Review router Tenda AC10 - aangename verrassingen

Review router Tenda AC10 - aangename verrassingen
4.1 (12) 81.67%

Beoordeel router Tenda AC10

Beoordeel router Tenda AC10

Hoe kwam deze router bij mij?

Allereerst moet ik je vertellen dat het geen gesponsorde tutorial is. Tenda AC10 Router Ik heb het persoonlijk gekocht.

Mijn broer vroeg me een paar dagen geleden om een ​​router te vinden die 's nachts kan worden gestopt, draadloos op de knop.

Op veel routers is het mogelijk om draadloos schakelen in en uit te schakelen, maar hij (mijn broer) wilde dat een router het draadloze signaal vanaf de knop uitschakelde.

Ik heb de markt in de gaten gehouden maar heb een dergelijke functie gevonden (wifi-schakelaar op de knop) alleen op dure routers.

Toen ik werd geslagen, vond ik in een Altex deze router, en ik zei om het te proberen. Ik wist uit de doos dat hij deze knop had (wifi-schakelaar op de knop), anders zouden we het niet nemen. De router wordt de AC10 Tenda genoemd en heeft ook een broer genaamd AC10U, die ook een USB-poort heeft (AC10 heeft geen USB-poort).

Nu, hoe goed is de AC10 Tenda

Ik kwam thuis met de "sucker" en testte het zonder veel hoop. Ik heb eerst de wifi-stopknop getest en het werkt, maar je moet zekerer drukken, tenminste de eerste keer, totdat de knop wordt losgelaten.

Nadat ik ervan overtuigd ben dat de knop voor draadloos afsluiten prima is en zelfs gaat, kon ik bij deze prijs het gewoon niet geloven, ik heb de tests gehaald.

De configuratieroutine is een kinderspel, en het beste deel is dat de router aan de achterkant een uniek wachtwoord heeft voor elk apparaat. Het is niet zoals "in mijn tijd" toen alle routers op de planeet de gebruiker en het admin / admin-wachtwoord hadden.

Wi-Fi-signaal op 4-antennes, dat werkt echt

Toen ik de eerste router Ik voelde me als Asus is nu ongeveer 2-3 jaar, ontwerp ala vechter met verborgen antennes 4.

Ik had de indruk dat 2-antennes op zijn minst botafhankelijk zijn, maar dat zijn ze niet.

Alle antennes werken, plus Beamforming + -technologie (kijkend naar 160 van lei?)

Wifi-dekking is uitstekend op 5Ghz zelfs beter dan doet mijn routerule en 2,4Ghz dekking is zeer goed, vergelijkbaar met mijn router.

Het voelt de aanwezigheid van Beamforming + -technologie die het wi-fi-signaal in de richting stuurt die het nodig heeft, met behulp van de antennes.

VPN-serverbonus en geplande stop van de lichten

Als het geen goed bedrijf was, heeft Tenda AC10 een VPN-server (PPTP) en de mogelijkheid om de lichten te stoppen.

Velen kunnen bij de router zitten en worden gestoord door de roulettelampen, vooral wanneer de lichten uit zijn.

De VPN-server is bijzonder handig wanneer u toegang wilt tot uw interne netwerk, bewakingscamera's, ftp-server of thuisprinter zonder uw netwerk bloot te stellen aan poortdoorschakeling

Conclusie!

Laat me je vertellen dat deze router mijn verwachtingen overtrof, en ik praat niet slecht.

Nu moet het een truc zijn, het is zo goedkoop.

De kunst is dat Tenda een relatief nieuw Chinees merk is en geen marketingkosten heeft zoals andere bedrijven. Precies op de Oneplus, Xiaomi, Oppo, enz., Die goedkope en goede producten hebben.

Als we deze router in een reeks belastingtests en duizenden verbindingen per seconde plaatsen, zal het misschien niet zo blijven als een Mikrotik, maar voor gewone mensen is deze router meer dan genoeg.

De man verbindt normaal gesproken niet meer dan 10-apparaten met de router en daarom zeg ik dat deze router voldoet aan de behoeften van 99% van de gebruikers.

Related Tutorials:

.

De perfecte positie voor een Wi-Fi router draadloze thuiskaart

.

Overleving in de jungle WI-FI - WLAN-kanalen

.

SyncMate Wireless, persoonlijke cloud in mijn pc

.

Hoe een Open VPN-server op Raspberry PI maken - Oplossing anti hack

.

Wireshark, het stelen van wachtwoorden op gratis wi-fi netwerken

.

TX AC10 en AC10U

.

Draadloze router Tenda AC10, Gigabit 1200Mbps, Dual-Band

.

Draadloze router TDA AC10U, Gigabit, AC1200, Dual-Band (USB)

.

Review router Tenda AC10 - video-zelfstudie

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Hallo, Cristi
  Gefeliciteerd met de tutorials die je aan het doen bent.
  Bij 10 schrijf ik je en bekijk je nog steeds je tutorials en leer ik veel van je.
  Hartelijke groeten en gefeliciteerd met al het werk dat je al die tijd hebt gedaan.
  Met vriendelijke groeten, Rathoiu

 2. Xantes zei hij

  Ik vertel u wat deze router NIET heeft, een functie die ik ken op uw Asus-router: WOL (Wake on LAN)

  • Het is niet essentieel. WOL die u kunt doen met port forwarding of via de VPN-server, die u toegang geeft tot het particuliere netwerk.

   • Xantes zei hij

    Ik heb niet gezegd dat ... ik uw vraag beantwoord, in de video, "Wat heb je nog zou willen van deze router" ... en ik, antwoordde ik strikt intyrebare, op deze manier en dat ik wil (en) ik vanaf elke router: WOL. Helaas, WOL router is niet genoeg, als dat de computer niet over de nodige instellingen in het BIOS een keer tweede, netwerkkaart in Windows hebben, en.

 3. welkom
  Hoe IPTV gebruiken?

 4. silvi62 zei hij

  Hallo ik heb een vraag, welke snelheid heb je op de 2,4 ghz-band
  Ik heb een TX AC15 en 2,4 ghz 90 van Mbps op 1 m van de router.
  En een andere vraag die tape heeft een betere dekking van de 2,4 of 5ghz want voor mij 5 GHz band die bijna alle het appartement, en de 2,4 ghz niet.
  Alvast bedankt. '

  • De snelheid op 2,4Ghz is afhankelijk van de 20Mhz- of 40Mhz-kanaalbreedte en de netwerkkaart van het apparaat.
   Ik 72Mbps op mijn telefoon en laptop 150Mbps op 20Mhz en de 40Mhz ik 150Mbps 300Mbps telefoon en laptop.
   De cover die ik ook heb opgemerkt, is dat het beter is op 5Ghz, dankzij de Beamforming + -technologie, maar in open veld is het beter om 2,4Ghz te coveren. Een voordeel van 5Ghz is de enorme hoeveelheid gegevens die kan worden getransporteerd. Op mijn telefoon heb ik 433Mpbs op 5Ghz versus 72Mbps op 2,4Ghz.

 5. Bedankt voor de tutorial, zelfs gisteren adviseerde ik deze router tot een kennis.Ik heb een geweldig gebed, hoe kan ik deze router verbinden met een ONT van RDS? Bedankt!

 6. Cristi .. Ik ..eu Tilt AC9 ik wilde doen ...... .. een VPN-server ... maar de verbinding is instabiel, het kan een verbinding of een fel..te Neem een ​​test en mij vertellen of het creëren hetzelfde gebeurde aan u
  Ik heb de nieuwste firmware geïnstalleerd. Ik weet niet wat ik hierna moet doen.
  we hebben alle juiste gegevens ingevoerd.
  het probleem is de manier waarop urmator..cand PPTP-client te geven aan te sluiten op de PPTP-server tot stand verbinding voor sec.dupa 2 die verbreekt en PPTPserverul toewijzen verschillende IP en zo blijft voor onbepaalde tijd

 7. Nicu Bordânc zei hij

  Hallo Cristi, ik heb een AC18 Tenda en ik weet niet (of en hoe) ik IPV6 kan activeren op deze router. In de interface zie ik alleen het normale IP-adres, dat wil zeggen het "255.255.255.255" -formulier.

 8. Niku zei hij

  Ik heb een groot dilemma Ik weet dat je een tutorial hebt gemaakt over ip tv Ik kocht een apparaat om smart ip tv te installeren (alphawise android 8.0) Ik installeerde de applicatie en toen vroeg ik de provaider de kanaallijst hier alles en leuk gewoon dat wanneer ik een tv-programma binnenga een wittere band verschijnt en wanneer het programma start, verandert mijn helderheid naar tv, ik vermeld dat op dezelfde lijst ik films heb en als ik de films geef, is het perfecte probleem alleen op tv-programma's, als je zou kunnen geef me wat advies, dank u, en meer tutorials.

 9. Sandu zei hij

  Hallo, Cristi
  Hoe kan ik de VPN op deze router gebruiken met een Android-telefoon?
  Op windows werkt het perfect!

  • Ga naar de router naar: vpn / server vpn en schakel de server in, schakel vervolgens MPPE-codering in en omlaag maak je een gebruiker.
   Ga op je telefoon naar draadloze en VPN-netwerken en maak een nieuwe VPN-verbinding door rechtsboven op '+' te tikken. Voeg een openbaar ip-adres, gebruikers- en wachtwoord toe en klaar, nu kun je overal verbinding maken.

 10. Sandu zei hij

  Thanks a lot!

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.