Desktop-opname HD video-tutorial op YouTube te uploaden HD + in slechts enkele minuten met 5 CamStudio - video tutorial

Hallo vrienden, in deze video tutorial zie je hoe je een kwaliteit vangen of video tutorial hoe je op youtube in HD-resolutie, waarschijnlijk vaak heb je de vraag te maken: Hoe HD-video te maken op YouTube?
Om een ​​kwaliteit vangen of video tutorial te maken, hebben we een capture software nodig, CamStudio is perfect voor deze taak, samen met hem en we gebruik maken van alle van de lossless video codec CamStudio, het zal ons helpen de kwaliteit opnamen zonder verlies.
Dus we kunnen HD-video (high definition) YouTube moet eerst een bestand om de video in HD-resolutie gezet uploaden nemen, veel mensen hebben de indruk dat YouTube kan maken HVGA resolutie (240 × 320) film Full HD, dus kan niet.
Vele malen hebben we jullie gevraagd om te leren om de kwaliteit opnamen te maken in de volgende les deed ik het voor uw ogen, van het instellen van CamStudio te uploaden op youtube werd gemaakt in direct toegeven Ik heb een beetje off Ik had al YouTube-account hebt gedaan plus CamStudio lossless codec geïnstalleerd waren klaar, maar de instellingen die ik heb gemaakt voor je.
Je zult zien hoe eenvoudig het is, moet je niet gebruiken ingewikkelde gereedschappen die weet wat alles is gratis CamStudio lossless codec is open source en zelfs YouTube is een gratis service, zul je niet alles en iedereen om schermafbeeldingen en tutorials doen stoppen videokwaliteit.
In de eerste reactie een video plaatsen ik op YouTube, dat ik besefte terwijl het doen van deze tutorial video over CamStudio vastleggen en posten op YouTube in hoge kwaliteit en HD-resolutie, zul je zien hoe het uit kwam, houd in gedachten dat werd gemaakt in een haast, laat me niet bekritiseren ...
LET OP
Schenden van het auteursrecht niet op YouTube materialen, proberen om video's, films, gecoat vangt u, originele inhoud zet, anders zal het in gevaar brengen van de YouTube-account is onlangs gesloten veel accounts op YouTube en Blogger-accounts dat het auteursrecht schendt, zijn origineel, dat Google en YouTube zijn geïnteresseerd, terecht of je niet bevalt u een zoekopdracht op Google en de eerste pagina kunt u dezelfde onderwerpen op verschillende sites te geven.
Denken dat we geen schapen, wij zijn mensen en we moeten trots en persoonlijkheid te nemen, probeer dan 100% origineel.
Komen om te werken, uit te breken toon, veel geluk!
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Monster bereikte zelfs tijdens de tutorial.
  Select'll HD-kwaliteit, het is de lage kwaliteit basis.

  [Youtube VrQ6MktEu-I http://www.youtube.com/watch?v=VrQ6MktEu-I youtube]

  • Bulgac zei hij

   Zeer interessant, Mia vond het geweldig.
   Maar de meer selecte kwaliteit videoclipuli hoe moeilijker het incarca.De wat?

 2. spaander zei hij

  Hello Cristi! Ik gebruik ook CamStudio om tutorials te maken?

  • Soms gebruiken we CamStudio, soms met behulp van Camtasia.
   Maakt niet uit wat je gebruikt, het resultaat telt!

   • dragos_florin zei hij

    Cristi-admin: Soms folosimCamStudio soms gebruik Camtasia.
    Maakt niet uit wat je gebruikt, het resultaat telt!

    Cristi Ik downloadde een kleine studio en ik gedownloade codecs voor het, wil ik vragen hoe te installeren, moet u deze installeren voordat u de cam studio.Si installeren als je ze installeert als een probleem als ik wat codecs die ik had Download BS.Player? Ik vraag want als ik me goed herinner als een tutorial van je eigen precisie moeten we de codecs op uw pc verwijderen en vervolgens naar pakket codecs aan u gepresenteerd in de tutorial (ik hoop dat ik me niet vergis) installeren. Wacht raspuns.Toate goede.

 3. Alyn zei hij

  Aardige tutorial, maar over Camtasia Studio 7 niet doen: D?

 4. andreidcn zei hij

  Of over JING

 5. RaduNebunu zei hij

  Zeer goede tutorial, zoals altijd! Gefeliciteerd!
  Kunt u mij een programma om AVI naar FLV voor aanbevelen?

 6. Andrew zei hij

  zeer succesvolle oplossing en claritatea.Pana far so good, maar je kon iets dat krimpt video's te introduceren?

 7. Voer tekst hier! [Youtube dLGaKLX9MbU http://www.youtube.com/watch?v=dLGaKLX9MbU youtube] Een testje

 8. kornoelje zei hij

  Never mind dat de video heeft 10 fps zolang hd. harde fase xD

  • <div id="idc-comment-msg-div-80561774" class="idc-message"> <a class = "idc-close" title = "Klik op Bericht sluiten" href = "javascript: IDC.ui.close_message (80561774) "> <span> Close Bericht </ span> Reactie geplaatst. <p class="idc-nomargin"> <a class = "idc-aandeel-facebook" onclick = "IDC.ui.fb_wrapper (80561774)" href = "javascript: void (null)" style = "text-decoration: none; "> <span class="idc-share-inner"> <span> Delen op Facebook </ span> </ span> of <a href="javascript: IDC.ui.close_message(80561774)"> Sluiten Message Ik sprak niet over actiefilms met Bruce Lee of de speciale effecten, het was een desktop capture, als je wilt doen om u alleen 60 FPS.
   Met films en video's gemaakt met digitale camera's, dingen zijn heel anders, er wordt aangeraden FPS frame rate dan 30
   Niet de moeite waard eten middelen elders, niet voelen.
   Geloof me, ik weet ook dat ik iets over desktop vangen!

  • Ik sprak niet over actiefilms met Bruce Lee of de speciale effecten, het was een desktop capture, als je wilt doen om u alleen 60 FPS.
   Met films en video's gemaakt met digitale camera's, dingen zijn heel anders, er wordt aangeraden FPS frame rate dan 30
   Niet de moeite waard eten middelen elders, niet voelen.
   Geloof me, ik weet ook dat ik iets over desktop vangen!

 9. Marius zei hij

  Hoor mij Ik raad een programma om games te vangen? Naast Fraps niet filmen in HD! PLZ

  • Ik deed de vangst van de resolutie 1680 × 1050 met FRAPS natuurlijk een bevoegde hardware.
   Exetrem veel uit welke hardware je hebt met een FX 5200 bijvoorbeeld, zal niet veel doen.
   Dunkt u, tijdens het uitvoeren van een spel meest gevraagde processor en videokaart en een capture programma, moet u beschikken over een zeer krachtige computer om een ​​werk te doen.

   • Anca zei hij

    Maar mijn pc .... welke kans heb ik?

    Processor: Intel (R) Core (TM) CPU 2Duo E7300 @ 2.66GHz 2.67

    Geheugen (RAM): 3.00 GB

    Videokaart:
    Readon ATI grafische processor (0x9598)
    ASUS SERIE EAH3650
    Bus Type PCI Express 2.0
    Geheugengrootte 512 MB
    DAC Type: Internal DAC (400MHz)
    Geheugen Type DDR3
    725 MHz Core Clock in MHz
    MHz Geheugen Clock in MHz 700
    ......................................................................................??

 10. Daniel zei hij

  De tutorial wordt beheerd, maar in een tijd doen tutorials parallel met alternatieve software op Linux.
  U verlaten tutorials over Linux? Ik gebruik nog steeds XP in VirtualBox en dat OS gebruik LinuxMint gebaseerd op Ubuntu en ik zou het geweldig vinden als ik zou af en toe inantalini en een tutorial over Linux ...

 11. Flo 13 zei hij

  hallo. is zeer calumea tutorial. Ik heb een vraag. Ik de Realtek audio geselecteerde daar dat ik heb, maar na u kijken naar de video-opname geen geluid Piteti help me / Bedankt en veel geluk

 12. Flo 13 zei hij

  Ik rezolvato klaar excuus me-rende ik een beetje met geluid

  • Hebt u de Verenigde Staten gezien, je had weinig, en we waren het nemen batting
   Een andere keer jezelf niet haasten, kan veel dingen anders in uw computer dan zie je op de schepper tutorial, handleiding zorgvuldig te kijken, zelfs als u niet uit niets, geef niet op.
   Bravo, nu pak je tutorials!

 13. grappenmaker zei hij

  Een opmerking 10 + handleiding, bedankt. Camtasia dat een beetje meer opties heeft: u kunt een tutorial over Camtasia en het enige verschil tussen Camstudio en Camtasia maken. Nogmaals bedankt en veel succes in alles wat je doet.

  • We zullen binnenkort een tutorial en Camtasia Studio maken, nog een versie met een aantal bugs, verwachten een stabiele release en we zullen de tutorial doen.
   Geen punt doet een oudere versie!
   In de tussentijd, waarom niet niet gebruiken CamStudio, en zie je de resultaten ....
   Waarom betalen een hoop geld op de software die ze hebben een zeer goed gratis alternatief?

   • Omdat het Romanu ... coca ... Installeren Photoshop gewoon om rode ogen te krijgen ... dat niet geweldig? Ner install 9 professionele suite gewoon om bootable CD opnieuw te maken met Windows ... niet geweldig?

 14. Xantes zei hij

  Spreken van deze geweldige app!
  Het is mogelijk - in Windows XP en niet Vista of Win 7 - als de opname beeld vast te leggen, zodat u het geluid van de microfoon, en de "Stereo Mix (aka Wat-U Hear) kan gebruiken?
  Ik weet zeker dat je weet hoe dit te doen - wat zijn de set-ari - zoals u talloze videotutoriale hebt gedaan dat zowel geluid in de microfoon en alle andere geluiden die worden afgespeeld en passeren van de geluidskaart en luidsprekers gespeeld klonk .

  Als CamStudio kan dit niet doen, dan is er nog een gratis toepassing die screen capture video insotiat Sound of Stereo Mix en microfoon kunnen maken zowel op hetzelfde moment :)

 15. Xantes zei hij

  Spreken van deze geweldige app!
  Het is mogelijk - in Windows XP en niet Vista of Win 7 - als de opname beeld vast te leggen, zodat u het geluid van de microfoon, en de "Stereo Mix (aka Wat-U Hear) kan gebruiken?
  Ik weet zeker dat je weet hoe dit te doen - wat zijn de set-ari - zoals u talloze videotutoriale hebt gedaan dat zowel geluid in de microfoon en alle andere geluiden die worden afgespeeld en passeren van de geluidskaart en luidsprekers gespeeld klonk .

  Als CamStudio kan dit niet doen, dan is er nog een gratis toepassing die screen capture video insotiat Sound of Stereo Mix en microfoon kunnen maken zowel op hetzelfde moment?

 16. Over zichzelf cool zou zijn om een ​​tutorial te maken: D: D

 17. florijn zei hij

  kan de film niet redden Ik geef de redding wil gewoon om hem te redden

  • Flo 13 zei hij

   Het overkwam mij ook, maar als je de naam van het opslaan van "* avi" te zien gaan. Scz dat ik antwoordde veranderen, maar ik was toevallig en nogmaals proficiat voor al u zaken doet met

 18. Alex zei hij

  Laten we Camtasia of CamStudio beste AutoScreenRecorder 3.1

 19. mircea zei hij

  Hd naar hd filmen maar heeft al 40 sec 100 mb VB niet 3 min of 5 .... waarom?

 20. hij lag zei hij

  Zeer goede Cristi.In laatste tijd je de motoren maxim.Multumim duizend keer.

 21. Mihai zei hij

  Hallo ... Ik stel voor een tutorial voor het maken en activeren van een Google Apps-account ... thanks

 22. Vali zei hij

  Ik volgde de stappen in de tutorial. I Video I sound ... maar er is een raar ding ... Het creëert een kloof tussen beeld en geluid dat 30 seconden overschrijdt. Het is gebeurd met iedereen? Heeft iemand een idee, een suggestie?
  Het lijkt erop dat het beeld blijft uit.

 23. Vali zei hij

  Ik volgde de stappen in de tutorial. Ik zie ik klinken, maar er is een raar ding. Het creëert een kloof tussen beeld en geluid dat 30 seconden overschrijdt?
  Heeft iemand een idee of suggestie?
  Beelden blijven uit.

 24. Vali zei hij

  Het lijkt erop dat als je de audio-opties - audio-opties voor de microfoon en teken de optie 'Gebruik MCI opnemen ", het probleem verdwijnt.

  • Zijn er instellingen Desa synchronisatie van beeld en geluid, dit is afhankelijk van de hardware die je gebruikt, zou het ideaal zijn om geen andere programma's gebruiken op de achtergrond die voor het behoud, dus CamStudio zal hebben de waar de middelen die u nodig heeft.
   Denk niet dat het een gemakkelijke desktop capture hardware, is de computer zeer gevraagd door de vangst, probeer in gedachten te houden dat, met sommige sites IGP niet van plan om een ​​fatsoenlijke vangst te maken.
   Hoeveel computers zoveel problemen.

   • Vali zei hij

    Waar, ik heb geen computer ... wie weet wat uiteindelijk de controle die optie, het werkte.
    Bedankt voor dit programma. Van wat ik zie, is het makkelijker dan Snagit 7.

    • Ja het is makkelijk te gebruiken en er is ook gratis, mag geen bling-bling veel van dergelijke sites hebben andere programma's, maar het heeft de wezenlijke, de meeste hebben niet.
     Snagit is maar al te goed vangt nog zacht, heeft een zeer goede editor, heeft meer chichi die ik nuttig vind.
     Snagit video-opname modus is meer dan het vullen is te krachtig, het zou niet normaal zijn, zolang het dezelfde onderneming verkoopt en Camtasia Studio, was een volwaardige software kannibalisme als Snagit ontvangen betere videofuncties .

    • Ja het is makkelijk te gebruiken en er is ook gratis, mag geen bling-bling veel van dergelijke sites hebben andere programma's, maar het heeft de wezenlijke, de meeste hebben niet.
     Snagit is een zeer goede software voor statische shots, heeft een zeer goede editor, heeft meer chichi die ik nuttig vind.
     Snagit video-opname modus is meer dan het vullen is te krachtig, het zou niet normaal zijn, zolang het dezelfde onderneming verkoopt en Camtasia Studio, was een volwaardige software kannibalisme indien ontvangen Snagit videofuncties efficiënter.

 25. flavius zei hij

  hallo kunt u mij een programma waarmee een lied werd gemaakt kleiner formaat raden is in 5 3 (zodat u de telefoon zetten) mb mb om het te doen: meer D.Multumesc!

 26. cristian watermeloen zei hij

  Ik wil een tutorial over programmeerbare Logo Maker v.2.0

 27. Cosmin zei hij

  hallo zet je een lege cd in de dvd-rom niet gezien mil en zet een cd als het vede.Ce gegraveerd mil mil kan doen om de lege zien en in staat zijn om CD's te maken met Nero?

 28. Marius zei hij

  Hello! Ik heb een probleem! Cristi please help me! Ik wil Windows XP installeren op mijn stok! Zak Stick krijg er herken ik partitioneren en partitie C. ik vasthouden als SATA drivers ingebouwd in Windows op de stick! Maak BIOS is AMIBIOS als ik me niet vergis! Please help me! Dank je wel!

 29. syserr zei hij

  en je kunt een tutorial over FL STUDIO 9 maken, het zou van groot nut zijn.

 30. Of huidige thema's voor windows xp

 31. Danielm zei hij

  Hi Cristi Ik heb een verzoek of u toch weten een paar tutorials over Windows 7 en zeggen waarom je Windows XP 7 gebruiken in plaats van de wereld te zien dat hij heel goed dit nieuwe besturingssysteem. Ik gebruikte XP en Vista en nu hebben ze veel intere boot en ramen 7 alleen krijgen ze zelfs beter dan de andere twee. XP gaf fouten zonder dat u te vertellen wat ze is (80% van de gevallen) en Vista compatibiliteit was een probleem, vooral met games, maar om games over het hoofd, defragmentatie in vista is onder kritiek, dat ik Puran Defrag moest een hulpprogramma zeer goed in mijn opinie en gratis tegelijkertijd gebruiken (misschien doen een tutorial over het), dus ik kan uw computer te defragmenteren. En als je Windows 7 minstens een uur vista idee van alles en voor degenen die niet zeker zijn 7 Ik adviseer te schakelen naar een dual boot xp en 7 en langzaam gaan breken de xp gebruiken.
  Na een sp optreden in Windows 1 7 mijn mening zal het een zeer goede OS. Het enige pijnlijke 7 van de professionele versie van de laatste is dat het op een computer met minder ram en 1ghz 1gb inrest processor kan worden geïnstalleerd, maar alleen beter! (Kleinere versies starterswoning weet niet of ik nog niet geprobeerd).
  Kijk naar tutorials met Windows 7 en je zult zien dat alles is opgelost in de ramen.
  Bedankt en goede baan maken het hier. Keep up the good work!

 32. Hoe kan ik downloaden een videotutorial op uw site?

 33. mircea zei hij

  hello nice please tell me en adviseren me over een probleem: wanneer open (Windows 7) niet direct te openen na de eerste lading Windows voordat het in Put me klik ik op dat Ik beeld dat ik haar in de naam dan krijg ik windows.As iets wil doen om me te laten in Ik gaf direct windows.Dupa herstarten uitloggen als ik heb gezien dat pas nadat u zich afmeldt plaatst u klikken op en na die je in windows

  • Danielm zei hij

   Schrijf in het zoekvak op de site "windows 7" en vind de tutorial waar je uitleggen over Hibernate en prestaties van uw instellingen daar en zeggen dingen over, maar die direct kunnen invoeren alleen als je een account als u ten minste twee gaat .

 34. ionsiatat zei hij

  Hello Cristi-admin unpic ik hulp van je ww nodig precies is HD-films als exicsta sites die volledige films te bieden in dit formaat triler Zoals reeds gezien in je tutorials.
  Bedankt voor ajutoru gegeven

 35. conan77 zei hij

  cristi hallo! please help me geven als het kan, hoe zich te ontdoen van achtergrondgeluid dat ze een capture met webcam 'Logitech STX webcam-vormige eyeballed'. dankjewel.

 36. Xantes zei hij

  Een vraag - zeg ik moeilijk te beantwoorden - in meer overal op het Internet!

  Hoe maak je een beeldopname maken met Cam Studio (en andere software) - soorten shots dat u, de videotutorial.ro, ze heel vaak doen - dus om zowel audio van microfoon en opnemen een die gaat via de geluidskaart (dwz ook wel bekend als: Stereo Mix of Wat-U-horen)?

  In het bijzonder, ik verwijzen naar die video vangt de geluiden en gesproken tekst, maar een lied dat het spelen op een moment in tutorials waarin u wilt de mogelijkheid van het spelen van een soft-speler, bijvoorbeeld demonstreren?

 37. Bogdan zei hij

  Met dit programma kun je schieten in HD gaming? Zo niet dan gaat het programma om HD te schieten in games?

 38. Alex zei hij

  U kunt een tutorial over Camtasia Studio en hoe 7 een YouTube-video gemaakt met Camtasia Studio 7 klimmen te maken?

 39. Xantes zei hij

  Cristi-admin

  Is het zo moeilijk om de vraag te beantwoorden die u al hebt opgelost, gezien het feit dat je videotutoriale van dat soort hebben gedaan?
  Het is eigenlijk een situatie al bekend niet alleen voor u, maar alleen om het onderwerp videotutorialului en waarover ik weet zeker dat er anderen zijn die graag willen weten, maar nog niet bewust van de noodzaak opgevoed door mijn situatie.

  Hoe maak je een beeldopname maken met Cam Studio (en andere software) - soorten shots dat u, de videotutorial.ro, ze heel vaak doen - dus om zowel audio van microfoon en opnemen een die gaat via de geluidskaart (dwz ook wel bekend als: Stereo Mix of Wat-U-horen)?

  Alsjeblieft, beantwoord aan de hierboven beschreven situatie, temeer daar deze videotutorial geen verklaring van een van jullie.

  • Xantes:

   Cristi-admin

   Is het zo moeilijk om de vraag te beantwoorden die u al hebt opgelost, gezien het feit dat je videotutoriale van dat soort hebben gedaan?
   Het is eigenlijk een situatie al bekend niet alleen voor u, maar alleen om het onderwerp videotutorialului en waarover ik weet zeker dat er anderen zijn die graag willen weten, maar nog niet bewust van de noodzaak opgevoed door mijn situatie.

   Hoe maak je een beeldopname maken met Cam Studio (en andere software) - soorten shots dat u, de videotutorial.ro, ze heel vaak doen - dus om zowel audio van microfoon en opnemen een die gaat via de geluidskaart (dwz ook wel bekend als: Stereo Mix of Wat-U-horen)?

   Alsjeblieft, beantwoord aan de hierboven beschreven situatie, temeer daar deze videotutorial geen verklaring van een van jullie.


   Het is simpel, normaal gesproken je vangen en laat de sprekers op, het geluid van de TV-luidsprekers en de microfoon vast te leggen als het registreert.

   • Xantes zei hij

    Ik heb niet zo'n reactie van een van je verwacht!
    Probeer te gek wie je ook met zulke antwoorden!
    Doe wat je doet en je c **** en het parcours!

  • Adrian zei hij

   Ik heb al een keer beantwoord als ik me niet vergis allemaal weten, als je niet te herhalen voor u. De methode die we gebruiken is strikt professioneel! Het is ons geheim. geen kunstenaar in deze wereld ik zal verkopen u alle geheimen van zijn ambacht. Wij hebben geen verplichting om iemand in te schrijven en geen tekenen op een dergelijke notaris als videotutorial zal vragen, ongeacht de oorsprong ervan te beantwoorden! Zijn wij verplicht te antwoorden? Er zijn dingen die je kunt zeggen en dingen niet te zeggen. Wij hebben geen verplichting om iedereen en we niet vragen u om u enige aansprakelijkheid voor ons!

   • Bezoeker Xantes werd direct teruggetrokken om onze site te bezoeken, niemand heeft het recht om deze site werkt hier die niet vinden de site nuttig videotutorial.ro is niet verplicht om een ​​bezoek te beledigen.
    Xantes bezoeker kwam bij ons in de tijd met verschillende gebruikersnamen:
    Xantes
    NO NAME
    VERPLICHTE
    NIET benodigde
    xavier

    Nicodemus de bezoekers had het goede gevoel te geven op de commentaren formulier en mail echt is, niet zoals ik zou ons gevraagd hebben, net als in de goede zin.
    Elke keer dat de bezoeker geërgerd videotutorial.ro teamleden weet niet wat iedereen kan profiteren van deze "jeugd".
    Toegang bezoeker deze site is beperkt.

    • Cristian N. ANTONESCU zei hij

     Maar hij had gelijk. Bijvoorbeeld, dit is mijn vraag: kan een film die, zonder het gebruik van de microfoon loopt te vangen (dat zal de omgevingstemperatuur op te nemen - alle dichtslaande deur, een telefoontje, een nies)?
     En zo ja, hoe.
     bedankt

     • Adrian Gudus zei hij

      Schrijf in het zoekvak in de rechterbovenhoek "het opnemen van geluid van elke bron zonder verlies van stereo mix" Druk op Enter, en je zult tutorial

 40. dragos_florin zei hij

  cristi pretty please Vertel me waarom je niet een betere camera capture studio (moet opgeven bijna sprekers te horen wat ik heb opgenomen) horen. Ik zocht via de audio-instellingen door het instellen van de cam studio en niet beseffen waarom.

  • Adrian zei hij

   Geef me een e-mail met uw id puinhoop op prom3t3u5 (@) gmail.com en ik zal je helpen met de afstandsbediening als u wilt ... Zie als ik geen mail en haakjes gezet voor en na het @-teken.

 41. Alex zei hij

  Ik heb een vraag ...
  Hoe te bewegen nadat de muis vangen
  Ik een video op youtube zag?
  http://www.youtube.com/watch?v=NYsP5qZiVxw

  • Adrian zei hij

   Klik op Optie en vervolgens vink Enable en Autopan Autopan en je hier hebt ingesteld Snelheid om de muis te volgen ... ziet er en jongen in de video hoe het te doen op YouTube! Deze functie is handig wanneer u een zwakke videokaart. Als uw videokaart zwak is is een beproeving voor haar te doen is in het volledige scherm vastleggen, hard ga jou, je eet meer middelen om de resolutie is geweldig, maar als u kiest voor een klein gedeelte van het bureaublad en je zal vangen en inschakelen Autopan het bereiken van een lager gedeelte en automatische videokaart en zal minder lijden, maar de videoresolutie zal een kleine.

 42. conan77 zei hij

  Daarom worden alleen beantwoord degenen die zweren dat ze zullen ergeren? Ik vroeg me een vraag over achtergrondgeluid bij het opnemen met webcam geluid en beeld, denk ik niet een antwoord te krijgen.

  • Adrian zei hij

   Het klinkt stom om de eenvoudige reden dat de microfoon is van slechte kwaliteit, of het is waarschijnlijk een USB ... of heb je een USB aangesloten op PC tijdens het vastleggen ... kunnen veel redenen zijn .... oude driver, instellingen verkeerd gedaan op de geluidskaart ...

   • conan77 zei hij

    Dank zette me in gedachten, ik denk dat je bent een genie, dan tot.Da geholpen! Ik webcam met usb-ingang en neem beelden herinneren van 2005 logitech webcam, on-board geluidskaart drivers! Vond ik mezelf op het net over het verleden, + voor het web, ik verwijderde alle usb, printer, geluid trok de stekker, omdat ik de afslag naar een stijging, en dus is ruis achtergrond instellingen CamStudio deden we ook niet al te veel. dus? is een probleem dat niet alleen dit cijfer ami me, wachten tot iemand antwoord voor dit probleem .. bedankt

 43. Ik zag dat ik gefilmd met Camtasia, hem schiet gewoon mezelf, maar toen ik wilde een vangst als ik kijk naar mijn record online tv-stations met een microfoon, en wanneer het gaat om het niet te gaan om te selecteren om op te nemen in "speacker" maken . moet echt mijn geluidskaart met de "speaker" op te nemen? of ga en de on-board? wachten op reactie

 44. say3er zei hij

  Ik denk dat de beste Camtasia Studio 7.

  Herinner me hoe ik ging deze video: http://www.youtube.com/

  Ziet er net als degene die hier http://www.youtube.com/

  Coolest

 45. dan Scarlat zei hij

  welkom
  U kunt een tutorial hoe je op een vangst te maken
  schrijven dat de afbeelding als u

 46. dan Scarlat zei hij

  Vanessa:
  Hier is hoe je kunt solliciteren schrijven op de vangsten met CamStudio ..
  ...kLIK HIER.....

  bedankt voor hulp

 47. Ghidi44 zei hij

  hoi, kan je me vertellen hoe je een hd vdeo een spel, ms maken

 48. Bogdan zei hij

  Welke programma moet avi bestand te converteren en in welk formaat te kleiner zijn?

  • Adrian zei hij

   Bogdan: Welke programma avi bestand in welk formaat kleiner te zijn moeten zetten en?

   U kunt veel software gebruiken. We zetten veel video tutorials. Ik nodig u uit om gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek zwarte rand. U schrijft daar: video conversie, u voeren en u zult tutorials

 49. Bogdan zei hij

  ok ik weet, maar wat software raadt u aan om het formaat te converteren lager te zijn opdat een capture 3 22 min sec heeft 400 Mb.
  Ik moet kleiner zijn en de beeldkwaliteit is alles.

 50. MS dan eindelijk een k-wereld les uitleg over het filmen van de desktop, ms weer.

 51. zocoza zei hij

  Niet meer vast te leggen geluid, ik run een opeenvolging van u film en KM en BS-speler, hoewel ik geprobeerd alle mogelijkheden van geluidsinstellingen, en ik probeerde te addertje onder het gras nadat ik keek en dat tutorial. Ik zei dat het uit de ramen die ik had (XP Professional) Realtek Sound Driver met dagelijkse updates, en alles !!! Daarna installeerde ik Windows 7, 90 dagen versie, alle drivers up-to-date, en nog steeds niet werkt !!! (Ik heb een Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz, RAM 2GB op 32 9600 bit en GeForce GT - Ik gaf deze informatie, kan iemand weten waar het probleem zou zijn?) Dank bij voorbaat !!!

  • Adrian zei hij

   zocoza: Failed een manier om het geluid op te nemen, ik run een opeenvolging van u film met KM en BS-speler, hoewel ik geprobeerd alle mogelijkheden van de geluidsinstellingen, en ik probeerde te haken nadat ik keek en dat tutorial. Ik zei dat het uit de ramen die ik had (XP professional) Realtek Sound Driver met update voor date, en niets! Daarna installeerde ik Windows 7 versie 90 dagen, met alle drivers bijgewerkt, en nog steeds niet werkt (ik heb een Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz, RAM 2GBpe 32 9600-bit GeForce GT - ik gaf deze informatie kan iemand weten waar het probleem zou kunnen zijn?) Dank bij voorbaat!

   Waarom martelen jezelf onnodig? Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Hoe om audio of audio extraheren uit een video-opname of een film, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

   • zocoza zei hij

    Adrian:
    Waarom martelen jezelf onnodig? Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Hoe om audio of audio extraheren uit een video-opname of een film, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

    ja, ok en bedankt voor het advies, maar heeft niet aangegeven 'van, uit "Ik wilde video-opname te maken, wilde ik een aflevering van een serie, live te zien op het net van een tv-zender op te nemen !!!

 52. Alexandru zei hij

  welkom
  Ik heb een probleem als ik het doe en hoor ik een zoemend microfonu en begrijpen niet waarom als het was stero en zet muziek op appel oky.
  En woord is de basis van de tas microfoon en praten.
  Kunt u mij helpen hoe om het te maken oky en zonder voet klinken.

 53. Peter Robert zei hij

  goed werk! Ik leerde iets net als ik was klaar om een ​​paar screenshots te doen!

 54. Help me alsjeblieft, kan ik de speakers ik Sami plaat toont "select control waveo krijgen 0 branie" Wat te doen kiezen? Wie kan mij helpen contact met mij op e-mail [Email protected] please help me meer

 55. overlevende zei hij

  Zoals u voorstelt een tutorial over camtazia Studi

 56. Tibyarad zei hij

  Het heeft slechts een programma grote minus meer, mag niet ken hem goed, maar ik wil een segventa voorbeeld van een uitzending tv online tv zak vangen selecteert de webcam en microfoon kunt nemen en niet die uit de ramen comp, wilde ik iets dat niet alleen spreken wat er in de doos die ik aude.M geïnteresseerd om andere softulete zien horen en vond iets interessants over frapes http://www.fraps.com/ het probleem is dat ik registreren schokkerig, schrijft op de site dat is voor games en video, het kan ook de videokaart die op bord.ajuta zijn me alsjeblieft Ik sloeg mijn zus's record segvente een respect voor telenovela.Numai sait!

  • Tibyarad: Het is geweldig om er maar een programma minus meer hebben, misschien niet goed kent hem, maar ik wil een segventa voorbeeld van een uitzending tv online-tv zak vangen en selecteer het gebied neemt u de webcam en microfoon op de ramen niet uit de comp, wilde ik hoor niets in dit vak slechts te spreken wat ik aude.M geïnteresseerd om andere softulete zien en vond iets interessants over frapes http://www.fraps.com/ het probleem is dat ik registreren schokkerig, schrijft op de site dat is voor games en video, het kan ook de videokaart die op bord.ajuta zijn me alsjeblieft Ik sloeg mijn zus's record segvente een respect voor telenovela.Numai sait!

   Algemene capture software, wat ze ofwel vrije handel kan worden of verbruiken meer middelen en vereist een videokaart zo goed als, tot voor kort, sommige applicaties niet starten als je het vastleggen van een onboard videokaart. Deze applicaties moeten meer middelen voor het vastleggen, of als u een geïntegreerde grafische chip die ervoor arme, hoe de middelen en software voor het afspelen van video delen en vastleggen van de real-time encodeaza wat je je naar cptureze? Een gratis video-opname frames krijg je met een dedicated videokaart staat leidt de heffing terug (het spelen van een film.emisiune en tegelijkertijd coderen op de fly is) Of misschien hebt ingesteld in de software vangt framerate te ptine frames. Voor video-opname vloeiend en natuurlijk omgeving framerate te 30 of meer, maar ik ben bang dat dat niet zal leiden tot uw gezicht geïntegreerd graphics zoveel frames per seconde

 57. Welke maat heb je vo out zo goed vangen?

  • Bobo: Welke maat heb je vo out zo goed vangen?

   Ons geheim professionele en je weet nooit dat. althans niet voor ons. Elke vakman heeft zijn geheim en zijn fout die niet zal openbaren aan iedereen.

   • Adrian:
    Ons geheim professionele en je weet nooit dat. althans niet voor ons. Elke vakman heeft zijn geheim en zijn fout die niet zal openbaren aan iedereen.

    🙂 🙂 🙂

 58. Hey welke software je gebruikt om video scherm vast te leggen?

 59. Jozepe zei hij

  niet om een ​​perfecte video-opname te maken .. dwz het geluid gaat op en achter dit beeld is meer merkbaar naar het einde filmpje wat moet ik instellen om te hebben en geluids-en videokwaliteit?

 60. Pakketten zei hij

  Kan iemand mij vertellen wat ik nodig heb (software en hardware) om een ​​programma tv.Merci vastleggen

  • Adrian admin zei hij

   Pakketten: Kan iemand mij vertellen wat ik nodig heb (software en hardware) om een ​​programma tv.Merci vastleggen

   Je hebt een tv-tuner of capture-kaart tv tuner met hardware. Ik stel voor om te kijken naar de tutorial die we al hebben over het onderwerp. Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Installatie setup tv-tuner van Leadtek capture hardware, je binnenkomt en je zal de tutorial vinden. Er is verteld dat u hoeft te doen vangen televisiekanalen

   • Adrian admin:
    Je hebt een tv-tuner of capture-kaart tv tuner met hardware. Ik stel voor om te kijken naar de tutorial die we al hebben over het onderwerp. Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Installatie setup tv-tuner van Leadtek capture hardware, je binnenkomt en je zal de tutorial vinden. Er is verteld dat u hoeft te doen vangen televisiekanalen

    Je hoeft niet per se te gebruiken en Tuner.Poti Tv-PBX, een programma dat uw pc een tv maakt, en je kunt Roemeense tv-programma's maken.

 61. hello! Ik wil een vangst te maken op een video op een website! en deed dat in videotutorial instellingen en het dus al mijn verschijnt met "vlooien"

 62. ajutatu gelieve me. Ik wil captures maken een aantal video's op sommige sites

 63. Ik gaf u de resolutie alleen 1280 1024 tas, hoe appel en rente op een Sony camcorder vastleggen hi8 HD TV-tuner te maken, maar ik heb hoge resolutie vastleggen met 768 576, kan ik iets doen met 1280 720 vangen?

 64. Ik wilde CamStudio niet laten gaan om te vangen als je de stok met 1280 720
  ik vraag me gewoon als ik 1024 1024 en dan ga Camtasia is toch beter.

 65. Pop Ilie zei hij

  Ik heb een vraag. als je wilt om een ​​video-opname maken van een film op een site, het kan me opnemen en filmen dat klinkt?

 66. burnescu zei hij

  gaan doen als ik speel vangen?

 67. Christus de Heer is een jongen 10 noot. Ik was zeer behulpzaam en ik bedanken.

 68. dani zegt zei hij

  Vertel me alstublieft wat kan ik doen om Trabant normale video te uploaden op youtube naar de video's laat ik een zwarte boord aan de linker en rechter
  zoals hoe we vonden deze kerel:
  http://www.youtube.com/watch?v=XY_9DV-DqNo

 69. Bogdan zei hij

  Ik heb een klein probleem met programul.Am gefilmd in fullscreen games en nadat ik open video compressie lijkt klein, zetten we op de vaste regio × 1920 1080 resolutie en degeaba.Cum worden ingesteld, dus ik kan de video full screen zien?

 70. sorynel zei hij

  Hallo, Ik heb een vraag ... als de film zonder geluid, en ik wil vasthouden aan die clip van een lied, hoe kan ik doen?? Please help me

 71. Mihai IL Fenomeno zei hij

  Neem dan zo vriendelijk mij helpen en mij om u te vertellen welke problemen ik:
  Ik downloadde en CamStudio20.exe en codecu CamStudioCodec14.exe, ja ik kan niet ik zak codecu gegeven aan opties, video-opties, en als ik geef de pijlen die codecu tas met een droom en ik geef niet op me cristi daar beneden lijkt niet te leg me dan lijkt het mij
  Cinepak Codec door Radius
  Intel Indeo ® Video 4.5
  Intel IYUV codec
  Microsoft Video 1
  TechSmith Screen Capture Codec

  ja Camstudio Lossless codec v1.4 verschijnen niet en toen ik geluid op te nemen en ziet zwart

  • AdrianGudus zei hij

   Mihai IL Fenomeno: Gelieve mij vriendelijk helpen en me te vertellen welke problemen ik:
   Ik downloadde en CamStudio20.exe en codecu CamStudioCodec14.exe, ja ik kan niet ik zak codecu gegeven aan opties, video-opties, en als ik geef de pijlen die codecu tas met een droom en ik geef niet op me cristi daar beneden lijkt niet te leg me dan lijkt het mij
   Cinepak Codec door Radius
   Intel Indeo ® Video 4.5
   Intel IYUV codec
   Microsoft Video 1
   TechSmith Screen Capture Lossless Codec Camstudio Codecda v1.4 verschijnen niet en toen ik geluid op te nemen en ziet zwart

   Ik moest sluiten tijdens de installatie CamStudio codec! Als u herstart CamStudio en die optie nog steeds niet verschijnt, gebruikt TechSmith Screen Capture Codec

 72. Kosler zei hij

  Ik zou graag willen weten hoe je een foto als je wil, dat onderaan rechts "Videotutorial". Ik heb een lagere dekking en duur Forwarding video's. Ik wil weten (indien mogelijk) en hoe je video-editor gebruiken daar zet het

 73. florijn zei hij

  Ik heb een probleem met deze CamStudio: Er mogen alleen vastleggen totdat 15 minuten, de rest zeer tevreden met deze software. Ik dacht dat het alleen maar omdat de ruimte omdat 6 GB vrije ruimte op de C-partitie, ik iets deed ik 10 GB vrije ruimte en dezelfde prablema verwijderd: Als bereiken 15 min als ik vangen optrsc venster verschijnt om haar te redden en ik geef OK om video-opname te slaan vertelt me ​​dat niet kan worden gevonden waar het tijdelijk moet worden opgeslagen. Wij zijn aangegaan en de instellingen, maar hebben niets gevonden te lang. Is er een oplossing? Dank je wel!

 74. tibyarad zei hij

  Bedankt voor de tutorial is zeer goede tutorial.
  Ik heb een vraag? Hoe zal bijvoorbeeld video of notities geschreven over het schrijven ceva.Cand videotutorial doen over videobewerking?

  Ik kijk uit naar een antwoord!
  bedankt

  Zelf Tiby Arad

 75. Mirco zei hij

  sal en ik wil graag een vangst te maken in een spel en weet niet hoe te doen en wat ik nodig heb voor deze

 76. Dragos zei hij

  Thanks Cristi handleiding gewoon op zoek naar iets.

 77. ijs zei hij

  Ik schiet en dan kijken de video kunt u zien waarom ondersteboven?

 78. Valy zei hij

  Goede tutorial maar ik heb een vragen, ik wil een fullscreen capture te maken van een programma en willen weten of het een knop om te schakelen de vangst niet willen vervelen om te blijven Ik klik youtuberii vergadering.

  • AdrianGudus zei hij

   Valy:
   Goede tutorial maar ik heb een vragen, ik wil een fullscreen capture te maken van een programma en willen weten of het een knop om te schakelen de vangst niet willen vervelen om te blijven Ik klik youtuberii vergadering.

   Je weet gewoon die knop zwarte breuk in CamStudio niet zien? Niet tutorials bladeren als je iets wilt leren. Hoeft geen reacties plaatsen als ze niet staan ​​te kijken naar de hele tutorial. Weet het commentaarveld niet vullen met onnodige opmerkingen.

 79. vlad zei hij

  Ik zag je goed fakut, maar ik kan de codec exe enige zip niet vinden, dan kunt u arrogant sami dak van een link of iets waar ik kan nemen Acem codec, dank bij voorbaat te geven

 80. Hetzelfde probleem als Vlad, ga niet naar de codec te downloaden. Of misschien zijn we onwetend zijn, geven ons een helpende hand

 81. Heeft iemand anders heb problemen met het installeren van een codec win7 64bit? Voor mij ... Hij is niet geïnstalleerd dll niet gevonden ... zelfs als ik de weg wijzen?

 82. toma zei hij

  Sall ... Ik lijken min bij het opnemen van andere Culot (blauw wordt oranje) en ik heb een probleem, hoe hoor je mijn geluid tas is niet melodie en registreren. wat?

 83. SAL ik niet meer vinden vieoclipul en weet niet waar Sal pc kijken als ik niet missen en ik heb geen ruimte op de pc
  en ik wil dat sal verwijderen meer als je me helpen kunt u [Email protected] of 0761502181 thanks

 84. anoniem zei hij

  Ik heb een probleem dat ik geïnstalleerd CamStudio 1 dag nu en dan installeerde ik windows'ul ga nu wanneer ik probeer te openen krijg ik de foutmelding: De toepassing kan niet worden gestart omdat soa side by side configuratie is incorect.Please zien de toepassing logboek of Gebruik de command-line tool voor meer detail.Precizez Sxstrace.exe ik opnieuw geïnstalleerd en alle lafel installeer ik en in c en d kan niet begrijpen wat er mis is. Wie weet wat knuffelen en vertel me!

 85. AdrianGudus zei hij

  anoniem:
  Ik heb een probleem dat ik geïnstalleerd CamStudio 1 dag nu en dan installeerde ik windows'ul ga nu wanneer ik probeer te openen krijg ik de foutmelding: De toepassing kan niet worden gestart omdat soa side by side configuratie is incorect.Please zien de toepassing logboek of Gebruik de command-line tool voor meer detail.Precizez Sxstrace.exe ik opnieuw geïnstalleerd en alle lafel installeer ik en in c en d kan niet begrijpen wat er mis is. Wie weet wat knuffelen en vertel me!

  Je mist een aantal C + +-bibliotheken. U moet Microsoft Visual installeren C + + Redistributable Package 2010 hier: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84
  Als u Windows licentie, doe alle updates via Automatische updates en alles komt goed.

 86. Marius zei hij

  hello ... probeer te maken een tutorial mik 'youtube' Ik zag dat de CVA, terwijl de multi-youtube schokkerige start ..en allemaal hetzelfde voor mij

 87. In mijn werk goed CamStudio maar de grootte van de tutorial is zeer hoog.
  Drie minuten te vangen bereikt 500 mg.
  tien minuten zelfstudie bereikt 1,6 GB.
  Vraag me af hoe lang de wachttijd?
  Doet yutubul accpta?

 88. zout
  Ik begrijp niet mijn geluid instellen. Opties zetten wat je iets erg zwak en onderbroken te horen. Eventuele suggesties?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.