WhatsApp, hoe kunnen we uw verwijderde berichten lezen - die van u en anderen

WhatsApp, hoe kunnen we uw verwijderde berichten lezen - die van u en anderen
4 (28) 79.29%

WhatsApp, hoe we de verwijderde berichten lezen
WhatsApp, hoe we de verwijderde berichten lezen
Hallo vrienden, in de tutorial van vandaag zullen we zien hoe we verwijderde berichten van WhatsApp kunnen herstellen of hoe we verwijderde berichten van WhatsApp kunnen lezen.

Over het verwijderen van WhatsApp-berichten

Niet veel mensen weten dat WhatsApp kunt u een of meer berichten verzonden naar die conversie te verwijderen. Met andere woorden, als je iemand een bericht te sturen op de zenuwen of per ongeluk stuur het je nog een gesprek kunt u van gedachten verandert en het verzonden bericht te verwijderen voordat deze wordt gelezen door de ontvanger.
Wanneer u het bericht wilt verwijderen, zoals in de video tutorial, kunt u het verwijderen "Just for you" (in dat geval wordt het bericht alleen uw gesprek verdwijnen, maar in het gesprek waarvan ik schrijf zal blijven) of u kunt verwijderen "Voor iedereen "(in welk geval het bericht verzonden zal verdwijnen en uw gesprek en het gesprek dat u schrijft)
Ook deze functie om berichten te verwijderen, we hebben het ook voor groepen.

Hoe zie ik een WhatsApp-bericht dat ik heb verwijderd als ik het niet heb gelezen voordat de afzender het bericht wist?

Het is heel simpel, installeer de Notification History de Play Store vinden we, bieden wij de benodigde machtigingen Toegankelijkheid en toegang tot meldingen en nu, ook al is het omgekeerde van WhatsApp berichten verwijderen voordat we aan de slag om lezen, bericht De geschiedenis zal alle meldingen opnemen en tijdens het bijbehorende meldingen en berichten.

Kan ik verwijderde berichten zien of herstellen die ik heb ontvangen voordat ik de app Notification History installeer?

Het antwoord is duidelijk nee. De toepassing Notification History registreert de notificatiegeschiedenis van de installatie en herstelt de meldingen niet voorafgaand aan de installatie.

Video-tutorial - WhatsApp, hoe we verwijderde berichten lezenRelated Tutorialsover Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. Constantin buzatu zei hij

  Ik heb een goede mening, maar Iancu overtreft me

 2. Hallo, welke instelling gebruikt u om de cijfers bovenop het toetsenbord te laten verschijnen terwijl u verschijnt?

  • ViorelR zei hij

   Goed.
   En ik zou geïnteresseerd zijn, maar het lijkt me dat er van sommige versies van Android iets dergelijks is. Misschien heeft Adrian tijd en vertelt het ons.

 3. George zei hij

  Hallo. Ontevreden is dat het slachtoffer in de statusbalk verschijnt als zijnde actief op welk internet. Is er een oplossing?

 4. Emma zei hij

  HELP.
  Ik heb berichten verwijderd van WhatsApp en ik wil ze nu herstellen. Het is een noodgeval. Alsjeblieft Adrian. Of iemand kan me helpen.

 5. Kun je ook de verwijderde berichten zien die je hebt verzonden?

 6. Marius zei hij

  Het komt niet overeen met de verwijderde foto's!

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.