QuickSync, het eenvoudigste programma voor het synchroniseren van bestanden of mappen - videozelfstudie

Hallo vrienden, deze tutorial zal een programma om mappen te synchroniseren presenteren, genaamd QuickSync synchronisatiesoftware en is gelegen op sourceforge.net cursus is gratis.
QuickSync is de eenvoudigste applicatie die ik de laatste tijd heb gezien, alles gebeurt via de "magie" van slepen en neerzetten.
Wat is synchronisatie?
Synchronisatie is een soort automatisch kopiëren, we kunnen bijvoorbeeld de applicatie (QuickSync) plaatsen om de inhoud van de map "x" van de c: \ partitie elke dag om 12 uur te kopiëren naar de "y" map van de D: \ partitie. zo zijn we beschermd in het geval van een herinstallatie of een systeemcrash.
Big deal Ik kan je niet vertellen, is de tutorial gedaan alleen om kennis te maken met de software beter, de rest komt vanzelf, QuickSync alleen praten en doet het erg goed.
Om mogelijke fouten te voorkomen, adviseer ik u het programma te starten met beheerdersrechten, ik vergat te zeggen, de software mag niet worden geïnstalleerd, het draait direct.
Ik hoop dat het nuttig zal zijn.

Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 500 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!

door Cristian Cismaru

 

 


Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. Linkbuilder zei hij

  Wat een betere QuickSync of SyncToy?

 2. Iulian zei hij

  Goede tutorial!

 3. Dragos zei hij

  doen een goede baan

 4. calin zei hij

  in win7 incroproat heeft zijn timing en is makkelijk te gebruiken en ala

 5. Razvan zei hij

  zo goed, maar als je iets van de bron en de bestemming, of omgekeerd wilt verwijderen?

 6. je_bogdan zei hij

  nice les!

 7. polferis zei hij

  Hello! Ik heb een vraag: kan gebruiken QuickSync en herstellen utorrent appdata een mogelijke crash of herinstallatie van Windows? Ik moet een antwoord zo snel mogelijk! Ik al gezegd dat ik probeerde, zoals beschreven in de re-zaaien van videotutorialul torrents werkte niet, ik kan niet uitleggen waarom. Ik probeerde utorrent en eerdere versie 2.2.1 1.8.1 hetzelfde verloor ik torrents en ook geavanceerde status die ik had een tracker. Kan iemand mij helpen? Wat is de beste back-up methode voor torrents? Thanks a lot.
  Alsjeblieft, het is dringend!

  • AdrianGudus zei hij

   polferis:
   Hello! Ik heb een vraag: kan gebruiken QuickSync en herstellen utorrent appdata een mogelijke crash of herinstallatie van Windows? Ik moet een antwoord zo snel mogelijk! Ik al gezegd dat ik probeerde, zoals beschreven in de re-zaaien van videotutorialul torrents werkte niet, ik kan niet uitleggen waarom. Ik probeerde utorrent en eerdere versie 2.2.1 1.8.1 hetzelfde verloor ik torrents en ook geavanceerde status die ik had een tracker. Kan iemand mij helpen? Wat is de beste back-up methode voor torrents? Thanks a lot.
   Alsjeblieft, het is dringend!

   Dus u kunt bestanden van uTorrent zaaien, zoals aangegeven in de tutorial over het onderwerp (Hoe herstellen zaaien bestanden in uTorrent) moet dezelfde versie van uTorrent gebruiken dat wanneer u de back-up gemaakt. Herstellen Als je had toen je backup 2.0 versie gemaakt, wanneer je opnieuw installeren en u wilt dat de back-up terugzetten, moet u alle 2.0 versie opnieuw installeren
   U kunt QuickSync gebruiken als back-upmethode door als bronmap de locatie / map "C: \ Users \ Your User \ AppData \ Roaming \ uTorrent" te kiezen (voor Windows 7 of Vista) Uw fout was ons niet te vertellen wat voor Windows u gebruikt !
   Moet je verborgen bestanden en mappen maken zo zichtbaar als het raken van de uTorrent map die is in AppData. AppData is een verborgen map van het besturingssysteem.
   Als je niet weet hoe zichtbaar de verborgen mappen en bestanden te maken, en laat een reactie achter als je Vista of XP 7 maar, ook dit opgeven, we zijn niet neven met Oprah we kunnen raden

 8. Mihai Ionescu zei hij

  sterke boom

 9. Inderdaad quick-zinken een zeer goede software.
  Dat is Gefeliciteerd!
  Opmerking 10 voor zelfstudie

 10. polferis zei hij

  Thanks Marian Gudus, om u wat informatie geven: Ik heb Windows ultieme 7 en ik ingesteld op Verborgen bestanden en mappen tonen en deed precies wat de tutorial werkte niet. Ik probeerde het kopiëren van de archieven en het werkte niet. Ik kreeg utorrent portable. Is dit een betere eenvoudiger oplossing? Ik bedoel, gaan werken? Meer help me en deze keer alsjeblieft!
  Nogmaals bedankt en ik verontschuldig me voor onwetendheid.

  • AdrianGudus zei hij

   polferis:
   Thanks Marian Gudus, om u wat informatie geven: Ik heb Windows ultieme 7 en ik ingesteld op Verborgen bestanden en mappen tonen en deed precies wat de tutorial werkte niet. Ik probeerde het kopiëren van de archieven en het werkte niet. Ik kreeg utorrent portable. Is dit een betere eenvoudiger oplossing? Ik bedoel, gaan werken? Meer help me en deze keer alsjeblieft!
   Nogmaals bedankt en ik verontschuldig me voor onwetendheid.

   Installeer uTorrent en het zal werken, stop met het gebruik van draagbare uTorrent, neem niet in wie weet welke ruimte op partitie C dus ik begrijp niet waarom je de draagbare versie gebruikt? Om nog maar te zwijgen van het feit dat de meeste draagbare software geen erg goede integratie heeft met het besturingssysteem, het contextmenu of de koppeling van bestanden ...

 11. Interessante tutorial. Ik zou een tutorialvoorstel hebben of in ieder geval een artikel op de blog, het gaat over de nieuwe processors met geïntegreerde videokaart AMD APU ... Misschien maak je zelfs een artikel over dit onderwerp! Hartelijk bedankt!

 12. Hoe kan ik bestanden openen. Exe in linux? Ik kreeg de macht iso voor linux, maar ik kan het niet openen: ((

  • AdrianGudus zei hij

   Vlad:
   Hoe kan ik bestanden openen. Exe in linux? Ik heb de macht iso voor linux, maar ik kan niet openen (

   Met Wijn, schrijven in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: wijn, druk op enter en je zal de tutorial vinden.

 13. Ovidiu zei hij

  Fratilo maak een tutorial over hoe je kiezen uit verschillende geheugen moederbord Memory QVL (Qualified Vendors Lists) als tabelu gelezen memoires ala hoe om te kiezen om geen compatibiliteitsproblemen hebben

 14. je_bogdan zei hij

  Ik hou echt van de tutorial is om te helpen veel mensen maken zo'n geweldige job alle tineti_o
  Ik zou u willen vragen of u weet waarom de ramen 7 microfonu Enterprise niet detecteren wanneer ik wil iemand op messenger bellen
  Installeerde ik dit en het is windows ze gaat
  Windows XP gaat microfonu kan mij helpen?
  dank u

  • AdrianGudus zei hij

   je_bogdan:
   Ik hou echt van de tutorial is om te helpen veel mensen maken zo'n geweldige job alle tineti_o
   Ik zou u willen vragen of u weet waarom de ramen 7 microfonu Enterprise niet detecteren wanneer ik wil iemand op messenger bellen
   Installeerde ik dit en het is windows ze gaat
   Windows XP gaat microfonu kan mij helpen?
   dank u

   Schrijf in het zoekvak aan de rechterkant van de zwarte rand: Yahoo Messenger in detail interface en de instellingen van A tot Z, druk op enter en je zal de tutorial vinden. Er uitgelegd en laten zien hoe het werkt met de microfoon en webcam

 15. Andrei ... zei hij

  Het is best goed, maar ...
  Ik ben geïnteresseerd in de software om de bron su perfecte doelmap synchroniseren. Maar als ik een bestand van de bron verwijdert niet de bestemming niet verwijderen.

  Een betere manier om het te zeggen zou zijn…. Wat door de bron is gegaan, vindt u zeker op de bestemming.

  Ik heb geprobeerd deze software, maar ik kon niet. Eigenlijk wat ik wil doen is slaan alle bestanden ergens wil zeggen dat door het bureaublad (mijn bronmap).
  Dus ... ik ben geïnteresseerd in software zoals ...
  Ik hoop dat ik niet de tutorial te sturen naar desktop map in d verplaatsen: \
  die zeer goed is en dat l.am in de praktijk gebracht.

 16. Kwik zei hij

  Er is een goede link, maar ik vond nog een: http://download.chip.eu/ro/QuickSync_19885828.html

 17. Catalin.81-Rm.S zei hij

  De video-tutorial voor mij werkt niet (Server niet gevonden….) Met elke browser! 🙁
  Ik wil graag een aanbeveling voor een programma om mappen en bestanden te synchroniseren niet alleen op de PC, maar op veel in LAN.
  Bedankt!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.