Windows downgrade naar Windows 10 7, 8 of 8.1

Hallo vrienden, de huidige les zullen we zien hoe we terug naar Windows 10 7 Windows, Windows of Windows 8 8.1 kunnen downgraden. Dit is handig als ik naar Windows 10 verbeterd en we niet willen.

Windows downgrade naar Windows 10 7, 8 of 8.1

Windows downgrade naar Windows 10 7, 8 of 8.1

Windows downgrade naar Windows 10 7, 8 of 8.1

Wat doet de downgrade?

Dowgrade is het proces waardoor een gebruiker kan terugkeren naar een hoger (hoger) besturingssysteem, een versie lager (ouder) besturingssysteem.
Gelukkig Windows 8, 8.1 en 10 werd een functie die ons in staat stelt om te downgraden in een zeer eenvoudige manier geïmplementeerd.

Voorwaarden voor de downgrade

Helaas, dat kan de gebruiker downgraden moet aan twee voorwaarden voldoen:
- In partitie C is er nog steeds de map met de naam "Windows.old"
- Er zijn niet meer dan 10 dagen verstreken sinds de upgrade naar de hogere versie van Windows

Tutorial Help

In deze tutorial had ik Windows 7 geïnstalleerd. Ik heb update voor Windows 10 door middel van gereedschap Windows Media Creation Tool Ik speelde een beetje met Windows 10 en besloten terug te keren naar Windows 7. Hoewel Windows 7 sommige software en een tekstdocument op het bureaublad geïnstalleerd had, bleven ze in Windows 10

Wat u moet weten voordat we downgraden?

Het is heel belangrijk om te weten dat als je nieuwe software geïnstalleerd op Windows 10 of gemaakte documenten en je nog hebt op uw bureaublad nadat u terug te keren naar Windows 7, software in Windows 10 en documenten geïnstalleerd, zul je niet vinden na terugkeer Windows 7.

Windows Media Creation Tool

Wanneer de upgrade, Windows Media Creation Tool maakt een back-up van Windows 7 (in mijn geval), een beeld van het besturingssysteem dat bevat alle software en documenten waren in het besturingssysteem en zal poort Windows 10. Nou, als downgrade dit niet weer gebeurt.

na downgrade

Wijzigingen in Windows 10, geïnstalleerde software of nieuw gemaakte documenten zullen niet terug naar Windows 7 overgezet, omdat bij het upgraden.
Windows 7 die veranderingen, software of documenten niet bevatten. In principe is het downgrade besturingssysteem gewoon terug naar de staat waar het was voor de upgrade.
Hoewel de tutorial ik terugkwam van Windows naar Windows 10 7 dezelfde methode wordt gebruikt als u wilt van Windows over te schakelen naar Windows 10 8 of 10 Windows Windows 8.1


Videozelfstudie - Downgrade Windows 10 naar Windows 7, 8 of 8.1


Related Tutorials


over Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Darius zei hij

  Ik heb een aantal Windows-applicaties die draaien op het Windows 10 7. De vraag is of die toepassingen blijven nadat downgrade (die nog steeds draaien op het Windows 7)

  • Adrian Gudus zei hij

   Ik legde in de video in de tekst hierboven handleiding (als je de staart hoofd bent vergeten en je hebt ontwikkeld), of ik blijf of niet

 2. George zei hij

  Ik w10 de upgrade en wacht nog steeds op drivers video.În spelen volwassen w10x64 geldige licentie is catastrofă.Menţionez I, waar ik het oude rijbewijs w7 kon vinden?

  • Michael P zei hij

   Zoek en gebruik ShowKeyPlus… zal u de link tonen: "http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/ShowKeyPlus.shtml"

 3. Cristian zei hij

  Wij verwelkomen
  Kom met een banale vraag als dat, ik hoop dat ik me een beetje te helpen.
  Ik wil een windows 7/64 kopen die op een laptop geïnstalleerd kan worden, maar ik kan hem ook op dezelfde dvd en op een deckstop installeren. Kan ik zoiets vinden ...? Waar kan ik kopen met een licentie.
  Dank u.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.