Roemeense tablets erg goedkoop, informatie en verwijzingen - video tutorial

Hallo vrienden, vandaag zullen we praten over goedkope tablets verschijnen in steeds grotere markt, het is 7 tablet-scherm inch, resolutie × 800 480, 1 Ghz of 1,2 Ghz processor, geheugen etc 512MB of 1GB. Deze tabletten zijn goed uitgebalanceerd, misschien kleine software stabiliteitsproblemen, maar zal waarschijnlijk worden opgelost door latere updates (hangt af van hoe ernstig is de producent).
Beide tablets Ik heb geprobeerd en ik moet zeggen dat ik de verwachtingen hebben overtroffen, heeft de prestaties niet verwachten in dit prijssegment, buiten de kleine software problemen (op te lossen) beide tabletten zijn een zeer goede deal, moet in gedachten houden dat ze zijn iets duurder dan een digitale fotolijst, als het niet te gaan .....
Wat verhoogt de waarde van deze tablet 400 Mali GPU, dezelfde GPU die wordt geleverd met Samsung Galaxy S2 of Galaxy Note. 400 Mali is een van de meest geavanceerde grafische processors voor mobiele apparaten, video 1080P spelen dit beest is een klein, bijna 4k kan lopen en ik denk dat het zou een paar tweaks maken. Games zijn geen probleem voor Mali400 kampioen, is er geen wedstrijd op het Android-platform, dat hem in moeilijkheden brengen.
CRSC heeft ongelooflijke tablet markt in de afgelopen twee jaar, indien het begin was het hebben van alleen top producten op grote prijzen, vandaag hebben we het volledige gamma van natuurlijke producten van sites met resistieve scherm van het toestel en 256 399 MB geheugen lei te iPad 3G te 3600 lei.
In Roemenië is de prijs het belangrijkste criterium, dat wordt geleid door de koper, de producenten voelde de geur van "bloed" en viel de markt met goedkope tablets, Net wat de "dokter" voor mensen met kleine ventituri is een slimme zet die zal leiden tot winst Echt, zullen klanten profiteren van deze, waarom betalen de £ 3000 een apparaat dat u zult gebruiken om 20% capaciteit?
Waarschijnlijk de meest bevoordeelde kinderen zullen uiteindelijk na ouders of broers / zussen zal vervelen door het nieuwe apparaat doet, de kleine zal de draad in te voeren, waarschijnlijk binnenkort vinden op de markt en het apparaat speciale sites voor kinderen reeds in Store Play Googler vinden veel toepassingen voor kinderen. Uit ervaring weet je dat een kind leert om te werken met een tablet in een paar minuten, en doet een geweldige job, beter dan ze doen met een laptop of desktop.

Onze aanbevelingen:
Alldro Speed ​​Allview tablet met Cortex A8 1.2GHz SuperSlim, 7
Tablet E-BODA IMPRESSPED E1 7

Beide apparaten hebben voor-en nadelen ten opzichte van aangezicht tot aangezicht, zou ik op E-Boda vanwege aluminium body en een normale USB-poort op ace4st poort kunnen USB-drives of modems 3G verbinden. Anderzijds allview meer geheugen en DLNA.
Wat u ook kiest moet zich ervan bewust dat deze twee apparaten niet kunnen worden vergeleken met de Galaxy Tab of iPad zijn instap tablet. Toch E-BODA IMPRESSPED E1 en Speed ​​Allview Alldro zijn enkele ongelooflijke locaties apparaat is verbazingwekkend hoeveel prestaties je krijgt voor het geld dat je ze betalen.
E-Boda Bravo, Bravo Allview!

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 700 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Andrew zei hij

  De prijs die je moet E-boda is indrukwekkend en eerlijk gezegd ik zou geïnteresseerd zijn om Masi meer dan waar ik heb een netto-verbinding plus DLNA heeft niet eens een televisie die DLNA.Ai recht netul ondersteunt, is van vitaal belang voor tablet en echt verdient al het geld dat tableta.O vraag:

  Als het niet zacht bij Allview kan een update en dat is het maken?
  Ik wil u vragen om mij te antwoorden, want ik ben erg benieuwd!

  Bedankt!
  Uitstekend werk! Keep up the good work

 2. Beter een telefoon samsung galaxy s plus waard, want je kunt het op de straat over een tablet is te groot (mijn mening)! Echter rekening mee 10 + voor alles wat je doet!

 3. Bedankt voor de tutorial!
  Hallo Cristi! MOTION TUTORIAL komen met een zeer behulpzaam en als ik dit zeg bedoel ik de "http://www.xo.ro/" waar u 10 GB vrije ruimte voor het maken van een blog (WordPress, Joomla, Dupal, enz.)
  Ik vraag u om mij te helpen, ik weet dat je een tutorial hebt gedaan, maar ik kan een video met lange staart en een ftp, SOFTWARE niet maken.

  THANK YOU!

 4. Hoi Cristi, zeer goede tutorial! Ik wil u iets te, welke versie van Android zal Allview tablet wanneer je het getest om te vragen. Ik wil iets aan wat je zei in de tutorial en zag dat geen van die Emag specificaties zijn verstreken voegen. Ik persoonlijk eigen tablet Allview AllDro snelheid en zijn er erg blij mee, ondersteunt modem 3G als men te komen in de officiële website zul je zien dat je een dongle 3G kunt kopen. Het pakket wordt geleverd met een adapter voor mini USB OTG die mini USB USB converteert volledig, en ik zet stokken en soepel te laten verlopen. Deze tablet heeft ook de steun van een aantal Chinese en dit is zeer goed, ik zal je vertellen waarom. Die van Allview een update uitgebracht voor ICS en ramp Dat is mijn mening, en de Chinezen hebben veel meer updates gelanceerd om ICS steeds beter en zijn compatibel met uw tablet die het verkoopt in China onder een andere naam natuurlijk. Succes iedereen!

  • Tablet hebben ontbijtkoek is goed bewegen, maar soms had enige aarzeling leek aangenaam tablet E-Boda, maar ik kan subjectief of patroon dat ik geprobeerd had wat problemen zijn op het moment.
   In ieder geval, ik was onder de indruk van zowel tablets en ik denk dat ik mezelf een van deze, kan ik zelfs de auto te gebruiken als gps.
   Als u kleine software aarzeling hier en daar zeker zal worden opgelost, is het belangrijk hardware en het is zeer goed.

 5. andolis49 zei hij

  Hi Cristi! Uiteindelijk zul je ervan overtuigd dat dit een goede zaak ... Als ik om advies gevraagd over goedkopere tablets andere tutorials die u hebt gemaakt om geld in te zamelen om iets duurder te krijgen :)) Wat is je wereld! Ondertussen veranderde ik van gedachten op de tablet, en ik kreeg een vrij krachtige laptop. Maar dat is een ander verhaal .... Bafta!

 6. donker zei hij

  Hello! Andolis49 ... is gelijk over tabletten .. en ik ben benieuwd of je bent zo goed als deze tabletten goedkoper en net zoals u zei, om meer geld te verzamelen iets duurder te krijgen, maar ik heb niet gekeken tabletten als je zegt dat er goed en ik kreeg laptop.Oricum erg goede tutorial!

 7. yonut zei hij

  10 om u een les geven

 8. Manolache Ionut zei hij

  Ik bezit een tablet Speed ​​Allview Alldro en ik moet zeggen dat ik erg blij mee, vooral nadat ik updaten naar de nieuwe versie van Android (Ice Cream Sandwich Android 4.0) merken een drastische verbetering.
  Ik raad deze tablet

 9. Razvan zei hij

  Sal Christus ... ik en ik heb een verzoek ... geef je Idul rommel voor mij en zeg hallo ... Mijn naam is Razvan Boekarest ... Ik wacht op de puinhoop. Miar graag wat dingen vb ...

 10. Razvan:
  Sal cristi ... Ik heb een verzoek hebben ... geef mij uw Idul puinhoop ... laten we ontmoeten in Boekarest Razvan myname wacht op je ... rotzooi. Miar graag ww wat spullen ...

  En ik zou graag blijven en kletsen, helaas niet genoeg tijd, je moet mijn tijd tussen "werk" (kan niet vertellen want ik doe het werk met plezier) en familie te delen.
  Als je IT-problemen, post ze hier en we zullen proberen om u of u en onze vrienden te beantwoorden op de site.

 11. Hello! Ik heb een probleem, misschien iemand onder ogen heeft gezien kan triviaal lijken, maar het is vervelend. Voor een tijdje merkte ik dat ik een bepaald adres (pijl tarnsforma niet de "schouder"), zelfs het website-adres, dat ik een andere keer geopend kan selecteren. Vergelijkbaar overkomt en als ik wil kopiëren van een adres is niet toegestaan ​​geselecteerd met de muis. Ik gebruik Mozilla Firefox en Google-zoekopdrachten meestal, maar ik denk aan de zoekmachine zijn. noch de nous kan niet, omdat f beter reageren op andere opdrachten.

 12. AdrianGudus zei hij

  donker:
  Hello! Andolis49 ... is gelijk over tabletten .. en ik ben benieuwd of je bent zo goed als deze tabletten goedkoper en net zoals u zei, om meer geld te verzamelen iets duurder te krijgen, maar ik heb niet gekeken tabletten als je zegt dat er goed en ik kreeg laptop.Oricum erg goede tutorial!

  andolis49:
  Ik vergat te vertellen elk van de twee tablet heeft GPS, dat was een van de redenen dat leidde me tot nu geef mijn tablet, naast het feit dat het net een tablet telefoon net alleen door niet kan hebben modemcare moet apart worden aangeschaft (een stuk dat is geld) plus abonnement mobiele net ... Ik had gps smartphone en laptop die net hem en geef hem de telefon.Bafta net!

  andolis49:
  Hi Cristi! Uiteindelijk zul je ervan overtuigd dat dit een goede zaak ... Als ik om advies gevraagd over goedkopere tablets andere tutorials die u hebt gemaakt om geld in te zamelen duurder te krijgen) Wat is uw wereld! Ondertussen veranderde ik van gedachten op de tablet, en ik kreeg een vrij krachtige laptop. Maar dat is een ander verhaal .... Bafta!

  Komen als je vol zit. Uw argument "heeft veel stof." Zij zeggen: "geen GPS dus kocht ik een laptop"
  Goed en laptop heeft GPS of wat? Niet om te zeggen dat je een laptop modem aan het net moet kopen als je op de weg of in een auto. ja ik zie dat een comfortabele laptop zou bieden om een ​​tablet in de auto .... wat comfortabeler zou zijn?

  • andolis49 zei hij

   Ik zei dat de laptop heeft GPS ... E-brainer! Je hoeft niet te vertellen dat. Il ontruimd Christus zoals die in de tutorial tabletten noch GPS. Gebruik je telefoon als een gps P500, alsook voor de netto. Als ik een laptop nodig netto geven de telefoon niet om geld te besteden aan een kaart plus USB-modem. Het is meer comfortabel met een paar miljoen meer in zijn zak. En leven niet in de auto. NET Ik moet meer dan dat ik geen andere opties als ik op vakantie gaan en niet zo wanhopig na alle crâămele net of winkelcentra lopen werken. Als u geen stof in deze review niet vindt zijn niet genoeg badkamers! Veel succes!

 13. FaraVirusi zei hij

  Eerlijk gezegd na deze tutorial Ik rende naar een mol van het gebied en ik ben geïnteresseerd in e-boda impressped e1 tablet die ik speelde rond met het. Wat ik wel kan zeggen is dat het touch reageert goed op commando's, en geen audio hoofdstuk niet allemaal slecht. Nadat alles is ok super tablet die zelfs ik zal kopen. Waarom 2000-3000 lei geven op een tablet, "gyp" wanneer kan ik een tablet 700 lei (ongeveer 3 keer goedkoper als de sluwe) die bijna orce kunnen doen en de vangst te kopen.
  Veel Roemenen koopt dure tabletten alleen te zijn catchy en ze gebruiken ongeveer 30% van hun mogelijkheden, in plaats betaalbaar voor een tablet die een beetje folosesca 80-90% van de potentiële tablet te kopen.

 14. Ionutz zei hij

  We testten deze tabletten in deze prijsklasse! We kozen EvoTab 2 van Evolio. Ik vind het een compleet tablet. Ik begrijp dat veel Allview terugkeer naar de dienst. EvoTab site heeft ook ondersteuning voor alle soorten van USB-modems op de markt ...

 15. Petrut zei hij

  Ik zou Cristi vraag dan me te vertellen me uw mening over de Dell Streak 5 ". Ik wens jullie veel voor me kopen, maar in termen van prestaties Ik weet niet hoe goed verblijf. Ik kan zeggen dat ik wil om het te gebruiken als telefoon en dus stopte ik op de Dell Streak 5 ". Ik vond het hier tegen een lagere prijs dan de andere sites 'http://pda.3e.ro/dell-streak "Ik kijk uit naar uw mening.

 16. Marius zei hij
 17. Marius zei hij

  Manolache Ionut:
  Ik bezit een tablet Speed ​​Allview Alldro en ik moet zeggen dat ik erg blij mee, vooral nadat ik updaten naar de nieuwe versie van Android (Ice Cream Sandwich Android 4.0) merken een drastische verbetering.
  Ik beveel deze tablet

  als je een tablet, kunt u me het licht alstublieft? wat accessoires die u ontvangen? vasthouden aan rds gaan? en een vraag die me slecht verontrust: u kunt uw telefoon gebruiken als modem 3g? heb je geprobeerd? Ik hoop dat je me veel te beantwoorden

  • andolis49 zei hij

   En ik wachtte zes maanden op een reactie van de mensen die bij het bedrijf en niets. Het lijkt erop dat het bevorderen van alleen hun producten (modems 3G) en modems geen ondersteuning voor de telefoon. Bafta!

 18. Alexandru zei hij

  Hoe zit het met de tablet?

  http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/PNI-Tableta-HD01-1-2GHz-Android-4-0-7-TFT-Capacitive-8-GB-Wi-Fi-85136.html
  Ik heb niet gevonden geen informatie op het net. Uw adviezen.

 19. Marius zei hij

  Ik kocht de tablet, is het ok ... het goed gaat, maar helaas heb ik niet ondersteunen modem van digi (mf 110), is er een Brilliant?

 20. daniel zei hij

  kunt u een Wi-Fi-verbinding met dit gerecht gebruiken http://www.emag.ro/antene_si_accesorii/antena-grid-exterior-tp-link-24dbi-conector-n-type–pTL-ANT2424B
  op een afstand van 31.5km go 11Mbps
  en bij 56km go 1 Mbps
  alleen worden aangesloten op een draadloze router

 21. Marius zei hij

  is er een manier om te delen internet te geven via USB van digi?

 22. daniel zei hij

  Marius:
  is er een manier om te delen internet te geven via USB van digi?

  Volg deze tutorial en je zult het antwoord te vinden
  https://www.videotutorial.ro/?p=3887

 23. daniel zei hij

  andolis49:
  Ik vergat te vertellen elk van de twee tablet heeft GPS, dat was een van de redenen dat leidde me tot nu geef mijn tablet, naast het feit dat het net een tablet telefoon net alleen door niet kan hebben modemcare moet apart worden aangeschaft (een stuk dat is geld) plus abonnement mobiele net ... Ik had gps smartphone en laptop die net hem en geef hem de telefon.Bafta net!

  installeer google maps

 24. daniel zei hij

  Marius:
  niet werkt, heb ik geprobeerd de instellingen die ik niet heb, hoewel ik pro-versie Connectify

  probeer sharyng internet verbinding
  http://www.youtube.com/watch?v=ifDyMaWC0Mk
  of http://www.youtube.com/watch?v=0K-DrCIXHwA
  als u op zoek gaan naar een draadloze router met usb usb
  maar ik ga alle routers

 25. lv7 zei hij

  interessante les ...
  hoe kan ik ze bewaren op je pc als je ze nodig hebt?
  Ik denk dat je bedoelt het einde het is beter capacitieve scherm ...

 26. npr7 heeft iemand gekocht van Allview tablet? GB 2 tonen u allemaal in mijn comp? 4gb waarom niet?

 27. andrei zei hij

  Mij ​​uitleggen HOE Delete trok terug op MIJN TABLET EG prestigieuze en als Google kan trekken uit mijn virus tabletten en hoe om verbinding te maken NET GRATUIT.VA tevreden.

 28. Marius08 zei hij

  Cristi hoe zit het met de nieuwe tablet nu gelanceerd vanaf Allview, namelijk Tablet PC AllDro 2 Speed ​​HD-resolutie heeft 1024 768 * loopt Andoid 4.0 heeft 1.2ghz single core processor. gpu mali heeft 400, 1 gb ram en heeft veel meer om 799 lei. Mijn gok op dit uur en dat geld is een best-buy kunnen kopen de gids urmatoru tabletten en vertel ons uw mening over

 29. Marius08 zei hij

  En ik vergat te hebben verwijderd en tablet-specifieke ECO SPEED AllDro gewoon 450 Lei en goede specificaties, zelfs als het scherm is resistief, die uit Allview zeggen dat het dual tintje. Misschien een gids voor tablets nu dat Cristi Roemeense tabletten zijn gekomen en vertellen u de beste prijs voor wat het biedt. Daar zagen we het aanbod van EMAG, specificaties en prijzen die we hebben op de site van allview

 30. Ovidiu zei hij

  Hoi, goede tutorial, maar ondersteunt USB Stick ZTE tablet MF110 van DIGI?
  Bij voorbaat dank

 31. Adrian zei hij

  Dit tablet is gemaakt in China en het is redelijk goed, maar ik kan zeggen met identieke tabletten er namelijk de INVENTIE.NET, maar tegen een veel lagere prijs: £ 450 EX. Android Tablet Ainol Novo Tornado 7 4.0 7 "Cortex A9 1GB DDR3 8GB [Model Ainol Novo Tornado 7
  CPU Amlogic Cortex-A8726 3-M9L 1Ghz, GPU Mali 400
  Android OS 4.0
  RAM 1GB DDR3
  8GB om 16GB Nand Flash (Standard is 8GB)
  7Inch 2 Point capacitieve scherm Multi-Touch-HD LCD-scherm, 800x480Pixels
  Draadloze WiFi 802.11b / g / n. Max: 150Mbps
  Externe USB-OTG 3G 3G Dongle ondersteuning
  Front Camera 1.3MP
  G-sensor Ondersteuning
  Bluetooth Nee
  I / O-poorten 1 2.0 x mini USB OTG
  1 x TF Card slot
  1mm 3.5 x Stereo Earphone Jack
  1 x DC-in aansluiting
  Toetsen Power ON / OFF, VOL-, VOL + HOME
  MP3 Audio, WMA, OGG, AAC, WAV, enz..
  Video MOV, MKV, AVI, RMVB, RM, TS, TP, M2TS, VOB, DAT, MPEG, MP4, PMP, 3GP, FLV, WMV, ASF. Tot full HD 1920x1080P
  Ebook TXT, LRC (PDF, EPUB, FB2 door het installeren van software van derden)
  Geluidsinstallatie Ingebouwde speaker 1x1w
  Battery Power Ingebouwde lithium batterij 3.7V 3700mAh
  Meer functie Google Search / Browser / Camcorder, / e-mail / MSN / Skype / Gtalk / ICQ / wekker / Route berekenen / Kalender / ES file Explorer / ES Task Manager / PDF Reader / Photo Browser. Etc
  Anderen Multi-taal, OTG-functie (exFAT, NTFS, FAT32) Compatibel systeem: Win200 / XP / VISTA / WIN 7]

 32. Alex996 zei hij

  Hallo, kunt u een tutorial te maken op: Acquisitie tablet totdat 1000 leeuwen?
  Bij voorbaat dank

 33. Valeriu Voicu zei hij

  Hallo ik Allwinner tablet terwijl A13, 7 "1.2GHz, 512MB DDR3 Android 4.O.3 GPU Mali-400

  DDR512 3 MB RAM intern geheugen, worden 4 GB NAND Flash erg blij met hoe ze bewegen gezien het feit dat ik gaf hem de £ 400 met de scheepvaart.
  Maar ik wil er meer van omdat ze comvins misschien zou ik graag willen wortel te maken op dit apparaat en ik denk dat ik kan helpen.
  Wij verwelkomen en kijken te documenteren over het en ik denk dat uw antwoord want ik heb veel nadelen in dat ik de volledige rechten op het systeem

 34. Razvan zei hij

  Hello from Allview tablet tablet Alldro Speed ​​ECO + rds 7 gaan houden aan het net?

 35. BeGreenMedia zei hij

  Hallo, Na zoeken op het internet, vandaag heb ik erin geslaagd om root-toegang te krijgen tot de tablet Evolio EvotabHD, hier is een kleine tutorial en wat programma's die ik gebruikt:
  1.instalati drivers voor tablet (waarschijnlijk al geïnstalleerd)
  2.descarcati programma (Impactor_0.9.12.zip) https://cydia.saurik.com/api/latest/2
  3.conectati tablet USB-kabel (USB Debugging ingeschakeld)
  4.porniti gedownloade programma (Cydia impact) en klik op Start als u in de lijst is "# dalen SuperSU su naar / system / xbin / su"
  5.instalati Google Play SuperSu en controleren als je root met Root Checker.
  6.spune Bedankt.

 36. Gabbitzu zei hij

  Hallo iedereen kan mij helpen? Ik heb een android tablet IHA-C0707A 4.0 "Ice Cream Sandwich" en ik aprinso en het vraagt ​​om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord aan te kondigen dat houden schrijven, te veel pogingen in het tekenen van het patroon, maakte ik meerdere accounts op Gmail-adres en niet Iedereen kan mij helpen slagen? Ik heb geprobeerd om de factory reset te geven maar tevergeefs ... verwachten een antwoord zo snel mogelijk liefst vanavond indien mogelijk ... Ps tablet is een vriend en heeft in Italië

  • Alex zei hij

   In deze gebieden worden ingevoerd gebruikersnaam en wachtwoord GMAI rekening die werd geïntroduceerd aan het begin van de tablet. Ik ben geneigd te denken dat de tablet werd gestolen als je bericht verschijnt dat de invoering van het model verkeerde te vaak. Als ik het mis heb spijt me, maar de informatie die u gaf het lijkt. Het vreemde is dat als je terug naar de fabrieksinstellingen moeten gedragen als nieuw en zet geef je je Gmail-account in te voeren zonder dat bericht. U resetten van herstel?

Trackbacks

 1. [...] Ik denk dat verdient zeker voor een kind. Als het is om een ​​beetje chagrijnig je zegt dat een kind kan leren (ja, leren om de tablet te roeien, het installeren van een nieuwe ROM om games op psp / console tablet emuleren) meer van een Android-tablet in het geval u neigingen technische en stak zijn neus overal (afhankelijk van hoe oud) dan op een gesloten systeem zoals iOS. Ik beveel dit artikel https://www.videotutorial.ro/?p=8652 [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.