Fix Windows hoge resolutie bluetooth windows (DPI scaling)

Fix Windows hoge resolutie bluetooth windows (DPI scaling)
Fix Windows hoge resolutie bluetooth windows (DPI scaling)

Een van de problemen van Windows is het onjuist schalen van sommige applicaties of submenu's wanneer de DPI is geschaald. U zult merken dat zodra ik zet DPI om 125% 150% 175% of 200%, bijna alle toepassingen worden weergegeven tekst, pictogrammen en afbeeldingen, wazig.

Wat is DPI-schaling?
DPI-scaling wordt hoofdzakelijk gebruikt op monitoren met een hoge resolutie. Normaal gesproken zien op een 100% DPI een monitor met hoge resolutie, pictogrammen van het besturingssysteem, tekst, menu's enz. In het besturingssysteem ZEER KLEIN.
Om problemen met het weergeven van te weinig tekens op het scherm op te lossen, heeft Microsoft de schaaloptie voor de DPI beschikbaar gesteld. Helaas is de schaal geeft geen perfect resultaat zonde in sommige toepassingen onscherpe foto's in plaats van scherpe en heldere beelden zien we als het hebben van een scherm met hoge resolutie te zien.

Wat is mijn probleem met DPI-scaling?
Ik heb een tijdje geleden een kleintje gekocht LG 4K-monitor erg goed, dat ziet er heel goed uit. Jammer genoeg, op een bepaald punt, deze Windows wanhopig me met zijn schalen, dat is een soort van digitale zoom.

Pas resolutie, tekst, blued-menu's na DPI-schaling toe.
Ik heb tenslotte een oplossing gevonden, of beter gezegd een doek, die het probleem oplost.
In de eigenschappen van elke toepassing hebben we het tabblad Compatibiliteit, waar we de DPI van de toepassing kunnen wijzigen in 100%, ongeacht welke DPI-schaalbaarheid het besturingssysteem heeft.
In feite zijn er 3-opties ...

DPI-schaalopties in Windows zonder de toepassingen te beïnvloeden.

Proprietăți aplicație > Compatibilitate > bifați "Suprascrie comportament scalare DPI înalt

Ce reprezinta fiecare opțiune de scalare DPI în parte?

Scalare efectuata de:
1. Aplicatie - aplicatia alege scalarea DPI optima (asta am ales eu)
2. Sistem - aplicatia este fortata de sistem sa adopte scalarea DPI a lui
3. Sistem imbunatatit - pentru aplicatiile mai noi in conformitate cu noile standarde Windows

.......experimentati si voi pe fiecare aplicatie in parte.....

Reparare ferestre blurate la rezolutie mare pe Windows (scalare DPI) - tutorial video

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. NICU moeilijk zei hij

  Hey, terwijl je schaalvergroting kan mij en me te helpen bij het openen van youtube enige tijd (3,5-10sec.) Imagineaeste vaag, onduidelijk, dank pt.un uiteindelijke antwoord.

 2. Alex Petrut zei hij

  Het csgo-spel op een laptop met de 1366 × 768-monitor is in orde, maar de kleine textuur van de modellen (het figuur van de speler) ingesteld op 1024x768 wordt wazig weergegeven, maar het is goed.
  Zou deze instelling nuttig zijn of andere instellingen nodig hebben?

 3. Goed is niet gerelateerd aan dit onderwerp, maar ik heb je hulp nodig als je kunt
  Ik probeer upgrades om ramen te maken en ten slotte vertelt me ​​dit bericht (de software kan niet worden gestart omdat api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll ontbreekt in uw computer.Try reinstaling de software om dit probleem op te lossen )
  Dankuwel

 4. Hello! Ik heb een vraag over dit onderwerp, als alles perfect duidelijk is, hoe weet ik welk programma problemen heeft? Omdat die boodschap voor mij verschijnt en als ik uitlog verdwijnt. Thanks.

 5. Cristian Nicolae zei hij

  Ik groet je van de ene Cristian naar de andere! :). En daarom wil ik je een vertrouweling maken: ik leer ook graag te schudden wat ik heb opgebouwd! Maar om te eindigen met het borstelen, die in feite was gewoon een vaststelling, en ik vraag u om een ​​tutorial over WhatsappWeb en in het bijzonder kwesties in verband met het te doen. Bijvoorbeeld Ik heb een Xiaomi Redmire Notes 3 draait op een Android-6 (onder de paraplu MIUI) en heeft vaak een probleem met de verbinding steeds vervelend ... Dus ik probeerde me te repareren systematisch probleem, te beginnen met de firewall-instellingen van Bitdefender, dan met de draadloze router, die de degenen bereikt die op de officiële website worden beschreven, alles behalve zonder het oplossen van: https://faq.whatsapp.com/en/android/22014642/?category=5245260

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.