Digitale boeken transformeren in een soort audioboeken (in de auto, in de koptelefoon)

Digitale boeken transformeren in een soort audioboeken

Digitale boeken transformeren in een soort audioboeken
Velen zeggen dat niets te vergelijken is met het lezen van een echt boek. Ik zou zeggen dat de ervaring enigszins lijkt op een e-boeklezer, behalve misschien de geur en het geritsel van papier. Ik denk dat de schriftgeleerden op het moment van de drukpers dat wel waren. Hoe dan ook, het boek, maar niet een boek, maakt je iets "meer onpraktisch", en dat is goed, zeg ik.
In deze onrustige tijden hebben we nu iets anders; De mens heeft nergens tijd voor en als hij een boek wil lezen, moet hij het doen in de dode tijden tussen dienst, school, thuis, enz. Hier komt het "boek" in audioformaat, of het audioboek, dat je helpt om handen vrij en ogenloos te zijn, veel informatie.

Het probleem is dat we niet te veel audioboeken in het Roemeens hebben.


Hoe dingen met ons werken, dingen gaan altijd langzamer, en dat komt ook omdat er niet te veel vraag is naar het audioformaat.

De oplossing is afkomstig van de software die ons eBook-boek leest.


Ik vond een Android-software genaamd Voice die heel goed werkt. Met behulp van de TTS-engine op uw telefoon (Google of een andere), lezen we onze audioboeken in elk gewenst formaat. Nu besef je dat het niet is om het slaapverhaal van je oma gemakkelijk te lezen, maar het werkt. De stem is soms een beetje robotachtig, maar het spreekt voor zich.

Als je een betere stem wilt, hebben we Joan.


Vocalizer is een toepassing die wordt geleverd met een eigen stem en TTS engine, en Google TTS is meer "man". Eindelijk, na het gebruik van beide motoren TTS, en Google en Vocalizer, realiseer je je dat het is het verschil zo groot, en als je wilt om de economie te maken (zoals John vraagt ​​om geld na 7 dagen), kunt u verblijven met Google TTS op toch vind je een Android-telefoon.

Ik vond ook een gratis boekapplicatie.


Digital Library is een Vodafone-app (geen advertentie), waar u veel gratis boeken kunt downloaden. Boeken zijn ingedeeld in categorieën en zijn vrij multicultureel.

En meer gratis eBooks ...


Als u meer gratis eBooks wilt, raadpleegt u mijn zelfstudie Hoe zet je covers op het eBoek, Kindle Paperwhite, GRATIS BOEKEN.

<H3>

 • Google Spirit & Brain Medicine Google Arts & Cultuur
 • Converteer PDF-boeken voor Kindle zonder opmaakfouten + verwijder advertenties
 • Het ondertekenen van gratis PDF-printer en scanner
 • Hoe laat u uw telefoon uw tekst voorlezen met Selecteren en luisteren
 • Tutorial-toepassingen:

  1. @Voice
  2. Vocalizer
  3. Digitale bibliotheek

  Digitale boeken transformeren in een soort audioboeken

  Related Tutorials  Over Cristian Cismaru

  Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
  Leren als je leren!

  Comments

  1. Nancy zei hij

   Bedankt voor de tutorial. Informatie is echt handig.

  2. adi zei hij

   Heel handig.

  3. Adrian Rotaru zei hij

   FFFF GOEDE APP

  4. Nicu Bordânc zei hij

   Hallo Cristi, corrigeer de tekst in de beschrijving, omdat de stem "Ioana" wordt genoemd, niet "Ivona".
   Ivona kan niet langer worden geïnstalleerd (in ieder geval in Android 8 op een Nokia 5 gaat niet geïnstalleerd).
   Ioana werkt op Android 8.

  5. Leeuw zei hij

   Geachte heer Cristian Cismaru,
   Goedemorgen,
   Ik heb originele dvd-games voor pc, gekocht bij de winkel.
   Ik wil deze pc-spellen en op mijn tablet spelen.
   De tablet is Android 7.1. en ik heb SD-kaart 128 GB erop.
   - Welke programma's installeer ik als pc-games op mijn tablet?
   - Kopieer ik het op een USB-stick die ik op mijn tablet aansluit? of kopieer ik het spel naar mijn computer en breng ik het over op mijn tabletkaart?
   Ik wacht op antwoord op videotutorial.ro en bedankt voor je hulp.

   • Adrian Gudus zei hij

    Je kunt geen pc-games spelen op Android. Er zijn twee compleet verschillende besturingssystemen! Je kunt ze in ieder geval niet spelen met die CD. Het is echter mogelijk voor sommige kleinere games, om verschillende emulators voor Android waarmee je speelt PC games op Android gebruiken, maar nogmaals, kun je elk spel niet spelen, maar oudere spellen niet laatste optredens.

  6. ViorelR zei hij

   bedankt, erg handig voor mij

  7. anti zei hij

   Als u dat kunt doen als John niet langer om geld te vragen 🙂
   Als iemand geïnteresseerd is, schrijf dan een reactie op de reactie!

  8. Cristian C zei hij

   Is er ook software om 7 / 10 te winnen om dit te doen?

  9. Petru zei hij

   Hallo, Cristi
   Ik heb de applicatie geïnstalleerd en deze ziet me niet met diakritische tekens. Kunt u mij vertellen wat ik moet doen?

  10. Anamaria zei hij

   hallo
   Pentru iphone exista vreo aplicatie gratuita de transformat cartile in format audio?
   bedankt

  Spreek je gedachten

  *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.