Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Costel zei hij

  Dank je wel! Erg handig!
  Voor XP, is er een klein programma dat dit zou doen?
  Ik begrijp goed, alleen tussen computers aangesloten op dezelfde router?
  Voor computers op verschillende locaties, welke werkwijze eenvoudiger Sheri?
  Bedankt!

  • AdrianGudus zei hij

   Voor het antwoord op de vraag 3 lees de tekst boven zelfstudie (klik op de woorden geschreven in rode tekst boven zelfstudie). Je hebt het antwoord. Of u kunt de remote software zoals TeamViewer of FTP gebruiken. Over alles wat ze al hebben tutorials op de site.

  • Junin O. zei hij

   Costel:
   Dank je wel! Erg handig!
   Voor XP, is er een klein programma dat dit zou doen?
   Ik begrijp goed, alleen tussen computers aangesloten op dezelfde router?
   Voor computers op verschillende locaties, welke werkwijze eenvoudiger Sheri?
   Bedankt!

   De eenvoudigste manier om bestanden van HFS (mijn mening)
   "HTTP-bestandsserver, snel bestanden delen is nog nooit zo eenvoudig geweest." HIER

 2. psaddict zei hij

  Wie is de nieuwe collega?

 3. Zeer coole nieuwe coleg.Este Alexandru Serban?
  Interessant dat we functie.Ea optreedt wanneer u Windows installeert.

 4. Alexandru Serban zei hij

  Lees de beschrijving van de tutorial.

  • psaddict zei hij

   Alexandru Serban:
   Lees de beschrijving van de tutorial.

   Ik heb niet echt helpen als ik weet de naam, vragen om mezelf te zien die een vroegere vriend van het team, een nieuwe vriend, of gewoon iemand die wil het team te helpen

 5. sklipy zei hij

  Gefeliciteerd leerprogramma, ik keek met belangstelling. Ik hou u goed uitgelegd en begrepen, dus ja ik wil bravoo!

 6. Nelutu zei hij

  Ja alles is ok in w7, maar om het netwerk tussen Vista of XP w7 en veranderingen dingen te creëren, kan je een tutorial over die te maken.
  Gefeliciteerd en veel geluk voor deze hieronder tutorial.

 7. Pady zei hij

  Alex Serban doet ook tutorials bij …………….

  • Alexandru Serban zei hij

   Pady:
   Alex Serban doet ook tutorials bij ……………… ..

   Ik gaf het op.

  • daniela balan zei hij

   Pady: Alex Serban doet ook tutorials bij …… ..

   En je hield uitdrukkelijk te laten weten? Of bent u als kind te saboteren De site 15 jaar inceraca? Zolang ik betwijfel heer Cristian en de heer ADRIAN zijn er .. Alex wil niets, maar om te werken met de twee IT-professionals leren van hen-while en do videotutoriale voor incepatori.Imi excuses als ik beledigd ..

 8. daniela balan zei hij

  Alex Ik ben blij dat je hebt weten-Bravo.Ai deed een mooie en goed explicat.Sa videotutorial niet teleurstellen heer Cristian en de heer Adrian gaf je een kans, een kans die ze wilden meer .. inhalen hen, maar u aan u hebben gegeven ... Veel succes ..

  • daniela balan:
   Alex Ik ben blij dat je hebt weten-Bravo.Ai deed een mooie en goed explicat.Sa videotutorial niet teleurstellen heer Cristian en de heer Adrian gaf je een kans, een kans die ze wilden meer .. inhalen hen, maar u aan u hebben gegeven ... Veel succes ..

   We hoeven niet "tevreden" te zijn, als bezoekers Alex 'tutorials interessant en nuttig vinden, is dat oké.
   Ik heb al vaak gezegd, maakt niet uit heel veel experianta het belangrijkste is het enthousiasme, als je geniet van het en je zal voelen allemaal zullen waarderen.

   Good luck Alex.

 9. M3t3or52 zei hij

  U kunt een tutorial over Google Siter doen?

 10. Belangrijke mededeling:
  .
  .
  .
  .
  Als je iets te zeggen over deze tutorial hebt, voel je vrij om reacties achter te laten.
  Elke reactie die niet gerelateerd is aan het onderwerp of maca dicht zal worden verwijderd of op spam.

 11. sklipy zei hij

  Ik heb niet gezien (misschien ben ik verkeerd) op enige site in zijn soort in Roemenië dat sitebeheerders naar rechts om tutorials te doen verlenen aan anderen, ik denk dat het een nieuw ding en erg cool bravooo

 12. daniela balan zei hij

  Pady-concurrentie is hevig - een goede bestuurder moet altijd goed geïnformeerd zijn, vooral wat de concurrentie doet. Dus laten we eens een kijkje nemen in hun tuin .. zoals zij ook doen. Het is belangrijk om altijd bij een ga voor hen staan ​​en wees vol originaliteit. Er zijn maar weinigen die fair play spelen. Ik wed dat ALEX zal leren wat fair play betekent, het zal binnendringen om zijn eerlijkheid meer vorm te geven. Ik wed ook op het feit dat als hij het vertrouwen van meneer Cristian en meneer Adrian bedriegt, zal hij de tweede twee binnenvliegen ... als een katapult ... en dan zal niemand hem echt voor hen laten werken. Laten we toch proberen hem het nodige vertrouwen te geven ... laten we hem niet demoraliseren. Goedendag PADY ..

 13. Adrian zei hij

  Hallo, Ik heb een vraag, ik weet dat het te maken heeft met het onderwerp ... hoe je YouTube-video's die ik de resolutie op 240p maken, en blijven opgeslagen me niet elke keer ... om te blijven opgeslagen geven.

  • psaddict zei hij

   Adrian:
   Hallo, Ik heb een vraag, ik weet dat het te maken heeft met het onderwerp ... hoe je YouTube-video's die ik de resolutie op 240p maken, en blijven opgeslagen me niet elke keer ... om te blijven opgeslagen geven.

   Kan niet de youtube instellingen. Ik wist dat hij een klein programma dat het doen was, weet iemand misschien hoe het heet weet ik niet meer.

 14. sklipy zei hij

  Ik zover ik weet, wordt automatisch ingesteld op basis van uw pc kan verkeerd zijn, maar ik ben niet zeker als je een zwakkere comp te zorgen dat u de video uploaden naar 720pHD bv.

 15. calin zei hij

  alex wenskaarten een goede tutorial uitgelegd

 16. Silviu zei hij

  - - - Gefeliciteerd met de tutorial - - -
  (Je begon van kracht)

  Ik denk dat het de moeite waard zou zijn om een ​​tutorial en de overdracht van de crossover-versie te proberen.
  http://www.google.ro/search?q=cablu+crossover&hl=ro&biw=1024&bih=621&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mx0AToGbA8TQsgaLnaiLDQ&ved=0CBoQsAQ

  PS - als Windows 8 …… .100 op de markt komt, zelfs dan zullen er nog veel meer zijn die de oude XP zullen gebruiken.

 17. ciprian zei hij

  Goedemorgen! Ik wilde alleen maar weten als je videotutoriale en ongeveer X4 CorelDRAW. en als je niet .. je doet zoals een tutorial? bedankt!

 18. Mirel zei hij

  Ik kan iemand me helpen met wat advies?
  Wat doet een computermonitor: "Afmetingen (B x H x D mm):" Precies letters W, H, D
  Si
  Ik wil ik een monitor te kopen en zou graag wat advies over welke resolutie ik kies de 1920 1080 mam dacht dat het goed? 'M nieuw in de wereld van computers

  • AdrianGudus zei hij

   Mirel:
   Ik kan iemand me helpen met wat advies?
   Wat doet een computermonitor: "Afmetingen (B x H x D mm):" Precies letters W, H, D
   Si
   Ik wil ik een monitor te kopen en zou graag wat advies over welke resolutie ik kies de 1920 1080 mam dacht dat het goed? 'M nieuw in de wereld van computers

   W staat voor breedte in het Engels dat betekent breedte
   H staat voor de hoogte in het Engels om de hoogte betekenen
   D staat voor diepte in het Engels uit de diepte of dikte

 19. pc1990 zei hij

  Ik vond de tutorial over de lage resolutie, het was beter als het een fatsoenlijke resolutie als Cristi en Ady had.

 20. decebal12345 zei hij

  Zeer nuttig tutorial. Ik vroeg me af hoe ik kan doen om mijn computer te verbinden met draadloze laptop.
  Bedankt.

 21. muzikant zei hij

  Als 2 pc's (of meer) verbonden, verbonden door een schakelaar Ik denk dat het werkt hetzelfde. ?

  moet worden uitgelegd voor Win XP en Vista.

 22. Razvan zei hij

  Hallo iedereen,

  Ik volgde deze stappen, checkten we op voorhand als het netwerk is ingesteld op Home Network, ik een map toegevoegd om te delen, maar als ik op de laptop toont niet de thuisgroep. Het kan zijn omwille van de router? (Het gebruik van een D-Link DIR-615). Dank je wel!

 23. Howdy!

  Ik zou graag willen weten hoe ik sharuiesc een HP laserjet aangesloten via USB op de desktop 1200 dat windows7 64bit ultieme loopt en kunt afdrukken vanaf een windows xp laptop die ik 32 bit die draadloos verbonden is met een router trendnet TEW-452 .. waar deze is aangesloten en desktop!

  Ik al gezegd dat ik probeerde om dat te doen in de tutorial, maar het werkt niet helemaal!
  Kunt u mij helpen aub!

  • AdrianGudus zei hij

   Dorin:
   Howdy!

   Ik zou graag willen weten hoe ik sharuiesc een HP laserjet aangesloten via USB op de desktop 1200 dat windows7 64bit ultieme loopt en kunt afdrukken vanaf een windows xp laptop die ik 32 bit die draadloos verbonden is met een router trendnet TEW-452 .. waar deze is aangesloten en desktop!

   Ik al gezegd dat ik probeerde om dat te doen in de tutorial, maar het werkt niet helemaal!
   Kunt u mij helpen aub!

   Activeren voor een tijd in de DMZ router en firewall uitgeschakeld op zowel desktop en de laptop met XP en kijk of het werkt. Als het werkt, dan moet je de router die printerpoort en doen port forwarding voor poort gebruikt zien.
   Over hoe je een port forwarding doen al bestaat tutorial.
   Schrijf in het zoekvenster rechts bovenaan zwarte rand: hoe port forwarding te doen, je voert en je zal de tutorial vinden.

 24. De laptop ziet het aandeel printer nadat u UAC uitschakelen op het winnen 7 probleem is dat ik geen verbinding kan maken met het en het geeft me een bericht op de bestuurder, omdat het niet goed is. Vermelden dat de laptop die ik 32 bit XP driver pk en desktop ptr ptr win7 64 bit geïnstalleerd! Printer is netwerkpoort is aangesloten op de desktop via USB gewoon dat ik wil maken om af te drukken en ptr server op uw laptop! Uw tutorials zijn grote landen geholpen meer Nu zocht ik over je site en wat ik vond niet helpen me af te drukken uw laptop! In eerste instantie heb ik geen printer niet te delen, maar ik nog steeds bladeren door de site en vond hoe je UAC uitschakelen op Win 7 en create thuisgroep etc.

  Bedankt voor het antwoord!

 25. Costel zei hij

  Fart goede tutorial, maar kunt u mij zeggen hoe ik uit de laptop kunt afdrukken zonder dat de andere computer ben ik begonnen. Ik heb een desktop en een laptop multifunctionele router [niet niets, maar een blutooth of usb] Dank je.

 26. Liviu zei hij

  Ik 2 IP.Nu computers en wil je een router te gebruiken, maar om shareuiesc tussen de 2 met een netwerkkabel.
  Hoe?

  • Liviu:
   Ik 2 IP.Nu computers en wil je een router te gebruiken, maar om shareuiesc tussen de 2 met een netwerkkabel.
   Hoe?

   Leer eerst beleefd te zijn als je iets vraagt ​​en dan bij voorbaat te bedanken voor een mogelijk antwoord (probeer het gezegde te begrijpen: "Zoet gepraat, het brengt veel"!)

   • Liviu zei hij

    Erin: Eerst leren om beleefd te zijn als je iets vraagt ​​en dan dank bij voorbaat voor elk antwoord (proberen de betekenis van het gezegde te vangen: "sweet talk veel vooroordelen"!)

    Ja, je hebt gelijk, ik verontschuldig me, ja, kunt u mij vertellen hoe dat te doen?

    Met vriendelijke groet,

    Liviu

 27. Ik heb een probleem wanneer ik wil delen tussen Windows XP 7 en neem spelen kan een video tutorial te maken over dit onderwerp ... Dank je wel ....

 28. petto38 zei hij

  Hello, zeer nuttig leerprogramma, maar ik zou willen vragen of het mogelijk is om direct uit te printen bestanden draadloos verbinden van de printer op de router in het huis, omdat ik niet kan concectez een thuisgroep?

 29. welkom
  Bro yo een vraag als ik mag ik kan Ajua met een antwoord of een advies
  Ik deed het aandeel op XP en ik heb een harde schijf van Sheru 150 geheel van GB en er hebben vele documenten en games
  Ik ben ook van invloed op alles wat als je de sharia te verlaten en gebruik een paar games die ik er al heb geïnstalleerd?
  heel hartelijk bedankt
  verwachten een reactie van u of misschien geven een invoegtoepassing in de lijst met rotzooi [e-mail beveiligd]
  we kunnen een beetje kletsen om te begrijpen wat yo moeten doen om beter dankzij weer

 30. Octavian zei hij

  Hello! Ik heb een vraag als ik een netwerk van computers allemaal met xp 3 aangesloten op een internet-router die ontvangt vrijwel alle computers ontvangen 3 internet. Maar als je een printer hebt aangesloten op een computer en het aandeel cijfer moet de printer op andere computers 2 hebt geïnstalleerd?

 31. Hallo ik hoop op een antwoord dat ik kreeg, maar de andere pw benaderen van een bestandsnaam en Marguerite dc pc vragen?

 32. Laurentiu zei hij

  Kan ik de printer gebruiken op een draadloze laptop aangesloten op het netwerk? Sharu printer is op het netwerk, maar als ik ben op zoek naar een laptop niet gevonden. Je hebt iets met de router gedaan om een ​​draadloze verbinding en ik zie?

Spreek je gedachten

*