OnePlus 3, presentatie, beest met 6 GB RAM-geheugen

OnePlus 3, presentatie, beest met 6 GB RAM-geheugen

Design!
OnePlus is 3 de vierde OnePlus telefoon uit de Chinese fabrikant. anders OnePlus 1En X 2, 3 OnePlus komt behuizing volledig gemaakt van metaal (aluminium space :) knoppen + SIM support metaal, keramiek vingerafdruksensor, in de Roemeense "kan geen plastic vinden of als u op zoek bent.
Omdat metalen behuizing, gaan niet door radiosignalen, werd gebruikt antennes geïnjecteerd in de groeven van de behuizing; Zo behaalde een soortgelijk ontwerp (+ iPhone + htc Huawei) en Bulbucata kamer lijkt op de HTC One M9.
Hoewel geleend van alle OnePlus is 3 erg knap en zeer goed uitgevoerd. Zoiets als een super model waarbij de lippen van Angelina voeten uit ... .. etc, totdat er iets komt perfect. De behuizing is gemaakt van aluminium blok, het draaien, niet de pers dat andere telefoon op de markt, dus houdt de stijfheid van het geheel. Aluminiumlegering waarvan het is gemaakt OnePlus is 3 heel stijf en kan weerstaan ​​aan een buigproef.
Screen!
Het scherm is AMOLED soort en heet "Optical AMOLED" x 1920 1080 resolutie. AMOLED is bedekt met Gorilla Glass 4, wat betekent dat de telefoon beter bestand zijn tegen kleine krasjes die ons allemaal irriteert zal zijn.
Mijn ogen, die zeer goed werkt, pixels zijn onzichtbaar. Ik weet niet wat de hel ik zie anderen, maar voor mij 1080 genoeg.
Afgezien van wat andere journalisten IT wandelen, 1080 met behulp van een scherm op de telefoon is een veel betere keuze dan een scherm 1440. Het idee is dat de grafische chip is erin geslaagd net 2 miljoen pixels, in plaats van 3.6 miljoen; Dit betekent minder energieverbruik, minder warmte en games loopt soepeler. Dus alleen maar voordelen; Of misschien de voorkeur aan de VR ...
Vingerafdruklezer!
Onder het scherm hebben we de vingerafdruklezer, dat is ongelofelijk snel; bijna "! dus er" In het begin dacht ik dat het onzin was sensor aan, en dat betekent geen vingerafdrukken op te sporen, want het is verdomd snel; Maar het is echt en vingerafdrukken gedetecteerd met grote nauwkeurigheid en snelheid. Waarschijnlijk de snelheidssensor wordt veroorzaakt door de keramische laag, die vuil / krassen harder.
Camera!
Dat zal niet houden de pot is super lading; En de foto's en video's zijn super kwaliteit. De camera is veel sterker dan OnePlus One Meer volledig in de review, waar we praten over rum en ROOT.
De batterij!
In de beoordeling, ik had geen tijd op een dag hebben.
Charger!
Net als haar broer vingerafdruklezer; Dash heet technologie is de snelste boot op de markt. 5 amp lader geïnjecteerd 4V het moment, dat 20W. Extra toppen is dat de telefoon blijft koud gehele lading, de taak van het beheren van de lading genomen oplader, die hem verwarmt ter vervanging van de batterij (een soort held). We weten dat de batterij houdt niet van warmte of kou - snel verslechtert in extreme temperaturen.
laadtijden
64 30% in minuten
100 57% in minuten
Sneller dan S7 of G5 die 3.0 Quick Charge-technologie van Quallcomm
Prestatie!
Breek alles. Samsung Galaxy game sweep S7, G5 LG, HTC 10 of iets anders, periode.
Deze telefoon is ongelooflijk. Wat ontbreekt is alleen waterdicht, wie weet, gekwetst geluid luidspreker en microfoons.
Prijs!
Euro 399 op de officiële site
Specificaties!
of in Roemenië:
OnePlus 3 mobiele telefoon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video Tutorial - OnePlus 3, presentatie, beest met 6 GB RAM-geheugen

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. decebal12345 zei hij

  Hallo.
  Een paar dagen geleden dacht ik vraag je je af als je gaat te verslaan u deze telefoon te kopen, gezien de beoordelingen van de eerste OnePlus.
  Ik wilde u vragen:
  -root (maar zien dat je gepasseerd)
  -merge 4G beide betekenissen? Maar 4G van Digi?
  -Batterij (Zie hierna); Ik zag printscreen met 9 11-uren die ik lijken moeilijk te geloven
  -Lees totaal kosten
  -carcasa je krijgt? Ik las ergens dat je niet kunt kopen in Roemenië. U kunt het selecteren met je telefoon en betalen ze verschijnen als niet beschikbaar

  • Dat wil zeggen hoe het te kopen? - Ik kocht het al!
   Ik kocht "het individu" Ik heb niet een geschenk of voor herziening ontvangen.
   De herziening zal praten over alles.
   Huisvesting is op de weg.
   Dual sim 4G (twee slots)
   399 euro in totaal, bracht naar de deur.

   • decebal12345 zei hij

    Bedankt voor het antwoord.
    Je verkeerd begrepen ... geleden over de week wilde ik u vragen of u wilt kopen (hopelijk een review te doen voor mij ook ik ben van een geest om hem te nemen, ik heb een S6 Edge + die ontevreden mei zijn vooral omdat de batterij), nu ik heb gezien dat je nam.
    -4G Van Digi werk?

 2. Cristian zei hij

  Gefeliciteerd overname en verwacht dat uw adviezen na een week gebruiker.

 3. Cristian zei hij

  Hoe heb je de snelheid van de wifi te krijgen? Heb je iets extra instellingen doen? Ik kan niet alleen te verkrijgen max. 100Mb / s, ik 1000Mb van Digi net. Note4 we kregen op dezelfde voorwaarden max. 150Mb / s.

 4. Het is een beest met een kaart

  • Basic versie heeft 64 GB. Het is voldoende in het geheugen plus het is super snel read-450MB / s en schrijf-180MB / s. Vind je een kaart met deze snelheid UHS-1; Je moet snel schrijfsnelheid, omdat je 4K schieten, grote games, haastte processor. De gelikte micro SD UHS-1 heeft 95MB / s lezen en 90MB / s schrijven. Nooit meer zal ik / O CPC zwak met kleine bestanden. Apps op een SD-kaart veel moeilijker dan het interne geheugen.
   De SD-kaart is goed, maar 64GB intern geheugen, niet zinloos.
   We Popcorn Time, cloud services, synchronisatie methoden, etc; Wat heb je SD-kaart nodig?
   Aaaaa, laat je de berg en hebben geen netto; U kunt het interne geheugen van de telefoon of morsen op een voorraad externe harde schijfdoor OTG.

 5. Mircea Enescu zei hij

  Ook naar aanleiding van een videotutorial heb je OnePlus Ik nam een ​​een en er geen spijt van een secunda.Acum me ziek grav.Trageam oog een tijdje om het model toch al is het moeilijk om me te scheiden van dat in op1 2ani dagen werkte impecabil.Astept uit naar de volgende videotutorial gegevens, als misschien tehnice.Thx Cristi.

 6. Sorin zei hij

  Hallo, Kunt u vertellen wat zijn de stappen die u nodig hebt om hen te volgen voor de aankoop van deze telefoon? Ik heb nooit iets op sites buiten gekocht! Hartelijk dank en felicitaties voor alles wat je doet

 7. Razvan zei hij

  Mooie telefoon, en ik wil om het te nemen, maar ik heb een vraag: Als u bestellen van hun website door DHL op dezelfde manier je deed, moet je belasting betalen / BTW / Douane avnd gezien het is gratis verzending?
  Thanks, Keep up the good work.

  • OnePlus 3 commando op de officiële site en krijgt het huis door DHL, zonder extra kosten of transport. Betaling kan het direct doen door card of via PayPal. Ik betaalde via PayPal.
   399 euro al het geld dat ze betalen hem.

   • Cristi ik ziek met 3 OnePlus
    2 opties zijn PayPal en Visa. In eerste instantie heb ik geprobeerd VISA, maar alles wat ik zei dat er iets mis is gegaan en probeer het opnieuw in 10 minuten, ik probeerde ongeveer 5 keer ... zelfde fout. Ik kwam de site op VISA https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-ratesMaar verbaasd dat er RON, hieronder is een link die nog steeds geeft me de transactie tarief. Ik weet niet waarom dat niet zou worden uitgevoerd met VISA transactie, maar angstig ... Ik ging naar PayPal.
    In feite over PayPal en hun provisies en praten en wilde potentiële kopers mogelijk te waarschuwen.
    Date 21.09.2016, BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON en naast de enorm verschil natuurlijk heb ik 57.57RON genomen zonder voorafgaande kennisgeving en zelfs niet overal verschijnen in het wetsvoorstel of op hun website om te betalen (ik denk dat dit is weinig geschreven voorwaarden). In ieder geval is het te laat voor mij, maar ik hoop niet te verschijnen voor anderen en ik hoop dat deze reactie.
    Thanks for your review Cristi zijn er van overtuigd dat ze zal het geld waard al is het ongeveer 120RON meer dan als je betaald met VISA :(.

 8. Dragos Touch zei hij

  Ook te muuuulti prijs hem. Je subjectief 80%.
  De telefoon is niet slecht, vooral het geld, maar om 'de opperste Zeus' zoals je het veel langer te zien.
  U kunt minder subjectief zijn.

  • nick5roo zei hij

   Mijn vriend, hoef je niet een telefoon in je hand OnePlus!
   De telefoon is elke cent waard! Als je een fanboy bent, oriënteren jezelf door aifon of sammy.
   Wees niet boos op mij, maar ik was objectief te vervangen Cristian! Niet subjectief.

 9. Catalin zei hij

  Ik had OnePlus en ik bleef 1 5 dagen nadat ik terug omdat het meerdere malen werd geblokkeerd. Nu heb ik een LG G4 van 8 maanden is nooit vergrendeld, plus ik denk dat de foto's kwaliteit.

 10. GIX zei hij

  Ik ging van de ene naar 3
  Telefoon verdient elke cent van de euro 399. Superieure kwaliteit.
  Ik heb nog niet getest 4G. In WiFi in 2,4 mislukte ik meer dan 72mbs.
  Met een matige datagebruik en WiFi ingeschakeld en de batterij gaat non-stop een halve dag.

 11. florin73 zei hij

  Ik bestelde mezelf een gesprek en we kozen voor DHL en betreur dat ik betaalde voor het eerst 19,99 $ voor DHL in 6 dagen PayPal heeft me gevraagd om meer te betalen nog 35 $ voor DHL mij breng hem naar huis te betalen 100,80 nog lei plus douane vergoedingen (betaald door DHL) als u DHL telefoon later bereikte met enige 3 weken te kiezen en betalen slechts aprox.340 lei.

  • Ik heb niet gekozen voor expressdiensten.
   Ik bestelde juni 23 avond op 29 ze hadden gestuurd, de telefoon kwam in Roemenië juli 1, maar ik bracht hem in juli 4 maanden. dag de VS
   Voor OnePlus 3 dan de prijs betaalde ik hem, en dus 399 euro. Ik wilde nemen en andere accessoires, maar waren niet op voorraad is op dit moment.

 12. calin zei hij

  is een zeer mooie telefoon waarschijnlijk al te kopen. hoe je betaald vervoer naar hem?

  • Ik heb niet het vervoer te betalen. Prijs 399 euro, met inbegrip van het atoom is nog steeds bij transport kosten aan u aan de deur.
   Als ik Amerikaan was, zou het ons hebben gekost 399 dollars.

   • calin zei hij

    perfect als je niet hoeft te betalen. Ik vind de prijs is ok ongeveer 1800 lei berekend in euro's. en de dollar zou komen rond 1600 en een tikkeltje. Ik ben niet erg duur gezien de looks en prestaties. en rewiu wachten om de details te zien. Google Play store etc vraag of en hoe het kan en anderen zetten. Samsung galaxy vergelijking met vorig Goedkoper iets of Apple. geef mijn mening en niet het geld waard moet ten minste 3 jaar 4 im veranderen met een ander jou. rewiu een vollediger en gedetailleerd zijn.

    • calin zei hij

     winkel is play verontschuldigd.

     • Tuurlijk, OnePlus is 3 Play Store (Play Store), omdat zuurstof ROM OS is gecertificeerd door Google.

     • calin zei hij

      ja ik heb opgegeven na. als vergeten. jammer dat zuurstof kan installeren op een telefoon of tablet. noch officieel noch officieus. vooral als je Allview of iets meer low cost. hoewel ik weet welke doelen zijn chinezarii etc. credca maar niet onmogelijk om de universele zuurstof OS te maken voor elke tel. maar wie weet misschien in de toekomst

 13. Karolin zei hij

  Wat kan ik zeggen houden S7 Edge Gold en Samsung telefoons OnePlus 3. S7 is OnePlus telefoon onderhoudspersoneel en geautoriseerde fysieke lucrepers. En eerlijk gezegd vanuit alle standpunten Één echt kostte me plus 3 399 euro en S7 Gold 900 rand. Een plus waard als prestaties en prijs echt fenomenaal, maar in plaats daarvan als met updates om de dag na een lange telefoongebruik één plus het vertraagt ​​zijn restar ten minste 1-2 keer per week vloeiend te gaan als S7 Edge is de beste. Geen fan van elk merk van het tegendeel zijn hier en ik kan zeggen dat ik graag Sony aste is een andere vraag en ik wou dat ik had Z3 Z5 Een plus geef het weg. Zoals ik al zei S7 Edge maakt meer prachtige foto's bij weinig licht, de games sneller laden, en alles bevat> Flash Player of grote afbeeldingen. Wat kan ik zeggen wat meer geavanceerde edge s7 One Naast echt imprint lectuur en metalen behuizing. En natuurlijk de prijs is de moeite waard helemaal. Edge S7 vooraf en verblijf in een veel betere camera voor foto's plus 3 Een meisje vooral bij weinig licht, spreker sterker en duidelijker, waterdicht, Contrast. En zelfs als ze dezelfde Chip Video animaties sneller op de meeste S7 laden en zijn glad.
  Tip als je geld waard S7 EDGE S7 niet gemakkelijk en als je niet hoeft te kopen OnePlus Edge 3

  Begroeten en bonus tutorials Cristi

  • OnePlus 3 2 was nauwelijks weken vrijgelaten. Ik weet niet wanneer je het duurde en wanneer je de tijd hebben gehad om een ​​oordeel te vormen zo snel.
   Ik OnePlus Een van 2 jaar en helemaal niet opnieuw op te starten.
   In werkelijkheid OnePlus telefoons en Nexus zijn stabieler dan een telefoon op de markt, simpelweg omdat het draait voorraad Android.

   • Greuceanu zei hij

    Zoals een collega gezegd, uiteraard overdrijven de lof aan zijn adres OP3, ik klinkt persoonlijk fanboysm goedkoop, maar voor zover ik weet dat je niet dat type persoon.
    OP3 is reeds verschenen per maand, plaatsen Profiel Buitenlandse reeds Beoordelingen gedetailleerde haar totale smartphone is erg goed, maar met minnen geconfronteerd met topmodellen als HTC 10, S7, S7 Edge, Huawei P9 , vooral in het ergste gekalibreerde scherm, batterij, camera middelmatig of iets slechter dan de genoemde modellen.
    Niets heeft brute kracht, het is sneller dan een model van de genoemde zilnice.Adica taken is een telefoon die het geld waard is, maar nergens zich niet gedraagt ​​als een beest vergeleken met de huidige flagshipurile van Samsung, HTC, Huawei en LG .
    Een onovertroffen voordeel heeft gemeld de intekenprijs.
    En ja, ik denk dat je bent meer subjectief dan objectief, en geloof me, dat ik weet wat ik beide praten in zorg je dat je te volgen voor vele jaren, maar ook met betrekking tot het onderwerp van dit artikel.

 14. Marian zei hij

  Hallo Cristi, tutorials waarderen alles wat je doet, en kijken uit naar de volledige versie en zelfstudie over deze telefoon.
  Sinds de opening van de dag trok mijn aandacht, omdat de huidige Nexus telefoon 5 mij geserveerd met een gerust hart de batterij, maar niet meer aan de eisen van het dagelijks, en de leeftijd van 2 jaar Hattrick.
  Omdat het een fervent fan van Android voorraad is, zou ik graag OP3 bestellen, maar een belemmering zou zijn dat je niet kan resulteren in de garantie, maar je moet het schip als u problemen met hem te hebben.
  Wat vind je van dit aspect van de garantie, in vergelijking met een product gekocht van Roemenië die u gemakkelijk kunt dragen in de garantie.
  Ook, merkte ik dat hij verscheen in het Roemeens marktprijs van 2.199 2.299 lei lei respectievelijk, maar begrijp niet waarom is zo groot prijsverschil in vergelijking met de verkoper van 399 E.
  All the best.

  • Het prijsverschil tussen OnePlus website en in onze winkels is ongeveer € 100. Als je het niet erg ....
   Echter, als de telefoon afbreekt en ga met hem naar de garantie, de winkel zal overnemen en zal alle OnePlus sturen.

   • Marian zei hij

    Gezien het feit dat dat is een vrij groot verschil procent euro, en volgens uw bewering dat ze sturen alle OnePlus telefoon kan concluderen dat het beter is om online te bestellen,
    Ik verheug totale beoordeling, die beslissend in uw aankoop zal zijn. Het lijkt erop dat sommige gebruikers al hebben ontvangen 3.2 Oxygen OS.
    Ik hoop dat hij in zijn tutorial minder van het besturingssysteem richten.
    All the best.

    • Ik leg mezelf zuurstof bot 3.2.0, en ik kan zeggen dat ik graag het grote volume en het geluid schoon koptelefoon, profiel sRGB kleur en beter klinken op video (ruisonderdrukking software voor audio in de video was te agressief).

 15. adi zei hij

  Camera in vergelijking met Nokia Nokia 808 1020 sua

 16. allex06 zei hij

  Ha ha. Dat is een overdreven om maturatu niemand helpen. Elk pakket wordt geleverd met zijn eigen voordelen.
  De prijs-kwaliteitverhouding hier op3 is echt de beste.

 17. Sorin zei hij

  komen met de volledige recensie!

 18. Mihnea zei hij

  Hallo,
  Cristi jammer om ja te zeggen niet op Digon op 5 "niet allemaal de hand dan je ... ik nog steeds naar me xiomi ... een te mooi uitzicht totate geven je denkt en andere ... goede prijs goede prestaties 2016 ...

 19. Firefox zei hij

  Ga met de herziening volledig de wortel vingers om me te eten!

 20. ollie zei hij

  Ik heb een groot probleem. Ik wil een Xiaomi MI5 nemen. Zelfs ik was ervan overtuigd om het te nemen uit Roemenië met uitgebreide garantie. Maar het zien van hoe opgewonden is de auteur's review van One Plus 3 minder bedroefd. Xiaomi leek de beste keuze in deze prijsklasse. Dus geef me wat advies

  • Adrian Gudus zei hij

   Ik zou gaan OnePlus 3 omdat:
   - Lijkt meer goed is om een ​​metalen apparaat dan één glas voor / achter te hebben. Glas maakt het kwetsbaarder
   - De voorkamer (het selfie) OnePlus is 8 MP op MF 3 4 en alleen de Mi5
   - Als je enthousiast bent en graag jullie allemaal spelen met ROMs aangepaste, allerlei tweaks software, OnePlus 3 wordt breder ondersteund en populaire community ontwikkelaar van de Android bouwgrond is en zal zeer worden OnePlus gediversifieerde 3

 21. Bogdan zei hij

  Howdy!
  Aangezien wij kennis genomen van One Plus Ik was gefascineerd door deze brand.Raportul kwaliteit + configuratie / prijs is zeer bun.Toata Killer Flagship wereld noemt het ... Ik hoop dat het of niet, maar ik denk dat het "beste" .I bekeken veel beoordelingen, artikelen, indrukken, opmerkingen, enz. en kreeg het idee dat het niet uitmaakt hoeveel je in de configuratie, zoals oneplus3 zelfs met voorraad Android nog steeds niet beter geoptimaliseerd dan IOS.
  Misschien bent u een fan zeggen dat Apple nu toe gebruik ik een Galaxy S6 Ik hou niet van de iPhone dan ook.
  1 nu een dag ook ik was geneigd om er een te kopen plus2 mij, maar totdat ik komen tot een formeel kanaal met garantie, met een dienst die denken dat het zal achizitionez.Dar toen dacht ik, als alle dit zou mogelijke prijs zou totaal anders is dan vandaag.

 22. Adrian Gudus zei hij

  Ik zou gaan OnePlus 3 omdat:
  - Lijkt meer goed is om een ​​metalen apparaat dan één glas voor / achter te hebben. Glas maakt het kwetsbaarder
  - De voorkamer (het selfie) OnePlus is 8 MP op MF 3 4 en alleen de Mi5
  - Als je enthousiast bent en graag jullie allemaal spelen met ROMs aangepaste, allerlei tweaks software, OnePlus 3 wordt breder ondersteund en populaire community ontwikkelaar van de Android bouwgrond is en zal zeer worden OnePlus gediversifieerde 3

  • calin zei hij

   Adriane met u eens. het glas als je een keer ontsnapt cement of keramische ging in het Roemeens. Ik krijg weg en ik ben telu ofwel onbedoeld bagage. vasusem zelfs degene die iphone s6 klopte als het werd overreden door trein was nog steeds stof. als je metalen behuizing en eventueel naast bescherming wordt beschermd veel beter en zelfs scherm. captilul laa foto's en vergeet niet dat telefoons en tablets zijn niet uitzonderlijk foto's maakt niet uit welk merk het is of hoeveel pixels u foto profesionaele etc .. IATI apparaat. maar dat betekent niet dat er slechte foto's

  • calin zei hij

   Adriane met u eens. het glas als je een keer ontsnapt cement of keramische ging in het Roemeens. Ik krijg weg en ik ben telu ofwel onbedoeld bagage. vasusem zelfs degene die iphone s6 klopte als het werd overreden door trein was nog steeds stof. als je metalen behuizing en eventueel naast bescherming wordt beschermd veel beter en zelfs scherm. captilul laa foto's en vergeet niet dat telefoons en tablets zijn niet uitzonderlijk foto's maakt niet uit welk merk het is of hoeveel pixels u foto profesionaele etc .. IATI apparaat. maar dat betekent niet dat er slechte foto's

 23. florijn zei hij

  Wat is het display? 6 5,5 inch of

 24. florijn zei hij

  Wat is de levensduur van de batterij bij normaal gebruik?

 25. dan Marinoiu zei hij

  de herziening vooruit, vooruit ... .Op wanneer? eventueel een mini beoordeling, na een paar dagen van gebruik

 26. Marian zei hij

  Dus zelfs een kleine uitzicht, een intro.

 27. Andrew zei hij

  Salut! Hij controleerde of iemand wisselgesprek tussen de twee sims ondersteunt? Ik bedoel is niet dual standby ... Bedankt.

 28. tnnzy zei hij

  Het gerucht gaat dat de telefoon is een grote hoax van "marketing".
  Wat zijn nodig 6 optredens van de ram bij de top telefoons die alleen 3 hebben en dat zou een groot genoeg probleem in batterijverbruik te hebben.

 29. tnnzy zei hij
  • Niet langer geldig baan met het RAM-geheugen worden aangepakt in de laatste OTA 3.2.0.
   Ik zal in meer detail in de volledige review, waarbij een onderwerp te behandelen in detail te praten.
   Trouwens, ik begrijp niet wat het probleem; Het was beter als ik 3 4-GB Ram?
   Met RAM daar, kunt u altijd onze website kunnen verbeteren, maar als je het hebt ... welke verbeteringen ben jij?
   Bij andere fabrikanten geven ons de prestaties gedeelte, een theelepel per jaar, OnePlus 3 2 theelepels geeft ons in een keer; En we willen crap, we verdrinken.
   Zeker, het gaat over een vos S7, G5 of 10, waar de druiven niet bereikt.
   vooruitgang:
   Druk nu op de toets "" met 6GB. zorg ervoor dat je Note7 of S8 een 6GB RAM. Waarschijnlijk moest Samsung of LG of HTC te duwen, maar het was, zij drongen "Chinese", dat wil zeggen tussen ons, drukt u op knoppen steeds vaker.

 30. claudia zei hij

  Ik lees een aantal nieuws dat zou moeten zijn gelige ecranu zou hebben een gele tint is waar? en dat de batterij bijna leeg is je dan wat je ons kan vertellen?

 31. claudia zei hij

  Verhit Bijvoorbeeld als moeilijk als je weet vergeling in de zon zeggen ze. is het waar?

 32. claudia zei hij

  en wil een telefoon die draait en de batterij en krachtig, maar dus wat kan je aanraden 400 euro ??
  U kunt een presentatie op asus zenfone max te maken?

 33. decebal12345 zei hij

  Mijn kaart is het spel van de enkels in afwachting van beoordeling. Als er, als ik zie dat geld gaat naar de bruiloft op zondag.

 34. Victor zei hij

  Hallo,
  Ik heb een OnePlus One.
  Ik gebruik de telefoon service, met ongeveer 1000 contact.
  Het probleem is dat het verliezen van je telefooncontacten. Vooral die gebruikt minder vaak.
  Het is onmogelijk om te werken als dit. Wanneer uw wereld is duurder en je moet iemand die je hebt niet veel gesproken noemen, toegeven uw verloren contact. En kan niet meer waar je het nummer.

  Met vriendelijke groet,
  Victor

  • De telefoons houden contacten op drie plaatsen: de sim in het interne geheugen en de cloud. Als u contacten in een van deze locaties hebt opgeslagen, en is niet ingesteld voor weergave, wordt contact niet gezien.
   Als u contacten in de cloud (op Google-account) en niet van het net hebben, zullen ze niet te zien zijn als de synchronisatie tussen de telefoon en cloud niet langer wordt gemaakt.
   Ik had geen problemen met contacten OnePlus One.

 35. Victor zei hij

  Hij heeft problemen met het verzenden van een SMS naar een contactgroep. Er wordt een bericht verzonden en 10 zijn arme mensen gaan. En ik heb ze dezelfde boodschap 100 mensen te sturen.
  Het kan worden ingesteld om te werken met SMS gestuurd naar mensen 100, het probleem is defect, berichten bereiken van slechts een paar mensen.

  groet,
  overwinnaar.

 36. Cosmin zei hij

  Laat het ons weten, zelfs wanneer de beoordeling plaatsvindt, doen we niet houden u in spanning. :))

 37. Marian zei hij

  Ik gaf Vernieuw de pagina videotutorial.ro meer dan een Facebook-pagina te vernieuwen, in afwachting review site :))

 38. Mihai zei hij

  houder van een OnePlus zijn erg blij one.Sunt el.Ruleaza foutloos zonder vertraging of andere blokkade, ik 6.0.1.Un Android-telefoon hem palaria.Vin van een samsung s5 en s6 en geloof me, ik ben zo blij oneplus.Cred dat u een upgrade naar OP3

 39. Sorin zei hij

  Cristian kunt u mij zeggen OnePlus is 3 menu in het Roemeens? Ik had x en had geen dank OnePlus

  • En n is duidelijk te zien tutorial die OnePlus is 3 menu in het Roemeens. Daarnaast heeft Google zelfcorrigerend toetsenbord in de Roemeense taal.
   Kortom, we zijn gedekt.
   Zelfs ik schreef dit commentaar op OnePlus 3, de Google zelfcorrigerend toetsenbord.

 40. Sorin zei hij

  Dank je wel goede nacht

 41. Lucian zei hij

  Sal verdient om van rand tot OnePlus s7 3? bedankt

  • Ik denk het niet. De prestaties zijn vergelijkbaar op beide apparaten. S7 Edge heeft een aantal extra dingen, zoals een betere stabiliteit, waterbestendigheid.
   Er is geen rechtvaardiging passage uit mijn oogpunt, tenzij je zaken wilt doen, uw geld blijft.

 42. Lucian zei hij

  Ok bedankt voor het advies

 43. Sava zei hij

  Cristi hello! Ik wil me kopen en ik op3 me kan helpen met een aantal adviezen?

 44. glans zei hij

  Hallo Cristi vertel me dat je hebt met een van deze problemen op OnePlus 3 http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-3-problems/
  Ik wil om het te nemen en weet niet wat te doen dankzij

 45. glans zei hij

  Thanks Cristi

 46. Ff is een goede telefoon dat geld. Eerlijk gezegd OnePlus bedrijf groeide snel door simpelweg te luisteren naar wat de mensen. Kan ik de kleuren van de klok te veranderen? Nu.mi als dat blauw

 47. Cristi kunt u mij vertellen aub hoe denk je google de band verdwijnt van het display te danken op3

  • Zoals dit:

 48. En een ding dat ik zou u willen vragen om zijn 322 werken en begrijpen niet waarom zo moeilijk te geven beneden de wifi met 100 kb

 49. Silviu zei hij

  Hallo, Ik ben geïnteresseerd als de telefoon vol is dual standby of actief?
  bedankt

 50. Cristi zei hij

  Sal. Vandaag kreeg ik voor mij en ik zag dat de telefoon is als zuurstof 3.1.2. Van wat ik heb gehoord, zou diverse fora moeite footprint en een paar dingen. U kunt vertellen me behagen hoe kan updaten naar de nieuwste versie? bedankt

 51. Cristi zei hij

  Het bijwerken systeem lijkt me "Het systeem is up-to-date". Ultimare verificatie: 06 / 08 / 2016. Als u geven aan informatie Oxygen Phone versie 3.1.3 lijkt mij dus het is de oude versie. Van wat ik gelezen op diverse fora worden ontsloten bootloader en geworteld om de update te geven aan Oxygen? Ik wist echt niet te bootloeaderu noch om de route te ontgrendelen.

 52. Adrian zei hij

  Beste Cristi,
  Telefoon aankomst wachten reden dan kunt u raden een antivirus voor het en welk programma schoner, het optimaliseren van het gebruik?
  Bedankt.

 53. Marancea Catalin zei hij

  Cristi Hello! Ik heb onlangs ontdekte uw website en verklaar ik mezelf een grote fan.
  Ik wilde deze telefoon te kopen, maar ik ergens gelezen (kan me niet herinneren waar) ze deden een update en nu laat de batterij tot ongeveer 1 4% minuten en dat de fabrikant zou steun, acumsunt in Dubi hebben teruggetrokken. Kunt u mij helpen met een antwoord en verhelderende? Bij voorbaat dank!

  • Ik kon niet begrijpen hoe te reageren op iets wat je je niet meer waar je leest. Om toch te proberen.
   Problemen met de batterij zijn niet OnePlus 3. Sinds de update te werken, heb ik geen vreemd gedrag met betrekking tot het energieverbruik van de accu opgemerkt. In plaats daarvan hebben we alle soorten van de helm (met OnePlus 3 of zonder), die rooteaza telefoons en allerlei ellende in aanvulling Root aanbod ellende en rechts te installeren. Bullshit gaande op de achtergrond toepassingen met verhoogde rechten, en consumeren middelen als de hel.
   Er is ook de economische en media-oorlog in het midden, waar ze proberen om de nieuwkomers die goede dingen te doen in diskrediet te brengen. Lest beet van een cent ontworpen "uitsluitend" grote merken.

 54. George Grosu zei hij

  Goed. Ik kocht (gebruikt) door 2 weken deze telefoon is geweldig. Sinds enkele dagen ontvangt updatemeldingen ptr zuurstof 3.2.4.Descarc updatesite en vraagt ​​me om de update te installeren. Nadat u klaar bent met het installeren waarschuwt me dat de telefoon wordt opnieuw opgestart bij het openen win tel voeren Team Project. met verwante vakken (installeer, vegen, het instellen etc). Kan ik blijven gaan of moet een of andere manier neem hem een ​​dienst. Vermelden dat de telefoon model is de 3003, zuurstof 3.2.1.Poti me helpen? Groeten.

 55. Salut! Als u de telefoon in de VS te kopen (met bandbreedte specificaties voor Noord-Amerika) kan worden gebruikt zonder problemen op uw telefoon netwerken in Roemenië? of de Europese versie heb ik nodig?

 56. Hallo Cristi, de telefoon is inderdaad zeer aantrekkelijk en de meeste beoordelingen zeggen goed over. Eerlijk gezegd zou ik geïnteresseerd zijn en ik maar 3 punten die mij een beetje terughoudend, en om uw eis te beantwoorden ik zou willen als je een aantal tests Uitgebreide camera (camera) kan doen, accu en weer te geven, waaronder lichtsensor en de nabijheid. Nu heb ik een HTC M8 daarvan zijn heel tevreden en ik zou meer tevreden zijn als ze iets meer dan die van HTC over de focus van de camera te doen. Een ander probleem dat ik ontmoet en HTC en Samsung scherm is bijna helemaal niet meer reageert wanneer u het oor is een beetje bezwete. Soms heb ik uit mijn zak en ik zie een hoop knoppen worden ingedrukt, hoewel altijd keep it vergrendeld met PIN.

 57. Gezien het feit dat ik graag telefoons met kleinere weergave van 5.5 "denk dat het een goede keuze Xiaomi Mi 5 zijn? of ga op OnePlus 3?

 58. Ik heb een probleem met OP3: Ik denk niet alleen aan te sluiten op facebook messenger op mobiele data, wifi. Heeft u een oplossing?

 59. Dat was de oplossing, ms veel merspect voor zijn werk op verschillende tutorials !!!!

 60. Hallo,
  Ik gaf het bevel september 18 september 29 en kreeg ik een e-mail die was expediat.Azi is 2 oktober en leverde "tracking nummer" niet op te sporen livrarea.Cum vinden "tracking nummer"?

 61. Julian zei hij

  Hallo,
  Ik heb geen Paypal account hebt. Please help me met wat informatie. Ik wil een telefoon bedrijf te nemen. VISA card bedrijf maakte ik mijn naam. Kan ik mijn naam en bedrijfsgegevens voor de factuur, hoewel ik een premier-account, geen rechtspersoon?. Rechtspersoon kan factuur voor uw aankoop?. Wie geeft de rekening?. Eén plus Paypal of?. Elk advies wordt toegejuicht. Bedankt!.

 62. Julian zei hij

  ion
  Van wat ik weet is de DHL-zending. Als je op "www.dhl.com" op de openingspagina van een venster (rechts) heet: voer tracking-nummer (s). Zet uw nummer daar komt u in en je zal de levering status.

 63. Beste Cristi,
  Ik het septembernummer reden voor de terugkeer bellen en kunt u een antivirus voor zijn en welk programma schoner aanraden, het optimaliseren van het gebruik?
  Bedankt.

 64. Beste Cristi,
  Keer terug met het verzoek aan te bevelen een oneplus3 antivirus en welk programma schoner, het optimaliseren van het gebruik?
  Bedankt.

 65. hallo, het heeft een menu in het Roemeens? bedankt

 66. Andrew Gabriel zei hij

  Hallo, als ik bestel met VISA card waar de card betalingen? En als ik kaart in RON heeft iets? bedankt

 67. Andrew Gabriel zei hij

  En als je me kon geven een promo-code zou super zijn!

 68. Hallo,
  Neem contact op met Oneplus3 mezelf en ik obseved als producent van apathie Modelu OP3T pagina. Het verschil is alleen pocesor? Waard om te kopen deze versie?
  Bedankt!

  • Adrian Gudus zei hij

   Het verschil is de processor, kleur, 16 MP camera aan de voorzijde (in vergelijking 8 hebben OP3 MP) en 3400 mAh batterij (in vergelijking met 3000 mAh in vergelijking met hoe het had OP3)

 69. Met behulp van deze telefoon? Il aanbevelen?

 70. Ik nam mijn telefoon, wat de hel moet ik nu doen met S7? OnePlus is 3 fff echt goed.

 71. Madalin zei hij

  Cristi Hello! Zeer interessant telefoon. En je kunt een tutorial te doen op de levering door DHL en alles wat met zich meebrengt het gebruik van deze koerier! Ik waardeer enorm en ik weet zeker dat anderen!

 72. Cornel Velea zei hij

  Ik 2luni niet vinden van een OnePlus 3T en call geschiedenis (ik denk dat ik per ongeluk verwijderde) .... neem dan als iemand mij kan helpen herstellen van deze historische (en geef me verschijnen op het scherm).

 73. gherghisan.nelu zei hij

  Wat is je dochter Cristi toegenomen. Gefeliciteerd. Om gezond en gelukkig te zijn.

 74. Ovidiu zei hij

  Het is mogelijk om terug te gaan naar vers 7 android voor OnePlus 3 als ik upgrade naar oreo

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.