Safari voor het Windows-platform, een interessante browser - HD-videozelfstudie

In de huidige video-tutorial zullen we de mogelijkheid om de browser te proberen safari die maakte een overstap naar het Windows-platform kwam op Mac OS waar het browser Standaard (hoofd).

Ik was verbaasd om te zien hoe goed je beweegt en hoe mooi zijn de effecten die we gewend zijn geraakt aan de Appel op hun portables, effecten die in de browser werden geïmplementeerd.

Sinds de eerste start stakingen u niet over de Home-knop, maar het is iets dat gemakkelijk te verhelpen door slechts een paar klikken, zou het beter zijn geweest als ze haar eerste deze knop interface die Windows-gebruikers hadden normale Internet Explorer of Mozilla Firefox.

De overige opdrachten zijn heel wat, maar leek niet meer het geval je iets wat je kunt oplossen door het aanpassen werkbalk missen.

Aan de rechterkant zie je een knop met een kever erop, dit is voor "bugrapport", wat betekent dat je bepaalde fouten rapporteert zodat Apple ze kan repareren, mocht je fouten tegenkomen, aarzel dan niet om dat te gebruiken toetsen.

Wat mij verbaasde was het beste moment voorbij Safari 100% test ACID3 terwijl Mozilla Firefox net 70% in deze test, moet ik vermelden dat 100% is de maximaal mogelijke proef ACID3.

Tot slot adviseer ik deze browser voor als u geen gebruik maakt van de belangrijkste browser en zelfs wanneer je een betere snelheid laden nodig.

Cristian CismaruRelated Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Tataee zei hij

  marfaăăă.

 2. Adrian zei hij

  Gefeliciteerd Cristi. Ik schrijf vanuit Safari om die zeer snelle broer te kennen, laad de pagina met de snelheid van het licht, als het de "kracht" had om de firefox aan te passen, zou het alles zijn wat een gebruiker zou willen !!!

 3. @Adrian:
  Sinds die overwinning firefox want het is uiterst flexibel, het is als een modelino.
  Uiteindelijk toen kip is ongeveer plugins firefox vertraagt, snelheid is niet alles in het einde.
  Het is belangrijk om veel ‘tools’ te hebben, want je doet het elke dag.
  Ik zal een tutorial doen op minstens een paar ongelooflijke plugins die op firefox.
  Uiteindelijk denk ik dat in plaats van de browser kant, zo ver ik werk, maar ik denk dat ik ben bewegen op safari verdienen.

 4. Adrian zei hij

  @Cristi-admin: Ik had secundaire IE8 (ik weet niet wat ik heb) standaard firefox en 3 Google Chrome ... Nu na de tutorial Safari secundair en standaard firefox en 3 bleef alle Google Chrome over ... ik haalde IE8 eruit !!! Dat is de kracht van firefox, je kunt het "afstemmen" op de maximale broer ... terwijl de anderen tevergeefs snel zijn, want ... je hebt niet veel dat je nodig hebt !! Voor degenen die gewoon browsen en sites bezoeken en ik raad Safari en Google Chrome van harte aan waarover ik morgen een tutorial zal maken en als Cristi tijd heeft zal hij het morgen uploaden! Ik had het gedaan, maar ik vergat iets heel belangrijks te noemen en ik moet het opnieuw doen 🙁

 5. mihai zei hij

  cun ik primaire en secundaire browseru?

 6. 'S Browser werkt de instelling (opties) of hij je vraagt ​​bij het opstarten. Ik gaf een om niet te beginnen over die op micvrosoft hartstochtelijk Ik haat IE.

 7. rccatalin zei hij

  Daarom nam minimaliseren en maximaliseren op safari ik gewoon x?

 8. Alex zei hij

  rccatalin

  Problemen ontstaan ​​van Mac naar ws.

 9. rccatalin zei hij

  zimi meer detail en als ik dit kan oplossen?

 10. Adrian zei hij

  @rccatalin: Welke ramen heb je? Ik heb xp sp3 en ik heb dit probleem niet ... waarschijnlijk hierdoor ...

 11. @rccatalin: Staten weet niet wat je daar hebt, maar ik en het minimaliseren en maximaliseren.
  Die wist wat je daar deed.
  Als je goed kijkt, de tutorial ik dat deed.

 12. rccatalin zei hij

  Ik sp3 xp lam me en veegde de revo

 13. rccatalin zei hij

  ziet een kleine zwarte streep omhoog ko schaduw van zijde in de andere I

 14. Alex zei hij

  Zien welke versie je neemt (systeem, CPU, betta), verwijder deze dan en de versie op de officiële site op andere servers.

 15. Alex zei hij

  Ik postte ongeveer dezelfde tijd en nu zie ik je laatste post.

  Het betekent dat het er is, omdat het de normale grootte, probeer ze te gebruiken het gebeurt om andere Proframe komen te zitten, maar nadat u op herstellen, als je zoals ik al zei in de andere post.
  Wachten om te zien hoe het gaat.

 16. rccatalin zei hij

  Alleen nam problemen safari vensters

 17. Alex zei hij

  Probeer dan een goede variant te maken voor je systeem als je nog niet gaan Ik weet niet wat er zou kunnen zijn, ik weet asteadin problemen ontstaan ​​omdat het mac en ws

 18. Retex zei hij

  Erg cool tutorial en ik denk dat ik zal het proberen mezelf op Safari. Ik kan niet anders dan opmerken de Antec backround. Heeft u een link waar je kunt krijgen?

 19. @Retex:
  U kunt behang met Antec op hun officiële website, heb ik gevonden, terwijl ik zocht na een server case, Antec behuizingen zijn de beste desktop naar mijn mening, dekken we de AMTEC en bijna Hij wist niet eens beseffen dat pc gaan hoewel slechts 3 behuizing heeft haar fans, een en twee 12 92.
  Antec hebben zeer solide behuizing en zeer stil, maar zijn zwaarder slecht, als je wilt om de pc te verplaatsen van de ene plaats naar de andere te breken je rug.

 20. RETEX zei hij

  Thanks Cristi. Al wilt u een probleem met safari melden. Ik kan niet inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord op sommige sites: Trilulilu. youtube etc. Ik schrijf gebruiker en passeren en niet geven voer of log in om in te loggen. Het gewit velden terug en dat was het. Er is een probleem in de instellingen?

 21. Hallo zeer interessant hoewel het niet hebt ingesteld op geen tijd te werken voor het werk wenskaarten

 22. Andrew zei hij

  Cristi ik soort van ontruimde de safari! Het is het beste als je een pagina veranderen openen wanneer u tabs 5 sloten te openen. In Firefox en Opera kan geen tabbladen openen en 10 heeft niets gaat perfect!

 23. @Andrew:
  Wetende dat afhankelijk is van de computer, gebruikte ik vrij veel safari en ik heb niet gemerkt dat dit probleem, maak geen ruzie is het mogelijk om een ​​aantal bugs niet behandeld hebben, maar in principe heeft goede stamboom.
  Ik vertrouw erop dat uw browser geen aanraden voor gebruik als een browser gebaseerd.
  Ook firefox is de koning van alle, dat is een beetje traag met vele plugins.
  Probeer Chrome dat Adrian deed een zeer goede tutorial.

 24. danezu zei hij

  Safari lijkt mij een zeer snelle browser, ik vond lam acuam nu toe gebruikte, maar ik overgestapt naar chrome.Frumso tutorial en zeer mooie achtergrond: P.

 25. SpawN zei hij

  erg snel en deze browser, maar ik heb er een probleem mee wanneer ik open, ik heb meer dan 3-4 tags geopend en op een ervan geklikt, het laadt het van boven naar beneden terwijl het van boven naar beneden op een foto wordt weergegeven ...

 26. sanda zei hij

  hoe u foto's downloaden naar uw pc via de telefoon kunt u tegen mij zeggen sami

 27. @sanda: U moet de telefooncel een cd of dvd met software die nodig is voor data-overdracht, als u zo'n schijf om de software en drivers op de website van de fabrikant van uw telefoon downloaden had.

 28. Adrian zei hij

  @Cristi-admin: Naast die zei Cristi software u nodig hebt en een speciale datakabel voor uw model telefoon of een Bluetooth-stick! (Als uw telefoon beschikt over Bluetooth)

 29. Edy666 zei hij

  Ik installeerde safari voordat het lezen van dit artikel, maar ik kan zeggen dat ik een fan ik graag mozilla mult.inainte nu gebruik Chrome en Safari, voelt het verschil en je obisnuesti snel.
  Het is een goede tutorial

 30. bedankt voor al de tutorials en ik probeer zelfs safari veel geluk.

 31. dank u voor deze les en gebruik safari osa

 32. jak zei hij

  Ik heb geïnstalleerd, opnieuw geïnstalleerd een paar keer met uit kits van meerdere tracing. Safari en het probleem is dat het lijkt me knop Top Sites. Ik laat gewoon al die bladwijzers bladwijzers en koppelingen in rust niets.

 33. CosminCJ zei hij

  Heel hard tutorials, keep up the good work. Ik kan zeggen dat Opera heeft 10 100% ACID TEST-test 3 en is vrij aanpasbaar.

 34. radu32 zei hij

  Ik vind Firefox veiliger en flexibeler. Misschien secundair, maar ik denk niet dat Chrome beter is. Wat ik leuk vind aan Safari zijn de 3D-effecten ...

 35. Alex zei hij

  Na een test chip, Safari was de snelste browser te testen.

  Ik hou niet van hoe het toont.

 36. zalmoxiss zei hij

  Hallo sterke mensen, licht me alsjeblieft uit, ik begrijp niet waar het is of hoe ik stappen moet ondernemen om een ​​lijst met bladwijzers uit een andere browser in Safari te importeren?!… Ik zie nergens een importoptie !!!!. Dank je

 37. Adrian zei hij

  @zalmoxiss: U kunt geen bockmarks vanuit elke browser in Safari importeren !!! Google Chrome biedt bijvoorbeeld geen ondersteuning voor het importeren van bladwijzers uit Internet Explorer !! Er is echter een "converter" die Firefox-bockmarks omzet in Opera enzovoort ... de software is gratis en heet Transmute

 38. zalmoxiss zei hij

  Uitstekende Adriane, ik wist dat ik op je kon rekenen, heel erg bedankt voor het antwoord. Wat me nu opviel is het feit dat in Safari versie 3.2.2 van waaruit ik nu schrijf vanaf een andere computer de bestandsknoppen, Bewerken ……… .etc, en het importeren van bladwijzers uit Firefox ging, terwijl bij de laatste Safari voor hen op de site, zoals die gepresenteerd in de video-tutorial, ze hebben zoiets niet. Hier is het mysterie dat het mij onmogelijk lijkt dat een browser deze optie niet heeft om zijn eigen bladwijzer te importeren, of misschien weet ik nog niet waar ik moet zoeken :) ). Nogmaals bedankt en blijf in contact.

 39. Wolfyz zei hij

  als je weet wat uitgebreid is, gebruikt het de browser waarmee je je bockmarks wilt importeren ... je kunt exporteren vanuit de huidige browser en je hebt geen pb 😀

 40. Saki Dennis zei hij

  Koel Ik dacht dat deze browser ii firefox geef ze beter te zien dat steeds meer en safari en opera

 41. cristi man merchandise ejti het beton

 42. Sergiu zei hij

  nog steeds :)) ... ik merk niet echt grote verschillen .. ze gaan allemaal redelijk goed ... maar ik ben onbeslist ...

  hoe dan ook… Cristi, gefeliciteerd en veel succes!

 43. EMIL zei hij

  Ik heb geïnstalleerd, opnieuw geïnstalleerd een paar keer Safari en het probleem is dat ik kennelijk niet remedie SITES.Stiti TOP-knop /

 44. Adrian zei hij

  @EMIL: Het is een bug van hen, de oorzaak is onbekend ... voor sommigen is het allemaal perfect voor sommigen niet ... tenslotte produceert Apple software voor mac, niet voor Windows ... het was te verwachten! Misschien zullen ze in de toekomst een werkende versie uitbrengen ... als de bovenstaande opmerkingen je niet hebben geholpen, heb je geen andere oplossing dan een andere browser te gebruiken ... of om het op deze manier te gebruiken, zonder TOP SITES ...

 45. sailorriver zei hij

  Het is goed, het is snel, maar kijk hoeveel geheugen het gebruikt ... de Top Sites-knop verschijnt ook niet op mij ... bedankt voor de tutorial!

 46. sailorriver zei hij

  Zelfs goede consumeren geheugen met een tabblad geopend 100 sprong Mb

 47. OVER INSTALLATIE, ONDERHOUD, BACK-UP… DE APPLE-BESTURINGSSYSTEMEN ZIJN GEEN HANDLEIDING, ZIJN ZE EEN VAN DE BESTE PRODUCTEN IN HET ASSORTIMENT ??

 48. ALWIL zei hij

  Ja en vrij interessante les tutorials gemaakt door je ze allemaal hebt bekeken Ik geef je een eenvoudige tip die ik gedownload allerlei browsers en we hebben getest. Waarom ik zeg dit omdat ik zie sommige nog iets over elke browser zeggen is specifiek willen het idee krijgen om vragen te stellen

  Welke browser is de snelste?

  Het is alsof dit nu te maken Firefox is een van de meest bekende en populaire browsers in de wereld en zich afvragen waarom? Voor dat u kunt gebruiken om multt Chichi gerelateerd aan plaginuri en etc..
  Nu elk dergelijk gebruik browsers
  Er zullen alle browsers testen om een ​​grotere verbinding met het internet hebben en dan vedezi de pagina geladen is zeer weinig verschil browsers en voor degenen die een zwakkere verbinding met het internet zal aanbevelen OPERA
  Firefox is de browser en ga verder 1 nummer in de wereld, zoals hierboven opgemerkt, niet alleen is de beste browser browser online games hier gaat alles bewegen spelen online browser games op dit niveau suggereert Firefox is de beste

  En rust met Google Chrome en Safari zijn ook vrij goed, maar naar mijn mening niet de moeite waard en niet vb IE biedt niet langer een maximum aan veiligheid ik zeg dat in lijn is

  Gebruik Firefox en Firefox en alleen wanneer u wilt en aan te bevelen een tweede OPERA browser

  Maar ik herhaal niet beter voor snelheid Opera is inderdaad het aantal 1 snelheid, maar Firefox is de beste internet browsen in elke

  Ik heb voor een gebruik geen CAT FIREFOX eerlijk te zijn ik heb geen van th browser 2 eerlijk ik niet iedereen nodig heeft nu de houding

  Ik denk dat Firefox is en zal de wereld nummer 1 blijven

 49. maak een tutorial en Mac

 50. Catalin zei hij

  in mijn google chrome en opera nam vuurproef 3 100 \ 100

 51. Robert zei hij

  hallo ik heb een vraag die ik niet aangevinkt Bonkour niet te installeren dat, maar toen ik klaar ik ging en later ik opservat dat ik installeerde de Apple update kan deze verwijderen of noodzakelijkerwijs moeten worden gehouden?
  Dankzij veel ik waardeer wat je doet met alle

 52. Bogdan856 zei hij

  Ik kan doen in Safari, vertaald door met de rechtermuisknop te klikken op de muis als in IE. Het kan?

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.