Presentatie Samson C01U, usb microfoon studiokwaliteit - video tutorial

Hallo vrienden, vandaag zal ik een professionele microfoon te presenteren, Samson C01U het is een kwaliteit condensator microfoon die u aansluit op de pc via USB, zal het mijn huidige microfoon die minder heeft en geeft zijn geest te vervangen.
Toen ik de doos opendeed en de microfoon eruit haalde, kon ik niet geloven hoe moeilijk het was, ik had erover gelezen maar ik dacht niet dat het zo moeilijk was, ik denk dat het bijna een kilo weegt. Hij is volledig van metaal gemaakt en ziet er oerdegelijk uit, ook de onderkant, waar de USB-kabel op is aangesloten, is ook van metaal. In een wereld die overweldigd wordt door plastic, is het leuk om een ​​metalen voorwerp te zien, alsof het een retrolook heeft, zoals de oude mensen zeggen "dingen zijn niet gedaan zoals voorheen".
Het geluid is gewoon geweldig, zult u dit zien in de tutorial. Genomen microfoon stem wordt omgezet in een digitaal signaal wordt bewaard, maar ook klinken als een natuurlijk warm en ligt dicht bij je, net als de radio. Geen andere microfoon die ik dat ik niet kan spelen hoorde iets.
Deze microfoon is perfect voor degenen die willen stem, radio, voice-over, podcast en video tutorials natuurlijk opnemen.
Samson C01U is een condensator microfoon die is gebouwd rond de beroemde C01 (condensatormicrofoon XLR), heeft een groot diafragma van 19mm kwaliteit en een ADC (analoog naar digitaal converter). C01U's polariteit vast type Hyper CardioidDie het mogelijk maakt de zang van een hoge kwaliteit zonder omgevingsgeluid. Resolen-bit audio 16, 44.1 / 48kHz.
De microfoon wordt niet aanbevolen voor mensen die af en toe een microfoon te gebruiken, deze microfoons dat omdat de prijs hoog genoeg voor occasioneel gebruik mag lijken.
Helaas is de randapparatuur markt is vrij groot een kloof tussen de low-end microfoons en de kwaliteit, kan de prijs springen van 100 lei naar goedkope microfoons direct naar 300 lei voor het type condensor.
Ik beveel deze microfoon om degenen die willen schrijven, interpreteren, te mengen, om online radio te geven, etc. Het is een zeer goede investering tegen een fatsoenlijke prijs.

waarschuwing

Het geluid was niet op enigerlei wijze veranderd, meestal voor tutorials schone achtergrond geluid en past het volume, maar in deze tutorial Ik liep naar niets, het geluid is origineel, zoals hij geregistreerd was, net als u om te horen wat kunnen deze microfoons.
Het eerste deel werd gefilmd met Nikon DSLR D5100 en geluid met behulp van een lavalier.
Het tweede deel is screenshots, Camtasia is Camtasia geluid opgenomen microfoon oude A4Tech PKS-635K.
Het laatste deel is de screen capture met Camtasia, Camtasia geluid is intregistrat microfoon weer, Samson C01U.
Beide microfoons waren op gelijke afstand van de luidspreker en lavalier over DSLR op de kraag werd gemonteerd, zoals mounts normaal.
Het volume van beide microfoons vangen desktop is ingesteld 100 naast microfoon A4Tech kreeg een impuls 10% omdat ze niet hoog genoeg gevoeligheid.

Wachten voor uw standpunten in het opmerkingenveld.

Groot membraan condensator microfoon Samson C01U (Kortingsbon 88NX2AZW )

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 800 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.

Veel plezier!
door Cristian Cismaru


 


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Hallo,
  Ja, inderdaad het klinkt erg goed.
  Ms videotutorial.ro!
  Mijn bron IT !!!

 2. Costelina zei hij

  dat klopt met deze microfoon het klinkt aangenamer (maar ook de prijs ...)
  Cristi en Adrian waarom niet tutorials op Ubuntu te maken?
  Ik wil weten hoe je Ubuntu te gebruiken als Windows; als je kunt en games die zou probleem zijn
  dat we niet hebben ubuntu vooral games als Wolfenstein shooter dat is waarom.
  Je hebt vele malen getoond hoe Windows configureren om de kleinste details (onderhoud van het systeem, de prestaties) Ik wil om te leren en ik wil ubuntu op ramen Thanks guys

 3. Raluca-es zei hij

  Gefeliciteerd les! Machetes een geweldige job.

  En ik zou een probleem hebben.
  Ik wil mezelf kopen een laptop, maar ik ben niet goed.
  Ik wil graag uw aanbevelingen 2-3 sturen.
  Zoals budet zijn voorkeur tot 2.000 lei.
  Bedankt!

 4. Cristi kon heel goed en op de webcam te horen, net zoals je het aan Camtasia 48000Hz en daia Sasha daia je zegt dat klinkt niet weet wat je geluiden er bij Realtek audio board ruisonderdrukking en Acoustic Echo en daia anders had gecontroleerd hoor al geluiden over uw stem. Ik raad je doen wat ik zei en geef hem de Camtasia vervangen 48000hz geven 44000Hz en maak een test iets 44000 met 320KBPS en post het in de comments met Screenr of zoals zij het noemen op de site Ala desktop opname. Dit monster te zien en te doen, ik ben erg benieuwd !!!

  • ASUS:
   Cristi kon heel goed en op de webcam te horen, net zoals je het aan Camtasia 48000Hz en daia Sasha daia je zegt dat klinkt niet weet wat je geluiden er bij Realtek audio board ruisonderdrukking en Acoustic Echo en daia anders had gecontroleerd hoor al geluiden over uw stem. Ik raad je doen wat ik zei en geef hem de Camtasia vervangen 48000hz geven 44000Hz en maak een test iets 44000 met 320KBPS en post het in de comments met Screenr of zoals zij het noemen op de site Ala desktop opname. Dit monster te zien en te doen, ik ben erg benieuwd !!!

   Ik bijna 5 jaar Camtasia video en audio transcoding, waar de kwaliteit van het signaal kan je niet krijgen ze te doen wat je wilt. Tot nu toe kan ik zeggen dat ik dat deed, maar vraagt ​​zich af nu de microfoon niet werkt.
   De kwaliteit die je kunt krijgen met kwaliteit gereedschap.

 5. Raluca-es:
  Gefeliciteerd les! Machetes een geweldige job.

  En ik zou een probleem hebben.
  Ik wil mezelf kopen een laptop, maar ik ben niet goed.
  Ik wil graag uw aanbevelingen 2-3 sturen.
  Zoals budet zijn voorkeur tot 2.000 lei.
  Bedankt!

  We hebben een gids voor het kopen van een laptop, zelfs het kopen van een netbook, en kijk je naar op de site.

 6. Raluca-es zei hij

  Cristi-admin: Ui netbook, en kijk je naar op de site.

  Ik keek naar de tutorial. Helaas is de emag hebben niet meer op voorraad.

 7. Cristi-adminIk heb bijna 5 jaar Camtasia video en audio transcoding, waar de kwaliteit van het signaal kan je niet krijgen ze te doen wat je wilt. Tot nu toe kan ik zeggen dat ik dat deed, maar vraagt ​​zich af nu de microfoon niet werkt.
  De kwaliteit die je kunt krijgen met kwaliteit gereedschap.

  Ja, ik heb ook een Logitech C270-webcam en het klinkt als een scheermes op 44000Hz, er klinkt geen zoemgeluid zoals je zei: ik weet het niet, misschien is de microfoon van de camera slecht. Maar ik weet het niet, ik zou deze versie op 44000Hz proberen, aangezien ik twee microfoons van de Logitech-webcam heb en een oudere microfoon van de audiocassettes met een 5-pins ronde jack-aansluiting via een adapter die op de pc is aangesloten op de 3.5 mm-aansluiting en daar hoor je ook niets mee, ik weet niet wat het kan zijn. Om het gezond onder de knie te krijgen, zou ik veel beter voor de Sennheiser Hi-FI kwaliteitstool gaan dan wat jij hebt

 8. Raluca-es: Ik keek naar de tutorial. Helaas is de emag hebben niet meer op voorraad.

  Als je geduld over 2 dagen zal ik een gids met de meest kosten laptops.
  Echter i5 processor XXXX op zoek naar iets, zou ik uit te gaan met dit:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk met Intel® Core i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, Black

 9. lucyana zei hij

  Een mooie microfoon is echt de investering waard ... Om het gezond onder de knie te krijgen.

 10. Cristi-admin: Als je geduld hebben over 2 dagen zal ik een gids met de meest kosteneffectieve laptops te plaatsen.
  Echter i5 processor XXXX op zoek naar iets, zou ik uit te gaan met dit:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk met Intel® Core i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, Black

  Dat, ik heb een vriend die ik kan zeggen dat het is de meest kosteneffectieve laptop heeft HDD Hitachi 500GB hebben, maar ik hoefde niet lang te gaan met hem, want het om te ontsnappen na het eten en pa HDD had gedaan Badura, en nam een nieuwe WD Caviar Black 500GB 16MB / Buffer. Een zeer goede laptop.

 11. corleone zei hij

  Ik wil weten wat de grootte en wat deze tutorial resolutie heeft. Nou laders belasting, belasting 4 seconden om er elke minuut en een half tot niet meer interrupt af te maken. Ik wil gewoon dat zowel grootte en resolutie van deze video tutorial. Bedankt voor de reactie.

 12. florijn zei hij

  Uitstekende geluiden in tegenstelling tot geïntegreerde microfoon eerder gebruikt!

 13. corleone:
  Ik wil weten wat de grootte en wat deze tutorial resolutie heeft. Nou laders belasting, belasting 4 seconden om er elke minuut en een half tot niet meer interrupt af te maken. Ik wil gewoon dat zowel grootte en resolutie van deze video tutorial. Bedankt voor de reactie.

  Resolutie met 1280 720

 14. corleone:
  Ik wil weten wat de grootte en wat deze tutorial resolutie heeft. Nou laders belasting, belasting 4 seconden om er elke minuut en een half tot niet meer interrupt af te maken. Ik wil gewoon dat zowel grootte en resolutie van deze video tutorial. Bedankt voor de reactie.

  Ik begrijp niet wat je zou kunnen helpen, maar bidden:
  Resolutie 1280 × 720
  size 300MB
  Aaa, ik vergat, de eerste video (gemaakt met dslr), werd gefilmd in 1080 en ik deed downscaling in Camtasia. Nu heeft hij ook 1280 × 720, net als zijn broers 🙂
  Als je bedoelt hoe het uitvoeren van de tutorials, moet u weten dat we gebruik maken van een speciale streaming server, dus zo goed laden en ten tweede kan plaatsvinden in een split.
  Progressive download kan niet zo goed bewegen, als we deze kwaliteit op progressieve download had enige klacht. Eigenlijk had het progressieve download gezien en meerdere malen geklaagd de hele dag, plus val site van een dag. Uptime we top.
  Als je hard gaat, niet van ons, het is vanaf uw netul nieuwe kuil net te 500 domein, dual gigabit voeden.
  Ik liet een tutorial hoe weinig band consumeren een tutorial van ons, in tegenstelling tot andere video-sites die de hele band verdronken.
  Streaming is magisch, hekserij is schoon, het vodooooo.

 15. Ik ben blij dat je de manier waarop het klinkt leuk vindt, nu ben ik meer "radio".

 16. Andrew zei hij

  Ik groet nuttig tutorial. Dat microfoon heeft een zeer goede geluidskwaliteit. Ik kocht me twee dagen geleden van een desktop microfoon A4 TECH, gaf ik hem 50 lei en de geluidskwaliteit is zeer goed. Ik heb geen achtergrondgeluid, wat betekent dat irritante ruisend geluid duidelijker te horen is dan wat we eerder rammelkast microfoon gehad. TECH zelfs die van A4 maken kwaliteit microfoons tegen een prijs wel ok in relatie tot kwaliteit. Ik ben erg blij met deze microfoon is geweldig voor wat ze doen, dat praten over Skype en Google Talk. Er zijn microfoons ook geschikt prijzen, kijk ik al bijna een jaar en een microfoon beste kwaliteit en prijs.

 17. andrey vlad zei hij

  Ik kan dit hebben gezegd, maar Treu weer zeggen, je bent de coolste, beste-tutorial site in de wereld in mijn mening! Ik wil graag om me te vertellen gelieve waar kan ik kopen zo'n usb microfoon zijn in Targu Mures, maar ik herinner me niet zien in elke winkel voor. . . en in verband met laptops, indien mogelijk, wil ik u vragen om hier te adviseren me iets totdat 1500 lei als de desktop dat ik en niet iets wat ik nog niet kan veroorloven dure 1500 aankan. . . Dank je wel!

 18. Stefan zei hij

  Hallo Cristi zou graag willen weten als je wat problemen c bewerken of bullish tutorials omdat ongeveer een maand of 2 bijna alle tutorials je geef je hen op het volledige scherm ik verdedig diverse kunstvoorwerpen en strepen (dit gebeurt alleen om u op de site) Ik wil weten of het aan mij of VRO videokaart probleem of als het internet van je.
  Ik hoop dat ik niemand boos op de vraag.
  Bound tutorial is een zeer goede aanwinst en ik denk dat ik een voor mezelf dat ik de geluidskwaliteit geregistreerd nodig.

 19. Sorin Chiran zei hij

  Een microfoon die de moeite waard al het geld :) klus te klaren klinkt geweldig is;)

 20. Florin78 zei hij

  Ik zou benieuwd zijn als de luidsprekers klinken zodra je praat, dat is niet minder na een paar fracties van een seconde dan uw stem. Als ik wil meer ww folasesc microfoon uit de koptelefoon via een zacht, natuurlijk is het slecht en horen meer na dan vb Ik wil graag mijn echo waarschijnlijk waar de verbinding wordt gemaakt door middel van een software. Daarom zou ik graag willen weten of deze microfoon klinkt via de luidsprekers op pc in je stem wanneer precies aan het praten? Dank u

 21. Stefan:
  Hallo Cristi zou graag willen weten als je wat problemen c bewerken of bullish tutorials omdat ongeveer een maand of 2 bijna alle tutorials je geef je hen op het volledige scherm ik verdedig diverse kunstvoorwerpen en strepen (dit gebeurt alleen om u op de site) Ik wil weten of het aan mij of VRO videokaart probleem of als het internet van je.
  Ik hoop dat ik niemand boos op de vraag.
  Bound tutorial is een zeer goede aanwinst en ik denk dat ik een voor mezelf dat ik de geluidskwaliteit geregistreerd nodig.

  U hebt waarschijnlijk problemen met het decoderen van inhoud, we regelmatig proberen om de kwaliteit van uw hardware te verhogen en waarschijnlijk geen gelijke tred.
  Nog steeds proberen om een ​​update van de flitser doen of gebruik maken van internet explorer en kijk of je doet.
  Het zou beter zijn voor ons en welke hardware je hebt te vertellen.

 22. Florin78:
  Ik zou nieuwsgierig zijn als de luidsprekers zodra je spreekt klinken, dat is niet minder geleden catevafractiuni de tweede dan je stem. Als ik wil mai vb folasesc microfoon van castiprintrun soft cursus die is slecht en wordt gehoord vb geleden dan ik als echo waarschijnlijk waar mijn verbinding wordt gemaakt door middel van een software. Daarom zou ik graag willen weten of deze microfoon is te horen via de luidsprekers van de pc naar uw stem wanneer precies praten? dank u

  Monitoring van de software is bijna onmogelijk, kunt u deze instelling alleen gebruiken om het volume te controleren, maar kan niet alle records te controleren, vooral als je praat, hoe slechter de vertraging die u verwarren.
  Ze zijn iets duurder microfoons die hoofdtelefoon uitgang, die real-time hardware monitoring zonder vertraging.
  ⦆ Hoofdtelefoonuitgang modellen.
  Samson G Track
  Blue Yeti

 23. Florin78 zei hij

  Thanks Cristi ptr reactie. Ik gebruik de koptelefoon dan via het SAM Broadcaster met vb en terwijl u werkt als DJ en muziek zoals die zeggen dat het klinkt alsof ze vertraagd mijn echo. Ik nu niet meer geïnstalleerd. Ik weet niet hoe u rechtstreeks aansluiten op de hoofdtelefoonaansluiting dan 3.5 roze. Het is het beste om te doen wat je zei Cristi, een kleine directe verbinding kopen, maar ik hoefde niet te gebruiken, maar toch. Nogmaals bedankt voor het antwoord

 24. Stefan zei hij

  Cristi-admin: Misschien heb je moeite decodering inhoud, we regelmatig proberen om de kwaliteit van uw hardware te verhogen en waarschijnlijk geen gelijke tred.
  Nog steeds proberen om een ​​update van de flitser doen of gebruik maken van internet explorer en kijk of je doet.
  Het zou beter zijn voor ons en welke hardware je hebt te vertellen.

  Intel Core i7 2600
  kingston ram geheugen 8gb ddr3
  Seagate Barracuda SATA HDD rpm 3 7200 2tb
  Asus GeForce videokaart 210 64 beet 1gb (ik zal snel verandering in met een GeForce GTX gigabte 670)

 25. Stefan zei hij

  Ik keek moederbord
  Asus p8z68-v lx

 26. Stefan:
  Ik keek moederbord
  Asus p8z68-v lx

  Probeer om hardwareversnelling in Flash uit te schakelen.
  Ik denk dat je problemen met stuurprogramma's of besturingssysteem te hebben. Uw hardware moet goed de stream decoderen.
  Ik heb niemand horen dergelijke problemen op de site. Het algemeen niet gaan omdat oudere pc of Net zwak, anders geen problemen hebben.
  Stroom is hetzelfde voor alle.

 27. KEOPSS zei hij

  Zeer luide klinkt prachtig Cristi voelt het verschil zeer !! Verhogen om zo veel tutorials met deze microfoon super !!!

 28. Cristi Ik vergat te vragen waar u deze microfoon gekocht?

 29. augustin zei hij

  U beloofde om een ​​tutorial te maken over waar Romtelecom netwerk, tutorial is gemaakt net voor rds.

 30. augustin zei hij

  U beloofde om een ​​tutorial te maken over hoe je een computer op afstand te starten via het internet met WOL of Wake on LAN magische pakketten als netwerk Romtelecom tutorial is gemaakt net voor rds.

 31. andrey vlad zei hij

  Cristi, dan kunt u mij vertellen waar winkel kan ik zulke USB-microfoon, of gewoon op het internet kan ik bestellen?

 32. AdrianGudus zei hij

  Asus:
  Cristi Ik vergat te vragen waar u deze microfoon gekocht?

  Maak een poging om de tekst boven handleiding te lezen en uit te vinden! Je hebt een geschenkbon

 33. Stefan zei hij

  Kunt u een tutorial over koelwater, namelijk over Abalos klaar oplossingen op de markt, zoals Corsair h100 maar ook over de aangepaste (ik ben vooral geïnteresseerd processor).

 34. augustin:
  Je beloofd om een ​​tutorial over hoe je een computer op afstand te starten via het internet met WOL of Wake on LAN-netwerk Romtelecom magie packetsin zaak te doen, is de tutorial alleen gemaakt voor rds.

  Helaas is het in mijn omgeving Romtelecom kabels werden gestolen en niet langer enige 6 maanden netto van hen. Toen zetten ze de kabels op zijn plaats om meer tutorials over Romtelecom verbinding te doen.
  Wat ons overkomt in Roemenië, staalkabels, putdeksel, metalen hekken en andere wonderen. Niet te denken over de problemen die u zou kunnen anderen geluk dat ik had op dat moment 2 + netto apart abonnement van Orange mobiele niemand anders was in de boom / tree in hun basis tegenkomen. Zelfs na 6 maanden niet zet de kabel op zijn plaats.

 35. Stefan:
  Kunt u een tutorial over koelwater, namelijk over Abalos klaar oplossingen op de markt, zoals Corsair h100 maar ook over de aangepaste (ik ben vooral geïnteresseerd processor).

  Wanneer we het bezit komen van een vloeibaar koelsysteem op haar gekregen om een ​​presentatie te maken. Gelukkig vandaag processors niet meer nodig koeling zo agressief tenzij je een die-hard overclock-er.
  Fabricageprocessen verminderd processor circuits en het maakt niet zo veel consumeren, zelfs als ze verbruiken, energie efficiënter gebruiken. Restenergie (warmte) is zeer efficiënt en kan worden afgevoerd in de tijd met een goede luchtkoeler.

 36. Cozmin zei hij

  hallo.
  proberen om een ​​film op een website te downloaden vaak dubieus, verkeerd geïnstalleerd in mijn computer een browser extensie genaamd "dreigend"; wanneer ik probeer om Google Chrome te openen, in plaats van Google Chrome opent, opent "search.iminent". het probleem is nu dat gewoon niet kan verwijderen uit de computer onzin!
  oplossingen?
  Dank u.

 37. Costelina zei hij

  Cozmin:
  hallo.
  proberen om een ​​film op een website te downloaden vaak dubieus, verkeerd geïnstalleerd in mijn computer een browser extensie genaamd "dreigend"; wanneer ik probeer om Google Chrome te openen, in plaats van Google Chrome opent, opent "search.iminent". het probleem is nu dat gewoon niet kan verwijderen uit de computer onzin!
  oplossingen?
  Dank u.

  Mijn advies voor u geschreven in run msconfig en zien wat begint het opstarten, schakelt heen en zie alles dubieuze achteraf

 38. corleone zei hij

  Cozmin:
  hallo.
  proberen om een ​​film op een website te downloaden vaak dubieus, verkeerd geïnstalleerd in mijn computer een browser extensie genaamd "dreigend"; wanneer ik probeer om Google Chrome te openen, in plaats van Google Chrome opent, opent "search.iminent". het probleem is nu dat gewoon niet kan verwijderen uit de computer onzin!
  oplossingen?
  Dank u.

  Wanneer u Google Chrome opent, drukt u op de toets rechtsboven, ga naar instellingen, extensies en vink het vakje met geactiveerd uit en iets verder naar rechts heeft u de mogelijkheid om het uit Google Chrome te verwijderen. Er zou een andere optie zijn, klik op Start, op Configuratiescherm, op Het programma verwijderen en zoek van daaruit naar "Dreigende werkbalk" of alleen "Dreigend". Ik hoop dat ik je heb geholpen.

 39. Ik zal proberen, heel erg bedankt.

 40. Cristi Hello! Zeer goede tutorial, hoe hou je Samson Q1U? Ik wil het gebruiken voor een online radio station en een aantal records. Bedankt!

 41. denix zei hij

  Ik heb een web camera A4Tech PKS-635K identiek aan de door u gebruikte tot nu toe toturial uitgezonden microfoon. Ik keek naar de tutorial en zag dat de stem gehoord zal worden zeer open, met meer hoge frequenties. Hoe kan ik mezelf aan te passen voor de webcam microfoon A4Tech PKS-635 meer high te hebben?

 42. florijn zei hij

  C01U tussen Samson en C1U Behringer, wie is beter?

 43. Hallo, Gelieve zoveel als je kan me helpen! Hoe kan ik het bezit komen van de microfoon te krijgen? Ik ben uit Moldavië, maar we hebben niet de microfoons hebben, dus als je me kan helpen Cristi! Bedankt!

 44. Salut.Am een ​​microfoon Behringer C-1U geven bine.Il niet horen wanneer aangesloten op uw pc en proberen om een ​​hoorbare buzz in de achtergrond heel tare.Acelasi zoemende geluiden van de microfoon en dat zou het probleem op te nemen web.Stii ? Kunt u mij helpen?

  • Het kan de bron zijn, probeer het op een andere pc.

  • Costelina zei hij

   en mij (ik leptop) wanneer geplaatst jak site vanaf speakers hoort een zoemend werk onuitstaanbaar als harddisk
   en ik hoorde van dit probleem en de andere gebruikers hier Videotutorial
   Realtek geluidskaart en ik denk dat het de bestuurder die Windows Vista, installeer het op
   windows 8 - heeft geluid, maar ik heb die mixer niet apart

 45. Ik heb een probleem met deze microfoon, kunt u achtergrondruis iets als een kiem te horen en begrijpen niet waarom het is niet erg luid, maar het is vervelend, vooral als je niets zeggen, ik zie je niet deleoc horen. Geluid is Realtek ALC887.

 46. waar je gekocht?

 47. Viorel zei hij

  Goede ziua.Va kunt u mij vertellen of u een USB-adapter aansluiting te maken aan 3.5 dezavantaj.Cam Ik zou problemen hebben met uw geluidskaart ondersteunt de interne en de externe usb niet alleen Jack en ik zou graag sal verbinden daar.
  Gelieve als je kunt een raspuns.Multumesc

  • Het werkt niet, het is precies hetzelfde als het gebruik van een "pistol socket" -adapter om met stroom te schieten als de kogels op zijn.
   USB-microfoon jab Pc gedigitaliseerde signaal klaar, zodat u geen geluidskaart nodig.

 48. Bacila zei hij

  Salve! 2 dagen nu en ik heb de microfoon Samson CO1U Pro kreeg. Ja, het is een beetje te gevoelig, te gevoelig zelfs zo voor algemeen gebruik. Ik begrijp dat het signaal is digitaal en USB-powered microfoon, denken dat als ik een verloopstekker, dubbele USB-aansluiting en kon maken? Het idee is om kunnen 3.5 jack en jack te gebruiken!
  Als je ideeën hebt, vertel me alsjeblieft. Veel succes aan tutorials Cristian, doe een uitzonderlijk werk!

 49. Leeuw zei hij

  Ik kan zien op Android

 50. Andreialin zei hij

  Salut! Ik heb een microfoonaansluiting 6.3 en ik nam adapter uit de 6.3 3.5 laptop en gewoon niet gelezen, maar ik lees het als een speakerphone. Ik heb geprobeerd om verbinding te maken met een zender rechtstreeks door jack 6.3 maar de laptop werkt niet en er geen PC. Waarom?

  • Adrian Gudus zei hij

   Dat kan niet omdat u hoogstwaarschijnlijk een single jack combo (TRRS) op uw laptop heeft. In dat geval heeft u een splitteraansluiting nodig. Typ in het zoekvak rechtsboven "Hoe sluit ik een externe microfoon aan op je telefoon of tablet" druk op de enter-toets en je zult een tutorial vinden waarin wordt uitgelegd wat ik hierboven zei

 51. Alexandru zei hij

  Dat geluid met bulten, het moet van de sound driver zijn, ik merkte steeds op dat de sound drivers enkele dynamische geluidscompressoren hebben ... (die microfoons zijn via een jack op de geluidskaart aangesloten)

  En als je de bas groter maakt, is de neiging om je van het hoge niveau te halen om je bas op te laten vallen. Niet erg prettig / als je geen bas hebt, zijn je hoge tonen goed te horen, als je bas komt, zijn je hoge tonen traag. De vervelende onzin

Trackbacks

 1. […] C01U, een microfoon die ik elke keer gebruik als ik een screenshot-tutorial doe. Samson C01U presentatiehandleiding, een veel goedkopere microfoon. Enige tijd nadat ik de tutorial had gedaan waarin ik de Samson-microfoon presenteerde, presenteerde ik een […]

 2. […] Als je een microfoon nodig hebt voor desktop, gaming, skype, messenger, enz., Raad ik de Samson C01U-microfoon ten zeerste aan. Laat het me weten in de comments, waarvan je denkt dat je er meer kunt horen […]

 3. […] Presentatie van Samson C01U, USB-microfoon in studiokwaliteit […]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.