Camtasia Studio 8, het beste video-opnameprogramma voor desktops - videozelfstudie

Hallo vrienden, in deze video tutorial zal ik presenteren 8 Camtasia Studio, een desktop video capture programma zeer bekwaam en gewaardeerd wereldwijd.
Vandaag zal ik je laten zien hoe je een video-opname te maken als voorbereiding van het programma hoe te bewerken, hoe te snijden en vele andere dingen die je nodig hebt bij het gebruik van Camtasia Studio 8 en daarbuiten.
Er is geen geheim dat we bij videotutorial.ro gebruik Camtasia Studio is een programma zonder welke ik denk niet dat we kunnen bieden video-en audio kwaliteit die u gewend bent.
TechSmith, hebben Camtasia Studio programma producenten aanzienlijke middelen geïnvesteerd in de ontwikkeling 8 versie en geloof me het voelt. De belangrijkste wijzigingen zijn aangebracht in de tijdlijn waar het hard nodig was ernstig bewerkingsopties. Die van Tech Smith maakte deze veranderingen om hun klanten te behouden dicht, vaak degenen die gebruik maken van Camtasia Studio moesten ze het project exporteren naar een andere editor om enkele eenvoudige wijzigingen aan te brengen, hebben we nu beschikbaar flexibiliteit die we nodig hadden en workflow is beter.
Tijdlijn kan werken met meerdere audio tracks en zelfs video-bestanden, kan dit worden gedaan en vóór niet zo gemakkelijk.
De belangrijkste functie wordt geïntroduceerd dat het doek meerdere video-vensters kunt invoeren in videosequenties kunnen tegelijk draaien, kunnen ze zelfs worden verkleind of gedraaid.
Aan de audio-kant is het ongeveer hetzelfde gebleven, er is behoefte aan een verandering en hier, misschien in versie 9 zal deze verandering komen, wie weet ...
Bravo TechSmith, Camtasia Studio versie 9.5 mee 8 was 10 als audio lopen en minder.
Als u gebruik maakt Camtasia Studio 7, hebben we een tutorial mee, Of gewoon een simpel programma dat Dorota Snagit, die ook een tutorial.

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 800 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!
door Cristian Cismaru


 


Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. vernietiger zei hij

  je tutorial over crossover of iets interessants je serieus Camtasia les hebt gedaan met hem

 2. Cristi, je hebt gelijk het is heel gemakkelijk, gewoon niet hoeft te haasten. Maar de software is niet gratis, als het was, het was beter, maar ga met geld geen moeite 30 dagen. Ik zal proberen om te spelen met deze machine en ik zag en wat ik kan doen

 3. Ja, zeer goed en gemakkelijk vastleggen softu Foose. kan je een tutorial over hoe je video te synchroniseren met audio van verschillende bronnen. bijvoorbeeld. gedaan met een DSLR video-en audio telefonu etc.

 4. Corleone zei hij

  Cristi, je zei dat je een tutorial deed over de meest winstgevende laptops, toen je een gebruiker in het commentaargedeelte antwoordde om nog eens 2 dagen te wachten, nou ja, sindsdien zijn er meer dan 2 dagen verstreken. Hoe dan ook, een hele goede tutorial, zelfs als ik het niet zag, omdat ik deze opmerking op Nokia C3-00 schreef, maar ik realiseer me dat wanneer je een tutorial doet, je de laatste tijd HD-video en HD-audio ziet, wat meer DE BESTE JONGENS IN ROEMENIË. Wat er trouwens met Adrian is gebeurd, heb ik op deze site nooit gehoord. Ik denk niet dat iemand in dit land aan onze verwachtingen zal voldoen, want JIJ BENT, ik heb het niet eens over het verleden. En 's morgens wakker worden, ik ben op de zeis, als deze telefoon en video en audio zouden werken, zou het elk nummer van Guta, mijn favoriet, overtreffen totdat ik je ontdekte. Hoe dan ook, sinds ik JOU ontdekte, luister ik niet eens meer naar je, alleen om je te horen en het is alsof je mijn ziel hebt gezalfd als 1000 nummers van Guta. Ceausescu. En wakker worden is bijna half zeven.

 5. Hatman Alexander-Stefan zei hij

  Laat ons zien!

 6. corleone zei hij

  Kunt u als u ons kunt laten zien nieuwe ramen en nieuwe 8 RTM.

 7. Claudiu zei hij

  Als ik een tutorial over hoe we ondertitels of overschreven video?

 8. Gabriel zei hij

  Hetman Stefan Alexandru-no offense serieus srialul geven ons, geef ons de show!
  Dan voor je wat je net!? Blijf zoeken en je broer op het net dat ik niet haar dwong om u alles te geven!
  Het is volledige aftrek van alle soorten seriële en doe het!
  Veel geluk voor jou en die verder van videotutorial.ro!

 9. Gabriel zei hij

  NPC! Bafta

 10. Het is de beste zachte vangst is de meest complexe.
  De beste opnamesoftware heet "FastStone Screen Capture" -> het heeft de beste kwaliteit en de programmakit neemt ongeveer 7 MB in beslag.
  Latere bewerkingen die u kunt doen met een andere software.

 11. Cristi, waar achtergrondmuziek en ik krijg om mezelf in Camtasia zetten, zag ik een aantal clips die zijn, maar ik vraag me af waar deze mensen nemen? Bijvoorbeeld Youtube kanaal als je weet PC Garage TV's en negatieve en ik wil weten waar deze negatieve sites nemen? in video's om te zetten? Of waar naar sites te vinden om te negatief te zetten?

 12. Adrian Gudus videotutorial deel uit van het team?

 13. Adrian:
  Adrian Gudus videotutorial deel uit van het team?

  Wat voor een vraag is dat?

 14. Cristi, vertel me en me waar ik een negatief naar mezelf in mijn video plaatsen? Waar moet ik heen? Waar vind ik?

 15. Cristi, ik heb mezelf een glasvezelkabel audio geluid, en ik zet de kabel gaat van de PC naar de monitor die ik jack optiek dat rood licht. En hoor ik probeerde elke manier functioeaza helemaal niet. Wat moet ik doen? Help me met deze kabel? Hoe om te worden gehoord? Wat te doen? Naarmate er meer 50lei hem gaf alleen als het niet werkt en niet gehoord. Waar moet ik lopen? Ik wil de monitor aansluiting optische 2.0 waarom ik niet hoor, dat dan alleen zetten als niet werkend te luisteren. Wat moet er gebeuren om optisch geluid?

 16. zeer goede tutorial… .. Ik vond het erg leuk…. maar hoe heet het beginnende nummer ??

 17. Nicoleta zei hij

  Ik wil een tutorial om te weten hoe je een coloj van video doen. Ik heb dringend hulp nodig!

 18. Adrian Gudus zei hij

  Nicoleta:
  Ik wil een tutorial om te weten hoe je een coloj van video doen. Ik heb dringend hulp nodig!

  Bestaat al, gebruik het SEARCH-vak in de rechterbovenhoek zijbalk. Schrijf daar: "windows movie maker" druk op enter en je zult de tutorials vinden. Windows Movie Maker is al geïnstalleerd op Windows XP en als u Vista of 7 gebruikt, kunt u Windows Live downloaden, dat ook Windows Live Movie Maker bevat. Je hebt hier op de site een tutorial over beide.

 19. adriana zei hij

  Hello.
  Uitstekende videotutorial, heb ik Camtasia gebruikt, I love it.

  Maar ik heb een probleem: wanneer je video, ik verdubbelde vorig geluiden (bijvoorbeeld als we snijden de film nadat ik sprak Camtasia, het verdubbelt de laatste letter die je zegt en out: CAMTASIASIA). Waarom dit doen?

  Thanks,
  adriana

 20. Kunt u als u mij kan helpen met de naam van een programma dat de film kan markeren met een cirkel een persoon of meer, en tijdens hun verblijf op de persoon bewegende cirkel gemarkeerd als zij die films op tv te mogen bewerken.
  Ik probeerde Google maar blijkbaar nog niet weet wat te vragen, want ik kon niets vinden.

 21. soryn zei hij

  Cristi, CATAS salut.vad dat er slechts vragen en wil graag mijn una.deci zetten, ik deed wat testen met Camtasia en gaat geweldig, maar ik heb een groot probleem op de vangst unieke sound uitstekende screen capture totdat inch een spel joc.in vastleggen dat moment dat je zegt ga naar een veel lagere resolutie dan ze te vangen omdat het spel wordt geopend in een apart venster kleiner alsof het was gewoon 800 de finale 600.in Ik probeer het spel resolutie in te stellen op 800 600 geloven dat het me zal maken ful screen capture, maar ik kan lamurii degeaba.poate

 22. soryn zei hij

  Inmiddels heb ik het probleem opgelost, maar nu heb ik een andere full screen problema.la 5 Camtasia vangt mijn geluidskaart en microfoon tegelijkertijd Camtasia 8 vertelt me ​​dat het niet perfect kan zijn en hoewel de 8 vangen de 50fps clpeste ik ontmoet op muis of schrijven.

 23. Een vraag die ik heb en alsjeblieft, ik kan een tutorial doen in HD, en zet het op yutube allemaal in HD?
  Thanks a lot.

  • Adrian Gudus zei hij

   Als je hebt HD-resolutie legt, ja normaal dat je kunt klimmen op YouTube met dezelfde resolutie. Vergeven me maar omdat je niet afgeleid iets zo eenvoudig en duidelijk, wat voor soort tutorials op YouTube zal je doen?

 24. Paul Ionita zei hij

  Hallo! De tutorial is erg goed, maar wat betreft de schermafbeeldingen gemaakt door Camtasia Studio 8, heb ik een probleem. Op het moment dat ik een video opneem die ik niet kan downloaden, vertraagt ​​Camtasia de video, waardoor deze enkele onderbrekingen kan hebben. Soms wordt de kwaliteit zo slecht dat beeld en geluid helemaal niet synchroon lopen, het geluid niet overeenkomt met het beeld en het eerder dan het beeld neemt. Ik heb het ingesteld op 30 frames per seconde, soms op meerdere, en op minder frames…! Wat kan ik doen?

 25. Probeer om de video kwaliteit op youtube te verlagen. Ik denk dat het proberen om een ​​video op dit platform te vangen. Ik deed een test. Camtasia verbruiken rond 35% van de CPU. Het is normaal voor een video te gaan erger wanneer capture software wordt uitgevoerd. Nou, ik ging direct naar 480p op youtube met een pc met 1 GB RAM en 1,9 Ghz processor.

 26. Goede te`as sa`mi vragen of je een link kan geven aan mij, waar u kunt downloaden: /

  • Schrijf op google ”camtasia studio 8 ″. Toegang tot het eerste resultaat. Rechtsboven op de site heb je de knop "Gratis proefversie". Voer in het vak op de pagina die wordt geopend uw e-mailadres in en klik vervolgens op "proefversie downloaden"

Trackbacks

 1. [...] Camtasia Studio 8, het beste video-opnameprogramma voor desktops [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.