudie zuigt en aanbevelen aan deactiveren nu je zegt dat je blij met hem onder de indruk. urmace raden te stoppen of sal sal achterlaten? als neai misleid NITEL  


   Ondertussen werd verbeterd door Microsoft hebben meer aandacht besteed aan veiligheid, verbeterde firewall, trok een goede antivirus (Microsoft Security Essentials) en gaf meer belang is Windows Defender.
   Vóór niet veel sporen, nu ik was verrast om te zien dat de dingen bewegen, niet slapen noch zij hebben gerealiseerd dat terrein verliezen.

 4. iris zei hij

  Goed uit je reactie hierboven dat te begrijpen? u kwijtgescholden SUPERAntiSpyware ptr. Malwarebytes als de beste en niet verergeren pc.asta doet hetzelfde.? Ik ook vermelden dat av 5

  • calin zei hij

   Goed uit je reactie hierboven dat te begrijpen? u kwijtgescholden SUPERAntiSpyware ptr. Malwarebytes als de beste en niet verergeren pc.asta doet hetzelfde.? Ik ook vermelden dat av 5  

   dap wat ik wilde zeggen en niet in strijd is met een antivirus-

 5. Bugman zei hij

  Catalin mogelijk om te verwijzen naar het systeem vertraging wanneer scans

  • Mogelijk Cãtãlin verwijzen naar het systeem trager wordt tijdens het scannen :)voor een nieuwe termijn niet de eenvoudige reden dat er twee gratis software zien en als zodanig heeft geen actieve scan-engine (real time) zijn bereikbaar enige manier om er als gevolg van een mogelijke vertraging van het systeem :) Beide zijn ok kunt u interlace scan schakelen tot tien dagen worden alle "Oura" :)   

   Windows Defender verbruiken klein, als je een betere oplossing is geschikt om het te verlaten, als u een commerciële oplossing Antispyware real-time bescherming te gebruiken, kunt u het stopt, dat als je niet bevalt, ik heb net dit moment is een keuze die je maakt .

 6. MIHAI10 zei hij

  Ik heb Windows XP en ik heb Windows Defender SP3 IN CONTROL Paner

  • calin zei hij

   Ik heb Windows XP en ik heb Windows Defender SP3 IN CONTROL Paner  

   u kunt installeren als u niet beschikt over de officiële website van Microsoft of te schrijven op google zoeken verdediger geven voorzichtig je neemt Microsoft's nep of niet naar cv cv nemen virused

 7. Julian zei hij

  Wij verwelkomen prieteni.eu Kaspersky Internet Security, hebben spyware? Danken

  • calin zei hij

   Wij verwelkomen prieteni.eu Kaspersky Internet Security, hebben spyware? Danken  

   hoewel het een goede kaspersky-internetbeveiliging is, raad ik toch een antispayer en dc aan? omdat hij meer expert is in het detecteren van spayeware zoals zijn naam doet vermoeden en hij er alleen mee bezig is Ik heb de combinatie kaspersky internetbeveiliging + Malwarebytes 'Anti-Malware en ik heb nog steeds spybot ja daar moet je op letten spybot wat doe je als je niet weet wat eet spybot beter geen kip

 8. LiviuFlorin zei hij

  Meestal gebruik ik een versie van Linux (Jolicloud). Steeds zelden gebruik van Windows (alleen als ik geen andere keuze). Misschien in Linux is er het gevaar van spyware?

  • calin zei hij

   Meestal gebruik ik een versie van Linux (Jolicloud). Steeds zelden gebruik van Windows (alleen als ik geen andere keuze). Misschien in Linux is er het gevaar van spyware?  

   op linux zijn er niet veel virussen over 500 600 Esit virussen als ze niet in grote percolator op Linux het meer beschermd bent u waarschijnlijk besmet raken met het virus voor linux is minimaal

 9. Dans zei hij

  Als banktransacties (vanaf een andere computer-vreemder-dan de onze) gebruik maken van de token en het virtuele toetsenbord is het nodig of antispywareprogramma veilig?

 10. calin zei hij

  Excuus voor de fouten van meningsuiting ja ik keek op de vlucht: d

 11. laurier zei hij

  Windows Defender is in wezen hetzelfde met Microsoft? Defenderu af en ik weet niet DK Essentiële Taken en controle en spyware ...

  • Ratzoiu zei hij

   Windows Defender is in wezen hetzelfde met Microsoft? Defenderu af en ik weet niet DK Essentiële Taken en controle en spyware ...

   Windows Defender was de eerste antiviruspoging van Microsoft ... het is een basisbescherming voor het besturingssysteem ... als een extra beveiligingselement voor degenen die van mening zijn dat ze geen antivirusprogramma op de pc nodig hebben

 12. Dan zei hij

  Jongens niet meer te omzeilen de spyare Malvar en andere sopirle.Puneti op partitie C Depe frezen en eindig bilciul.Salvati destop en al dan niet tijdelijk te plaatsen die het verdient in deel D.Asa ontdoen van spion, Malva en andere ckickite.Iar Windows Defender is goed Als u geen antivirus op ramen te hebben, en als je niet de licentie hebt kun je niet doen wat je downloda.Deci, de tutorial is geweldig, maar ik blijf nog steeds de oude man XP.

  • Ratzoiu zei hij

   Jongens niet omzeilen spyare Malvar en andere sopirle.Puneti de C-partitie en finish frezen depe tijdelijke bilciul.Salvati destop en als het de moeite waard om het in een deel D.Asa ontdoen van spion, Malva en andere ckickite.IarWindows Defender is goed als u geen antivirussoftware op Windows, en als je niet beschikt over de licentie die u kunt niet downloda.Deci doen wat je wilt, deze tutorial is geweldig, maar ik bij oudere XP nog steeds.

   Deep Freeze is een overblijfsel uit de jaren 2000 toen IT-markt werd voor het eerst in de Romany en netto-verbinding alleen het zien internetruimte. Die niet weet hem werken zijn computer crasht. Een back-up je te ontdoen van de vele problemen.
   Gratis security-oplossingen zijn zeer effectief in anti-virus dus zie niet het punt van een programma dat wordt gebruikt door Net zalen, die waarschijnlijk om u te infecteren bleef verlaten en Ef als je een stok gezet.

 13. Cosmin zei hij

  hallo ik heb een vraag: Kaspersky PURE is beter dan kaspersky internet securyty?

  • calin zei hij

   hallo ik heb een vraag: Kaspersky PURE is beter dan kaspersky internet securyty?  

   heeft dezelfde virusdefinities databank Malwa etc ja heeft een aantal pluspunten securyty vergeten Kaspersky Internet op het net voor details

 14. Bulgac zei hij

  Ik denk dat het beter is dan de Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.

  • Francisc zei hij

   Ik denk dat het beter is dan de Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.  Cite me

   SuperAntispyware en Malwarebytes 'Anti-Malware zijn complementair. Hoewel ze zijn ontworpen voor een uitstekende dekking bij malwaredetectie, is de ene beter in de ene richting en de andere in de andere richting. Bijvoorbeeld: SuperAntispyware is beter voor het detecteren en elimineren van infecties zoals Spyware, Rootkit, Hi-Jackers, Dialers en Malwarebytes'Anti-Malware is beter tegen die zoals Adwar, KeyLoggers, Roque en heeft een betere heuristiek dan de andere .

 15. BGD zei hij

  Ik zou denken dat een goede antivirus (Avira) + een friewall (comdo) + super antispyware = een goede oplossing niet de computer helemaal de weg staan! Dat klopt, probeer dat te veel gebruik ....

  • Francisc zei hij

   Ik zou denken dat een goede antivirus (Avira) + een friewall (comdo) + super antispyware = een goede oplossing niet de computer helemaal de weg staan! Dat klopt, probeer dat te veel gebruik ....  Cite me

   Ja, het is een van de beste gratis beveiligingsoplossingen.

 16. Francisc zei hij

  Oke, ik denk niet dat het wat totorial gezien het feit dat het programma vereist geen speciale instellingen om dingen gedaan te krijgen zou nemen.

 17. Ady zei hij

  Ik heb een probleem in de PC mare.Am spyware en kan niet ontdoen van deze tutorial gebruikte ik el.Am en Windows opnieuw te installeren en de HDD formatteren alles en nog steeds niet ontsnapt el.Ce kan ontdoen van hem?

  • Francisc zei hij

   Ik heb een probleem in de PC mare.Am spyware en kan niet ontdoen van deze tutorial gebruikte ik el.Am en Windows opnieuw te installeren en de HDD formatteren alles en nog steeds niet ontsnapt el.Ce kan ontdoen van hem?  Cite me
   </blockquote
   1) Heeft u "volledig" gescand met SuperAntispyware?
   2) Het zou nuttig zijn als u de naam (op zijn minst een deel van die spyware) zeggen.
   3) Download en start Dr.WEB CureIt! 6.00.2. Je hebt een tutorial waarin wordt beschreven hoe je het moet gebruiken. De scan wordt uitgevoerd terwijl het netwerk is losgekoppeld en het antivirusprogramma is uitgeschakeld. Start de pc opnieuw op nadat u de scan hebt voltooid en de gevonden infecties hebt verwijderd. (Navigeer naar: "C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc" en verwijder het "hosts" -bestand - alleen dat, één).
   4) Als u nog steeds niet van spyware af bent, download dan, installeer "a-squared Free" en scan "full" ermee.
   Kom terug met de resultaten.

   • Ady zei hij

      Cite me

    Nou, de vraag die ik gescand 1 vol maar er waren allerlei resultaten en ik wist niet wat te departe.2 doen) Ik weet niet hoe chiama.Am kreeg een cd-key voor een programma en ik ging openen normaal Na mijn CD-Key, gescheiden programma.

    • Francisc zei hij

     Nou, de vraag die ik gescand 1 vol maar er waren allerlei resultaten en ik wist niet wat te departe.2 doen) Ik weet niet hoe chiama.Am kreeg een cd-key voor een programma en ik ging openen normaal Na mijn CD-Key, gescheiden programma.  Cite me

     Doe wat ik hierboven al zei. Utility scans / tools ala / deze. Download dan Panda USB Vaccine. Hoe te gebruiken:
     - downloaden naar desktop
     - druk na het uitvoeren van het programma op: Computer vaccineren en vervolgens USB vaccineren.
     - als je meerdere sticks / cd-dvd / kaarten / mp3-spelers hebt, voer je voor elke speler de vaccinatie uit.

    • Francisc zei hij

     Nou, de vraag die ik gescand 1 vol maar er waren allerlei resultaten en ik wist niet wat te departe.2 doen) Ik weet niet hoe chiama.Am kreeg een cd-key voor een programma en ik ging openen normaal Na mijn CD-Key, gescheiden programma.  Cite me

     Voer opnieuw een volledige scan uit met Superantispyware (voer een update uit voordat u gaat scannen). Aan het einde van de scan toont het je de detecties, zorg ervoor dat ze allemaal zijn aangevinkt en geef "delete" of "remove" (ik weet niet meer hoe het daar verschijnt). Alles dat wordt verwijderd, wordt in quarantaine geplaatst en van daaruit kunt u herstellen wat u niet wilt verwijderen.

 18. Ady zei hij

  Paiam gedaan met SUPERAntiSpyware maar uiteindelijk weet ik niet wat te doen .. als je een contact-ID kon geven in meer detail te praten ... maar hier is een foto http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg

  • Francisc zei hij

   Paiam gedaan met SUPERAntiSpyware maar uiteindelijk weet ik niet wat te doen .. als je een contact-ID kon geven in meer detail te praten ... maar hier is een foto http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg  Cite me

   In Superantispyware moest je ze allemaal selecteren in het detectievenster en dan "Volgende", dan "Verwijderen". Maar laat dat.
   Doe dit:
   1) volledige scan met Dr.Web CureIt! 6.00.2 zoals ik al zei in eerdere berichten.
   2) Download en installeer Malwarebytes-Anti'Malware en geven een volledige scan met het (ik zie je Trajan.Dropper). Het is deze:
   - wordt op het bureaublad opgeslagen en geïnstalleerd
   - controleer aan het einde van de installatie het volgende: Update Malwarebytes 'Anti-Malware en start Malwarebytes' Anti-Malware. Druk vervolgens op Voltooien
   - klik na het starten van het programma op het tabblad Update en klik op de knop Controleren op updates om te controleren of de gedownloade definities de laatste zijn
   - klik op het tabblad Scanner, selecteer Volledige scan uitvoeren en klik vervolgens op Scannen
   - druk aan het einde van de scan op OK en vervolgens op Resultaten weergeven
   - alles moet worden gecontroleerd in de detectielijst en klik vervolgens op Selectie verwijderen
   - aan het einde wordt een bestand geopend in Kladblok met de scanresultaten waar u kunt zien wat dit hulpprogramma deed
   - alles dat wordt verwijderd, wordt teruggevonden in Quarantaine
   3) Herstart je pc en schoonmaken regisrtii met wat je het hebt geïnstalleerd.

 19. Ady zei hij

  Ik heb tot.Pana nooit gevonden nimic.Si voer al mijn accounts .. er zou een andere oplossing zijn? Voorlopig innebunitor.Cand weet dat ik deed al het mogelijke om zich te ontdoen van el.Tot ..

  • Adrian zei hij

   Ik heb tot.Pana nooit gevonden nimic.Si voer al mijn accounts .. er zou een andere oplossing zijn? Voorlopig innebunitor.Cand weet dat ik deed al het mogelijke om zich te ontdoen van el.Tot ..  

   U hebt tevergeefs spyware verwijderd als u het wachtwoord van uw account niet hebt gewijzigd. Zet en verander uw wachtwoord in e-mails en accounts. als je niet weet hoe je het wachtwoord van een e-mailaccount moet wijzigen, schrijf dan in het zoekvak in de zwarte rechtermarge: "Hoe verander je het wachtwoord van yahoo messenger of yahoo mail", voer dan in en je zult de tutorial vinden.

  • Francisc zei hij

   Ik heb tot.Pana nooit gevonden nimic.Si voer al mijn accounts .. er zou een andere oplossing zijn? Voorlopig innebunitor.Cand weet dat ik deed al het mogelijke om zich te ontdoen van el.Tot ..  Cite me

   Helaas kon ik niet op het net.
   Doe wat Adrian gezegd. Spyware zijn ontsnapt, maar hij deed het werk ie stola password (wachtwoord). Dus let op de door Adrian voorgesteld tutorial en vervolgens uw wachtwoord en e-mail accounts te wijzigen.
   Good luck!

 20. Ady zei hij

  Dus gisteravond veranderde ik mijn wachtwoorden voor alle accounts en toen ik vandaag de dag kwam op een site logat.Azi ochtend en ik was niet het veranderen van mijn wachtwoorden en ik wist dat als ik losgekoppeld van het internet dat hij intra.M ik losgekoppeld alleen internet-30 40 seconden. na toen ik verbonden was al weg 2 cont.Nu van de sites die ik denk te ontdoen kan ervan

  • Francisc zei hij

   Dus gisteravond veranderde ik mijn wachtwoorden voor alle accounts en toen ik kwam vandaag op een site was ik niet logat.Azi ochtend en veranderde mijn wachtwoorden en ik wist dat als ik verbinding met het internet werd verbroken hij intra.M Alleen internet-30 40 sec. Na toen ik al was aangemeld bij de 2 cont.Nu van sites die ik denk dat je kunt ontdoen van het   Cite me

   1) Je deed wat ik zei in mijn eerste post? Namelijk dit:
   "Navigeer naar:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "en verwijder het" hosts "-bestand - alleen dat, een die alleen de" hosts "-naam heeft?
   2) Download en voer dit hulpprogramma uit: "Anti-Worm.Palevo 1.22"
   3) Voer vervolgens de volledige scan opnieuw uit met Malwarebytes 'Anti-Malware.
   4) Herstart je pc en schoonmaken regisrtii met wat je het hebt geïnstalleerd.
   Probeer het eens. Dan accounts opnieuw wijzigt.
   Good luck!

   • Francisc zei hij

    1) Heb je gedaan wat ik je in mijn eerste bericht vertelde? Namelijk dit: "Blader naar:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "en verwijder het bestand" hosts "- alleen dat, alleen een die alleen de naam" hosts "heeft" 2) Download en voer dit hulpprogramma uit: " Anti-Worm.Palevo 1.22 ″ 3) Voer vervolgens de volledige scan opnieuw uit met Malwarebytes'Anti-Malware.4) Start uw pc opnieuw op en maak het register schoon met wat u hebt geïnstalleerd voor zoiets als dit. Probeer dit. Verander dan de rekeningen opnieuw. Veel succes!  Cite me

    Ik vergat te vermelden dat al het bovenstaande handelingen net van gekoppelde en ontkoppelde Virus Shield.

    • Francisc zei hij

     Ik vergat te vermelden dat al het bovenstaande handelingen net van gekoppelde en ontkoppelde Virus Shield.  Cite me

     Als dat je probleem nog steeds niet oplost, download, installeer dan "a-squared Free 4.5" en scan er "full" mee.

 21. Nicolas zei hij

  formatteer al uw harde schijf, installeer een origineel venster of een kopie van het origineel (win xp-versies zoals: black xp, angel xp of andere xp-modi zitten meestal vol met spyware en andere "luizen") . Als antivirus gebruik ik Norton Antivirus 2008 en spywarebescherming Superantispyware en ThreatFire. PS wees voorzichtiger met het downloaden van programma's en games en schakel uw firewall niet uit.

 22. Ady zei hij

  Alles wat ik krijg uit de berichten heb ik alle stappen ik anterioare.Mi valuta accounts en wachtwoorden van Tate ze allemaal ..: (

  • Francisc zei hij

   Alles wat ik krijg uit de berichten heb ik alle stappen ik anterioare.Mi valuta accounts en wachtwoorden van Tate ze allemaal ..: (  Cite me

   Pai:
   - als je "vol" hebt gescand (met het net losgekoppeld, in "Safe Mod" en met "Systeemherstel" uitgeschakeld) met alle hulpprogramma's die ik je heb aangegeven (Dr.WEB CureIt! 6.00.2, Malwarebytes'Anti- Malware, Superantispyware, a-squared Free 4.5, Anti-Worm.Palevo 1.22) en je gaf "Verwijderen" aan het einde van elke scan,
   - als je dit ook hebt gedaan: "Navigeer naar:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "en verwijder het" hosts "-bestand - alleen dat, alleen een die alleen de naam" hosts "" heeft,
   - als u de registers heeft opgeschoond nadat u de pc opnieuw hebt opgestart (vereist na elke scan / desinfectie),
   - als u de wachtwoorden voor yahoo messenger en / of yahoo mail heeft gewijzigd,
   ... En je bent nog steeds niet ontsnapt, dan ... Ik heb geen idee wat ik je nog meer zou kunnen vertellen. Persoonlijk ben ik niet zoiets "eigenwijs" tegengekomen, of niet zulke soorten infecties.
   Wat kan ik zeggen? Kan iemand komt met een aantal andere oplossing.
   Of doe wat Nicolas zei "formatteer al je harde schijven, installeer een origineel Windows of neem een ​​kopie van de originele ...", hoewel ik niet echt zie hoe je het kunt oplossen ... Eindelijk! Ik zou dat kunnen doen.
   Zie je, misschien heb je iets gemist, misschien heb je iets niet goed gedaan… herlees alle berichten zorgvuldig (inclusief deze) en kijk of je precies deed wat daar staat.

 23. Ady zei hij

  Maar hoe dat is om het register schoon? Deel dat ik niet begreep .. :)

  • Francisc zei hij

   Maar hoe dat is om het register schoon? Deel dat ik niet begreep .. :)  Cite me

   Reinig het register met een speciale tool voor. Voorbeeld: CCleaner, WinUtilities, RegCleaner etc. gratis en tegen betaling TuneUp etc. Zie je daar videotutoriale die laat zien hoe te installeren en gebruiken CCleaner en WinUtilities.

 24. Ady zei hij

  Ik tastte opnieuw met alle programma's die u voorgesteld en ik vond nimic.Apoi gebruikte ik CCleaner en deed alles zoals het was in tutorial.Dar willen weten of deze lijst van opstarten is er iets dat verdacht lijkt.

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg

  • Francisc zei hij

   Ik tastte opnieuw met alle programma's die u voorgesteld en ik vond nimic.Apoi gebruikte ik CCleaner en deed alles zoals het was in tutorial.Dar willen weten of deze lijst van opstarten is er iets dat verdacht lijkt.http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg  Cite me

   Ik zou niet weten wat u hebt geïnstalleerd op de pc zijn er en wat na een infectie is geïnstalleerd, kan ik alleen maar laten u twijfelt:

   1) "Domino.exe" kunnen zijn:
   a) het is een spyware / adware / virus (in het ergste geval) - verwijder het
   b) het is van een programma dat door jou is geïnstalleerd (het kan van de webcam zijn) - je houdt er geen rekening mee

   2) Wat is "Alice helpt je. Inkt"? Heb je het geïnstalleerd? Als u het niet verwijdert (verwijder het), laat het dan staan. Is er een site, iets? Wat helpt het, wat doet het?

   Hoe dan ook programma's / hulpprogramma's, gegeven door mij te scannen / devirusezi met hen, moet u de infectie te verwijderen als je precies gebruikt zoals ik aangegeven.

   Probeer deze! Namelijk on-line scans met een van:
   Online scanners die detecteren en te reinigen:
   - BitDefender Online Scanner - dat is wat ik aanbeveel, maar u kiest
   - Windows Live OneCare
   - F-beveiligde online scanners
   - ESET online scanner
   - Trend Micro HouseCall
   - Panda Activescan
   Voor een betere online functionaliteit scant met behulp van IE browser (of kijk zelf wat er op die sites op de browser die ik aanraden).
   Zie je oplossen. Bafta!

 25. Ady zei hij

  Ik heb niets gevonden ... en het komt natuurlijk nog steeds binnen, zelfs als ik mijn wachtwoorden verander

 26. Ady zei hij

  Ik vond nimic.Mi zeker van zijn wachtwoorden veranderd en voer ..

  • Francisc zei hij

   Ik vond nimic.Mi zeker van zijn wachtwoorden veranderd en voer ..  Cite me

   Als u niets hebt gevonden over online scannen met "BitDefender Online Scanner", dan denk ik niet dat er een infectie op uw pc zit.
   Vervolgens doe je dit:
   - bewaar de adressen van uw vrienden / kennissen met wie u correspondeert op de messenger (messengers);
   - uw account (of accounts) wijzigen voor de berichten die u gebruikt; dat wil zeggen, annuleer uw huidige accounts en maak een andere (andere) met een nieuwe ID en wachtwoord;
   - verwijder Yahoo! Messenger, maak het register schoon en installeer het opnieuw (als u dit bericht gebruikt); registreer vervolgens met een ander account (ID en wachtwoord).

 27. Ady zei hij

  Ik heb alles gedaan. Maar het probleem is dat hij blijft inloggen. Ik heb een ander account op een site gemaakt. Ik dacht dat hij niet zou inloggen. En toen ik eerder inlogde, was ik niet ingelogd. kan het niet herstellen: (... kan er niet vanaf komen ...

 28. Ady zei hij

  Oh .. ik vergat te vermelden ceva.De elke keer dat u start uw pc in plaats van Welcome wlnotify.dll ik schrijf windows draait .. wat is het? Voordat ik lijken niet ...

  • Francisc zei hij

   Oh .. ik vergat te vermelden ceva.De elke keer dat u start uw pc in plaats van Welcome wlnotify.dll ik schrijf windows draait .. wat is het? Voordat ik lijken niet ...  Cite me

   Doe wat Nicolas zei, namelijk "formatteer je hele harde schijf, installeer een origineel Windows of neem een ​​kopie van het origineel". Annuleer je mess-account en maak er nog een. Ik heb geen ideeën meer. Als je alles hebt gedaan wat ik zei, heb ik geen idee hoe er niets verandert. Minstens één van die programma's meldt iets. Zelfs als hij het niet kan elimineren, zou ik tenminste weten waar het over gaat. Het is misschien een slimmere keylogger. Maar zelfs dan… eindelijk!

 29. Ady zei hij

  Ik installeerde Windows en ik geformatteerd de HDD en met HijackThis nimic.Uitati resultaten kunnen helpen bij sommige ..

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg

  • Francisc zei hij

   Ik installeerde Windows en ik geformatteerd de HDD en met HijackThis nimic.Uitati resultaten kunnen helpen bij sommige ..http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg  Cite me

   Maar al snel heb je Windows geïnstalleerd! Korte Cam dat verslag. Ik zie niets verdachts. Kaspersky Virus Removal Tool scant. Zien of er iets te doen.

   • Francisc zei hij

    Maar al snel heb je Windows geïnstalleerd! Korte Cam dat verslag. Ik zie niets verdachts. Kaspersky Virus Removal Tool scant. Zien of er iets te doen.  Cite me

    Sorry. Sluit alle programma's en geef "Fix gecontroleerd" aan o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \… NameServer.
    En doe dan de scan.

    • Francisc zei hij

     Sorry. Sluit alle programma's en geef "Fix checked" om "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si doe dan de scan.  Cite me

     En iets anders! Hoe werkte Avast in godsnaam op Server 2003 (platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790))? Tenslotte! Heb je gedaan wat ik je zei?

 30. Ady zei hij

  Ik deed niets, noch Kaspersky.Nu alles en nog wat ik kom in conturi.Avastul Ik had zo ver gegaan gevonden, meer scanners maar vandaag heeft hij niet mers.Nu weten waarom virussen te detecteren?

  • Francisc zei hij

   Sluit alle programma's en geef "Fix checked" om "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si doe dan de scan.

   Je deed wat ik je hierboven vertelde: "Sluit alle programma's af en geef" Fix aangevinkt "aan" o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \… NameServer. En doe dan de scan. ”???

  • Francisc zei hij

   Ik deed niets, noch Kaspersky.Nu alles en nog wat ik kom in conturi.Avastul Ik had zo ver gegaan gevonden, meer scanners maar vandaag heeft hij niet mers.Nu weten waarom virussen te detecteren?  Cite me

   Hij is een keylogger-stinker. Ik kom er zo niet uit. Probeer "Ardamax Keylogger verwijderen" (het zou Ardamax Keylogger kunnen zijn - dit is een Keylogger die op afstand kan worden geïnstalleerd). U vindt het hier:
   "Http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html"

  • Francisc zei hij

   Ik deed niets, noch Kaspersky.Nu alles en nog wat ik kom in conturi.Avastul Ik had zo ver gegaan gevonden, meer scanners maar vandaag heeft hij niet mers.Nu weten waarom virussen te detecteren?  Cite me

   Probeer ook dit: "ScareAware 0.0.30-0006". U vindt het hier:
   “Http: // www. softpedia. com / get / Antivirus / ScareAware. shtml "

 31. Ady zei hij

  Verwijder Ardamax Keylogger programma dat ik niet gaan, ik zeg dat ik geen toestemming om pornesc.Si had hij scsanat met ScareAware en vond alles wat ik te voeren rekeningen nimic.Si

 32. Ady zei hij

  Alles wat ik heb gezet prostii.Mi verschijnen Kaspersky Internet Security en alles gaat prostii.Asta laat me die onzin enkele downloads
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpg

  Dat je niet weet wat geopend PC inseamna.Nu is een probleem?
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg

  • Francisc zei hij

   Alles wat ik heb gezet prostii.Mi verschijnen Kaspersky Internet Security en alles gaat prostii.Asta laat me die onzin enkele downloadshttp://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpgDat je niet weet wat geopend PC inseamna.Nu is een probleem?http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg  Cite me

   Ga eerst ontdoen van de infectie, dan zien wat en hoe het werkt in je PC.

   Probeer het met dit:
   - “Anti Keylogger 9.9.2” - u kunt het hier vinden: “http: // nouwidget. blogspot. com / 2010/03 / anti-keylogger-992-gratis-voorkomen. html "

   - "Anti KeyLogger Elite" - u kunt het hier vinden: http: // www. byetsoft. eu / programe-gratis / 69 / download-anti-keylogger-elite. html "

   - "Zemana AntiLogger - Anti KeyLogger - PC Protection" - u kunt het hier vinden: "http: // www. dump. ro / fisiere / zemanaantilogger-zip / 188443 / tXLk5GwVoCxnIxuh "

   - "Spybot - Search & Destroy" - daarom heb je hier een tutorial op de site. Installeer het alleen om te scannen (dwz zonder "Tea Timer" ingeschakeld). U kunt het hier vinden: “http: // www. veiliger - netwerken. org / ro / index. html "

   Als dat zo is geen enkele oproep iemand niet verliezen fysiek zien dat PC-infectie of breng het naar een gespecialiseerd centrum. Ik persoonlijk laat de verliezers.
   Good luck!

 33. Francisc zei hij

  Ady
  Ik hoop dat als je het hele leger van de programma's en hulpprogramma's die je deed precies wat ik zei (van vaste en Hijack Deze positie o17) en hebben gedaan (behalve online scan) te gebruiken:
  - met het net losgekoppeld
  - met realtime bescherming van de antivirus gestopt
  - in "Safe Mod" (opnieuw scannen in deze vorm)
  - met "Systeemherstel" uitgeschakeld
  - in alle situaties aan het einde van de scan heeft u de detecties gecontroleerd en verwijderd (met het commando "Verwijderen", "Verwijderen", "Verplaats naar quarantaine" - al naargelang het geval, dwz zoals gevraagd door het betreffende programma of hulpprogramma)
  - en tot slot heb je de registers opgeschoond.
  Als u deze stappen volgt u gewerkt voor niets. En al mijn hulp en niets vragen van anderen.
  Ik persoonlijk Bovendien, onder deze omstandigheden (afstandsbediening) kan het niet helpen.
  Veel succes weer!

 34. Ik waardeer het dat je me geholpen zo, maar ik heb al het bovenstaande 10 min geleden ik klaar, ik vond en schoongeveegd en registry.Am tot.Am veranderde wachtwoorden en toen ik kwam binnen en herstart de pc guy.

 35. mia me iets securyti centrum optie vinden, wat is het, wat doet? En ik heb een vraag als je iets keyylogger dit en zet het te vinden? niet te bespioneren mij een?

 36. Ik heb ook een optie voor een beveiligingscentrum gevonden, deze staat nu in quarantaine, wat betekent dat en wat te doen
  ?

 37. Ik zocht en ik niet keylogger APRE
  Hoewel we hebben geïnstalleerd
  Ik onderzocht door ons panel verschijnt
  wat te doen?

 38. Hallo ik heb een vraag, kan ik gebruiken terwijl Windows Defender AVG Free! Dank u.

  • Adrian admin zei hij

   AurelHallo Ik heb een vraag, kan ik gebruiken terwijl Windows Defender AVG Free! Dank u.  

   Het wordt niet aanbevolen, noch zal u laten AVG te installeren als u en Defender ingeschakeld. Op een computer die u een antivirusprogramma

 39. Ik dacht dat Windows Defender is gewoon een Anti Spyware, bedankt voor de reactie.

 40. Arivas zei hij

  Ik groet jullie collega's van "LIJDEN" ... Ik heb je nu gevonden en ik heb je problemen zo goed gelezen, want voor iedereen, als dat "IETS" dat we leuk vinden niet werkt, dan wordt het een "probleem". Ik feliciteer je degenen die het beu zijn ons nieuwelingen te leren en ik waardeer hun inspanningen en bedank hen omdat ik door hun advies ook iets leer. Ik heb ook een probleem (groot, voor mij, klein, voor degenen die weten Ik heb geïnstalleerd sinds 2007, win xp.pc2, dan 3, en dan 7. Maar omdat mijn pc zwakker is, ging ik terug naar xp2 omdat het weinig bronnen verbruikt, maar de tijd kwam dat ik onoplettend WGA opmerkte , en blokkeerde mijn VLK. Mijn scherm werd zwart en ik probeerde opnieuw op te starten, xp2 of xp3 opnieuw te installeren, maar het lukte niet. Ik heb eindelijk w7 geïnstalleerd en het werkt, maar het verbruikt veel bronnen, meer dan de pc aankan ul. Ik wil terug naar xp, maar het laat me niet toe, zelfs als ik alle partities een paar keer heb geformatteerd. Ik wacht op professioneel advies ... (exclusief gelicentieerde win, niet mege). Ik wacht op jou ...

  • Adrian admin zei hij

   Arivas: Wij zijn blij met collega's "lijden" ... Ik gaf nu heb ik gelezen, dus sleep je problemen (omdat pt.fiecare, je niet dat er 'iets' dat we graag, dan wordt het een go Ik feliciteer "probleem." degenen die de moeite om ons te leren en ons nieuwelingen en waarderen hen en danken hen voor dat streven door hun advies, leerde ik ook veel ceva.Am en ik een probleem (groot pt. mezelf, mica, pt.cel dat bekend). 2007 ik hier geïnstalleerd, win xp.pc2 dan 3 winnen dan 7.Dar als mijn pc is zwakker, keerden we terug naar xp2 dat minder middelen verbruiken, maar de tijd kwam dat onzorgvuldig ving me WGA notyfy, en hij geblokkeerd VLK-ul.Mi zwart scherm en probeerde te rebooten, opnieuw installeren xp2 of xp3 en ik ben niet lasa.In Uiteindelijk heb ik geïnstalleerd w7 en gaan, maar eet meer middelen, meer dan kan pct leiden -ul.Imi wil terug naar xp, maar laat me niet zelfs als ik geformatteerd een paar keer alle patitiile.Astept professioneel advies ... (geen win licentie, niet MEGE). 'Ik wacht ...  

   Wat niet werkt? welke boodschap je krijgt? Geven meer als broers informatie wat de hel? Hoe kan je je voorstellen dat iemand kan helpen zonder errorii inbox wanneer u etc ontvangen?
   U kunt Windows XP niet installeren omdat die door Windows-partitie 100MB 7. Laars met een cd met een zachte partitionering zoals Acronis Disk Director die les hebben (vinden door te typen in het zoekvak in de rechterbovenhoek zwarte rand: Acronis Disk Director, je binnenkomt en je vindt tutorialulacesta stelt u in staat, zoals gezegd in de tutorial om een ​​bootable CD waarmee je kunt booten en je kunt spelen met partities) te maken, of je kunt booten met XP-cd of de Windows 7 en als je naar partitie en formatteer de 100MB verwijderen. Dan moet u de installatie van Windows XP. de sleutel is om niet alleen te verwijderen om de partitie 100MB formatteren. Niet dat de zonde een of andere manier duw je te wissen of formatteren van de Windows-partitie 100MB (terwijl je op het besturingssysteem) door met de rechtermuisknop te klikken op Deze computer vervolgens klik vervolgens op Beheren Schijfbeheer!

 41. Arivas zei hij

  Beste ADRIAN, bedankt voor dat je bij mij en mijn probleem bent gestopt en ik blijf je dankbaar. Ik heb alle partities 5 keer (afzonderlijk) geformatteerd en verwijderd, daarna heb ik één partitie van alles gedaan, ik heb het geformatteerd, daarna verwijderd Ik heb gepartitioneerd, geformatteerd en verwijderd (alleen met Acronis), daarna heb ik geïnstalleerd. De cd start, het scherm wordt zwart, "seting your inspecting computer…" verschijnt gedurende 2 seconden, waarna de melding verdwijnt en het scherm zwart blijft totdat ik hem opnieuw opstart. De cd stopt vanzelf na een paar minuten. Het fenomeen doet zich alleen voor op XP's. Na mijn kleine vaardigheid denk ik dat ergens het "verbod" om meer XP's te installeren wordt herinnerd. Toen mijn VLK me blokkeerde Wees je ervan bewust dat ik alleen latere versies van Vista en Win7 kan gebruiken. Ik weet dat je iets belangrijkers te doen had ... Nogmaals bedankt.

 42. Ik heb problemen met het traceren zei hij

  Ik heb een probleem met de computer enige tijd na een one-night stand op de eerste start sloten plus knop aan de voorzijde werkt niet als ik wil sluiten de knop aan de voorzijde is degene die teruggaat knop of afmelden functie, Ik drukte op Ctrl + Alt + Delete, en dan niets werkt alleen knop aan de voorkant dan de achterkant we stoppen en starten, na een paar keer komt hij uit op die manier, maar hard, en de antivirus niet goed opstart heb ik geprobeerd om te scannen met anti malware beten Comodo avast malware. Ik weet niet wat te doen voordat reset datum en de bios batterij zijn veranderd en zie de fout cheksum slechte CMOS 0251 verdwenen zodra ik schakelpatroon bios batterij. Maar crasht bij eerste start na de vergadering 's nachts gesloten en de knop aan de voorzijde als ik wil sluiten door er niet te werken. Eerder dan weer terug na een paar keer het bevriest en blijft zo. Wat te doen? ((((

  • Francisc zei hij

   Ik heb problemen met het traceren: Ik heb een probleem met de computer enige tijd na een one-night stand op de eerste start sloten plus knop aan de voorzijde werkt niet als ik wil sluiten de knop aan de voorzijde is degene die teruggaat knop of afmelden functie Ik drukte op Ctrl + Alt + Delete, en dan niets werkt alleen knop aan de voorkant dan de achterkant we stoppen en starten, na een paar keer komt hij uit op die manier, maar hard, en de antivirus niet goed opstart heb ik geprobeerd om te scannen met malware beten Comodo Anti Malware met avast. Ik weet niet wat te doen voordat reset datum en de bios batterij zijn veranderd en zie de fout cheksum slechte CMOS 0251 verdwenen zodra ik schakelpatroon bios batterij. Maar crasht bij eerste start na de vergadering 's nachts gesloten en de knop aan de voorzijde als ik wil sluiten door er niet te werken. Eerder dan weer terug na een paar keer het bevriest en blijft zo. Wat te doen? (((  

   Om te controleren of uw probleem wordt veroorzaakt door een infectie.
   * Download de laatste versies van “softpedia. com ”, sectie Downloaden - Antivirus, het volgende:
   - Malwarebytes Anti-Malware
   - Dr.WEB CureIt!
   Doe dan het volgende in de hier getoonde volgorde (LET OP: beide scans worden uitgevoerd met de netkabel losgekoppeld en "Syste Restore" uitgeschakeld):
   a) Hoe Dr.Web CureIt gebruiken!:
   - wordt op het bureaublad opgeslagen
   - het is niet geïnstalleerd, maar het wordt gewoon uitgevoerd met een klik op het pictogram (het is alleen een uitvoerbaar bestand)
   - verwijder de internetkabel
   - de real-time bescherming (schild) van de antivirus die op de pc is geïnstalleerd, stopt
   - het wordt volledig gescand met dit hulpprogramma
   - aanvankelijk, tijdens het hardlopen, Dr.Web CureIt! een Express Scan begint. Druk op de Stop-knop aan de rechterkant als deze groen is. Vink vervolgens links de complete scan aan en dus rechts op de groene afspeelknop.
   - aan het einde van de scan worden alle gedetecteerde bestanden gedesinfecteerd / verwijderd
   - PC herstart, antivirusbescherming is geactiveerd, internetkabel is aangesloten.
   b) Gebruik Malwarebytes'Anti-Malware:
   - wordt op het bureaublad opgeslagen
   - is aan het installeren
   - controleer aan het einde van de installatie het volgende: Update Malwarebytes 'Anti-Malware en start Malwarebytes' Anti-Malware. Druk vervolgens op Voltooien
   - klik na het starten van het programma op het tabblad Update en klik op de knop Controleren op updates om te controleren of de gedownloade definities de laatste zijn
   - klik op het tabblad Scanner, selecteer Volledige scan uitvoeren en klik vervolgens op Scannen
   - druk aan het einde van de scan op OK en vervolgens op Resultaten weergeven
   - alles moet worden gecontroleerd in de detectielijst en klik vervolgens op Selectie verwijderen
   - aan het einde wordt een bestand geopend in Kladblok met de scanresultaten waar u kunt zien wat dit hulpprogramma deed
   - alles dat wordt verwijderd, wordt teruggevonden in Quarantaine
   c) Reinig het register met de software die u hebt geïnstalleerd voor het (CCleaner, ATF schoon, WinUtilities, TuneUp ERC, geef dan een defragmentatie met een programma (Windows, Derfaggler, enz.)
   * Als ze niet werken (dwz als deze programma's infecties vinden maar ze niet kunnen elimineren), kunt u de scans proberen in "Veilige modus".

 43. Ovidiu zei hij

  Hallo, Ik heb een groot probleem, am2 cd-rom * s (een dvd / cd-rw en cd-rw men) van een enkele open tijd, in een dag een andere dag een andere, onderbroken of half open, open blijft , pull back (alsof iemand zou mengen met hen) kan me helpen met wat advies?
  Ik probeerde de Super Antispyware, ik geformatteerd alle hardu
  Ik weet niet wat haar duizend verwart me horen het wrijven CAN CAN binnenkant CAN buiten

  • Francisc zei hij

   OvidiuHallo, Ik heb een groot probleem, am2 cd-rom * s (een dvd / cd-rw en cd-rw men) van een enkele open tijd, in een dag een andere dag een andere, onderbroken of half open, blijven openen, terug te trekken (alsof iemand zou mengen met hen) kan me met wat advies te helpen?
   Ik probeerde de Super Antispyware, ik geformatteerd alle hardu
   Ik weet niet wat haar duizend verwart me horen het wrijven CAN CAN binnenkant CAN buiten  

   Dit is een "moeilijk" probleem. Controleer de open / sluit-knop: niet blokkeren, indrukken, etc., controleer de contacten binnenin.

 44. Ovidiu zei hij

  Ik controleerde had niets, maar het is vreemd dat beiden hetzelfde en nu iets anders is het horen van stemmen in luidsprekers, liedjes, en ze zijn niet in windows is getreden (ik was in bios)

  • Adrian admin zei hij

   Ovidiu: Ik controleerde had niets, maar het is vreemd dat beiden zijn hetzelfde en nu iets anders is het horen van stemmen in luidsprekers, liederen, en ze zijn niet in windows ingevoerd (ik was in de bios)  

   Ik denk dat uw computer is bezeten, gaat met hem naar een priester om haar een liturgie te geven

 45. Ik heb moeite traceren: zei hij

  Ik heb Dr.WEB CureIt gescand met Malwarebites, die ik al op mijn computer had geïnstalleerd, en het vond niets voor mij Geen virus !!!! Het probleem waar ik aan denk is niet moeilijk, want een paar maanden geleden heb ik een koelkast gerepareerd, waarbij ik de compressor heb vervangen en sindsdien knippert het lampje in de kamer wanneer de koelkast aan of uit gaat, het lampje knippert. Het is dus een beetje overspanning en mijn huidige rekening is veel geld. Ik vind dat het geen overspanning mag zijn! en in dit geval ... ik weet niet wat ik moet doen. Ik ga de computer openen en de ram-geheugens verwijderen en ze dan terugplaatsen, als het niet van daaruit is, weet ik het niet ...: (((((Ik gaf het herstelsysteem ook denken dat het van daar is. Dus als ik herstart of uitlog Dat is het probleem!

 46. Ik heb problemen met calc2 zei hij

  Het probleem dat ik zie is dat deze vergrendelt u herstarten of uitloggen, maar dat gebeurt alleen als het donker is one night stand. Als het bevroren is, opende ik de achterkant als de voorkant gaat. Nadat je een paar keer, maar harde starts openen en sluiten het terug. Ik denk iets niet te moeilijk, voor dat ik vast een paar maanden geleden veranderde ik de compressor koelkast en waaier het licht, dat is een variatie van spanning Ik denk dat er niet is en ik heb iets gebroken door hard. ? Ik weet niet om de ram te zijn?

 47. Ik heb moeite tracing 3 zei hij

  Ik iets merkte van de cd-rom geluiden zoals een kwaken niet waarom het niet beginnen voor? Wat zou het zijn?

 48. hallo! Ik heb een vraag alsjeblieft!, Kan Windows Defender parallel lopen met andere antivirus? , Of botsen hoofd? die optimaal selutia?

 49. vertel me alsjeblieft! Windows Defender kan parallel lopen met anbtivirus of botsen hoofd? wat de optimale oplossing?

  • Francisc zei hij

   Geon: Vertel me alsjeblieft! Windows Defender kan parallel lopen met anbtivirus of botsen hoofd? wat de optimale oplossing?  

   Ja. Ik ken loopt vrij goed, met uitzondering van Avira antivirus (met dit soort conflicten). Maar, als je antivirus met antispyware / AntiAdware opgenomen het niet nodig.

 50. Ik heb moeite tracing 3 zei hij

  Ik heb ontdekt waar het vandaan komt, denk ik, van Antivirus! Het is de enige die crasht en niet start, dus na een nachtelijke pauze als ik hem open, crasht hij en de enige is de schuld van de antivirus. Het probleem is dat ik het onlangs opnieuw heb geïnstalleerd… .. wat zou een keylogger-virus kunnen zijn?

 51. Loredana zei hij

  Ik heb een probleem, ik draai zwarte letters op de pictogrammen op het bureaublad, en wanneer ik probeer te frissen geven niet weergegeven zodra ze zwart worden een en start alles kan niets doen tenzij u restart.Cineva vertelde me het is moederbord sterven twee dagen voordat ik werd verbrand netwerkkaart en ik veranderde het tot dusver heeft me verbrand 2 NIC's, dit is de derde. wat te doen om dit probleem op te lossen?

  • Francisc zei hij

   Loredana: Ik heb een probleem, ik draai zwarte letters op de pictogrammen op het bureaublad, en wanneer ik probeer te geven refresh niet weergegeven zodra ze zwart worden een en start alles kan niets doen, tenzij je me restart.Cineva zei het moederbord is stervende twee dagen voordat ik werd verbrand netwerkkaart en ik veranderde het, dus nu heb ik ook verbrand 2 NIC's, dit is de derde. wat te doen om dit probleem op te lossen?  

   Het zou beter zijn om naar een PC-services. Het is beter dan hier te komen met allerlei spectaculaire oplossingen. Het is beter om te kijken naar hem een ​​specialist.
   Good luck!

 52. Ik heb problemen met het traceren zei hij

  Ik installeerde Win Utilities en keek in het systeem I / O-apparaten, en er sommige zijn ok en anderen gedegradeerde toestand! Vooral antivirus modules verschijnen als gedegradeerde toestand.????? bedoel? is uitgeschakeld?

 53. Ik heb problemen met het traceren zei hij

  Ik realiseerde me dat de computer crasht wanneer ik hem aanzet nadat hij lange tijd gesloten is geweest, of zelfs wanneer ik hem opnieuw opstart. Bij het opstarten starten 2 antivirusmodules niet, en het duurt lang voordat het verbindingspictogram verschijnt… .. als ik het uiteindelijk van achteren sluit, werkt de knop aan de voorzijde slechts zelden .. in gelukkige gevallen. Kan het een keylogger zijn ?????????? welke blokkeert mijn antivirusprogramma bij het opstarten? of virus ... om tijd te winnen?

  • Adrian admin zei hij

   Ik heb problemen met het traceren: Ik realiseerde me dat de computer loopt vast wanneer u hem aanzet nadat u meer tijd doorgebracht, of zelfs opnieuw te starten. Bij het opstarten 2 antivirus modules niet beginnen, en het duurt erg lang voor het verbindingspictogram verschijnt ..... het einde van de back-knop dicht bij gaat zelden .. in gelukkige gevallen. Het kan een keylogger zijn??? blokkeert mijn antivirus bij het opstarten? of een virus ... om tijd te kopen?  Cite me

   Je deed wat werd gezegd in het bovenstaande zelfstudie? Je gaf het spel, je let op de tutorial? Ik stel voor een scan met Dr.Web Cure Het waarbij zelfstudie hebt, vind je het vak in de rechterbovenhoek.

 54. Tracing problemen zei hij

  Ja, dat heb ik precies gedaan, het vond me onlangs niets, ik heb het gescand met dr web cure het en het vindt ook niets. Maar wonder boven wonder zie ik dat het probleem al een tijdje vanzelf is verdwenen …… alleen als het niet door iemand is veroorzaakt !!! van een afstand en omdat het me nu in de war bracht, heb ik het gerepareerd / ik weet niet wat ik moet denken dat het terugkwam ... zonder dat ik er iets aan deed

 55. Tracing problemen zei hij

  Ik installeerde WinUtilities, en ik keek in het systeem apparaten, de meeste lijken OK, maar antivirus modules zoals Aawmker4 is laag staat???? wat betekent dat???????? / aswSP gedegradeerde toestand! Avast Network Shield Ondersteuning gedegradeerde toestand!? ? Inspecteer = status Beschadigd Firewall-service?

 56. Tracing problemen zei hij

  IPSEC-stuurprogramma status Beschadigd bevindt????

 57. maar is de optie Windows Defender aanwezig bij Windows XP? kan dit programma b.v. en spyware als "alles in één keylogger" ???

 58. ???

 59. ???
  antwoord op de vraag

  • AdrianGudus zei hij

   Sorin:?
   antwoord op de vraag  

   Ja, kan Windows Defender op Windows XP worden geïnstalleerd, maar je moet een licentie van Windows moet je validatie passeren hebben. Op Vista en Windows 7, Windows Defender komt voorgeïnstalleerd. Als u wilt gebruiken voor XP downloaden HIER (Klik op het woord hier in het rood)

 60. Laurentiu Cristian zei hij

  hallo! Ik win7, installeerde ik alles in een keylogger en ik bijgewerkte Windows Defender en ik gaf te scannen. verrassing: def winnen. Ik heb niets te detecteren (keylogger was aanwezig op dat moment). wachten op antwoorden!

 61. Pinkpanthera77 zei hij

  Beschikbaar! Ik heb geïnstalleerd!

 62. catalin86 zei hij

  Hallo! Ik heb mijn pc gescand met spybot search & destroy en vond een keylogger genaamd "Local keylogger Pro". Laat me alsjeblieft weten of het keylogger-programma dat op mijn pc is geïnstalleerd op een andere manier kan worden geïnstalleerd dan directe toegang tot mijn pc. Dank je!

 63. hij vond ook dezelfde Local keylogger Pro voor mij, als het geen fout was, kon hij het alleen krijgen als iemand het online plantte… ??

 64. vasile zei hij

  Ik installeerde alles in een keylogger ISAF en geen antispyware-programma niet vinden, dus vertrouw niet op deze programma antispyware.Cu plek kunnen we echt vinden van deze programma's? Christus kan ons helpen?

 65. Razvan zei hij

  Ik heb een vraag ... Als u meer toepassingen in stik installeren ... waaronder werk .. google chrome etc ... en willen dingen doen .. en van de ene naar de andere ik een virus .. Het beïnvloedt mijn hele pc to u alleen Stik? Ik weet niet of ik precies uitgelegd wat ik bedoel, maar toch ... Ik denk dat ik dicht!

  • Francisc zei hij

   Razvan:
   Ik heb een vraag ... Als u meer toepassingen in stik installeren ... waaronder werk .. google chrome etc ... en willen dingen doen .. en van de ene naar de andere ik een virus .. Het beïnvloedt mijn hele pc to u alleen Stik? Ik weet niet of ik precies uitgelegd wat ik bedoel, maar toch ... Ik denk dat ik dicht!

   "Heeft het effect op mijn hele pc?" - JA, de hele pc !!

 66. stanley zei hij

  Hallo, ik heb mijn jongere broer wilde een hack voor metin 2 downloaden, het downloaden en vervolgens de antivirus uitschakelen en erop dubbelklikken, niets werd geopend maar kon het niet verwijderen en gaf het vervolgens rr en verwijderde maar tevergeefs ontdekten ze het wachtwoord van zijn metin-account ... Nu ben ik bang dat hij de wachtwoorden die ik op verschillende sites heb niet zal vinden: ik heb Malwarebytes Anti-Malware gedownload en vond 30 fouten waarvan de meeste KEY werden genoemd .Ik heb het gecontroleerd en ik heb verwijderd, ik heb ook SUPERAntiSpyWare -scan en delete geplaatst Nu weet ik niet wat ik moet doen, ben ik ontsnapt? opnieuw activeren? Ik weet niet wat ik moet doen als ik van venster verander of niet! IMI is bang dat ik inlog op sites op deze pc, help me!

 67. cristian zei hij

  Hallo,
  Ik heb geprobeerd om de ramen def overwinning activeren .. ik deed (ik win7 met vergunning)
  Ik zie dit bericht http://uploadimage.ro/images/53663248239783763156.png
  Hoe kan ik terecht? Dank je wel!

 68. cristian zei hij

  Ik vergat te vermelden, ik klikte om het te openen en er gebeurde niets! laat gewoon me dat denkt en geeft me deze fout http://uploadimage.ro/images/95090830145540291261.png

 69. Radu nocanu zei hij

  Ik heb geprobeerd om Super Antispyware installeren. Ik klei software precies waar u aangegeven. Ik volgde de stappen in videotutorial werd geïnstalleerd, maar de pagina niet verschijnt, Protect Thuis pagefram veranderd. Ik kan er niets mee doen. Daarnaast verschilt executable gedownload klei uit de google aangegeven adres.
  Wat kan ik doen?

 70. Adrian Gudus zei hij

  Radu nocanu:
  Ik heb geprobeerd om Super Antispyware installeren. Ik klei software precies waar u aangegeven. Ik volgde de stappen in videotutorial, installeren, darnuapare pagina basis, Bescherm huis pagefram veranderd. Ik kan er niets mee doen. Daarnaast verschilt executable gedownload klei uit de google aangegeven adres.
  Wat kan ik doen?

  Als je een beetje meer tijd toe te wijzen en lees de titel en de datum van verzending zelfstudie tutorial is weergegeven. Van toen tot nu de software is verbeterd, ze kwam naar buiten met nieuwe versies van de applicatie en dus is het logisch dat de interface niet hetzelfde als in de tutorial video kijken.
  U bevindt zich hier: http://www.screenr.com/ph98 Video presentatie instellingen die u gevraagd naar de nieuwste versie van de applicatie SUPERAntiSpyware

 71. Hallo .... Ik heb geprobeerd met Windows Defender en vertelde me dat Windows draait anc dienovereenkomstig [normaal] ...
  Als ik mag ik zou graag willen weten welk programma en schieten :) .. Thanks

 72. Adrian Gudus zei hij

  Vlad:
  Hallo .... Ik heb geprobeerd met Windows Defender en vertelde me dat Windows draait anc dienovereenkomstig [normaal] ...
  Als ik het mag wil ik welk programma en film .. Thanks weten

  Catmasia, zijn er leerprogramma over. U kunt vinden met behulp van het zoekvak in de rechterbovenhoek zijbalk. Je schrijft Camtasia of CamStudio, druk op Enter en je zult tutorials (nogmaals, we gebruiken Camtasia)

 73. andreea zei hij

  Op een smartphone (Android) hoe om te ontdekken als je een spion app geïnstalleerd?

 74. DANIELA zei hij

  bedankt !!!!!!!!

 75. zout
  ajutatima om Malwareebytes tablet Anti-malwware over hoe verder te gaan desinstalez

 76. Heel erg bedankt ... ik had een trojan die zijn kop aan het maken was .. we gaan spelletjes spelen en spammen wat vulgaire woorden ... pas toen realiseerde ik me dat er iets mis is ...

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.