Beste Android Tablets (kwaliteit en prijs)

Hallo vrienden, vandaag zien we wie zijn de beste tablets op de markt (prijs-kwaliteit), gooi je geen geld over de balk.
Ik herinner me toen ik mijn eerste tablet, Asus TF was 101 was het begin van Android-tablets. Eerlijk gezegd, heb ik niet heel erg leuk vond, maar mijn vrouw en dochter waren gek, eigenlijk beat it. Je realiseert je, alle internet was aan hun voeten. Tot dan toe meest comfortabele ervaring was een laptop die moeilijk, ongemakkelijk was en dan is het erg warm.
Nu tabletten zijn gemeengoed, kan iedereen een tablet te kopen en heeft alle informatie in de vingertop. Wat mensen zoeken op tablets en het gebruik ervan is een andere vraag. Facebook = internet en internet = Facebook, Facebook lijkt niet verder te kijken dan iemand de zonde, maar we willen niet verder gaan.
Hoe hebben de prijzen in 4 jaar?
Indien ten eerste betaling op een tablet rond 1000 dollars, tablets en nu vind 50 dollar. Natuurlijk 50 tabletten dollars zijn enkele grappen, dat is waarom ik niet kan aanbevelen. Ik kan niet iets dat ik persoonlijk zou kopen aanraden.
Tabletten zijn verschillende manieren!
Voor degenen die niet bekend zijn met de technologie, zal zeggen dat er drie belangrijke besturingssystemen:
1. iOS (iPad, iPad mini)
2. Android (Android tablet, 80% van de markt)
3. Windows 8 en 8.1 (nog niet erg populair)
Ik heb geen tabletten onder de merken "onervaren" verkocht aanraden. Als u echter werden aangetrokken door de lage prijs, kunt u verwachten onstabiele software, software bugs en hardware, gebrek aan steun van de gemeenschap.
Mijn aanbevelingen zijn gebaseerd op eerlijkheid vandaag en ervaring, zou ik het niet aanraden voor alles wat je niet wilt.
Categorie 7 inch
De beste waarde tablet prijs (mijn aanbeveling):
Asus Memo Pad 7 ME572C-1A003A met Intel® Quad-Core Z3560
Categorie 8 inch
Sony Xperia Z3 Qualcomm Snapdragon processor 801
Categorie 10 inch
Sony Xperia Z2 Qualcomm Snapdragon processor 801
Beste extreme 12 inch tablet
Samsung Galaxy Tab Pro T900 Cortex processor A15
Categorie goedkoopste tablet goed
Lenovo A3500 Quad-Core processor MTK 8121Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Een tutorial over kerst cadeau-ideeën die je kunt doen? Nu is het shopping spree en iedereen rent achter geschenken iets interessants voor elke leeftijdsgroep zou moeten zijn.

  • Het ding is speciale giften. Ieder van ons is uniek, kun je niet iets dat past voor iedereen, zelfs voor de leeftijdsgroepen doen.
   Maar een gids kan geschenken die ik heb gedaan te maken, en ik denk dat elke tech liefhebber zou houden.
   Ik heb mijn gave gedaan:
   1- Een zaklamp met super licht (lumen 1800).
   2- Een set van LED licht panelen op de set, deze 95 hebben een CRI (kleurweergave-index), en zijn specialer dan gebruikelijk LEDs.
   3- Een digitale generator omvormer (ig Caterpillar 2000)
   4- Een hete lijmpistool (stevige balken met lijm)
   5- (onder) Een externe harde schijf USB-inch 2.5 3.0, 2 TB, zelfs nu ben ik de voorbereiding voor een kort overzicht.
   Dit zijn grote giften voor mij, kan anderen super saai zijn. Er zijn dingen die nuttig zijn voor mij en ik wilde hen.

 2. gherghisan.nelu zei hij

  Bijna alles wat ik acizitionat na verloop van tijd gezien ik uw aanbevelingen gekocht. Santa zei hij iets van een tablet, maar ... waar IT-vaardigheden van de kerstman. Nu heb je me precies vertellen wat mee te nemen. Dankjewel.

  • Ik hoop dat de informatie die u kreeg van ons waren goed.

   • gherghisan.nelu zei hij

    Gewoon veel voldoening Tabler knop Asus aanbevolen tutorial en gekocht vandaag. De informatie die u hebt altijd van waarde. Videotutorial.ro was de plaats waar ik door de jaren heen de overgrote meerderheid van de verstrekte informatie en onderhouden van mijn grootste hobby. Dankjewel.

 3. "Ad van Insta Share
  ......... .. Sorteo

  Estimado visitante nl,

  Heeft sido para tener seleccionado in een vallei OPORTUNIDAD comprar ganar por moed van EUR 1000. "

  .............

  Ik ben wanhopig totaal
  Please help me te ontdoen van dit virus dat inebunesc.Si geen Windows® kan herstarten, want er is de garantie en de recovery disk "" "" Dank u uit het hart "" ""

  • Laat het ons weten als u dit bericht ziet?
   Je plugins in de browser geïnstalleerd?
   Heb je een andere browser geprobeerd?
   Herstart de PC en beschrijf wat stap voor stap gebeurt.
   Wat bedoel je met "kan niet opnieuw installeren in de garantie" is in garantie of Windows-pc (als het Pc).
   Een indiscrete vraag! Hoe oud en welk niveau van ervaring die je denkt dat je hebt?

   • Adrian Gudus zei hij

    Ik weet dat de garantie is niet van software problemen, alleen de hardware bevatten. Natuurlijk zijn er speciale of aanvullende garanties met betrekking tot de software.
    Zoals ik in verschillende tutorials genoemd de hele tijd, de meeste notebooks die waren geïnstalleerd met Windows hebben een verborgen recovery partitie van waaruit u kunt de laptop herstellen naar de fabrieksinstellingen staat (zoals het was toen u voor het eerst begonnen)
    Over hoe u die partitie en hoe u het besturingssysteem te herstellen te krijgen wordt gezegd dat de laptop die bij uw laptop is geleverd of u in .pdf formaat op de website van de fabrikant van uw laptop. Door het brengen van een apparaat naar fabrieksinstellingen niet in strijd met garantie

 4. vladutz zei hij

  Cristi over uw aankoop met generatoru is ig 2000 Caterpillar, wil ik vragen waarom het zo duur is (want het is zeer klein) ??? en wat insemnca het is "Digital" ?? ....

  • Laat u niet misleiden door de grootte, is een generator van 2000 W maximaal energieverbruik is zeer laag, het is stil en heeft een zuivere sinus (goed voor elektronica). Is Smart Throttle technologie, is een soort versnelling op aanvraag. Wanneer niet in gebruik vermindert het motortoerental en motortoerental wanneer je nodig hebt om de macht aan de consument te zetten.
   Digitale generators zijn erg duur, omdat ze zijn vrij complex in vergelijking met de klassiekers.
   Ik kon in detail treden, maar wil niet te vervelen.
   Ik heb het goedkoper kreeg, was een periode waarin ik kreeg kortingen en kansen. Het kost normaal ongeveer 2600, ik nam ik de 1700. Prijs is zeer goed.
   Als je denkt dat het is duur, te zien hoeveel een Honda EU 2000

   • marius512 zei hij

    Ik zou vragen Cristi bezig met een tutorial over deze acquisities. Ik wil ook weten wat je gebruikt, hoeveel zou een compleet systeem kost, zou de consument heb je terug te keren. Om uit te leggen wat de specificaties om te kijken bij het kopen van een product. Me Ik zou graag voor een minimale systeem. onderhoud van lampen, een wasmachine en een kleine koelkast. Uiteindelijk weet u altijd dat de zaken "detail", wat betekent dat accessoires zijn nuttig, etc.

 5. Hallo ik vriendelijk Cristi hoe u een uitnodiging ontvangt, want ik wil je oneplusone kopen en ik begrijp dat ik nodig uitnodiging om het te kopen dank u

  • OnePlus nu vinden in de winkels, is zelfs op Amazon.co.un, en levert n Roemenië.

   Ik had een gesprek een tijdje geleden en ik gaf bericht op de site, helaas niemand heeft die uitnodiging, die uiteindelijk verlopen aangevraagd.

 6. Ana Poda zei hij

  Vertel me, wat is uiteindelijk het nut van een tablet? Kan me niet schelen technische, prestaties of merk, het nut ervan als praktisch belang mij.
  Vervang iets een reële behoefte vangt of gewoon speculeren de noodzaak om te spelen met een stuk speelgoed inc, omdat we moe van al de anderen?

  • Greuceanu zei hij

   Uitstekend punt! Bravooo! Tuurlijk je bent niet mijn onderbewustzijn?! :))
   Ik ben het absoluut eens, lijken helemaal niet nodig, zolang er smartphonne prestaties over 5 "auto hetzelfde doen of notebooks die veel beter dan tabletten doen.
   Het idee is dat de tutorial is voor degenen heel veel die er bestaan ​​op alle wegen en willen een speeltje als deze!

 7. Ik wil je dat en tabletten goedkoopste 500 600 ISP scherm Roni hebben gezien vanuit elke hoek. Ik ben een Allview h 7 één leven en gaan heel ok voor de prijs. Ik weet dat het niet een bedrijf Allview ok niet eens produceren telefoons of tablets. maar nog steeds. geen geluid in voiitoarele tutorials als goedkope tablets hebben een goede ISP scherm. anders wat te tutorialu zeggen ef interessante informatie voor

  • Ik bedoel niet dat er tabletten "Roemeen" schermen goed of fatsoenlijk hardware.
   Het probleem is dat "de goedkoopste" zeer slecht gemaakt en niet de moeite waard aandacht.
   Roemeense bedrijven die tabletten onder eigen merk te brengen en verkopen ze doen alles zoals het zou moeten. Zij brachten 800 Snapdragon telefoons die bewoog als de hel en na een paar weken begint het software niveau desintegreren.
   De specificatie is niet de prestaties of aangename ervaring te garanderen. We moeten ons meer richten op de ontwikkeling van software en de correcte uitvoering van de hardware die u importeert.
   Het zou veel over dit onderwerp te praten, maar ik wil niet te lijken als ik zou vijand Roemeense merken.
   Enige tijd geleden heb ik weigerde diplomatieke bedrijf als dat die hen wilde presenteren videotutorial.ro producten. Ik weigerde om een ​​herziening van hun producten zouden in het geheel niet ten goede komen.

   • ja je hebt gelijk en ik weet thatcristi. geven via de begroting is laag (ik weet niet Reder om 200 300 lei) van de 500 up sommige zijn ok. Ik had de onaangename ervaring met de producten "Roemeense", maar dat is ok. uitzondering zoals u hebt aangegeven en becommentarieerd over ontbrekende handleiding software-ondersteuning. hangt nu af van geluk spreken. De conclusie is dat als ze het OS meer frequente updates en betere ondersteuning softaware en alle ezels niet zetten programma's van "fabriek" zou veel beter zijn en beter mensen konden gebruiken. maar software-ontwikkelaars in Roemenië voor tablets en telfoane zijn weinig en niet zo ervaren. Nu tijdje en zien hoe het zal zijn voor die zijn vrij veel in het begin ontwikkelaars om Roemeens spreken. Ik heb niet de namen van bedrijven noemen voor het niet begrijpen dat ik wil been of bedrijf x aanbevelen.

 8. Hallo! Ik post hier omdat ik stuurde je gisteravond, 19dec. een bericht op de contactpagina, maar reageerde niet nimeni.Incerc aici.Incerc hier om naar te kijken https://videotutorial.ro/optimizare-curatare-si-update-de-firmware-pentru-ssd-cu-corsair-toolbox-tutorial-video/,si werkt niet, zegt stroom niet gevonden, gevolgd door een adres ip.Nu kan een film van u met die speler jwplayer kijken, andere browsers merg.Am schoon, mozilla, chroom, cache, cookies, etc.Am abonnement 20 mega getest met speedtest, en laptop aangesloten op een modem tp link.Vreun advies Thanks?

  • Het gebeurt soms als gevolg van slechte internetverbinding. Ik deed een test en handleiding goed te laten verlopen. Als je zegt dat je Caura cache en dat doen probeer een terugkeer naar de standaard instellingen van de browser.

   • ms pt. sfat.Am incercat.Degeaba! Ik ben in Italia.Sa Is dit een probleem?
    weet het niet

    • Je kon nooit kijken tutorials op youtube niet geladen of dat gebeurt op een moment? Het feit dat je in Italië moet geen probleem zijn. Er zijn bezoekers die toegang hebben tot de site uit het buitenland en niet het probleem te melden. Probeer een vpn-server en Vrijheid Oke. Op het terrein is er uitleg over deze app, maar als videotutorial geplaatst op de server en je kunt het niet zien kun je kijken naar de kortere versie van de tutorial gemaakt door Adrian en op youtube hier: https://www.youtube.com/watch?v=pW47Lvi3yKo

     • Hallo! Ik incercat.Degeaba.Mi jwplayer.Am gebeurt alleen geprobeerd met Mozilla Hola met hotspot shield.Chiar schrijven nu het ip nl. met Hola.Cel tenminste die eerste keer arata.E Ik wil een film kijken met jwplayerul.Am deze speler ging het forum en zag dat de sites zijn meer admins die twijfelen aan hun reactie was asta.Un gegeven siteului.Oricum code om iets in jezelf te veranderen blij ajutor.Sarbatori ms Andrew Cristi, Adrian, en natuurlijk zijn videotutorial.ro PS ......... Hier is wat ik gevonden heb. Het toevoegen van .flv MIME-type in IIS

      1) Selecteer de plaats om te configureren in IIS, klik met de rechtermuisknop en kies "Eigenschappen"
      2) Onder HTTP-headers Tab, selecteer "File Types' onder het gedeelte MIME-toewijzing en selecteer" New Type "
      3) Typ ".flv" als de Associated uitbreiding en "video / x-flv", zoals het type content.
      4) Selecteer "OK" en je bent klaar om te vliegen bent! en koppeling http://support.jwplayer.com/customer/portal/questions/5403860-video-not-found-problem Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik vast te zitten in ijdel en verkeerd ceva.Am wilde alleen maar helpen.

     • Constantin zei hij

      Je mag geen Adobe Flash Player geïnstalleerd.

     • ms Constantin
      Ik verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en nu ga filmuletele.Multumesc Flashplayer te toti.Craciun blij!

 9. Hello! Vertel me alsjeblieft, wat is het verschil in het algemeen, om hem zo te vertellen, tussen de Quad-Core en Octa-Core?
  Bij voorbaat dank!

  (By the way, wil je bullebak als 10 noot tutorials. Veel succes nog.)

 10. Hello. dan kunt u doen als het mogelijk is om videotutorialele openen In één paneel groter goed zicht

  • Adrian Gudus zei hij

   Echt waar? U hebt volledige scren knop, net als YouTube! Klik met de linkermuisknop op en stel zal het volledige scherm op uw monitor! Als je beter kijkt op video, het is zelfs insluiten YouTube op ons officiële kanaal. Vegrotingstoets direct naast het YouTube logo is

 11. Ik zou niet aanraden het kopen van enige vorm zonder 3G tabletten.

 12. Florian zei hij

  SalI, Heb een goede baan, keep up the good work.
  Mijn verzoek is om tutorials hardware bent u het opzetten van nieuwe systemen op basis van de nieuwe processors, moederborden ... etc.
  Dank u.

 13. Marius zei hij

  Hallo,

  U kunt een lijst en telefoon, net zoals je voor tablets maakte?
  Ik leerde veel dingen van je en kijk voor vele jaren.
  Dank u.

 14. George zei hij
  • Instinct bescherming van uw spaargeld.
   Mijn advies is om over te gaan OnePlus One is een goedkope telefoon en zeer goed, beter dan vele top-telefoons.
   Binnenkort zal ik een volledige beoordeling van dit apparaat te maken.

 15. je hebt gelijk al de gewenste dingen of merken zijn beter dan auto's, maar Logan wie heeft?
  Ik heb persoonlijk bevriend met handsets Sump niemand werd geworteld niet weet wat het betekent, of niet wilt dat uw garantie te verliezen. koop een tablet voor kinderen om te spelen uit mijn hand misschien niet beter 1 mei goedkoop?
  is zeer, zeer goed dat we presenteren het laatste nieuws over technologie en de meeste van onze bevolking zijn .saracia haar taak duw jezelf naar de goedkope spullen.
  verveeld .we kan ik boos op mij.
  een beter jaar voor iedereen.

 16. Hi Cristi. Ik heb een vraag: Wat vind je van de Samsung Galaxy Mini s4, wat is uw mening over het?

  • We hadden verschillende Samsung telefoons door de jaren heen en ik kreeg om ze te omzeilen.
   Gewoon niet voor mij.
   Varianten "mini" "plus" "ultra" versies zijn veel zwakker dan de oorspronkelijke telefoon. In principe willen ze mobiel image topmodellen wetsvoorstel om zeer zwakke groei van de omzet. Een marketing tactiek waarmee ik het niet eens.
   Dat is mijn mening, hoeft u geen rekening te houden. Kies wat je denkt dat u het beste uitkomt.

 17. Cristi, die meer raden: IPS of Super AMOLED?

 18. Marius zei hij

  Een vergelijking tussen Android, Windows en iOS is het mogelijk om te doen, zeker nu kunt u ook de iPad.
  Het zou interessant zijn om te weten wat zijn uw opvattingen als reclame EAM niet gewist zijn, de fabrikanten springt in heerlijkheid ....

 19. Lees een bijgewerkte tablet 2016

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.