Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Dat betekent dat de veiligheid, vooral antivirussoftware, antispyware, firewall, duidelijke regels hoeft te doen om toegang te krijgen is het goed om elke dag te gebruiken van een account met beperkte rechten, dus houden we zoveel tegenslagen.
  Wanneer je iets wilt installeren, hoeft u alleen maar uw beheerderswachtwoord zetten.
  Door dit te doen, niet een meer in staat is om allerlei wonderen te installeren zonder uw medeweten.
  Altijd eenvoudige maatregelen zijn het meest effectief.

 2. Cronox zei hij

  en totushi kan ... Ik heb een nieuwe account (met beperkte rechten), ik kon de beheerdersaccount (root in linux) en ik zet het wachtwoord. Dan ingelogd ik de rekening met beperkte rechten, gingen we op de command line (cmd) en gebruikt de "runas" (c: \ windows \ system32 \ runas) als "runas / user: Administrator ccsetup232.exe" Ik voer het wachtwoord en de installatie ging helemaal. Ik veronderstel dat het kan om te gebruiken en een andere account die beheerdersrechten heeft, maar moet een wachtwoord ingesteld worden.

  activeren van de beheerdersaccount in Windows opperste 7:
  "Configuratiescherm \ Systeem en beveiliging \ Systeembeheer" zijn er lokale applicatie start veiligheidsbeleid. kiezen voor de categorie Lokaal beleid / Veiligheid Option en instelling Accounts: rekeningstatus Administrator Ingeschakeld gaan.

  als je iets verkeerd doet, dan kunt u, corrigeer me!

  • Adrian zei hij

   en totushi kan ... Ik heb een nieuwe account (met beperkte rechten), ik kon de beheerdersaccount (root in linux) en ik zet het wachtwoord. Dan ingelogd ik de rekening met beperkte rechten, gingen we op de command line (cmd) en gebruikt de "runas" (c: \ windows \ system32 \ runas) als "runas / user: Administrator ccsetup232.exe" Ik voer het wachtwoord en de installatie ging helemaal. Ik veronderstel dat het kan om te gebruiken en een andere account die beheerdersrechten heeft, maar moet een wachtwoord invoeren om de Administrator-account setata.activarea ultieme Windows 7 hebben:
   "Configuratiescherm \ Systeem en beveiliging \ Systeembeheer" zijn er lokale applicatie start veiligheidsbeleid. kiezen voor de categorie Lokaal beleid / Veiligheid Option en instelling Accounts: rekeningstatus Administrator wordt doorgegeven Enabled.daca iets mis is, neem, corrigeer me!

   Lees de tekst hierboven les! Ik een update van het artikel schreef, was ik niet toegestaan ​​om iets te installeren op 7 praktisch doen melding venster dat het wachtwoord van de beheerder om de software te installeren voor de rekening van de Beheerder gevraagd niet plaats gehad UAC uitgeschakeld. Als ik zou zijn gestopt en ik zou Lasar Standaard worden als set geleverd 7 je windows in de tijd te installeren toen ik probeerde om een ​​software in mijn account te installeren als een pop-up die had Ik voer het beheerderswachtwoord in. Nogmaals, laat me niet alleen, noch als administrator uitvoeren voor de beheerdersaccount was van de UAC

   • Cronox zei hij

    Lees de tekst hierboven les! Ik een update van het artikel schreef, was ik niet toegestaan ​​om iets te installeren op 7 praktisch doen melding venster dat het wachtwoord van de beheerder om de software te installeren voor de rekening van de Beheerder gevraagd niet plaats gehad UAC uitgeschakeld. Als ik zou zijn gestopt en ik zou Lasar Standaard worden als set geleverd 7 je windows in de tijd te installeren toen ik probeerde om een ​​software in mijn account te installeren als een pop-up die had Ik voer het beheerderswachtwoord in. Nogmaals, laat me niet alleen, noch als administrator uitvoeren voor de beheerdersaccount was van de UAC

    wat ik deed, werkt met UAC ingeschakeld en uitgeschakeld UAC. Toen ik testte mijn versie en ik had UAC uitgeschakeld en ik niet om het wachtwoord vragen wanneer u gaf "Run as Administrator". Dus ik vind niet dat het in strijd is met uw updates aan het artikel, maar een toevoeging misschien een andere manier om hetzelfde te doen. ;)

    • calin zei hij

     wat ik deed, werkt met UAC ingeschakeld en uitgeschakeld UAC. Toen ik testte mijn versie en ik had UAC uitgeschakeld en ik niet om het wachtwoord vragen wanneer u gaf "Run as Administrator". Dus ik vind niet dat het in strijd is met uw updates aan het artikel, het is gewoon een toevoeging misschien een andere manier te doen over hetzelfde. ;)

     kun je niet als je niet bent ingelogd beheerder om uw zachte instlezi Geloof in Win Vista 7 en vraagt ​​Esit beheerderswachtwoord als ik getest met UAC ingeschakeld en met het uit wie weet wat onkruid je de overwinning die wordt gebroken alle mond en heeft gaten in de beveiliging in en het andere of die hem kennen

     • Cronox zei hij

      Je doen als je bent niet ingelogd beheerder om uw zachte instlezi Geloof op Win Vista 7 en vraagt ​​beheerderswachtwoord als Esit Ik heb het getest met UAC ingeschakeld en uitgeschakeld die stiece balariede winnen heb je die kapot in de mond alles en heeft gaten in de beveiliging en het andere uit, of die weten van het

      Ik denk dat je niet gelezen of niet zorgvuldig alles gelezen ... geen commentaar meer

     • calin zei hij

      Ik denk dat je niet gelezen of niet zorgvuldig alles gelezen ... geen commentaar meer

      ja mijn excuses ik hierboven gelezen
      app als je inloggen als gast en rds of cliknet of wat gevraagd bn creëren van een snellere verbinding zelf is gast gebruikersnaam en wachtwoord kan niet maken (en niet geschapen als een normaal account) en een andere account is niet in aanmerking voor beheerder komt zojuist de rekening beheerder inloggen op het net geeft u niet gevraagd voor administrator accounts van de Opperste

 3. egasus08 zei hij

  Ik heb een vraag: op vista als u bijvoorbeeld een 2 accounts met admin rechten en de andere standaard rechten, kan de standaard rekening software te installeren, zelfs als je wachtwoord op, en als je het pad wijzigen waar het programma gaat in een andere partitie dan bij Windows, het instalaleaza het programma?

 4. BGD zei hij

  Cam Erger nog, er is een beter dan een bakup duizeligheid dat? En met partities als je doet en blijf bn (zie vooral maar niet in staat zijn om toegang te krijgen)! En maak dan een tutorial en ik PRODUCTMAT over Norton en BitDefenter!

 5. Alexandru zei hij

  adrian Mag ik je foto die je op deshop pls als u

 6. Vlad zei hij

  Hoe cool desktop. Ik wil euuuuuuuuuu! Hoe heb je?

 7. cristi04 zei hij

  zeer goede tutorial tutorials Ik vind het systeem dat u helpt een stabiel systeem en ik denk dat alles wat ze willen. en ik zal tijd defiecare specifiek ding te maken. Ik wil je iets Ik keek naar de virtuele doos tutrialul waar kristal opgestart ubuntu live-cd en op het einde zei tegen virtuele machines die de prestaties in games te verhogen om te vragen, wil je niet om een ​​tutorial over het zo veel zou maken zoals + prestaties. Dank u.

 8. Bulgac zei hij

  Fair enough, maar nadat we 'verslaan' hoofd met allerlei fouten, nu is het heel simpel, maar het was toen dat ik wist van aceasta.Pentru leert en leidt ons op de weg op zijn best.

 9. Adrian zei hij

  Calin en Cronox, opnieuw wordt u gevraagd om het wachtwoord bij het installeren van software op een user account als het wachtwoord en je Administrator zet UAC ingeschakeld. Standaard ingeschakeld dwz de UAC schuifregelaar te zijn aan de start 2 te tellen op en neer, als ik kijk recht in de beschrijving van het en zegt zelfs "Default-Bla bla bla". Zodat je echt nodig hebt UAC ingeschakeld en Admin wachtwoord om uw wachtwoord op te vragen door simpelweg dubbelklikken (geen klik met de rechtermuisknop en uitvoeren als administrator) om een ​​software te installeren om te hebben.

  • Cronox zei hij

   Calin en Cronox, opnieuw wordt u gevraagd om het wachtwoord bij het installeren van software op een user account als het wachtwoord en je Administrator zet UAC ingeschakeld. Standaard ingeschakeld dwz de UAC schuifregelaar te zijn aan de start 2 te tellen op en neer, als ik kijk recht in de beschrijving van het en zegt zelfs "Default-Bla bla bla". Zodat je echt nodig hebt UAC ingeschakeld en Admin wachtwoord om uw wachtwoord op te vragen door simpelweg dubbelklikken (geen klik met de rechtermuisknop en uitvoeren als administrator) om een ​​software te installeren om te hebben.

   Ja, dat begrijp ik. nus maar ik had het niet over de klikken. Spreken van commando "runas" command line.

  • calin zei hij

   Calin en Cronox, opnieuw wordt u gevraagd om het wachtwoord bij het installeren van software op een user account als het wachtwoord en je Administrator zet UAC ingeschakeld. Standaard ingeschakeld dwz de UAC schuifregelaar te zijn aan de start 2 te tellen op en neer, als ik kijk recht in de beschrijving van het en zegt zelfs "Default-Bla bla bla". Zodat je echt nodig hebt UAC ingeschakeld en Admin wachtwoord om uw wachtwoord op te vragen door simpelweg dubbelklikken (geen klik met de rechtermuisknop en uitvoeren als administrator) om een ​​software te installeren om te hebben.

   ja ik vergat te vermelden wanneer het actieve UAC gevraagd mijn fout

 10. zout zei hij

  en pls geef mij de link waar je wist dat ik nam de foto op uw bureaublad

 11. ploe zei hij

  Hello; goede tutorial; wanneer ik wil de gast teken mijn shows: "Windows kan geen verbinding met het Sens dienst niet Gelieve uw systeembeheerder". Wat kan ik verbinding maken met de gast? Dank

  • Adrian zei hij

   Hallo, goede tutorial, wanneer ik wil de gast mijn shows ondertekenen: "Windows kan verbinding maken met de Sens-service niet Neem contact op met uw systeembeheerder." wat kan ik doen om de gasten aansluiten? Thanks

   Je gaf geen details over wat voor besturingssysteem je hebt. WIJ NIET denk STARS! Een of andere manier heb je Windows Vista Business?

   • ploe zei hij

    Je gaf geen details over wat voor besturingssysteem je hebt. WIJ NIET denk STARS! Een of andere manier heb je Windows Vista Business?

    Ik Weduwen 7; Ik van gebruiker wissel en verschijnt als: "Windows kan geen verbinding met het Sens dienst niet Gelieve uw systeembeheerder".
    bedankt

 12. zout zei hij

  7 Windows Ultimate

 13. alex2009 zei hij

  Interessante instructievideo rutorial Ja, ik wil de toegang tot bepaalde mappen of partities te beperken. Dank

 14. Vion zei hij

  De gebruiker Viorel, Start-Uitvoeren-cmd-net user dan de naam heeft administratotul look, en een andere datain cmd-net user 'naam' * en zet het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor de beheerder. Het is gemakkelijk om een ​​sterke beveiliging ...

 15. Vion zei hij

  Dit Administrator Gebruiker

 16. mircea zei hij

  Hallo vrienden 'heb gehoord dat Windows 7 512 mb ram.Intradevar gaan en gewoon gaan met behulp overwinning 7 512 ram.Dar mb helaas het gaat greoi.Si tenminste ik heb een vraag: ik kan doen (om programma's te evacueren onnodige Windows om iets te doen) om een ​​beetje meer bine.Astept ms gaan

 17. Ilie zei hij

  om u te bedanken voor alles als Trea zei Cristi eenvoudige oplossingen zijn de meest effectieve

 18. Dan zei hij

  Het is gemakkelijker en veiliger met mij DEEP haar?? Volledig ontdoen van alle staarten dus de programma's die in mijn boot partitie blijven

 19. SRJ zei hij

  Ja, we willen de tutorial met beperkte toegangsrechten tot mappen! We wachten

 20. robert zei hij

  super goede tutorial. doen uitstekend werk. keep up the good work

 21. Georgisch zei hij

  Salut!
  Ik heb een intrebare.Am zet een password manager en merkte dat niet langer beschikt over de mogelijkheid om te weten te verwijderen parolei.Ma kunt u helpen?

 22. Wat Windows denk je dat is de beste? mijn mening is windows xp sp 2 omdat consumeren als Windows 7 rami.

 23. localhost zei hij

  Je zegt en je nam me deunde dat plisss behang, of geef het aan mij en mij

 24. localhost zei hij

  met u ons heeft uw handschrift verschijnen in de draden, de computer, in de prullenbak. etc ... Heel erg sterk je tutorials

 25. Dus in het kort, om goede pc lange tijd te hebben, moeten we een wachtwoord aanmaken om de account? niet?

 26. Ik ingeschakeld gastaccount! en gaf te schakelen en ik het volgende zeggen: De gastaccount is aangemeld on.Before je kunt uitschakelen van de gastaccount, moet u overschakelen naar de gastaccount en meld het af.
  Hoe kan ik uitschakelen: (

  • Adrian zei hij

   Kaak!: Ik activeerde de gast-account! en gaf te schakelen en ik het volgende zeggen: De gastaccount is aangemeld on.Before je kunt uitschakelen van de gastaccount, moet u overschakelen naar de gastaccount en meld het af.
   Hoe kan ik uitschakelen: (

   Je start de pc en log in rechtstreeks naar de Administrator-account, meld u niet aan ala de gast, en je kunt het uitschakelen.

 27. Dank je wel Adriana! 'Ve Managed sal de ...! Ms

 28. hoe je wachtwoord te maken aan een tapijt?

 29. hoe je wachtwoord te maken aan een tapijt
  De windous xp

 30. Andrei BC zei hij

  GEFELICITEERD! 'Ve geweest zeer expliciet en maakte antocmai zoals spus.MULTUMESC

 31. Andrei BC zei hij

  Nu ik heb een andere gebruikersaccount obsrv k verscheen een aantal problemen ... .Ik ... Addicted RDS en de nieuwe gebruiker geen verbinding de eerste keer dat de hele tijd (ik hoop dat het niet zomaar een willekeurig netwerk) en Messi noch hij gaat goed ... ami niet die "smileys" tonen

  • Adrian zei hij

   Andrei BC: Nu heb ik een andere gebruikersaccount obsrv k leek wat problemen .... Ik Verslaafd aan RDS ... en de nieuwe gebruiker niet de hele tijd eerst verbinding (hopelijk niet alleen een willekeurig netwerk) en Messi nee het werkt niet goed ... ami niet tonen die "smileys" (hun icoon), terwijl de beheerder geeft ze ... ami u vertellen wat de oorzaak zou kunnen zijn:?? (

   Installeer Yahoo Messenger aangemeld als de gebruiker en niet de beheerder en te installeren, in plaats van te dubbelklikken op de installatie kit, klik met de rechtermuisknop en kies Uitvoeren als administrator (je niet zeggen wat je windows, xp vista of 7, wij niet raden de sterren!) en, indien daarom wordt gevraagd, zet je beheerderswachtwoord. Of laten we Mess zoals het is en in plaats van te dubbelklikken op het pictogram om het uit te voeren, ook, klik rechts op de Yahoo Messenger-pictogram op het bureaublad en kies Als administrator uitvoeren

 32. Andrei BC zei hij

  Windows zal incerc.Multumesc 7 ....

 33. Andrei BC zei hij

  Ik heb eerst geprobeerd de tweede optie, maar werkte niet, ik verwijderde api puinhoop op de uitkomst van de tweede gebruiker om alleen die extra kleur instellingen te verwijderen ... maar niet het standaard programma, probeer dan opnieuw te installeren boodschapper maar gaf me toestemming, maar opnieuw als ik vroeg, maar dat was niet het probleem, nog steeds niet van plan install (hierboven) ging toen Admin en ik eerst volledig verwijderd, en ik keerde terug naar de tweede gebruiker te proberen en installeer het (zoals u zei alleen accepteren als beheerder zonder wachtwoord aanvraag) maar deze keer Amers niet stoppen bij stap 4 4 van dezelfde reden als hierboven fouten.
  Ik had geen keus en ik keerde terug in Admin waar ik erin geslaagd om het opnieuw te installeren, en toen ik terugkwam in nieuwe gebruiker vond ik het zelfde probleem.
  Nou, dit is iets heel belangrijks, heeft die jongen niet weet al deze porcarioarele

 34. MostWanted zei hij

  hoe een partitie te schrijven beveiligd ingesteld, maar om toegang tot de gegevens van het?

 35. Mijn account met de naam Adiministrator kan hem niet veranderen, maar dat doet er niet toe na iam gezet wachtwoord kan hem niet aan u te verwijderen als je zei dat je hebt, kun je me helpen? Ik wil het wachtwoord te geven hem te verwijderen

 36. eduard zei hij

  neem dan een iso image met windows 7 geef me

  • AdrianGudus zei hij

   eduard: Een iso image met Windows 7 geef me aub

   Je kunt het gratis downloaden HIER (32 bit) kunt u gebruik maken van gratis 90 dagen waarna u kunt geven herbewapenen weer aan de 90 dagen te activeren. Je 90 dagen standaard en je kunt ze de hele tijd sinds 3 90 dagen door Reset. Tenzij je weet wat ik bedoel met de functie van Reset HIER een video tutorial in het Roemeens

 37. AdrianGudus zei hij

  Alle Eduard: Om de ISO image te downloaden klik met de rechtermuisknop HIER eerste woord in rood en kies Copy Link Location (hopelijk met Firefox als browser) en open een nieuw tabblad of een nieuw venster en in de adresbalk en klik met de rechtermuisknop Pasen en geef Enter en geven u aan de ISO-image te downloaden

 38. Costel zei hij

  Wij werken privileges voor een tutorial over partities, mappen en bestanden.
  Dank je wel!

 39. Bebeto zei hij

  Kunt u een link naar uw foto op uw bureaublad geef aan mij? Als je kunt er geen handtekening "videotutorialul.ro"
  Bedankt en ik antwoordde

 40. bebe407 zei hij

  Ik dacht aan alle bezoekers om alle reacties te plaatsen. Ik iets verkeerd deed, zijn er een aantal regels die ik brak? Waarom heb ik geen commentaar te posten? Ik wilde alleen maar om iemand te helpen? e van e 2 reacties die niet achter in een week.
  Na elke presentatie elke tutotial zeggen tegen het opmerkingenveld gebruiken, maar waarom strijd teken en tijd om te schrijven als je het ons niet verlaten. Ik voelde me goed over deze site en ik graag uw tutorials kijken, maar ik ben van gedachten veranderd over jou.
  PS: Ik ben niet alleen en nooit zal zijn.

  • AdrianGudus zei hij

   bebe407:
   Ik dacht aan alle bezoekers om alle reacties te plaatsen. Ik iets verkeerd deed, zijn er een aantal regels die ik brak? Waarom heb ik geen commentaar te posten? Ik wilde alleen maar om iemand te helpen? e van e 2 reacties die niet achter in een week.
   Na elke presentatie elke tutotial zeggen tegen het opmerkingenveld gebruiken, maar waarom strijd teken en tijd om te schrijven als je het ons niet verlaten. Ik voelde me goed over deze site en ik graag uw tutorials kijken, maar ik ben van gedachten veranderd over jou.
   PS: Ik ben niet alleen en nooit zal zijn.

   Niet per se fret zo veel! Alle opmerkingen die off geven ze bezoekers voor matiging. Aba goedgekeurde zal zijn nadat u leest deaorece zijn degenen die gewoon geven godslastering of links naar andere websites. We willen een fatsoenlijke reactie veld, geen spam, beledigingen, of kwaadaardige links die onze bezoekers logging kan infecteren behouden.
   Wees geduldig als ze zijn goedgekeurd en beoordeeld door een beheerder.

   • bebe407 zei hij

    AdrianGudus: Niet per se fret zo veel! Alle opmerkingen die off geven ze bezoekers voor matiging. Aba goedgekeurde zal zijn nadat u leest deaorece zijn degenen die gewoon geven godslastering of links naar andere websites. We willen een fatsoenlijke reactie veld, geen spam, beledigingen, of kwaadaardige links die onze bezoekers logging kan infecteren behouden.
    Wees geduldig als ze zijn goedgekeurd en beoordeeld door een beheerder.

    </ Blockqu

    AdrianGudus: Niet per se fret zo veel! Alle opmerkingen die off geven ze bezoekers voor matiging. Aba goedgekeurde zal zijn nadat u leest deaorece zijn degenen die gewoon geven godslastering of links naar andere websites. We willen een fatsoenlijke reactie veld, geen spam, beledigingen, of kwaadaardige links die onze bezoekers logging kan infecteren behouden.
    Wees geduldig als ze zijn goedgekeurd en beoordeeld door een beheerder.

    Nee, laat me niet schudden helemaal. Ik hou van deze site en zal respecteren. maar zoals ik al zei niet postte een reactie van mij en dus ik was zenuwachtig. Sorry!
    Vergeet niet, vandaag heb ik geïnstalleerd Ubuntu en ik ben erg blij 11.04 en zelfs op te schrijven nu. Neem twee meer uitleg over Linux. Wij verwelkomen

 41. sklipy zei hij

  Rechts, dus ik denk dat we allemaal doen als we een site met zo veel verkeer: 1 Ik ben het eens met alle post links naar een site
  2 Ik zou niet toestaan ​​dat schelden, beledigen en andere gebruikers of beheerders van de site, ik denk dat iedereen het mee eens!

 42. vlad zei hij

  waarom wanneer ik activeerde de gastaccount heb ik internet? Ik heb Windows Ultimate en netto 7 van RDS. Ik probeer om een ​​nieuwe verbinding te maken met het internet in de gastaccounts het zegt toegang geweigerd. de beheerdersaccount alles gaat perfect. afutor!

 43. Julius zei hij

  Interessante tutorial video tutorial geeft en ik wil de toegang tot bepaalde mappen of partities te beperken. Dank bij voorbaat!

 44. yonut zei hij

  Hallo Ik heb een administrator account zonder willen, en nu lijkt yonutz rekeningen (administrator) [dit is mijn account] 2 Administrator (beheerder) {dit is niet gemaakt door mij} en 3guest! Vraag is dat wanneer u klikt op Mijn account (yonut) verschijnt als standaard account en als je wilt geven aan fieadministrator niet werken! 've gegaan en probeerde dp een rekening (Administrator) op deze (dat wil zeggen om me terug te geven de standaard beheerder niet gaan) doen worden gedaan? ID ionut_gabriel46

 45. waar u het wilt en ik voorstellen als

 46. Zeer mooie presentatie, gefeliciteerd Adrian en uw team. Ik volg altijd alle videotutorial van begin tot eind. Dus ik graag willen weten wat het is in die video.

 47. Hallo iedereen, Ik heb een vraag ...
  Als u meerdere accounts niet zijn pc belemmert ook de prestaties
  Ik bedoel ram

 48. Gabriel zei hij

  Adriane, kunt u mij vertellen hoe kan ik een gebruiker gast partitie te verbieden omdat anders alles wat ik begreep uit je video zeer nuttig

 49. hallo als je om die andere accounts om u een gevoel van veiligheid zo krom Anders PC te geven.

 50. florijn zei hij

  Hallo admin
  Ik creëerde een nieuwe gebruiker en als ik wil inloggen dan gaat deze off 2 3 of afbeeldingen en pictogrammen verschijnen weer met gebruikers
  Ik kon de gast-account en al als
  Je moet iets doen om antivirus zeggen dat ik w7 van 8 maanden pc en ik wil een gebruiker meisje 6 jaar te creëren om het te maken wat hij wil

 51. ADRIAN Hallo Ik heb een probleem ik heb het account verwijderd en een lokale account manager of gebruiker niet weet hoe te zeggen en nu ben ik niet van plan om een ​​programma te verwijderen en installeer ik zou dankbaar zijn als u mij zou vertellen hoe kan ik terug te brengen beheerdersaccount Thanks

 52. vlad zei hij

  waar je desktop foto???
  geef me een link naar mij!

 53. Hij maakte een tutorial over beperkte toegang tot mappen?

 54. Maak een tutorial om een ​​smartcard die lijkt te opduiken daar ala het aansluiten

 55. Jianu mihaela zei hij

  AM AN HP-MINI.L Ik vroeg mijn neef heb ik het geplaatst, en toen ik probeerde om de user account wachtwoord te wijzigen, weer te geven Windows WEIGEREN!? WAT is dit waarom?

 56. Mariae zei hij

  Hi Adrian,
  Ik heb problemen met het uitvoeren van een programma (in Windows 8) op de standaard user account, elke keer als ik vraag om het admin wachtwoord. Andere toepassingen draaien zonder wachtwoord. Ik al gezegd dat ik deel heb gegeven, liep ik het pand, waardoor het de volledige controle en in tegenstelling tot het pictogram van de andere toepassing verschijnt boven de ramen. Dankzij

 57. cristi zei hij

  Welkom. Ik heb een vraag.
  Ik wil een gebruiker die het recht op een rechtvaardige open een browser en internet kan alleen een bepaalde pagina te openen heeft te maken.
  Dus ik kan geen toegang tot alle programma's. Slechts een netto-pagina.
  Hoe kan ik dit doen?

 58. Hello. Ik heb een klein probleem met de internetverbinding op de gast-account (W7) geeft mij de foutmelding: "De wizard kan de verbinding niet maken". Vermeld als een beheerder of gebruiker rekening heb ik geen probleem. Hoe kan ik de situatie te verhelpen?

  • Bij het maken van de aansluiting op het administrator account dat u ingesteld "Anderen mogen deze verbinding gebruiken"? Ik heb gebruik gemaakt van meerdere accounts, maar als je te controleren die doos teorretic de aansluiting op de gast-account kunt gebruiken.

 59. Hello! Ik heb een probleem met CCU is het! Ik volgde alle stappen die ik zag de tutorials Ik las een veel reviews, maar dat Windows niet eens is met gewoon mine.Pur bereiken ze Wijzig User Account Control en klikte het venster lijkt me dat er weinig waar ik schrijft voor de voortzetting van de gebruiker wachtwoord vergeten schrijf druk vervolgens op Ja ... hoewel ik weet dat wanneer ik opengetrokken Calc niet hoeft te houden elke keer ... het probleem is dat ik wil tas vergeten, maar geen enkele heeft namelijk gat waar een zak azen kon en vervolgens op Yes! Wat kan ik doen in dit geval? Nauwelijks last van mij als ik nam mijn laptop en ik wil zelf installeren op hem en niemand anders kan mij helpen ... Ik rogsa u die door middel van een dergelijk probleem of u kenners zijn geweest! Dank

 60. welkom
  Ik had twee Administrator-accounts op de PC.
  Eén van hen heb ik andere met administrator account Ik verwijderde Beperkt.
  Nu kan ik alles wat ik heb geen rekening waarop u slechts één beheerder beperkt moeten creëren.
  Hoe kan ik de nieuwe account administrator maken?
  Ik gebruik Windows XP

 61. Ionut Raiciu zei hij

  Hi Adrian, waar kan ik foto op uw bureaublad.
  Dank je wel!

 62. Madalin Dragos Farcas zei hij

  Hello! Het zou interessant zijn geweest om ons te laten zien hoe we ervoor konden zorgen dat dit gastaccount beperkte toegang heeft tot mappen, D-partitiebestanden, enz. Zoals het gebeurt met computers op bepaalde werkstations.
  Bijvoorbeeld, als iemand bij mij komt en wil blijven op het net, ik zou rustige kamer gaan wetende dat hij de guest account kan ik niet lopen door foto's, video of kopiëren van mijn bestanden om ze te verwijderen of te weten me waar of wat te doen, ik bedoel te bespioneren of te "stelen", een project waar ik aan werk.
  Dank je wel!

andere referenties

 1. [...] Als je niet kan verwijderen of maak een account, we hebben al een tutorial over dit onderwerp genaamd: beveiligen, maken en wijzigen van gebruikersaccounts in Windows XP, Vista of Windows 7. Deze kleine applicatie doet niets om de resolutie voor elke gebruiker afzonderlijk te onthouden en een [...]

 2. [...] Voor de Administrator-account wachtwoord in Windows, voerden we vorig Het beveiligen van een video-tutorial over het maken en aanpassen van user accounts in Windows XP, Vista of Windows 7 - als u door omstandigheden gedwongen en je echt nodig hebt om toegang te krijgen tot uw account de [...]

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.