Gratis fotobewerking programma en eenvoudig te gebruiken zelfstudie video

In deze videozelfstudie presenteren we een gratis fotobewerkingsprogramma Magic Photo Editor.

Met dit programma kunnen we spelen en beleven leuke combinaties zoals.

-Heeft omlijst een foto

-Om twee beelden samen

-En geef hem een ​​bloem of een cartoon foto

Nu verwacht niet dat het zal je het vergelijkt met Adobe Photoshop zoals ik al zei is een gratis en makkelijk te gebruiken.

door Bogdan Pelu

LET OP

Voor uw gemak deze tutorial video is ROEMEENSE en kan worden bekeken full screen (Volledig Scherm)


Related Tutorials


Comments

 1. Lacra zei hij

  Hallo. Je bent buitengewoon, dankzij jou heb ik veel dingen geleerd waarvan ik niet eens wist dat ze op een systeem moesten worden gedaan en nu werkt mijn pc-klok, dank je wel uit de grond van mijn hart. Als ik direct van mijn werk kom aan de tutorial, heb ik blijkbaar uren aan leerde informatica, je trok mijn volle aandacht, zelfs mijn vijfjarige kind herhaalt door het huis "Hallo, ik ben BOBY" of "Hallo, ik ben Cristi". Bedankt dat je van je houdt en dat de feestdagen die eraan komen je veel gezondheid zullen brengen.

 2. Lacra zei hij

  PS en mijn kind houdt van spelen en maken dit programma zoals gewenst omdat het heeft foto's van cartoon beelden animate.Va bedanken voor zijn rekening.

 3. beheerder zei hij

  Dank u zeer voor waardering LACRA.
  Uw opmerkingen hebben ons geraakt….

 4. beheerder zei hij

  Ook voor LACRA hebben we enkele tutorials gepland met betrekking tot "ouderlijk toezicht" en methoden om de toegang van kinderen tot computers te controleren en te controleren, ik hoop dat je het leuk vindt.

 5. Ik kijk uit naar deze tutorials over "ouderlijk toezicht" en zoiets als dit om me te helpen mijn kind te controleren via de computer. Bedankt dat je geliefd bent.

 6. seara.Va goede smeken wees vriendelijk en lamuritima met een probleem: ik gedownload op december 3 dit programma werkte perfect tot vanavond aceasta.dorind al iets gedaan met dit programma vanavond mei mia niet toegestaan ​​vertellen Ik volgende: 30-time-trial dan aub registreer it.For beste en sp wat er gebeurd is en wat kan worden gehouden fac.Va bedanken anticipat.Sa!

 7. Julian zei hij

  Hallo Cristi en Bobi Onlangs vond ik uw site en is zeer nuttig, niet alleen voor beginners.
  Wat ik bedoel mooi en onderwijs fascinat.Super PC.
  Nu we rond de feestdagen zijn, wens ik al uw wensen aan u en uw families en de traditionele "Happy Birthday"!
  Ik wens u veel succes in alles wat je doet en we verwachten videotutoriale.
  Dank u.

 8. Goede Lacra.In Eerst moet u het verschil tussen een programma en free.Un software gratis proefversie te vertellen is een gratis versie en boter rial is een geldig programma tussen 1 en 30 dagen. Als u wilt doorgaan met het programma gebruikt zal moeten om het te kopen, maar je hoeft geen zorgen te maken over te hebben gehoord van REVO.
  Maak de installatie ongedaan met revo in de modus "Geavanceerd" en installeer het vervolgens opnieuw en je verlengt de geldigheid elke keer.

 9. Hoi lieve. Dankzij ptr poging om mijn intrebare.Am keren u geprobeerd deze truc in revolutionaire tijden ik opnieuw de software geïnstalleerd, maar nog steeds laat me niet nog een meer folosesc.Si query: de tutorial je zei dat het een vrij fotobewerking, hoe komt het dat nu vraag ik voor je geld? we het verkeerd? gerelateerd aan specifieke correct te verwijderen Ik deed precies wat ik geleerd van de tutorial dvs.va inhoud om gezond te zijn. werd bemind.

 10. Heel erg bedankt ptr mail trimis.va wensen u goed. Fare zijn een aantal leuke liefde

 11. coryna zei hij

  bravo jongens werken hard om een ​​goede eer aan u tinetio weten allemaal dat iedereen zal zeggen dus gewoon zeggen wat ik voel, maar ik gekanaliseerd zo veel programma's

 12. Adrian zei hij

  coryna We zijn blij dat je van jezelf verwachten op deze website en we vonden het niet erg als je suggereren of vertel ons wat je wilt een tutorial doen?

 13. andreea zei hij

  Ik heb een vraag die geen verband houdt met dit programma. Ik wil een programma voor het bewerken van fotografen, in de zin ... Ik bedoel, ik wil dat een zwaarlijvig persoon me mager maakt of andersom. Ik had ooit zo'n programma! .. dci voor degenen die denken dat ze weten hoe ze mij moeten vertellen, rooog 🙂 een ander programma dan phtoshop omdat ik niet weet waar de optie is (het ziet er niet duidelijk uit op youtube) .. ik wil iets eenvoudiger.

 14. @andreea:
  Wat je alleen kunt vinden in complexe software, kunt u een eenvoudige toepassing, maar ook om complexe dingen te doen.
  Probeer Gimp kan je liefde en je helpen.

 15. Nicholas zei hij

  Allereerst wil ik u bedanken voor alles wat faceti.Am Ik installeerde het programma, maar na een maand ging ik door dezelfde problemen; Lacra, wat betekent dat ik verwijderd REVO n keer en werkte niet aub. als je mij en me kan helpen. Dank bij voorbaat.

 16. @Nicholas: Sorry, maar we kunnen u niet helpen, omdat we niet weten hoe u het heeft verwijderd. U moet weten dat u met revo fouten kunt maken bij het verwijderen van een programma! We weten niet hoe je verder bent gegaan met hoe je hebt verwijderd hoe je revo hebt gebruikt !!! Sommige programma's als je ze verwijdert met revo nadat het programma zegt dat het verwijderen succesvol was, vraagt ​​het je om opnieuw op te starten en als je het herstart gaat alles mis, en tevergeefs heb je revo gebruikt ... je hoeft niet opnieuw op te starten als het daarom vraagt! maar je moet "nee" zeggen en de tovenaar met revo verder voortzetten!

 17. Nicholas zei hij

  Ik de-installeerde het als je in videotutorial uitgelegd en ik niet opnieuw te starten. Dank u.

 18. ionutz zei hij

  Hallo… ..Ik heb een probleem… (scz als ik hier post, maar de pagina met snelle comm is erg moeilijk te laden).
  Wanneer ik de site wil openen met Internet Explorer, verschijnt dit venster "http://img26.imageshack.us/my.php?image=eroarel.png"
  Ik postte de link scz
  Ik hoop dat je me helpt….
  Dank je wel! ! ! !

 19. @ionutz:
  Ja en er iets met mij gebeurt, had ik geen tijd om te kijken, ik klik op OK en ga verder.
  Ik hoop dat je het probleem op te lossen bij het veranderen van server deze dagen.
  Ik denk dat de meerderheid er gebeurt als de server bezet, verkeer omhooggeschoten laatste tijd en we hebben langzamer verplaatst naar het veranderen van server.

 20. ionutz zei hij

  Het ding is ok als ik het niet heb die optie op de site met categorieën en dat maakt me kwaad rauu
  Nush wat had

 21. Adrian zei hij

  @ionutz: Ik kan niet geloven dat je nog steeds de Internet Explorer-shit gebruikt. Ik beschouw als een browser-junk !!! Gebruik Firefox of Opera of Google Chrome ... als je niet weet hoe je tutorials over Firefox en Opera ziet ... typ zoek Firefox of Opera en je zult ze vinden ... Internet Explorer is kool en als veilige browser blokkeert het geen pop-ups is traag om te navigeren, niet compatibel met veel webpagina's! en de weergave op de pagina wordt beïnvloed, of sommige scripts worden niet ondersteund ... Je doet wat je wilt, maar Internet Explorer is al lang geleden door andere browsers, het is de meest pathetische browser.

 22. pit_bull zei hij

  dus ik wil gewoon een videobewerkingsprogramma zien, want de foto's zijn het dorp ja ik kan het niet vinden op google plm ik zal je de puinhoop-id geven om contact met me op te nemen pls ik heb zoiets nodig pls

 23. ely zei hij

  helaas werkt het niet om meer dan 30 foto's te maken: (… kun je een variant vinden die niet gelimiteerd is? heel erg bedankt!

 24. Flory zei hij

  Hello! Ik wil graag foto's maken en bewerken, maar het programma mij vertellen hoe b kopen.

  veel dank

 25. Adrian zei hij

  @Flory: Hij startte de site een aantal tutorials over de beroemdste Gimp foto-editor en boven Gratis! Schrijf het zoeken in de juiste GIMP druk op enter en je zult top 2 tutorials vinden over dit programma, als je verblijf bij ons en anderen zullen volgen!

 26. Hoe doe je downloaden?????????

 27. Flory: Waar moet je downloaden?????????

  wanneer u een programma wilt Yorkers moeten de volgende stappen doen downloaden
  Open een browser of het nu opera, internet explorer, mozilla firefox, etc.
  We typen in google of welke zoekmachine we gebruiken en we schrijven wat de naam is van het programma dat we zoeken, in ons geval "magische foto-editor", voer in
  En klik op het tweede resultaat en vanaf daar kan download.ezi
  Ik heb niet meer dan 40 seconden duren om dit programma te vinden en te downloaden ez
  Gebruik Google.

 28. Hello!
  4 maanden geleden installeerde ik Magic Photo Editor op uw computer, en een na een maand heb ik nog nooit geopend, ik heb geprobeerd om het opnieuw te installeren, maar laat me niet en vertel me tb om het te kopen (ik deed Ik had vrij) inderdaad het programma is zeer goed en ik vond me heel erg.
  Mijn verzoek is (als je me kan helpen) om het opnieuw te installeren gratis.

  Dank u zeer,
  Oprecht Flory

 29. Het programma zal hem niet bun.dar kop slaan als je 30 is gratis te gebruiken, of om opschieten 30 vrije foto, zoveel kost een dolarI.Daca 30 en zoek iets laat het me weten en ik zal mezelf ok bevrijden en jongens zijn geweldig echt dit programma niet weet

 30. Ja ... het heeft geen zin kritiek te leveren, integendeel ... ik feliciteer u ook. wat je doet. Persoonlijk werk ik met kinderen van verschillende leeftijden in een club van studenten in Arad County en zowel bij het trainen van grafische activiteiten als bij anderen op het gebied van IT zijn echt nuttig voor mij. Er zijn dingen die, zelfs als ze eenvoudig (vooral nadat je ze op de video-tutorial hebt ontleed!) zijn echt nuttig ... Het is gemakkelijker om van eenvoudig naar complex te gaan, dingen sluiten beter aan en dus kom je bij photoshop, gimp.Xara, corel.d … Enz. Maar sommige dingen kunnen gemakkelijk en eenvoudig worden gedaan, zonder iets te kosten, met minder complexe programma's en eenvoudig toe te passen, waarbij vergelijkbare effecten worden verkregen met zeer dure programma's (foto's) en die we patchen zoals we kunnen en niet het werkt nooit zoals met de licentie ... maar iedereen doet wat ze kunnen. Persoonlijk zou ik indien mogelijk een tutorial kiezen met betrekking tot PaintNET v3.5 ... die ook veel combinaties heeft verzameld in termen van werken, afhandelingstools, enz .. voltooid vanaf mei vele hulpprogramma's Ik wens u veel succes en goed werk!

 31. Ik heb geen foto's Plack als nus veranderd.

 32. Waar kan ik Loa en de geprogrammeerde bewerk foto's als Siti die menu-ID ceraselaclementina zal astai

  • Adrian zei hij

   eu: Waar kan ik loa en programmeurs om pozedaca siti wie zal astai menu id ceraselaclementina bewerken  

   Bekijk de video tutorial boven je te laten zien hoe de software, waar te downloaden, hoe te installeren, klikt u op Sluiten om te spelen en klik op de play knop (die driehoek) gebruiken

 33. verlichten zei hij

  zeer interessant, dank u zeer voor uw presentatie meer te wachten en andere tutorials zullen volgen, dank nogmaals.

 34. Ik zou het programma gratis willen hebben… alsjeblieft… .Ik heb het ergens vandaan gehaald en ik kan het niet meer gebruiken… ik moet het kopen… .als iemand het heeft alstublieft… kun je het naar mij opsturen?
  bedankt
  ps: mijn e-mail is "[e-mail beveiligd]"

 35. lavinia zei hij

  Gelieve dit formulier en lamuritima ziel van een probleem: ik gedownload op december 3 dit programma werkte perfect tot vanavond aceasta.dorind is iets met dit programma vanavond mei mia niet toegestaan ​​vertel me het volgende gedaan: 30-time-trial over! Gelieve te registreren it.For beste en sp wat er gebeurd is en wat kan worden gehouden fac.Va bedanken anticipat.Sa

 36. Het betekent dat de proefperiode is verstreken 30 dagen van het programma en dat zij kunnen gebruiken om nog hem: kopen of krijgen ruim van een seriële of probeer het programma te verwijderen met Revo Uninstaller en installeer deze in de hoop dat de nieuwe zal werken! Succes!

 37. andrei zei hij

  Ik gebruikte het programma over 2-3 dagen en nu koop ik het me kan je me helpen

 38. Razvan zei hij

  Het is best goed om te beginnen ...

 39. Ciprian Iosub zei hij

  groet
  Het programma is gratis, na dagen 30 moet kopen als je wilt dat iemand, moet je dit ding opgeeft
  Proficiat voor de baan die je aan het doen zijn .. veel respect

  • Anca zei hij

   Ciprian Iosub: Hallo
   Het programma is gratis, na dagen 30 moet kopen als je wilt dat iemand, moet je dit ding opgeeft
   Proficiat voor de baan die je aan het doen zijn .. veel respect  

   Hi Ciprian!
   Je kent ze allemaal!
   Gefeliciteerd!

 40. Catalyn zei hij

  niet mijto k gaat gedownload

 41. oana zei hij

  mooi deze

 42. anoniem zei hij

  Erg handig! Myself Ik downloadde deze video!

 43. Pavelynoo zei hij

  Bravo jongens, heel veel van het programma

 44. Ciprian Iosub zei hij

  Anca:
  Hi Ciprian!
  Je kent ze allemaal!
  Gefeliciteerd!  

  Hoi ANCA..Ik ken ze niet allemaal, maar ik zeg dat het goed is om dit te vermelden..Weet dat het me erg spijt dat je daar de indruk van hebt gemaakt dat ik ze allemaal zou kennen..Het zou zo zijn leuk om ze allemaal samen te kennen ...

 45. costelpescar zei hij

  Începători.Mulţumesc leuk en nuttig.

 46. cosa George zei hij

  hoe je downloaden die mij laat zien 30 proef, kan de achtergrond foto, maar kan het niet

 47. Hallo, ik wil je ook om hulp vragen. Eerder had ik een programma met de naam 'foto' en er was iets anders dan Photoshop had niet veel functies. Je kon ook foto's bewerken en foto's maken op het scherm en het lijkt mij om films te bewerken alsjeblieft als je weet waar het over gaat, help me, want ik weet niet meer hoe het heet

 48. Olga Vuşcan zei hij

  Als u een foto bewerkingsprogramma gemakkelijk te gebruiken en gratis (geen trial) wilt, kunt u Photoscape downloaden op http://www.photoscape.org - Het is intuïtief, gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om veel meer wijzigingen aan te brengen dan dit programma. Google heeft ook een bewerkingsprogramma, net zo gemakkelijk en gratis, genaamd Picasa.

 49. Lavinia zei hij

  Hallo, vertel me alsjeblieft een programma waarmee ik de afbeeldingen zo goed mogelijk kan aanpassen, hoe gebruik ik foto's om de afbeeldingen aan te passen om meer speciale effecten te maken (make-up, rimpels verwijderen ... enz.). Ik heb dringend nodig mssss: *: *

 50. CRISTINA zei hij

  FRT is goed en wanneer ik moet weten waar te kijken!

 51. Militaru zei hij

  hoe het te downloaden ik het nodig heb dringend please help me
  Download: eType1.com / f.php

 52. ise Mirela zei hij

  Ik wil ook het gratis programma dak se misschien heb ik het maar een paar shots gebruikt .. na kre werkte het niet meer ..! Kan je me helpen? Ik vind het programma zo leuk .. omdat het die animaties en popcorn heeft .. het is me erg dierbaar! [e-mail beveiligd] Dank je wel!

 53. hard

 54. Ik heb het fotobewerkingsprogramma gedownload, maar sindsdien zie ik op elke zoekmachine "22find". Hoe kan ik dit ding verwijderen? Dank je.

  • zoek op het net * adwcleaner *, het is freeware, installeer het en maak je computer schoon van ongewenste mensen. Ik had een soortgelijk probleem en zo heb ik het opgelost. Voor details, voer ………………… in.

Spreek je gedachten

*