OnePlus Beoordeling 3, te snel en goedkoop

OnePlus Beoordeling 3, te snel en goedkoop
3.67 (3) 73.33%

OnePlus Beoordeling 3, te snel en goedkoop

Vanaf het begin Ik ben mij ervan bewust dat alle fans Samsung, LG, HTC, Sony, Apple, enz., Zal boos op mij en zal verwijt mij als ik betaalde Chinezen uit OnePlus, een review positief te doen. Om alles terug te geven, ik moet bekennen dat OnePlus me nog nooit gecontacteerd, en zelfs als het gebeurde, was dit nog steeds een evenwichtige beoordeling
Soms kan het zeer enthousiast lijken, want het is me, dat is mijn natuur; Maar dat betekent niet dat ik ben niet goed.
Begon regels:
Het programma bevat beelden met een sterke emotionele impact voor diegenen die zich inschrijven elk merk.
Programma Genre: Drama voor een aantal reviews aan anderen.
Gelieve niet persoonlijk!
OnePlus Wat is er met dat?
3 OnePlus OnePlus wordt geproduceerd door het Chinese bedrijf, een dochteronderneming van een groter bedrijf, genaamd OPPO. Onder dezelfde conglomeraat (OPPO) en vind OPPO en Vivo merken van telefoons die zijn zo goed als OnePlus 3. In dit conglomeraat van merken, wordt het merk OnePlus gericht op prestaties; Kinda graag Alienware-pc's.
Hoe goed is OnePlus 3?
Om kort te gaan, want de voorstelling is de beste in de markt. Natuurlijk, in het achterhoofd de prestaties mix ontwerp van de consument, camera met onnodige functies. Als ik zeg dat OnePlus is 3 meest krachtige, bedoel ik de snelheid van uploads en bewegen door de interface, toepassingen, menu's, etc. Als we rekening houden met het hele pakket, zou het het beste zijn als die uit OnePlus brengen een aantal verbeteringen in de komende updates.
Verbeteringen aan de laatste OTA OXYGEN 3.2.1.
SRGB mode Optic AMOLED-scherm. Dat was het probleem bij het internet mini Anandtech een beoordeling die zei dat ontbreekt aan een standaard sRGB mode, en dat de standaard kleuren zijn vrij helder is gepubliceerd. In twee weken OnePlus ontwikkelaars aangeboden door een sRGB mode OTA-update, en nu mensen uit Anandtech Ze zeggen nu OnePlus scherm 3 in de sRGB mode is een van de beste schermen die ze ooit hebben getest: "Het display is geëvolueerd van de meest onjuiste weergave die ik in jaren heb gezien, het feit dat een van de meest accurate schermen die we hebben op de plaat" Anandtech.com.
memory management leidde tot een hoop controverse, door het feit dat sommige applicaties niet actief is, GB 6 auto werden gehouden in het RAM tot onze beschikking. Het probleem werd opgelost Laatste update en wordt nu gebruikt bijna alles RAM. Natuurlijk moeten we realistisch zijn, kunt u al het RAM-geheugen voor apps en games voor het systeem in de permanente behoefte aan een vulling gebruiken. In de video toonde we multitasken meerdere applicaties geopend RAM; 16 7 applicaties zoals games.
Audio geblokkeerd (opgelost). Een andere verbetering van de OTA 3.2.1 gemakkelijk aangepast audioverwerking agressiviteit video opnames. Voordat geluidsreductie te agressief in de schietpartij was, is het nu meer ontspannen. In detail van een gesprek in een paar dagen, met name artikel gewijd kamer.
Quick Spec:
CPU: Snapdragon 820
GPU: Adreno 530
Ram: 6 GB LPDDR4
Opslag: UFS GB 64 2.0
Scherm: AMOLED Optic × 1080 1920
Gorilla Glass bescherming 4
Terug Camera: Sensor 1 / 2.8 "f2.0, Sony 16MP, PhaseDetection autofocus, OIS, 4k
Camera vooraan: sensor 1 / 3.2 "f2.0 Sony 8 MP, EIS, 1080P
Vingerafdruksensor: keramiek, 0.2 ms
Nano dual sim: dual standby, dual 4G
Cellular: 2G, 3G, 4G, 4G + (450 / 150)
WiFi: 802.11 Wi-Fi a / b / g / n / ac, Wi-Fi Direct, Hotspot
Bluetooth: v4.2, LE
NFC: Ja
OTG: Ja
3.5mm Jack: Ja
Locatie: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
Batterij: 3000 mAh
Opladen: snel opladen Dash
USB: v2.0, Type-C omkeerbaar
Waarom koos ik OnePlus 3?
Na verloop van tijd had ik een stapel van smartphones, van HTC HD2 (vintage)Dat was de eerste telefoon met 1 Ghz processor (Windows Mobile Android soep) aan OnePlus One. Ondertussen had ik S2 en Samsung Galaxy Galaxy Note1Daarna ging ik naar Nexus 4 (Vintage), waar ik vond eenvoud. Samsung TouchWiz-interface in vergelijking met die was super traag, klassieke Android-interface als het niet was. Dus ik kwam naar eenvoud waarderen en niet om complexe-interface te ondersteunen: TouchWiz Samsung, LG of HTC Sense UI.
Naast de interface voor een smartphone, is het belangrijk ondersteuning. Zodra een probleem voordoet, kan worden opgelost. Als reuzen Samsung, LG, HTC, enz., Zeer moeilijk om bugs in de eerste fase worden ze genegeerd of ontkend door de fabrikanten op te lossen.
OnePlus is een klein bedrijf en snel te verplaatsen. In een paar weken off elke 3 updates, die de meeste klachten opgelost kwam uit de gemeenschap.
Installeer ROMs en de wortel zonder garantie.
OnePlus telefoons zijn het meest flexibel als het gaat om ontwikkeling. Binnen enkele seconden kunt u de bootloader te ontgrendelen en knipperen een ROM of maak uiesti wortel zonder verlies van uw garantie. Het is uw telefoon, doen wat je wilt met haar.
Wij hebben geen bloatware op OnePlus 3, 2, een of X.
OnePlus telefoon 3 heeft geen bloatware, dat niet de onnodige toepassingen. Alleen wordt geleverd met basistoepassingen plus een aantal Google-toepassingen die kunnen worden verwijderd of uitgeschakeld op elk gewenst moment.
Ik kon gaan morgen met OnePlus 3, maar beter laat je zien de beoordeling.
waarschuwing:
Als je deze recensie OnePlus 3 desktop of laptop te zien, kunt u de lijst gebruiken om te navigeren korte beschrijving van deze beoordeling op Youtube.
Waar te kopen en hoeveel OnePlus 3?
Costa 1800 Lei en kunnen worden gekocht bij de officiële website. Dus nam ik mezelf.
Als je haast, kunt u de telefoon te kopen van Amazone
OnePlus 3 mobiele telefoon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video Tutorial - recensie OnePlus 3, te snel en goedkoop

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Een paar items die je zal helpen om een ​​meer compleet advies over OnePlus 3.
  OnePlus 3 Bend, scrach, Burn, testen etc.

  OnePlus 3 Teardown (verwijderen) (darmen)

  OnePlus 3 vs Samsung Galaxy S7

  OnePlus 3 vs LG G5

  Axon vs ZTE OnePlus 3 7

  OnePlus 3 vs Huawei P9

  Bekijk Commentaar
 2. Sergiu Ze zei:

  Night mode is specifiek 3 plus één? Cun en ik kan de Samsung hebben?

  Bekijk Commentaar
 3. Laviniu Ze zei:

  Als je root op OnePlus 3, kan doen OTA-update?

  Bekijk Commentaar
 4. Laurentiu Sirbu Ze zei:

  Hallo. Ik wil een telefoon plus een 3 kopen maar ik zou het leuk vinden als je een rewiew messaging applicatie kan maken. Ik wil dit als vervelende problemen optreden bij mijn huidige telefoon, sony z3. Wat gebeurt er? Baan, want ik persoonlijk heb meerdere berichten tegelijk te sturen, ik wil een aankondiging te doen. Ik aangemaakte groepen en bij het verzenden van meer dan 30 inkomende sms-bericht heel vervelend "applicatie schepen een no berichten dat u het daarmee eens?" En in die tijd zal ok, ok, ok elke keer geven en controleer dan of de berichten werden verzonden of moeten ze mee te sturen. Ik heb geprobeerd met andere messaging-applicaties op de Play Store, maar de meeste problemen opleveren. Ik heb ook geprobeerd om berichten slechts een keer te sturen in elke 10 20-30 plaats, maar zonder verandering. Ik controleerde alle instellingen, maar niets in dit verband. Do not tell me de watsap, Viber enz. Aangezien ik een gentleman gevraagd van een telefoon bedrijf dat bekend staat ... het zijn mensen die geen gebruik maken Volg de applicaties en sommige zijn niet altijd verbonden met het internet. SMS eate gemakkelijker voor de klant ontvangt het bericht op tijd, ongeacht welk toestel. Ik hoop dat ik duidelijk. Ik wil een groep van 20 mensen in contact te maken en vervolgens een bericht te sturen naar deze groep om te zien als je problemen hebt. Interessant is dat de oude Samsung s4 verzenden we elke 20 sms eens zonder dat je "problemen" ... Messaging Service is het enige dat ik weet zeker dat de ontvanger krijgt mijn boodschap in de tijd. Dank u en verwachten een antwoord op deze manier.

  Bekijk Commentaar
 5. decebal12345 Ze zei:

  Systemless wortel en hoe het werkt? Ik iets om een ​​aangepaste rom te verwarren? Als het heeft nadelen, waarom er een ander soort wortel? Rond de tijd dat deze tutorial?

  A, en de camera.

  Bekijk Commentaar
 6. Petre Lascu Ze zei:

  Klinkt als een super telefoon, te beheersen gezond! Bestelde ik mezelf een Super UMI na meer documentatie over het net, heeft alle specificaties die minder batterij in plaats van mA 4000 overeen alleen 1000.Nu houdt me slechts een paar uur per dag!

  Bekijk Commentaar
 7. Jozef Ze zei:

  Goedenavond! U kunt wijzen op een link waar we rechtstreeks van de fabrikant OnePlus3 kan bestellen? Op het terrein vond ik ze. Ik vond in ons land, maar 2300 lei. Dank je wel!

  Bekijk Commentaar
 8. florijn Ze zei:

  Ik kreeg een UMI en dus is de batterij gewoon 2500. Afvoer van de batterij onmiddellijk.

  Bekijk Commentaar
 9. calin Ze zei:

  super telefoon en ik ga kopen. en ik voor men zou willen enz. een tutoril camera's maken echt de moeite waard centen en lijkt goedkoop in vergelijking chu samsung s 6 7. en credca is goedkoper, dat niet dergelijke reclame maakt op TV etc. en spreken van wat je zei meneer zeggen sommigen te veel vertakkingen 6 GB geheugen. er zijn altijd chagrijnig en als het niet was 4 dc gb meer en meer. en zelfs als het samsung en OnePlus zijn serieuze mensen, zolang het is perfect. en weet dat de Chinezen doen het beste materiaal van de nieuwste credca niemand hem gelijk. ja wij, Roemenen weten ze op de goedkope Chinese etc. en dat is waarom ik het goed doen, maar kan zeer kwalitatieve en luiken doen. en vergeet niet dat de Chinezen werken bij grote bedrijven het meest. maar de prijs neemt na verloop van enige tijd in mei. en ik hou van haar zaak. Ik hou niet van het glas, dat geef het ging weg, ofwel met beschermkap. die willen nemen die met zelfvertrouwen als gezegd en kristallen. en Cristi wat hij bedoelde tel bond er best als hij de technologie zelf bedoelde het niet zo moeilijk credca opgewekt in heerlijkheid

  Bekijk Commentaar
 10. BRAVO Cristi, mooie en gedetailleerde tutorial.
  Ik kocht ik deze telefoon, ik was verrast door de snelle levering (11 verworven op juli schatting levering op 19, 15 juli in mijn hand, maar het kan net zo gewijd in Italië).
  Over de telefoon en de controversiële, heb je ook om specifieke "regels begon" Ik vond moeilijk
  weer Bravo
  Hallo en meer tutorials

  Bekijk Commentaar
 11. Alberto Ze zei:

  TUORIAL KWALITEIT, bravo Cristi, verwachten dat de een over de camera!

  Bekijk Commentaar
 12. Alex Ze zei:

  Hallo, kan een koppeling met het deksel zijn?

  Bekijk Commentaar
 13. flo13 Ze zei:

  Tutuorial leuk, maar vooral ik hou van de beschrijving. Iets als "bijna onmogelijk" super hard. Ik had een beetje buiten de lichten neem ik popcorn en druk op play. :)) verder luck

  Bekijk Commentaar
 14. Razvan Ze zei:

  Ik kocht en bel ik nu Catez dagen ... Ik dacht dat software OXYGEN hebben verbeterd ... Zo ontbreekt de mogelijkheid om het scherm te krimpen en werken met één hand ... Als u twee toepassingen kunnen draaien gelijktijdig op exran zou weer een ik ook ... ik gekocht met een iPhone. Wat bevalt me ​​meer is het gebrek Facetime of imessanger of beter interconnectiviteit met iPhones ... Maar goed we getest genoeg alternatief voor Facetime Software (IOS), en niet gezien één te evenaren zijn. Ook Google heeft een geïntegreerd systeem zoals Facetime en / of de boodschapper als IOS gedaan en zet het in de Play Store ... Apple. toen waren zelfs landen ....
  Anders ... afkomstig van een iPhone is een groot voordeel voor de toegang tot het interne geheugen van de telefoon te hebben en te installeren wat je wilt.
  Naar mijn mening, subjectief feit dat afgezien van de uitzonderlijk hard, kan Android worden verbeterd.

  De tutorial is zeer succesvol. Gefeliciteerd.

  Bekijk Commentaar
  • Adrian Gudus Ze zei:

   Een alternatief voor Facetime is Hangouts (je kunt vinden in de App Store) kunt doen videogesprekken / voice mobiele data of WiFi. Op Android, komt voorgeïnstalleerde Hangouts

   Bekijk Commentaar
 15. Dorin Ze zei:

  We hebben één en twee, omdat bleek dat is nu een jaar en ik zweer is de snelste telefoon l.am ooit heb gehad en ik kan zeggen dat ik had f modellen vooral de gouden versie samsung.Astept die weten dat ze zullen 3 plus een binnenkort en zeker in het volgende moment dat ik zou kopen Dank u voor tutorials u!

  Bekijk Commentaar
 16. Razvan Ze zei:

  Hij slaagde erin om verbinding te maken met iemand OnePlus 3 HDD? Ik zag een tutorial als kan worden met OnePlus 2 en ik kocht mijzelf ADPT (niet één, maar drie) en fail ... Zowel de harde schijf en een USB-stick ... Ik wil alleen maar zeggen adapters gekocht hebben allemaal USB 3 female ... Bedankt

  Bekijk Commentaar
 17. DigitalMind Ze zei:

  Ik lastig vallen met vragen over het kopen van een 2 3 OnePlus op de officiële website:
  1. U kunt betalen met een kaart of e Musa leiding hebben over een PayPal-account? Als dat zo is, moet de kaart in euro of het bedrag kan worden lei (RON)?
  2. Wat te doen met de beveiliging, als er iets gebeurt met het product die het behandelt, etc.?

  Bekijk Commentaar
  • calin Ze zei:

   Als u hebt geprobeerd vind je het antwoord. het kan worden betaald met een creditcard en PayPal. en als je rekening houdt met het bedrag van 399 lei automatisch dollar als de dag is nabij Eura. en met de garantie. wordt bellen met de koerier zover ik weet en verhoogt het komt thuis.

   Bekijk Commentaar
 18. Marian Ze zei:

  Cristi, kunt u een aanbeveling over en een beschermende case / gehard glas te maken? Wat denkt u over het verkopen van hun huizen sites uit de OP3, vooral Sandstone afwerking?
  Om uw telefoon te beschermen u gebruik maakt van gehard glas / beschermhoes?

  Bekijk Commentaar
 19. Greuceanu Ze zei:

  Ik heb ook een aantal zorgen:
  Telefoon levering opdracht in Roemenië is exclusief gemaakt door DHL?
  Als het pakket aankomt via DHL, en ik ben het land uit en kom terug na 2-3 dagen, wat gebeurt er met deze (pakket)?
  Dank je wel!

  Bekijk Commentaar
 20. Lucian Ze zei:

  Cristi,
  1. Gezien alle testen op deze telefoon is dat je nodig hebt om te zetten ze te bedekken en gehard glazen scherm voor meer veiligheid? Je toevlucht nemen tot deze twee beveiligingen? Ik was onder de indruk van buidel van Ringke Fusion en ik zou nieuwsgierig zijn als er een haalbare optie is voor deze telefoon.
  2. Omdat de telefoon kan eenvoudig aan te sluiten op een stick of harde schijf, met behulp van een antivirus op je telefoon? Of denk je dat we een antivirusprogramma op een smartphone nodig?
  3. Kunt u ons meer informatie over de batterij en dat is wat de duur tussen de kosten, afhankelijk van de gebruikte applicaties. Bedankt!
  PS: Zeer goede tutorial. Van wat ik tot nu toe heb gezien, lijkt het een indrukwekkende telefoon vanuit alle invalshoeken. Ik verwacht dat de rente op deze reeksen OnePlus 3.

  Bekijk Commentaar
 21. Caesar Ze zei:

  Salut! Cristi, ik heb een vraag. Te betalen met PayPal, die om te zetten van lei in euro? Paypal of bank? Want van wat ik hoorde op het net valutamarkt van PayPal zou niet zo goed zijn.

  Bekijk Commentaar
 22. Sonnik Ze zei:

  Situatie: Hier -gebruikt kaart tijdens het luisteren naar muziek van een speler (sommige) telefoon direct bij de ingang extra machine. Hoe krijg ik als ik muziek op maximaal volume naar mijn muziek volledig afgesneden of de intensiteit te verminderen en tijdens richtingen te horen op een andere (lagere). Ik bedoel hoe stel ik het volume van de aanvragen atie twee verschillende media.

  Bekijk Commentaar
  • Sonnik Ze zei:

   Hallo Cristi, het plaatsen van boven was een ontwerp en per ongeluk klikte ik betreden zonder het goed, zonder te zeggen please help me, enz. In de hoop dat het te laat is nu juist omissies.
   Dus een OP3 met root, Xposed en enige kennis verlegen over het Android (afkomstig van de WP 10) proberen hem het hoofd te geven en de eerste gedachte als ik een of andere manier kan instellen indicatiilevocale van de kaart om afhankelijk van een ander pad Sound zijn ( geslacht alarm of ring) en niet de media. Poweramp doe iets slechts gedeeltelijk. Bedankt.

   Bekijk Commentaar
 23. Marian Ze zei:

  Voor degenen die nog steeds op zoek naar OP3 kopen omdat ze niet in voorraad hebben Dash Car Charger is in voorraad nu, maakte ik de sprong en bestelde de telefoon en accessoires (DCC huizen Zandsteen).

  Bekijk Commentaar
 24. Gabriel Ze zei:

  Kan ik de factuur op de website OnePlus Europa.

  Bekijk Commentaar
 25. Sal komt met gehard glas aangebracht op het?

  Bekijk Commentaar
 26. Hallo, weet iemand wanneer de tweede kaart kan alleen worden gebruikt 4 of 3 2g of (zoals in de meeste telefoons)? Bedankt.

  Bekijk Commentaar
 27. Salut! Cristi, Ik heb een vraag, ik vandaag besteld en ik OnePlus 3 Soft Gold, ik ben geïnteresseerd in hoe lang het duurde om uw huis te krijgen. Bedankt.

  Bekijk Commentaar
 28. Hallo, opnieuw. Lees meer adviezen / reviews, een probleem voordoet. De batterij! Kunt u mij vertellen iets over, overweegt al enige tijd gebruik van de telefoon? Bedankt.

  Bekijk Commentaar
 29. Ik las een reactie dat de telefoon van de ontvanger binnen een week na de datum waarop het werd besteld heeft bereikt. Vandaag wilde ik een bestelling op mijn website en het stelt dat OnePlus Verwachte bezorgdatum augustus 31 zal zijn. Zoveel laatste worden gebracht (in Polen, denk ik)?

  Bekijk Commentaar
 30. Andrew Ze zei:

  TenMinus9 kan zolang deze voetzoekers op Android-telefoons hebben een ingebouwde batterij, het is niet de moeite waard een verdomd. Wie kan het zich veroorloven om miljoenen per 12 6 maanden geven gewoon naar een andere telefoon te kopen als de huidige noodzaak om te gooien omdat je de batterij niet kunt veranderen? Uiteraard, zou een normaal mens niet geven in Roemenië 12 miljoen per 6 maanden. Een domme, ja.

  Zoals u hebt gezien in je leven beweegt een verwisselbare batterij die 950 Lumia en Windows Mobile 10 heeft?
  Zeker een om dat te zeggen, maar we weten zeker niet, en zal niet zeggen ja gewoon belachelijk lijken. 6 GB Ram. Waarom bidden? Games? Marketing strategie. Petarda het Android OS van RAM zuigen erger dan een hongerige baby.

  Bekijk Commentaar
 31. Cristian Mospanciuc Ze zei:

  Ik hou van deze telefoon OnePlus 3 willen kopen, maar alle landen worden alleen situ dual SIM telefoon te vinden op die site met slechts één kaart.
  Als aevti mogelijkheid te dienen mijn adres, koppeling, waar je met een enkele kaart kunt bestellen.
  BEDANKT

  Bekijk Commentaar
 32. Cristian Ze zei:

  Ik heb een OnePlus tel 3, ik ontsluiting van het merk, maar als debliochez indrukken van het slot scherm uit-knop wordt weergegeven en kan alleen worden verwijderd door middel van gebaar met uw vinger van de bottom-up.
  Wat verkeerde instelling door het blokkeren van tel ampreta?

  Bekijk Commentaar
 33. Cristian Ze zei:

  Ik heb een OnePlus tel 3, ik ontsluiting van het merk, maar als debliochez indrukken van het slot scherm uit-knop wordt weergegeven en kan alleen worden verwijderd door middel van gebaar met uw vinger van de bottom-up.
  Wat verkeerde instelling door het blokkeren van tel voetafdruk?

  Bekijk Commentaar
 34. Cristian Ze zei:

  Ik dank opgelost, was actief en slim slot!
  Wanneer u een tutorial over het installeren van de drivers, en het installeren van het ontsluiten van super su, herstel, voor ONE PLUS 3 doen?
  Uw tutorials zijn super goed, doe een prachtig ding, van harte gefeliciteerd!
  Dank je wel!

  Bekijk Commentaar
 35. Hallo. Ik kocht deze telefoon, maar weet niet of mijn horloge is compatibel met (Samsung Gear S2). Kan iemand mij helpen?!

  Bekijk Commentaar
 36. Wanneer een camera om een ​​beoordeling te doen?

  Bekijk Commentaar
 37. Ik heb een probleem met OP3: Ik denk niet alleen aan te sluiten op facebook messenger op mobiele data, wifi. Heeft u een oplossing?

  Bekijk Commentaar
 38. Madalin Ze zei:

  Briljant, ik bestel twee, wachten en Soft Gold (PTR vrouw), maar al tijdens de bevalling bereikt 5 weken: ((, verschijnt OP4 totdat de tijd rijp is, vooral omdat ik wil bestellen wanneer je Gold terrein opnieuw in te voeren in voorraad.

  Bekijk Commentaar
 39. Hallo, ik heb om de OP3 laatste 5 weken na ontvangst, ik vond turorialul en telefoon, zodat ik mijn lenovo Pro Vibe Z2, wat grote bedrijven niet een update fix bugs per jaar te ontvangen stoppen

  Bekijk Commentaar
 40. Ovidiu Ze zei:

  Hoofdstuk levering, links Polen woensdag op 16 via DHL (we werden aangemeld via SMS) en maandag ochtend (ik heb nog een SMS) op 10 ik heb ontvangen. Waarom duurde het langer was de verzending (ongeveer 2 weken).

  Bekijk Commentaar
 41. Dus ik had veel mobiele merken en te praten over deze kosten als een kleine auto, maar er iets niet geloven dat we kunnen gebruiken en blijven zo verbaasd, alsof het mijn eerste smartphone één, een telefoon uitzonderlijk in elk opzicht view.

  Bekijk Commentaar
 42. OP3 zijn Poolse?
  Ik zag onlangs een merk van SSD vanaf daar kun je vertrouwen?

  Bekijk Commentaar
 43. Ivanescu Ze zei:

  Wat is het verschil tussen plus één en één put 3M 3? Het DHL geen commissie in rekening brengen? Ik zie op de officiële site als de prijs is gestegen! Gefeliciteerd les!

  Bekijk Commentaar
  • Adrian Gudus Ze zei:

   Er kan OnePlus 3M betekenen dat je 3T
   3T een nieuwe processor 16 MP camera aan de voorzijde en iets grotere batterij. Anders, het ontwerp, de grootte, net als OnePlus is 3.
   Dus het verschil in prijs betalen voor de processor versie nieuwere 16 MP camera aan de voorzijde en een grotere capaciteit van de batterij
   Helaas OnePlus 3 kan niet meer van hen te kopen, niet langer te produceren. Alleen als je merkt dat andere winkels voorraad.

   Bekijk Commentaar
 44. Hallo. Waar kan ik een display voor OnePlus 3 kopen?

  Bekijk Commentaar
 45. Florentina Ze zei:

  Goed! Proficiat voor zelfstudie! Hoe kan ik de batterij op één plus één te verbeteren? Zoals veranderd ... gewoon alles! Niet me je dan 1 dag, en als je praat veel, slechts een halve dag. Bij voorbaat dank.

  Bekijk Commentaar

gezichtspunt

*