over Adrian

Vlaamse informatie en kennis, Ik hou van alles over kunst en deel mijn kennis met veel plezier. Zij die zich geven aan anderen zullen zichzelf verliezen, maar nuttig, waardoor er iets nuttigs bursalen. Ik geniet van dit voorrecht, zal ik nooit zeggen "weet niet", maar "nog niet"!

Comments

 1. petre zei hij

  Ik had 2 fb-accounts, één is geblokkeerd. Ze vroegen me om een ​​foto, ik stuurde ze (ik weet niet of ik het goed heb gedaan dat ik ze stuurde). Nu vraag ik om een ​​document met een foto, mijn voornaam en achternaam, geboortedatum. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik kan mijn account niet eens verwijderen.

 2. ROTARU ADRIAN zei hij

  naam mag het fb-account verwijderen

 3. Marius Adrian zei hij

  Hallo, maar hoe krijg ik oude berichten die op een bepaald moment weer verschijnen om mij en anderen leuk te vinden uit de lijst met vrienden van een game, ik zou ze bijvoorbeeld volledig willen verwijderen zodat ze de volgende keer niet opnieuw verschijnen, er kan een instelling zijn en ik kom er niet uit ...

 4. Mihai zei hij

  Zoals altijd heeft Adrian een zeer goed gedocumenteerde tutorial. Bedankt voor alles!

  Ik heb natuurlijk een suggestie voor een nieuwe tutorial. Als u een zelfstudie hebt over hoe we albums van Facebook-vrienden (browseruitbreidingen) of software kunnen downloaden

 5. Dan zei hij

  Gisteren stopte ik fb.Lam permanent verwijderd.

Spreek je gedachten

*