11 Opera, een browser super snel, nu met ondersteuning voor extensies - video tutorial

Hallo vrienden, vandaag zal ik de nieuwe Opera beta 11 die wordt geleverd met veel goodies en Opera première, ondersteuning voor extensies te presenteren.
Opera 11 nam veel snelheid, net als Prince Charming (toename in een jaar zoals in andere 10) uitzonderlijke bewegen, bijna zo goed als Google Chrome, die net tussen ons, het is briljant als het gaat om manager downloaden of updaten van de cache "monster" van de servers van Google.
Nieuwe extensies zal ondersteuning brengen voor Opera in de ogen van de fans van maatwerk, zelfs zonder extensies, Opera webbrowser biedt vele handige tools standaardmodus van sync, widgets, e-mailclient, Opera Unite, Notes (gesynchroniseerd).
Laten we praten over snelheid, na alles wat ons allen interesseert, in de link hieronder vindt u de testresultaten Vredestichter van Futuremark, dit programma benchmark-online test verschillende functies van de browser zal meer tests in de loop van de dag toe te voegen kan zien vandaag.
http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=4qnA
Ik hou erg van de Opera-browser, tot nu toe heb ik niet in staat om 100% te gebruiken door gebrek aan plugins, nu met de invoering van steun voor uitbreidingen Ik zal definitief Opera verplaatst geweest, zal Firefox laat dat me teleur als het gaat de snelheid waarmee interpreteert javascript sites, chroom teleurgesteld me met download manager, download het in sommige gevallen corrupte bestanden, niet na te denken over wat het zou betekenen om uiesc beschadigde BIOS-flash.
internet explorer heeft grote vooruitgang geboekt, maar kan niet tippen aan de populariteit van Firefox of Chrome snelle site, hopelijk Opera, met de introductie van de uitbreiding zal het succes dat het verdient te zijn, super speed is de beeldkwaliteit is extra scrolling luxe hardwareversnelling, javascript sites zijn een speeltuin en bedienen vele functies 11 default.
Eerlijk gezegd, ik denk dat het succes van de Opera-browser en-n, verdienen dit.
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Veel plezier!
UPDATE 5-12-2010
Voor degenen die willen naar de weergavemodus van bookmarks aan te passen, heb je hier een korte handleiding gemaakt door collega Adrian: http://screenr.com/wWL

door Cristian Cismaru


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Dumitrel zei hij

  Cristi Bravo! Zeer mooie en goede tutorial. Ik gebruik nog steeds Opera maar ik heb nog niet geslaagd in de beta-versie 11. Aanhoudende succes maakte mooie en handige tutorials.

 2. Ik ben blij met zeer goede tutorial ms lang en een goede gezondheid

 3. Cristi zeer goede tutorial. Vanaf nu hoef je niet meer te gebruiken om Mozilla en Opera 11 gebruiken?

  • BGDZeer goede tutorial Cristi. Vanaf nu hoef je niet meer te gebruiken om Mozilla en Opera 11 gebruiken?

   Je gaat naar de opera, omdat ik problemen met javascript sites op firefox had, opera leek niet te javascript bestaan, wanneer het wordt gelezen html
   Het is een zeer succesvolle browser, I en LastPass, vloeiend schuiven, bladwijzers synchroniseren met uw mobiele telefoon etc.
   Ik zie niet in waarom ik zou blijven op firefox

   • Cristi-admin:
    Je gaat naar de opera, omdat ik problemen met javascript sites op firefox had, opera leek niet te javascript bestaan, wanneer het wordt gelezen html
    Het is een zeer succesvolle browser, I en LastPass, vloeiend schuiven, bladwijzers synchroniseren met uw mobiele telefoon etc.
    Ik zie niet in waarom ik zou blijven op firefox

    Ja begrijpen, raden Mozilla Opera in zijn plaats, ik zou mezelf gaan Opera 11

    • BGD:
     Ja begrijpen, raden Mozilla Opera in zijn plaats, ik zou mezelf gaan Opera 11

     Aaaaa, Cristi Ik heb een vraag voor u: Ik heb een Intel Pentium Dual-Core E5300 en ik wil overklokken doen tot 3.0GHz, ik ga er op? En ik hoor ze als je overklokken van de processor verlaagt het leven, is het waar? en vermindert dca te geven over hoe het leven? 9drastic?)

     • BGD:
      Aaaaa, Cristi Ik heb een vraag voor u: Ik heb een Intel Pentium Dual-Core E5300 en ik wil overklokken doen tot 3.0GHz, ik ga er op? En ik hoor ze als je overklokken van de processor verlaagt het leven, is het waar? en vermindert dca te geven over hoe het leven? 9drastic?)

      Overclock je niet geleerd, geen wonder, zal niemand je wat magische cijfers geven.
      Bent u en uw computer ...

 4. Zeer goede browser werkt erg goed.
  Bedankt voor de tutorial.

 5. Als je kijkt naar de links onderaan deze pagina http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=4qnA zult u zien dat de snelste browser is een platform operavoorstelling.

 6. sailorriver zei hij

  Een ander interessant kenmerk van deze browser is "Tab Stacking" zodat we kunnen meerdere tabbladen in een venster te groeperen.

  • sailorriver: Een ander interessant kenmerk van deze browser is de "Tab Stacking" dus we kunnen groeperen meerdere tabbladen in een enkel venster.

   Goed punt, ik weggelaten deze functie erg handig bij het werken met jdemi van tabs.
   Simpel gezegd tabs van elkaar en je groepen tabs creëren, zodat we kunnen tabs verwante en ruimte te besparen.

 7. pc1990 zei hij

  Het gebruik van Firefox, nu moeder en is vastbesloten om te gaan om gewoon te werken, omdat het heeft veel meer voordelen zoals firefox, opera voor mijn ontevredenheid is dat er geen Adonai 'ietab "Ik nodig.

 8. Eerlijk gezegd mam en ik hou van Opera, dank tutorial.

 9. ! Cristi Hallo Ajutama vrij neem dan een probleem met de PC I postato aicea:http://www.youtube.com/
  ROF zullen van harte ajutatima

  • alexHallo Cristi Ajutama vrij neem dan een probleem met de PC I postato aicea:http://www.youtube.com/
   ROF zullen van harte ajutatima

   Voer de veilige modus en verwijder de laatste keer dat u hebt geïnstalleerd toch je chaos er te veel besturingssystemen.
   Als je niet gaan, herstellen van uw pc na een back-up, als je een cursus gedaan.

 10. stro en veilige modus fout lijkt mij dat blauw en me niet laten gaan :), backup ik facut..sa gebroken worden iets ?: |

 11. Jellfis zei hij

  Het is een goede browser, maar ik ben nog steeds niet overtuigd van het gebruik, consumeren als een "locomotief" zou er geen middelen nog op een systeem dat 1gb / RAM 3-6 tabs heeft tot ongeveer gooien sistēmu! Ik ben een fan firefox en ik probeerde te bewegen, maar het zag er niet niet weet dc, eindelijk!
  Nog vandaag de definitieve versie van zowel Firefox | Opera en dan een beslissing nemen!
  http://images.bitshock.org/images/l6657mo1r7wugyeaxw5q.jpg

 12. Sergiu zei hij

  Weet dat ik zal gebruiken vanaf nu 11 werk, heb je deze kracht van geloof ... je weet wel?

  • Sergiu: Weet dat ik zal gebruiken vanaf nu 11 werk, heb je deze kracht van geloof ... je weet wel? :):):) . Bravo sante je best, keep up the good work. respect MAN :)

   Ik hoefde niet te hard strijden, Opera heeft je overtuigd, niet hoe ze het niet leuk.

 13. Sergiu zei hij

  Ik denk ... wat een browser? een gemeenplaats dat we elke dag, dat wil zeggen gebruiken, goed niet een zachte compound wie weet wat, maar hier in te stellen het hoofd en voel plezier bij het navigeren met zijn hulp, dat is cool

  • Adrian admin zei hij

   Sergiu: Ik denk ... wat een browser? een gemeenplaats dat we elke dag, dat wil zeggen gebruiken, goed niet een zachte compound wie weet wat, maar hier in te stellen het hoofd en voel plezier bij het navigeren met zijn hulp, dat is cool

   Uw browser is niet meer triviaal. Als we denken betere browser doe bijna alles is hij het meest gebruikt software op de PC, browser brengen we de meeste tijd met hem te betalen rekeningen, online games spelen, je e-mails te lezen, maak online betalingen te doen winkelen, of te downloaden applicaties die u gebruikt om toegang te krijgen tot andere online diensten voor het converteren, opslaan, bewerken en nog veel meer

 14. Stefan zei hij

  waar we kunnen downloaden een link plss

 15. Cristi Ik heb een enorme verzoek aan u als u me helpen, ik heb een kamer met ip van producent Grandtec ipcamera pro en niet gevonden ergens firmware-update helemaal niet, helemaal niet nieuwere je weet hoe zie ik dat vinden dat het nu v2.90EU heeft is een beetje oud uit 2009 en ander heeft nog iets extra ik kan zien in de handleiding heeft het andere functies fPS-instelling spullen dastea er ook in control panel hebben ze dus hoe de hel gevonden ik heb duizend firmware die slecht kwamen zocht en we vonden heeft een website zo dom niet iets vinden GD-370PRo e × VGA-camera 640 480 gratis WiFi. Please help me Ik over firmware

 16. Xantes zei hij

  Beide Opera 10.63, 11 en Beta, een groot probleem van de browser heeft, is een van de compatibiliteit met de toepassing Kee Pass. Als dezelfde link die u opent in een voormalige tab - dat als je een tab hergebruiken geopend - en voer een zekere band, een ander dat werd geopend en voer dezelfde band als in de hergebruikt in een nieuw tabblad geopend, Opera niet doet de naam van de titel van het tabblad weer geopend na de link geïntroduceerd - net als Mozilla Firefox, Internet Explorer, en als ik-vergis en Google Chrome - en dat is een existentieel probleem voor Kee Pass gezien het feit dat het is gebaseerd op de erkenning van dezelfde namen van de tab is waar de link wordt geplaatst, of het nu een nieuw tabblad, of één hergebruikt.
  Eerlijk gezegd, ik haat deze onaangepastheid die uit Opera, de toepassing Kee Pass en ik wou dat ik kon Opera in overeenstemming met Kee Pass gebruiken. ... Ik weet dat velen zullen zeggen dat Opera komt - zoals veel andere browsers met een password manager -, maar is net zo verward en simplistisch als de andere!
  Er is een of andere manier in staat om deze tekortkoming dat ik Opera, om te worden gebruikt Kee Pass toepassing te verhelpen, zo makkelijk als in andere browsers?

  • Adrian admin zei hij

   Xantes: Zowel de Opera 10.63, 11 en Beta, een groot probleem van de browser heeft, is een van de compatibiliteit met de toepassing Kee Pass. Als dezelfde link die u opent in een voormalige tab - dat als je een tab hergebruiken geopend - en voer een zekere band, een ander dat werd geopend en voer dezelfde band als in de hergebruikt in een nieuw tabblad geopend, Opera niet doet de naam van de titel van het tabblad weer geopend na de link geïntroduceerd - net als Mozilla Firefox, Internet Explorer, en als ik-vergis en Google Chrome - en dat is een existentieel probleem voor Kee Pass gezien het feit dat het is gebaseerd op de erkenning van dezelfde namen van de tab is waar de link wordt geplaatst, of het nu een nieuw tabblad, of één hergebruikt.
   Eerlijk gezegd, ik haat deze onaangepastheid die uit Opera, de toepassing Kee Pass en ik wou dat ik kon Opera in overeenstemming met Kee Pass gebruiken. ... Ik weet dat velen zullen zeggen dat Opera komt - zoals veel andere browsers met een password manager -, maar is net zo verward en simplistisch als de andere!
   Er is een of andere manier in staat om deze tekortkoming dat ik Opera, om te worden gebruikt Kee Pass toepassing te verhelpen, zo makkelijk als in andere browsers?

   Houd Pass lijkt een "dom" of liever gezegd niet zo goed als Last Pass. Zie handleiding hebben we al over Last Pass, schrijf je in het zoekvak rechts: LastPass, u voert en u vindt de tutorial kan worden gebruikt met elke browser en elke rekening

 17. Csabaxb zei hij

  Niet slecht, maar het eten van de juiste middelen. Dat is waar geluk. Ik had (11) in je eerste les is geïnstalleerd, maar na een paar dagen dat ik huilde, nadat hij werd in de helft. Nu verlaat ik meer tijd om te zien wat hij weet, en zoals ik nu ongeveer 2 maanden hebben geschreven passeren als standaard browser of nog niet?. Comodo Dragon met behulp van het moment en im dergelijke.

 18. Csabaxb zei hij

  Sorry, ik vergat de 5 sterren!

 19. Adrian admin:
  Houd Pass lijkt een "domme" of liever gezegd niet zo goed als vorig Pass. Zoals we al zien leerprogramma Last Pass, schrijven in het zoekvak aan de rechterkant: LastPass, die u invoert en u vindt de tutorial kan gebruikt worden met elke browser en elke rekening

  Sir Adrian, KeePass is niet dom helemaal niet, als je het niet gebruikt, betekent niet dat het een goed programma.
  Password manager die buiten de browser kan worden gebruikt?

  • Adrian admin zei hij

   Cristi-admin:
   Sir Adrian, KeePass is niet dom helemaal niet, als je het niet gebruikt, betekent niet dat het een goed programma.
   Password manager die buiten de browser kan worden gebruikt?

   Ja, het spijt me dat we niet opgeven dat het "dom" voor mij. Je stil nu? Hoeveel toepassingen vereisen wachtwoorden? Yahoo Messenger? Laten we eerlijk zijn ... we hebben het recht om te overwegen elke toepassing dom om mij, nogmaals, ik verontschuldig me dat ik niet zeggen: "voor mij" Ik ben er zeker van dat je enorm gebruikt Keep Pass

 20. Symbian zei hij

  Ik kan geen verduidelijken en me hoe dat te doen en bladwijzers Firefox?
  Ik bedoel een "bladwijzerbalk" tonen, en om te zien niet alleen favicons siteurilor.Ca I `ve gekraakt is.

  • Adrian admin zei hij

   Symbian: Ik kan geen verduidelijken en me hoe dat en Firefox bookmarks doen?
   Ik bedoel om een ​​"bladwijzerbalk" laten zien, en om favicons te zien siteurilor.Ca Ik gaf gewoon i`am niet eindigen.

   Zorg dat DEZE zelfstudie (klik op dit woord in rood) was moeilijk, hè?

 21. Symbian zei hij

  We zijn erin geslaagd in het einde, maar geen pictogrammen geven op alle locaties ... plus gotta af te bakenen elke optie om bookmark sa`l Werken met bookmarks opdagen ... het is een pijn in het gezicht van firefox opera ... Mijn mening

  • Adrian admin zei hij

   Symbian: We zijn erin geslaagd in het einde, maar geen pictogrammen geven op alle locaties ... plus gotta af te bakenen elke optie om bookmark sa`l Werken met bookmarks opdagen ... het is een pijn in het gezicht van firefox opera ... Mijn mening

   Het is geen Chin, alleen jij niet dat bookmark op duizend manieren te leren kennen. Get klikt HIER en zie kleine handleiding (klik op het woord hier in het rood). Alles wat we daar hebben laten zien is geldig voor elke browser. meer juccati je vrienden met je muis, klik op Websites, trekt u de knoppen, slepen en neerzetten om het even wat niet ontploffen!

 22. Xantes zei hij

  Ik begrijp dat Adrian is dat! Het lijkt een geschil tussen twee Adriani zijn! Nou ...

  Zoals zegt Cristi Teodorescu Er is geen buiten Password Manager (beter) dan Kee Pass.
  Voor dat Adrian heeft slechts een bittere-account op Yahoo Mail, dat één en hetzelfde wachtwoord en een account op Facebook en / of eventueel de Tweetwer nodig noch afvragen ze niet nuttig vinden Kee Pass ... anders noch was uitgevonden om hem graag!
  In plaats daarvan, voor mij - dus niet voor hem - het is erg handig gezien het feit dat ik heb honderden en honderden wachtwoorden, alleen maar omdat er een app die ik elk wachtwoord kan opslaan, praktisch voor elke situatie en voor dat we moeten om hetzelfde wachtwoord voor alle websites, accounts, forums, etc., etc. hebben! Dat is natuurlijk dom voor hem om een ​​veel meer geavanceerde set-ari en een die hij niet heeft, noch behoeften dan Yahoo Mail en Yahoo Messenger en eventueel een social networking site, maar dat Ik durf te wedden dat als hier niet elders - aan anderen presifleze, normaal is hij nutteloos!

 23. Cosmin zei hij

  10.Mi erg leuk vonden tutorial.Dar, ik denk dat je vergeten muisgebaar

 24. Ik ben heel benieuwd of het beter dan Firefox Opera finale 4 11 zal zijn. Wat denk je ?!

 25. Cosmin: 10.Mi erg leuk vonden tutorial.Dar, ik denk dat je vergeten muisgebaar

  Mouse Gestures van de opera verdient een tutorial die andere interessante opties zal krijgen.
  Opera is een krachtige browser met vele mogelijkheden, kun je niet praten over alles in een tutorial.
  Wordt vervolgd ...

 26. Hagi: Ik ben erg benieuwd of het beter dan Firefox Opera finale 4 11 zal zijn. Wat denk je ?!

  Duidelijk, Opera is sneller, maar Firefox heeft zijn fans, in het algemeen de gebruiker is conservatief, ik ben blij dat geen last heeft van conservatisme, als morgen zal komen een beter product, zal ik zeker gebruiken.

 27. Hallo Opera heeft een goede baan, maar ik blijf bij Mozilla, omdat ik nog steeds gebruik ydetector website en als ik het werk op deze site werken niet in het normale bereik. In Mozilla gaan vlot Enig idee waarom? Thanks

 28. ALEXANDRU zei hij

  Voor vloeiend schuiven in Firefox kun je naar Extra> Opties> Geavanceerd> vifati Btowsing en gebruik vloeiend schuiven.

  • Adrian admin zei hij

   ALEXANDRUPt vloeiend schuiven in Firefox kun je naar Extra> Opties> Geavanceerd> vifati Btowsing en gebruik vloeiend schuiven.

   Ook niet bewegen zoals in Opera wat je ook doet. Vloeiend schuiven van Opera is uniek en beste moves

 29. Adrian admin zei hij

  Xantes: Ik begrijp dat Adrian is dat! Het lijkt een geschil tussen twee Adriani zijn! Nou ...Zoals zegt Cristi Teodorescu Er is geen buiten Password Manager (beter) dan Kee Pass.
  Voor dat Adrian heeft slechts een bittere-account op Yahoo Mail, dat één en hetzelfde wachtwoord en een account op Facebook en / of eventueel de Tweetwer nodig noch afvragen ze niet nuttig vinden Kee Pass ... anders noch was uitgevonden om hem graag!
  In plaats daarvan, voor mij - dus niet voor hem - is erg handig gezien het feit dat we hebben honderden en honderden wachtwoorden, alleen maar omdat er een applicatie die ik elk wachtwoord op te slaan, vrijwel elke situatie en dat MUST men moet hetzelfde wachtwoord voor alle websites, accounts, forums, enz., enz. te hebben! Natuurlijk is het dom voor hem, want het heeft een veel meer geavanceerde set-ari en één dat hij die moet niet alleen Yahoo Mail en Yahoo Messenger en eventueel een social networking site, maar dat ik durf te wedden dat doet niets-zoals hier - voor anderen presifleze, normaal dat hij is nutteloos!

  Je gaf LastPass is zelfs een kans? Je zag er zelfs tutorial om te zien wat hij in staat is? Ik heb veel accounts, weet niet waar je scoso op die met Twitter en Yahoo Mail .... OK Houd Pass houdt uw lokale wachtwoorden, toch? Bunnn ... wat doe je met die wachtwoorden, tenzij je internet? Welke toepassingen het wachtwoord dat u bidden gebruiken? HIER Afdrukken op ... Het spijt me dat je niet passen in het venster alle accounts ... .iti kan vertellen hoeveel er als je kijkt naar de schuifbalk in print

 30. Adrian admin zei hij

  Xantes: zelfs vrij mij uitleggen wat is het voordeel van lokaal opgeslagen wachtwoorden dankzij houden Pass, heb je toegang tot hen en je ziet ze of houtkap te automatiseren als je geen internet? wat is het voordeel? Blijf op de hoogte wat er meisje Last Pass Pass?

 31. Adrian admin zei hij

  Xantes en een ander ding ... En Last Pass en Pass Houd vereisen één wachtwoord toegang tot de database van wachtwoorden voor websites. Wie zei dat het gebruik van Pass Laatst kunt u een wachtwoord niet gereed voor elk account? Bovendien biedt het ook een generator complexe wachtwoorden en u kunt het type van encryptie of hoe sterk je bent, wat op basis van de letters, de cijfers, de tekens, letter tekens en cijfers of letters en tekens en kies enzovoort. Niet eens je keek naar de tutorial voordat je langs en af ​​te wijken van het onderwerp dat u me met als onnodig gewoon gebruik maken van Yahoo of Twitter-accounts en sociale argumenteren. Om toegang te krijgen tot de database Pass Houd wachtwoorden u een wachtwoord nodig, toch? en Laatste baan als ehh, maar alleen toegang tot de database wachtwoorden voor elke account een andere voor elk account. Houd Pass en zo verder we leerprogramma Last Pass. Wil ik de tutorial te kijken voordat je naar de plaatsen waar we wel of niet goed zijn ... die geen verband gezien het onderwerp hebben we het over heeft. We hebben het over een password manager niet over mijn accounts of welke dienst kan ik me inschrijven?

 32. Xantes zei hij

  Als ik denk dat ze waren voordat je praat, niet om alvorens te denken niet meer vragen stellen mij boven spreken!
  Je had en je die toepassingen die wachtwoorden nodig hebben en kunnen niet worden gebruikt LastPass nodig hebben, dat is een toepassing afhankelijk is van browsers, terwijl KeePass-u, nee, maar haat tegen jezelf je gedachten impaienjeneste ... waarom niet je ziet !!!

 33. voor mij heeft het nadeel dat de toolbar Yahoo Mail niet kunt importeren in Internet Explorer me toont op elk moment als we een nieuw bericht ontvangen.

 34. Maar niet tehnlogia foloeste de videokaart als Firefox en IE 4 9?

 35. Ik probeerde het verplaatsen van de scroll is goed en een lust voor het oog.

  Maar ... Ik geïmporteerde bladwijzers in Firefox en niet weten waarom, maar ik kies om me te tonen toolbar bladwijzers plaatsen en de map heeft koppelingen redde hem, heb je niet laten zien lege bar . Ik heb geprobeerd om de banden te trekken de bar met slepen en neerzetten, dus ik heb geen te nemen.
  Dat is vervelend om geen bookmarks toolbar timpu` gemakkelijk te gebruiken en alles wat je wilt 5-6 belangrijkste sites gebruiken voor u om achteraf in het menu Bladwijzers in te voeren, daarna folderu` wilt na dat de website ... nou me een hoofdpijn om dit 20-30 keer / dag te doen.

  • Adrian admin zei hij

   Alex: Ik heb geprobeerd, beweegt goed en is een lust voor het scroll ochi.Dar ... Ik bladwijzers importeren uit Firefox sites en weet niet waarom, maar ik kies om me te tonen de Bladwijzerwerkbalkmap en sites CPC heeft banden redde hem, heb je niet laten zien dat lege bar. Ik heb geprobeerd om de banden te trekken de bar met slepen en neerzetten, dus ik heb geen te nemen.
   Dat is vervelend om geen bookmarks toolbar timpu` gemakkelijk te gebruiken en alles wat je wilt 5-6 belangrijkste sites gebruiken voor u om achteraf in het menu Bladwijzers in te voeren, daarna folderu` wilt na dat de website ... nou me een hoofdpijn om dit 20-30 keer / dag te doen.

   Echt waar? gaan op 1 commentaren en lees mijn commentaar, daar ben gepost 2 video's over hoe dat te doen, nu ben je op 2 reacties onder de laatste reactie op het nummer 1 geschreven in die doos (rood) te bereiken 1 pagina reacties

 36. Johnny zei hij

  Uitstekende handleiding, bravo.
  PROGRAMU is zeer goed via mozilla
  Ik heb maar een vraag, indien en er werken iets als golf sync zoals Mozilla, om uw bladwijzers en wachtwoorden op te slaan in het geval dat u wilt verwijderen of verwen uw pc en je kunt niet redden?

  De rest is gewoon wat ik nodig heb,

  bravo weer

  • Johnny: Uitstekende leerprogramma, bravo.
   PROGRAMU is zeer goed via mozilla
   Had ik maar een vraag, of en om daar te werken iets als wave sync zoals Mozilla, om u salvezesemnele boek en wachtwoorden in het geval dat u verwijderen of u te verwennen PC en je kunt niet redden? De rest is gewoon wat ik nodig hebt, bravo weer

   Kijk goed naar de tutorial !!!

 37. florijnen zei hij

  Goede tutorial, Opera eindelijk de aandacht krijgen die het verdiende, lang beschouwd als een meer exotische browser die niet verdient erin te zetten, maar beter laat dan nooit. En terwijl je de tutorial over Google Chrome, en kan zelfs een kijkje op zijn "broeders" te nemen - ChromePlus, die een heleboel dingen native geïmplementeerd heeft, SRWare Iron, Comodo Dragon, Maxthon 3, 3 Flock, RockMelt.

 38. Ik wil weten of je de Tab Bar in Bar..si adres zo ja kan bewegen !! Hoe ?!

 39. Ratzoiu zei hij

  Slick browser. Het is echt snel en heeft een zeer intelligente manier om te werken. Als de snelheid is zeer dicht bij Chrome 9 dat ik nu gebruik. Ik heb het getest en ik hou ervan.
  Na een kleine zoektocht op google iets balareli doorheen, ik erin geslaagd om Mouse Gestures om precies te gaan hoe ik het graag heb. Ik ga precies zoals ze Chrome gebruiken. Kort bewerken en aanpassen browser van de gebruiker precies doet wat je wilt. Ik installeerde extensies: Twitter, Facebook, Dropbox, Adblock, spoor mouse gestures, etc. Beweegt goed, beveel ik het. Een interessant ding over hem is te vermommen browser en maakt het mogelijk om te worden gezien als IE of Firefox, nuttige functie bij de toegang tot content die één van de twee browsers vereist.
  Opera achterover leunen macht in het opzetten diep in maatwerk en veelzijdigheid. Wie wil er een krachtige browser en functie precies hoe de gebruiker wil vinden.
  Een slimme tweak vergemakkelijkt sterk het leven en verdrievoudigt de netto-browsing snelheid door gebruik te maken van alle functies.

 40. Karolin zei hij

  Het is goed dat de Firefox-browser, maar eerlijk blijven en zeggen dat de reden.
  Mr. Cristi omdat ik nog steeds firefox browser Opera altijd vraagt ​​me waar ik wil bestanden op te slaan, en zelfs als ik geef hem de locatie.
  2 hand en torrent-bestanden en sla ze op die niet van plan hem te openen whit als firefox open de torrent en torrent kan downloaden zonder te hoeven asalvez en Fiser torrent te geven.
  Eerlijk gezegd 2 spullen voor degenen die firefox blijft succesvol maakt alles uit firefox
  En door de manier was om te kijken naar de browser spelen rouwt om dit werk omdat de fecare de pagina te vernieuwen is een flash dat is zo verblindend ogen knippert browser spelen wat ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel

  Nu, als je denkt dat je kunt maken en deze belangrijke dingen die ik heb Firefox kunt u mij zeggen dat ik er niet in geslaagd te bedienen
  Ms en felicitaties voor tutorials

  • Adrian admin zei hij

   Karolin: Het is goed dat de Firefox-browser, maar eerlijk blijven en zeggen dat de reden.
   Mr. Cristi omdat ik nog steeds firefox browser Opera altijd vraagt ​​me waar ik wil bestanden op te slaan, en zelfs als ik geef hem de locatie.
   2 hand en torrent-bestanden en sla ze op die niet van plan hem te openen whit als firefox open de torrent en torrent kan downloaden zonder te hoeven asalvez en Fiser torrent te geven.
   Eerlijk gezegd 2 spullen voor degenen die firefox blijft succesvol maakt alles uit firefox
   En door de manier waarop het was om te kijken naar de wedstrijden browser rouwt om dit werk omdat de fecare Vernieuw de pagina maak een flits zo verblindend voor het oog die knippert pagina browser games die ik hoop dat u begrijpt wat ik nu beantwoorden als je denkt dat je kunt doen en opereren deze belangrijke dingen die ik heb Firefox kunt u mij zeggen dat ik er niet in geslaagd
   Ms en felicitaties voor tutorials

   Gekoppeld aan de torrent klik HIER en bekijk de video. het was erg moeilijk toch? PS: Je weet dat ik heb geen college gedaan om erachter te komen hoe het werkt met gedownloade torrent-bestanden Opera. Sommigen van u als u de muis gemaakt van naar beneden, je bang bent om knop bent het en om te lopen met hem opdat tot ruïne.

  • florin752010 zei hij

   Karolin: Het is goed dat de Firefox-browser, maar eerlijk blijven en zeggen dat de reden.
   Mr. Cristi omdat ik nog steeds firefox browser Opera altijd vraagt ​​me waar ik wil bestanden op te slaan, en zelfs als ik geef hem de locatie.
   2 hand en torrent-bestanden en sla ze op die niet van plan hem te openen whit als firefox open de torrent en torrent kan downloaden zonder te hoeven asalvez en Fiser torrent te geven.
   Eerlijk gezegd 2 spullen voor degenen die firefox blijft succesvol maakt alles uit firefox
   En door de manier waarop het was om te kijken naar de wedstrijden browser rouwt om dit werk omdat de fecare Vernieuw de pagina maak een flits zo verblindend voor het oog die knippert pagina browser games die ik hoop dat u begrijpt wat ik nu beantwoorden als je denkt dat je kunt doen en opereren deze belangrijke dingen die ik heb Firefox kunt u mij zeggen dat ik er niet in geslaagd
   Ms en felicitaties voor tutorials

   Hoe kan camoufleren voor de browser. die worden gezien als Ff of IE ???

 41. Constantin zei hij

  Ik weet niet of iemand anders is gebeurd, maar ik ga niet videotutorialele dan een dozijn secunde.Pareri oplossingen ?? !!!

  • Adrian admin zei hij

   Constantin: Ik weet niet of iemand anders is gebeurd, maar ik ga niet videotutorialele dan een dozijn secunde.Pareri oplossingen ?? !!!

   Leeg de browser cache en geschiedenis.

 42. Hadrianus zei hij

  F Best Opera 11
  Maar ik heb een vraag hoe kan de Opera 11 iets over Download Helper van Mozilla, wat betekent dat om het te hebben getoond in de bovenste balk.

 43. Bogdan_Aiud zei hij

  Dus ja ... ik .ciar vandaag en ik werk en ik ben erg blij mee ... .Mersi-en tutorial: D ....
  (Zeer geapprecieerd deze site)
  X ... Best :)

 44. C.Razvan zei hij

  Het kan hij het beste browser, maar ik eet nog steeds vis 200 Mb RAM, en Firefox neemt minder parkeerplaatsen.
  Is het omdat het is nog steeds beta?

  • C.Razvan: Kan zijn dat hij beste browser, maar ik eet nog steeds vis 200 Mb RAM, en Firefox neemt minder parkeerplaatsen.
   Is het omdat het is nog steeds beta?

   Fratimiu meer "schudden" en je toienii van via de computer!, Ik eet gewoon mijn 50MB ik geopend Opera. Echt.

   • C.Razvan zei hij

    Dinu:
    Fratimiu meer "schudden" en je toienii van via de computer!, Ik eet gewoon mijn 50MB ik geopend Opera. Echt.

    En als we dat niet! Denk je dat ik zo'n amateur die niet weet wat is dat een firewall of antivirus? Bemoei je met je eigen zaken, voor mij zowel consumeren ding dat me stoort.
    Net als de oude versie niet verbruikt zo veel!

 45. Costel zei hij

  Dankbaar!
  Ik zou graag wat hulp, alstublieft.
  Ik installeerde Xmarks en LastPass, maar zijn niet tevreden, hoe functioneaxa de Opera. Niet zoals firefox.
  Mijn bookmarks zijn in mappen en kan niet de post te krijgen.
  LastPass geen voer het wachtwoord in. Tenzij je naar My LastPass Vault.
  Ik dacht dat ik had gehoord dat er in januari, zal niet beschikbaar zijn LastPass.
  Bedankt!

  • Adrian admin zei hij

   Costel: Dankbaar!
   Ik zou graag wat hulp, alstublieft.
   Ik installeerde Xmarks en LastPass, maar zijn niet tevreden, hoe functioneaxa de Opera. Niet zoals firefox.
   Mijn bookmarks zijn in mappen en kan niet de post te krijgen.
   LastPass geen voer het wachtwoord in. Tenzij je naar My LastPass Vault.
   Ik dacht dat ik had gehoord dat er in januari, zal niet beschikbaar zijn LastPass.
   Bedankt!

   Zorg dat DEZE zelfstudie (klik op dit woord geschreven in rood). Ik vraag me af, moet ik lopen met browser nene weet dit? die mij geleerd? Na 400 en een aantal tutorials, je hebt niets geleerd, heb je mechanisch geleerd, als je de tutorial aan de voorkant, weet niet wat te doen ... jammer dat proberen te begrijpen wat er wordt gezegd in de tutorial, niet proberen om dingen te nemen na aftrek eenvoudige logica

 46. Marian zei hij

  Ik vraag me af welk programma je gebruikt om videotutorialul dat ik wil doen te maken en ik schiet over een spel als het en vr om te weten en instellingen die zie ik niet schokkerig (met vertraging of hoe je het wilt noemen ze weten zeg wat ik bedoel ..

 47. KhnumDC zei hij

  Yes! Gefeliciteerd!
  Turn Off the Lights extensie is goed.

 48. beste browser van al wat bestaat, dat wil zeggen google chorme firefox al zijn fumate.pai als het werk 11 beta beweegt prachtig figuur uit wanneer de volledige versie zal verschijnen in het werk zal dat zijn gorgeous :)

 49. Csabaxb zei hij

  Hi guys, op 5 schreef ik dat ik opnieuw geïnstalleerd de proef, en laat meer tijd. Tijdens die lang vastgehouden tot vandaag. Niet de pagina goed te openen, denkt veel, had Adonia de adblock niet werkt na installatie, laatste Passat hij verknald. Ik klikte op btjunkie en ik een andere pagina te openen. Ik heb voorgesteld om de turbo te activeren, als hij ziet dat ik zwakke schakel. We optische Digi 100 Mb / s, alleen Firefox en Comodo Dragon vliegt. In ieder geval vond ik meer dan 10.63 versie. 11 hebben inbunatatit. Ik heb andere reviews op forums gelezen en velen klagen over bepaalde dingen. Langer, totdat de standaard is mij.

 50. Radu Petrica zei hij

  Zoals je youtube video's kunt zien na niet gaat instales authent speler die niet kan installeren

  • Adrian admin zei hij

   Radu Petrica: Zoals je youtube video's kunt zien na niet gaat instales authent speler die niet kan installeren

   Log in om te werken op google en schrijf in google: flash player, klik op het eerste resultaat, download Flash player zelfs nadat u de browser gedownload Opera sluiten en andere browsers hebben als je geopend hebt. Installeer Flash Player en start de browser Opera. Flash Player moet worden geïnstalleerd met browsers gesloten.

 51. Ik heb geïnstalleerd Opera heeft laadsnelheid van webpagina's beter dan Firefox.
  Helaas kon ik niet NoAds installeren.
  Weet iemand welke instellingen moeten worden gemaakt om te installeren.
  Dank u.

  • Adrian admin zei hij

   ion: Ik installeerde Opera heeft ook de laadsnelheid van webpagina's beter dan Firefox.
   Helaas kon ik niet NoAds installeren.
   Weet iemand welke instellingen moeten worden gemaakt om te installeren.
   Dank u.

   Je verdiende het niet deze reactie, waarom? Want je hebt niet eens de moeite om te kijken naar de tutorial aan het eind, en dan ophouden te zeggen je weet niet of je niet te leren hoe of waar u alles als je niet leert, want op die manier uw constructie ... te zal iemand in de neus de mond geven, en kauw ... eventueel ...
   Klik HIER en doen wat we in die clip gezegd (klik op het woord HIER in het rood)

   • Adrian admin:
    Je verdiende het niet deze reactie, waarom? Want je hebt niet eens de moeite om te kijken naar de tutorial aan het eind, en dan ophouden te zeggen je weet niet of je niet te leren hoe of waar u alles als je niet leert, want op die manier uw constructie ... te zal iemand in de neus de mond geven, en kauw ... eventueel ...
    Klik HIER en doen wat we in die clip gezegd (klik op het woord HIER in het rood)

    Bedankt voor het antwoord.
    Ik keek naar de tutorial aan het einde.
    Ik wist wat je toonde in de tutorial voordat je een bericht van de vraag, NoAds werd geïnstalleerd, maar niet werken, kan geen toegang tot een optie (voorkeuren of zoiets) omdat deze niet blokkeert advertenties Adblock Plus in Firefox.
    Op hun homepage schrijf iets! Je MOET jaar optie om opera handmatig in te stellen: config # PersistentStorage | UserJSStorageQuota "> = 500 Kb UserJSStorageQuota Set. Het is echt nodig!
    Alle instellingen die niet weten waar het over gaat.
    Op hun

    • Adrian admin zei hij

     ion:
     Bedankt voor het antwoord.
     Ik keek naar de tutorial aan het einde.
     Ik wist wat je toonde in de tutorial voordat je een bericht van de vraag, NoAds werd geïnstalleerd, maar niet werken, kan geen toegang tot een optie (voorkeuren of zoiets) omdat deze niet blokkeert advertenties Adblock Plus in Firefox.
     Op hun homepage schrijf iets! Je MOET jaar optie om opera handmatig in te stellen: config # PersistentStorage | UserJSStorageQuota "> = 500 Kb UserJSStorageQuota Set. Het is echt nodig!
     Alle instellingen die niet weten waar het over gaat.
     Op hun

     Kijk, doe zo HIER (Klik op het woord hier in het rood)

 52. salutare.am en werk ... Ik heb een probleem met sommige websites zoals http://www.dedeman.ro Ik heb geen beelden weergegeven op firefox of IE ... toon mij .. Ik kan je vertellen waarom ik niet verschijnen alstublieft? dank

 53. florin752010 zei hij

  Hoe kan camoufleren voor de browser. die worden gezien als Ff of IE ???

 54. florin752010 zei hij

  Ik vergat je wilt HAPPY BIRTHDAY!

 55. Adrian zei hij

  sal. nus heb een verzoek .. dus .. heb het maar ik heb een problemuza aan het nieuwe werk 11 niet meer bekijk zie ik alle pagina's zoals ze voorheen waren en brt om de breedte te veranderen en gefilterd om mijn beelden tonen te verschijnen als pagina trb.trb maakte een instelling? blijven instelling die is gemaakt voor de hele tijd?, dank bij voorbaat

 56. Richelieu zei hij

  groet
  Ik gebruik Opera 11.10 en kan geen video's op het net met het te zien ...
  Hij zegt niet nush de plug-ins geïnstalleerd ...
  Installeren en geven een breekpunt ... zeggen dat niet compatibel zou zijn ..
  Kan iemand me helpen met dit probleem?

 57. robert zei hij

  hello!
  Ik heb een groot probleem! Ik weet niet hoe ik kan herstellen van een opgeslagen wachtwoord in de opera. Ik inloggen op de site voor het wachtwoord is al opgeslagen, maar weet het niet meer .. geen logging email spaarde niet meer ...
  tonen wachtwoorden in Mozilla ... maar opera, ba! behulp Version
  11.50
  het probleem is dat ik wil op mijn PC te veranderen en het is serieus!

  • robert zei hij

   robert:
   hello!
   Ik heb een groot probleem! Ik weet niet hoe ik kan herstellen van een opgeslagen wachtwoord in de opera. Ik inloggen op de site voor het wachtwoord is al opgeslagen, maar weet het niet meer .. geen logging email spaarde niet meer ...
   tonen wachtwoorden in Mozilla ... maar opera, ba! behulp Version
   11.50
   het probleem is dat ik wil op mijn PC te veranderen en het is serieus!

   Hoewel niemand weet een oplossing voor dit probleem?

 58. Catalin zei hij
 59. MrHosth zei hij

  Ik gebruik opera als het heeft torrent!

  • MrHosth:
   Ik gebruik opera als het heeft torrent!

   Ik gebruik Opera, ook al heeft de server! Het is de haakvormige browser om mijn kennis. Chrome wordt ontleed (mind), toont het de sites daadwerkelijk maar sommige vechicle. Duizend per seconde situatie moet ik de verschillende kansen wedden sites op het net te zien. Ik gaf Firefox een lange tijd (en linux en al windozurile). Gebruik alleen IE naar Firefox (het lu `ene) installeren en dat werd bewezen bij het doen van een webpagina.

 60. Mirage zei hij

  Mirage:
  Cristi en ik heb een probleem op Opera vergelijkbaar met degene die je in Google Chrome ondervonden voldaan .. Facebook inhoud niet is bijgewerkt toen het werd gepubliceerd. De melding kwam bij mij, maar de reacties niet weergegeven. Ik hoop dat het probleem van facebook, als het gebeurt om me weer probabilvoi terug naar Google Chrome

  Toen het werd gepubliceerd * ..

 61. Corneliu zei hij

  kunt u mij zeggen wat het probleem is dat het bespaart de gebruikersnaam sites?

 62. cristi zei hij

  Ik ben niet krijgen e-mailadres en wachtwoord opgeslagen ik voer het werk facebook.am 11.52

 63. Chitu zei hij

  Gebruik 11.64 werk en zou graag willen weten of de browser e-mailadres kunnen introcuce van Yahoo, deoare Ik heb het geprobeerd en ik heb gefaald ...

 64. vonk zei hij

  Ik had problemen tweemaal met chroom. Ik werk aan de telefoon en ik heb geen tijd gebruikt. Ik geïnstalleerd nadat ik zag de tutorial werk wordt beoordeeld. zijn meer geïnteresseerd in de functie-eenheden voor dat ik niet de installatie en configuratie van uTorrent verwerken. 've gedaan het een aparte partitie voor het aandeel. Ik weet niet de basis voor gebruikers die bestanden deelt, namelijk wanneer de applicatie geïnstalleerd is, waar de plek voor sher etc bestanden. en zo voort om de pc te beschermen .. bedankt voor de tutorial en alle informatie die u verzendt

 65. Ik heb een probleem is voor enige tijd met Opera browser 11 Ik probeerde allerlei opties om die fout voor de flash player te verhelpen, maar ik kon je niet een voorbeeld geven we binnenkwamen theisozone.com om een ​​spel te verwijderen voor de PC en elke keer toen ik geef het downloaden flasuieste laat me niet uit dat spel dan wanneer ik verfrissen en geven een klik met de rechtermuisknop en de enige manier om uit te gaan spel "nieuw tabblad te openen".

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.