Encore Spunky Buds Review - echte draadloze hoofdtelefoons

Encore Spunky Buds Review - echte draadloze hoofdtelefoons
Encore Spunky Buds Review - echte draadloze hoofdtelefoons

Wat zijn TRUE draadloze headsets?

In tegenstelling tot de semi-draadloze hoofdtelefoon, hebben de echte draadloze hoofdtelefoons helemaal geen draden. Deze koptelefoon communiceert met de telefoon en met elkaar, exclusief draadloos. In het model van dergelijke koptelefoons presenteer ik vandaag in de Encore Spunky Buds Review.

Voordelen echte draadloze hoofdtelefoons

 1. Het comfort, want er zijn geen kabels
 2. Draagbaarheid, er zijn geen draden om in de knoop te raken

Nadelen koptelefoon

 1. Minder autonomie
 2. Als je er een verliest, is de tweede nutteloos

Beoordeling Encore Spunky Buds

Deze koptelefoon maakte echt indruk op me, maar ze maakten me een beetje boos. Ik kan echter gemakkelijk over de neusgaten gaan, omdat ze goed klinken.

Er zijn geen professionele studiokoptelefoons, noch voor audiofielen, maar ze klinken goed, vooral voor hun vrij lage prijs.

Wat vond ik leuk aan Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Goed afgestemd geluid voor de meeste mensen (licht verbeterde bas)
 2. Draagcomfort - vergeet na 1 minuten uw oren
 3. Aanraakbedieningen
 4. PRIJS

Wat vind ik niet leuk aan Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Vervelend blauw licht bij het luisteren naar muziek in het donker
 2. Weinig autonomie als u uw doos thuis vergeet
 3. Vreemde vorm in het oor (het komt iets naar buiten).
 4. Isolatie te goed, je hoort praktisch niets van buitenaf

Mijn aanbeveling!

Als je naar clubmuziek en hits luistert, dan zal deze hoofdtelefoon je bevallen. Als je naar hiphop luistert, zullen deze koptelefoons je bevallen. Als je naar rock luistert, zal de koptelefoon je bevallen, maar niet voor alle nummers.

In meer instrumentale stukken, waar fijne akkoorden zijn, zijn deze hoofdtelefoons niet geschikt.

Als u naar klassieke muziek luistert, is deze hoofdtelefoon niet geschikt.

Als je naar podcasts luistert - talkshows, dan zijn deze koptelefoons niet erg geschikt, maar kunnen af ​​en toe worden gebruikt.

Als je een persoon bent, zo modieus, dan zal deze hoofdtelefoon je minder populair maken in je cirkel vanwege de manier waarop ze eruit zien wanneer ze worden gedragen.

Als je niet geïnteresseerd bent in wat de wereld zegt, een bescheiden budget hebt, naar hits, elektronica luistert en het draadloos wilt branden, zijn Tronsmart Encore Spunky Buds de perfecte keuze.

...

Prijs Tronsmart Encore Spunky Buds

...

Video-tutorial - Review Encore Spunky Buds - echte draadloze hoofdtelefoons

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. florijn zei hij

  Hij hij toevallig of niet voor 3 dagen bezit ik deze hoofdtelefoon. Ik kocht ze ook van geekbuying.
  Ik bestelde ze op maandag 26.08 en woensdag 28.08 kwam ook via UPS uit Polen.
  Eerlijk gezegd ben ik er erg blij mee. Wat betreft het artikel, mijn groeten volgen videotutorial.ro voor 3-4 jaar en ik heb alleen nuttige en nuttige dingen geleerd. Gefeliciteerd en vele jaren vanaf nu 🙂 Mijn groeten uit het westen van het land 🙂

 2. florijn zei hij

  Ik heb een probleem met de tronsmart element force 40w-luidspreker die u hebt. Ik zette de luidspreker op tafel, luisterde naar de muziek en viel plotseling van de tafel. Nu is een bas hoorbaar, de bas werkt in principe niet in parameters. Ik heb de doos geopend en er zit niets in, er is niets kapot of zoiets. Misschien kan ik het oplossen. Ik kocht er een van geekbuying in frankrijk, ik mocht het slechts 2 dagen gebruiken. Als ik het niet kan repareren, kan ik het gratis aanbieden aan iemand die een doos als ik heeft

 3. Adrian Guduş zei hij

  Florin, waarom stuur je het niet onder de garantie? Log in op uw GeekBuying-account en zoek daar het gedeelte over de garantie, ik denk dat u het ook in de mobiele GeekBuying-app kunt vinden. Zo niet, ga dan naar hun site en zoek de contactsectie, geef ze een e-mail, kijk wat ik je vertel ...

 4. Adrian Guduş zei hij

  Florin, in het bijzonder, binnen de mobiele applicatie van het gedeelte Klantenservice, kunt u contact met hen opnemen in realtime, via chat, telefoon of reservering ...

 5. als het niet wordt verkocht vanuit een winkel in Roemenië hebben ze geen garantie, dan is de demper niet waard om te kopen zonder garantie eerlijk wat voor knaller je krijgt

 6. luciangl zei hij

  Niets is te vergelijken met de Samsung Galaxy-knoppen, het geluid en de autonomie zijn duidelijk superieur, maar de prijs is ook redelijk. Hun comfort is als "vergeet dat je ze in je oren hebt"
  Ik zou geen andere koptelefoons zoals knoppen doorgeven

 7. Probeer wavefan3 goedkoper, ze hebben aptx ... ze klinken geweldig

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.