TP-LINK PowerLAN 600 mbps, de netto-verkooppunten in het hele huis

Gewaardeerd

PowerLAN adapters zijn apparaten die we injecteren in het net draden hele huis elektriciteitsnet, een afstand van maximaal meter 300.

TP-LINK PowerLAN 600 Mbps, de netto-verkooppunten door het hele huis

Onze kit is een TP-Link TL-PA6010, die in theorie kunnen oplopen tot 600 Mbps.
PowerLAN adapters zijn zeer makkelijk te gebruiken. We hebben twee delen, een is in de muur te zetten naast de router waarop en aansluitkabel, en dat het tweede deel gaat in een ruimte van het huis waar niet genoeg netto-site, het verbinden met natuurlijk outlet en dan is de laptop-kabel.

Wat maakt gebruik van PowerLan

Een kit PowerLAN, kan deze Tp-verbinding worden gebruikt in vele toepassingen:
1. net voor smart TVWaar we hebben geen kabel net.
2. Verbreding draadloos netwerk adapters en veilige access point sites.
3. Verleng het netwerk in nieuw gebouwde gebieden
4. Aansluiten op de netto-garage, bijgebouwen, IP-camera's, Intercoms, etc.

Hoe goed is PowerLAN site?

Ik heb een bos van testen, en ik tot de conclusie dat je kunt rekenen op PowerLAN. Snelheid ruimschoots overtreft 100 Mbps en kan oplopen tot bijna 300 Mbps wanneer PowerLAN adapters zijn korte afstanden van elkaar.

PowerLAN gaan op drie-fase netwerk?

Ja, ga, maar zolang null gemeenschappelijk zijn op alle fasen. Van hieruit realiseerde ik me dat netul, eigenlijk alleen maar gaat via de kabel null fase wordt gebruikt voor levensmiddelen.
TP-LINK Powerline kit

De resultaten van de tests PowerLAN 600 Mbps TP-LINK:

1. 7 meter van de hal elke router, Download en Upload 93 89 (Mbps)
2. 6 meter kantoorruimte op een router, Download en Upload 97 87 (Mbps)
3. Wonen in 3 meter van de router, downloaden en uploaden 140 137 (Mbps)
4. Keuken, 3 meter van de router, downloaden en uploaden 214 244 (Mbps)
5. Adapters in hetzelfde stopcontact dubbele, Download en Upload 284 287 (Mbps)
6. Lobby met een uitbreiding adapter, downloaden en uploaden 91 70 (Mbps)
7. AC 7 gang draadloze router meter, downloaden en uploaden 355 374 (Mbps WiFi)
8. Terras adapter 9 meter, Download en Upload 124 134 (Mbps)
9 9 AC Terras draadloze meter, Download en Upload 14 24 (Mbps WiFi)
Ik deed een test met speedtest + gigabit internet verbindingWant ik wilde echt speed internet te zien. De tests werden gemaakt met de server RDS Boekarest.

Hoe heeft testen PowerLan?

Tijdens de proeven had ik geen probleem. De adapters werden snel aangesloten en functioneerde stabiele ping tussen 4ms en 5ms.
Wat is de beste van de draadloze en kabel PowerLAN?
Ladder staat als volgt uit:
1. UTP (King)
2. PowerLAN (snelheid OK)
3. Wireless (comfortabel, maar ...)
Adapters PowerLAN prijzen


TP-LINK PowerLAN 600 mbps, de netto-verkooppunten in het hele huis


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. het lijkt dom in sommige opzichten, zoals het hangt oog alsof er een draad is Nulu allen als verbonden verkooppunten etc. makkelijkst als je meerdere pc's in het thuisnetwerk zet ze wfi raden van 500 1 MB of GB en hebben een goede router wfi en na aftrek van snelle verbindingen in tota huis. eventueel een signaalversterker als je niet Smen groot huis en over de hele azen zijn goed en ik heb muren vol of bijna vol .. veiligste methode Semal voor mij .. met een goede router en de antenne huis wfi uit signaalversterking Maximale lei ergens 600 allemaal .. en hoeveel apparaten kunt aansluiten. Ik router Telekom en ben overal in het huis semnalu volledige zelfs gaan in de kamer verst en schaal hebben gemiddeld tot etaju 1 als ik zit beneden toen del om 2 1 2 streepjes etaju en buiten de buurt van de trap 2 buiten de lijnen.

  • toevoegen zei hij

   het is niet echt dom. Het probleem is dat ze zijn vrij duur. Ik denk dat het goed gaat.

  • Ik 40 meter van de garage naar het huis, en het draadloze signaal zwak is, al heb ik een vrij goede router. In het geval dat ik een IP-camera te monteren in een garage, of een video-intercom, ik wil het net daar te brengen, omdat ik nodig om video op de NAS op te slaan. Natuurlijk dacht ik voor een lange tijd het belang van de UTP-kabels en ik begroef één tot garage; Maar als ik had?
   Er zijn veel gevallen waarin je niet kan beroepen op draadloos.
   In een kamer met veel muren als een gemeenschappelijk kantoor, waar veel elektronische storing die we dicht ongebruikte draadloze media.
   Als je een SmartTV, en je hebt niet getrokken UTP-kabel om het, heb je alleen problemen met streaming video. ... En de voorbeelden kon blijven.
   PowerLAN adapters zijn tools die we echt nodig hebben.

   • Ik zei krijg een signaal versterkt indoor antenne, maar in het geval u een buiten opstijgen. van wat ik heb ergens gelezen te versterken smenalu afstand 200 300 meter extterior procedure. Ik heb niet getest of iets maar ik hoorde van veel. U kunt zoeken informatie signaalversterking antenne indoor en outdoor wfi doe een tutorial. U kunt iets vinden.

  • Cristian zei hij

   Typisch Roemeense. Als iemand weet een andere manier om iets te doen, dat wil niet zeggen dat het hier getoonde dom is en je weet dat je prima. Eerst moeten we de jongens van videotutorial.ro tutorials die tutorials die het leven zijn danken gemakkelijker vaak wanneer we vangen urechile.Baieti ik persoonlijk bedankt voor alles wat je doet en niet gedumpt in aanmerking ciumpalacii iedereen wie denken slimmer evenals veel "jonge mooie en vrij" in dit land.

 2. rotsachtig zei hij

  Ik gebruik een beetje van 2 jaar en zijn erg blij met deze adapters NET is stabieler en plus het is makkelijker om .Als prijs te gebruiken, zijn in Roemenië weet niet hoe, maar Parijs kan twee kopen om euro .I zeggen 25 ze zijn niet duur.

 3. Als u een dergelijke adapter en één ik naar de buurman die leeft in mij en ik ben 100 worden aangesloten op dezelfde stroomkabels moeten op het internet met een snelheid enigszins ok draaien?

 4. Hallo. Ik wil een correctie te maken met wat je het tegenovergestelde trifazic.Deci zei een driefase stroom bestaat uit 3 fasen, een leegte, een geaarde (totaal 5 draden in zowel stopcontact en de stekker). Een fase lijnen bestaat uit een toneelstuk, een leegte, een geaarde (totaal 3 draden in de stekker en stopcontact). TP-LINK wordt getoond gebonden aan inpamintarea eenfase null (ASTEL heeft 2 vuur-kruis-contact, etc.). Beide netwerken zijn onderdeel van -Retele laag tensiune-. In Roemenië onder het communisme of blokken die gebouwd werden slechts drie fase waarin het werd ingerichte keuken met een elektrisch fornuis en fornuis 3 elk oog werd aangedreven door een stekker en stopcontact podium, maar ze zag er zo :( https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwisrIDU57fJAhUBWRQKHem1D50QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.gemada.ro%2Fprodus%2Fpriza-fisa-trifazica-5-contacte-32.html&psig=AFQjCNGq36g1k0xbGTT7C16KX9NlivH2nA&ust=1448961305519175) Zorg ervoor dat gek kunt proberen in een plug TP-LINK te zetten zijn is het resultaat van drie-fase onmiddellijk de dood van de persoon. Goede dag en aandacht besteden aan de aanbevelingen.

  • Bedankt voor de voltooiing. Misschien moet ik die fase te geven, maar ik eenfase stopcontacten in het huis, verdeeld in drie delen van het huis, met behulp van elke fase in een bepaald gebied.
   Mijn emotie, kwam uit het feit dat in alle stadia tussen hen niet communiceren, en ik denk dat het zal niet PowerLAN adapter werken. Maar het lijkt erop dat de neutrale wordt alleen gebruikt om gegevens die wordt gedeeld tussen alle drie de fasen uit te voeren.

   • axelluny zei hij

    Ik denk dat het werkt net als de machine van telewinkelen gândaci.Poate zelfs op te merken dat terwijl u een voordeel.

 5. Piperea zei hij

  Ik heb en het is een ding om u te vragen Ik wil deze antenne AIRGRID M5-HP-23 onderliggende 30 km van Boekarest kopen en ik wil weten of het goed is van wat ik zag komt ingebed met WIF dank u en kijk orce reactie of suggestie van Uw goede oz

  • Dus je kunt een WiFi-verbinding over lange afstanden moeten van punt tot punt en wijs zijn om een ​​open veld hebben zonder obstakels.
   Beide punten moeten hoog vermogen directionele antennes.
   Je moet ook rekening houden met de juridische gevolgen. Ik geloof niet dat de wet het toelaat.

 6. Piperea zei hij

  Dank reactie maar ik iets over Antena AIRGRID M5-HP-23 oostelijke goed, want ik ben niet zo goed en als ik kan verbinding maken met de wirless van iemand anders kunt wachtwoorden te breken om gasete netwerken meer te nemen waarin u wordt gevraagd, omdat hier Romtelecom gaat naar het net meer dan 6 dank mb

 7. Piperea zei hij

  PC bevat Asus moederbord z87pro processor I7 4790 16 GB geheugen Intel SSD 120 gb hebben een Rutar wirless TP-LINK model TD-W8970 kan gebruiken in cobinatie antenne mss verwachten een antwoord, omdat je perfect begrijpt heel wat ook Dank fc

 8. Daniel Radu zei hij

  Sorry van onderwerp te veranderen, maar ik vraag me af wat gebruiken antivirus?

 9. Eindelijk een slimme jongen en gooi hem niet alleen antivirus is trendy, waarom ga je niet een aspirine nemen als hoofd doet pijn.

 10. De tweede adapter kan een verbinding maken met wifi-router naar uw bestemming?
  Bedankt.

 11. bogdan zei hij

  Ik vond dit meer efficiënt model http://uk.tp-link.com/products/details/cat-18_TL-PA8010P-KIT.html,, De prijs is vergelijkbaar met die aan u gepresenteerd, maar heeft verkooppunten in interior.Merita gekocht?

 12. bogdan zei hij

  Cristi, antwoord mij als het is waard om te kopen model met afvoer beter presteren dan degene die aan u gepresenteerd.

  • Misschien doen allemaal hetzelfde, plus de uitlaat is handig, plug Scupi niet degaba. Nu weet ik niet wat te vertellen weerstaan ​​stopcontact dat wordt gefilterd of hoe. Ik denk dat je kunt niet magnetrons of andere apparaten motor die problemen kunnen ondervinden. Ik weet het niet precies, en je boeken te lezen online en zie hoe "gebruikt" is dat stopcontact. In termen van prestaties, ik denk dat ze zijn vrijwel hetzelfde als ze dezelfde snelheid (theoretisch).

 13. bogdan zei hij

  Dankzij verkooppunten interesseert me minder, "brave" belangen me het meest.

 14. Dumitru zei hij

  Hoe kan Powerlan signaal adapter veilig?

 15. Costar zei hij

  Gebruik geen storingen die kunnen optreden of kunnen optreden niet bespreken. Stel dat het downloaden van gegevens iets dat mij interesseert is niet corrupt of stuur een bestand naar iemand belangrijke afzetmarkt en verbindt met een consument iemand die we allemaal weten dat flameaza stekker stevig vast tot het maakt de verbinding problemen kunnen optreden? Ik weet dat er tussen lage stroomkringen en NET TV-stroomkringen, de aanbevolen minimale afstand tussen hen is 30 cm. Ik weet niet of de afstand wordt aanbevolen voor bescherming of geen storingen.

 16. Kan ik een adapter aan te sluiten voor toegang tot PowerLAN punt, niet de router? werkt?

 17. Ik kan de informatie ergens niet vinden. mag ik 4 dergelijke apparaten kopen en van de ene naar de rest? Of u bent alleen aan 2 beperkt

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.