Stel Windows XP - video tutorial

In deze video presenteren we tuorial tweaks en instellingen dat we de prestaties van uw computer te kunnen verbeteren en kunnen we extra energie te brengen naar een minder krachtige computer.

Als u een computer met een grafische chip of videokaart zwakkere graphics kan geven tot een aantal kwesties voor een betere werking van het besturingssysteem.

U kunt ook het bijhouden van de Hoe kan automatische updates, systeemherstel uitschakelen of als het RAM-geheugen is niet genoeg als we kunnen om virtueel geheugen in Windows toewijzen.

door Bogdan Pelu

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsComments

 1. bravo kaarten Sait beste bobi idee hoeveel schepen doen de dingen op een computer must

 2. SAL, YOU SUPERSTERK

 3. Ik heb een vraag ... En toen ik wist trekt image VENSTERS OP CD IN BEELD LAS normaal of volledig NERO

 4. beheerder zei hij

  De afbeelding moet worden gebrand op CD in "Burn Image" zien dat we op de site een paar tutorials over deze vacature, en u een zoekopdracht in de zoekmachine van de website met de zoekwoorden "image iso, hoe je een beeld te branden en anderen .

 5. Neacsu Alexander zei hij

  bobi zijn super hard ..... Kan veel dingen gespaard en bij deze gelegenheid leer ik iets .... en ik heb een cola van me

 6. Broers willen eenvoudige en directe betekenis in een woord zijn allemaal zo sterk tinetio

 7. Baravo jongens echt wilde nieuwe dingen te leren en uw site is echt wat we zoeken
  We gingen de video tutorial sites, maar heb niet echt iets om gelukwensen te leren en blijf het goede werk hadden

 8. Hallo Cristi Bogdan .. sal ..
  Ik kom met een voorstel over hoe dit te installeren .. "pakket" .. OS = Windows XP wordt Ilusion V2 SP3 genaamd [Spaanse] [www.divxatope.com] =
  Ik heb downloaden uTorrent en neem, als u het kunt bekijken .. en laat me weten wat je er over nadenkt .. en als het de moeite waard om een ​​videotutorial maken .. over ..
  Bedankt.

 9. Sergiu.
  In het algemeen Ik hou niet van veranderingen besturingssystemen, als u wilt dat verandert met nLite, zoals ik toonde in de tutorial site gewijd aan xp veranderen met nLite.
  Ik adviseer je om weg te blijven van aangepaste besturingssystemen, probeer dan met behulp van een schone OS zonder wijzigingen.
  Deze systemen worden veranderd op sommige computers die heel goed kan werken met hen, maar wanneer je het installeert het zo veel fouten kunnen optreden.

 10. Sergiu.
  Van alle zie ik alleen maar je zet je avatar uit Gravatar, gefeliciteerd.

 11. Ok .. multzam voor informatie ..

 12. kristal of bobby PRV op ID

 13. laurier zei hij

  Deze site geeft video tutorials
  Waar u geweest bent ondergedoken tot nu bro?
  Alle respect voor wat je doet en Merry Christmas

 14. beb3_mykk zei hij

  EEN ECHTE SITE tutorials ~

 15. @beb3_mykk: opdat u opmerkingen als die maken alleen maar omwille van de kunst? om de top te bereiken en je 10 bezoekers commentaar geven? alle videotutorialele hebben positief gepost ... Ik weet zeker dat je gewoon geplaatst en velen weten niet eens geprobeerd hebben, geen manier om de top 10 bezoekers te bereiken voor commentaar! maar helpen, detachering iets nuttigs 3 geen woorden! eerlijk naar de anderen, en niet achteraf dom, tenzij je een probelma of iets niet begrijpt! Gemakkelijk kan worden verwijderd uit de top bezoekers als het is gebeurd dat een gebruiker commentaar als je gewoon Dragu 10 om de top te bereiken! Dus wees voorzichtig en stop!

 16. Andrew zei hij

  Het zou een goed idee om te proberen om een ​​tutorial te maken als dit maar voor Windows Vista zijn.

 17. Andrew zei hij

  Ik heb een problemutza .... Het is niet heel ernstig, maar het is een klein ding dat me ergert. Ik deed dit en mijn instellingen zijn verdwenen uit mijn computer die groepen: Bestanden op deze computer, harde schijven, en Apparaten met verwisselbare opslag. Als je kon me helpen aub.

 18. Adrian zei hij

  @Andrew: Wat Windows heb je? Een of andere manier Vista? Als dat zo is ... weet niet hoe ik je helpen ... Ik heb niet en wil niet te moeten hebben Vista hou niet al te kieskeurig, te restrictief zijn ... de titel duidelijk handleiding Windows XP instellingen geschreven die je hebt gemaakt als je vista? Refa instellingen ... kijk naar de tutorial ... en in plaats daarvan gecontroleerd vinkje hen ...

 19. boby_admin zei hij

  @Andrew:
  Klik met de rechtermuisknop op Deze computer> Eigenschappen> Avanced> Performance> Instellingen-menu> en vink Gebruik Comon taken in mappen en klaar om het 3 verlagen

 20. Andrew zei hij

  @Adrian: Ik heb Vista. Ik heb XP, maar ik opgelost boby hielp me en ik besloot te volgen.

 21. Adrian zei hij

  @Andrew: Oh ... gefeliciteerd ... was "heavy" kijken naar de tutorial en doen vice versa? Boby adik als je iets te kruisen ... goed ... Ik kan niet geloven hoe beperkt je denkt en hoe moeilijk het is om dingen te nemen in logisch denken uitvinken ...

 22. Geheugen 1G wat ik zeg het virtuele geheugen wijzigen? Er mb 1344 tonen de oorspronkelijke grootte en de maximale grootte laat me 2688 mb.

 23. Andrew zei hij

  Ik heb een groot probleem, maar nog steeds vervelend niet f. Ik wil niet reageren op vermogensbeheerders. Ik heb geprobeerd om het te bestellen (ctrl + alt + delete) Ik heb geprobeerd om de rechter muisknop op de start bar .... maar niets. Het is altijd vervelend voor mij voordat ik begin een spel het spel uit te schakelen sommige processen beter te werken (ik heb een slechte) Maar nu kan ik dat. Please help me.

 24. Zavaidoc zei hij

  Ik wil graag weten wat er gaande is achter de schermen van Windows. Ik heb vrienden die twee jaar geleden leerde mij het verschil tussen sluiten en openen! En nu geef les! toen ik hen vertelde van deze website zijn verbaasd dat ik mezelf gevonden. Welke morele moeder gekregen! Ik heb een gezegde grselile leren van anderen, zodat u geen tijd om jullie allemaal! Veel geluk en een goede dag! Lv

 25. Adrian zei hij

  @Andrew: U hebt waarschijnlijk liep in services.msc en sommige processen, waaronder tasck manager, die een conclusie zou hebben uitgeschakeld ...

 26. Cosminn zei hij

  Voor degenen die in de war over hoe je een cd te maken. Hier is hoe ik het doe: D.

  Plaatst. Daemon gereedschappen iso Windows.
  We gaan in nero, geef uw exemplaar schijf.
  Kies de partitie gereserveerd voor daemon (welke is aangesloten. Iso)
  Verwacht om CD te maken en je bent klaar.

  Over leerprogramma, dat ik altijd doe als ik Windows opnieuw te installeren :).
  Ieder van jullie heb ik geleerd dingen, maar niet alles :).

  Succes en meer tutorials.

 27. mario27 zei hij

  Hallo, Ik heb een vraag over de XP-OS dwz zou ik me zorgen als ik een kopie van het OS al in mijn PC geïnstalleerd met alle veranderingen, wat moet ik doen, hoe dat te doen en als je kunt doen kunt maken ISO en vervolgens kan branden op een schijf en vervolgens naar mij instalez.Multumesc

 28. dumitru32 zei hij

  mario27: Hallo, Ik heb een vraag over de XP-OS dwz zou ik me zorgen als ik een kopie van het OS al in mijn PC geïnstalleerd met alle veranderingen, wat moet ik doen, hoe dat te doen en als je kunt kunt maken ISO zou later doe ik kan branden op een schijf en vervolgens naar mij instalez.Multumesc

  Ik denk niet dat ze zal doen, net zoals u wilt. Het is een manier waarop je OS schijf houden als je dat wilt, wordt deze methode genaamd backup, kijk hier, hier of hierMaar van wat ik weet het, je kunt niet het OS installeren dan alles op uw pc.

 29. Adrian zei hij

  mario27: Hallo, Ik heb een vraag over de XP-OS dwz zou ik me zorgen als ik een kopie van het OS al in mijn PC geïnstalleerd met alle veranderingen, wat moet ik doen, hoe dat te doen en als je kunt kunt maken ISO zou later doe ik kan branden op een schijf en vervolgens naar mij instalez.Multumesc

  Schrijf u in de "Search videotutorial.ro ..." vanaf rechtsboven: Acronis True Image 2 druk op enter en je zult tutorials vinden op het, of u kunt schrijven toonbeeld is een gratis software ...

 30. zeer goede tutorials tineti'o enzovoort

 31. jabiilord zei hij

  Adrian: @Andrew: U hebt waarschijnlijk liep in services.msc en sommige processen, waaronder tasck manager, die een conclusie zou hebben uitgeschakeld ...

  Adrian hoe kan je dat zeggen, is nooit taskmanager uitgeschakeld in de services.msc niet uit welke dienst u dicht (het is een eenvoudig programma exe), het afgaat na een toevallige of kwaadwillige als je geef je register in te stellen ... Ik denk echt dat je weet dat al deze kleine maar hebben de neiging om te denken dat het lezen over hen op het net en dan maken video tutorials hoe dan ook dat het een goed idee om te proberen om het uit te voeren op mijn site en ik tutorialepc.ro (no pun koppeling Denk je dat je geen reclame).
  Het antwoord moet waarschijnlijk iets als:
  Hive: HKEY_CURRENT_USER
  Key: SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
  Naam: DisableTaskMgr
  Type: REG_DWORD
  Waarde: 1 = Enablethis sleutel, Dat is UITGESCHAKELD TaskManager
  Waarde: 0 = Disablethis sleutel, dat is niet uitschakelen, inschakelen TaskManager

 32. MComy zei hij

  zeer goede tutorials

 33. Ik kocht 80 gb hdd voor 40 gb als de back-up niet kan dupe van het systeem en wat programma's die ik geïnstalleerd 3 dagen toen ik een vandaag of de oude xp of nieuwe hdd verschijnt niet starten had: Kon niet StarTT Omdat windous fololouing het bestand ontbreekt of is beschadigd: system32 / drivers / isapnp.sys
  U kunt attemt om dit bestand te repareren door het starten van Windows setup met de originele installatie-cd-rom select, r 'de eerste scren tot reparatie te beginnen

  schrijft

  Nodig load DLL's van de kernel.

  Ik rende cdrom met xp start niet zo te schrijven, hoewel ik probeerde lopend linux te installeren en mislukte. Gelieve te antwoorden please help 3 dagen ik de software geinstalleerd en toen ik maak ik een backup te doen.

  Wat gebeurt er nogmaals hartelijk dank?

 34. Ma iemand me helpen? waarom niet installeren linux hdd als het is niet dat we hebben en wat kan worden veranderd? Ik veegde XP off van 40 gb en nog steeds niet geïnstalleerd. linux. het is zeer twijfelachtig dat toevallig niet worden verstoord Adrian maar soms dacht ik dat mijn pc ingevoerd en verpestte het voor mij als ik bracht wat kritiek.

  • Adi: Ma iemand me helpen? waarom niet installeren linux hdd als het is niet dat we hebben en wat kan worden veranderd? Ik veegde XP off van 40 gb en nog steeds niet geïnstalleerd. linux. het is zeer twijfelachtig dat toevallig niet worden verstoord Adrian maar soms dacht ik dat mijn pc ingevoerd en verpestte het voor mij als ik bracht wat kritiek.

   Stoppen, opmerkingen als dat, als u doorgaat met beschuldigingen domme opmerkingen als dat en we zullen moeten verbieden toegang tot uw website.
   Als ik niet antwoord, betekent niet dat je hebt om uit te maken.
   Of je lessen of verstikken ons.
   Als u wilt toetreden tot de club van degenen die niet de videotutorial.ro hoeft in te voeren Kan een commentaar in dit stomme.

 35. gaat niet op het systeem geïnstalleerd en wanneer ik de cd linux videotutorial Dr numerge click en copy / paste ... schrijf deze actie is niet toegestaan ​​op videotutorial.

 36. Fout in RAM weet zelfs wat niemand slecht opgeleid.,.

 37. -Ja, het spijt me, maar ik zei dat ik dacht dat ik beschuldigd.

  Het zou goed zijn als je een pagina over u, uw missie ... Posting een verordening eerste SACT is advertism. umatoarea is een verbod op een maand en dan pas definitief, maar niet posten, gezien bijvoorbeeld.

  Wat gebeurt er kan geen tekst corrigeren nadat u schrijven naar het met de cursor kan niet gaan om te corrigeren, klikt dr gaat, kan ik alleen de eerste en laatste rij te krijgen ...?

  Succes.

 38. gefeliciteerd houden alles dus ik heb een vraag Ik heb een computer met behulp van een null-tijd, maar ik zou willen noemen sal heropenen de ramen herkent het wachtwoord ik moet doen om Windows vanaf de installatie-cd u zeer opnieuw installeren. (vergeet niet dat ik ben newbie ((

  • vlad: Proficiat aan alles te houden, dus ik heb een vraag Ik heb een computer met behulp van een null-tijd, maar ik zou willen noemen sal heropenen de ramen herkent het wachtwoord ik moet doen om Windows opnieuw te installeren vanaf de installatie-cd you very much (Vergeet niet dat er. beginners: ((

   Als u Windows niet opnieuw kunt installeren, schrijven in de 'Search videotutorial.ro ... "dob rechtsboven: sp3 Windows XP-installatie, die u invoert en je zal de tutorial vinden.

 39. Kunt u als u mij kan helpen met wat advies ... Ik heb een Toshiba laptop met microfoon A300-17N .. het probleem is dat wanneer praten over Skype of Messenger worden gehoord zeer slecht gewoon moet typen. In plaats daarvan I f hoor ik anderen goed .. Ik heb wat echt goedkoop koptelefoon met microfoon, maar als ze gebruik maken van zijn uitstekende gehoord. Wat moet ik doen om niet afhankelijk te zijn van deze koptelefoon met microfoon ...?

  • Dia:

   Kunt u als u mij kan helpen met wat advies ... Ik heb een Toshiba laptop met microfoon A300-17N .. het probleem is dat wanneer praten over Skype of Messenger worden gehoord zeer slecht gewoon moet typen. In plaats daarvan I f hoor ik anderen goed .. Ik heb wat echt goedkoop koptelefoon met microfoon, maar als ze gebruik maken van zijn uitstekende gehoord. Wat moet ik doen om niet afhankelijk te zijn van deze koptelefoon met microfoon ...?

   (Cite me)

   Helaas kun je niet veel doen, alleen digitale zoom kan (kunstmatig) volume met optie "Microphone Boost", deze optie vind je in: Configuratiescherm / Geluid / Opname / Microfoon Klik met de rechtermuisknop / eigenschappen / Levels / hier moet Microfoonversterking optie, die kunstmatig verhogen van het volume wordt verhoogd en achtergrondruis, niet alleen je stem.
   Ik neem aan dat u Windows Vista of Windows 7 op xp niet denken van een dergelijke optie (ik heb xp bij de hand), die heeft xp kan helpen met geluidsinstellingen in Windows XP.
   Succes.

 40. Helaas heb ik Windows XP ... Toch bedankt.

  • Dia:

   Helaas heb ik Windows XP ... Toch bedankt.

   (Cite me)

   Ik adviseer een kleine microfoon, kocht ik mezelf een General Electric, en is heel erg klein, niet bekend, hoewel de Selgros ik kreeg, ik ongeveer £ 10 betaalde hij is een beetje groter dan een krik microfoon, microfoons op laptops zijn nare boze.

 41. Ik ga er een kopen ... zelfs morgen als gevonden. Thanks a lot.

 42. maar ik kon niet automatisch geopend sal voorlopige en zijn wachtwoord wijzigen?

 43. Ik dacht dat ik iets nieuws te leren van deze tutorial, maar je hier hebt laten zien zijn de essentiële instellingen uitbreiding prestaties van XP. Echt me niet helpen met deze tutorial.

 44. Ik heb een probleem xp.cand geven u de computer uitschakelt maar heeft restartaza.care probleem niet dicht? 'S zo weinig dagen

 45. was je niet in de fout in de instellingen, geeft een virusscan als het is ok, je back-up ...

 46. Simon zei hij

  Ik heb geen virussen umbalt en ik ......

 47. Hoe stel ik op foto's, documenten ... rechtstreeks opslaan op uw bureaublad, niet in Mijn documenten in XP. tanks

  • Adrian zei hij

   AEA: Hoe stel ik om foto's, documenten ... rechtstreeks opslaan op uw bureaublad, niet in Mijn documenten in XP. tanks

   Ok, goede vraag ... ja het als u en welke software je wilt je desktop set te downloaden en op te slaan zou geweldig zijn denk je niet? of je denkt dat je sterren raden?

 48. - Het is een tekening gemaakt in verf of schriftelijk document in WordPad ... slaat ze automatisch in MyDocuments. dank

 49. Ik heb een probleem met Windows ie veranderd al mijn schrijven en het onbewuste van de desktop alle schrijven is gebogen naar rechts stu waarom. Hij kan worden uitgeschakeld Windows? Antwoord wachten plss

  • Ioneltaiefrunze zei hij

   Andrey: Ik heb een probleem met Windows dat al is veranderd mijn schrijven en het onbewuste op het bureaublad alle schrijven is gebogen om de juiste stu waarom niet. Kan Windows hebt uitgeschakeld? wachtend antwoord plss

   Standaardlettertype gebruikt door het besturingssysteem is verwijderd of is corupt.Automat ramen urmatorul.De Bijvoorbeeld, als u upload uw systeem maakt gebruik van het lettertype 'Arial als lettertype en het verwijderd wordt, vensters verplaatsen naar de volgende in de lijst, dat wil zeggen Arial Italic.Problema kan worden opgelost door de aankoop van uw lettertype ontbreekt, en de ligging in de font-map in C :/ windows / fonts (bij voorkeur deze operatie wordt uitgevoerd in "safe mode")
   Natuurlijk is het veel beter zou zijn als we zeggen, en de volgende acties `s gebeurd.

  • Tudor zei hij

   Andrey:
   Ik heb een probleem met Windows dat al is veranderd mijn schrijven en het onbewuste op het bureaublad alle schrijven is gebogen om de juiste stu waarom niet. Kan Windows hebt uitgeschakeld? wachtend antwoord plss

   Ik denk dat van uw thema

 50. Hier een foto zoals weergegeven http://tinypic.com/r/fwlr2u/6

 51. er zijn zo veel foto's van xp is het moeilijk voor mij om te beseffen dat je

 52. Eerst wil ik zijn Ionel Dank voor het gebruik van het lettertype en ten tweede maak dan een tutorial over hoe je de nLite Addons dat vond ik een programma zoals dat Make nLite Addon hier om URL te downloaden creëren .... GEEN POST LINKS! ... Bij voorbaat dank: D

 53. Marius zei hij

  Thanks a lot!

 54. ellpooty zei hij

  Instellingen zijn ogroaza

 55. Delia zei hij

  Kunt u mij vertellen alstublieft wat kan ik doen wanneer de computer vastloopt en ik kan de sleutels niet gebruiken? Ik probeerde Ctr Alt Del werkte niet ...

 56. Costel zei hij

  Ik heb een probleem.
  Wanneer ik een document openen met een link of meer, een pieptoon klinkt, net als dat het runnen van CCleaner.
  Please help me. Ik uitgeschakeld de waarschuwingen.
  Bedankt!

 57. Costel zei hij

  Ik vond het probleem:
  Total Commander / commando / monitor veranderingen in de folder (piep)
  Ik aangevinkt, maar geen optie gered.
  Hoe kan ik optie op te slaan?
  Bedankt!

 58. Sixteenman zei hij

  Heel hartelijk bedankt.

 59. Marius zei hij

  Ik heb een probleem wanneer ik wil zien een video sneller spelen als het begint normaal plug duwde jaar en daarna snel neemt mij iemand mij kan helpen dank u zeer

 60. Zeer goede tutorialul.Multumesc veel.

 61. Rares zei hij

  goed, met name handig rami ding (virtuele), en dat vraagt ​​me niet om de pictogrammen te verwijderen, en bij het verplaatsen raamsysteem Ristic en stopt abdeiturile

 62. Rares zei hij

  Het had iets als ik een memory stik bericht een andere harde, betekent voor hem altijd in de PC (om films en muziek op te laten uitvoeren, ik heb zoveel GB?

  • Helemaal niet, integendeel. Het zal geweldig zijn. Je kunt het gebruiken als een hardware virtueel geheugen, zal een + prestaties te brengen.

 63. leroiv1 zei hij

  Op XP ging met transparant venster, zodat alleen chenaru de map verschijnen, maar ik geïnstalleerde Windows 7 ultieme en weten niet hoe om hetzelfde te doen en hier ben folderul.MS bewegen.

 64. leroiv1 zei hij

  MS, ik het probleem opgelost.

 65. Welkom. Ik heb een spel genaamd metin2, en mijn probleem is dat ik niet weet welke instellingen u moet online PC-spel te blijven terwijl mijn pc zit in standby.
  Ik probeerde de macht opties mislukken welvoegelijk maar niets ... kunt u mij helpen ..

 66. nadanecostel zei hij

  Pictogrammen op het bureaublad zijn ingesloten in een blauwe doos. Hoe stel ik te zijn zonder grenzen.

 67. adrian76 zei hij

  Ik heb een vraag over Windows XP-licentie. De licentie is gewoon 1 jaar? of je een originele CD kopen het leven (met vergunning) 's?

 68. jiuliano zei hij

  Sal. Ik 1gb Rami en wanneer krijg ik niet het virtuele geheugen instellingen te tonen. in systeem-RAM alle 1gb
  dc?

 69. Vasile zei hij

  Hello! Ik heb een computer processor pentium4, 3000 mhz / 1,5gb ram / video nvidia 1gb / hdd 320gb / windows xp sp3.
  Mijn vraag zou de volgende zijn. Waarom gebruiken 50% 70% ram en soms 40% en nog steeds niets doen?! 7 winnen omdat ik niet minder ram en geluid te gebruiken omdat ik bouwde soudcardul niet compatibel met zege 7, of 8.
  Maar zo zou verwachten meer capaciteit computer. Omdat het gebruik van photoshop, Sony Vegas, en nog veel meer ... maar vaak nauwelijks bewegen ...

  • raducu85 zei hij

   Ik zie in winows 7 eenvoudig bedieningspaneel die dienst gaan naar een bepaald proces, maar vinden dat oplossing en xp, maar niet meer herinneren dus ga naar services.msc en te zien als je niet hebt ingeschakeld en zet op handmatige updates desable

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.