Installatie en updates van de nieuwe Linux Ubuntu Trusty Thargeiten 14.04

Hey vrienden, in de handleiding van vandaag zullen we praten over Ubuntu Linux LTS 14.04 Trusty Tahr. Meer specifiek zullen we zien hoe u de nieuwste versie van Ubuntu en het nieuwe team komt in deze release Ubuntu LTS (long time ondersteuning) te installeren. Want het is een LTS-versie zullen we updates en ondersteuning binnen 5 jaar voorzien, dwz tot april 2019.
Zoals u weet, elke maandag 6 Canonical, het bedrijf achter Ubuntu, lanceert een nieuwe versie van Ubuntu Linux. Trusty Tahr, zoals het genoemd werd 14.04 Ubuntu LTS niet brengt vele verbeteringen op het gebied van graphics, maar het besturingssysteem is stabieler en sneller dan de vorige versie Ubuntu 13.10
In Ubuntu 14.04 zijn we nu in staat om de Unity Launcher 48 kleinere pixels maken en het kan reduceren tot 16 pixels. Ook als een nieuwigheid in Ubuntu 14.04 hebben de mogelijkheid om het scherm menu's voor toepassingen in hun raam of Menu Bar (in de menubalk aan de bovenkant van het bureaublad) als het basissysteem is bij levering ingesteld kiezen.
Probeer Ubuntu Linux LTS 14.04Related Tutorials


over Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. damian zei hij

  multumin presentatie. kun je een tutorial over hoe we onze eigen mailserver te maken op Ubuntu doen? en webserver ook. Ze kunnen beide doen op hetzelfde Videotutorial.

 2. florijn zei hij

  Goede tutorial!

 3. Ik kijk je op ubuntu 14.04.
  Je bent de beste.

 4. Anderson zei hij

  Ik verving Ubuntu met Mac OS Mavericks 10.9 gaat super goed genoeg applicaties van Ubuntu toepassingen, dus er is niet al te interessant als MAC. Zoek hem ogramada programma's, software, Yahoo, Winamp, Team Viewer, enz.. die vertelt Ubuntu Pidgin, Emphay Messenger, etc.. Ik koos MAC omdat het opent heel snel door het niet geven van CRASH toepassingen als Ubuntu.
  PS: Mac is geïnstalleerd op een Haswell, die nauwelijks te installeren, maar ik onderzocht en ik installeerde het werkt perfect, nee, ik had niet verwacht dat het een toegang voor kleine ff hebben.

  • Teodorovici zei hij

   Ik heb geprobeerd om Mac OS te installeren op een laptop, maar ik kon het niet, hoewel ik geprobeerd vele variaties van hakintosch. Misschien kun je me helpen aub

 5. vlad zei hij

  Een besturingssysteem zeer stabiel en aangenaam om te gebruiken (ik heb het over Ubuntu in het algemeen). Anderen die hebben geprobeerd dit prachtige gratis tool aangeboden door de makers (als we denken dat de andere grijpen de hemel honderden euro's niet te denigreren iets wat misschien wel sterker, maar niet gebruikt om zijn ware capaciteit van meer dan 15-20% van de gebruikers). Persoonlijk ben ik erg blij met Ubuntu, in het bijzonder de 14.04.

 6. Marian zei hij

  Een tutorial omdat ik niet veel zien van Adi. Leek videotutorial weer stijgt

 7. Andi zei hij

  @ Adrian of Cristi, ik hoop dat je verder met deze serie tutorials en over Ubuntu. Ik heb nog nooit Ubuntu LTS versie 12.04 gebruikt en verlaat nu LTS versie gaat dat sloeg me opnieuw te proberen.
  Nog een ding: nadat ik Ubuntu 12.04 LTS in dual-boot met Windows heb geïnstalleerd, kan ik de nieuwe versie bovenop de andere installeren (om deze te upgraden) of is het correct om deze vanaf "nul" te installeren? In het geval dat ik het opnieuw installeer vanaf "nul", formatteer ik de partitie dan precies zoals in Windows…?

  • Adrian Gudus zei hij

   Ik denk dat het door u genoemde "probleem" een speciale tutorial verdient over "hoe u een nieuwe versie van Ubuntu installeert zonder de oude versie op te geven, maar zonder de bestanden te verliezen die zijn opgeslagen in de Home-partitie (muziek, afbeeldingen, bestanden, video's"
   Hoe zit het met jou?
   Mag ik kan zeggen dat we een site gewijd aan Linux-gebruikers: linux.videotutorial.ro helaas toegeven dat ik nog niet geplaatst voor een lange tijd, maar ik beloof het werk en er hervatten.

  • Upgrade van LTS naar LTS is eenvoudig beheerder updates. Duurt een uur of două.Nu u gegevens verliest, maar een back-up is goed gedaan. Als de installatie van aparte partitie voor / home, dan is het nog makkelijker. Schone installatie op de nieuwe LTS partitie / home laat het niet geformatteerd. Het is ook belangrijk om dezelfde gebruiker de vorige versie te creëren.

 8. ion zei hij

  een tutorial is welkom, vooral in de linux-"hoe u een nieuwe versie van Ubuntu verlaten van de oude versie te installeren, maar zonder verlies van de bestanden die zijn opgeslagen in de partitie Huis (muziek, foto's, dosumente, video's," wacht!

 9. Catalin zei hij

  Bedankt voor het opnieuw starten van tutorials over ubuntu. Ik heb een probleem met de nieuwe versie van ubuntu ... Nadat ik me heb aangemeld, verschijnt de monitor gedurende 1 minuut "Geen signaal", na 1 minuut herstelt het zich. Weet iemand wat ik kan doen om dit probleem op te lossen?

 10. Adrian Ik heb een vraag (sorry, dat is niet gerelateerd aan de tutorial hierboven)
  Ik kijk met grote belangstelling naar uw video-sites
  Ik heb een enorme verzoek van u of Cristi
  Mx15 eigen Alienware laptop. http://www.notebookcheck.net/Review-Alienware-M15x-Gaming-Notebook.22280.0.html
  Ik wil een SSD en aangename 2 8GB DDR3 1600MHz en processor generatie en nustiu zetten als moederbord compatibel is.
  En het tweede probleem met de driver voor de videokaart kocht ik het op ebay Nvidia GTX 670mx 3GB.
  Driver gaat nustiu geïnstalleerd, maar moet worden aangepast en dat is oorzaak. https://www.youtube.com/watch?v=YQqPmFhqIbs
  Gelieve te helpen bij het beantwoorden van uw MA.Astept
  bedankt

 11. Florin Pop zei hij

  Hallo,
  Is het mogelijk om een ​​opstartbare stok maken met 2 of meer besturingssystemen?
  Dank u, een mooie dag

  • Adrian Gudus zei hij

   Ja, het is mogelijk, we hebben echt en tutorial over dit onderwerp. Gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek om het lesprogramma te vinden

 12. adi zei hij

  hallo
  Ik gebruik Lubuntu 13.10. Ik heb onlangs bijgewerkt 14.04 Lubuntu en ik een probleem dat maakte me terug naar 13.10 raken. Het probleem is dat ik kan verbinden wireless.Cum kunt dit probleem te verhelpen?

  • Costelina zei hij

   Ja ik ondervonden hetzelfde probleem mezelf met andere distributies van Linux (Linux Mint, Lubuntu, Kubuntu)
   Draadloze liep naar de eerste herstart na dat niet ziet netwerk
   wat te doen - nou, je moet voorlopig de kabel van het net monteren totdat hij zijn updates uitvoert
   in software centrum zal uw draadloze chauffeur zien, maar moet ingeschakeld zijn voor ubuntu linux
   is een vrij systeem zoals elke Linux-drivers en eigenaren komen niet ingeschakeld basis (dat is uw probleem)
   in ubuntu LTS 14-04 dat probleem niet, en zelfs kan het vergelijken met Windows 8
   groet

 13. Claudiu zei hij

  Dus ik heb een enorme verzoek ubuntu 14.04 1 te hebben geïnstalleerd een dag ging goed en na de ubuntu te krijgen zou niet starten in te loggen op de afbeelding om gewoon image mausu blok beweegt dus ik vraag me af wat kan alleen maar dank aan de VEA weten .

  • Costelina zei hij

   meerdere factoren kunnen zijn (zie dat je misschien al uw vragen beantwoord)
   zoeken met het zoekvak in de rechterbovenhoek van deze site zijn er veel tutorials op linux ubuntu
   over download, partitionering, installatie, drivers, dual boot.
   Vraag Adrian

 14. Ik had ubuntu en ging vrij hard en het lijkt moeilijker te gebruiken. Ik heb een laptop en een oudere PC en PC met ubuntu geïnstalleerd kon ik niet kijken elke youtube in plaats van XP heb ik geen problemen, windowsurile dat meer en meer middelen, de enige ramen die tevreden zijn vereist is xp, de laptop die ik w8 en is erg traag processor met 5 i4 Rami gb-sit 15 20 iconoitele seconden om me de programma's die u toegang tot een map weer te geven, lijkt het terug naar 486 gaan, en vele andere insecten sluizen, besteleste aan Dat hardu de hel u (alleen 98-99 100-tonen zonder hem heb ik niets open), keek ik naar die geactiveerd processen weet niet wat zijn, de helft van hen gaf ik uitschakelen en gaan zonder ze gek man, waarom de hel niet uit te komen voor Android en laptops, hebben een android tablet en mama weet hoe het te gebruiken.

  • Vali zei hij

   Ik vind het vreemd dat je w8 zelfs zo hard gaan op een laptop met dezelfde specificaties. Ik haat w8 vanuit verschillende invalshoeken, maar zelfs zo verfoeilijke lijkt niet te zijn.
   Weet je zeker dat je officieel een goede w8 hebt? Iso-afbeelding geverifieerd door checksums ... Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.
   -Weet je zeker beveiligingsoplossing (antivirus, anti laci duivels) niet uw systeem niet in de weg? vooral beginnen.
   -In het algemeen worden laptops neergehaald door trage harde schijven (meestal 5400 rotaties). Dit is merkbaar als het gaat om toegangstijd, responstijd, starttijd van een applicatie (vooral de eerste keer) tijdens een werksessie. De meeste zullen bekend zijn wanneer u de laptop aanzet, de tijd totdat deze oplaadt en "goed werk" wordt. Plaats zo veel mogelijk een SSD ...
   -Als je blijft zeggen dat wanneer je mijn computer opent, deze ongeveer 15 seconden vastloopt ... Ik denk aan mogelijke problemen met de harde schijf
   -Voor zover ik weet, heeft w8 standaard geen normaal opstarten en neerhalen. Het is een hybride start en stop, een semi-winterslaap. Dit verkort de opstarttijd aanzienlijk (in theorie), met de prijs van meerdere mogelijke bugs op verschillende hardwareconfiguraties, of verschillende problemen met bepaalde software van derden die bij het opstarten begint. Mijn mening is dat deze optie niet standaard moet worden ingesteld. Het kan duidelijk worden uitgeschakeld ... wat ik deed toen ik w8 was.

   Afgezien van een paar extra seconden bij het opstarten… ongeveer 10… 15 en enkele bugs (waarvan de meeste waren verholpen toen ik de hybride opstartoptie uitschakelde), had ik geen andere significante problemen. Op dat moment gebruikte ik w8… 8.1 was niet verschenen.
   Hardware configuratie is:
   Is desktop
   Gigabyte GA-B85M-D3H
   i5 processor 4430
   8 gb ram, ga naar 1600 mhz
   Nvidia gt 630 2 gb
   hdd, een Western Digital 500 gb, 7200 rotaties

   Opstarten varieert, (nu w7x64 I), vanaf het moment dat ik op de knop totdat u het bureaublad met pictogrammen en krijgt goede werk, het duurt enkele seconden en 45 1.10 m
   Het lijkt erop dat de w8 de neiging heeft om een ​​paar seconden langer te duren, en als het een laptop is met een trage harde schijf ... wacht dan 2 minuten of zelfs 3 minuten.

 15. ANST gestart en maken de ubuntu prostii_14.04 gaan greu_nu heeft een ernstige manager bestanden die je gek opknoping up direct lang duren om te installeren. In Duitsland Frankrijk Italië Spanje begon te non-stop werken aan een nationale distributie van Linux, de Chinezen deden het een meertalige Putting
  er is niets nieuws of revolutionairs te vinden <ontwikkelaars "" papa "" geld van donaties__voorbeeld: 2010-12 miljoen dollar ____ 2011-12.8 miljoen dollar__2012-11.9 miljoen dollar, het zal open source zijn, maar het kost__Iedereen die opgeleid is, een distributie maakt die na 6 -8 maanden maar niemand hoort het__je ziet niet dat de stap ter plekke wordt genomen ___ het werd geprobeerd met Symbian desktop, nadat ze de kaas aten lieten ze het gaan___ een goed en echt revolutionair idee in SO zou ANDROID DESKTOP kunnen zijn, simpel , snel en een beetje aangepast
  Wie heeft de moed en geduld en kunt u kijken naar updates van hen 14.04 5 te zien dat voor de komende jaren niet te doen of bij het laden van bestanden nimic__am 14.04 keek en zag dat hij schrapt alle uitkeringen zouden worden gemaakt indien stukken

  • Costelina zei hij

   vonk die je woede man?
   explicieter ba linux is gratis en open source, en elk maakt gebruik van haar discretionaire
   en na al over Android maar wie opa is niet Linux?
   Ik hoop dat je niet boos

 16. Vali zei hij

  Een aangename verrassing van het team van deze site. Het lijkt erop dat je html 5 speler als een alternatief voor het geval dat er sprake is flash player. Goede zaak, steeds veel sites bieden speler 5 html plaats. Evenals die van h264 codec firefox het probleem opgelost.

  • Adrian Gudus zei hij

   We zijn nog aan het testen! Wij doen meer voor degenen die onze mobiele apparaten bezoeken. Op het bureaublad toch iedereen maakt gebruik van flash player. Als u problemen ondervindt, aarzel dan niet om ons te laten weten!
   Momenteel is alleen de laatste les profiteren van deze verandering

   • Adrian Gudus zei hij

    Afhankelijk van het apparaat dat u ons bezoekt, want user agent streaming automatisch aanpast voor mensen zonder flits (en zelfs als geen flits) en video's worden afgespeeld in HTML5. Komt u vanaf uw desktop of laptop user agent omdat de video wordt afgespeeld in Flash Player

 17. geo- zei hij

  een tutorial over Linux Lite voor ons, arme mensen met oudere systemen
  met respect!

 18. Hoi Adrian, felicitaties voor het werk dat je doet!
  Ik kon echt een tutorial over hoe je Ubuntu versie 14.04 installeren opgeven van een oudere versie (bijv. 12.04) Huis en indien mogelijk te gebruiken, maar zonder verlies van gegevens zonder verlies van software geïnstalleerd.

  • Comet3G zei hij

   Lord Adrian, Windows 7, ramen en vensters 8 8,1 kan zonder enige andere extra software alleen met een iso en daemon tools installeren, maar alleen ten opzichte van andere windows.Procedind zodat je alle bestanden kunt blijven minder programma's geïnstalleerd al, het salvinduse in een map met de naam Windows old.Dupa klaar met het installeren van het besturingssysteem kan de bestanden die u wilt nog steeds het oude systeem te kopiëren en op dit moment klikken we op woningen in C en schoonmaak van de schijf, mappen systeem en als controleer alle na het schoonmaken hebben we een frisse OS installeren, geen DVD, geen flessen, geen orce anders met het houden van bestanden van het oude besturingssysteem, en toch een schone installatie, dank je.

 19. Octavian zei hij

  Adrian, ik zou graag je mening willen, ik heb een tutorial op youtube bekeken: hoe LTE op nexus 4 te activeren en er wordt uitgelegd dat je * # * # 4636 # * # * kiest en Lte activeert, zal Lte werken als ik het op een afstand activeer ??? LTE wordt gebruikt als u 4G nodig heeft?….

  • Alex zei hij

   LTE is hetzelfde 4G. Om te profiteren van LTE / 4G u een compatibele smartphone 4G / LTE en een prepaid of abonnement 4G compatibel nodig. Een deel van inschrijving / kaart niet zeker.
   Van wat ik lees op het internet is niet compatibel Nexus 4 4G. Normaal te activeren 4G gaan in de draadloze en netwerkinstellingen en schakel de 3G 4G. Alles wat ik lees op het net als de nexus 4 zou 4G connectiviteit dragen gewoon niet geactiveerd en activeren uiesti moeten naar een andere modem knipperen. Dan nadat u kijken naar de flash-modem als je niet in de instellingen 4G moet de code invoeren in dialer.Cel citit.Daca minste dat ik wil ik kan de link geven naar de site die ik lees al deze

 20. Andi zei hij

  @Adrian, kun je me helpen GRUB2 (Ubuntu 12.04 LTS) of de anderen die dit probleem tegenkwamen te herstellen ...? Ik heb de methode geprobeerd die je 4 jaar geleden in een tutorial zei. Ik heb de twee opdrachten correct in de terminal getypt, maar ik krijg een bericht als "GRUB2 kan niet worden hersteld omdat het is geblokkeerd"

 21. Constantin zei hij

  Hallo en welkom Adrian Cristi Ik wil u eraan herinneren dat VAM comentu-ri links die u niet hebt beantwoord, maar dit is niet het doel waarvoor de post vandaag en ik wil deze vorm tutorials publiceren, deze tutorial is precies voor die werkt perfect.

 22. Andrew zei hij

  Hallo, Ik heb een probleem, ik wil Ubuntu 14.04 installeren, blijf ik met het besturingssysteem van een partitie vro uw 90 optredens en dan laat ik toegewezen ruimte (zoals je zei in de tutorial). Dau herstart, stok zak en beginnen met het installeren van alle goede en frumoase.Cand partities niet lijken mij de optie om Ubuntu te installeren naast Windows 8 geven iets heel anders en je ziet een naakte giga 500 partitie (zo zegt hij).
  Ik zocht het internet, zette ik snel opstarten, veilige boot (BIOS).
  Ik begrijp dat als een kwestie van UEFI.
  Ik weet echt niet hoe ik het zou kunnen verknoeien. Als je me zou kunnen helpen ...
  Besturingssysteem dat wordt geïnstalleerd wanneer Windows 8.1 Pro met updates tot nu toe.

  • Costelina zei hij

   is het niet nodig om niet-toegewezen ruimte te laten op uw harde schijf voor het installeren van ubuntu toch?
   kijk of het werkt - start in windows - wijs die niet-toegewezen ruimte toe aan windows
   vervolgens direct te installeren Ubuntu vanuit Windows op de vrije ruimte met UNetbootin
   ons vertellen of je geslaagd

   • Andrew zei hij

    Ik kan unetbootin niet gebruiken omdat ik een stick heb van slechts 1GB en het vertelt me ​​altijd dat ik geen ruimte meer heb ... met Universal USB installer ga ik het doen.

    • Andrew zei hij

     Niet voor niets probeerde ik met unetbootin, de bestanden naar C kopiëren, zonder enig resultaat ...

 23. cata zei hij

  Waarom kan ik niet zien videotutorialul? Ons gaan op xp?

 24. cata zei hij

  Klaar om op te lossen! Heb ik volgde het advies en geïnstalleerd chroom. Merci!

 25. Cosmin zei hij

  Hoe kan ik Ubuntu installeren in dualboot met Windows 7 in een virtuele omgeving?

  • Alex zei hij

   Nou Adrian handleiding gebruikt in een virtuele machine die had Windows geïnstalleerd 8.1.
   Als u hebt geïnstalleerd Windows 7 set geïnstalleerd in de virtuele machine te starten iso image die je hebt in het echte systeem na, en als je de virtuele machine druk esc beginnen boot menu te openen en vervolgens doen wat Adrian deed in zelfstudie .

 26. Marius zei hij

  Ik hou van hoe het gaat deze tutorial in de speler, zodat
  is te zien op de iPad en deze extra laden sneller.
  Ik hoop dat het allemaal de weg te houden en als je de tutorials kan betrekking hebben
  In dit formaat in deze speler.

  • Het zal een testperiode zijn, om je standpunten te zien.
   Kan men gaan naar een andere en dus geen.
   Ik zou blij zijn als iedereen feedback te verlaten, ons vertellen of het werkt, hoe het werkt, wat het apparaat kwam, enz., net als je deed.
   Als we via de testperiode, zullen we de nieuwe instelling op tutorials te implementeren.

   • Alex zei hij

    Voor mij is het niet de video te laden. Of maakt de speler venster blijft zwart of miniatuur. De audio gaat. Het klinkt beter zonder stotteren of iets. De telefoon is juni jonge sterrenstelsel met android s6310 4.1 voorraad. Misschien is het omdat de telefoon is niet zo begiftigd met slechts 768 MB RAM en een single core processor 1 Ghz. Op het bureaublad het beter dan voorheen.

 27. Alex zei hij

  Ik heb een probleem nadat ik installeer ubuntu internetverbinding, het verbindt maar wanneer ik op Mozilla en Internet pagina niet laden op windows 7.Sper ik ga ik kan helpen.

  • Alex zei hij

   Wat fout Apre je? Heb je geprobeerd andere sites? Updates die u hebt gemaakt, dat je updates kan maken of om een ​​applicatie die net vereist lopen?

 28. Cosmin zei hij

  Ik heb een Windows 8.1 Enterprise en beweegt zeer greu.Ce te doen?

 29. Cosmin zei hij

  Is er een tool?

  • We hebben te veel in detail gegeven, er niet in slagen te verwerken.
   Misschien heb je zwakkere processor.
   Misschien heb je te weinig geheugen.
   Misschien heb je een trage harde schijf.
   Misschien heb je geïnstalleerd een illegale windows is gewijzigd. Installeer alleen legitieme Windows downloaden van de Microsoft officiële site.
   Het stoppen van bepaalde diensten kan alleen maar helpen een kleine mate.

 30. Cosmin zei hij

  Dank je wel, Alex!

 31. Cosmin zei hij

  Ik klik op de cd-rom-drive en start het besturingssysteem, niet Ubuntu.

  • Alex zei hij

   Heb je het pad naar de iso-afbeelding met ubuntu van je echte systeem in de virtuele machine ingesteld? Alsof u het besturingssysteem voor de eerste keer installeert. Klik op "Instellingen virtuele machine bewerken", en dan op de cd / dvd maak je plaats voor de iso-afbeelding. Of klik in de menubalk op de speler - verwijderbare apparaten - cd / dvd (sata) - instelling. Ik herhaal alsof je Windows 7 voor de eerste keer installeert. Pas daarna klik je op esc voor het opstartmenu en op de cd-rom-drive

 32. COSTEL zei hij

  Goede ziua.am Ik installeerde ubuntu dual boot met windows 14.04 8.1 jaar en werkt zeer bine.problema 's boot, moet je entre voor systemen met UEFI BIOS kiezen dat ik ami niet toestaan ​​te kiezen aleg.pt zijn het hele jaar door om bios te krijgen en acolo.e iedere oplossing kiezen? bedanken

 33. Cosmin zei hij

  Bedankt!

 34. canish zei hij

  mooi werk met ubuntu, evenals de tutorial, maar ik denk dat we nodig hebben om een ​​tutorial te maken en voor pc's met Windows voorgeïnstalleerd met UEFI. Ik begrijp dat er speciale stappen te gaan. Persoonlijk heb ik erin geslaagd een dual boot. Ik zal een beetje Ditro BV op 64 kan beheren proberen. maar een tutorial zou geweldig zijn.

 35. Daniel Maxim zei hij

  Ik installeerde de pc-besturingssystemen 2 (W en W 7 8.1). Nadat je Ubuntu installeert, eerst het laarzen, of een keuze tussen Ubuntu en W7. Als u kiest W7, we weer 2 opties: W7 en W8.1. Hoe kan ik de pc opstart, 3 hebben ze allemaal op een plaats? Ik probeerde de Easy BCD, maar ook mij uit. Misschien maak een tutorial over. Dank bij voorbaat!

 36. bogdan zei hij

  newbie (nul gestart in Linux, maar voor alles is er een begin, toch?)
  Ik installeerde 12.04.4 in virtuele machine (een zonder ramen tegenover,) en ik heb een aantal PRB:
  de videokaart en de monitor zegt Onbekende en hebben het volgende bericht op het scherm
  “Kan de opgeslagen configuratie voor monitoren niet toepassen
  Waren geen van de geselecteerde modi compatibel zijn met de mogelijke modi:
  Proberen modi voor CRTC 63
  CRTC 63: probeermodus 800 ×[e-mail beveiligd] met een output van 1920 ×[e-mail beveiligd] (Pass 0)
  etccc (veel andere regels met resoluties) "

  2. Ik weet niet hoe ik de pictogrammen van mijn favoriete programma's op het scherm moet slepen (ik heb ergens gelezen dat ik ze rechtstreeks uit de Dash trek, maar het werkt niet ... hier heb ik stapsgewijze instructies nodig). Ik zal ook Cairo Dock installeren, maar ik wil een aantal pictogrammen en op het scherm ... als ik wist hoe ...
  3. Ik probeerde 14.04 weinig, en vond Maxe TV (helaas nog niet in geslaagd om het te laten werken beeld, alleen geluid .. maar toch moeten proberen een ding, een codec en een instelling in het programma)
  Ik kan het niet vinden op 12.04, maar er zijn een aantal andere programma's als ik "TV" schrijf. Ik begrijp dat sommige applicaties alleen voor sommige versies van Ubuntu zijn, werken ze niet op de oudste? En als je weet wat een goede gelijkwaardige applicatie zou zijn, en functioneel ... voor 12.04
  ms verwacht

 37. Zeer nuttige ccsm, indien mogelijk een meer geavanceerde zelfstudie over aanpassing, hoe de muispunt in Ubuntu te veranderen, vensterbewegingseffecten, barmenu-transparantie, ico ... verandering enzovoort ... bedankt.

 38. Andi zei hij

  @Cristi of Adrian: ik heb Ubuntu 12.04 LTS (ongeveer 6 - 8 maanden niet gebruikt) in dual-boot met Windows 7. Vandaag bleef ik proberen GRUB opnieuw te installeren, maar zonder succes (omdat ik wil upgraden naar versie 14.04 LTS). Ik heb twee methoden geprobeerd, waaronder deze http://s27.postimg.org/6cryv6437/Screenshot_from_2014_05 _21_20_44_10.png die fout van het einde ontvangen ... Hoe los ik dit probleem op?

 39. Er is de mogelijkheid van de ondertekening van digitaal certificaat pdf-documenten?

 40. Silviu zei hij

  Zeer goede speler, werkt zeer goed in een volledig scherm en als ik last snel te schuiven, goed werken op tablets.

 41. Is linux ubuntu of mint goed voor gamen?

 42. victorila zei hij

  Heeft iemand hier ook langer op te nemen en te lezen en beantwoorden?
  Het maakt niet uit, probeer ik.
  Het kan 14.04 Ubuntu of een andere versie van de iPhone of iPod aan te sluiten?
  dat wil zeggen dat iTunes kan worden geïnstalleerd op Windows en MAC. Voor degenen die willen er Ubuntu net wat oplossing te gebruiken?

  • Adrian Gudus zei hij

   Zal volgen zeer binnenkort een video tutorial over het onderwerp. Blijf oogje op de website of u kunt zich abonneren via e-mail in de rechterbovenhoek en je zal via e-mail op de hoogte gesteld wanneer wij iets nieuws te posten.

   • victorila zei hij

    Dank u voor uw snelle antwoord. Ik heb ogen als "draad" op videotutorial.ro….
    Vrolijke Kerstmis aan u allen en geef niet op wat je doet, want we zijn zeer, zeer nuttig.
    Gelukkige verjaardag!

 43. Marin-Marius zei hij

  Als u een externe toegang vanaf elke pc installeren UnBut kan een pc en een server DEdicat.Aica k een server te gebruiken en uit te voeren in el.SAu te gebruiken VPS.Sa I k en

 44. Codrin zei hij

  Hallo! Ik zou graag willen weten of er 64 bit linux of linux Download ziet u zo veel RAM die ik heb op calculator.Ma kan helpen aub

 45. Zowel Ubuntu en andere Linux-distributies zijn te vinden in versie 32 64 stukjes en beetjes. U kunt de download pagina van het besturingssysteem te vinden.

 46. Sandu zei hij

  Ik heb Ubuntu 14.04. Ik ben nieuw op Linux, dus please help me !! Ik kan niets op tv te installeren. Wat we ook probeerden werkte niet {} pakket niet kan worden gevonden. Thanks a lot!

 47. Ik vroeg me af of je een tutorial over Kali Linux vooral omdat het het beste besturingssysteem gebruik ik niet alleen van 4 jaar en had geen problemen zelfs de netto snelheid is hoger te maken en heeft meer toepassingen net als in andere versies van Windows die zijn kool linux naast mijn mening hoop het niet verstoren iedereen, maar voor mij als springen intensief gebruik Linux vooral omdat het gratis is, Windows zou mislukken en zou iedereen zou hebben gewonnen tegen De nieuwste versies van Windows die vaak niet genoeg is en zijn kwetsbaar voor virussen

 48. Ik volg een aantal van videotutorialele enige tijd op deze site en geef toe dat ik iets geleerd uit deze.
  Maar ik vraag me af als je denkt moeten worden aangepakt en complexe onderwerpen over dit onderwerp (het installeren en configureren van Arch Linux of Slackware).
  Meer moed en geluk in het bedrijfsleven.

  • Ik begrijp niet waarom Ubuntu wordt gezien als een minder ernstige distributie.
   Slackware en andere distributies niet de aandacht en de ontwikkeling die Ubuntu geniet krijgen, en dat het voordeel van regelmatige gebruikers.
   Als ik moest nu kiezen voor een server distro, kies ik CentOS of Ubuntu ogen dicht, stabiele distributies die steun en populariteit geniet.
   Voor de desktop zou ik op elk moment Ubuntu kiezen, omdat het simpelweg "simpel" is en werkt. Het is niet voor niets dat er zoveel marktderivaten van Ubuntu zijn.
   Waarom ons leven ingewikkeld maken, wat krijgen we extra? Misschien gewoon een "gewone deur" -hoofdpijn!
   Of we doen het gewoon op die manier…. IT-hipsters zijn…?
   Voor elke distro is er een gebruikersbestand dat die distributie verheerlijkt. Het is normaal, precies op telefoons, de ene is met de iPhone, de andere met Android ...
   Voor gewone gebruikers Ubuntu is de perfecte keuze. Als u nog steeds het gevoel dat je nooit ontmoeten Ubuntu, hoewel ik betwijfel of je kunt naar andere uitkeringen.

 49. Antonel zei hij

  Hallo ik vervangen in het geval de huidige besturingssysteem Ubuntu als je terug te brengen?
  Nog een vraag ... wat is het verschil tussen UBUNTU en LINUX?

  • Ervan uitgaande dat de huidige besturingssysteem Windows bedoel je een USB-stick met Windows (zie je meer tutorials op deze site saaie) zien opstarten en Windows op te installeren. Luguber is een Linux-distributie. Linux is een kernel die zijn aangebracht over verschillende interfaces en dus verscheen distributies zoals Ubuntu, Linux Mint, Fedora, etc. Als u niet hebt geïnstalleerd zie Ubuntu dat het kan draaien op een live USB voorraad zonder het doen van een wijziging van het huidige systeem.

 50. Hallo is voor mij de eerste keer met behulp van Ubuntu LTS 14.04.02 ik graag direct te openen Windows. Maar ik heb wat problemen en weten niet hoe ze op te lossen.
  Sommige applicaties zoals Skype, Filezilla, Chrome niet open., Geef klik op ze shows die wil openen, maar er verschijnt niets in het venster heb ik geprobeerd vele methoden ik Ubuntu 10 keer opnieuw geïnstalleerd alles tevergeefs ..
  Het installeren Ik heb het gedaan, dus ik geformatteerd een partitie ext 4 / een ext 4 / home en een swap van elke 6 gb 32bit gebruik dualboot windows installeerde ik Ubuntu 64 beetje.
  Ik ben een nieuwe hard dat ik afzonderlijk gebruikt is 1T ik gewoon geformatteerd voor Windows Ubuntu, maar nog steeds tot nu toe zonder na te denken over de videokaart of kunnen afzonderlijke drivers ..
  Op de pc heb ik de volgende componenten: AMD Athlon (tm) 2 × 4 640 processor
  Ram geheugen 4gb
  ATI Radeon HD PCI-E 5750 (jupiter)
  Dat is het niet al te goed geïnformeerde nu over wat er zou kunnen gebeuren 64bit geworden calc ik had wind geïnstalleerd 64bit ga ik zei verder gezet ram iets extra's, maar ik denk dat dat niet koken.
  Als je mij kan helpen met een aantal adviezen die ok thanks ..

  • Costelina zei hij

   skype zover ik weet dat het voor Windows en Linux Pidgin is om hetzelfde te doen
   4gb RAM dan denk ik niet dat er was behoefte swap ruimte
   voor dual boot ik zeggen dat het goed is voor zowel OS te keren x86 (32bit) of 64bit dit niet verwarren BIOS
   maar dat is niet de reden waarom de software werkt niet goed
   Natuurlijk drivers zijn gescheiden voor elke component afzonderlijk
   dat is een minpuntje voor Linux is bekend ding, maar op zoek zijn naar oplossingen voor de site die hoe om drivers te installeren op Linux (videokaart)

  • Adrian Gudus zei hij

   Helaas bit Linux 64 dingen zijn niet zo rooskleurig. Ik adviseer u om te installeren en te gebruiken Linux op 32 beetje om vertrouwd te raken met het systeem en te begrijpen hoe de dingen zijn.

 51. par zei hij

  adrian op linux je gaf ???????
  U hoeft niets over deze prachtige OS leren?

 52. Naam * zei hij

  Hallo, passeerde ik op Ubuntu, voordat dat ik een back-up van Windows AllMyNotes en opgeslagen in Google Drive met .ddb ,, als ik kan helpen, hoe, wat .ddb geopend in Ubuntu te documenteren? Met dank.
  Zo niet, kijk voor tutorials over Ubuntu in 2015.

 53. Robert zei hij

  Hallo! Helpt ons met uw tutorials en dank u voor het!

  Onlangs heb ik veel video's op Windows 10 zien op uw website. Ik denk dat het leuk zou zijn als je post met Ubuntu, een grote besturingssysteem, met een aantal toepassingen die u kunt gebruiken om bepaalde wijzigingen aan te brengen, hoe je bepaalde programma's die u gebruikt in Windows, etc. installeren

 54. ValiBvv zei hij

  Hallo,
  Ik geïnstalleerde versie en ik Lubuntu volgens commando cat / etc / issue 14.04.3 Ubuntu LTS \ n \ l
  Gelieve te helpen installeren en configureren van Facebook
  bedankt

 55. Ik heb een nieuwe laptop die ik zou gewoon installeren ubuntu 14.04 heeft TB harde schijf en 1 4 GB RAM-geheugen. Hoeveel GB root partitie moet ik doen?

 56. Catalin zei hij

  Hallo,
  Super uw tutorials. U kunt een tutorial over het samenstellen van Ubuntu doen?

 57. Nono zei hij

  in ubuntu 18.04 hoe kan ik de minimalisatie wijzigen dat ik de optie niet vind en compiz is geïnstalleerd

Spreek je gedachten

*