BSplayer gratis (gratis) downloaden en installeren en instellen - video tutorial

Deze video tutorial is over de gratis VLC (gratis) dat is een zeer populaire speler in Roemenië en wereldwijd, maar het is een zeer oude speler.

We zullen gaan door alle stappen om samen te installeren is erg belangrijk en dat wat uit te vinken aantal opties die niet mogen worden gewist als het allerlei dingen (toolbar, zoekmachine, startpagina script) zal installeren.

We zullen leren om te kunnen ondertiteling, hoe equalizer, hoe je skins te veranderen stellen toenemen.

Maar ga direct naar het bekijken van deze gratis VLC video tutorial.

door Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. Ik installeerde VLC, maar toen ik de film op het scherm afbeelding bevriest, geluid gaat departe.Am Vista Home Premium en ik deed dat om video.Ce instelling te maken zou kunnen zijn?

  • I0nutZ zei hij

   Dus ik heb een BSplayer Laatste versie is 2.53.1034 en ik heb een probleem met diactricele in het Roemeens opstarten van de ondertiteling of menu .. Ik moet zeggen dat ik controleerde de West-Europese en ik doe een, ik, maar T en S niet .. controleren voordat West-Europa maakte geen een, ik, maar ik gaf in het Roemeens menu met de soorten dom om Vervangen, ik, ik een b Dead strepen terug met stam en ga zo maar door .. nu het menu is ok in het Roemeens schrijven wanneer ik wil gaan (uit) van het en als ik klik rechts en schrijf alle diactricele extensies verschijnen in de Roemeense taal, maar wanneer ik in het menu BSPlayer schrijven, ik, maar het geeft me en en S, T en begrijpen niet waarom, want het maakt me helemaal in Subtitle A, I, A maar t, s niet gek ... ik zocht op google maar niets soortgelijke problemen met een uitzondering op veranderingen in de regionale taal Roemeense taal in het bedieningspaneel en toen ik dat deed, dus ik lijken onzin diactrice als voorheen wijziging van de Roemeense pond in regionale en taal van de ondertiteling films te zien onderaan het menu was ok, maar nu is het bijna het tegenovergestelde .. please help mij is dat niet het enige programma dat dit doet, want ik heb een aantal programma's in het Roemeens lb en alle onzin Delea worden gezien en niet eerder gezien en ik vergat te zeggen dat die programma's voor het schrijven van OK nu zie brak niet weten waarom zou dan een oplossing please help maaaaaa en ms ..!

 2. beheerder zei hij

  BSplayer is een kwestie van inzicht (compatibiliteit) met aero interface die hardwareversnelling gebruikt en de videokaart, zou je kunnen proberen andere methoden op het bewijzen van de video-instellingen di VLC instellingen of u kunt Aero uitschakelen, en je in plaats daarvan zet aero interface van Windows classic (iets meer dan film)

 3. Adrian zei hij

  Duizend ik niet kill me BSPlayer en hield nooit noch xp vista niet laat staan ​​het werk doen, weet niet wat anderen zien daarin, maar het is "dom" denken harde worst videospeler neer hoed als je wilt luisteren naar hem noch muzik er veel, want ik weet dat ik gebruikte je kunt TheKMPlayer vinden http://www.dawnload.com Schrijf naar zoeken TheKMPlayer is gratis en vol geen proces! en wordt geleverd geïnstalleerd met alle mogelijke codecs, dubbel-klik opent meteen en je kunt zelfs FLV-formaten te zien zonder het installeren van een codec die het BSPlayeru zonder haar pups zal niet spelen flv flv codec! Super interface ondersteunt Roemeense taal heeft duizenden instellingen die je kunt doen om het vastleggen, bewerken wat je wilt, ik zeg het is geweldig zelfs proberen het en kan doen en een van de admins tutorial voor hem,

 4. Adrian zei hij

  PS: Ik ga niet en ik niet ga ik nooit BSPlayer computer en zwakker en misschien juist daardoor, ik heb XP, en je zet een bewegend beeld film replay geluid, maar gaan vooruit ik video's uploaden naar elk gewenst formaat en als ik nog steeds in volle scren ecranu zwart en geluid gaat, verbruiken middelen TheKMPlayer pauze terwijl ik nooit gedaan figuren om te steken of uit te voeren in video-formaten die niet weten.

 5. DAP Echt BIG bs speler heeft een glitch - wanneer schakelaar in volledig scherm bevriest het beeld - of het zou bevestigen dat er iets zou zijn ...

 6. Voor Diana
  Het kan video codecs driver te worden.
  U kunt proberen om codecs eerst veranderen en doe dan een update van de video driver.

 7. Ik gebruik de no-2 3 jaar en zijn erg blij met het

 8. Andone nero zei hij

  Thanks a lot ptr installatie en configuratie tips bs player. Ik ben al een echte goudmijn werd gegeven dan cap.tutorialul folos.al is uitstekend, ik heb net nu ontdekt en zijn enthousiast dat f

 9. kunt u me met advies te helpen, ik gedownloade films en ik doe niet alsof ik schreef de ondertiteling sbut inclusa.ce programma werd gebruikt?

 10. Adrian zei hij

  @ioana: goed, geïnstalleerde codecs, die we hier op de website een tutorial over hoe je de juiste codecs voor VLC installeren, en probeer om handmatig in de speler ondertitel zetten! Klik links op het en houdt u trek mauseul dan VLC en neem uw vinger van de muis! Als je kunt proberen en GOM Player, En ik maakte een tutorial over hem die je kunt vinden hier op de site!
  Hier is de tutorial over codecs voor VLC => https://www.videotutorial.ro/?p=516
  Hier is de tutorial over GOM Player => https://www.videotutorial.ro/?p=422

 11. Marius zei hij

  Bedankt voor alles wat je doet

 12. Corleone zei hij

  Hoe vind je me Aive-Ik ging naar de site te trekken vrij en BSplayer: verrassing is het virus heeft op het een Trojaans paard geïnstalleerd: Generic 1343626 (met behulp van Bitdefender licentza op 3 jaar)

 13. @Corleone:
  Als je hebt de officiele site niet dat npoate een trojan erin, we weten dat beveiligingsprogramma's triggers vaak valse positieven.
  Bitdefender is een referentie in de wereld antivirusurilor.

 14. Corleone zei hij

  Niet worden geholpen Bundar BitDefender vaakst precies lam gedownload op de officiële website en ik denk dat u en schiet dus ik kan een volledig rapport van BitDefender te maken! Anders alles OK!

 15. Gelieve gekanaliseerd en tutorials over photoshop plzzzz

 16. Andrew zei hij

  Hello! Als je in xp maar bs speler aero interface die heeft gemaakt instelling voor vista? Of heeft geen probleem met het?

 17. Adrian zei hij

  @[Email protected]: Er zijn tutorials over Photoshop, gebruikt u de rechterbovenhoek zoekpagina!

 18. Adrian zei hij

  @Andrew: Het is alleen beschikbaar als je Vista, XP en het is je dat is alles aero theme ... je kunt gebruiken het stil!

 19. Andrew zei hij

  Adrian Ik probeerde TheKMPlayer en zijn tevreden met de paus dat hij het leuker en minder en doet het goed. MS

 20. mady zei hij

  Ik heb een paard. zwakker en BSplayer niet voor mij dus ik gebruik smplayer ziet dan 180 70 video formaten en audio-formaten dan dat ik denk dat ze zijn behoorlijk 99, 99% van wat nu in de video of audio gebruikt (dus Nuti mei must codeckuri). Het heeft dezelfde functies als bs player (ondertiteling voor-of achteruit, verschillende beeldformaten 4: 3, 16: 4, 16:. 9 etc, het aanpassen van kleur en geluid enige dat niet heeft, is dat geen menu in het Roemeens maar ik denk dat dit zal geen probleem zijn, toch?. Mege op mijn fb en tot nu toe nog niet gevonden een video-of audio-indeling die nul geopend incercatil heeft, zult u geen spijt

 21. Dani zei hij

  Hoe kan afdalen naar BSplayer ondertitel onder het beeld propriuzisa (dwz zwarte tape die onder het beeld blijft). Ik heb geprobeerd de knop om de uitlijning te verschuiven, maar 0 een negatieve waarde die (ik vermoed) de afdaling ondertitel moet het mogelijk maken niet aanvaarden. Is er enige instellingen die voorkomen (of laten) wat ik wil?

 22. florijn zei hij

  waarom als ik geef bublu klik op bsplalyer zwarte verschijnt peferestra

 23. hallo.
  Ik zeg in het begin dat er keek ik zorgvuldig helemaal de tutorial, maar leerde ik wat nieuwe dingen.
  maar .. Enig idee als je kunt instellen dat wanneer gegeven pijl links of rechts knuffel terug of vooruit naar de film een ​​aantal seconden van mijn keuze te geven?
  En ik hoop dat u begrijpt en ik hoop dat je dit ding kunt instellen ..
  verwachten een antwoord.
  thx!

 24. Roby zei hij

  Sall heeft een tutorial en hoe het te laten lijken alsof je schot je naar beneden "videotutorial.ro" plzzzzz niet doen

 25. ge3orge3 zei hij

  Salute!

  Hoe kan ik mezelf ondertiteling in GOM Player heen en weer?
  Bedankt!

 26. Grecu zei hij

  .. Ik heb een vraag over het gebruik van een BS Pro en ik wil graag de details van de afdeling te ontvangen (ondertitel download op het internet met BS Pro)
  jaar speler vinden een site die automatisch downloadt ondertitels
  Ik zou graag willen weten of ik kan ook andere sites die jaar BS Player om ondertitels te downloaden ....

  BEDANKT

 27. doinita zei hij

  Ik kan een videokaart niet installeren op mijn computer nvidia7200gs 256mbz gratis

 28. Kristian zei hij

  Een van de beste tutorials op het net ;) Jooble GOED!

 29. seby2193 zei hij

  BS Player is een goede software voor tv-tuner te bekijken TV heeft ook teletekst

 30. marinier zei hij

  Ik slaagde sal cristi titratie aan te passen, maar blijft iets als echtgenoot titratie van een andere taal, dat is alles wat ik film.si bsplayermultumesc om hulp als u uw hulp, dank kan sturen

 31. andolis49 zei hij

  marinier: Sal titratie Cristi we erin geslaagd zich aan te passen, maar blijft iets als echtgenoot titratie van een andere taal, dat is alles wat ik film.si bsplayermultumesc om hulp als u uw hulp, dank kan sturen

  Als de film in avi-formaat kunnen niet ondertiteling verwijderen ...

 32. marinier zei hij

  bedankt voor. info. dan blijven en titratie is de film

 33. Goedenavond! We vonden geen un'loc 'waar plaats ik mijn vraag, dus ik verontschuldig me dat ik hier doe, in de onderste balk van de laptop, de rechterkant van het horloge is een luidspreker icoon, vandaar kunnen verhogen of verlagen van de luidspreker volume-difuzorului '. niet weet wat de oorzaak is op een moment kan niets doen met dit icoon, ik niet meer verschijnt als ik klik op het in de luidsprekerbox, en daarom niet kan omgaan met de spreker. Kunt u mij helpen? Thanks a lot, Aura Radulescu-Sorry ik kan niet het bovengenoemde onderwerp te bespreken, weet ik niet.

  • Aura: Goedenavond! We vonden geen un'loc 'waar plaats ik mijn vraag, dus ik verontschuldig me dat ik hier doe, in de onderste balk van de laptop, de rechterkant van het horloge is een luidspreker icoon, vandaar kunnen verhogen of verlagen van de luidspreker volume-difuzorului '. nustiu van de zaak op een moment kan niets doen met dit icoon, ik niet meer verschijnt als ik klik op het in de luidsprekerbox, en daarom niet kan omgaan met de spreker. Kunt u mij helpen? Thanks a lot, Aura Radulescu-Sorry ik kan niet het bovengenoemde onderwerp te bespreken, weet ik niet.

   Hoe "calculatorist" Ik ben niet me ooit is overkomen zo, en je de eerste keer te horen. Ja, ik toevallig niet helemaal en toen ik aan het doen was ontstaan. Maar om te komen en er gebeurt niets als je er op klikt, ik Patito. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Uninstall en de geluidskaart driver opnieuw te installeren. verwijder deze dan uit controle pannel dan Add / Remove Programs of Revo (die een tutorial hebben, schrijven in de 'Search videotutorial.ro ... "in de rechterbovenhoek: Revo, je binnenkomt en je zal de tutorial) u uw pc opnieuw op te starten dan wanneer je terugkomt van herstart uw geluidskaart driver opnieuw te installeren. Je hebt geen enkele gedetailleerde hebt wat windows xp, vista, win7 ...

 34. Marius zei hij

  hallo. Ik heb een probleem met VLC's. Zet de playlist na de film ik wil hem zien en geef spelen, ik heb niets, maar een beeld 'met vlooien ", zoals TV gewoon niet beweegt ziet, maar het geluid wordt gehoord perfect. en ik wil weten hoe ik dit probleem kan oplossen. please help me.

 35. shi trok hem surfen op de site ... heel goed ... wat dacht je ... Ik gebruik VLC jarenlang had shi ... lam op xp, vista ... shi shi op me nu ik op win7 shi shi goed gaat ... of langer shi andere goede programma's (of beter), maar in de top blijft ... ;)

 36. Gabriela zei hij

  Ik heb een vraag, hoe weet je mijn ondertitel te beschermen met s en t (ik hoop dat u begrijpt, omdat er geen toetsenbord niet die punten hebben)

  • Adrian zei hij

   Gabriela: Ik heb een vraag, hoe weet je mijn ondertitel te beschermen met s en t (ik hoop dat u begrijpt, omdat er geen toetsenbord niet die punten hebben)

   Kijk goed naar de tutorial aan het einde zonder te scrollen bleek waar te lopen en wat te doen om uw diakritische tekens ondertiteling te verdedigen! Je gaat in instellingen dan optons Ondertitel en kies daar West-Europese ...

 37. Nou hangt ondertitel ... als het niet met sh heeft geschreven ... shi tz anders latente nus kan ...

 38. Viorel Popescu zei hij

  Ik vond de uitleg, wijzen beiden hoe logisch. Intersite hoe kon ik zou een ondertitel tekst van de ene taal in een andere taal met behulp van taalhulpmiddelen veranderen. Is het mogelijk?

 39. anoniem zei hij

  Alsjeblieft!, Ik ster Bs.pleyer, ging ik de controversiële straf en in plaats daarvan een ander bestand Ik verwijderde BS verwijderen. Nush wat nu te doen want we trekken dinou. wachten op antwoorden.

 40. Petre zei hij

  hallo heb een verzoek:!? bij het lossen van de ondertiteling online, het laatste waar de winkel for'm proberen al enige tijd om uit te vinden waar de winkel ondertiteling downloaden.

 41. Bedankt voor het helpen van ons krijgt dit programma kunt u gemakkelijk en soepel weer bedankt

 42. BSPlayer Buna.Eu hebben een probleem. Wij installeren, werkt perfect, maar het scherm kleur is groen deschis.Nu weten wat lipseste.Daca me kan helpen ...
  Heel erg bedankt en proficiat voor deze website, heb ik veel geleerd hier
  eerbiedig

  • Albert zei hij

   BSPlayer Buna.Eu hebben een probleem. Wij installeren, werkt perfect, maar het scherm kleur is groen deschis.Nu weten wat lipseste.Daca me kan helpen ...
   Heel erg bedankt en proficiat voor deze website, heb ik veel geleerd hier
   eerbiedig

   Ik weet niet hoe om u te helpen met uw probleem waarschijnlijk zal Adrian, maar ik stel voor om het probleem aan GOM Player die een tutorial op de site te gebruiken op te lossen.

 43. Albert
  Dank je wel mooi. Ik heb je advies opgevolgd precies. Ik downloadde Gom Player, zoals beschreven in de tutorial en doet het erg goed.

 44. bpm_22 zei hij

  gelikte website felicitari.GRECU vroeg je wat ik wil het antwoord SAL ik ken. HOE KAN IK DOEN ANDERE Ondertiteling uit VLC naar SITURI.MS downloaden

 45. Pauli zei hij

  met welk programma je gefilmd desktop? Facaeti neem een ​​videotutorial over dergelijke programma's! instellingen met alle ziel!

 46. mihai zei hij

  Gelieve Facaeti een videotutorial over programma ptr. videotutoriale gemaakt van desktop-en registreert video en geluid. instelling met alles! van ziel behagen.

 47. I0nutZ zei hij

  Dus ik heb een BSplayer Laatste versie is 2.53.1034 en ik heb een probleem met diactricele in het Roemeens opstarten van de ondertiteling of menu .. Ik moet zeggen dat ik controleerde de West-Europese en ik doe een, ik, maar T en S niet .. controleren voordat West-Europa maakte geen een, ik, maar ik gaf in het Roemeens menu met de soorten dom om Vervangen, ik, ik een b Dead strepen terug met stam en ga zo maar door .. nu het menu is ok in het Roemeens schrijven wanneer ik wil gaan (uit) van het en als ik klik rechts en schrijf alle diactricele extensies verschijnen in de Roemeense taal, maar wanneer ik in het menu BSPlayer schrijven, ik, maar het geeft me en en S, T en begrijpen niet waarom, want het maakt me helemaal in Subtitle A, I, A maar t, s niet gek ... ik zocht op google maar niets soortgelijke problemen met een uitzondering op veranderingen in de regionale taal Roemeense taal in het bedieningspaneel en toen ik dat deed, dus ik lijken onzin diactrice als voorheen wijziging van de Roemeense pond in regionale en taal van de ondertiteling films te zien onderaan het menu was ok, maar nu is het bijna het tegenovergestelde .. please help mij is dat niet het enige programma dat dit doet, want ik heb een aantal programma's in het Roemeens lb en alle onzin Delea worden gezien en niet eerder gezien en ik vergat te zeggen dat die programma's voor het schrijven van OK nu zie brak niet weten waarom zou dan een oplossing please help maaaaaa en ms ..!

 48. Kristi zei hij

  Ik heb eens aangekomen op uw video `... nogmaals bedankt prachtig! taak van 10 noot

 49. Samuel zei hij

  Salut!

  Ik heb een video en een subtitel en willen ze vasthouden. Gemiddelde van 2 bestanden (video en ondertiteling) tot slechts een (ondertitel van de film permanent aangesloten op het) zijn.

  Ik probeerde programma's en weet ik niet.
  Ik heb hulp nodig!
  Mijn adres puinhoop ii [Email protected]

  • alex1997 zei hij

   Samuel:
   Salut!

   Ik heb een video en een subtitel en willen ze vasthouden. Gemiddelde van 2 bestanden (video en ondertiteling) tot slechts een (ondertitel van de film permanent aangesloten op het) zijn.

   Ik probeerde programma's en weet ik niet.
   Ik heb hulp nodig!
   Mijn adres puinhoop ii [Email protected]

   hallo! Ik schiet de film ondertiteling inaginea d ... na dat je opent. Succes

 50. Bazdar Anamaria zei hij

  Kunt u mij zeggen wat ik moet doen niet werkt bs player nodig om aero schakelen en weet niet waar? Ik 7 ramen, dank u

 51. Angheluta andreea zei hij

  het is super hard

 52. George zei hij

  Ik installeerde onlangs VLC v137.826 (2.76 MB) en ik heb nu geleerd om te scannen de geïnfecteerde pc is wegens hem. Alle latere versies van verschillende locaties (FileHippo, producer, CNET) testten we op VirusTotal en lijken virussen.
  Ik begrijp niet hoe niemand opgevallen dat VLC lijkt te worden besmet, zelfs de nieuwste versie. In principe gebruiken soms VLC alleen voor het luisteren naar muziek (geen afspeellijst, enz.) en minder voor video. Ik zocht een andere mediaspeler nog klein, maar vooral voor audio en video, maar kan het niet vinden. Geef me een suggestie (ik gestudeerd over alles op deze site en op anderen). Dank bij voorbaat!

 53. Marian zei hij

  Salut.Va please help me in een telefoon problema.Am een ​​film gedownload en ik zie het met BSplayer, maar werd gezien liggend op zijn kant. BSplayer is een omgeving waarin hem nu? Heel hartelijk bedankt.

 54. AdrianGudus zei hij

  Marian:
  Salut.Va please help me in een telefoon problema.Am een ​​film gedownload en ik zie het met BSplayer, maar werd gezien liggend op zijn kant. BSplayer is een omgeving waarin hem nu? Heel hartelijk bedankt.

  BSPlayer niet weten om een ​​dergelijke setup hebben, maar ik ben er zeker van dat KMPlayer mezelf iets want zodra ik gebruikte het om dezelfde reden. Schrijven van het zoekvak in de zijbalk, rechts boven: KMPlayer, druk op Enter en je zult de tutorial vinden

 55. catalina zei hij

  Hallo Ik heb een tablet en geïnstalleerd VLC en ik geef aan een film kijken sunetu niet gaan zien deze film ... maar ik weet niet hoeft dc niet horen. Kan iemand mij helpen?

 56. Dragos zei hij

  Ik heb een probleem bij het gebruik van het format in 4: 3, wanneer de ondertiteling, foto zout ... weet niet welke instellingen te gaan !!!

Trackbacks

 1. [...] Van de PC buffer zal moeten een aantal instellingen maken als je Winamp of BS Player gebruiken. De instellingen zijn zeer eenvoudig en in detail werden uitgelegd in de tutorial video. Dus als je [...]

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.