Verander van server om services te verbeteren - dit is geen tutorial

Vandaag onze lieve videotutorial.ro ging op een andere server, hopelijk deze server zal bieden een hoge mate van comfort van het gebruik en een goede doorstroming in het kijken naar tutorials als iemand problemen heeft met het gebruik ervan laat het ons weten in de comments sectie of de snelle reacties.

Het enige probleem dat we hebben gemerkt is met de browser Internet Explorer versie 6 dat niet altijd kan weergeven de verre rechter zijbalk van de website, dit probleem is niet ons, dan is dat omdat de browser is vrij oud.

Voor gebruikers van Internet Explorer Internet Explorer 7 8 of er problemen zullen ontstaan.

We zullen blijven evolueren en zal steeds beter te voorzien.

Onze diensten zullen gratis blijven nog steeds niets in rekening brengen voor het bekijken van tutorials.

Zoals gebruikelijk uw mening en uw suggesties over het opmerkingenveld of op onze mailing adressen.

[e-mail beveiligd]

[e-mail beveiligd]

eerbiedig videotutorial.ro


Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. geoker zei hij

  Goed gedaan jongens. elke dag kijk ik om te zien als je een tutorial toevoegen. Uitstekend werk. Ik geef de voorkeur aan een reeks tutorials over Microsoft Office te maken.

 2. gevaar zei hij

  Heel goed. Ik ben een fan gebruiker-pt. u en uw tutoarialele zeer nuttig. Voortdurende succes!

 3. Zijn super tari.Indiferent tutorial als ik nuttig is of niet, noteer je 10 +. Verder succes

 4. Dragos zei hij

  BRAVO… .de sterkste

 5. Viorel zei hij

  Groeten!

 6. Sergiu zei hij


  Oleeee !!! hier ben emoticons-die van schreeuwen, ik forums, chatten

 7. Armeanu zei hij

  Bij het kijken naar een wezenlijke verandering naar een andere verschijnt deze jam:
  Een script op deze pagina wordt veroorzaakt Internet Explorer langzaam wordt uitgevoerd. Als het blijft draaien, de computer niet meer reageert mei.
  Wilt u het script afbreken?
  Hoe dit te verhelpen?

 8. @Armeanu:
  Het gebeurt omdat je internet explorer sata 6, dascarca nieuwere versie of 7 8 beta en het zal niet weer gebeuren.
  Ook u kunt gebruiken en een andere browser, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome of een andere Internet Explorer-out 6 is een oudere browser.

 9. Irinel zei hij

  Je bent super .. boby .. wat je zei over het recht van de site (tot een of andere manier?) .. Niet gezien dat een met Opera (v.9.64 voorlaatste of Mozilla Firefox (v.3.08-laatste) noch Internet Explorer (v.8.beta) [in ieder geval ben ik niet gezien]

 10. Irinel zei hij

  Staat .. nu begon te zien .. zodat ik kan zien, maar na enkele minuten wachten .. sry voor double post

 11. ghita zei hij

  Doe een heel interessant en goed werk. Werk hier niet - Maak je geen zorgen, we hebben deze tutorials nodig. En jij natuurlijk. Een vriendelijke groet aan iedereen.

 12. Hai Ik loste het met Internet Explorer script error nu zou het duren om geen probleem te zijn.
  Als iemand een probleem of fout bij het navigeren van de site laat het ons weten.
  Met betrekking videotutorial.ro

 13. Cosmin zei hij

  Bravo jongens! Doen geweldig werk en we waarderen het feit dat uw video tutorials gratis, hoewel een veel hogere kwaliteit zijn gebleven. heel erg bedankt voor de moeite die u indient.

 14. Corleone zei hij

  Cristi Ik IExplorer 6 omdat je de server die waarschuwing verschijnt niet als de t schoppen of wat scripts die worden geladen moeilijker, en dit extra lading en bestuurder met een bepaalde les veel sneller (veranderde dit is een opmerking Ik constatato I) anders veel groeten en een goede gezondheid! succes en krijgen de overwinning!

 15. Ik heb per ongeluk cookies verwijderd van YAHOO…. Hoe kan ik het probleem oplossen dat de mail op MESSENGER niet meer opent (er verschijnt een venster waarin staat dat WINDOWS de weg niet meer vindt…) ??? !!!! MERCI !!!!!

 16. Andrew zei hij

  Heel goed dat je erin geslaagd bent om de server te veranderen ... nu is de kwaliteit van de site hoger ... dit is erg goed ... En kleine veranderingen van uiterlijk zijn welkom ... in plaats daarvan met dat script aan de rechterkant zou ik kunnen zeggen dat het een klein probleem is ... het wordt alleen periodiek gezien ... het is niet de hele tijd zichtbaar en het wordt alleen gezien met mozilla, met een andere browser wordt het niet gezien ... en met het ding uit de commentaren dat bij het reCaptcha-antwoord hoort, denk ik niet dat het zo wordt veroorzaakt omdat er niet veel bedreigingen zijn spam op een site als een video-tutorial voor enkele reacties…. maar de kwaliteit van de site is aanzienlijk verbeterd ... Hoger ...

 17. andrei zei hij

  Ik zie dat je erin geslaagd om de overdracht te maken, gefeliciteerd

 18. Nicu zei hij

  U moet begrijpen dat, hoewel uw site niet thema grammatica romans hebben een morele plicht om te spreken en correct te schrijven in het Roemeens, in uw kwaliteit van de afgestudeerden kunnen sommigen van u, sommige faculteiten maar als het aanpakken van andere mensen op dit punt van mening site.Din ongetwijfeld verantwoordelijk zijn voor degenen die zullen lezen of beluisteren.
  Op het einde, in de hoop dat ik iemand van streek (eerlijk, dat was niet mijn bedoeling) wil ik feliciteren met je tutorials, meer geluk en meer aandacht in de toekomst gemaakt.

 19. Ze bewegen betere website, zien we het verschil, felicitaties voor veranderingen.
  Vandaag wilde ik deel I bekijken van de tutorial “Tutorial over het downloaden van torrents (torrent bit-bestanden) en op minuut 9 stopte iets, dat wil zeggen, alsof het einde van de tutorial was bereikt.

 20. George zei hij

  Gefeliciteerd met uw gratis advies! Ik wil graag een tutorial over laptops. Ik wil er een kopen die groter is dan 17 ″ en ik heb echt wat advies nodig. Ik heb net ontdekt dat Asus een betrouwbaar merk is en let op chauffeurs.

 21. @George:
  Ik persoonlijk kan niet zeggen dat ik gek ben over ASUS
  Wie heeft je verteld dat ze zijn zeer betrouwbaar asus laptops kunnen horen en hoeveel onderdelen vindt u in dat asus laptop
  Dat vertel ik je in het beste geval zult u slechts een dwz cd-rom en rustpauze vinden
  Ik denk dat je aandacht beter zou zijn zich te wenden tot de configuratie heeft die laptop en minder merk
  Voor mij Brenda is maar een vak dat Asus zegt, Dell Toshiba, Sony Vaio, enz.
  Geloof dat allemaal hetzelfde net verschillende afwerkingen compnente
  De beslissing is aan jou
  "Er is ASUS"

 22. Dany zei hij

  Bravo jongens zijn de heetste Dank hielp mij helemaal en ik heb behulpzaam tutorials geweest, ik gebruik IE en het verschijnt ECAC 6 die zegt dat je bijvoorbeeld zijn foto's van mijn PC onderdelen gaan heb ik geen problemen hier ff b Bravo Ik heb respect voor wat jullie doen en wat c daarna te doen! Bravo blijft ;)

 23. marius512 zei hij

  Omdat je veranderd de server beweegt een beetje beter, maar wil niet mijn afspeellijst te tonen, zelfs nadat geprobeerd min.Am 30 3 browsers.

 24. @marius512:
  Ik heb nog nooit gehoord van problemen met de normale playlist, het zou moeten werken als je naar iedereen de browser plugin "flash player" laatste versie installeert.

 25. Kijk dan RSS, met FeedReader, maar een paar dagen zal niet bring me site.La reacties op andere sites zijn niet probleme.Mersi

 26. marius512 zei hij

  Ik het probleem opgelost. Ik Windows opnieuw geïnstalleerd en gaat nu playlistul.Se lijkt mij het een probleem was.

 27. Adrian zei hij

  @Nicu: Ik ben analfabeet, ik weet niet hoe ik moet schrijven Ik heb grammaticale weglatingen ... alsjeblieft en alles wat je wilt ... als je wilt ben ik ook kleurenblind ... nu vraag ik je ... Wat wil je nog meer? Wat heeft het te maken met het feit dat ik niet weet hoe ik correct moet schrijven, maar je bent stof en stof in computers, ook al weet je hoe je heel correct moet schrijven ... wie is er meer succesvol? Wat, hier is de ambassade, moet het diplomatie zijn en een bepaald protocol om te voldoen? HET IS EEN SITE BROER EEN SITE DIE ER BIJ HOORT WAAR JE OVER PCS LEREN, NIET OVER DE ROEMEENSE TAAL! HET PAST NIET BIJ JOU EN JE BEGRIJPT ONZE GRAMMATICA NIET DAN MOET JE ALLEEN NAAR JE ROEMEENSE LERAAR GAAN EN VRAAG HOE JE EEN NETWERKVERBINDING MAAKT, EEN STUURPROGRAMMA INSTALLEER, WINDOWS, HOE JE EEN CD BRANDT, EEN FILM FOTO'S EN ENZ

 28. Andrew zei hij

  Het is goed dat u de server veranderd. Ik heb een vraag: waar is de server nu? Er is een online hosting service toch? Heb je in een PC denk ik. Anyway nu videotutorial.ro beweegt zeer goed.

 29. Don Pedro zei hij

  Ja gaat nu beter, maar nog steeds niet over een simpel antwoord op de vraag die ik haar vroeg, als delen, of zoals wanneer ik op iets als de muispijl op rode cirkels maken als ik je zag. Een keer incepator.Inca Bedankt!

 30. Adrian zei hij

  @Don Pedro: U kunt die cirkel niet gezegd, het is een effect van de capture software, die de tutorial heeft gemaakt, om mauseul benadrukken en de kijker kan niet ontsnappen mauseul de cursor mauseului van ogen ... die zin blijft actief en wordt alleen geactiveerd als wanneer je op te vangen ... het is niet een blijvend effect!

 31. petrepaul zei hij

  Hallo heren! na wat ik wil proberen uit te vinden wat pijn ik zou zeer dankbaar zijn. gebruiken linux kiwi. ik wil is om te kunnen stellen als een soort van rooter in deze internet linux ben er vrij goed in rds via PPPoE verbinding en ik wil Maak een klein netwerk thuis en enkele buren (ptr, dus ik heb een nec 800mhz desctop van de SDRAM HDD 512 10 en giga) en 2 NIC we allemaal kennen en kijken naar al je tutorials, maar ik begin te begrijpen linux heel moeilijk

 32. @petrepaul: U kunt netwerkrouter te maken, dient u geen gebruik van het besturingssysteem, natuurlijk als je van de band beheer, QOS, enz. moet het besturingssysteem gebruiken voor een eenvoudig netwerk, maar doen niets buiten een router en een switch niet.

 33. Alex zei hij

  Ik was met behulp van deze tutorial, maar ik heb een vraag die we niet ik besef dat mijn vraag is wat het programma doet deze tutorials

Spreek je gedachten

*