Android VPN-instellingen VPN-server router Asus

Android VPN-instellingen VPN-server router Asus
Android VPN-instellingen VPN-server router Asus

Wat doet VPN?
VPN komt van "Virtual Private Network", wat betekent een virtueel privaat netwerk - een verbinding die veilig twee kan verbinden geeft meer computers veilig.
Specifiek VPN is een veilige tunnel tussen twee of meer computers aangesloten op het internet Internet.

Om VPN te gebruiken?
Met VPN-verbindingen kunnen twee verafgelegen filialen van het bedrijf, of meer scholen aan te sluiten.
Met hone uw veilige VPN-verbinding wanneer je op een openbare Wi-Fi of onzeker.

Hoe werkt VPN?

Zoals bij veel andere protocollen, hebben we een SERVER - CLIENT-systeem.
De server doet het harde werk, omdat hij gebruikers moet bijhouden, verbindingen moet beheren - in plaats daarvan hoeft de client alleen verbinding te maken wanneer dat nodig is.
De klant dient alleen maar om je login te leren kennen en te observeren protocol, anders wordt de server zorgt voor alles.

Waar ik een router met VPN-server te trekken

Ik raad Asus-routers aan - ik heb al een aantal jaren een router ASUS RT-AC56U die ik ben zeer tevreden. Nu dit is niet gevonden, maar er zijn veel modellen die u kiest.

Wat hebben speciale routers Asus?

Vandaag de dag is de fabrikant van best router markt. Naast Asus routers zijn gevuld met functies die meer of minder nuttig zijn.

ASUS routers met VPN-server.

ASUS RT-N12 +
Asus RT-AC51U
ASUS RT-AC53

Andere tutorials in verband met VPN

VPN beveiligde verbinding tussen twee pc's met Windows configureren
Change IP-telefoon OTA-update sneller
Okay Vrijheid, Internet betaling en veiligheid van de scheepvaart

Waarom is het belangrijk voor ons VPN?

Omdat we steeds meer op gedigitaliseerde gegevens vertrouwen, moeten we in het achterhoofd en beveiliging van gegevens te houden.
Onze gegevens vliegen door de lucht in de vorm van radiogolven, en als ze niet goed gecodeerd kunnen problemen hebben.

Tutorials op onderschepping van gegevens

Wireshark, het stelen van wachtwoorden gratis wi-fi netwerken
getroffen online winkels - Zoals je wachtwoorden, foto's en pagina's aan anderen kunnen zien

De computer data is geen grap.

Het is uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat elke keer dat onze verbindingen zijn vrij veilig en niet een zeker slachtoffer van hackers die over het algemeen kwetsbaar verbindingen aan te vallen.

Video-tutorial - Android VPN-instellingen met Asus Router VPN-server

Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Cyprus zei hij

  felicitaties voor de tutorial. Ik gebruik een router asus rt ac66u zijn blij mee, maar ik merkte onlangs toen ik stikck usb stick pretty cool heats incecat twee en ik wil gewoon vragen u opwarmen is ok of ik iets verkeerd gedaan?

 2. Emil zei hij

  Hallo Cristi,

  Hetzelfde model van de router mij en ik en is verbonden met een modem (Epon) Digi (dynamisch IP).
  Hoe kan ik DDNS-dienst aan het werk, in het bijzonder die worden aangeboden door Asus? Als ik een ernstige deze router kan ik altijd aan te sluiten op het IP-veranderingen. In het verleden, toen ik moest AKTA net te werken zonder problemen, maar ASUS omgaan met de PPPoE en niet door een ander modem die zaak.

  Bedankt!

 3. Bogdan zei hij

  Wie weet hoe te werken met het programma VNC Geef me ADD Skype:? Maryan Bogdan (ik heb een foto van een groene auto zwart en sutn Drobeta-Turnu-Severin) .VPN om te spioneren op de externe pc.

  Heel hartelijk bedankt.

 4. IOnUtz zei hij

  Dit is voor statische IPs voor dynamische IP-adressen verandering job ..

 5. Costi zei hij

  Cristi hello! Beantwoord dan mijn telefoon met behulp van een intrebare.eu ipvanish VPN en het gebruik van internet bankieren om rekeningen te betalen, geld overmaken, enz. Het is mogelijk voor ontwikkelaars om me ipvanish onderscheppen van gegevens van het bankbedrijf, en doen wat ze willen ze? dat wil zeggen in het kort om geen geld meer in het account?

 6. adi rotaru zei hij

  TP-LINK kan niet?

 7. Gabi zei hij

  Hallo Cristi
  Ik woon in Denemarken te hebben als ze gebruik maken van server marker VPN router Asus RT Ac 5300 in Roemenië om films in DK verkeer letten kan worden gecontroleerd provaiderul in Denemarken? Er zijn beperkingen op de hoeveelheid gegevens die VPN-server marker? dank

 8. SERGIU zei hij

  Op iOS waarom niet gaan?

 9. cata zei hij

  welkom
  De ss-IPTV toepassing die u gebruikt op Smart TV (zie kanalen voor digi) kunnen alleen proxy (IP + port) hoe de modem te configureren ingesteld?
  Mersi

 10. Alex zei hij

  Youtube Cristei gebruik maken van de nieuwe interface?

 11. augustin zei hij

  De Telekom werkt niet? De modem HG655b.

 12. Dan zei hij

  Hallo Cristi.
  Als we UPC internet en ik de router rechtstreeks op het internet aangesloten, ik ben achter een modem dat ik een interne ip toegewezen, hoe krijg ik toegang VPN-server buiten mijn netwerk?
  Bedankt.

  • Vandaag zal ik tutorial over het aansluiten van de router met de modem. Het zal nu alleen nog als een relais, omdat we de router authenticatie te doen.

   • ionut zei hij

    Hallo, ik heb een vraag, u kunt van een Android-telefoon een VNP- of Proxy-server maken met mobiele gegevens als een internetverbinding voor een IP-server die is toegewezen aan uw mobiele gegevens en verbinding maken vanaf uw computer of een andere telefoon met uw server om de IP-identiteit van de servertelefoon toe te wijzen. Bedankt.

 13. Ungureanu zei hij

  Ik ben blij met deze router
  https://www.asus.com/Networking/RTAC3200/
  en printer
  https://www.flanco.ro/multifunctional-hp-deskjet-ink-advantage-2135-all-in-one-a4-alb.html
  hoe u verbinding met de router en gebruik maken van de wifi voorbeeld geef ik aan mijn uitdraai van je telefoon via WiFi of laptop, heb ik niet aangesloten op de laptop te houden

 14. Adrian zei hij

  Hoe kan ik de instellingen op te halen. Thanks.

 15. Baloozzy zei hij

  Thanks nice!
  Ik heb deze router aan uw aanbeveling op dat moment. Ik echt nodig deze functie VPN voor financiële dingen, maar voor een IP-camera en een alarmsysteem.

 16. Cristi, vormde ik ingediend na de tutorial, ik aangesloten de huistelefoon en ging uitstekend.
  Vandaag de dag, die in de stad, heb ik geprobeerd om de telefoon aan te sluiten op dezelfde router thuis en niet werken. Fout bij het verbinden.
  De reden? Thanks.

  • Je moet port forwarding doen als je op zoek bent naar een modem.
   Als het huis gaat in een ander netwerk werkt niet, zelfs nadat u doen port forwarding, heb je poorten geblokkeerd door uw service provider.

 17. Adrian zei hij

  Je bent hier niet?

 18. Cristy S zei hij

  Wilt u me even weten hoe ik een VPN-verbinding met Open VPN op IOS kon maken? Of een VPN-handleiding voor iOS! Bedankt!

 19. Claudiu zei hij

  Een vraag die ik heb een gigabit verbinding met een router Asus.Am RDS gedaan VPN-server, port forwarding probleem was, moest ik de Open VPN-server niet naar PPTP VPN in te stellen. Alles werkt goed enige verbinding van de router wordt 100Mbs. Wanneer VPN Server dezavtivez 1000Mbs.E naar normaal?

  Bedankt!

 20. mosu67 zei hij

  Hallo kocht een router asus gigabyte naald 68u zijn f.multumit dat 2,4 en 5 ghz gaat geweldig, maar ik heb een probleem met VPN .Ik heb een VPN srever net als tutorial ik verbinding maken met de VPN en PC en telefoon thuis maar kan niet vanaf een andere locatie !!! Ik probeerde door reta wifi thuisbasis van een aantal vrienden en ik kan geen verbinding met mijn router zou mooi verklaring voor zijn dank u (ik zou blij zijn met een normale verklaring in technische termen dankzij niet leuk zijn)

 21. Daniel zei hij

  Hello! Ik heb thuis een openVPN-server opgezet waarmee ik verbinding maak vanuit de service. Kan ik de baarmoeder gebruiken zonder te worden onderschept door de mensen op het werk? Hoe veilig is het? Thanks.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.