Sandisk Extreme USB 3.0, snel en betaalbaar stok

We weten dat de artsen zijn Sandisk Memory Cards, SSD en USB-drives; Ik koos ervoor om een ​​krachtige stok kopen van haar stick die ik live-besturingssystemen, vooral Remix OS, die u introduceren in een paar dagen.
Maar wat ik kocht een andere stok, had ik een stapel, plus harde schijven en externe SSD's? U ziet, deze besturingssystemen te leven, zijn vrij fyto als het gaat om op te starten; vooral Remix OS, die is gebaseerd op Android, zogenaamde ultrasnelle opslag dorst.
Ik was een beetje zenuwachtig over de prestaties SanDisk Extreme USB-stick 3.0 is niet omdat ik niet zou vertrouwen SanDisk, maar omdat remix dit is de meest sierlijke besturingssysteem. Gelukkig Extreme bevestigd, zelfs met zeer goede resultaten. Fly menu Remix OS. Maar om dat in een paar dagen.

Sandisk Extreme USB 3.0, snel en betaalbaar stok

Specificaties Sandisk Extreme USB3.0 64GB
Leessnelheid (sequentieel) de officiële - 245 MB / s
Leessnelheid (sequentieel) -test - 256 MB / s

Schrijf snelheid (sequentieel) de officiële - 190 MB / s
Schrijf snelheid (sequentieel) -test - 196 MB / s

Waarschuwing!
Als u dezelfde tests te nemen, zorg ervoor om te kopiëren en te schrijven met behulp van een SSD. Harde schijven zijn niet snel genoeg voor deze stick.
Als alternatief, als je niet SSD, U kunt een Ram Disk doen.

Bonus encryptie!
SanDisk Extreme USB 3.0 per model, geeft ons een zeer interessante en encryptie / wachtwoord om bepaalde bestanden. Je moet al de aandrijving niet te versleutelen, maar alleen bepaalde bestanden "geheim".

Al met al, Sandisk Extreme USB is de meest kosteneffectieve 3.0 snelle USB-stick beschikbaar in de markt nu. Zeker, I stick en sneller, maar duurder en nog niet veel sneller. Sneller is stok monster wie ik heb enige tijd geleden een M2 SSD en een speciaal rekEn dat zal niet te veel kosten.

In een paar dagen zal ik les Remix OS, die meer dan we werkten hem gebruikt om u te gaan publiceren.
Prijs Sandisk Extreme USB 3.0 64GB (Amazon uk levering in Roemenië)
Prijs Sandisk Extreme USB 3.0 "32GB" (winkel Emag)
Prijs Sandisk Extreme USB 3.0 64GB (PC Garage winkel) (voucher =I1I7YG41)
Video Review - SanDisk Extreme USB 3.0, snel en betaalbaar stok


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Ik ben van plan om mijn stok snel een hoge capaciteit te krijgen. zelfs te krijgen dat. Ik wil multi-boot gezet met XP, 7, 10 (32x, 64x) .... Ik wil zak sommige 5, 6 besturingssystemen. xboot probleem is ze niet allemaal gekozen. in 4 2 toont me de laars van de stick, dus ... wat goed programma te gebruiken kan ik vasthouden aan multi-boot?

 2. Hallo Ik heb een probleem met de usb niet herkend Windows-fout 10 hoe je kunt ontdoen van dit probleem. bedankt

 3. Andrew zei hij

  Hallo Cristi,

  Kunt u mij wat advies voor mij? Waarom koos u voor een Kingston SSD V300, 60 GB (SATA I gewoon 2) en de stick (ik heb alleen USB 2.0)? Bij voorbaat dank.

  • SSD is beter om het te kopen op SATA3 en vasthouden aan hem toe te laten USB 3.0 want morgen zul je waarschijnlijk al een ander systeem of laptop meer in staat.
   Het prijsverschil tussen SATA en 2 3, is bijna onbestaande, maar ook USB2 / USB3.
   U hoeft niet compatibiliteitsproblemen, sata3 gaan sata2, evenals usb3 op 2.

 4. Grigor Danut zei hij

  Zeer goede tutorial Ik was echt geïnteresseerd om uit te vinden wat het beste merk op het gebied van informatie-opslag producten. Ik wist niet veel over de prestaties van Sandisk weten, maar stok les is gepresenteerd in het recht zeer goed in vergelijking met andere merken.
  Multu voor tutorial.

 5. hallo, meneer Cristi ik heb een grote rugaminte als ik kan aanbevelen een videokaart lei rond 1000 1100 maximum. Ik heb een systeem als dit - GHz AMD FX 6300- 3,76, 8 GB RAM, MSI en Corsair vs650 bron. Momenteel ben GTX videokaart u 650 stimuleren. Bij voorbaat dank

 6. Cristi wat is het punt in het kopen van een stik over 100 lei toen ik een van 8 8 DataTravel gb GB USB 27 3 lei alles is 35 16 en 50 32 gbsi van GB. stiku en het vasten dat ik heb ik run linux leven. en heeft niet alleen een levende klinux. niet zeggen dat je niet weet wat het bedrijf dat maakt niet uit, zolang stikuri goedkoper en hebben goede overdrachtssnelheid en transferu's 80 100 mb en Os remix zuigt. Ik Linux en het blijft

 7. Catalin zei hij

  Salut! Ik was verrast door de kwaliteit en de prijs stickers, maar je hebt om het bot te remixen, denk niet dat het verdient, vandaag wist ik remix bot in dual boot op een SSD te zetten met Windows 7 en beweegt enorme's meer werk van hem in ieder geval voor mij kon ik het niet laten werken skype, facebook ging verrassend naar apelezi.In rustruimte en geluid beweegt goed in het netwerk en op het internet, heb ik nog niet goed of althans niet Ik vond een foto die ik zie in ieder geval 4gb ram van 6 momenteel alleen beschikbaar 2gb geheugen.

 8. Hallo Cristi, ik weet dat niet te plaatsen, maar ik wil u iets vragen. Ik heb een Allview P6 Life. Op de website zeggen dat ze die kunnen maken dat ze het actualiseren van de Lollipop 5.1. Ik deed bijwerken, net zoals het Allview scire sites, allemaal goed en wel gewoon op te starten, zie ik een dubbel beeld. Ik kan lopen op, maar ziet dubbel. Kunt u mij vertellen hoe te brengen in 4.4.2 versie, zocht ik maar wist niet precies welke methode werkt en wat niet.
  Bij voorbaat dank

  • Sergiu zei hij

   Ik heb een Lenovo heeft A2010 en terug voor ongeveer 2 keren naar de fabrieksinstellingen ...
   Ik heb de optie-instellingen:
   Maak een back-up
   met:
   Factory data reset (wissen van alle gegevens van de telefoon)

  • Sergiu zei hij

   Ik hieronder gepost ...

 9. Mr. Mitica zei hij

  Ik wil graag bestellen mezelf, dit EXTREME SANDISK USB Flash Drive 3.0 64 ,,, GB ,,, als te zeggen in beoordelingen die het beweegt snel en is toegankelijk voor iedereen, om te laden op mp3-mp4 muziek, foto's , jocurii, films, om het even wat, en de SONY ,,, STIK repede.Am 1, de32 GB ,,, maar veel meer gewicht dan, waarom ze zeggen dat dit stik.Pe Amazon.com is goedkoper? ik vond op VEXIO, prijs en verzendkosten 180,51 Lei fan koerier of per post romana.Va ,, alstublieft, geef me een reactie als de Amazon.com wordt eftin met alle vervoer domiciliu.Ce provienenta STIK ,,, dit is de Amerikaanse, gemaakt in China, als haar hand eftina ding.

 10. Mr. Mitica zei hij

  Ik denk, he ,,, FFF.BUN IS WAT SCHRIJFT OVER DEZE EXTREME STIK SANDISK USB flash drive 3.0GB 64.

 11. Andrew zei hij

  Hoe zit het met deze stok? http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_262092.html
  E en emag met 109Lei!

 12. big guy zei hij

  Cristi hello, kocht ik de stok en ik heb moeite ... start niet op elk besturingssysteem ... ..merge om het bootable met Rufus, maar start niet ... Ik checkte in linux met gparted als controleerde de boot en is ... gecontroleerd. Je kon geen idee wat ik fac..mentionez ik gebruikte een andere USB-stick 2.0 op dezelfde pc .. en ga ... USB PC zijn 2.0 ... Dank je wel !!!

  • big guy zei hij

   SanDisk vermelden dat stok opgestart andere PC ... Ik heb geen idee welke instellingen ik hem de BIOS van de PC die ... ..nu wil starten Boot kon maken?

 13. Marin F. zei hij

  Ik groet u heren. Ik heb hulp nodig. Ik heb geprobeerd om een ​​USB Sandisk Command Prompt door 16 Gb formatteren. Het invoeren van de Command Prompt met diskpart list disk en zie slechts twee harde schijven in uw computer is geïnstalleerd, kan de 0 40 Gb schijf naar schijf partitie C en de 1 120 om partities D en E. Gb USB-stick hem niet als disk. Ik kan alleen maar zien als deze is geplaatst in plaats van Volume list disk opdracht list volume. Ik gescand en geformatteerd USB BitDefender normaal. Niets. Notebook is dezelfde situatie.
  dank u

 14. Achilles 1978 zei hij

  cristi sal
  er een of andere manier Piatza Gen 3.1 2 USB-stick?

 15. Marius zei hij

  welkom
  Ik heb dit stokje van 3 maanden. in eerste instantie was het ok zowel schrijven en lezen. Hij begon nu om problemen te maken. Ik wil een film uit laptop te kopiëren (asus usb ssd i7 3.0) plakken op het eerste te gaan met een snelheid van 400 mb / s vervolgens daalt tot 1mb / s maximum 2mb / s. wat te doen? is gebroken stick of USB 3.0 de PC?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.