Installeer VirtualBox (virtualisatie-programma) video tutorial

In deze tutorial zie je hoe je VirtualBox (virtualisatie software) die ons kunnen helpen om de verschillende software en besturingssystemen te testen en te gebruiken in een veilige omgeving zonder dat een of andere manier functionerende computer of zijn componenten te installeren.

Deze tutorial is onderdeel van een serie van drie video tutorials: installeer VirtualBox, VirtualBox instellingen, besturingssysteem installeren op VirtualBox.

We kozen voor deze toepassing, omdat het gratis is (gratis) en makkelijk te gebruiken, maar dat betekent niet dat het niet een sterke soft alle opzichten.

Maar beter om deze handleiding te volgen.

by Cristian Cismaru

LET OP

Voor uw kijkcomfort van deze tutorial video kan volledig scherm (full screen) worden bekekenRelated Tutorials


Comments

 1. Laurentiu Chirnogeanu zei hij

  Opmerking 8!

 2. moordenaar zei hij

  Mr Cristi als de tutorial u geroepen blijven om ons te tonen over VirtualBox?
  Dank je wel!

 3. moordenaar zei hij

  Ik vond Mr Cristi maar het deel 2 3 IS NIET MIJN GASITO genaamd VirtualBox aub zeggen hoe kan ik het vinden?
  THANK YOU !!!

 4. @moordenaar:
  Hier is het deel 3
  https://www.videotutorial.ro/?s=virtualbox
  Zoek en u nu met zoekmachine die gewoon zitten neergestreken daarboven.

 5. Bij het installeren van virtualbox-ui kwam naar me dit bericht: Waarschuwing! Netwerk interfaces Zon xVM Virtual Box Networking feature installeren Zal Tijdelijk uw netwerkverbinding resetten en ontkoppel je van het netwerk. Ga verder met de installatie nu?
  Wat is precies de boodschap? Ik wil mijn internet verbinding te resetten of te verbreken?

 6. @bl: Ja, dit betekent dat het uw instellingen zal resetten en uw internetverbinding tijdelijk zal verbreken.

 7. En ik zal mijn internetverbinding verbreken, wat betekent dat je moet mijn netto-verbinding opnieuw in te stellen, of gewoon bla bla modem verbreekt mij en ik kan weer verbinden met een simpele klik.

  • anoniem zei hij

   bl: En ik wil mijn internetverbinding verbreken, wat betekent dat je moet mijn netto-verbinding opnieuw in te stellen, of gewoon bla bla modem verbreekt mij en ik kan weer verbinden met een simpele klik.  

   U kunt weer inloggen zonder aansluiting te herstellen

 8. @bl: Ik kan je niet precies vertellen ... Ik kan de virtuele box niet draaien omdat ik een te zwakke pc heb ... Ik weet dat ik hem ook heb geïnstalleerd, maar ik heb dergelijke problemen niet ondervonden tijdens de installatie, ik heb niets gevraagd over het netwerk .... normaal geïnstalleerd ... je hebt waarschijnlijk een andere verbinding ander protocol ... ik weet niet hoe ik het moet verduidelijken, omdat ik je vertelde dat ik het alleen heb kunnen installeren om het niet te gebruiken, en bij de installatie ben ik dergelijke niet tegengekomen problemen…

 9. @AdrianOk thanks Ik clicknet.N totusi.Eu Ik wil riskeren mijn conexiunea.Poate gek verbreekt me net tijdens de installatie, weet ik?
  En wat betreft het feit dat je het niet op je pc kon gebruiken… Als virtualbox een virtuele machine voor je aanmaakt, kun je niet naar instellingen? Ik bedoel, ik wilde het installeren om een ​​besturingssysteem te proberen, een vista. Nou, zelfs mijn pc is niet compatibel voor vista als ik de feiten goed analyseer ... Maar ik dacht dat je deze virtuele machine kunt instellen en instellingen kunt geven 2 GB RAM bijvoorbeeld, zelfs als ik maar 1 GB heb. Of niet? Kunt u het alleen geven vanuit de bestaande tak op de pc?

 10. @bl: Precies ... als je geen 2G hebt, kun je niet meer dan 2G geven en ook niet iedereen 2G! Hij biedt je aan om hem precies te geven wat je hebt. Denk niet dat als het een virtuele machine is, hij bronnen, G RAM of videogeheugen verwijdert 🙂 Je kunt de virtuele box op geen enkel systeem draaien! Want wat je hem geeft, geef je hem praktisch vanuit je systeem, vanuit de middelen die je hebt! Hetzelfde geldt voor alles, en als je de partitie maakt, de virtuele harde schijf ... als je 3G op de echte partitie hebt, kun je de virtuele 8G niet maar 3 geven, precies zoveel als je gratis of minder hebt, maar niet meer ... Precies daarom kon ik het niet gebruiken, omdat ik het nergens middelen kon geven ... van 384RAM waar ik het ook aan hem kon geven? Als de echte vensters me maar tegenhielden, en de software die ik nog had ...

 11. 'Re de beste die ik heb gezien veel tutorials. als je kunt fai en een tutorial over hoe u Windows XP en Vista installeren vanaf USB

 12. Ik bedoel usb stick

 13. Hallo ... Ik heb ook de virtualbox van de site gehaald en het kwam me voor toen de verbinding met internet tijdelijk werd verbroken ... Ik ging door met de installatie en toen verscheen er iets anders ... ”De software die u installeert om de compatibiliteit met Windows XP te verifiëren (Vertel waarom deze tests belangrijk zijn) ... Doorgaan met uw installatie van deze software kan de correcte werking van uw systeem, hetzij onmiddellijk of in de toekomst, nadelig beïnvloeden of destabiliseren. Microsoft raadt u ten zeerste aan om deze installatie nu te stoppen en contact op te nemen met
  de softwareleverancier voor software die de Windows-logo-test heeft doorstaan ​​"... Als je blijft zoeken naar windowsu ?? ... Of heeft het niets ??? ... Excuseer Engels met haast, ik hoop dat je het begrijpt ...

 14. @Ionel: U kunt doorgaan met de installatie, maar het is heel goed mogelijk dat u deze niet kunt uitvoeren omdat u een zwakke, niet-presterende pc heeft! Ik had hetzelfde bericht, de installatie ging goed maar ik kon het programma niet gebruiken, ik kon geen vensters in de virtuele machine (virtuele box) installeren omdat mijn pc te zwak was ...

 15. Crystal begon te VirtualBox te installeren, maar ik heb ontvangen van Microsoft, zal een waarschuwing zoals Systema destabiliseren en zal niet goed functioneren! Ik netRDS, 2GRAM, 512video, AMD Athlon (tm) 64 3000 +. Weet niet wat ? ik doe is bullshit of niet (zie dezelfde waarschuwing ontvangen andere gebruikers) weet niet wat ik moet denken Gelieve mij te antwoorden: ja het of niet!

 16. @Nicu: Broeder, wat begreep u niet van wat ik hierboven zei? Niets zal worden gedestabiliseerd, het is gewoon software, en Microsoft geeft dit bericht omdat deze virtuele box niet wordt herkend door Microsoft, en om je 'bang' te maken, krijg je dat bericht, let er niet op en installeer hetzelfde bericht ook aan mij gegeven! Denk je dat Cristi je nog een antwoord zal geven? Wat beviel je niet in mijn antwoord?

 17. daniel zei hij

  heren zijn bijzonder. Muna en dank u voor de tijd die u betaalt om deze tutorials te maken en geef een vreemdeling zoals ik. Dank je wel!

 18. Bruno zei hij

  Met deze software kunnen we andere programma's, of alleen het besturingssysteem?

 19. Ik ben niet echt goed in je videotutorialele pc, maar ik heb veel geleerd en Miami geïnstalleerd sommige programma's die zo zijn super tineto allemaal zo je bent de beste

 20. He, kom met advies en vervolgens met een vraag. De software te installeren, zonder bang te zijn dat er niets gebeurt (hoewel waarschuwingen van Microsoft), heb ik geïnstalleerd.
  Het probleem dat ik heb is: na die melding verscheen voor mij als het programma zal mijn internetverbinding resetten het was eigenlijk niet opnieuw gestart, maar werkte niet. Ik het probleem opgelost door het programma te verwijderen. Wat moet ik doen om zowel (Internet-verbinding en geïnstalleerde software) te hebben??

 21. ionutz zei hij

  Ik weet niet hoe ze informatie uit de virtuele machine op de computer en vice versa.
  noch hoe u de Memory Stick uit de virtuele machine

 22. Geachte Cristi,

  Ik had gehoord van vb en inderdaad is een zachte interessant en wens ik utilizez.Am maar enkele vragen:
  Het kan automatisch installeren als uw computer geen administrator rechten hebben?
  Kan worden benaderd via een netwerk gecontroleerde vb software gedownload door de beheerder of niet?

  • alex zei hij

   BRAVO kun je een tutorial te maken over hoe je de volledige versie downloaden van games, maar niet ODC utorent noch op het net  

   Lieve Cristi, had ik gehoord van vb en inderdaad is een interessante software utilizez.Am wil hem maar een paar vragen:
   Het kan automatisch installeren als uw computer geen administrator rechten hebben?
   Kan worden benaderd via een netwerk gecontroleerde vb software gedownload door de beheerder of niet?  

 23. alex zei hij

  BRAVO kun je een tutorial te maken over hoe je de volledige versie downloaden van games, maar niet ODC utorent noch op het net

  • Vali zei hij

   BRAVO kun je een tutorial te maken over hoe je de volledige versie downloaden van games, maar niet ODC utorent noch op het net  

   Nou, het enige wat je hoeft te doen is naar de winkel gaan en spelprogramma's kopen en wat je maar wilt. Als ze je het geld buiten huis geven en je hebt er niets mee te maken, dan hoef je alleen maar deze optie te proberen.

 24. aardige tutorial, ik heb allemaal 3.am gezien een kleine vraag beïnvloedt vrun als PC (ik heb slechts een processor ... en wee dat "hij", begreep ik dat het virtuele en je hoeft niet alle functies van SIS hebben. echt) maar beter geformuleerd de risico's van het gebruik van dit programma? wachten raspuns.Multumesc

  • aardige tutorial, ik heb allemaal 3.am gezien een kleine vraag beïnvloedt vrun als PC (ik heb slechts een processor ... en wee dat "hij", begreep ik dat het virtuele en je hoeft niet alle functies van SIS hebben. echt) maar beter geformuleerd de risico's van het gebruik van dit programma? wachten raspuns.Multumesc  

   Ik zie niet welke risico's er zijn ... In het ergste geval zal Virtualbox heel hard werken of helemaal niet als je zegt dat je een zwakke pc hebt. Maar niets anders zal u beïnvloeden. U kunt het verwijderen wanneer u maar wilt. U moet echter een fatsoenlijke processor en minimaal 1 GB RAM hebben als u wilt dat dit virtualisatieprogramma voor u werkt. De virtuele computer haalt zijn bronnen uit de echte computer. Met andere woorden, u zult moeten komen waar u deze bronnen vandaan haalt ...
   Proberen en te zien hoe het zich gedraagt. Je wilt het niet weten als je het probeert.
   Als je heel hard werken om te geloven dat VirtualBox ook kunnen proberen VMware Workstation 7. Het is beter geschikt voor computers zwakkere, maar het is een commercieel programma. Of je het koopt (totaal ongeschikt voor een andere roman), en je bent op zoek naar torrents. Maar zelfs met al dat je een behoorlijk krachtige processor en 1 GB RAM minimum.

 25. OK! 'Ve geprobeerd het installeren van virtuele doos programma alleen in zelfstudie met behulp van versie 2.nu weten hoe.
  Ik heb de laatste versie 3 gedownload ... die vereisten + versus vers 2 heeft.
  ok, ik heb de versie van de tutorial van daar, maar het geeft me fouten.
  toch bedankt voor het antwoord, het blijft mijn pc "afstemmen" en het proberen, want het programma is erg interessant.

 26. Aurica zei hij

  Hallo Cristi, ik heb ook een probleem met de virtuele box en ik kan het niet oplossen, ik installeer het programma en als ik het wil invoeren, krijg ik altijd een foutmelding "Kan de virtualbox niet als object maken. De applicatie wordt nu beëindigd. Kan instellingen van versie converteren '1.9-windows'.De bronversie wordt niet ondersteund .Resultaatcode: E_FAIL (0X80004005) .Componment: VirtualBox.Interface: IVIRTUALBOX {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137} Verwijder het en installeer in plaats daarvan de 32-bits versie en ik zou het nog steeds doen, u kunt voor mij verduidelijken wat ik moet doen om het te laten werken zonder de pc te formatteren. Dank u

 27. stefan zei hij

  Ik heb virtualbox vm. handleiding beschikbaar voor dit?

  • Ionescu zei hij

   Dank u voor de hulp die u ons geeft bij het begrijpen van de geheimen van de computer, het is een nobel gebaar van uw kant Een goede gezondheid voor al degenen die op de achtergrond worden gehoord… dat is een pratend kind….

 28. Sorry, maar er is een virtuele machine zo goed of beter dan virtualbox.
  gebruik het voor een tijdje, maar ik ben benieuwd of er een is, niet vmware.
  VMware is de ergste.

  • Francisc zei hij

   alex: Sorry maar een virtuele machine is zo goed of beter dan het gebruik van virtualbox.il een tijdje, maar ik ben benieuwd of er een is en niet de slechtste vmware.este vmware.  Cite me

   Ja, maar ik heb geen idee wat er aan uw wensen of gratis hen. Ik ben niet geïnteresseerd. Zoek en u informatie over:
   Microsoft Virtual PC,
   Microsoft Virtual Server,
   VMware (verscheen in 1999)
   QEMV,
   Virtual Box (open-source alternatief)
   Blue Pill (AMB gebruikte Pacifica)
   Kernel-gebaseerde Virtual Machine,
   Virtual Iron (voor 32 en 64-bit)
   Virtual Logix (gebruikt virtualisatie moeilijk om besturingssystemen Linux en Real Time)
   Xen,
   enz.
   BAFTA zoekopdracht

 29. Ik vond VirtualBox versie 3.2.10 en moeten extra stappen te voltooien om de installatie, hoe kun je degene die je instalato dwz 2.0.2 VirtualBox vinden?

  • Adrian admin zei hij

   stefy: Ik heb net ontdekt VirtualBox versie 3.2.10 en moet gaan door extra stappen te zetten, hoe kun je degene die je instalato dwz 2.0.2 VirtualBox vinden?  

   2.0.2 is oud. Krijg 3.2.10 versie is geïnstalleerd als de tutorial

 30. Hallo, Ik heb een vraag als je kunt. Ik ben op zoek naar een zachte en een tutorial programma dat ik doe, en ik wil dat programma kan ik programma's te installeren om van 2lea pc te spreken. mss dan wachten op reactie

  • Adrian admin zei hij

   tely: Hallo, Ik heb een vraag als je kunt. Ik ben op zoek naar een zachte en een tutorial programma dat ik doe, en ik wil dat programma kan ik programma's te installeren om van 2lea pc te spreken. mss dan wachten op reactie  

   Misschien verwijzen u naar VirtualBox. Schrijf in het zoekvak rechts: VirtualBox, druk op enter en je zult een heleboel tutorials over te vinden. Zoals capture software, kunt u CamStudio gebruiken die zoals we vinden hem schrijven tutorial en boven in het zoekvak: CamStudio

 31. Claudiu zei hij

  Voor degenen die gebruik maken van Linux Virtual Box ptr, hier u zult de meest geschikte versie voor het gebruikte besturingssysteem vinden ..ubuntu, fedora etc. Tenminste, als u geen virtuele machine wilt installeren en geen geluid, cd-rom, USB-stick enz. Hebt.

 32. TzyTzy zei hij

  sall guys, ik heb ook een vraag ... ik heb een windows server 2003 OS geïnstalleerd op de virtuele box, en ik kan het niet aan Control + Alt + Delete geven om het login-wachtwoord in te voeren, als ik het probeer, krijg ik tasckmanageru van windows op draaien niet degene in de virtuele doos ... welke oplossing zou zijn? ms

 33. PILC DOREL zei hij

  Hoi Cristi, horloge inters en plezier, je doet tutorials, leerde ik vele sterke punten, want ik ben een beginner in de computer. Vind je het erg als intreb.Pot installeren VirtualBox op een computer met een geheugen en een harde 512GB 80MB heeft? Bij voorbaat dank.

 34. PILC DOREL zei hij

  Kan iemand mij vertellen of u VirtualBox kunt installeren op een PC met 80 gb hdd en geheugen 512.Multumesc.

 35. Rainman zei hij

  En tenslotte met dat bericht over het resetten en loskoppelen van internet krijgt wat? Zal het programma?

  • AdrianGudus zei hij

   Rainman:
   En tenslotte met dat bericht over het resetten en loskoppelen van internet krijgt wat? Zal het programma?

   Klik op OK in dat vak en dat is het. Maak je geen zorgen ik zal niet opblazen uw PC!

   • Rainman zei hij

    AdrianGudus: Klik op OK in dat vak en dat is het. Maak je geen zorgen ik zal niet opblazen uw PC!

    Een beter antwoord kon niet. Bravo, je goed bent, je bent goed. Maar het is wanneer we beginnen te alwetend en wetenschappers geloven voor het uitgaan. Het idee was als zij problemen hebben met aansluiting voor Ik heb ergens gelezen dat iemand erover te klagen.

 36. iozsi41 zei hij

  Goede ziua.SIstemul belangrijkste OS is WinXP en geïnstalleerd VirtualBox met Win NT, met het idee om mijn printer Minolta PagePro 1100 gerund door Win NT.Imprimanta verbinding met de PC via serial.Problema kan de seriële poort niet geactiveerd (of niet weet hoe).

 37. badkamers wat getimede en stomme vragen die sommige anderen stellen ... hoor ... wat men hierboven vraagt ​​... als het gaat om virtuele box te installeren .. op een 80 giga hdd .. en met 512 mb ram ... nou, waar wil je in godsnaam dat ik de beheerder ken cristii… of oom Adrian …… kijk hier serieuze vraag van mij… Kan de virtuele machine virus dan de hele harde schijf infecteren .. inclusief de host? Natuurlijk moet je zeggen dat VIRTUEEL boksen niet werkt .. maar het allerbelangrijkste is dat ik tutorials en uitleg heb gevonden waardoor het mogelijk is

 38. kinderen? het klonk als een baby (baby).

 39. florijn zei hij

  Hallo, Ik heb 2 problemen, te weten:
  1. De eerste keer dat je in virtuele doos .. niet van plan om te registreren geeft het me deze fout:
  Kan geen verbinding maken met de VirtualBox online registratie service.

  Kon de registratie niet lokaliseren van op de server (respons: 404).

  2. Waar ik gedownload Ubuntu desktop i8.10.iso 386 beta? Ik zocht en niets ..

  Heel erg bedankt!

 40. hoi, is er een fout als ik het na de installatie:

  ”Kritieke fout - Virtual Box

  Kan de VirtualBox COM-object niet maken.
  De toepassing wordt nu afgesloten.
  Kan het instellingenbestand niet laden: C: / Documents and Settings… waar het is geïnstalleerd.

  Kan instellingen van versie "1-12-windows" niet converteren

  De bronversie wordt niet ondersteund. "

  Wat is het? Dank u.

 41. irina zei hij

  Hallo! Ik probeer virtualbox te installeren vanuit Ubuntu 10.04 vanuit Ubuntu Software Center, MAAR het geeft me een foutmelding: pakketafhankelijkheden kunnen niet worden opgelost. Zou je een tutorial kunnen doen om uit te leggen hoe, wat en waarom VirtualBox is geïnstalleerd vanuit Ubuntu? Laat de installatiestappen zien en wat ze allemaal vertegenwoordigen. Ik was op zoek naar informatie, maar eerlijk gezegd kan ik er niet mee omgaan. Ik begrijp de "achtergrond" van de software in ubuntu niet. Te veel "kernels" enzovoort '

 42. Leontin zei hij

  Goedemiddag.
  Cristi Ik heb geprobeerd te installeren zoals je deed, maar toen ik UMBUTU naar het zwarte scherm te openen verschijnt: Fatal: No bootable medium achtergrond! Systeem Halted, gelieve gids me wat te trebbuie doen.
  dank u

 43. Nicholas zei hij

  Hallo, Ik heb een groot probleem, ik heb een Canon LBP-800 en driver is voor het zijn alleen compatibel met Windows 2000 en ik 7 ramen, heel mooi kan al mijn hart neem een ​​tutorial over hoe je verbinding printer De make in virtualbox of vmware ramen waar 2000, want daar kon ik de printer aansluit, kunt u van harte mooi!
  Bij voorbaat dank

 44. Cosmin Gabriel zei hij

  Ik heb 2 maanden geleden "Virtual Box" gedownload, maar in oktober had ik bijna al mijn curiositeiten getest. Ik raad jullie, de andere kijkers, aan dat het een geweldig programma is!

 45. John zei hij

  wanneer ik een programma in VirtualBox wil starten, krijg ik mes. "Geen bootable medium gevonden! Systeem gestopt. "

 46. parula66 zei hij

  Ik groet u!
  Ik gebruikte virtuele doos (denk aan iets oudere versie) alleen voor de reden dat ik niet ga in w7 programma, allemaal goed en wel, nu geïnstalleerd ik de laatste versie en ik wanhopig processor zitten aan 100% zonder geopende programma, opnieuw verwijderd geïnstalleerd wilde geen kleur.
  lam vermelden dat op een schone w7 geïnstalleerd (verse installatie)
  Goed, ik per ongeluk gevonden op youtube-oplossing (per ongeluk), namelijk tot het doen van een virtuele machine, leeg zonder besturingssysteem en laat op,
  Het lijkt effect te hebben op mij gewerkt
  een eventuele bug te zijn, ik heb geen idee

 47. Hello! Kunt u nader toelichten het installatieproces? Tutorials moet worden gedaan voor iedereen, niet alleen voor een bepaalde categorie persoane.Nu geloven dat als een blinde man voert u de site te begrijpen alles wat ik zeg als je niet uit te leggen aan de zijn betekenis.

  • Adrian Gudus zei hij

   Er zijn al veel tutorials over het installeren van een besturingssysteem in VirtualBox hier op de site. Vind ze gemakkelijk met behulp van het zoekvak in de rechterbovenhoek of kijk onder de video in het gedeelte 'Vergelijkbare tutorials' waar je tutorialtitels in het rood hebt geschreven, als onderwerp heel dicht bij het onderwerp dat je al hebt bekeken, dat je kunt bereiken met een simpele linkermuisknop op een van de titels in rood geschreven.

 48. Hallo,
  net op tijd verscheen deze update!
  Gisteren12.03.2021 moest ik een update voor Windows 10 installeren, dat is mislukt omdat er een bericht verschijnt
  "Items die uw aandacht vereisen
  U moet op de volgende aspecten letten om door te gaan met de installatie en uw Windows-instellingen, persoonlijke bestanden en applicaties te behouden.
  VirtualBox
  Verwijder deze applicatie nu omdat deze niet compatibel is met Wimdows10. Handmatig verwijderen '
  Ik heb VirtualBox niet geïnstalleerd!
  Het kan een hdd of sdd hebben gehad om de ruimte toegewezen virtualbox te zijn.
  Wat kan ik doen?

Trackbacks

 1. […] Een ISO-image met het besturingssysteem dat deze apparaten ondersteunt en we kunnen beginnen! We zullen VirtualBox moeten installeren en vervolgens enkele instellingen in VirtualBox moeten maken en een besturingssysteem in VirtualBox moeten installeren. Als […]

Spreek je gedachten

*